Naš pregled savršene privatnosti započinje primjedbom da su svoju VPN uslugu započeli 2008. godine. U 2013. godini započeli su s “ponovnim učitavanjem” svoje VPN mrežne infrastrukture i resursa. Kao dio toga, oni su nadogradili većinu svojih starijih poslužitelja na 1Gb / s propusnost. Savršena privatnost također je dodala brojne nove zemlje i zamjenske lokacije poslužitelja u postojećim zemljama. Uz to su dodali nove značajke i razvili interne prilagođene aplikacije za Windows, Mac OS X i Linux. Te aplikacije uključuju značajke kao što su vršna enkripcija, višestepeni prekidač za zaustavljanje, sprječavanje propuštanja DNS-a i IPv6, veze u više skokova i Stealth VPN. Vaša osobna privatnost dodatno je zaštićena anonimnim načinima plaćanja koji prihvaćaju i filozofijom VPN bez prijave. Kao rezultat toga, Savršena privatnost prerasla je u pouzdanu globalnu internetsku i privatnu sigurnost.

Savršena privatnost

Contents

Cijene i posebne ponude

Perfect Privacy pruža njihovu VPN uslugu kao integrirani paket koji uključuje sve njegove napredne značajke i podršku za razne uređaje i platforme. Ovaj se paket plasira na različite načine trajanja koji uključuju: mjesec dana, 3 mjeseca, 6 mjeseci, 12 mjeseci i 24 mjeseca. Kao i mnogi pružatelji VPN-a, oni nude popuste na dugoročnije pakete.

Savršena privatnost VPN cijena

Savršena privatnost cijena je vrhunske VPN usluge. Smatraju da napredne značajke privatnosti koje nude: TrackStop, NeuroRouting i kaskadni poslužitelji to opravdavaju. Dakle, njihove cijene počinju od 12,99 eura ili 14,82 dolara za jednomjesečni plan. Uz to, možete uštedjeti 7% na 3-mjesečnom planu, 15% na 6-mjesečnom planu i 23% na 12-mjesečnom planu. Međutim, ako se pretplatite na 24-mjesečni plan, možete dobiti njihov VPN mrežu već od samo 8,95 eura ili 10,21 USD mjesečno. Ovo je ušteda od 31% od plana za mjesec dana.

Načini plačanja

Savršena privatnost nudi kupcima mnogo različitih načina za kupnju njihove VPN usluge. Oni uključuju uobičajene kreditne kartice poput VISA, MasterCard i American Express, kao i Unionpay globalnu kinesku kreditnu karticu. Mobilna plaćanja mogu se obavljati i Mobiamom. Oni prihvaćaju PayPal za one koji vole obavljati svoje kupnje na mreži, iako su to središnji izvori. Iako popisuju i Mint, njegova značajka plaćanja računa uklonjena je 30. lipnja 2018. godine.

Savršeni privatni VPN načini plaćanja

Pored njih, Paymentwall nudi i mnogo drugih načina za plaćanje vaše VPN usluge. Savršena privatnost prati pretplate koristeći samo slučajno stvoreni broj računa i iznos plaćanja. Ako želite biti anonimniji, možete se pretplatiti na Perfect Privacy koristeći Bitcoin, pa čak i gotovinu. Konačno, uslugu možete platiti pomoću bankovnih prijenosa.

Savršena pravila o povratu privatnosti

Ako niste zadovoljni 100% njihovom VPN uslugom nakon prve kupnje, Perfect Privacy vratit će vam uplatu. Povrat morate zatražiti u roku od sedam dana od datuma početne kupnje. Ovo vam može dati kratko vrijeme za testiranje usluge i provjerite odgovara li onim vašim VPN potrebama. Gotovinske ili Bitcoin transakcije ne ispunjavaju uvjete za povrat. Savršena privatnost traži da prvo date svom timu za podršku priliku da vam pomogne u tehničkim problemima prije nego što zatražite povrat novca. Nismo sigurni da je sedam dana dovoljno vremena za to.

Posjetite Perfect Privacy VPN

Savršene privatnosti VPN mogućnosti

Savršena privatnost ima mnoštvo naprednih značajki koje pružaju samo neke od vrhunskih VPN usluga. Pored toga, kombinira vlastitu jedinstvenu kombinaciju kombinacija koja se mogu konfigurirati iz njihovog klijentskog softvera. Drugi su ugrađeni u filozofiju koja je korištena kad su osmislili svoju mrežnu infrastrukturu. Neke od ovih značajki poput TrackStop i NeuroRouting kontroliraju se na strani poslužitelja i stoga se primjenjuju na sve VPN veze. Popis mnogih VPN perkija koje uživa Perfect Privacy koristi slijedi:

 • Protokol – podrška za najsigurnije OpenVPN i IPSec protokole, kao i ručna podrška za ugrađene protokole poput IKEv2 i PPTP.
 • Šifriranje – što uključuje onu koju Sjedinjene Države koriste za sigurne vladine dokumente AES-256-CBC, zajedno s izborima niže razine za promet koji zahtijeva manju sigurnost i veću brzinu kao što je streaming video.
 • Filozofija bez dnevnika – ona je ugrađena u njihovu mrežnu infrastrukturu jer njihov servis radi na šifriranim RAM diskovima. Dakle, ništa se ne pohranjuje kada pogon izgubi snagu.
 • Podrška za uređaje – koji uključuje Windows, macOS, Linux, iOS, Android i usmjerivače.
 • TrackStop – koji djeluje na strani poslužitelja radi upotrebe bijelih popisa i filtriranja radi zaštite korisnika od različitih web mjesta. Oni uključuju oglase ab praćenje, krađu identiteta, društvene mreže, lažne vijesti i drugo.
 • Stealth VPN – tehnologija vam omogućuje tuneliranje cijelog VPN prometa putem SSH-a, stunnela ili obfsproxy2 / 3 i razlikujete portove kako biste zaobišli vatrozidove i izbjegli cenzuru.
 • Kaskadni VPN poslužitelji – omogućuje vam stvaranje vlastitih multi-hop staza koje imaju do četiri razine.
 • NeuroRouting – koristi AI temeljen na TensorFlowu da kontinuirano usmjerava vaš mrežni promet kroz najsigurniji najkraći put do ciljanog poslužitelja vašeg odredišnog URL-a.
 • VPN širina pojasa – omogućuje neograničen promet.
 • Neograničene istodobne veze – uz podršku usmjerivača štiti sve uređaje koji se povezuju putem usmjerivača, uključujući televizore, igraće sustave i druge.
 • Samo fizički poslužitelji – koriste se za formiranje VPN mreže s tim da većina ima propusni opseg od 1 GB i IPv6 adrese.
 • Klijentski softver – za Windows, Mac OS X i Linux s naprednim značajkama privatnosti poput prekidača “kill”, zaštite od propuštanja DNS i IPv6, podrške za proxy i drugih.
 • Torrent i P2P podrška – na svim poslužiteljima osim onih u Sjedinjenim Državama i Francuskoj.
 • Prosljeđivanje luka – koji uključuje automatske portove i one koji se mogu prilagoditi korisnicima za aplikacije poput torenta.
 • podrška – putem e-pošte, foruma, FAQ-a i na daljinu putem TeamViewera

Savršena privatnost VPN mreže i infrastrukture

U 2013. godini Perfect Privacy započeo je veliku nadogradnju na svoju VPN mrežu. Kao rezultat toga, većina njihove mreže sada se sastoji od metalnih poslužitelja propusne širine od 1 Gb / s. U svojoj infrastrukturi ne koriste virtualne poslužitelje. Pored toga, mnogim su postojećim lokacijama dodali i nove lokacije i dodatnu propusnost. Njihova mreža također ima unutarnju DNS strukturu koja pomaže u zaštiti privatnosti njihove upotrebe. Te promjene povećale su performanse i sigurnost cjelokupne globalne mreže Perfect Privacy.

Savršene VPN privatnosti

Iako relativno mala, trenutna VPN usluga Perfect Privacy uključuje preko 50 poslužitelja u 23 različite zemlje. Podijeljeni su na pet kontinenata: Afrika, Azija, Europa, Sjeverna Amerika i Oceanija. Svaki poslužitelj ima više IP adresa koje su nasumično dodijeljene svim svojim korisnicima. Većina podržava i IPv4 i IPv6 adrese koje u budućnosti dokazuju svoju VPN uslugu pružajući potpunu dvostruku seriju IPv4 i IPv6 veza. Potpuni popis mrežnih poslužitelja Perfect Privacy slijedi:

 • Afrika
  • Egipat (Kairo)
 • Azija
  • Kina (Hong Kong), Izrael (Tel Aviv) , Japan (Tokyo), purica (Istanbul)
  • Singapur (Singapur1; Singapur2)
 • Europa
  • Češka Republika (Prag), Danska (Kopenhagen), Island (Reykjavikm), Letonija (Riga), Norveška (Oslo), Rumunjska (Bukurešt),
  • Francuska (Calais; Pariz; Strasbourg),
  • Njemačka (Berlin; Erfurt; Frankfurt1; Frankfurt2; Hamburg; Nirnberg1; Nirnberg2),
  • Luksemburg (Steinsel1; Steinsel2),
  • Nizozemska (Amsterdam1; Amsterdam2; Amsterdam3; Amsterdam4; Amsterdam5; Rotterdam1; Rotterdam2; Rotterdam3; Rotterdam4; Rotterdam5),
  • Rusija (Moskva1; Moskva2),
  • Švedska (Malmoe; Stockholm1; Stockholm2),
  • Švicarska (Basel1; Basel2; Zurich1; Zurich2),
  • Ujedinjeno Kraljevstvo (London1; London2; Nottingham)
 • Sjeverna Amerika
  • Kanada (Montreal)
  • Ujedinjene države (Chicago; Dallas; Los Angeles; Miami; New York)
 • Okeanija
  • Australija (Melbourne)

Svaki VPN poslužitelj pokreće sljedeće usluge: OpenVPN (UDP), OpenVPN (TCP), IPSec, SSH2, PPTP, Squid Proxy. SOCKS5 proxy i TOR. Luka preko kojih te usluge prolaze nalaze se na stranici s članstvom na web mjestu Perfect Privacy. Članovi također mogu pronaći ostale informacije na pojedinim poslužiteljima.

Savršena privatnost VPN poslužitelja

Savršena privatnost je i zagovornica P2P-a i torrenta. Međutim, hosting tvrtke u Francuskoj i Sjedinjenim Američkim Državama pod snažnim su pritiskom medijskih agencija kako bi umanjile dijeljenje datoteka i BitTorrent aktivnosti. Često ih navodni kršenja DMCA dovode do raskida ugovora s klijentima. Da bi se ublažila ta mogućnost, Perfect Privacy ne dozvoljava pristup BitTorrent tragačima na tim poslužiteljima. Svi ostali poslužitelji nemaju takva ograničenja.

Posjetite Perfect Privacy VPN

Savršena privatnost korisnika i anonimnost

Kao što mu ime označava Perfect Privacy dizajnirao je njihovu uslugu na umu o privatnosti svojih kupaca. Iako su izvorno imali sjedište na Novom Zelandu, trenutno imaju podijeljenu osobnost. Sama tehnička VPN usluga nalazi se u Panami, a računovodstvom i podacima u Švicarskoj se bavi Vectura. To im omogućuje potpunu kontrolu nad svim alatima za upravljanje infrastrukturom i unutarnjim sustavima. Osjećaju da ova podijeljena struktura pruža bolju sigurnost i za vas i za njih. Sustavi usmjereni na privatnost zahtijevaju ne samo primjenu odgovarajućih tehnologija, već i pravilnu zaštitu podataka.

I Panama i Švicarska imaju savezne zakone i ustave koji štite vaše osobne podatke. Niti dopustiti da se prenese na treće strane bez obavijesti i / ili odobrenja uključene osobe. Nadalje, oni također imaju zakone i propise koji štite strane subjekte pod njihovom jurisdikcijom od prisiljavanja na otkrivanje bilo kojih takvih podataka bez pridržavanja strogih zakonskih postupaka. Stoga su obje idealne destinacije za tvrtke koje posluju putem internetskih usluga privatnosti poput Perfect Privacy.

Informacije o računu

Temeljna filozofija usluge Perfect Privacy je da oni štite svoje korisnike, kao i internetsku privatnost. Ne pohranjuju nikakve osobne podatke o plaćanju. Savršena privatnost prati korisničke račune koristeći samo slučajni dodijeljeni broj računa i datum isteka računa. Uz to, u TOS-u pod naslovom o privatnosti navode sljedeće.

Nastojimo pohraniti što je moguće manje podataka, jer nas na prvom mjestu ne može prisiljavati davati nešto što nemamo.
Podaci koje trebamo pohraniti:

Vaše vjerodajnice za prijavu (korisničko ime i lozinka)
Adresa e-pošte koju navedete
Datum isteka vašeg računa

Kao što vidite, Perfect Privacy također čuva vjerodajnice računa: korisničko ime i dodijeljenu lozinku. Koriste dostavljenu adresu e-pošte za slanje vaših vjerodajnica. Njihova web stranica također spominje da se jednokratna e-pošta može koristiti za registraciju vašeg računa. Također navode da se bilo koja pa čak i više adresa e-pošte može koristiti za pružanje stalne podrške. Uz to, možete odabrati šifriranje sve korespondencije uključivanjem vašeg javnog PGP ključa u područje članstva.

Anonimni načini plaćanja

Savršena privatnost podržava nekoliko različitih razina anonimnih načina plaćanja. To uključuje bitcoin i gotovinsko plaćanje. Možete osigurati pseudo-anonimne Bitcoin uplate putem Bitpaya. Stoga novčanici za plaćanje moraju biti kompatibilni Bitcoin protokolom plaćanja i ne mogu se slati izravno s razmjene. Provjera plaćanja može potrajati i do sat vremena.

Savršeni privatni VPN anonimni načini plaćanja

Gotovina je naja anonimniji način plaćanja. Međutim, može proći više od dva tjedna da primite uplatu, potvrdite i aktivirate svoj račun. Uz to, Savršena privatnost nije odgovorna za izgubljene isplate. Da biste platili gotovinom, dobro skriveni novac pošaljite u koverti na:

Savršena privatnost
Ulica Terbatas 14-2
Riga. LV-1011
Letonija

Shodno tome, kao dobar kompromis između brzine aktivacije računa i anonimnosti, smatramo da je plaćanje Bitcoin-om najbolje za one koji traže više anonimnosti..

Nema zapisnika i nema latentnog pohranjivanja podataka

Savršena privatnost ne bilježi mrežni promet nijedne od njihovih usluga (VPN, DNS, Proxy SSH itd.). To također uključuje podatke o prijavi i vezi. Nastavak prethodne citirane politike TOS-a dalje kaže:

Ne bilježimo nikakve prijave ili veze koje uspostavite. Mi bilježimo isključivo ukupni omjer upotrebe poslužitelja, tj. Koliko prometa se koristi na našim poslužiteljima. Ti se podaci mogu javno gledati na stranici sa statusom poslužitelja.

Možete vidjeti da Perfect Privacy zadržava aktivni omjer ukupne upotrebe svakog poslužitelja. Ona se koristi za prikazivanje dinamične „% free“ grafike za svaki sever u njihovoj mreži. To omogućuje njihovim kupcima da lako uoče koji serveri u njihovoj regiji mogu najbrže postići.

Perfect Privacy dovodi krajnju ideju bez dnevnika. Njihovi se poslužitelji nalaze na privatnim fizičkim metalnim poslužiteljima u vrhunskim centrima podataka širom svijeta. Savršena privatnost ne zadržava nijednu evidenciju. Nadalje, njihova se infrastruktura temelji na ovoj filozofiji ne pohrane podataka. Sve njihove usluge rade na snažno šifriranim RAM (Random Access Memory) diskovima koji nemaju trajno skladištenje.

Za one koji nisu upoznati s RAM-om, svaki se podaci pohranjeni na njemu gube kad isključite napajanje. To ste vjerojatno primijetili kad ste zaboravili spremiti dokument i izgubili sve promjene koje prethodno nisu spremljene ako se prekine napajanje. Slično tome, šifrirani podaci RAM diskova ne mogu se kopirati jer će biti uništeni kada isključite napajanje.

Dakle, njihovu volju neće biti ništa kopirati. To tehnički onemogućuje da ih bilo tko prisiljava da evidentiraju vaše podatke. Nadalje, oni na svom web mjestu navode sljedeće.

Nitko nas ne može prisiliti da zabilježimo vaše podatke. Da je to slučaj, mi bismo radije ukinuli Perfect Privacy, nego da bilježimo vaše podatke i ugrožavali vašu privatnost.

Napredne značajke privatnosti i zdrav razum

Također su implementirali nove vlastite premium VPN značajke poput NeuroRouting, TrackStop, Stealth VPN tehnologije i kaskadnih VPN poslužitelja koji mogu pomoći u zaštiti vaše privatnosti i prevladavanju internetske cenzure. Njihova usluga korisnicima omogućuje i sigurnu zaštitu od propuštanja DNS, IPv4, IPv6 i WebRTC, te prekidač za zaustavljanje na vatrozidu za korisnike njihovih prilagođenih aplikacija i instalacije za trajno uklapanje prekidača za mobilne uređaje. Mi ćemo ih detaljnije istražiti u ovom pregledu Perfect Privacy VPN.

Svojom privatnošću i anonimnošću na mreži možete pomoći slijedeći uobičajena pravila o privatnosti. Prvo očistite sve kolačiće preglednika i upotrijebite anonimni način rada preglednika prije nego što uključite VPN. Zatim uključite odgovarajuće filtre u blokator oglasa ili TrackStop kako biste ograničili praćenje i zlonamjerni softver. Uz to, nemojte unijeti svoje ime i adresu na web mjesto za javnu trgovinu poput Ebay ili Amazon.

DNS test propuštanja

Uslugu Perfect Privacy testirali smo na poslužiteljima u Sjedinjenim Državama, Europi i Australiji. Nije pokazao nikakvih curenja tijekom testiranja DNS-a na propuštanje veza na pojedine poslužitelje.

Stoga smo se pitali kako bi to moglo raditi pri uključenju u priključak s višestrukim skokovima za “pritisak”. Za ovaj test ukrstili smo Sjedinjene Države. Ovo je isto postavljanje koje smo koristili pri testiranju ove Perfect Privacy VPN recenzije. Prvo smo se povezali s Chicagom, a zatim i Dallasom. Dalje smo otišli u Los Angeles i napokon New York. Pokazujemo ovaj multi-hop na sljedeći način:

 • Chicago »» Dallas »» Los Angelesu »» New York

Nakon što smo se konačno spojili na poslužitelj u New Yorku, proveli smo prošireni test propuštanja DNS-a kako bismo osigurali da nije došlo do curenja.

Savršena privatnost VPN 4-nivo DNS test propuštanja višestrukih skokovaPronađena je samo jedna sestra. To znači da nije primijećeno curenje DNS-a. Tada smo odlučili vidjeti što će se dogoditi ako dva poslužitelja budu uklonjena iz naše kaskade poslužitelja odvajanjem na trećoj vezi, Los Angelesu.

Savršena privatnost VPN test s propuštanjem višestrukih skokova u dva stupnja DNSKao što vidite, pronađen je samo jedan poslužitelj. Ovo nas je zadovoljilo što je Perfect Privacy izvršio izvrstan posao zaštite svojih korisnika od propuštanja DNS-a.

Sažetak privatnosti

Ukratko, Perfect Privacy ima jedan od najraznovrsnijih skupova značajki o privatnosti svih VPN-ova koje smo pregledali. Oni uključuju postupke za otvaranje anonimnih računa, napredne značajke privatnosti VPN-a poput Neurorouting, trostupanjski prekidač ubijanja, šifrirani DNS i odličnu zaštitu od propuštanja. Shodno tome, korisnici njihovih usluga mogu biti sigurni da su i njihova osobna privatnost, kao i njihova internetska privatnost, dobro zaštićeni.

Posjetite Perfect Privacy VPN

Savršena sigurnost privatnosti

Sve savršene privatnosti (VPN, proxy, DNS i ostale usluge dostupne korisniku) nalaze se na privatnim fizičkim metalnim poslužiteljima u vrhunskim centrima podataka širom svijeta. Ovi centri podataka slijede najnovije sigurnosne postupke najboljih praksi za svoje kupce.

Zadani prilagođeni protokoli aplikacija

Savršena privatnost dopušta povezivanje samo putem IPSec ili OpenVPN protokola u njihovom softveru za upravljanje VPN-om. Standardizirani IETF IPSec protokol pruža još jednu alternativu za šifriranje. Većina modernih operativnih sustava podržava IPSec. Stoga nije potreban dodatni softver da bi se mogla koristiti. Prema tome, on može osigurati veće brzine za preuzimanje s manjom snagom CPU-a. Međutim, morate vjerovati tijelima za certificiranje operativnog sustava (Root-CA).

OpenVPN je jedan od trenutno najsigurnijih i najpouzdanijih protokola šifriranja. Također omogućava dobru ravnotežu snažne sigurnosti i velike brzine. OpenVPN zahtijeva dodatnu instalaciju softvera. Dakle, koristi više snage procesora. Perfect Privacy VPN Manager koristi tvrdo kodirane certifikate za OpenVPN veze.

Savršena privatnost OpenVPN implementacije

Moramo ispitati zadanu implementaciju Perfect Privacy OpenVPN da bismo procijenili sigurnost svojih usluga. Pogled na dnevnik povezivanja generiran OpenVPN vezom pomoću zadanih postavki omogućuje nam da to ostvarimo.

Savršena privatnost OpenVPN dnevnika vezeIz njihove datoteke dnevnika veza i drugih izvora saznajemo da OpenVPN veze Perfect Privacy koriste sljedeći parametar za šifriranje i integritet podataka:

 • rukovanje (poslužitelj / klijent) – isporučuje se RSA-4096 s 1024 bitnim Diffie Hellmannovim tipkama.
 • Šifra podatkovnog kanala – je AES-256-CBC.
 • Autentifikacija podataka – koristi HMAC SHA512.
 • Šifra upravljačkog kanala – je AES-256-GCM.
 • Autentifikacija upravljačkog kanala – koristi SHA384 za provjeru autentičnosti.

Gledajući ovo, lako je vidjeti da Perfect Privacy koristi algoritme šifriranja velike snage za svoju VPN uslugu. Koriste RSA-4096-DHE sa SHA-384 za početnu provjeru autentičnosti između poslužitelja i klijenta. Sjednice se pregovaraju svakih 60 minuta radi pružanja zaštite tajnosti prema naprijed. To je slično razini šifriranja koju je vlada Sjedinjenih Država koristila za “Tajne” komunikacije.

Ručne instalacije

Također imaju konfiguracijske datoteke poslužitelja za ručnu instalaciju OpenVPN-a na Android i iOS. Za njih su potrebne aplikacije treće strane: OpenVPN za Android i OpenVPN Connect. Uz to, Savršena privatnost preporučuje IKEv2 s iOS-om. Imaju konfiguracijske datoteke poslužitelja radi jednostavne instalacije i jednostavne upotrebe s njihovim mrežnim poslužiteljima. Perfect Privacy ima vodič za upotrebu ovih datoteka za izradu VPN-a na zahtjev sa iPhoneom i iPadom pomoću IKEv2 u njihovom članstvu.

Oni također imaju Android IPSec klijent koji se temelji na klijentu strongSwan IPSec. To uključuje savršene konfiguracije privatnosti, poslužitelje i ažuriranja. Datoteka za instalaciju klijenta (Perfect-Privacy-VPN.apk) može se preuzeti s područja članstva.

Napredne sigurnosne značajke

Savršena privatnost također ima neke vrhunske VPN značajke kao što su NeuroRouting, TrackStop, Stealth VPN tehnologija i kaskadni VPN poslužitelji koji mogu povećati vašu internetsku sigurnost ako ih upotrebljavate. Njihov VPN menadžer svojim korisnicima također pruža sigurnu zaštitu od propuštanja DNS, IPv4, IPv6 i WebRTC, Uključuje i trostupanjsku sklopku za uklanjanje ugljena. Mi ćemo ih detaljnije istražiti u ovom pregledu Perfect Privacy VPN.

Savršeni sažetak sigurnosti privatnosti

Savršena privatnost koristi OpenVPN kao svoj zadani protokol primarne veze zajedno s AES-256 enkripcijom podataka. To omogućava visoku razinu sigurnosti vašeg internetskog prometa. Za početno rukovanje koristi se RSA-4096 s 1024 DH tipkama za autentifikaciju. Ovo pomaže u zaštiti od MitM napada.

Oni provode pregovaranje ključnih seansi o tajnosti na svakih 60 minuta. Savršena privatnost također ima prekidač za zaustavljanje koji vam pomaže zaštititi promet od neplaniranih prekida veze VPN. Njihova aplikacija štiti od curenja DNS, IPv4 / IPv6 i WebRTC. Shodno tome, sigurni smo da je vaš internetski promet siguran prilikom pristupa VPN mreži Perfect Privacy.

Savršena podrška za privatnost

Savršena privatnost nudi različite načine dobivanja opće i tehničke podrške. Oni uključuju sljedeće: e-poštu (po potrebi šifrirano PGP), kontakt obrazac, TeamViewer i forum.

Savršenu privatnost možete poslati e-poštom na adresu [email protected] Ako želite koristiti PGP enkripciju, njihov javni ključ možete kopirati s veze na stranici “Kontakt” na njihovom web mjestu. Na području članstva na vašem računu također ćete trebati uključiti “Pošalji PGP samo šifriranu poruku e-pošte”.

Korištenje PGP enkripcije za savršenu privatnost VPN e-pošteZatim kopirajte svoj javni PGP ključ u priložen tekstni okvir. Obavezno uključite blokove BEGIN i END kao što je prikazano. Korisnici također mogu dobiti odgovore od tima za podršku Perfect Privacy putem kontakt obrasca koji se nalazi na njihovoj web stranici. Ovoj stranici možete pristupiti klikom na njezinu vezu “Kontakt” u gornjem desnom dijelu stranice, na bilo kojoj stranici njihove web stranice. Ovo područje također sadrži veze na njihov forum, Facebook, Twitter i prijavu.

Savršeno VPN zaglavlje privatnostiOvaj je obrazac vrlo jednostavan i mogu ga koristiti pretplatnici, kao i potencijalni kupci. Jednostavno unesite “Ime”, “Adresa e-pošte”, “Predmet” i kratak opis problema u tekstnu poruku “Poruka”. Zatim prebacite stavku “nisam robot” i kliknite “Pošalji”.

Savršeni obrazac za zaštitu privatnostiTestirali smo odgovor osoblja za podršku Perfect Privacy pitanjem o ključnim ponovnim pregovorima i tajnosti naprijed.

Savršena podrška za privatnostOdgovor smo dobili za oko 9 sati. Štoviše, odgovor je na naše pitanje odgovorio jezgrovitim sažetim odgovorom. Stoga smo bili zadovoljni njihovom podrškom. Želite da se neko od njihovog osoblja za podršku ukloni u vaš stroj, možete poslati e-poštu ili kartu da biste bili informirani o sljedećim terminima koji su dostupni za pomoć putem TeamViewera. Također možete stvoriti račun na forumu i tamo postavljati pitanja ili pregledavati njihovu bazu podataka FAQ. Napokon, možete dobiti vijesti o sigurnosti s njihovog bloga, Facebooka ili Twittera.

Posjetite Perfect Privacy VPN

Savršena privatnost VPN: ruke ruku

Perfect Privacy ima softver za klijente, Perfect Privacy VPN Manager koji će se izvoditi na sljedećim platformama:

 • Windows 7, 8, 10, Vista
 • macOS 10.9 i noviji
 • Ubuntu, Linux Mint i druge Debianove okuse

Uz to, imaju i snažnu aplikaciju Android IPSec za Android sa sjedištem u Švanu koju možete preuzeti sa stranice za preuzimanje svog područja članstva. Konačno, možete se povezati s njihovom mrežom koristeći njihov SSH klijent Perfect Privacy.

Osim njihovih klijenata, možete se povezati s njihovom mrežom s OpenVPN-om koristeći razne klijente treće strane i preuzimajući njihove odgovarajuće konfiguracijske datoteke. Oni također podržavaju ručnu instalaciju IKEv2 koristeći IPSec unaprijed podijeljene tipke, pa čak i PPTP. Iako ne biste trebali koristiti PPTP osim ako ništa drugo ne djeluje, jer se to sada smatra nesigurnim.

Stvaranje savršenog privatnog VPN računa

Jednom kada odaberete plan Perfect Privacy VPN termina, postupak kreiranja računa pokrenut će za prve kupce. U ovom slučaju odabran je 24-mjesečni plan jer pruža najbolju ponudu za njihovu uslugu. Imat ćete sedam dana da vidite je li njihova usluga prava za vas, tako da biste trebali odabrati plan s kojim vam se najviše sviđa.

Savršeno stvaranje privatnosti VPN računa (Izraz)Nakon što odredite trajanje usluge, kliknite “nastavi” “. Pomaknite se do odjeljka “Korisničko ime” za nove kupce ili postojeće vlasnike računa. Ako ste novi korisnik, upišite “Korisničko ime”, “E-mail adresa” i zatim odaberite “Nastavi” “. Vi ste postojeći vlasnik računa, prebacite “Proširenje računa” i unesite svoje “Korisničko ime”. Novi detalji vašeg računa bit će poslani na vaš postojeći email, a polje e-pošte u nastavku bit će onemogućeno.

Savršena izrada VPN računa (privatna privatnost)Bez obzira jeste li novi ili postojeći vlasnik računa, nakon što kliknete gumb “nastavi”, prijeđite na odabrani način plaćanja. Odaberite način plaćanja i dovršite kupnju.

Savršena izrada VPN računa (privatnost)Tim za podršku u Perfect Privacy uputit će vam e-poštu dobrodošlice. Ova e-pošta također će sadržavati vjerodajnice za vaš račun za potvrdu “Korisničko ime” i “Lozinka”. Ove vjerodajnice će vam također omogućiti da uđete na svoju stranicu Savršena privatnost na njihovom web mjestu.

Posjetite Perfect Privacy VPN

Ruke uključene: Savršena privatnost VPN klijenta Windows

Prikladni softver klijenta za vaš uređaj možete dobiti na stranici “Preuzimanje” područja članstva. Ova stranica također sadrži konfiguracijske datoteke potrebne za pokretanje usluge Perfect Privacy s drugim klijentima treće strane. Prvo odaberite ikonu koja predstavlja platformu na kojoj vaš uređaj radi. Vaš izbor uključuje: Windows, macOS, iOS, Android i usmjerivače.

Preuzimanje savršenog privatnog VPN softvera i konfiguracijske datotekeU ovom slučaju odabrali smo Windows platformu. Savršena privatnost preporučuje da Windows korisnici instaliraju svoj VPN Manager kako bi iskoristili prednosti svojih naprednih značajki privatnosti. Njihov upravitelj olakšat će povezivanje s njihovom mrežom, a njihove naprednije značajke možete konfigurirati sa samo nekoliko klikova. Kliknite gumb “Preuzmi” za kopiranje instalacijske datoteke na vaše računalo.

Instaliranje savršenog VPN klijenta privatnosti za Windows

Nakon što je instalacijska datoteka za VPN Perfect Privacy kopirana na vaš Windows uređaj, pokrenite je kao administrator i omogućite joj dozvole potrebne za izmjenu na vašem računalu. Kada se otvori instalacijska datoteka, odaberite gumb “Instaliraj”.

Savršena instalacija VPN upravitelja privatnosti (Start)Ovo će započeti ekstrakciju i instalaciju datoteka potrebnih za podršku Perfect Privacy VPN Manager. To može uključivati ​​ažuriranje TAP upravljačkog programa za što može biti potrebna potvrda korisnika.

Savršena instalacija privatnosti VPN menadžera (završi)Nakon nekoliko minuta postavlja se Perfect Privacy VPN Manager. Postavljeno je prebacivanje na automatsko pokretanje Windows klijenta. Ako želite da se klijent pokrene nakon što instalacija završi, samo kliknite gumb “Završi”. Inače, isključite ga i odaberite “Završi”. Klijenta možete pokrenuti kasnije s njegove prečice za radnu površinu. Kada prvi put otvorite VPN upravitelj, prikazat će se privremeni zaslon za pokretanje.

Savršene postavke privatnosti VPN upravljača

Nakon par minuta otvara se izbornik postavki. Ovaj zaslon sadrži sljedeće kartice: Savršene postavke privatnosti, postavke programa, vatrozid i DNS, IP i portovi, kaskadno i nepomično i drugo. Promjene napravljene na karticama na ovoj stranici spremaju se kada “Zatvorite” stranicu postavki.

Postavke: Savršene postavke privatnosti

Kada se prvi otvori Perfect Privacy VPN Manger, otvoriće se kartica “Perfect Settings Privacy”. Tu unosite vjerodajnice za prijavu (“Korisničko ime” i “Lozinka”) koje vam je njihov tim za podršku ranije poslao e-poštom. Vaša vjerodajnica bit će spremljena nakon prijave i zatvaranja stranice postavki. Na ovom zaslonu možete odabrati i protokole IPSec i OpenVPN.

Savršene VPN postavke privatnosti (prijava i protokol)IPSec je manje intenzivan CPU, može biti brži na sporijim uređajima. Također ne podržava poslužitelj kaskadno ili prikriveno. Većina će korisnika vjerojatno koristiti OpenVPN kako bi iskoristili svoju jaku kriptografiju koja je odabrana i druge napredne značajke. Nakon što se prijavite, datum isteka računa bit će također prikazan ovdje.

Postavke: Postavke programa

Postavke programa podijeljene su u tri kategorije: postavke pokretanja, Severlist i OpenVPN. Postavke pokretanja omogućit će vam da pokrenete klijenta kada se Windows digne. Omogućit će vam da ga pokrenete i smanjite odabir poslužitelja za automatsko povezivanje.

Možete odabrati kako želite da se razvrstavaju poslužitelji na glavnoj nadzornoj ploči. Opcije uključuju: naziv, ping, promet i zemlju. Također možete prebaciti da se najprije prikažu poslužitelji velike propusnosti. Konačno, možete preokrenuti propusnu ploču da bi se prikazao “Trenutni promet” umjesto zadane grafike “Dostupna širina pojasa”.

Perfect Privacy VPN Settings (Postavke programa)

Zadnja kategorija su OpenVPN Settings. Ovdje možete promijeniti šifriranje šifriranja. Omogućit će vam variranje algoritma i snage. Izbori uključuju sljedeće:

 • Jaka enkripcija – trebali bi se koristiti ako vam je najvažnija sigurnost internetskog prometa.
  • AES-256-GCM – može biti brži na nekom hardveru.
  • AES-256-CBC – je zadana za većinu korisnika koji žele snažnu enkripciju.
  • Kamelija-256-CBC – je standard Europske unije i zamjena za američki vladin AES standard.
 • Slaba enkripcija – ponekad može pružiti bolje performanse u situacijama kada vam poboljšana sigurnost nije vaš primarni cilj ili ako pokrećete uslugu na slabom CPU uređaju.
  • AES-128-GCM – može biti brži na nekom hardveru.
  • AES-128-CBC – zadana je za većinu korisnika kojima nije potrebna jaka enkripcija.
  • Kamelija-128-CBC – je zamjenski standard šifriranja.

Ako Stealth VPN nije aktiviran, možete odabrati i prebacivanje između UDP i TCP. UDP je zadani i obično omogućuje bolje brzine. Stoga, osim ako nemate nestabilnu vezu, trebali biste je koristiti. Posljednje prebacivanje:

 • Koristite jednu konfiguraciju poslužitelja – prikazuje sve poslužitelje na lokaciji s pojedinačnom propusnom širinom i upotrebom za svaki poslužitelj umjesto složene na glavnom zaslonu veze.

Savršen VPN način rada pojedinačnog poslužiteljaPostavke: vatrozid i DNS

Pod vatrozidom i DNS-om možete konfigurirati razinu integriranog vatrozida (preklopni prekidač) i DNS zaštitu od propuštanja. Možete samostalno promijeniti postavke vatrozida i DNS zaštite od curenja. Međutim, preporučili su koristiti iste postavke za obje. Obje se mogu postaviti na tri razine:

 • Aktivirajte dok je tunel aktivan – uključuje prekidač kill i DNS zaštitu samo kad ste povezani na poslužitelj Perfect Privacy. Ako slučajno ispadne vaša VPN veza, internetska usluga bit će blokirana dok je ne obnovi. Ako normalno odspojite, sklopka kill neće se aktivirati.
 • Aktivirajte dok je program aktivan – zadržava vatrozid i DNS zaštitu sve dok klijent Perfect Privacy radi, bez obzira na njegovo stanje veze. To znači da ako pokrenete klijenta, internetska veza bit će blokirana dok se ne povežete s Perfect Privacy. Ako napustite klijenta, uspostavit će se normalan rad interneta.
 • Trajno se aktivirajte – znači da će internetski promet biti dopušten samo putem VPN mreže Perfect Privacy.

Savršene postavke privatnosti (vatrozid i DNS)

Ostale postavke vatrozida:

 • Lokalni usmjerivač vatrozida – onemogućit će direktan pristup usmjerivaču (LAN će i dalje raditi, ali nijedan paket ne možete poslati izravno na usmjerivač).
 • Dopusti GUI-u da preuzima podatke o prometu bez VPN-a – omogućit će klijentu da provjeri ažuriranja Perfect Privacy i prikazati učitavanje poslužitelja u glavnom prozoru čak i ako je aktivirana zaštita vatrozida..
 • Sprječite istjecanje IPv6 – treba biti aktiviran kako bi se spriječilo curenje IP-a preko IPv6. To je potrebno ako vaš ISP pruža IPv6 mogućnost povezivanja.

DNS poslužitelji se prema zadanim postavkama dodjeljuju nasumično. Međutim, možete prebaciti:

 • Ručno odaberite DNS poslužitelj – za odabir trajnih poslužitelja imena Perfect Privacy. Jednostavno odaberite svoje odabire iz okvira s popisima za DNS 1 i DNS 2.

Kada se aktiviraju zaštita od propuštanja vatrozida i DNS, u gornjem desnom dijelu bit će prikazana kao “F” i “D”.

Postavke: IP i portovi

U ovom odjeljku možete odabrati želite li nasumično dodijeliti IP adresu s poslužitelja. Ovo je zadana vrijednost koju preporučuje većina korisnika radi bolje privatnosti.

Također možete postaviti prosljeđivanje porta. Postoje dvije vrste prosljeđivanja porta koje možete omogućiti:

 • Zadano – stvorit će tri zadana preusmjeravanja luka. Portovi za zadano prosljeđivanje uvijek su 1XXXX za prvo prosljeđivanje, 2XXXX za drugo i 3XXXX za treće. XXXX je određen posljednjim 12 bitova interne IP adrese. Primjer toga vidjet ćemo kasnije u našem pregledu Perfect Privacy.
 • Prilagođen – omogućuje ručni unos prosljeđivanja vrata. Prilagođeno prosljeđivanje porta odnosi se samo na odabrani poslužitelj. Stoga prvo odaberite poslužitelj u polje za odabir ispod i kliknite na “Postavi”. To će omogućiti polja ispod njega. Tada ćete moći dodati bilo / ili:
  • Prosljeđivanje priključaka od 1 do 1 – dodati će nasumično prosljeđivanje priključaka.
  • Prosljeđivanje u luku po vašem izboru – koristit će nasumični priključak na strani poslužitelja.

Savršene postavke privatnosti (IP i port)

Prilagođeni portovi će biti prikazani u odjeljku “Aktivne prilagođene prosljeđivanje portova”. Oni istječu nakon sedam dana ako ne uključite gumb “Automatski obnovi istekle prosljeđivanje”

Postavke: Kaskadno i nevidljivo

Ova kartica postavki podijeljena je u tri kategorije: Cascading, Stealth VPN i Proxy Settings. Ako uključite “Omogući kaskadno”, možete odabrati između 2 i 4 za najveći broj hmelja. Kasnije ćemo u našem pregledu Perfect Privacy vidjeti kako klijent to rješava.

Ako živite u zemlji koja cenzuriše Internet poput Kine, Saudijske Arabije ili Irana, možda biste trebali “omogućiti Stealth VPN” za zaobilaženje vladinih ograničenja. Možete tunelrati cijeli svoj VPN promet putem SSH-a, Stunnela ili obfsproxy3. S druge strane, možete također prelaziti između portova 22 (SSH), 53 (DNS), 443 (SSL) ili slučajno visokog ulaza. Također vam može pomoći zaobići filtre vatrozida na restriktivnim mrežama (škole, sveučilišta, tvrtke itd.), Jer je promet na lukama 443 i 53 često dopušten. Stealth VPN koristi TCP i onemogućuje podršku proxyja.

Savršene postavke privatnosti (kaskadno i nevidljivo)

Konačno, ako želite koristiti proxy poslužitelj za povezivanje s Perfect Privacy, možete ga postaviti ovdje. Možete birati između HTTP i SOCKS protokola. Unesite IP adresu ili naziv poslužitelja i odaberite odgovarajući broj priključka. Obavezno omogućite odgovarajuću provjeru autentičnosti ako je potrebno i vaše korisničko ime i lozinku.

Postavke: Ostalo

Posljednja kartica postavki omogućuje vam da promijenite razinu ispravljanja i pogledate zapisnik ispravka. Ovo može biti korisno za rješavanje problema veza. Dnevnik možete pogledati i odavde i kopirati ako treba. Iako se ažuriranja povremeno izvršavaju i automatski kada otvorite drugu karticu, možete ručno provjeriti najnoviju. Gumb za resetiranje trebali biste koristiti samo ako vam to kaže predstavnik za podršku Perfect Privacy, jer će resetirati TAP-adaptere, kao i zaštitni zid i DNS zaštitu od curenja ili trebate ponovo instalirati TAP i IPSec adaptere..

Savršene postavke privatnosti (ostalo)Prije nego što pogledamo Perfect Privacy VPN Manager za Windows u akciji, prvo pogledajmo neke od postavki na poslužitelju.

Savršena konfiguracija na strani poslužitelja

Možete konfigurirati neke postavke o Perfect Privacy VPN vezama na poslužitelju. To uključuje sljedeće:

 • TrackStop – omogućuje vam blokiranje neželjenih domena izravno na razini VPN-a.
 • NeuroRouting – povećava sigurnost i anonimnost Perfect Privacy VPN veza primjenom umjetne inteligencije.
 • Koristite IP adresu slučajnog izlaza – povećava sigurnost, privatnost i anonimnost otežavajući analizu prometa.
 • Zadano prosljeđivanje porta – pruža vam tri prosljeđivanja portova na vaše odgovarajuće lokalne priključke nakon uspostavljanja savršene VPN veze privatnosti. Ti priključci ovise o vašoj internoj VPN IP adresi.
 • Prilagođeno prosljeđivanje porta – pruža vam do pet prilagođenih prosljeđivanja vrata. One su ograničene na jednu grupu poslužitelja (lokaciju) odjednom. Ako promijenite lokacije, sva trenutna prosljeđivanja porta se brišu.

TrackStop i NeuroRouting primjenjuju se na bilo koji uređaj koji koristite za pristup njihovoj VPN mreži. Postavkama slučajnog izlaza i prosljeđivanja porta može se kontrolirati iz postavki Perfect Privacy VPN Manager klijenta, kao i iz područja config za članstvo. Ako su postavljeni na strani poslužitelja, potrebno će im nekoliko minuta da se prošire kroz mrežu. Također ćete trebati ponovo pokrenuti klijent da bi ga se primijenio ako unesete promjene tijekom izvođenja. Možete vidjeti kako to rade u našem odjeljku Postavke: IP i Portovi.

Savršena konfiguracija VPN poslužitelja na straniTrackStop

TrackStop je napredna sigurnosna značajka privatnosti koju pruža usluga Perfect Privacy. Djeluje koristeći njihove servere imena za blokiranje unaprijed definiranih popisa za filtriranje određenih domena. Možete kontrolirati vrste domena koje su blokirane aktiviranjem jednog ili više danih filtara. Zaštita djece, praćenje i oglašavanje, filtri prijevara i eventualno lažne vijesti pomoći će u povećanju sigurnosti i privatnosti korisnika. Ostali su po našem mišljenju ograničene, ali slobodno se igrajte s njima ako želite.

Savršena privatnost VPN TrackStop Blocker domenaFilteri koje možete odabrati aktivirati uključuju sljedeće:

 • Zaštita djece – Ovaj će filtar blokirati mnoštvo web stranica koje nisu prikladne za djecu. To uključuje pornografski sadržaj, ali i web stranice za kockanje. Uz to ovaj filtar sadrži popise blokova za praćenje & oglašavanje, kao i prijevara. Ovako se ovi pojedinačni filtri ne trebaju aktivirati ako se taj filtar aktivira.
 • Praćenje i oglasi – Aktivirajte ovaj filtar i zaštitite se tako što blokirate više od 30.000 domena praćenja i oglašavanja. Preporučujemo iz razloga sigurnosti i privatnosti.
 • prevara – Aktivirajte ovaj filtar za blokiranje više od 45.000 poznatih domena zlonamjernog softvera i oko 20.000 phishing domena. Preporučujemo iz sigurnosnih razloga.
 • Lažne vijesti – Blokiranje popisa s poznatim domenama lažnih vijesti pomoću javno dostupne liste filtera smještene na GitHub-u kojoj svatko može dati svoj doprinos.
 • Facebook – Facebook je notoran za praćenje korisnika i prikupljanje što više podataka od njih. To ne utječe samo na korisnike Facebooka, već i na sve koji posjećuju web stranice koje prikazuju Like-Button ili drugi sadržaj iz Facebooka. Iz razloga anonimnosti možete aktivirati ovaj filtar i blokirati sve Facebook domene.
 • Google – Upozorenje: To blokira sve Google domene, uključujući Youtube, ReCaptcha i druge Googleove usluge koje se koriste na mnogim web mjestima! To nije baš praktično, ali ako želite saznati koliko se Internet oslanja na Google, možete privremeno postaviti ovaj filtar.
 • Društveni mediji – Većina korisnika neće odabrati ni ovaj filtar. Ako ipak ne želite pristupiti društvenim mrežama dok koristite VPN mrežu, možete postaviti ovaj filtar. Blokirat će između ostalih Facebook, Twitter, Tumblr, Instagram, Google+, Pinterest, MySpace i LinkedIn.

NeuroRouting

NeuroRouting temelji se na Google-ovoj biblioteci otvorenog koda za strojno učenje (TensorFlow). To funkcionira analizom ruta do ciljane web stranice, a zatim određuje kako smanjiti promet izvan njihove šifrirane VPN mreže. U praksi to znači da se uvijek koristi VPN poslužitelj Perfect Privacy najbliže odredištu. Tada se utvrđuje najkraći put za smanjenje izloženosti prometu.

To osigurava sigurniji put za vaš internetski promet. Vaši podaci šalju se šifrirani s jednog VPN poslužitelja na sljedećeg. To nastavlja raditi sve dok ne dođe do poslužitelja najbližeg poslužitelja koji nalazi vaš odredišni URL. U idealnom slučaju, ciljni poslužitelj nalazi se u istom podatkovnom centru, u kojem se slučaju promet uopće ne pojavljuje na Internetu. Inače, i dalje je ograničena izloženost na Internetu.

Ove rute neprestano se dinamički preračunavaju i mijenjaju kako se mijenjaju ciljni odredišni URL. Dodatno se vanjski VPN IP mijenja ovisno o odredištu. Zbog toga je teško predvidjeti kojim rutama se koristi vaš promet koji povećava vašu internetsku privatnost.

Na primjer, pretpostavimo da korisnik pristupa web lokacijama u Australiji, Sjedinjenim Državama, Brazilu i Rusiji. Svaka web stranica ima različitu, šifriranu, multi-hop rutu kroz VPN mrežu Perfect Privacy. Korisnik će istovremeno emitirati različitu IP adresu za svaku web stranicu, što odgovara posljednjem poslužitelju u lancu. To možete lako testirati pristupom na različite web stranice Check-IP. Ovisno o mjestu na kojem se nalazi web poslužitelj, bit će prikazana drugačija VPN IP adresa.

Možete uključiti ili isključiti značajku NeuroRouting na stranici s članovima na njihovom web mjestu samo jednim klikom. Napomena, ažuriranje može potrajati nekoliko minuta. Radi na svim dostupnim protokolima (OpenVPN i IPSec) i na svim podržanim uređajima. Ne biste trebali koristiti ovu značajku ako želite koristiti određenu VPN vezu s poslužiteljem. NeuroRouting se također ne smije koristiti za preuzimanje većih datoteka (npr. Torrenta) kako biste osigurali da uvijek koristite brzi Gigabit server.

Posjetite Perfect Privacy VPN

Upotreba Perfect Privacy VPN Manager za Windows

Sada kada smo pogledali postavke upravitelja savršene privatnosti VPN, ispitajmo njegovu glavnu nadzornu ploču veze. Nadzorna ploča je prilično osnovna. Sadrži naslove stupaca datoteke: Zemlja, poslužitelj, Ping (ms) i Dostupna širina pojasa. Za sortiranje možete kliknuti na naslov stupca. Zadana vrsta je prema abecednom poslužitelju. Posljednji stupac nema naslov. Jednostavno prikazuje ikone za povezivanje (utikač) i prikazuje zapisnik (povećalo).

Savršena nadzorna ploča glavne veze za privatnost VPNVrh nadzorne ploče prikazuje ikonu koja predstavlja trenutno stanje veze. Crvena označava vezu nema, žuta prikazuje stanje povezivanja, a zelena znači da ste se uspješno povezali s mrežom Savršena privatnost. Prikazuje se i vaša trenutna vanjska IP adresa i DNS poslužitelj.

Možete i pingirati VPN poslužitelje koji će prikazati vremena ping-a u stvarnom vremenu (ms), otvoriti izbornik Settings i napustiti ili umanjiti klijenta klikom na odgovarajući gumb. Da biste se povezali s poslužiteljem, samo kliknite na utikač s naziva poslužitelja.

Pojedinosti o vezi i poslužitelju VPN poslužitelja u ChicaguNakon što se veza uspješno dovrši (zelena ikona), red koji sadrži VPN s kojim ste spojeni bit će označen zelenom bojom. Zatim možete kliknuti na plavu vezu “Detalji” da biste vidjeli više informacija o vezi. Primijetite da se vaša IP adresa promijenila i slučajno su vam dodijeljeni DNS 1: Chicago i DNS 2: Miami.

Također primijetite F i D u gornjem desnom kutu nadzorne ploče. To ukazuje da su vatrozid (prekidač za isključivanje) i DNS zaštita omogućeni za trenutnu vezu. Za prekid veze jednostavno ponovo dodirnite utikač. Vidjet ćete i obavijesti o promjenama vatrozida i DNS-a prilikom spajanja i prekida s VPN poslužitelja.

Obavijesti o savršenoj vezi s privatnošću i prekiduSada kada smo vidjeli kako je jednostavno povezivanje i prekid veze sa mrežom Savršena privatnost, istražimo neke njegove naprednije značajke.

Razina 4 Kaskadna veza s poslužiteljem

Ovaj primjer pretpostavlja da smo omogućili kaskadno posluživanje s četiri skoka. Možete vidjeti da su veze označene brojevima od 1 do 4. To pokazuje redoslijed kojim su poslužitelji kaskadirali.

 • Chicago »» Dallas »» Los Angelesu »» New York

Jednom kada je omogućeno kaskadno upravljanje razinom poslužitelja, čepovi poslužitelja nisu onemogućeni dok se ne spoji odabrani broj kaskadnih poslužitelja (što je u našem slučaju četiri).

Savršeni privatni VPN primjer kaskadni su četiri VPN poslužiteljaObavijest na drugoj slici isključili smo poslužitelj iz Los Angelesa. Ovo uklanja i njujorški poslužitelj. Također primijetite, ostali utikači poslužitelja više nisu onemogućeni. Mogli bismo stvoriti novu kaskadnu vezu razine 4 odabirom dva nova poslužitelja. To su ista podešavanja koja smo koristili u našem testu propuštanja DNS-a pod tlakom prethodno u ovom pregledu.

Primjer savršenog privatnosti IP-a i upotrebe priključaka

U ovom primjeru odlučili smo upotrijebiti IP adresu slučajnog izlaza s zadanim i prilagođenim prosljeđivanjem priključaka. Na lokaciji u Chicagu priključene su prilagođene luke. Također smo stvorili i priključke od 1 do 1 i dodali prilagođeni port koji se prosljeđuje u lokalni port 22. Izvori portova na strani poslužitelja biraju se nasumično. U slučaju priključaka 1 na 1, odredišni je port isti kao izvorni. U drugom slučaju, prilagođeni slučajni izvorni izvor tada se prosljeđuje u lokalni odredišni port 22.

Savršena privatnost VPN IP i upotreba portaPraktični PF sada će se prikazati pored čikaškog poslužitelja što pokazuje da ima prilagođene prosljeđene portove. Nakon povezivanja s lokacijom u Chicagu i pregledavanja podataka o njegovoj vezi, prosljeđeni su portovi mogu se vidjeti zajedno s internim IP adresama i DNS poslužiteljima..

Uz to su prikazana tri automatski proslijeđena ulaza. Oni se određuju kako slijedi:

Primjer: U ovom primjeru interni VPN IP je 10.0.165.18. Pretvaranje u binarno stanje je 00001010 00000000 101000101 00010010. Pretvaranje zadnjih 12 bitnih 010100010010 u decimalne rezultate u 1024 + 256 + 16 + 2 = 1298. Tako će proslijeđeni portovi biti 11298, 21298 i 31298.

To je isto kao i automatski prosljeđeni portovi prikazani na gornjoj slici.

Savršeni privatnost VPN Manager za Windows Sažetak

Softver klijenta jednostavno je preuzeti i instalirati. Također je jednostavan za upotrebu. Spajanje se može uspostaviti klikom na ikonu utikača za mjesto na koje se želite povezati. Isključite vezu klikom na čep drugi put. Ako kaskadno aktiviranje nije omogućeno, morate se prekinuti s trenutnog VPN poslužitelja da biste odabrali drugi. Klijent također podržava dodatne značajke o privatnosti koje je lako konfigurirati i koristiti, na poslužiteljskoj i na strani klijenta.

Posjetite Perfect Privacy VPN

Hands-on: IPSec Android aplikacija

Instaliranje Android IPSec / IKEv2 aplikacije

Prvo, postavite uređaj da u sigurnosnim postavkama preuzima datoteke iz izvora koji nije trgovina Google Play. Zatim otvorite web lokaciju Perfect Privacy na Android telefonu i prijavite se na svoj račun. Nakon toga otvorite stranicu “Preuzmi” u području članstva i odaberite Android platformu. Dođite do .apk datoteke Perfect Privacy Android IPSec klijenta i dodirnite je.

Umjesto da ga preuzmete, dodirnite plavu vezu “Savršena privatnost-VPN.apk”. Ovo će otvoriti ekran za instaliranje za klijenta. Dodirnite „Instaliraj“ i pričekajte da se dovrši.

Instaliranje savršene privatnosti VPN aplikacije za AndroidNakon što je aplikacija instalirana, dodirnite “Otvori” da biste je pokrenuli. Ovo će prikazati nadzornu ploču veze s aplikacijom. Prije nego što ga koristimo za povezivanje, prijavimo se na softver. Dodirnite ikonu izbornika (tri vodoravne točke) na vrhu nadzorne ploče i odaberite “Postavljanje vjerodajnica za prijavu”. Unesite korisničko ime i lozinku koje ste primili u svom e-mailu dobrodošlice od tima Perfect Privacy.

Savršena privatnost VPN Android aplikacijaDodirnite “Spremi” za spremanje i povratak na glavni zaslon veze. Jednom dotaknite lokaciju u Chicagu da biste se povezali s njom. Trebat ćete prihvatiti zahtjev za postavljanje VPN-a dodirom na “OK”. Vidjet ćete status “Povezivanje” za vaš odabrani profil Chicago.

Povezivanje s vašim prvim savršenim privatnim VPN serveromUskoro će slijediti zaslon, a zatim zeleno stanje „Povezano“ za lokaciju u Chicagu. Odavde možete odabrati “Prekini vezu” da biste napustili čikaški poslužitelj ili možete odabrati drugu lokaciju poput Dallasa. Otvorit će se mali pod-zaslon s informacijama. Dodirnite “Poveži”. Status sada prvo prikazuje “Povezivanje”, a zatim zeleno “Povezano” s Dallas VPN serverom.

Promijenite iz Chicaga u Dallas VPN poslužiteljSada dodirnite “Isključi”. Status će sada pokazati „Isključivanje“ Dallasa. Slijedi poruka “Nema aktivnog VPN-a”. Pomaknite prstom prema dolje, a zatim dodirnite Amsterdamski poslužitelj da biste se povezali s njim.

Isključivanje i zatim povezivanje s novim VPN serverom u Amsterdamu.Ovo će ponovo pokazati poznato stanje „Spajanje“, a zatim zeleno „Povezano“ na VPN poslužitelj u Amsterdamu. Sada isključite vezu s poslužitelja u Amsterdamu. Nakon što se status prikaže “Nema aktivnog VPN-a”, otvorite izbornik. Izbornik se sastoji od četiri stavke:

 • Osvježi popis poslužitelja – koja prikazuje zaslonsku poruku tijekom osvježavanja popisa Perfect Privacy VPN poslužitelja. To se događa vrlo brzo.
 • Postavljanje vjerodajnica za prijavu – ranije smo koristili kad smo se prijavili. Napominjemo, klijent je spremio naše vjerodajnice pa ih ne moramo unositi prilikom sljedećeg otvaranja.
 • Prikaži zapisnik – prikazuje dnevnik povezivanja za klijenta i omogućuje vam da ga spremite u datoteku.
 • Dobiti podršku – samo je poveznica na kontaktno područje web stranice Perfect Privacy.

Savršen privatnost VPN Android IPSec izbornik klijentaSažetak savršene privatnosti IPSec klijenta

Klijenta je lako instalirati nakon što saznate tajne, ali je trebalo mnogo vremena na našem Android telefonu prije nego što smo ih otkrili. Nakon što je instaliran, možete se povezati na VPN poslužitelj samo jednim dodirom. Promjenu lokacija poslužitelja možete izvršiti jednostavnim odabirom druge lokacije i povezivanjem na nju u nekoliko zaslona. Inače se možete povezati prvo kad se odspojite s trenutnog VPN poslužitelja, a zatim odaberete drugi.

Savršeni test brzine privatnosti VPN

Testirali smo uslugu Perfect Privacy s njihovim VPN upraviteljem za Windows softver. U testu se koristi OpenVPN (UDP) protokol sa AES-256-CBC enkripcijom. Usluga je bila dobra na našim brzinama. Bili smo zadovoljni cjelokupnom izvedbom. Njihov je gubitak brzine posljedica enkripcije, koja dolazi do njihovog algoritma enkripcije.

Savršeni test brzine privatnosti VPNMožete vidjeti da je naša brzina preuzimanja iznosila 53,81 Mbps bez VPN veze, ali smanjila se na 43,93 Mbps pri korištenju Perfect Privacy VPN mreže. Ovo je pad od oko 18,3% na server u Miamiju, FL. Pronašli smo slične rezultate kada smo koristili druge lokacije. Došlo je do gubitka od 20,1% na poslužitelju u Chicagu, IL, i 32,6% na poslužitelju u Melbourneu, AU. Kao što se očekivalo, doživjeli smo veći gubitak brzine kako se povećavaju udaljenost i vrijeme pinga.

Čak i uz ovaj gubitak brzine, brzine od 40+ Mbps još uvijek su dovoljno brze za većinu VPN aplikacija. Čak i 26+ Mbps Melbourne veze dovoljno je za streaming medija. Ovo smanjenje brzine vrijedno je dodatne internetske sigurnosti i privatnosti koju steknite korištenjem usluge Perfect Privacy. Mogli biste iskusiti različite rezultate u svojoj regiji svijeta, ovisno o vašem davatelju internetskih usluga.

Savršeni privatni VPN pregled: zaključak

Savršena privatnost dio je VPN poslovanja od 2008. Dvojno je sjedište. Računovodstvom i upravljanjem podacima upravlja se u Švicarskoj, dok se njihova tehnička primjena vrši u Panami. Obje su dobre lokacije za internetske tvrtke za sigurnost. Oboje štite osobnu privatnost u svojim zakonima, kao i u svojim ustavima.

Za savršenu privatnost za kreiranje računa potreban je samo “Korisničko ime” i valjana “adresa e-pošte”. Tada vam dodjeljuju “lozinku računa”, a zatim vam šalju vaše vjerodajnice. Uz to, možete izvršiti anonimna plaćanja kako biste zaštitili svoju privatnost i anonimnost. Savršena privatnost ne pohranjuje podatke o plaćanju s vašeg računa. Savršena privatnost nadgleda korisničke račune sa nasumičnim brojem povezanim s računom i datumom ukidanja. To znači da jedini podaci koje zadržavaju kod klijenta su korisničko ime, lozinka, adresa e-pošte i datum otkaza. Šta više možete koristiti novu adresu e-pošte kad god ih kontaktirate.

Perfect Privacy dizajnirao je njihovu mrežnu infrastrukturu s obzirom na internetsku privatnost svojih kupaca. Ne bilježe pojedinačnu vezu ili VPN aktivnost. To uključuje IP adrese, vrijeme veze, DNS zahtjeve, posjećene web stranice i sl. Jedine VPN informacije koje čuvaju čine ukupno „% free“ prostor njihovih poslužitelja. Jedine informacije koje pohranjuju su ukupni omjer upotrebe poslužitelja koji se prikazuju na njihovoj stranici statusa javnog poslužitelja. Osim toga, Perfect Privacy svoju je infrastrukturu izgradio na toj filozofiji ne pohrane podataka. Sve njihove usluge rade na snažno šifriranim RAM (Random Access Memory) diskovima. Podaci se uništavaju ako disk izgubi snagu.

Krajem 2013. godine Perfect Privacy pokrenuo je nadogradnju svoje VPN usluge. Od tada su povećali pokrivenost i performanse svoje mrežne arhitekture. Dodali su više lokacija i povećali broj poslužitelja na postojećim lokacijama. Uz to, povećali su propusnost većine svojih VPN poslužitelja na 1Gbps i dodali podršku za IPv6 adrese. U svojoj VPN mreži koriste samo ne dijeljene fizičke poslužitelje.

Trenutno imaju malu do srednju mrežu s preko 50 poslužitelja u 23 zemlje različitih država. Svi njihovi VPN serveri imaju sljedeće usluge: OpenVPN (UDP), OpenVPN (TCP), IPSec, SSH2, PPTP, Squid Proxy. SOCKS5 proxy i TOR. Oni imaju vodiče za instaliranje ove usluge na bezbroj uređaja. Perfect Privacy ima poslužitelje u Africi, Aziji, Europi, Sjevernoj Americi i Oceaniji. Svaki VPN poslužitelj dodijeli nasumične IP adrese svakom korisniku s popisa koji mu je dostupan. Njihova VPN usluga potiče P2P promet i Torrent promet na svim njihovim poslužiteljima, osim u Sjedinjenim Državama i Francuskoj.

Savršena privatnost ima prilagođeni VPN upravitelj za Windows, macOS i Linux. Njihov upravitelj podržava IPSec i OpenVPN protokole. Imaju i strongSwan-ov IPSec klijent za Android koji koristi IKEv2. Podržavaju snažnu AES-256-CBC enkripciju. Početna rukovanje je RSA-4096 s DHE. Podržavaju prosljeđivanje tajnosti pomoću tipki za sesije pregovaračkih svakih 60 minuta. Njihova usluga pruža zaštitu od curenja DNS, IPv4 i IPv6. Također podržava poslužitelje za prosljeđivanje, skriveni VPN i kaskadne poslužitelje. Konačno, Perfect Privacy pruža dodatne značajke kao što su TrackStop i NeuroRouting na strani poslužitelja što može povećati vašu sigurnost i internetsku privatnost.

Ono što nam se svidjelo u usluzi:

 • Anonimni račun možete stvoriti plaćanjem s Bitcoin-om ili gotovinom.
 • Ne drže pojedinačne VPN zapise aktivnosti ili zapisnike veza.
 • Perfect Privacy ima prilagođeni softver za Windows, Mac OS X i Linux s naprednim značajkama privatnosti poput zaštitne sklopke za uklanjanje protupožarnih zidova, zaštite od propuštanja DNS i IPv6, podrške za proxy i drugih.
 • Usluga pruža izvrsnu sigurnost i za OpenVPN i IPSec veze.
 • Svaki je račun neograničen istovremeno.
 • Na svojim mrežnim poslužiteljima omogućavaju P2P te imaju vodiče koji će vam pomoći da ga sigurnije koristite.
 • Imaju značajke na strani poslužitelja kao što su TrackStop i NeuroRouting za povećanje sigurnosti i privatnosti korisnika.

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Dodajte live chat i neki oblik 24/7 podrške.
 • Razviti prilagođenu aplikaciju za iOS.
 • Smanjite cijenu više pa si je više korisnika može priuštiti. (Savršena privatnost pri vrhu je vrhunskih VPN usluga koje smo pregledali, a koje imaju mnogo veće mreže i neke iste značajke).

Savršena privatnost VPN ima poslužitelje u Africi, Aziji, Europi, Sjevernoj Americi i Oceaniji. Ako su privatnost i anonimnost vaš glavni razlog za VPN, njihov jedinstveni spoj sigurnosnih i privatnih značajki mogao bi biti za vas. Ne nude besplatno probno razdoblje. Međutim, za neke načine plaćanja imaju 7-dnevno jamstvo povrata novca. To znači da možete isprobati njihovu VPN uslugu s minimalnim rizikom. Ako odlučite da vam se sviđa, možete dobiti puni pristup njihovoj mreži od samo 8,95 eura mjesečno.

Posjetite Perfect Privacy VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me