Pregled bez bloka

Započnimo naš pregled bez bloka s malo informacija o tvrtki. Blockless je kanadska tvrtka čiji je cilj uvijek bio omogućiti vam lako pregledavanje bez brige o državnim ili regionalnim granicama. Tako ćete moći gledati svoje omiljene emisije s bilo kojeg mjesta na svijetu. Njihova je usluga pristupačna i nude jednotjednu besplatnu probu.


Pregled bez bloka

Kako započinje 2016. ažurirali su svoju web lokaciju, kao i ciljeve sa više usredotočenim putem prema privatnosti i sigurnosti svojih korisnika. U tu svrhu dodali su Smart Guard, tehnologiju za blokiranje pametnih oglasa koja se može koristiti ne samo na računalima, već i na svim uređajima koje podržava DNS bez bloka. Također, nadolazeći na najnovija ažuriranja, poput automatske instalacije DNS-a i pokretanja klijenata za Windows i Mac OS X, započeli su beta testiranje VPN usluga za svoje Windows i Mac OS X klijente, zajedno sa stvaranjem mobilnih aplikacija i proširivanja preglednika bez bloka.

Cijene i posebne ponude

DNS usluga bez bloka prodaje se putem jedinstvene konfiguracije. Nude se u tri terminska paketa: mjesečno, polugodišnje i godišnje. Kao i većina pružatelja usluga, njihove cijene se diskontiraju na temelju duljine izraza. Mjesečni paket iznosi 4,95 dolara mjesečno. Polugodišnji paket se naplaćuje 27,25 USD svakih šest mjeseci. To se postiže za samo 4,55 USD mjesečno, što je ušteda od preko 7% od njihove mjesečne cijene. Prijava za godinu dana usluge iznosi 49,95 USD, a naplaćuje se svakih dvanaest mjeseci. To znači da možete dobiti godinu dana njihove usluge od pravednog 4,16 USD mjesečno.  Ovo je ušteda od 16%, što je dobiti besplatna dva mjeseca usluge Blockless.

Cijene bez blokovaBez bloka omogućuje plaćanje glavnim kreditnim karticama. To uključuje VISA, MasterCard, Diners i JCB.

Besplatno probno razdoblje

Blockless želi da isprobate njihovu uslugu kako biste bili sigurni da ispunjava vaša očekivanja. Zbog toga oni zahtijevaju da otvore 7-dnevni besplatni probni račun prije nego što se mogu prijaviti na pretplatu. Nisu potrebne nikakve informacije o plaćanju da biste se prijavili na suđenje. Kao što je prikazano u nastavku, sve što je potrebno za prijavu na probni račun koji traje 7 dana bez bloka su valjana adresa e-pošte i zaporka. Probni rok istječe nakon što je sedam dana isteklo, tako da čak ni ne morate otkazati račun. Međutim, morat ćete ukloniti njihov DNS iz sustava. Možete saznati kako to učiniti u području podrške na web stranici Blockless.

Postavljanje računa bez bloka

Posjetite Blockless

Kako djeluje bez bloka

Blockless je prvenstveno Smart DNS usluga čiji je cilj omogućiti korisnicima pregledavanje i gledanje streaminga medijskog sadržaja bez umjetnih državnih i regionalnih granica koje koriste mnogi davatelji usluga. Njihova usluga funkcionira promjenom postavki adrese DNS poslužitelja na vašem uređaju. To omogućava njihovim uslugama da presretnu zahtjev za autorizaciju od tih pružatelja usluga i opskrbe ih virtualnom IP adresom koja zadovoljava njihove umjetne granice i omogućava vam pristup njihovim streaming bibliotekama. To vam omogućuje da uživate u njihovom sadržaju s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Kako djeluje bez bloka

Za razliku od tradicionalnih VPN-ova, gdje je sav promet između vašeg uređaja i usluge šifriran i poslan putem servera na Internet, samo mali iznos prometa zapravo prolazi kroz Smart DNS poslužitelj. Nakon što je uvođenje i rukovanje dijelom komunikacije između poslužitelja i davatelja završeno, ostatak prometa šalje se direktno od pružatelja usluga na vaš uređaj. Budući da ne postoji šifriranje strujnog prometa, nema gubitka u internetskim performansama tijekom gledanja HD filmova ili slušanja omiljene glazbe. To vam omogućuje pristup regionalno zaključanim web mjestima s bilo kojeg mjesta na svijetu bez usporavanja brzine internetske veze. Konačno, budući da njihova kriptiranje ne blokira DNS promet, ne pruža istu razinu sigurnosti kao standardne VPN usluge.

Mreža bez bloka

Mreža bez blokova ima poslužitelje u 25 različitih regija. Tu se ubrajaju sljedeće zemlje: Australija, Austrija, Belgija, Brazil, Kanada, Kina, Francuska, Njemačka, Grčka, Indija, Irska, Italija, Japan, Lexembourg, Meksiko, Nizozemska, Novi Zeland, Norveška, Portugal, Rusija, Južna Afrika , Švedska, Švicarska, Velika Britanija i Sjedinjene Države. To omogućava globalnu mrežu sa poslužiteljima na svim većim kontinentima svijeta, osim Antarktike.

Postavljanje bez bloka za Windows

Blockless podržava razne uređaje poput radne površine, pametnih telefona, igraćih konzola, pametnih televizora, medija playera i usmjerivača. Ako se prijavite na svoj račun na web lokaciji Blockless i odaberete izbornik pomoći, tada će vam gumb za postavljanje vodiča omogućiti korištenje postupka u 3 koraka (kao što je prikazano u nastavku) kako biste pronašli vodič za ručnu konfiguraciju uređaja za upotrebu DNS usluge Blockless. , Odjeljak za podršku na njihovoj web stranici također nudi velik izbor jednostavnih vodiča kroz koje možete pretraživati.

Postavljanje DNS uređaja bez blokaAko je dostupna, veza do instalacije prilagođenog softvera Blockless prvi je korak u ovim vodičima. Oni će vam pokazati i kako ručno promijeniti DNS za svoj uređaj. Usluga Blockless omogućuje vam povezivanje s bilo kojeg mjesta, ali samo s jednog mjesta istovremeno. To se događa zato što se Blockless sinkronizira s vašom pojedinačnom lokacijom (IP adresom) nakon što se prijavite. Stoga kada se prijavite s druge mreže, morat ćete se prijaviti na svoj račun i kliknuti “Koristi ovu lokaciju”. Konfiguriranje usmjerivača za korištenje usluge Blockless omogućit će vam da iskoristite uslugu na svim uređajima koji su na nju povezani.

Posjetite Blockless

Korištenje klijenta bez bloka Windows

Jednom kada kliknete vezu Blockless za Windows 10 u vodiču, instalacijska datoteka će se spremiti na vaše računalo. Pokrenite instalacijsku datoteku i vidjet ćete zaslon poput prvog u nastavku. Zatim će postaviti uslugu Blockless za Windows na vašem računalu. Nakon što je ovo dovršeno, vidjet ćete zaslon poput drugog ispod. Klikom na završnicu na ovom zaslonu pokrenut će se aplikacija.

Instalirajte bez bloka

Prvi put kada pokrenete klijenta, vidjet ćete zaslon za prijavu kao što je prikazano u nastavku. Na ovom zaslonu ćete unijeti vjerodajnice vašeg računa koje ste dobili u verifikaciji vašeg računa i e-poštu dobrodošlice od osoblja Blocklessa. Zatim kliknite gumb Prijava.

Prijava bez blokova

Tako će se prikazati glavni zaslon za aplikaciju Windows bez blokova kao što je prikazano na prvoj slici ispod. Prema zadanim postavkama povezat će se s najbližim poslužiteljem na vašu lokaciju pri prvom pokretanju. Glavni zaslon za povezivanje prikazan u nastavku ima samo nekoliko kontrola što ga čini vrlo jednostavnim za učenje i postavljanje. Promjena poslužitelja može se ostvariti na jedan od tri različita načina: okvir za pretraživanje po imenu, pomicanje i odabir imena mišem ili klikom na neku od svijetlijih sivih zemalja na karti. Slike na donjoj slici prikazuju promjenu regije od Ujedinjenog Kraljevstva (lijevo) do Sjedinjenih Država (desno). Obavijestite da potvrđuje da je naša regija promijenjena pomoću ikone zastave za zemlju.

Promjene poslužitelja bez bloka

Klikom na pomoć pojavit će se sljedeće opcije: konfiguriranje uređaja za uslugu bez bloka, pretraživanje članaka podrške ili otvaranje ulaznice za podršku. Tu je i gumb za zatvaranje radi vraćanja na glavni zaslon veze.

Na dnu glavnog zaslona nalazi se prekidač za uključivanje i isključivanje Smart Guard-a. Trenutno je uključeno. Smart Guard će ukloniti neke oglase i grafiku s web stranica što će povećati brzinu vašeg preglednika smanjujući vrijeme učitavanja stranica. Još važnije, blokiranje ovih oglasa može vam pomoći u zaštiti vaše internetske privatnosti jer oni neće moći pratiti vaše mrežne navike i obrasce pregledavanja. Ovo vam može pomoći u izbjegavanju ciljanih marketinških kampanja.

Postavke bez bloka

Posljednja značajka glavnog zaslona koju želimo pogledati su Postavke za klijenta kojima se može pristupiti klikom na simbol karata prema dolje u gornjem desnom kutu zaslona. To će prikazati padajući popis poput onog prikazanog gore (lijevo). Odavde možete odabrati postavke, upravljati pretplatom, mijenjati postavke računa i odjavu iz usluge. Odabirom postavki otvorit će se zaslon s postavkama aplikacije gore (desno). Odavde možete učiniti sljedeće odabirom odgovarajućeg potvrdnog okvira:

 • Postavljanje DNS-a bez bloka na ovaj uređaj
 • Automatski sinkronizirajte lokaciju s ovim uređajem
 • Pokrenite primjenu pri pokretanju sustava
 • Provjerite ima li ažuriranja

Kao i ostatak Blockess DNS klijenta, opcije su osnovne, a uređaj za automatsku sinkronizaciju je najkorisnija postavka. To će vas spasiti od potrebe da idete na internetski račun Blockless da biste to učinili svaki put kad promijenite mrežu.

Posjetite Blockless

Bez bloka za Android i Google Chrome

Blockless ima aplikaciju za Android za njihovu uslugu koju možete preuzeti iz Google trgovine. Zahtijeva Android 2.1 i novije verzije. Omogućit će vam upravljanje računom s Android uređaja. Slično kao i kod Windows klijenta, možete promijeniti postavke regije, osvježiti svoj IP i osigurati da je račun aktivan sve na dlanu. Ispod su slike zaslona za prijavu (lijevo) i glavnog zaslona veze (desno). Zaslon za prijavu omogućuje vam da budete prijavljeni nakon što unesete odgovarajuće vjerodajnice.

Aplikacija bez bloka Andriod

Glavni zaslon veze koji je prikazan gore (desno) provjerava da li imate valjani račun, IP adresa (lokacija) uređaja se sinkronizira s vašim računom i je li DNS pravilno postavljen za uređaj. Ako bilo koji od ovih propusti, prikazat će se crvenom bojom umjesto zelenom. Selektor regije omogućuje vam da dodirnete za povezivanje s odabranom državom. To olakšava prebacivanje regija kada su spojeni na njihovu uslugu. Blockless također ima proširenje za Google Chrome koje ima slično ponašanje kao i njihova Android aplikacija.

Ruke na testiranju

Proveli smo svoj uobičajeni test brzine na DNS usluzi Blockless i, kao što se očekivalo, primijetili su gotovo da nema promjene u brzini preuzimanja niti pregledavanja općenito dok smo povezani s njim. Za razliku od uobičajenih VPN-ova koji svu vaš promet šalju preko VPN-a, Blockless vas izravno povezuje na web mjesta koja podržavaju. Oni imaju vodiče za konfiguriranje svoje DNS usluge na raznim uređajima koji uključuju računala, televizijske prijemnike, televizore, igraće konzole, blu-zrake, telefone, tablete i usmjerivače. Oni se mogu pronaći na stranici za podršku na njihovom web mjestu.

Također smo napravili test brzine njihovog novog beta klijenta za Windows s potpunom VPN implementacijom. Snimak zaslona njegovog glavnog prozora u načinu surfanja prikazan je dolje lijevo. Ovaj se prozor razlikuje po svijetloplavoj mjeraču, gromobranu, gumbu i odabranom području karte. Kao što vidite, klijent ima iste opcije kao Windows klijent koji uključuju pomoć, postavke, upravljanje pretplatom, postavke računa i odjava. Postavke su iste kao i kod prethodnog klijenta s dodatkom prekidača za odabir OpenVPN UDP ili TCP za VPN uslugu. Ako kliknete na trenutno odabranu regiju, pojavit će se prozor desnog klizača. To će vam omogućiti da odaberete regiju u koju se želite promjeniti. Smart Guard isključen je za prozor za surfanje.

Beta Blockless VPN za Windows

Nakon što je odabrana regija kao što je to slučaj u Sjedinjenim Državama, klikom na tipku za surfanje / sigurno uključivanje ili isključivanje VPN zaštite. Jednostavno je. Drugi zaslon prikazuje glavni zaslon veze kad je VPN uključen. Kad je VPN aktivan, imate zaštitu od šifriranja svih podataka pomoću OpenVPN protokola. Uz to se vaša stvarna IP adresa maskira i zamjenjuje jednom na poslužitelju Blockless. U ovom slučaju dobili smo IP adresu u Atlanti, a naš identitet prikazuje se kao anoniman. Smart Guard prikazan je na sigurnom VPN-u. Sigurna veza označena je crvenom bojom za mjerač, odabrani grad, gumb i odabrano područje karte. To olakšava razliku od nezaštićene plave veze.

Posjetite Blockless

Test brzine

Test brzine VPN usluge bez bloka nije bio najbrži što smo vidjeli, ali usluga je i dalje u beta verziji, tako da smo sigurni da još uvijek rješavaju neka pitanja. U skladu s tim, brzina internetske veze bez VPN-a iznosila je 51,21 Mbps, a s VPN bez bloka 33,09 Mbps. To znači da je došlo do pada od 35% u brzini veze kada ste bili povezani na VPN uslugu bez bloka. Kao što možete očekivati, smanjuje se brzina zbog enkripcije koju pruža VPN usluga Blockless. Ovo smanjenje brzine vrijedi ako vam je cilj privatnost i zaštita. Ako ne, možete pokrenuti njihovu uslugu u režimu surfanja koji nema gubitka brzine. I dalje pri 33.09 Mbps, ne biste trebali imati problema s korištenjem njihove VPN usluge za većinu internetskih transakcija.

Testiranje brzine bez blokade

Zaključak

Ako ono što prvenstveno tražite u usluzi koja će vam omogućiti pristup geografski ograničenom sadržaju za streaming medija, tada bi Blockless mogao biti usluga za vas. Deblokiraju 25 različitih regija, uključujući Sjedinjene Države, Ujedinjeno Kraljevstvo, Kanadu, Australiju i druge. Njihova usluga funkcionira s Windowsima, Mac OS X, igraćim konzolama, pametnim televizorima, medijskim playerima, mobilnim telefonima, tabletima, pa čak i usmjerivačima. Konfiguriranje vašeg uređaja za korištenje njihove usluge uključuje izmjenu postavki DNS poslužitelja tako da ukažu na njihove. Ovo je jednostavan postupak. No tim Blocklessa lako je slijedio vodiče za sve podržane uređaje. Oni se mogu pronaći na stranici za podršku na njihovom web mjestu. Oni čak imaju automatizirane aplikacije za postavljanje za Windows, Mac OS X, Android i proširenja za kromirani preglednik.

Nedavno su započeli beta testiranje nove VPN usluge koja koristi OpenVPN (TCP / UDP) protokol kako bi šifrirala sav vaš internetski promet kako bi vam zaštitila internetsku privatnost i sigurnost. To je pored njihove nekodirane DNS usluge. Stoga ćete moći odabrati da li je brzina ili sigurnost vaš cilj dok koristite njihovu uslugu. Trenutno (od 29.2.2016.) Izdali su beta softver koji uključuje novu VPN uslugu za Windows i Mac OS X. To nije brzi VPN kojeg još nismo vidjeli. Ima osnovno grafičko sučelje i olakšava odabir i promjenu poslužitelja. Jednostavno odaberite regiju na koju se želite prebaciti i uključite gumb za surfanje / sigurno i sav je vaš internet promet osiguran. To ih čini vrlo jednostavnim za postavljanje i upotrebu.

Ono što nam se svidjelo u vezi s uslugom uključuje:

 • Može se instalirati na razne uređaje
 • Omogućuje globalno surfanje u 25 regija bez umjetnih regionalnih ograničenja
 • Nema gubitka brzine veze kao što je to uobičajeno za uobičajene VPN-ove dok je u režimu surfanja (Smart DNS)
 • Beta softver za Windows i Mac OS X koji uključuje novu VPN uslugu
 • Podrška za VPN protokola OpenVPN (TCP / UDP)

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Dopustite više od jedne istodobne veze
 • Dodajte BitCoin kao opciju plaćanja da biste bili anonimniji
 • Više informacija o njihovoj novoj VPN usluzi na njihovom web mjestu kako se beta razvija.
 • Dodajte VPN uslugu aplikacijama za iOS i Android
 • Dodajte nove protokole kao što su L2TP / IPSec za iOS

Predlažemo da isprobate Blockless za sebe. Prijavite se za njihovo 7-dnevno besplatno probno razdoblje i testirajte njihovu uslugu. Pokušajte gledati svoj omiljeni sportski događaj, omiljenog dobavljača streaminga medija ili drugi sadržaj iz 25 regija koje čine globalno dostupnima s bilo kojeg mjesta na svijetu. Ako odlučite da uživate u korištenju njihove usluge, na nju se možete prijaviti već sa 4,16 USD mjesečno.

Posjetite Blockless

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map