Započnimo naš pregled IronSocket s malo povijesti njihove usluge zaštite privatnosti. Počeli su u VPN i proxy prostoru 2005. godine izradom web stranice HideMyNet.com. U HMN-u su vlasnici i osoblje počeli graditi VPN i proxy infrastrukturu kako bi korisnici anonimno surfali Internetom i uklonili proizvoljnu cenzuru s bilo kojeg mjesta. Postupno su razvili tehnička i mrežna rješenja za izgradnju i upravljanje dobrom VPN uslugom izgrađenom na usluzi kupcima. U 2013. godini ponovno su markirali svoje tehnologije i proširili mrežu kako bi pružili pouzdanu, orijentiranu na podršku, zaštitu privatnosti i IronSocket je rođen.

Pregled IronSocket-a

Njihov je cilj stvoriti VPN i DNS pružatelja sljedeće generacije koji su jednostavni za korištenje i pružaju solidnu korisničku podršku po povoljnoj cijeni. IronSocket je u vlasništvu i upravlja Pusa i Daga Limited. Na njih se primjenjuju nadležnost i zakoni koji reguliraju Hong Kong.

Cijene i posebne ponude

Što dobivate kad se pretplatite na uslugu privatnosti IronSocket? Ako se pretplatite na njihovu standardnu ​​uslugu, imat ćete neograničen pristup njihovoj kompletnoj mreži VPN poslužitelja, možete registrirati do tri uređaja (IP adrese) za korištenje njihovih DNS proxyja i imati pristup HTTP i Socks5 proxy-ima. Pretplate se isporučuju s tri istodobne VPN veze i tri IP adrese za korištenje drugih usluga poput DNS proxyja. ali možete dodati više za dodatni trošak. Prije nego što vaš uređaj može upotrebljavati njihove DNS proxy servere, prvo morate registrirati njegovu IP adresu na njihovom web mjestu. Odjednom se mogu registrirati do tri IP adrese za standardne cjenovne planove, ali možete dodati još za dodatni trošak.

Planovi cijena IronSocket-a

IronSocket struktura cijena slična je mnogim ostalim u polju privatnosti. Nude tri različita paketa njihove kombinirane VPN / proxy usluge. Ovi paketi se diskontiraju na temelju termina usluge i uključuju mjesec, šest mjeseci i 1 godinu. Njihove cijene počinju od 6,99 dolara za mjesec dana usluge. Možete dobiti šest mjeseci njihove usluge za 35,95 USD ili 5,99 USD mjesečno usluge. Konačno, ako se pretplatite na godinu dana usluge, cijena je 49,95 USD ili samo 4,16 USD mjesečno.

Mogućnosti plaćanja IronSocket

IronSocket nudi nekoliko različitih načina na koje možete platiti za njihovu VPN uslugu. Možete platiti koristeći PayPal ako želite sve svoje isplate zadržati na središnjem mjestu. Možete platiti koristeći tradicionalne velike kreditne kartice poput MasterCard, VISA, American Express i Discover. Oni će vam također omogućiti da platite kripto-valutom, BitCoin-om, tako da možete biti anonimniji. Konačno, za najveću anonimnost, možete platiti koristeći razne poklon kartice.

Probno razdoblje bez rizika

Iako nemaju besplatno probno razdoblje, IronSocket svim novim korisnicima nudi 7-dnevno jamstvo povrata novca. Ovo će vam omogućiti da sami isprobate njihov VPN. Ako iz bilo kojeg razloga niste potpuno zadovoljni njihovom uslugom, vratit će vam uplatu u cijelosti. Morate zatražiti povrat pretplate u roku od sedam dana od pretplate na njihovu uslugu (što potvrđuju njihove evidencije o plaćanju). Nakon ovog sedmodnevnog razdoblja novac se neće refundirati. Oni koji kupuju putem BitCoina ili poklon kartice nemaju pravo na ovo jamstvo.

Posjetite IronSocket

Lokacije mreže IronSocket i poslužitelja

IronSocket upravlja malom mrežom od 65+ VPN poslužitelja na 51 lokaciji u cijelom svijetu. Oni su strateški postavili ove poslužitelje u 38 zemalja kako bi maksimizirali pokrivenost i performanse svoje VPN mreže.

CountriesLocationsServersIP’sProtocols
385165+nepoznataOpenVPN, L2TP, PPTP

IronSocket ima servere na svim većim kontinentima kako slijedi:

 • Azija
  • Hong Kong, Hong Kong; Indonezija, Džakarta; Japan: Nagano, Tokio (2);
  • Filipini, Manila; Saudijska Arabija; Singapur, Singapur; Južna Koreja, Seul;
  • Tajvan, Taipei; Tajland, Bangkok
 • Australija / Oceanija
  • Australija, Melbourne; Novi Zeland, Auckland
 • Europa
  • Austrija, Beč; Belgija, Oostkamp; Cipar, Nikozija; Danska, Kopenhagen;
  • Francuska: Pariz, Roubaix; Njemačka: Berlin, Nuremberg; Island, Reykjavik;
  • Irska, Dublin; Italija, Milan; Luksemburg, Steinsel; Nizozemska, Amsterdam (4);
  • Norveška, Oslo; Poljska, Varšava; Rumunjska, Bukurešt; Rusija, Moskva;
  • Španjolska, Madrid; Švedska, Stockholm; Švicarska, Zurich; Ukrajina, Vinnitsa;
  • Ujedinjeno Kraljevstvo: Gosport, London (4)
 • Sjeverna Amerika
  • Kanada, Toronto; Mexico, Mexico City; Sjedinjene Američke Države: Atlanta, Chicago, Dallas (2),
  • Kansas City, Los Angeles (3), Miami, New York City (3), Piscataway, Salt Lake City,
  • San Jose, Seattle
 • Južna Amerika
  • Argentina, Buenos Aires; Brazil, Sao Paulo

Usluga IronSocket pogodna je za P2P. Omogućuje legalno dijeljenje datoteka preko P2P mreža. Oni zadržavaju određeni broj strateški lociranih poslužitelja za pristup P2P. Ovi se poslužitelji nalaze u P2P-u u zakonodavnom okruženju, kao što očekujete. Imaju P2P poslužitelje u sljedećim zemljama:

 • Argentina, Brazil, Cipar, Egipat, Island, Indonezija, Luksemburg, Nizozemska (4), Rumunjska, Rusija, Tajvan, Tajland i Ukrajina

Kažu da su za korisnike P2P i Torrent softvera rezervirali brže poslužitelje. Oni koji to žele mogu također koristiti proxy Socks5 za svoje P2P i Torrent aplikacije.

Usluga IronSoclket DNS Proxy podržava prebacivanje regije, ima globalne DNS poslužitelje i nudi pristup ogromnom popisu od preko 160 strujnih medijskih kanala. Oni pružaju više DNS poslužitelja koji se mogu koristiti sa svojom DNS proxy uslugom i preporučuju vam da odaberete poslužitelj najbliži vašoj fizičkoj lokaciji radi brže pretrage. DNS poslužitelji koje odaberete neće utjecati na postavke prebacivanja regije. Svi DNS poslužitelji zahtijevaju autorizaciju IP adrese putem svoje web stranice kako bi im bio omogućen pristup usluzi. Prebacivanje regije za davatelje koji podržavaju i njihove DNS proxy prozore postavljene su putem stranice računa na web mjestu. Zemlje u koje imaju DNS proxy poslužitelje uključuju sljedeće:

 • Australija, Sydney; Brazil, Sao Paulo; Njemačka, Frankfurt; Irska, Irska; Japan, Tokio; Singapur, Singapur; Sjedinjene Države: Virginia, California

Privatnost i sigurnost

Ako zaista želite zaštititi svoju privatnost i anonimnost, onda ćete htjeti VPN koji nema pravila o evidenciji u pogledu korištenja njihove usluge. IronSocket jasno daje do znanja da je i njima to vrlo važno. Evo i izvoda iz njihove politike o privatnosti:

Zalažemo se za zaštitu i poštivanje vaše privatnosti. Ograničene podatke koje prikupljamo ograničavamo na minimum potreban za pružanje naše usluge, upravljanje vašim računom i kako bismo se zaštitili od prijevara i zlouporaba. U suštini:

NE BILJEMO i ne snimamo na bilo koji način sadržaj kojem pristupate dok koristite naše Usluge.
NE koristimo vaše podatke u druge svrhe osim onih u koje ste pristali.
NE PRODAJEMO ili ne trgujemo osobnim podacima u komercijalne svrhe.

Ne dijelimo podatke koji se mogu osobno identificirati u vezi s vašim računom, osim kada su na to natjerani zakonski postupci valjani po zakonima Hong Konga.

IronSocket jasno daje do znanja da ne prijavljuju nikakvu upotrebu svojih pretplatnika dok su na mreži. Također navode da vode računa o osobnim podacima koje mogu imati za vas. Podržavaju više načina plaćanja zbog kojih ćete biti još anonimniji kada koristite njihovu uslugu poput Bitcoina i poklon kartica. Jasno je da vašu privatnost shvataju ozbiljno, ali što je s vašom sigurnošću dok surfate Internetom?

Imaju mrežu koja se sastoji od poslužitelja u 38 različitih zemalja rasprostranjenih po cijelom svijetu. Njihova mreža podržava tri VPN protokola: OpenVPN, L2TP / IPSec i PPTP. Preporučujemo, kao i tim tvrtke Ironsocket, koji za najbolju sigurnost koristite OpenVPN za povezivanje s njihovim servisom ako vaš uređaj to podržava. Njihova najjača OpenVPN enkripcija koristi AES-256 bitnu enkripciju podataka s SHA256 provjerom autentičnosti. Njihov L2TP podržan je na raznim uređajima, a radi i sa 256-bitnom AES enkripcijom. Autentifikacija između njihovog poslužitelja i vašeg uređaja koristi DHE-RSA-AES256-SHA, 4096-bitni RSA. Ovo je neka od najboljih enkripcija dostupnih u VPN industriji i osigurat će da su vaši podaci uvijek zaštićeni kada koristite IronSocket VPN..

Posjetite IronSocket

Hands-on testiranje

Prijavljivanje je postupak u tri koraka:

 • Najprije ćete morati otvoriti račun.
 • Drugo, morat ćete prilagoditi svoju narudžbu.
  • Provjerite jeste li odabrali paket koji želite.
  • Možete imati do pet dodatnih simultanih veza. Dodatne VPN veze diskontiraju se prema broju koji kupite.
   • Dobivate tri VPN + tri IP s osnovnim paketom koji odaberete.
   • Jedna dodatna VPN + jedna IP usluga iznosi 1,50 USD mjesečno ili 18,00 USD godišnje.
   • Tri dodatna VPN + tri IP-a su 3,00 USD dodatna mjesečno ili 36,00 USD godišnje.
   • Pet dodatnih VPN + pet IP-ova je 4,00 USD dodatnih mjesečno ili 48,00 USD godišnje.
 • Treće, morat ćete odabrati vrstu plaćanja i unijeti svoje podatke o plaćanju.

Ovo je prikazano na slici ispod. Odabir paketa i dodatak mogu se odabrati klikom na odgovarajuće ikone s desne strane ispod sažetka narudžbe.

IronSocket Signup

Prvo, usluga IronSocket nema prilagođenih klijenata softvera. Spajanje na njihovu mrežu prvenstveno je putem otvorenog koda OpenVPN Connect klijenta. Nakon što se na vaš uređaj instalira softver OpenVPN Connect, morat ćete ručno instalirati odgovarajuće (.opvn) datoteke kako biste se mogli povezati s VPN poslužiteljima u njihovoj mreži. Ilustrirat ćemo to za Windows u trenu.

Na njihovu se VPN mrežu možete povezati s OpenVPN na Windows, Mac OS X, iOS i Android platformama, kao i nekim usmjerivačima. IronSocket na svojim web stranicama ima dobro napisane, detaljne vodiče za postavljanje za konfiguriranje svega navedenog. Oni također podržavaju Linux, ali morat ćete kontaktirati njihovo izvrsno osoblje za podršku da biste dobili vezu do .pdf-a da biste ga konfigurirali (i Ubuntu i Debian). Također imaju vodiče za konfiguriranje svake od ovih platformi s L2TP i PPTP protokolima.

Povezivanje s Windows VPN klijentom

Ikona OpenVPN Connect

Pogledajmo sada kako možemo konfigurirati Windows da koristi IronSocket VPN. Prvo trebate preuzeti klijent Windows WindowsVVN ​​Connect na računalo. Vezu možete pronaći u području za postavljanje web stranice IronSocket. Nakon što preuzmete program za instalaciju ovog paketa, morat ćete ga otvoriti i instalirati. Ovo će dodati ikonu (prikazanu desno) na radnu površinu. Klikom na to otvorite Windows klijent u sistemsku traku na sljedeći način. X na ikoni OpenVPN Connect u ladici označava da trenutno nismo povezani.

Traka sustava OpenVPN

Sada kada ste na računalo instalirali i otvorili Windows OpenVPN klijent, morate preuzeti .ovpn datoteku za poslužitelje (servere) s kojima se želite povezati s web mjesta IronSocket. Ako pogledate mrežnu stranicu njihove web stranice, vidjet ćete sliku sličnu onoj prikazanoj u nastavku. Prvo što primjećujemo na ovoj slici je da smo na vrhu odabrali karticu za OpenVPN, tako da ćemo vidjeti servere koji podržavaju OpenVPN protokol.

IronSocket OpenVPN mreža

Ta gornja tablica sadrži četiri stupca: država, lokacija, dozvoljeni P2P i konfiguracija. Na slici iznad odabrali smo vezu s Australijom, Melbourneom. Klikom na zeleni gumb profila profila otvorit će se prozor za odabir poput onog prikazanog u nastavku.

IronSocket ovpn konfigurira datoteke

Da biste razumjeli gornju sliku, morate znati da IronSocket uključuje tri različite konfiguracije za povezivanje s VPN poslužiteljima pomoću OpenVPN protokola. Svaka od njih ima različitu razinu enkripcije koja je sljedeća:

 • jak – je zadana IronSocket konfiguracija koja koristi AES 256-bitnu šifrirajuću šifriranu informaciju s SHA256 provjerom autentičnosti. To vam pruža najviše privatnosti i sigurnosti, a preporučujemo ga većini korisnika.
 • Svjetlo – koristi 128-bitnu CBC šifriranje podataka šifrenog Blowfish-a. Tako ćete dobiti brže brzine prijenosa podataka uz istovremeno umjerenu razinu šifriranja. Upotrijebite to ako želite brže performanse, ali ipak želite da vam se čitav internetski promet šifrira.
 • nijedan – Ova konfiguracija uopće ne koristi šifriranje podataka. Ova opcija nudi maksimalnu brzinu. Iskoristite to ako vam je brzina samo briga. Ova bi konfiguracija bila dobra za streaming medija.

Sve razine enkripcije koriste 4096-bitni RSA za sigurnu TSL / SSL provjeru identiteta. U našem slučaju odlučili smo preuzeti (.ovpn) konfiguraciju za povezivanje s Australijom pomoću najjače enkripcije. Ovo će otvoriti prozor za spremanje konfiguracijske datoteke na vaš stroj. Nakon što se konfiguracijska datoteka spremi u vaš računar, otvorite klijent u ladici i odaberite uvoz -> lokalnu datoteku kao što je prikazano u nastavku. Ovo će otvoriti prozor u kojem možete odabrati datoteku za uvoz.

Uvoz IronSocket-a

Nakon što odaberete odabranu (.ovpn) datoteku, vidjet ćete poruku u području ladice sličnu onoj prikazanoj u nastavku. Sada kada je veza spremljena, moći ćete se povezati s odabranim IronSocket VPN serverom.

IronSocket Uvoz AU Config

Klikom na klijenta i odabirom imena poslužitelja koji želite te potom povezivanjem započet će postupak povezivanja (prikazano dolje).

Spajanje na IronSocket VPN

Ovo će otvoriti prozor za prijavu za vas da unesete svoje vjerodajnice za prijavu u mrežu IronSocket kao što je prikazano u nastavku.

Prijava za glačanje rublja

Nakon što unesete svoje korisničko ime i lozinku, postupak povezivanja će se nastaviti. Ikona OpenVPN Connect imat će plavu strelicu koja pokazuje da je autentična za vaš odabrani poslužitelj. Nakon kratkog vremena na području ladice vidjet ćete poruku sličnu sljedećoj. Zadržite mišem iznad ikone pokazat će vam trenutno stanje klijenta.

Poruka spojena ironsocketom

Nakon što primite poruku poput one prikazanu gore, bit ćete povezani na mrežu IronSocket i sav će se vaš internetski promet kriptirati i proslijediti putem odabranog VPN poslužitelja. Da biste se povezali s drugim poslužiteljem, prvo morate prekinuti vezu, a zatim odabrati drugo mjesto poslužitelja. Morate ručno uvoziti svaku konfiguracijsku datoteku koju želite povezati kad je prvi put koristite.

Posjetite IronSocket

Povežite se s Mac VPN klijentom

IronSocket podržava povezivanje s Mac računalima putem

 • OpenVPN Connect
 • OpenVPN w / Tunnelblick (OSX 10.5+)
 • OpenVPN w / Tunnelblick (OSX 10.4)

Spajanje na uslugu IronSocket VPN ručna je postavka slična onome prikazanom u Windows s puno iste funkcionalnosti. Područje postavljanja njihove web stranice sadrži vodiče koji će vas voditi kroz postupak. Oni također imaju vodiče za konfiguriranje Mac uređaja s L2TP i PPTP.

Povežite se s iPhonea ili iPada

Povezivanje s IronSocket-om putem vašeg iPhone, iPad ili iPod Touch je putem OpenVPN Connect aplikacije iz OpenVPN Technologies. Aplikaciju možete preuzeti iz Apple iTunes App Store-a. Potreban je barem iOS 6.1 ili noviji. Aplikacija će se pokretati na iPhoneu, iPadu i iPod Touchu. Nakon što instalirate aplikaciju, morat ćete uvesti .ovpn datoteke slično kao u slučaju Windows. Možete se povezati i s L2TP i PPTP.

Povežite se s Android uređaja

IronSocket ne nudi aplikaciju za Android uređaje, ali postupak postavljanja vrlo je jednostavan. Android telefon ili tablet možete konfigurirati za povezivanje s lokacijama poslužitelja pomoću protokola OpenVPN, PPTP ili L2TP. Ne treba puno vremena za konfiguriranje.

Evo upute za L2TP veze:

1) Otvorite izbornik i odaberite postavke
2) Odaberite Bežična i mrežna ili bežična kontrola, ovisno o vašoj verziji Androida
3) Odaberite Postavke VPN-a
4) Odaberite Dodajte VPN
5) Odaberite Dodati VPN L2TP / IPsec PSK
6) Odaberite VPN ime i unesite opisno ime
7) Odaberite Postavite VPN poslužitelj i unesite naziv glavnog računala poslužitelja (adrese poslužitelja navedene na mrežnoj stranici njihove web stranice)
8) Kucnite Postavite IPSec unaprijed podijeljeni ključ i uđi ironsocket”
9) Poništite potvrdu Omogući tajnu L2TP-a
10) Otvorite izbornik i odaberite Uštedjeti

Nakon dodavanja VPN trebao bi se pojaviti na popisu VPN-ova. Možete ga odabrati da biste se povezali.

Posjetite IronSocket

IronSocket test brzine

Učinkovitost IronSocket-a bila je pomalo razočaravajuća što možete vidjeti sa testom brzine prikazanim u nastavku. Kao što vidite, naša je brzina bila sporija na VPN-u nego što je bilo izravno mojem davatelju internetskih usluga. Možete očekivati ​​određeni utjecaj na performanse pomoću bilo kojeg VPN-a temeljenog na režijskoj šifriranju vaše veze.

IronSocket test brzine

Kao što vidite sa gornjih slika, IronSocket šifrirana veza smanjila je moj osnovni ISP brzinu preuzimanja s 54,70 Mb / s na 35,28 Mb / s. To je pad od oko 36%, što je više što bismo željeli vidjeti. Neke su veze pokazale još veće kapi (do 50%). Iako se očekuje određeni gubitak, smatramo da je to prevelik gubitak. U svoju obranu ovi su testovi izvedeni korištenjem njihove najjače enkripcije. U našem slučaju mogli bismo apsorbirati takav gubitak, jer imamo brzu baznu ISP brzinu. Preporučujemo da sami testirate uslugu kako biste vidjeli je li vam takav gubitak brzine veze prihvatljiv.

Zaključak

IronSocket je pouzdana VPN usluga. Oni nemaju svoje prilagođene klijente softvera, ali imaju izvrsne vodiče za ručnu konfiguraciju koji članovima pomažu u povezivanju sa širokog spektra uređaja. Njihova glavna veza je kroz OpenVPN Connect softver otvorenog koda OpenVPN Technologies. Olakšavaju odabir poslužitelja s jačinom šifriranja koji želite i uvezite (.ovpn) datoteku radi povezivanja s vašim uređajem pomoću OpenVPN protokola. Oni također imaju vodiče za korištenje L2TP i PPTP s različitim uređajima.

Njihova usluga uključuje neograničen VPN pristup, DNS proxy za preko 160 provajdera struje i pristup HTTP i Sock5 proxyjima. Nude podskup mrežnih poslužitelja za koje kažu da su optimizirani za Torrent i P2P dijeljenje datoteka.

Ono što mi se najviše svidjelo u usluzi:

 • Olakšavaju odabir snage šifriranja prilikom odabira poslužitelja na koji ćete se povezati.
 • Nema uvjeta za njihovo 7-dnevno jamstvo.
 • Terminski popusti na godišnje prijave.
 • Dodatne veze s povećanim popustima za veći broj dodataka

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Ponudite prilagođene softverske klijente za korisnike Windows i Mac OS X.
 • Ponudite mobilne aplikacije za iOS i Android uređaje
 • Poboljšajte ukupnu brzinu mreže

IronSocket nije imao vlastiti softver. Način na koji su automatizirali (.ovpn) odabir za poslužitelj bio je koristan i pojednostavio postupak uvoza. Međutim, taj će se postupak morati ponoviti za svaki poslužitelj i jačinu šifriranja koju želite koristiti, a što bi moglo biti zamorno. Jednostavan je za upotrebu. Možete odabrati želite li koristiti TCP ili UDP iz softvera OpenVPN connect.

Bez obzira koji termin odaberete (mjesečno, šestomjesečno ili godišnje) IronSocket nudi sedmodnevno jamstvo povrata novca. Isprobajte njihovu uslugu i pogledajte što mislite. Ako uživate, možete se pretplatiti od samo 4,16 USD mjesečno.

Posjetite IronSocket

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me