Naš PrivateVPN pregled započinje opažanjem da su švedska služba privatnosti koja je u industriji od 2009. godine. Tijekom godina proširili su svoju VPN mrežu na 80+ lokacija poslužitelja u više od 56 zemalja. Njihova usluga ima prilagođeni softver za Windows, Mac OS X, iOS i Android. To gotovo svima olakšava instalaciju i spajanje na uslugu. Ako tražite VPN kako biste osigurali internetski promet, PrivateVPN bi mogao biti onaj za vas. Štitit će vašu privatnost i ukloniti geo-ograničenja nekih od najpopularnijih streaming usluga uključujući Netflix, Hulu, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

PrivateVPN pregled

PrivateVPN cijene i posebne ponude

Kao i mnogi drugi VPN-ovi danas, PrivateVPN pruža korisnicima pristup svim značajkama njihove VPN usluge, bez obzira na plan koji odaberete. Njihova se usluga trenutno prodaje u tri različite dužine trajanja. Ovi izrazi uključuju izraze za mjesec, tri mjeseca i 12 mjeseci.

PrivateVPN nudi promotivne popuste na ove pakete koji se povećavaju s trajanjem termina. Mjesec dana usluge koštat će vas 8,21 USD mjesečno. Možete se prijaviti za 3 mjeseca za 5,63 USD mjesečno. Tako ćete uštedjeti 48% na redovnoj mjesečnoj cijeni. Međutim, ako želite najpopularniju i najbolju vrijednost za svoj novac, pretplatite se na poseban mjesec od 13 mjeseci. Ovo će vam omogućiti da uživate u svim prednostima njihove VPN mreže za samo 4,15 USD mjesečno. Ovo je ušteda od preko 62% od redovnih mjesečnih cijena PrivateVPN-a.

Privatne cijene VPN

Prednosti usluge PrivateVPN

Svi PrivateVPN korisnici imaju pristup svim značajkama usluge, neovisno o načinu plaćanja. Te pogodnosti uključuju sljedeće:

 • Prilagođeni softver – koji se korisnicima Windows-a, Mac OS X, iOS-a i Androida lako povezuju s PrivateVPN mrežom.
 • VPN mreža  – pristup koji se sastoji od 80+ ozbiljnih lokacija u 56 različitih zemalja.
 • VPN poslužitelji – brzo s Gigabit priključcima i visokokvalitetnim internetskim resursima.
 • Šest veza – 6 istodobnih veza na jednom računu što ga čini dobro za obitelji.
 • Uklonite geo-ograničenja – deblokirajte Netflix, Hulu i BBC iPlayer s bilo kojeg mjesta na svijetu.
 • Više VPN protokola – OpenVPN (UDP / TCP), L2TP / IPsec, IKEv2 i PPTP.
 • Snaga enkripcije – odaberite između AES-128 i AES-256
 • HTTP i SOCKS5 – podrška za proxy za sve pretplatnike.
 • P2P i torrent  – P2P prijateljski. Za ovo preporučuju švedske poslužitelje jer imaju potpunu kontrolu nad tim tko im ima pristup.
 • Povrat novca zagarantovan – dopušta pretplatnicima 30 dana besplatne usluge za testiranje PrivateVPN mreže i podrške.
 • Neograničena propusnost – neograničeno učitavanje i preuzimanja za sve pretplatnike.

Uz ove značajke, PrivateVPN Windows korisnici također imaju pristup naprednim značajkama kao što su IPv6 i DNS zaštita od propuštanja, prekidač za ubijanje i zaštita za vezu aplikacija koja može ubiti pristup Internetu za pojedinačne programe.

Opcije plaćanja PrivateVPN

Opcije plaćanja PrivateVPNPrivateVPN prihvaća nekoliko različitih načina plaćanja svoje usluge. Prva od njih je da prihvaćaju većinu glavnih kreditnih kartica. Kartice koje prihvaćaju uključuju Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover i Diners Club International.

Ako ste tip osobe koja voli sve vaše mrežne transakcije držati na jednom središnjem mjestu, PrivateVPN vam omogućuje da se prijavite putem PayPal računa. Konačno, ako želite isprobati i ostati anonimniji, za pretplatu možete koristiti Bitcoin.

Besplatno probno i jamstvo PrivateVPN

Za razliku od danas mnogih pružatelja usluga, PrivateVPN nudi novim korisnicima 7-dnevni besplatni trag njihove VPN mreže. Morate zatražiti besplatno probno razdoblje od njihovog tima za podršku. Primit ćete vezu e-pošte za praćenje zahtjeva za ulaznicom. Pomoću ove veze moći ćete postaviti račun za pregled svojih karata. Link za uspostavljanje vašeg besplatnog probnog razdoblja bit će poslan kao odgovor na vašu kartu.

Izrada probnog računa PrivateVPN

Uz ovu besplatnu probnu verziju, PrivateVPN također pruža novim pretplatnicima 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ovo će vam pružiti više nego dovoljno vremena da u potpunosti testirate njihovu mrežnu kompatibilnost sa svim svojim uređajima. Također možete biti sigurni da ste zadovoljni s njihovim pokrivanjem i podrškom na web mjestu. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni njihovom uslugom, vratit će vam se kompletna kupovna cijena.

Jamstvo povrata novca PrivateVPN odnosi se na sve nove kupce koji se registriraju na svojoj web stranici koji otkažu uslugu u roku od 30 dana od datuma kupnje. Svi povrati bit će obrađeni u roku od 5 radnih dana od dana potvrde otkaza.

Lokacije privatnih mreža VPPN i poslužitelja

PrivateVPN koristi visokokvalitetne (brze) mrežne poslužitelje s Gigabit priključcima i pruža neograničenu propusnost. Njihova se mreža trenutno sastoji od više od 80+ lokacija VPN poslužitelja raspoređenih u 56 zasebnih zemalja i još uvijek se širi. Ti su poslužitelji raspoređeni na šest glavnih kontinenata kako bi optimizirali PrivateVPN uslugu. Poslužitelji imaju u Africi, Aziji, Europi, Oceaniji, Sjevernoj i Južnoj Americi.

PrivateVPN poslužiteljska mreža

Njihova mreža ima više lokacija poslužitelja u zemljama poput Sjedinjenih Država i Ujedinjenog Kraljevstva s popularnim medijskim servisima za strujanje poput Netflixa, Hulu i BBC iPlayera. Također ima više lokacija u Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Nizozemskoj i Švedskoj kako bi povećali svoje mrežne performanse i prilagodili P2P i Torrent promet.

Evo mjesta poslužitelja s popisom u svakoj zemlji, poredanih po kontinentu:

 • Afrika
  • Egipat, Kairo; Južna Afrika, Johannesburg
 • Azija
  • Hong Kong; Indija, Chennai; Indonezija, Džakarta; Izrael, Petach Tikva; Japan, Tokio; Malezija, Kuala Lumpur; Južna Koreja, Seul; Singapur; Tajvan, Taipei; Tajland, Bangkok; Turska, Istanbul; Vijetnam, grad Ho Ši Minh
 • Europa
  • Austrija, Wien; Belgija, Bruxelles; Bugarska, Sofija; Hrvatska, Zagreb; Cipar, Nikozija; Češka, Prag; Danska, Kopenhagen; Finska, Helsinki;
  • Francuska, Pariz 1; Pariz 2;
  • Njemačka, Frankfurt 1; Frankfurt 2; Frankfurt 3;
  • Grčka, Atena; Mađarska, Budimpešta; Island, Reykjavik; , Irska, Dublin; Otok Man, Ballasalla;
  • Italija, Arezzo – Sky / RAI, Milan – Netflix;
  • Latvija, Riga; Litva, Siauliai; Luksemburg, Steinsel; Malta, Qormi; Moldavija, Kišinjev;
  • Nizozemska, Amsterdam 1; Amsterdam 2;
   Norveška, Oslo; Poljska, Varšava 3; Portugal, Lisabon; Rumunjska, Bukarest; Rusija, Sankt Peterburg;
  • Švedska, Kista; Stockholm;
   Slovačka – Bratislava, Švicarska, Zurich; Španjolska, Madrid;
   Ujedinjeno Kraljevstvo, London 1 – Netflix; London 2; London 3 – BBC / Netflix; Manchester – BBC;
  • Ukrajina, Kijev
 • Okeanija
  • Australija, Sydney; Novi Zeland, Auckland
 • Sjeverna Amerika
  • Kanada, Toronto – Netflix; Vancouver
  • Kostarika, San Jose; Mexico, Mexico City
  • SAD, Atlanta; Buffalo – Netflix / Hulu; Chicago; Dallas; Las Vegas; Los Angeles – Netflix; Miami; New Jersey; New York 1 – Netflix / Hulu; New York 2 – premijer; Feniks
 • Južna Amerika
  • Argentina, Buenos Aires; Brazil, Sao Paulo; Kolumbija, Bogota

PrivateVPN omogućuje HTTP i SOCKS5 proxy veze na njihove mrežne poslužitelje preko porta 8080 i 1080 za one kojima je potreban. Njihova mreža omogućuje, pa čak i potiče VoIP, P2P i Torrent promet. Preporučuju vam da koristite njihove švedske VPN servere za to, jer oni imaju apsolutnu kontrolu nad njima. Povezivanje s OpenVPN TUN + UDP + 1194 za lokacije Švedska, Norveška, Njemačka – Frankfurt 1, Nizozemska 1, Ukrajina, Švicarska, Ujedinjeno Kraljevstvo – London 2, Francuska – Pariz, SAD – Buffalo i SAD – Los Angeles pružit će vam javnost dinamična namjenska IP adresa. Uz to, dopušteno je prosljeđivanje porta na PrivateVPN mreži. Dodatne informacije o tome potražite u njihovoj tehničkoj podršci.

Posjetite PrivateVPN

Zaštita vaše privatnosti i anonimnosti s PrivateVPN-om

Švedska je donijela neke zakone koji zahtijevaju prikupljanje podataka na Internetu posljednjih godina. Međutim, neka istraga pokazuje da se ti propisi primjenjuju samo na davatelje internetskih usluga unutar Švedske. Iako ovo stanje nije idealno, one još nisu primjenjive na VPN usluge.

Prema tome. PrivateVPN je stvarna VPN usluga bez dnevnika i nikad nije koristio optužbe za kršenje podataka koje su čuvali. U svim su slučajevima tvrdili da ne bilježe VPN ili proxy promet svojih pretplatnika i da ne mogu pomoći u tim istragama. U svom FAQ-u za web mjesto to navode u odgovoru na pitanje korisnika?

+ Zabilježite li moj promet podataka dok pregledavam mrežu putem PrivateVPN-a?
Ne, NIKADA ne izrađujemo zapise podataka.

Osim što ne vode nikakve zapisnike, omogućuju i plaćanja putem Bitcoina. To znači da je sve što je potrebno za stvaranje PrivateVPN računa e-adresa, korisničko ime i zaporka. To može pomoći poboljšati anonimnost kada koristite njihovu uslugu. Njihov prilagođeni softver štiti se od propuštanja IPv6 i DNS-a, ima prekidač za uništavanje Interneta i automatski se ponovno povezuje kako bi vam pomogao da održavate internetsku privatnost dok koristite njihovu VPN mrežu. Stoga mislimo da će korištenje njihove usluge pomoći u zaštiti vaše internetske privatnosti. Kao i uvijek budite sigurni da sami provjerite TOS i politiku privatnosti.

Osiguravanje vašeg mrežnog prometa putem PrivateVPN

PrivateVPN Default Protocols

PrivateVPN koristi OpenVPN kao zadani protokol za svoje prilagođene softverske aplikacije za Windows, Mac OS X i Android. Smatra se da je najbolji VPN protokol dostupan danas jer nudi izvrsnu sigurnost uravnoteženu s minimalnim gubitkom brzine. Uz to, oni koriste IKEv2 kao zadani protokol za svoju iOS aplikaciju. Ovo je dobar protokol za korištenje s iPhoneom i iPadom, jer se smatra sigurnim i podržava multi-homing. To mu omogućuje da održava VPN vezu pri prebacivanju s Wi-Fi-a na mobilnu mrežu i podržava automatsko ponovno povezivanje ako slučajno odustane.

RSA- 2048 Rukovanje

PrivateVPN koristi TLSv1.2 za provjeru autentičnosti i kontrole poslužitelja za uspostavljanje početnog tunela za šifriranje. Koristi RSA-2048 bitne potvrde za provjeru svih pregovaračkih ključeva. Potvrde se provjeravaju pomoću SHA384, a Ephemeral Diffie-Hellman (DHE) ključevi koriste se za uspostavljanje tajnosti prema naprijed. Nakon dogovaranja ovih ključeva, oni se prenose preko sigurnog tunela između VPN poslužitelja i uređaja klijenta. Na taj se način može ugroziti samo mali prozor internetskog prometa, čak i ako zlonamjeran korisnik dobije pristup uređaju ili poslužitelju. Šifra koju koristi PrivateVPN je TLSv1.2, šifra TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA-AES256-GCM-SHA384, 2048 bitna RSA.

Šifriranje podataka

PrivateVPN koristi napredni standard šifriranja (AES) s 256-bitnom duljinom ključa u načinu šifriranja blok šifre. To se obično piše kao AES-256-CBC. Ovo je algoritam koji vlada Sjedinjenih Država koristi za tajne dokumente i smatra se sigurnim i brzim za bilo koju primjenu.

Autentifikacija podataka

Autentifikacija podataka obrađuje se pomoću SHA256 HMAC algoritma. To osigurava vaš promet protiv napada Man in Middle (MitM). Zadani protokoli i algoritmi koje implementira PrivateVPN mreža osigurat će da je sav vaš internetski promet sigurno šifriran. Ovo bi vam trebalo pružiti duševni mir tijekom strujanja omiljenih filmova ili pristupa vašim internetskim bankarskim uslugama.

PrivateVPN podrška

PrivateVPN na svom web mjestu ima internetski chat putem softvera uživo agent. Većinu puta kada smo ga testirali, niko nije bio dostupan da preuzme naš zahtjev, ali dobili smo e-poštu s brojem ulaznica i poruku da bismo odgovor trebali dobiti u roku od 24 sata. Međutim, na većinu naših zahtjeva odgovoreno je u roku od nekoliko sati.

Uz live chat, na njihovom web mjestu imaju i stranicu za podršku koja sadrži bazu podataka FAQ i vizualne vodiče za ručnu instalaciju njihove usluge pomoću niza protokola. Oni također imaju vodiče za korištenje njihove usluge s raznim uređajima poput usmjerivača. Zatim imaju blog na kojem možete pronaći njihove najnovije mrežne informacije i druga pitanja vezana uz sigurnost. Konačno, prisutni su na društvenim mrežama na Facebooku, Twitteru, Google+ i YouTubeu.

Posjetite PrivateVPN

Ruka na: PrivateVPN

PrivateVPN ima prilagođeni softver za korisnike Windows, Mac OS X, iOS i Android koji vam olakšava povezivanje s njihovom uslugom. Te aplikacije koriste OpenVPN protokol za sve osim iOS aplikacije. Aplikacija za iOS podrazumijeva IKEv2 protokol. Minimalni zahtjevi za odnosne klijente su sljedeći:

 • Windows – Windows 7, 8, 8.1 i 10.
 • Mac OS X – Mac OS 10.8 ili noviji.
 • iOS – iPhone i iPad iOS verzije 9.0 ili novije verzije.
 • Android – Android 4.0.4 ili noviji

Stvaranje PrivateVPN računa

Prije upotrebe PrivateVPN prvo morate stvoriti račun za uslugu. Ovo je postupak u 3 koraka.

 1. Odaberite svoj VPN paket.
 2. Unesite svoju adresu e-pošte i stvorite lozinku za svoj račun.
 3. Odaberite način plaćanja i dovršite kupnju.

Nakon što stvorite račun, možete preuzeti i instalirati njihov softver na svoj uređaj.

Preuzimanje softvera PrivateVPN

Softver VPN za svoj uređaj možete preuzeti s web mjesta PrivateVPN. Kliknite “Pogledajte naš softver” u odjeljku “Zašto PrivateVPN?” u glavnom izborniku web stranice. Otvorit će se stranica na kojoj možete preuzeti odgovarajući softver za svoj uređaj.

Preuzimanje privatnog softvera PrivateVPN

Klikom na Windows ili Mac OS X prikazat će se gumb za preuzimanje za vaš OS. Klik na ovaj gumb prebaciće instalacijski softver na vaše računalo. Veze za iOS i Android otvorit će trgovine. Jednom tamo možete dovršiti postupak instalacije.

Klijent PrivateVPN Windows

Instaliranje Windows klijenta

Nakon što preuzmete klijent na računalo, trebat ćete ga pokrenuti kao administrator. Instalacija je jednostavna jer ćete samo trebati prihvatiti TOS i zatim kliknite gumb “Instaliraj” da biste dovršili postupak.

Instaliranje PrivateVPN Windows Clienta

Nakon toga morate ponovno pokrenuti računalo prije nego što otvorite klijentski softver Windows PrivateVPN, pa sada odaberite “Restart”.

Nakon što se vaše računalo ponovno pokrene, možete pokrenuti PrivateVPN softver. Kad se prvi put otvori, morat ćete unijeti i potvrditi svoje vjerodajnice za prijavu. Unesite adresu e-pošte i zaporku koje ste koristili za otvaranje računa.

PrivateVPN Windows Client Login

Nakon što ste unijeli svoje vjerodajnice, odaberite preklopku “Zapamti me” tako da ih nećete morati ponovno umetati svaki put kada pokrenete softver. Nakon toga kliknite gumb “Prijava” za otvaranje jednostavne nadzorne ploče. Možete odabrati mjesto VPN poslužitelja, spojiti se i isključiti s ovog zaslona. Također se možete odjaviti sa softvera s ovog zaslona, ​​ali budite svjesni da ćete morati ponovo unijeti svoje vjerodajnice.

Napredna nadzorna ploča i postavke

Pored jednostavne nadzorne ploče koja vam omogućuje jednostavno povezivanje i prekid veze s privatnom mrežom PrivateVPN, tu je i napredna nadzorna ploča na kojoj možete odabrati pokretanje, povezivanje i ostale napredne značajke softvera. Klikom na gumb “Napredno” otkriva se napredni zaslon nadzorne ploče koji je prikazan u nastavku s protokolima veze i mogućnostima šifriranja. Morate biti isključeni iz PrivateVPN usluge prije nego što možete unijeti promjene na ovaj zaslon.

Ovaj napredni zaslon nadzorne ploče prikazat će vašu trenutnu virtualnu vanjsku IP adresu, status veze, trenutnu ili nedavno spojenu lokaciju poslužitelja, protokol povezivanja, algoritam šifriranja i snagu i trajanje sesije. To će vam omogućiti da odaberete svoju virtualnu lokaciju koju ćemo pokazati u našem pregledu.

Također možete promijeniti sljedeće parametre veze:

 • Vrsta veze – omogućuje vam odabir alternativnih VPN protokola.
  • OpenVPN (TUN + UDP + 1194) – zadana je postavka koju koristi PrivateVPN usluga i trebala bi biti najbolja za većinu korisnika. Omogućuje najbolju ravnotežu sigurnosti i brzine, ali ne provjerava pogreške.
  • OpenVPN (TUN + TCP + 443) – pruža alternativu zadanom VPN-u koji djeluje na manje stabilnim mrežama ili vezama na velikoj udaljenosti jer uključuje provjeru i ispravljanje pogrešaka. Zbog toga je i sporiji od UDP-ove kolege.
  • OpenVPN (TAP + UDP) – ne preporučuje se i koristi 128-bitnu enkripciju puhastih riba.
  • L2TP / IPSec – je alternativni sigurni VPN protokol koji koristi dvostruku enkapsulaciju i obično je sporiji od OpenVPN-a.
  • PPTP – više se ne smatra sigurnim i treba ga koristiti samo ako nemate interes za sigurnost ili ako nijedan drugi protokol ne djeluje.

PrivateVPN Napredne postavke veze na nadzornoj ploči

 • OpenVPN enkripcija – omogućit će vam da ponekad postignete brže veze koristeći računalno brže algoritme (GCM) umjesto (CBC) u nekim slučajevima. Također možete varirati jačinu šifriranja između 256-bitne i 128-bitne snage ako vam nije potrebna maksimalna sigurnost šifriranja.

Zaslon za napredne postavke PrivateVPN

Druga kartica naprednog sučelja uključuje mogućnosti pokretanja, odabir jezika, popravak adaptera i mogućnost ispitivanja datoteka dnevnika veza za nedavne veze. Postavke pokretanja omogućit će vam da učinite sljedeće:

 • Opcije pokretanja – postavljanje oboje pomoći će vam osigurati da ste uvijek povezani kada koristite svoj Windows uređaj.
  • Pokretanje klijenta pri pokretanju sustava
  • Prilikom pokretanja spojite se automatski

Zaslon postavki privatnih VPN-a

 • Pri neuspjehu veze automatski se ponovno povežite – pomaže u osiguravanju sigurne veze.
 • Prikažite obavijesti sustava Windows – kako biste uvijek znali kada je vaša veza prekinuta.
 • Otvorite mapu zapisa – kako biste mogli ispitati probleme s vezom ili ih poslati korisničkoj podršci.

Zaslon zaštite privatnog VPN-a

Ovaj zaslon sadrži dodatne sigurnosne značajke koje pruža usluga PrivateVPN. To uključuje sljedeće:

 • IPv6 zaštita – blokira slanje IPv6 poruka tijekom korištenja usluge.
 • DNS zaštita od curenja – pokreće sve DNS zahtjeve putem PrivateVPN mrežnih poslužitelja.
 • Ubojiti prekidač – zaustavlja internetsku uslugu ako se slučajno prekine VPN veza.

PrivateVPN Connection Guard

 • Zaštita aplikacija – jednom aktivan, djeluje kao pojedinačni prekidač Interneta samo za one aplikacije koje ste dodali na popis programa zaštite. Preporučujemo programe koji preuzmu datoteke i preglednike ovdje dodate ako omogućite ovu značajku.

Spajanje na PrivateVPN uslugu

Sada kada smo ispitali programske postavke na naprednom sučelju, pogledajmo kako je lako povezati se na PrivateVPN mrežu. Klikom na gumb “Jednostavno” vratit ćete se na pojednostavljeno korisničko sučelje. Kad ste tamo, kliknite trenutačnu lokaciju da biste pregledali popis ozbiljnih lokacija. Odaberite novu virtualnu lokaciju. Imajte na umu da su neki od njih postavljeni u posebne svrhe, poput deblokiranja Netflixa ili Hulua.

Spajanje na PrivateVPN Server pomoću jednostavnog sučeljaNakon što odaberete novu virtualnu lokaciju, jednostavno kliknite gumb “Poveži” da biste dovršili postupak. Primijetite da je ikona utikača sada prikazana zeleno i povezana umjesto narančaste i otpojena. Ako želite više informacija o svojoj vezi, kliknite gumb “Napredno”.

Zaslon za napredno povezivanje PrivateVPNZatim možete prekinuti vezu s trenutnog poslužitelja koristeći bilo koje sučelje jednostavnim odabirom odgovarajućeg gumba “Prekini vezu”.

Kao što možete vidjeti, klijent PrivateVPN Windows olakšava povezivanje s virtualnom lokacijom koju želite koristiti. Za samo nekoliko klikova sigurno ćete gledati svoje omiljene medijske usluge za streaming iz vlastite sofe ili dok ste na odmoru bilo gdje u svijetu. Svojim bankovnim podacima možete pristupiti i s mirom da će vaši osobni podaci biti zaštićeni zajedno s internetskom privatnošću.

Posjetite PrivateVPN

App PrivateVPN Mac OS X

Aplikacija Mac OS X je također jednostavna za instaliranje i upotrebu. Funkcionalnost je slična Windows kolegi, ali još uvijek nema neke naprednije značajke. Aplikacija podrazumijeva i OpenVPN protokol. Još je u fazi razvoja, ali omogućit će vam odabir virtualnog poslužitelja na koji ćete se povezati. Klikom ili dva spojit ćete se na PrivateVPN mrežu i zaštititi sav svoj internetski promet tijekom korištenja vašeg iMac-a ili MacBook-a.

App PrivateVPN za Android

Instalacija i korištenje PrivateVPN Android aplikacije za povezivanje s njihovom mrežom je jednostavno. Sa samo nekoliko dodira možete ih koristiti za povezivanje s njihovom uslugom iz gotovo bilo kojeg mjesta na svijetu.

Instaliranje PrivateVPN aplikacije

Prvo pristupite web mjestu PrivateVPN sa svog Android uređaja i dodirnite ikonu Android OS. Pomaknite se prema dolje i dodirnite gumb “Preuzmi za Android”. Ovo će otvoriti njegovu stranicu za instalaciju u trgovini Google Play. Dodirnite gumb “Instaliraj” kako biste aplikaciju prenijeli na svoj Android telefon. Dodirnite gumb “Otvori” da biste aplikaciju pokrenuli prvi put.

Instalacija privatne aplikacije VPPN za AndroidKada se aplikacija otvori, morat ćete unijeti vjerodajnice za potvrdu računa. Unesite adresu e-pošte i zaporku za upotrebu svog PerivateVPN računa. Zatim dodirnite gumb “Prijava” kako biste otvorili glavno sučelje aplikacije.

PrivateVPN prijava

Prije nego što pogledamo kako je jednostavno koristiti aplikaciju za povezivanje s privatnom mrežom PrivateVPN, želimo ukratko pogledati njegove postavke. Ovim se postavkama može pristupiti dodirom na ikonu zupčanika u gornjem desnom kutu glavnog zaslona nadzorne ploče.

Privatne postavke VPP za Android

Dodirom na „Račun“ ili „Dnevnik veze“ prikazat će se zaslon s podacima o vašem trenutnom računu ili dnevnik veze sesije. Zaslon također uključuje postavke koje omogućuju odabir sljedećeg:

 • OpenVPN port
  • 443 TCP – priključak koji se obično koristi za HTTPS promet
  • 1194. UDP – je zadani OpenVPN port
 • OpenVPN enkripcija – 
  • AES-128-GCM – zadana je postavka s najboljom ravnotežom brzine i sigurnosti.
  • AES-256-GCM – također je brz, ali omogućuje višu razinu enkripcije.
  • AES-128-CBC – može biti malo sporiji algoritam na nekim uređajima.
  • AES-256-CBC – je enkripcija koja se koristi za tajne dokumente američke vlade.

Privatne postavke VPP za Android

Uz ove postavke, Androidova aplikacija također ima niz preklopnika kako biste pokušali osigurati da ste uvijek povezani s uslugom PrivateVPN kada koristite Android uređaj. Oni uključuju sljedeće:

 • Ponovno – automatski se pokuša ponovno uspostaviti na mreži zbog neuspjeha veze.
 • IPv6 zaštita od propuštanja – blokirat će IPv6 poruke tijekom korištenja VPN mreže.
 • Počnite od dizanja – otvara aplikaciju čim pokrenete Android uređaj.
 • Povežite se na startu  – automatski vas povezuje s vašom posljednjom uspješnom vezom kada se aplikacija otvori.
 • Prikaži obavijesti – pomoći će vam nadzirati status veze aplikacije.

Možete se odjaviti i putem ovog zaslona, ​​ali morat ćete ponovo unijeti svoje vjerodajnice sljedeći put kada se otvori aplikacija. To može ometati mogućnosti automatskog pokretanja. Sada kada smo pregledali sve postavke Android aplikacije, pogledajmo to u djelo.

Povezivanje putem aplikacije PrivateVPN Android

Nakon što se dodirnete straga za povratak na glavnu nadzornu ploču, dodirnite trenutačnu lokaciju, a zatim odaberite mjesto virtualnog poslužitelja s kojim se želite povezati. U ovom primjeru odabrali smo lokaciju USA – New York 1 -Netflix / Hulu. Zatim dodirnite gumb “Poveži”. Ovo će otvoriti zahtjev za uspostavu VPN veze kad se prvi put povežete na PrivateVPN mrežu. Prihvatite to i vaša će se lokacija uspostaviti skrivajući vašu stvarnu lokaciju od drugih.

Prva mrežna veza APP za Android APP

Da biste promijenili svoj trenutni VPN poslužitelj, jednostavno dodirnite gumb “Prekini vezu” i odaberite drugo mjesto na koje ćete se povezati. Odlučivši da želimo testirati BBC iPlayer, promijenili smo se na UK – London – BBC / Netflix server. Dodirom na “Connect” završava se prijelaz. Za izlazak iz veze dodirnite “Prekini vezu”..

PrivateVPN veza za pristup poslužitelju London-UK

Kao što vidite, Androidova aplikacija svima omogućuje jednostavno povezivanje s uslugom PrivateVPN. Nekoliko je slavina potrebno za povezivanje s jednim od njihovih VPN lokacija. Korištenjem njihove usluge zaštitit će sav vaš mobilni internetski promet. Mijenjanje virtualnih lokacija jednako je jednostavno. Za isključenje s mreže potreban je samo jedan dodir.

Posjetite PrivateVPN

App privatneVPN iOS

Aplikacija PrivateVPN iOS koristi ugrađeni protokol IKEv2 za veze na VPN poslužitelju. Prema tome, on nema toliko postavki kao njegov Android kolega. Funkcionalno, iako je ekvivalentan Androidovoj aplikaciji. Za spajanje na PrivateVPN mrežu potrebno je samo nekoliko slavina. Njegovo sučelje je također slično što smanjuje krivulju učenja za uslugu na više uređaja.

PrivateVPN testovi brzine

Bili smo ugodno iznenađeni cjelokupnom izvedbom mreže PrivateVPN. Iz donjeg testa brzine možete vidjeti da je njihova mreža imala vrlo dobre rezultate. Kao što se očekivalo, došlo je do određenog gubitka brzine Interneta dok ste bili povezani na jedan od njihovih VPN servera. To je uzrokovano dodatnim režijskim troškovima koji nastaju kriptiranjem cjelokupnog vašeg mrežnog prometa. Međutim, taj je gubitak bio više nego prihvatljiv u slučaju usluge PrivateVPN.

PrivateVPN test brzine

Kao što možete vidjeti na gornjim slikama, šifrirana veza smanjila je brzinu učitavanja naše baze ISP-a sa 66,01 Mb / s na 63,49 Mb / s. Ovo je pad od oko 4% na server u Chicagu, što je više nego prihvatljivo i među najboljima koje smo primijetili. Ovaj minimalan gubitak brzine veze vrijedan je sigurnosti i bezbrižnosti koji se nude korištenjem njihovih mrežnih poslužitelja za prevladavanje geo-ograničenja za vaše omiljene streaming medijske usluge.

Zaključak

PrivateVPN se u vezi s privatnošću Interneta bavi od 2009. godine. Njihova se mreža sastoji od više od 80 mjesta poslužitelja raspoređenih u 56 različitih zemalja. Imaju više poslužitelja u popularnim zemljama poput SAD-a, Velike Britanije, Kanade i Nizozemske. Oni također imaju više lokacija u mnogim drugim zemljama Europe kako bi poboljšali svoje mrežne performanse. Njihova mreža omogućuje povezivanje pomoću HTTP i SOCKS5 proxy konekcija. Ne bilježe nikakve podatke o svojim korisnicima dok koriste njihove VPN ili proxy usluge.

PrivateVPN je prijateljski sa VoIP, P2P i Torrentom. Iako nemaju ograničenja na P2P ili Torrent prometu, preporučuju vam da koristite njihove švedske VPN servere za to. Prethodno su odgovorili na zahtjeve za korisničkim podacima tvrdeći da ne bilježe aktivnosti svojih pretplatnika dok koriste svoje VPN poslužitelje ili proxyje. To uključuje sve metapodatke.

Članovi imaju pristup prilagođenim softverskim aplikacijama za Windows, Mac OS X, iOS i Android. Te su aplikacije jednostavne za instaliranje i omogućuju korisnicima da se lako povežu sa svim lokacijama poslužitelja u svojoj mreži s samo nekoliko klikova mišem ili dodirom na zaslonu. Njihove aplikacije za Windows, Mac OS X i Android uključuju neke naprednije značajke dostupne za VPN, uključujući zaštitu od propuštanja DNS-a (samo za Windows), prekidač VPN-a za zaustavljanje, prosljeđivanje porta, razne udaljene portove, zaštitu od propuštanja IPv6 i zaštitu veze aplikacija ubiti Internet za pojedinačne aplikacije.

Sve njihove aplikacije pružaju neke od najboljih enkripcija dostupnih u industriji u AES-128 i AES-256. Sve osim njihove iOS aplikacije zadaju OpenVPN zbog ravnoteže između sigurnosti i brzine. Aplikacija za iOS zaštićena je ugrađenim IKEv2 protokolom. Ovo je dobar izbor za mobilne uređaje zbog njegove podrške za automatsko povezivanje i prilagođavanje više lokacija.

PrivateVPN ima agent za chat uživo na svojoj web stranici, ali to se ne prati uvijek i više je poput usluge kupnje karata 24/7/365. Imaju bazu podataka FAQ, ručne tutorijale i vodiče za postavljanje vida za povezivanje s njihovim servisom koristeći razne protokole i uređaje. Oni također održavaju blog o sigurnosti i prisutnost na društvenim mrežama na raznim web lokacijama.

Ono što nam se najviše svidjelo PrivateVPN:

 • Prilagođeni klijenti za Windows, Mac OS X.
 • Mobilne aplikacije za iOS i Android uređaje.
 • Zaštita od propuštanja i prekidač za zaustavljanje u softveru Windows.
 • 30-dnevna garancija povrata novca bez ograničenja.
 • Možete zatražiti 7-dnevno besplatno probno razdoblje od njihove podrške.
 • Dobra cijena na njihovom dugoročnom paketu.

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Dodajte više poslužitelja u mrežu.
 • Dodajte Switch Switch i ostale značajke u Mac OS X aplikaciju.

PrivateVPN mreža uključuje šest kontinenata. Njihova mreža ima poslužitelje u Africi, Aziji, Europi, Oceaniji, Sjevernoj i Južnoj Americi. Poslužitelji na njihovoj mreži imaju gigabitne portove velike brzine. PrivateVPN koristi visokokvalitetne mrežne resurse kad god je to moguće. Oni pružaju 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ovo će vam pružiti puno vremena za testiranje njihove usluge i provjerite odgovara li onim vašim mrežnim potrebama. Ako vam se sviđa, pretplatite se od samo 4,15 USD mjesečno.

Posjetite PrivateVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me