Privatni pristup internetu (PIA) VPN pregled 2020

Privatni pristup internetu (PIA) jedan je od najpopularnijih i pouzdanih VPN-ova u prostoru privatnosti Interneta. VPN usluga pokrenuta je 2009. godine i kontinuirano raste. Njihova se trenutna mreža sastoji od preko 3100 poslužitelja smještenih širom svijeta. Oni su raspoređeni među 33 zemlje na 5 zasebnih kontinenata. Njegova matična tvrtka, London Trust Media, Inc., sa sjedištem je u Sjedinjenim Državama, koja još uvijek nema propise o obveznom čuvanju podataka. Privatni pristup internetu posvećen je pružanju otvorenijeg, privatnijeg i sigurnijeg mrežnog iskustva po razumnoj cijeni. U tu svrhu ne bilježe nikakve podatke o sesijama korisnika.


Privatni pristup internetu

PIA je razvila prilagođene VPN aplikacije za Windows, Mac OS X, iOS, Android i Linux. Oni imaju vrlo osnovnu implementaciju nadzorne ploče. Zbog toga ćete možda pomisliti da na prvi pogled pružaju samo minimalnu VPN uslugu. Ali, bili biste u krivu. Iza ovog jednostavnog sučelja implementirali su nekoliko naprednih značajki. Mi ćemo ih detaljnije istražiti u praktičnom dijelu našeg pregleda.

Cijene i posebne ponude

Privatni pristup internetu prodaje njihovu VPN uslugu kao jedinstveni paket koji uključuje sve njegove najnaprednije značajke. Trži se na mjesečnom, šestomjesečnom i godišnjem izrazu. Kao što možete sumnjati, cijena je niža kada se prijavite na duže razdoblje. Godišnja pretplata radi na manje od 10 centi za neograničen pristup.

PIA cijene

Veliko hvala PIA timu što je našim čitateljima ponudio popust na popularnoj VPN usluzi. Naši čitatelji mogu dobiti mjesec dana svog VPN-a za 11,95 USD. Možete uštedjeti još više ako se pretplatite na 6 mjeseci njihove VPN usluge za 35,95 USD. To iznosi 5,99 USD mjesečno ili ušteda od 50%. Njihova najbolja ponuda je godišnji plan + 2 mjeseca besplatno za 39,95 USD. Ako se prijavite za njega, štedite 76% od njihove redovne mjesečne cijene. To znači da možete uživati ​​u cijeloj godini njihove VPN usluge za samo 2,85 dolara mjesečno.

Mogućnosti plaćanja PIA-e

Privatne mogućnosti plaćanja putem InternetaPrivatni pristup internetu nudi nekoliko načina plaćanja svoje VPN. Prvo, oni prihvaćaju plaćanje putem glavnih kreditnih kartica, uključujući VISA, MasterCard, American Express, Discover i JCB. Pretplate se mogu platiti i putem PayPal računa ili Amazon Payments ako želite sve svoje mrežne transakcije zadržati na središnjem mjestu. Također prihvaćaju rješenja za e-plaćanje poput CashU, OK PAY i Mint. Za ove će transakcije biti potrebno samo korisničko ime, lozinka i adresa e-pošte. Ako je vaš veći anonimnost, možete platiti koristeći Bitcoin, Bitcoin Cash i Zcash koji tvrde da su HTTPS kripto valute. Oni čak prihvaćaju poklon kartice poput Best Buy, Home Depot, Walmart, Dicks Sportska oprema i mnogih drugih.

Probno razdoblje bez rizika

Kao i mnogi VPN-ovi, privatni pristup internetu nema besplatnu probnu inačicu. Međutim, znaju da ćete htjeti isprobati njihovu uslugu prije nego što uložite svoj teško zarađeni novac. Shodno tome, svim novim pretplatnicima nude 30-dnevno, 100% -tno jamstvo povrata novca. Ovo bi vam trebalo omogućiti dovoljno vremena da u potpunosti testirate njihovu VPN mrežu. Preporučujemo da testirate uslugu privatnog pristupa internetu sa svim svojim uređajima, aplikacijama i web lokacijama s kojima želite koristiti ovaj period. Ovo će vam ne samo omogućiti da odredite njegovu kompatibilnost, već i njegovu prikladnost za svakodnevnu upotrebu.

Ako niste u potpunosti zadovoljni njihovom uslugom, PIA će vam vratiti povratnu cjelokupnu cijenu odabranog plana. Zahtjevi za povrat sredstava moraju se podnijeti u roku od 30 dana od datuma kupnje. Zahtjevi upućeni kasnije od sedam dana neće biti uvaženi. Također, nece se osigurati povrat pretplate s darovnim karticama.

Da biste vratili svoje plaćanje, morat ćete navesti sljedeće podatke za potvrdu računa:

 • Adresa e-pošte koju ste stvorili kad ste prvi put registrirali svoj račun.
 • 7-znamenkasti PIA broj naloga iz vaše e-pošte s potvrdom plaćanja.

Ove su informacije potrebne iz sigurnosnih razloga i za potvrdu da postavljate ovaj zahtjev. Dakle, budite sigurni da zadržite svoju potvrdu e-pošte. To je najlakši način da potvrdite svoj račun kako biste osigurali brz povrat. Ostali načini povrata mogu biti potrebni, ovisno o vašem načinu plaćanja. Oni se mogu pronaći u njihovom TOS-u.

Posjetite privatni pristup internetu

Privatne mogućnosti pristupa internetu putem Interneta

Pa, što dobivate za svoj novac? PIA VPN korisnicima nudi sljedeće pogodnosti:

 • Prilagođene VPN aplikacije – besplatni prilagođeni VPN softver za Windows, Mac OS X, iOS, Android i Linux.
 • Pravi VPN bez evidentiranja – ne bilježi se apsolutno ništa o VPN sesijama korisnika, niti se bilježe IP-ovi ili metapodaci.
 • 5 Istovremeno povezivanjes – članovi mogu istovremeno koristiti do pet uređaja na svom računu. Čak je više moguće ako je jedan od uređaja usmjerivač, jer se svi uređaji na njega računaju kao jedan.
 • VPN protokoli – svi korisnici imaju pristup sigurnom i brzom OpenVPN protokolu na aplikacijama, a PPTP i L2TP podržani su i kroz ručne instalacije.
 • P2P i Torrent podrška – svi PIA VPN poslužitelji omogućavaju P2P i torrentu pristup. Neke lokacije mogu zahtijevati dvostruke skokove jer neke zemlje zabranjuju P2P promet.
 • Pristup proxy SOCKS5 – korisnici imaju pristup Soxy5 proxyju za P2P aplikacije radi skrivanja vaše IP adrese.
 • Napredne postavke – Korisnici PIA-e imaju pristup zaštiti od propuštanja DNS-a, IPv6 zaštiti od curenja, internetskom preklopniku, pa čak i prosljeđivanju porta.
 • Neograničena širina VPN-a – PIA ne gasi niti ograničava upotrebu propusne širine za svoje pretplatnike.
 • Pristup širom svijeta – virtualni IP-ovi s više od 3100 poslužitelja u 33 zemlje
 • Brzi pristupnici – svi pristupnici imaju brzine gigabitnog VPN porta.
 • Dijeljenje IP adresa – IP adrese se pretplatnicima dijele radi bolje privatnosti i anonimnosti
 • Izbor šifriranja – korisnici mogu odrediti razinu šifriranja koju žele koristiti.
 • Zaštita vatrozida – pretplatnici su zaštićeni od zlonamjernog softvera tijekom korištenja usluge.
 • Zaštita Wi-Fi žarišne točke – to osigurava da ste zaštićeni od hakera i moguće krađe identiteta dok uživate u omiljenom piću i surfate Internetom.

Uz ove prednosti, virtualno premještanje omogućuje vam zaobići lokalnu i institucionalnu cenzuru društvenih medija, vijesti i drugih web stranica. Također možete uštedjeti novac pri korištenju VoIP-a i omogućiti pristup drugim resursima za zabavu. To znači da možete uživati ​​u svojim omiljenim emisijama, sportskim događajima u stvarnom vremenu bez nestanka i ostalim streaming uslugama bez obzira gdje se nalazite.

Mreže i lokacije poslužitelja PIA VPN

Privatna internetska pristupna mreža koristi brze pristupnike (poslužitelje) s gigabitnim priključcima i nesmjernom propusnošću. Trenutno se sastoji od preko 3100 VPN poslužitelja raspoređenih u 33 odvojene zemlje. Ovi su poslužitelji dalje podijeljeni na 53 lokacije na pet kontinenata. Poslužitelji imaju u Aziji, Europi, Oceaniji, Sjevernoj i Južnoj Americi.

PIA mreža

Njihova mreža ima više poslužitelja u svakoj zemlji s većom gustoćom poslužitelja na popularnim destinacijama poput Australije, Kanade, Nizozemske, Velike Britanije i Sjedinjenih Država. Uz to, mreža privatnog pristupa internetu ima više lokacija u zemljama poput Australije, Kanade, Ujedinjenog Kraljevstva i Sjedinjenih Država. To im omogućuje dinamičko uravnoteženje opterećenja za svoju uslugu što optimizira performanse mreže u svakom trenutku.

Ovdje je popis lokacija PIA poslužitelja širom svijeta:

 • Australija, Austrija, Belgija, Brazil, Češka, Danska, Finska, Francuska, Njemačka, Hong Kong, Mađarska, Indija, Irska, Izrael, Italija, Japan, Luksemburg, Meksiko, Novi Zeland, Kanada, Holandija, Norveška, Poljska, Rumunjska , Singapur, Južna Afrika, Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska, Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE), Velika Britanija, Sjedinjene Države

Privatni pristup internetu omogućuje i SOCKS5 proxy veze na njihove Nizozemske poslužitelje preko porta 1080 za one koji to zahtijevaju. To je jedan od razloga gustoće poslužitelja. Njihova mreža omogućuje i čak potiče VoIP, P2P i Torrent promet na svim njihovim VPN poslužiteljima. Uz to, preusmjeravanje luka dopušteno je na ulazima Toronto, Montreal, Vancouver, Nizozemska, Švedska, Švicarska, Francuska, Njemačka, Rumunjska i Izrael..

Posjetite privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu: Privatnost i anonimnost

Prije svega, privatni pristup internetu istinska je VPN usluga bez dnevnika. Jasno im je jasno da ne bilježe dolazne IP adrese, odlazne IP adrese niti metapodate sesije svojih korisnika dok su na njihovoj VPN mreži. Ovdje je izvadak njihovih pravila o privatnosti u vezi s tim.

PrivateInternetAccess.com ne prikuplja i ne bilježi bilo kakav promet ili upotrebu svoje virtualne privatne mreže (“VPN”) ili proxyja.

To je dalje objašnjeno u njihovom području podrške gdje objašnjavaju da se zapisnici nikada ne pohranjuju na tvrde diskove, tako da ne postoje zapisi o aktivnostima korisnika..

PIA apsolutno ne vodi bilo kakve zapise, i bilo koje vrste, razdoblje. Iako to u nekim slučajevima otežava stvari, posebno bavljenje odlaznom poštom, napredne tehnike rješavanja problema sa zloupotrebom i stvari takve prirode, to svim našim korisnicima pruža visoku razinu sigurnosti i privatnosti. Dnevnici se nikad ne pišu na tvrde diskove bilo kojeg od naših strojeva i posebno se zapisuju na nulti uređaj, što jednostavno djeluje kao da podataka nikad nije bilo..

Zbog toga nismo u mogućnosti pružiti informacije o korištenju naše usluge ni pod kojim okolnostima, uključujući pozive i sudske naloge, koje smo izuzetno pažljivo pregledali prije nego što iskusimo pravni tim..

Nesumnjivo možemo reći da naša tvrtka nema i još uvijek ne vodi zapise metapodataka o tome kada pretplatnik pristupa VPN usluzi, koliko dugo pretplatnik koristi i koju IP adresu pretplatnik potječe. Štoviše, sustav šifriranja nam ne dopušta pregled i tako bilježenje IP adresa koje pretplatnik posjećuje ili je posjetio.

PIA također ima opsežnu politiku privatnosti koja precizira koje osobne podatke čuvaju na svojim korisnicima i kako se njima rukuje. U osnovi se navodi da se svi podaci (adresa e-pošte, plaćanje, google analitika itd.) Prikupljeni tijekom registracije ili interakcije s pomoćnim osobljem koriste samo unutar tvrtke za dopisivanje s klijentima i poboljšanje VPN mreže. Nikad se ne dijele podaci s trećim stranama u marketinške svrhe.

Privatni pristup internetu nalazi se u Sjedinjenim Državama. TOS kaže da je podložan svim američkim zakonima i jurisdikcijskim postupcima. Smatraju da je SAD dobro mjesto za VPN uslugu jer nemaju obaveznu politiku čuvanja podataka, dok to u nekim zemljama u Europi sada jesu. Morali bi se pridržavati svih službenih sudskih naloga i predati sve podatke o metapodacima i prometu svojih korisnika. Međutim, budući da su svi zapisi zapisani na nula uređaju, u suštini nigdje, oni bi udovoljili takvim naredbama preokrećujući ništa kao što su to činili u prošlosti.

Sjedinjene Države protiv Prestona Alexander McWaters

U 2016. godini privatni pristup internetu pokazao je kako to funkcionira u slučaju FBI-ja protiv osumnjičenog lovaca koji je nazvao lažne prijetnje bombom u tvrtke i škole. Slučaj je bio United States Preston Alexander McWaters. IP adrese telefona korištenih za kreiranje računa koji su slali poruke vraćaju se u PIA. Izvadak iz transkripta slijedi:

Svi odgovori iz l &1, Facebook, Twitter i Tracfone pronađeni su putem IP adrese do tvrtke Londonport Trust Media dba privateinternetaccess.com. Ova je tvrtka anonimna tvrtka čija je svrha omogućiti korisnicima interneta da maskiraju originalnu IP adresu s koje šalju poruke sa.

Poslovna pozivnica poslana je London Trust Media-u, a jedine informacije koje su mogle pružiti jesu da se skupina IP adresa koristi od istočne obale Sjedinjenih Država.

Budući da privatni pristup internetu omogućuje ove anonimne stilove plaćanja, nisu mogli ni pokazati da je tuženi čak kupio račun. Međutim, FBI je u konačnici uspio dobiti ove informacije od druge VPN službe. FBI je mogao upotrijebiti druga sredstva da sastavi slučaj protiv ovog optuženika. Za više informacija možete pročitati žalbu.

Privatni pristup internetu i vaša anonimnost

Uz njihovo pravilo zapisivanja bez dnevnika, privatni pristup internetu omogućuje vam i pretplatu putem anonimnih izvora. Tu se ubrajaju kripto valute poput Bitcoin, Bitcoin Cash, pa čak i Zcash za koji tvrdi da imaju potpuno anonimne šifrirane transakcije. Čak prihvaćaju neke poklon kartice poput Amazona, Bed Bath & Osim toga, Cosco i mnogi drugi koji mogu još više povećati vašu anonimnost.

Uz to, PIA koristi zajedničko IP adresiranje da bi održala vašu privatnost i pomogla u povećanju anonimnosti. Njihove aplikacije uključuju napredne značajke kao što su DNS, IPv4 i IPv6 zaštita od curenja koje pomažu u održavanju tih. Mogućnost korištenja proxyja i prekida vaše internetske veze ako usluga padne pokazuje njihovu predanost očuvanju vaše privatnosti i kontinuiranoj anonimnosti.

Zaključno, privatni pristup internetu nalazi se u Sjedinjenim Državama, a nema pravila o čuvanju podataka. Ne bilježi promet ili metapodatke o njihovim sesijama VPN-a ili proxy korisnika. Oni omogućuju anonimno plaćanje pretplate. Sve informacije koje prikupljaju iz interakcije s njihovim web stranicama i osobljem koriste se samo interno.

Njihova usluga ima dodatne mogućnosti za zaštitu i održavanje vaše privatnosti i povećavanje anonimnosti. Njihove su politike isprobale i testirale u pravnom sustavu Sjedinjenih Država i pokazalo se da održavaju privatnost i anonimnost pojedinca u skladu..

Privatni pristup internetu i vaša internetska sigurnost

Koliko ste sigurni vi i vaš mrežni promet dok koristite PIA VPN uslugu?

protokoli

Privatni pristup internetu koristi otvoreni izvorni, industrijski standardni OpenVPN za pružanje sigurnog VPN tunela kao zadanog za njihove softverske aplikacije za Windows, Mac OS X i Android. Smatra se da je najbolji VPN protokol u pogledu brzine i sigurnosti. Koriste se ugrađeni IPsec protokol za osiguranje iOS uređaja poput iPada i iPhonea, koji se također smatraju sigurnim, ali možda malo sporijim od OpenVPN-a.

RSA- 2048 Rukovanje

Podsjetimo da ova faza uspostavlja početni VPN tunel kroz koji prolaze vaši šifrirani podaci i provjerava da li stvarno razgovarate s ovlaštenim poslužiteljem, a ne s impozatorom. Privatni pristup internetu koristi TLSv1.2 za provjeru autentičnosti i kontrole poslužitelja za uspostavljanje ove veze. RSA-2048 se prema zadanim postavkama koristi za taj postupak.

To znači da oni koriste 2048-bitni certifikat za provjeru svih dogovorenih ključeva. Svi certifikati su potpisani pomoću SHA512. Ephemeral Diffie-Hellman (DHE) ključevi se zatim pregovaraju i prenose preko sigurnog tunela. Na taj se način osigurava tajnost unaprijed kodiranog prometa. Ti se ključevi nasumično generiraju i koriste se unaprijed utvrđenim vremenskim razdobljem prije nego što se potpuno unište. Tada se generiraju novi ključevi. To osigurava da ako je budući ključ ugrožen, on se može koristiti samo za dešifriranje malog prometnog prozora i ništa prije toga.

Šifriranje podataka

Šifriranje podataka štiti vas od pasivnih napada poput prisluškivača gdje netko bilježi vaš promet bez pokušaja izmjene. Privatni pristup internetu koristi algoritam simetričnog šifriranja za šifriranje i dešifriranje svih vaših podataka. Ova se šifra koristi efemernim tajnim ključem koji se generira i dijeli između vas i poslužitelja. Kao što je ranije rečeno, tajni se ključ zamjenjuje tijekom faze enkripcije stiskom ruke. Zadani algoritam koji koristi PIA je Advanced Encryption Standard (AES) s 128-bitnom duljinom ključa koristeći način šifriranja blokova šifriranja. To se obično piše kao AES-128-CBC. Ovaj se algoritam smatra sigurnim i brzim.

Autentifikacija podataka

Da biste se zaštitili od aktivnih napada poput napada Čovjek u sredini (MitM), trebali biste ovjeriti podatkovni promet kako biste provjerili da se nitko nije obračunao s njim. Privatni pristup internetu prema zadanim postavkama koristi SHA1.

Implementacija PIA mreže koristi TLSv1.2 s RSA-2048 za provjeru autentičnosti i kontrole poslužitelja za uspostavljanje početnog VPN tunela. Koristi unaprijed tajnu, neke od najboljih VPN protokola i robusne algoritme za šifriranje kako bi osigurali svoj promet. Uz to, njihovi VPN poslužitelji imaju vatrozidove kako bi vas zaštitili od zlonamjernog softvera. To znači da možete uživati ​​u bezbrižnom stanju znajući da je sav vaš internetski promet sigurno šifriran i prebačen preko sigurnih veza prilikom korištenja PIA VPN poslužitelja..

Korisnička i tehnička podrška

PIA pruža podršku putem karata putem e-pošte 24/7/365 za sve probleme koji se mogu pojaviti u prosjeku okretanja prema brojaču njihovog web mjesta od oko sat i četrdeset minuta. Naš test njihove podrške trajao je duže od ovoga, ali upozorili smo da imaju neobičan broj poziva za podršku i naše čekanje može biti duže. Na naš protokolarni upit odgovorili su za oko četiri sata.

Privatni odjeli za podršku internetu

Prvo morate odabrati koji se odjel tiče vaše karte prije nego što je ispunite i pošaljete. Vaš izbor uključuje općenitu podršku, račun na računu, plaćanja i tehničku podršku. Nakon što odaberete odjel i pritisnete gumb „Dalje“, bit ćete preusmjereni na drugu stranicu kako biste stvorili i poslali kartu. Evo primjera stranice predloška tehničke podrške.

Predložak tehničke podrške privatnog pristupa internetu

Sve predloške su obavezna polja poput “ime”, “adresa e-pošte”, “predmet” i “poruka”. Također imaju polja povezana s odjelom kojem su usmjereni. Nakon što ispunite odgovarajuća polja, kliknite za slanje kako biste poslali svoj zahtjev za podršku.

Privatni pristup internetu ima veliku FAQ i bazu podataka za podršku kako bi vam odgovorio na mnoga pitanja. Također posjeduje vodiče za ručnu instalaciju usluge na brojne uređaje. PIA ima prisutnost na Facebooku, Twitteru i YouTubeu što bi vam moglo pomoći u nekim problemima.

Posjetite privatni pristup internetu

Ruke na: Privatni pristup internetu

PIA ima prilagođeni softver za Windows, Mac OS X, iOS, Android i Linux koji vam može olakšati povezivanje s njihovom uslugom. Te aplikacije koriste OpenVPN protokol za sve osim iOS-a. Aplikacija iOS koristi IPsec za sigurnost. Minimalni zahtjevi su sljedeći:

 • Windows – zahtijeva Windows 7 ili noviji.
 • Mac OS X – treba macOS 10.8 ili noviji.
 • Linux – koristi Ubuntu 12.04 ili novije.
 • iOS – zahtijeva iOS 8.0 i novije verzije.
 • Android – treba Android 4.0.4 ili noviji

PIA također ima Chrome proširenje koje radi s verzijom 48 ili novijom.

Preuzimanje softvera PIA VPN

Preuzimanje privatnog softvera za pristup internetu

Instalacijski softver za svoj uređaj možete preuzeti s web mjesta Private Internet Access. Kliknite na “Preuzimanja i podrška” u glavnom izborniku. Otvorit će se stranica na kojoj možete preuzeti odgovarajući softver za svoj uređaj.

Klikom na veze za Windows, Mac OS X i Linux prenosit ćete instalacijski softver na vaš uređaj. Veze za iOS, Android i proširenje za Chrome otvorit će trgovine. Kad tamo stignete, možete dovršiti postupak instalacije ovih aplikacija.

Privatni klijent za pristup internetu putem Interneta

Instaliranje Windows klijenta

Nakon što preuzmete klijent na računalo, trebat ćete ga pokrenuti kao administrator. Ovo je potrebno za ispravno funkcioniranje. Instalacija je jednostavna jer ćete tijekom ovog postupka vidjeti samo naredbeni prozor.

Privatna instalacija Windows pristupa klijentuNakon toga možete otvoriti softver. Kad se softver otvori, morat ćete unijeti svoje vjerodajnice kako biste ga prvi put otvorili. Unesite korisničko ime i zaporku koje ste dobili u svom e-mailu kako biste dovršili otvaranje klijenta.

Privatni pristup internetu

Na ovom zaslonu možete postaviti i mogućnosti pokretanja. Omogućivanje preklopnika za pokretanje i odabir lokacije na koju ćete se povezati osigurat će da ste povezani s vašom omiljenom lokacijom kad god otvorite Windows.

 • Pokrenite prijavu pri prijavi – pokreće klijenta kada učitavate Windows.
 • Automatsko povezivanje pri pokretanju – automatski se povezuje na odabranu lokaciju kad se klijent pokrene.
 • Regija – omogućuje vam odabir države s kojom se želite automatski povezati kad se aplikacija pokrene. Ako je postavljeno na auto, povezuje vas s najbržim poslužiteljem s vaše trenutne lokacije na temelju ping odgovora.
 • Jezik – omogućuje vam da postavite jezik koji želite vidjeti unutar klijenta.
 • Napredne postavke – otvara napredne postavke za vašu privatnu internetsku vezu.

Napredne postavke klijenta PIA VPN

Klikom na prekidač “Napredne postavke” otvara se zaslon naprednih postavki softvera. Na ovom zaslonu možete kontrolirati postavke aplikacija i postavke šifriranja.

Postavke veze

Ove se postavke mogu koristiti za kontrolu načina postavljanja veze. Postavke veze su sljedeće:

 • Vrsta veze – jedini protokol koji podržava Windows klijent je OpenVPN. Njihove su dvije vrste veza s protokolom OpenVPN.
  • UDP – je User Datagram Protocol. To ne radi nikakvu provjeru grešaka pa je brži od TCP-a. Ovo je zadani protokol za klijenta i najbolji za većinu korisnika. Koristi se s vezama s malim kašnjenjem i onima koji podnose gubitke poput strujnih medija.
  • TCP – je Protokol kontrole prijenosa i dobar je za međusobne veze i one koji ne mogu podnijeti gubitak. Omogućuje provjeru grešaka za narudžbu i gubitak paketa. Potom ponovo šalje pakete za ispravljanje pogrešaka. Zbog toga je sporiji zbog dodatnih troškova koji su uključeni u ovaj postupak ispravljanja pogrešaka.
 • Udaljeni port – omogućuje vam odabir udaljenog priključka za tuneliranje podataka.
  • Auto – dopušta softver da odluči za vas.
  • Luka 1194 – je standardni OpenVPN port i za UDP i za TCP.
  • Luka 8080 – alternativni port do porta 80 za HTTP web usluge. Obično se koristi kao proxy port.
  • Luka 9201 – je port koji se koristi za WAP (Wireless Application Protocol) usluge na mobilnim uređajima.
  • Luka 53 – uobičajeno se koristi DNS port.
 • Lokalna luka – ovo vam omogućuje odabir lokalnog ulaza koji će se kretati kroz udaljeni ulaz.

Privatne postavke internetske veze

 • Zatražite prosljeđivanje porta – uključivanje vam omogućuje postavljanje aplikacije koja udaljenim korisnicima omogućuje povezivanje s njim. Udaljeni korisnici moraju znati naziv uređaja i priključak za uspješno povezivanje s njim.
  • Prosljeđivanje luka može se koristiti samo putem sljedećih prolaza: CA Toronto, CA Sjeverni York, Nizozemska, Švedska, Švicarska, Francuska, Njemačka, Rusija, Rumunjska i Izrael. Nakon što omogućite prosljeđivanje i ponovno povezivanje porta, pokažite mišem iznad ikone sistemske trake da biste vidjeli broj porta koji se stavlja u vašu aplikaciju.
 • PIA MACE – blokira oglase, tragače i druge zlonamjerne programe koristeći javno dostupnu listu http://pgl.yoyo.org/adservers/. Ako vaš preglednik zatraži IP adresu web lokacije na ovom popisu, privatni internetski DNS pristup vratit će ga na vaš lokalni stroj. To učinkovito blokira sve takve zahtjeve.
 • VPN prekidač – Nakon postavljanja, to će ubiti sav internetski promet s uređaja ako je vaša VPN veza prekinuta. Nakon što se ponovo uspostavi VPN veza, aplikacija će vratiti vaš pristup internetu. Onemogućavanje ove sklopke ili izlazak iz VPN klijenta također će vratiti normalan pristup internetu.
 • DNS zaštita od curenja – osigurava da se svi DNS zahtjevi usmjeravaju preko VPN mreže. To će vam pružiti najveći nivo privatnosti.
 • IPv6 zaštita od propuštanja – prebacivanje ovog prekida IPv6 zahtjev tijekom korištenja PIA usluge.
 • Mali paketići – prenosi podatke u manjim paketima koji mogu riješiti neke mrežne probleme.
 • Omogući način uklanjanja pogrešaka – omogućuje pomoćnom osoblju da prati probleme veza.

Veze prikazane u nekim postavkama otvorit će vodiče na web mjestu Private Internet Access koji sadrže detaljnije informacije o toj određenoj postavci.

Postavke šifriranja

Druga kategorija kojom možete upravljati softverom jesu postavke koje se koriste za šifriranje vašeg internetskog prometa. Ove postavke uključuju sljedeće:

 • Šifriranje podataka – Ovo je jačina enkripcije koja se koristi za šifriranje i dešifriranje cijelog vašeg prometa. Pregovara se i prebacuje nakon što se stvori početni tunel između VPN poslužitelja i vašeg računala.
  • AES-128 – je zadana i omogućuje najbolju ravnotežu brzine i sigurnosti. Koristi napredni standard šifriranja (AES). Protokol pobjedničkog natječaja Nacionalnog instituta za standarde i tehnologiju (NIST) koristi ga američka vlada za tajne dokumente. Vezanje blokova šifre 128-bitnim ključem osigurat će najbolje performanse za većinu korištenja.
  • AES-256 – koristi isti algoritam šifriranja kao i gore. AES-256 CBC koristi 256 bitni ključ. Stoga je sigurniji, ali i sporiji.
  • nijedan – To će sakriti vaš IP i pomoći vam da zaobiđete geo-ograničenja. Ne šifrira vaše podatke i ne preporučuje se. Ako koristite ovu postavku, bit ćete podložni pasivnim napadima. Treće strane mogle bi presresti vaš internetski promet.
 • Autentifikacija podataka – To se odnosi na algoritam koji provjerava sve vaše podatke kako bi se zaštitio od aktivnih napada. Do aktivnog napada dolazi kada treća strana izmijeni vaše podatke u prometu.
  • SHA1 – koristi HMAC (Key-Hash Message Authentication Code) sa 160 bitnim ključem.
  • SHA256 – koristi HMAC s 256 bitnim ključem i zbog toga je sporiji. Ovo biste trebali koristiti kao zadani.
  • nijedan – otvara vas za aktivne ili Man-in-the-Middle (MitM) napade.

Privatne postavke pristupa Internetu za klijenta

 • rukovanje – Ovo je algoritam koji uspostavlja početnu sigurnu vezu i provjerava da li razgovarate s PIA serverom, a ne s uljem. Otuda ime stisak ruke. Privatni pristup internetu koristi transportnu sigurnu razinu v1.2 (TSL 1.2) za ovu vezu i potpisuje sve certifikate s SHA512.
  • RSA-2048 – je softver zadani i najbolji za većinu korisnika. Za razmjenu ključeva Ephemeral Diffie-Hellman (DH) od 2048 bitnih i 2048-bitnu RSA potvrdu.
  • RSA-3072 – koristi isti algoritam kao i gore sa 3072 bita i za razmjenu ključeva i za RSA certifikat.
  • RSA-4096 – koristi isti algoritam kao gore sa 4096 bita i za razmjenu ključeva i za RSA certifikat.
  • ECC-256k1 – koristi efemernu eliptičnu krivulju DH razmjenu ključeva i certifikat o algoritmu digitalnog potpisa Elliptičke krivulje (ECDSA) za verifikaciju. Za svoje transakcije koristi Curve secp256k1 (256bit). Ovo je krivulja koju Bitcoin koristi i koristi se i za razmjenu ključeva i za certifikat.
  • ECC-256r1 – također je algoritam EEC. Koristi krivulju prime256v1 (također 256-bitnu i poznatu kao secp256r1) i za razmjenu ključeva i za potvrdu certifikata.
  • ECC-521 – je ECC kao gore, ali koristi krivulju secp521r1 (521 bit) i za razmjenu ključeva i za potvrdu certifikata.

Klijent PIA Windows podrazumijeva šifriranje AES-128 / SHA1 / RSA-2048. Tako ćete dobiti najbolju ravnotežu brzine i sigurnosti. Napominjemo, softver će vas upozoriti ako odaberete “none” za šifriranje podataka, provjeru autentičnosti podataka ili jedan od algoritama rukovanja ECC-om, jer oni mogu pružiti sigurnosne probleme. Klikom na vezu “zadane postavke” otvorit će se stranica šifriranja VPN-a na njihovoj web stranici gdje ćete pronaći više informacija.

Ove informacije ovdje su sažete. Prikazuje neke postavke šifriranja krajnje točke zajedno s nekim komentarima o njima.

 • Zadana preporučena postavka – AES-128 / SHA1 / RSA-2048: pruža najbolju ravnotežu brzine i sigurnosti.
 • Maksimalna zaštita – AES-256 / SHA256 / RSA-4096: ovo je za one koji žele maksimalnu sigurnost svojih podataka. Imajte na umu da će to usporiti brzinu vaše internetske veze.
 • Rizično poslovanje – AES-128 / None / RSA-2048: Ova konfiguracija podložna je aktivnim MitM napadima.
 • Sva brzina, ali bez sigurnosti – None / None / ECC-256k1: podložan je aktivnim i pasivnim napadima izvana trećih strana (hakera). U osnovi koristite VPN uslugu kao proxy.

Korištenje privatnog internetskog softvera za pristup internetu

Jednom otvoreni klijent će minimizirati u programsku traku. Možete ga kontrolirati od tamo. Postoje tri različite ikone u boji softvera koje pokazuju njegovo stanje, crvena, žuta i zelena. Svaka ima pridruženu obavijest (slijeva). Te će se obavijesti pojavljivati ​​kad se povežete i prekinete vezu s VPN-om. Ako pokažite mišem iznad ikone, prikazat će se i mala poruka o statusu veze. Crvena označava da niste povezani na VPN poslužitelj i vaš internetski promet nije siguran.

Privatni klijent za pristup internetu putem Interneta: nepovezano stanje

Žuto pokazuje da se povezujete na uslugu, ali još uvijek niste osigurani.

Privatni klijent za pristup internetu putem Interneta: država spajanja

Zelena znači da ste povezani s uslugom Privatni pristup internetu i da su svi vaši podaci na internetu zaštićeni. Tačka pokazivača prikazuje lokaciju i virtualni IP za vezu. Ako koristite poslužitelj za prosljeđivanje priključaka, prikazat će i port koji se koristi s vašom aplikacijom.

Privatni klijent za pristup internetu putem Interneta: povezana država

Spajanje i isključivanje

Desnim klikom na ikonu odspojene u programskoj traci otvorit će se popis poslužitelja na koje se možete povezati. Odaberite više da biste vidjeli cijeli popis. Ako odaberete “Connect”, povezivat ćete se s posljednjim serverom s kojim ste uspješno povezani. To olakšava ponovno povezivanje s poslužiteljem. Ako odaberete “Connect auto”, povežete se s VPN serverom na najbržem mjestu pinga od mjesta na kojem se trenutno nalazite.

Popis lokacija privatnog internetskog pristupa VPN poslužitelja

Ako želite imati određenu virtualnu lokaciju, jednostavno kliknite na nju. Vidjet ćete obavijest o povezivanju. Kad je postupak dovršen i vaš internetski promet osiguran, vidjet ćete povezanu poruku. Tada se klijent ponovno minimizira. Da biste prekinuli vezu s mrežom, desnom tipkom miša kliknite povezanu ikonu u programskoj traci i odaberite “Prekini”..

Prekid veze s privatnom mrežom pristupa internetu

Jednostavno je. Klikom na “Settings” otvorit će se zaslon kako biste ih mogli promijeniti kao što smo prethodno pokazali u našoj recenziji. Klikom na “Pošalji pritužbu male brzine” ili “Prijavi blokirano web mjesto” prikazat će se i poslati poruke pomoćnom osoblju. Ako odaberete “Pomoć”, otvorit će se stranica za podršku na kojoj možete izvršiti ulaznicu za podršku ili pogledati njihova često postavljana pitanja. Konačno, klikom na “Exit” zatvorit ćete Windows klijent.

Privatni problemi s pristupom internetu

PIA klijent nema fensi sučelje. Međutim, on nudi neke od najnaprednijih značajki koje danas imaju VPN-ovi. Oni uključuju prekidač za uklanjanje, zaštitu od propuštanja DNS-a, onemogućavanje internetskog prometa IPv6 i mali paketni prijenos. To ga čini privlačnim onim korisnicima koji imaju više tehničkih potreba ili znanja. U isto vrijeme ima jednostavno sučelje koje koristi zadane postavke. To je vjerojatno najbolje za većinu korisnika. Sve što je potrebno za povezivanje s jednim od njihovih VPN poslužitelja jest odabir njegovog mjesta s popisa koji se pojavljuje kada desnom tipkom miša kliknete na ikonu klijenta u području sistemske trake. Kad ikona postane zelena, sigurno ste povezani. Ako je crvena ili žuta, niste. Ako pokažete mišem iznad ikone, prikazat će se informacije o vašoj vezi. Jednostavno je.

Posjetite privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu za Android

Instalacija i prijava u Androidovu aplikaciju

Postupak instalacije Android aplikacije započinje dodirom gumba “Preuzmi aplikaciju” na web mjestu privatnog pristupa internetu. Ovo će otvoriti zaslon za instalaciju aplikacije u trgovini Google Play. Dodirnite gumb “Instaliraj” za prijenos aplikacije na Android uređaj, a zatim dodirnite gumb “Otvori” da biste ga prvi put pokrenuli..

Postupak instalacije privatnog interneta za pristup internetuAko još niste stvorili račun, možete unijeti svoju adresu e-pošte i kliknite na plan kako biste je napravili. Doticanjem pitanja (?) U gornjem desnom kutu otvorit će se stranica za podršku na web stranici privatnog interneta na kojoj možete podnijeti zahtjev ili pregledati njihova FAQ, vodiče ili druga riješena pitanja.

Privatni pristup internetu putem interneta Android

Kad budete spremni, morat ćete unijeti vjerodajnice za autentifikaciju za svoj račun. To su „Korisničko ime“ (p1234567) i „Lozinka“ koje ste dobili u svom e-mailu dobrodošlice nakon što ste stvorili svoj privatni račun za pristup internetu. Unesite ih i dodirnite gumb “Prijava” kako biste dovršili otvaranje aplikacije.

Privatni internet pristupnu ploču s aplikacijama za AndroidPrije nego što pogledamo aplikaciju na djelu, prvo razmotrimo kako izmijeniti njezino ponašanje ispitivanjem postavki kojima se upravlja. Tomu se može pristupiti dodirom na ikonu zupčanika u gornjem desnom dijelu glavne nadzorne ploče.

Privatni pristup internetu za Android

To prikazuje ne samo postavke koje mijenjaju ponašanje aplikacije, nego i informacije o vašem računu i aplikaciji. Podijeljen je u više različitih kategorija. Oni uključuju detalje računa, postavke veze, postavljanje enkripcije, ponašanje kod automatskog pokretanja, podešavanje tunela, dizajn sučelja i informacije o aplikaciji. Detaljnije informacije o vezama i postavkama šifriranja mogu se naći u odjeljku sustava Windows našeg pregleda.

Prva od tih kategorija su detalji računa. To pokazuje podatke o korisničkom računu i pretplatu. Dotaknite korisničko ime otvorit će se zaslon na kojem ćete moći promijeniti svoju adresu e-pošte ili zaporku za svoj račun. Također se možete odjaviti iz aplikacije odavde, ali imajte na umu da ćete morati ponovo unijeti svoje vjerodajnice za prijavu.

Druga kategorija su postavke veze koje uključuju sljedeće:

 • PIA MACE – omogućit će vam da blokirate pristup oglasima, trackerima i ostalom zlonamjernom softveru na vaš Android uređaj.
 • Blokiraj lokalnu mrežu – omogućuje vam da blokirate LAN promet ako ste spojeni na PIA VPN uslugu. Ovo može spriječiti ostale na mreži da se povezuju s vašim Android uređajem.
 • Koristite TCP – omogućava vam da koristite OpenVPN TCP umjesto zadanog UDP-a ako trebate.
 • Udaljeni port – zadane postavke za auto, što softveru omogućuje odabir porta. Možete odabrati i sljedeće portove: 1194, 8080, 9201 i 53.

Privatne postavke za pristup internetu putem Androida

 • Internetska sklopka za ubijanje – uništava internetsku vezu ako slučajno padne VPN dok se ponovno ne povežete s njim.
 • Zatražite prosljeđivanje porta – omogućit će da se vanjski izvori povežu s vašim Android uređajem.
 • Koristite male pakete – pomoći će poboljšati kompatibilnost između vašeg Android uređaja i nekih usmjerivača ili mobilnih mreža.

Sljedeća je kategorija postavljanje enkripcije koja uključuje sljedeće:

 • Šifriranje podataka – koristi algoritam AES-128 prema zadanim postavkama, ali za veću sigurnost možete odabrati i AES-256.
 • Autentifikacija podataka – koristi SHA1 prema zadanim postavkama, ali preporučujemo SHA256. Nikada ne koristite nijedan.
 • rukovanje – koristi TLS 1.2 sa RSA-2048 algoritam prema zadanim postavkama s DH naprijed tajnošću. Ostale mogućnosti opisane su u odjeljku sustava Windows našeg pregleda.

Privatne postavke pristupa internetu za enkripciju

Kategorija automatskog pokretanja ima dvije postavke: povezivanje jednim klikom i povezivanje pri pokretanju. To postavljanje osigurava da je vaš Android uređaj uvijek zaštićen. Omogućit će vam i povezivanje s vašom posljednjom lokacijom poslužitelja jednim dodirom ikone Privatni pristup internetu.

Postavke privatnog internetskog pristupa Android Split tunelu

Postavke aplikacije omogućuju vam postavljanje “Split Tunneling” za Android aplikacije. Prema zadanim postavkama sve se aplikacije kanaliziraju kroz VPN tunel. Možete koristiti gumb “Onemogući pristup za sve aplikacije” ako želite da se nekoliko izabranih aplikacija dovede u tunele. Ovo može pomoći uštedjeti novac na mjerenim mrežama. Samo dodirnite otvorenu bravu pored onih koje želite kanalizirati. Inače možete odabrati one aplikacije koje ne želite kanalizirati dodirom zatvorene brave pored njih. Odabirom tamne teme promijenit će se sučelje u tamnu pozadinu sa svijetlim pisanjem.

Posljednja stvar u postavkama sadrži važne informacije za Android aplikaciju. To uključuje verziju, nedavne izmjene verzije i poveznicu na početnu stranicu privatnog pristupa internetu, možete ispitati licence koje aplikacija koristi, pravila o privatnosti i često postavljana pitanja. Informacije o pogrešci također možete poslati osoblju za tehničku podršku i stvoriti zahtjev za pomoć u vezi s problemom.

Privatni podaci o pristupu internetu za Android

Spajanje na privatnu uslugu pristupa internetu

Sada kada smo ispitali kako promijeniti ponašanje aplikacije, pogledajmo to u djelo. Jednostavno gurnite prekidač veze udesno da uspostavite svoju prvu vezu s privatnom mrežnom pristupnom mrežom. Prvo morate omogućiti PIA VPN pristup da biste mogli koristiti svoj uređaj. Zatim će vas povezati s najbržim poslužiteljem tako što ćete pingirati servere u blizini vaše trenutne lokacije. U našem slučaju povezao nas je s Atlanta VPN serverom. Dodirnite trenutnu regiju pokazuje nam kako smo doista povezani s američkom lokacijom Atlante. Za prekid veze s mrežom jednostavno pomaknite preklopnik ulijevo.

Privatni pristup Internetu prvo automatsko povezivanje

Da biste promijenili poslužitelje, dodirnite trenutno spojenu lokaciju, a zatim odaberite drugu kao što smo učinili za lokaciju u UK London u nastavku.

Korištenje privatne internetske aplikacije za pristup internetu za povezivanje s virtualnom lokacijom u LondonuMožete čak i promijeniti poslužitelje bez prestanka veze s trenutnog poslužitelja. Samo otvorite popis regija i dodirnite novu lokaciju. To je prikazano promjenom s londonskog VPN poslužitelja na jednog u Melbourneu. Jednostavno povucite prekidač da biste isključili vezu s PIA mrežom.

Promjena na lokaciji Melbourne u Australiji pomoću aplikacije Privatni pristup internetu

Android sučelje je lako naočigled i jednostavno za korištenje. Potrebno je samo nekoliko dodira da vas poveže s bilo kojom lokacijom privatne internetske mreže. Opcije pokretanja možete postaviti tako da vas samo jedan dodir ikone poveže s lokacijom na koju ste posljednji put bili spojeni. Aplikacija također sadrži napredne značajke kao što su preklopiti kill, prosljeđivanje porta i podijeljeno tuneliranje.

Privatni klijent za pristup internetu za Mac OS X

Privatni internetski pristup Mac OS X korisničkoj vezi

Korisnici Mac računala pronaći će vrlo slično korisničko sučelje za PIA. Za upotrebu aplikacije ne treba vam iskustvo s VPN-om. Izgleda slično klijentu otvorenog koda OpenVPN. Kao što vidite gore, klijent prikazuje popis mjesta poslužitelja. Jednostavno možete kliknuti na bilo koju lokaciju da se povežete. To je sve što koristi aplikacija. Kao da je to Windows kolega, postoji nekoliko opcija koje se mogu postaviti kako bi se poboljšala vaša privatnost. Naš vodič će vas provesti kroz pojedinosti, ali brzo ćemo pogledati neke od glavnih značajki.

PIA mac klijent koristi OpenVPN protokol. Možete birati između UDP i TCP. Preporučujemo UDP za veće brzine. Možete postaviti i udaljeni port za probijanje prometa. Kao snažni zagovornici privatnosti, PIA tim ima nekoliko značajki da osigura vašu vezu i zaštiti vas u slučaju da ikad ne uspije. Korisnici računala Mac mogu postaviti prekidač za uklanjanje VPN-a da zaustavi komunikaciju dok se VPN ponovno ne poveže. Možete postaviti prosljeđivanje porta kroz nekoliko odabranih pristupnika. Aplikacija također ima IPv6 zaštitu od propuštanja i mogućnost upotrebe malih paketa što vam može pomoći da riješite neke probleme s mrežom ili zaštitnim zidom..

Privatni pristup internetu iOS APP za iPhone i iPad

Povezivanje s privatnim pristupom internetu putem iOS aplikacije

Ovo je područje na kojem PIA zaostaje po značajkama. Aplikacija iOS ostavit će korisnike iPhonea i iPada bez naprednih funkcija koje se nude u njihovoj Android aplikaciji. Međutim, iOS aplikacija ima lijepo korisničko sučelje i jednostavna je za upotrebu. Možete odabrati bilo koje mjesto poslužitelja i brzo vidjeti status veze. Jednostavno povucite prekidač za uključivanje i isključivanje za upotrebu njihove mreže. Aplikacija privatnog pristupa internetu iOS koristi sigurnosni ugrađeni IPsec protokol.

Posjetite privatni pristup internetu

Privatni test brzine pristupa internetu

Bili smo prilično zadovoljni cjelokupnim performansama PIA mreže. Iz donjeg testa brzine možete vidjeti da je njihov servis uspješan. Kao što se očekivalo, došlo je do malog gubitka brzine dok ste bili povezani na jedan od njihovih VPN servera. To je zbog dodatnih troškova koji nastaju kodiranjem cjelokupnog vašeg VPN prometa. Međutim, taj je gubitak bio i više nego prihvatljiv u slučaju privatnog pristupa internetu.

PIA test brzine

Kao što možete vidjeti s gornjih slika, šifrirana veza smanjila je brzinu učitavanja baze podataka ISP-a s 66,43 Mb / s na 62,51 Mb / s. Ovo je pad od oko 6% na server u Atlanti, GA koji je prihvatljiv i među vrhunskim rezultatima koje smo testirali. Ovaj minimalan gubitak brzine veze vrijedan je sigurnosti i bezbrižnosti koji se nude povezivanjem na PIA mrežu.

Zaključak

Privatni pristup Internetu u VPN posluje od 2009. Njihova se mreža sastoji od 3100 poslužitelja raspoređenih u 33 različite zemlje. Imaju više poslužitelja u popularnim zemljama poput SAD-a, Velike Britanije, Kanade i Nizozemske. Ne bilježe nikakve podatke o svojim članovima dok koriste njihove VPN ili proxy usluge. Svi su u sustavu časti prema svom TOS-u.

Unatoč imenu matične tvrtke, London Trust Media, Inc., oni imaju sjedište u Sjedinjenim Državama. Oni su VoIP i P2P prijateljski. Svi PIA-ovi poslužitelji podržavaju bujice, ali neki će možda zahtijevati dvostruki skok. Dokazali su da će udovoljiti zahtjevima nadležnih državnih ili sudskih tijela za informacije o aktivnostima korisnika. Konkretno, poštivali su ih „ništa“ u slučaju FBI-a 2016. godine. Odgovorili su na zahtjev navodeći da ne bilježe aktivnosti svojih pretplatnika dok koriste svoje VPN poslužitelje ili proxyje. To uključuje sve metapodatke.

PIA nudi prilagođene softverske aplikacije za Windows, Mac OS X, Linux, Android i iOS. Te su aplikacije jednostavne za instaliranje i omogućavaju njihovim korisnicima da se povežu na VPN poslužitelje u mreži privatnog pristupa internetu s samo nekoliko klikova mišem ili dodirom na zaslonu. Njihove aplikacije za Windows, Mac OS X i Android uključuju neke naprednije značajke dostupne za VPN, uključujući zaštitu od propuštanja DNS-a (samo za Windows), prekidače za zaustavljanje, prosljeđivanje priključaka, razne udaljene portove, zaštitu od propuštanja IPv6 i podijeljeno tuneliranje za Android uređaji.

Sve njihove aplikacije pružaju neke od najboljih enkripcija dostupnih u industriji u AES-128 i AES-256. Sve osim njihove iOS aplikacije zadane su OpenVPN-u zbog njegove brzine, sigurnosti koju nudi i opće pouzdanosti. Aplikacija za iOS zaštićena je ugrađenim IPsec protokolom.

PIA pruža izvrsne vodiče i vodiče za postavljanje vida za ručno povezivanje s njihovom uslugom pomoću Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows Phone, Ubuntu i DD-WRT ili Tomato usmjerivača. Njihova podrška počinje opsežnom bazom podataka s FAQ-om i proteže se do sustava ulaznica 24/7/365 e-pošte. Oni također održavaju prisutnost na društvenim mrežama na raznim web lokacijama poput Facebooka i Twittera.

Ono što nam se najviše svidjelo u usluzi:

 • PIA ima klijente za Windows, Mac OS X i Linux.
 • Imaju mobilne aplikacije za iOS i Android.
 • Prilagođene aplikacije privatnog pristupa Internetu imaju prekidače za ubijanje za Windows, Mac OS X i Android. Napredne značajke kao što su zaštita vatrozida, zaštita od curenja DNS-a, mali paketi, prosljeđivanje porta, IPv6 zaštita od propuštanja i podijeljeno tuneliranje.
 • 30-dnevna garancija povrata novca bez ograničenja.
 • Konkurentne cijene plus popust za naše čitatelje.

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Dodajte podršku za chat uživo.
 • Podržavajte alternativni protokol u svom softveru kako korisnici ne bi morali ručno instalirati uslugu ako se ne mogu povezati putem OpenVPN-a.
 • Dodajte grafička sučelja njihovim klijentima sa sustavom Windows i Mac OS X.
 • Dodajte više lokacija poslužitelja u njihovu mrežu. (regionalni poslužitelji za Afriku)

Privatna mreža pristupa internetu uključuje servere na pet kontinenata – Europu, Sjevernu Ameriku, Srednju i Južnu Ameriku, Aziju i Oceaniju. Poslužitelji na svojoj mreži imaju gigabitne portove. Oni pružaju 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ovo će vam pružiti dovoljno vremena za testiranje njihove usluge da biste vidjeli je li ona u skladu s vašim potrebama. Isprobajte ih sami i pogledajte što mislite. Ako vam se sviđa njihova VPN usluga, oni nude dodatni popust našim čitateljima. Možete se prijaviti na neograničen pristup od samo 2,85 dolara mjesečno.

Posjetite privatni pristup internetu

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map