Pufer VPN pregled

Počnimo našu recenziju VPN-a s napomenom da su oni relativno novi davatelji u VPN prostoru. Dok je 2014. godine živjela u Budimpešti, grupa međunarodnih prijatelja (Mađar, Amerikanac i Englez) odlučila je pokrenuti VPN uslugu kako bi pomogla svakodnevnim korisnicima da povrate svoju internetsku privatnost, poboljšaju internetsku sigurnost, oslobode se proizvoljnih geografskih ograničenja, i prevladati restriktivne zaštitne zidove. Tako je rođen Buferirani VPN. Sjedište im je u Budimpešti, Mađarska. Oni nisu pod utjecajem SAD-a ili Velike Britanije, već pod mađarskom i EU jurisdikcijom koji imaju zakone o privatnosti podataka za pojedince.


Pufer VPN pregled

Njihova usluga podržava samo OpenVPN protokol jer vjeruju da je najsigurniji i najbolji VPN protokol. Zbog toga ne nude ni PPTP ni L2TP / IPsec protokole.

Cijene i posebne ponude

Pa što dobijate kad se pretplatite na Buferirani VPN? Imaju mrežu koja se sastoji od poslužitelja u 28 različitih zemalja rasprostranjenih po cijelom svijetu. Njihovu uslugu možete koristiti na Windows, Mac OS X, Linux, iOS i Android platformama. Imaju prilagođeni klijentski softver za Windows, Mac OS X i Linux koji će vam pomoći u konfiguriranju i korištenju njihove usluge. Pufer VPN nudi velike brzine, neograničenu upotrebu propusne širine, beskonačne promjene na poslužitelju i pet istodobnih veza s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Planovi za kupnju VPN cijena

Struktura kupljenih VPN cijena slična je mnogim drugim industrijama. U ponudi su tri različita paketa njihove VPN usluge. Ovi paketi se diskontiraju na temelju termina usluge i uključuju mjesec, šest i 12 mjeseci. Njihove cijene počinju od 12,99 za mjesec dana usluge. Možete dobiti šest mjeseci njihove usluge za 59,54 USD ili 9,99 USD mjesečno usluge. Konačno, ako se pretplatite na godinu dana usluge, cijena je samo 99,00 USD ili samo 8,25 USD mjesečno.

Kupljeni VPN nudi dva različita načina plaćanja svoje pretplate. Možete platiti kreditnom karticom ili VISA, MasterCard ili Discover. Transakcije s kreditnim karticama obrađuju se putem Braintree, potvrđenog pružatelja usluga koji podržava PCI DSS razine 1, tako da možete biti sigurni da su vaši osobni financijski podaci uvijek sigurni. Možete platiti i putem svog PayPal računa s samo imenom i prezimenom.

Probno razdoblje bez rizika

Bufferered ne nudi besplatno probno razdoblje, ali znaju da biste željeli isprobati njihovu sjajnu uslugu za sebe. Stoga svim novim pretplatnicima nude 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ako iz bilo kojeg razloga, tehničkog ili drugog, niste u potpunosti zadovoljni njihovom uslugom u prvih 30 dana od prvobitnog plaćanja, vratit će vam pretplatu. Za njihovo jamstvo postavljaju se neki uvjeti. Tijekom tog razdoblja ne možete premašiti 100 sesija i / ili 10 GB korištenja propusne širine. Nismo obožavatelji uvjeta dobivenih na garancijama povrata novca, ali uvjeti naručenog VPN-a razumniji su od nekih. Ipak, budite svjesni da takvi uvjeti postoje i morate ih uzeti u obzir tijekom testiranja njihove usluge.

Posjetite zaštićeni VPN

Puferirana VPN mreža

Kupljena VPN usluga uključuje pristup više poslužitelja velike brzine u 28 različitih zemalja širom svijeta. Imaju poslužitelje na većini glavnih kontinenata osim Afrike i Južne Amerike. Zemlje u koje imaju poslužitelje uključuju sljedeće:

 • Azija
  • Indija, Izrael; Koreja; Republika Rusija, Ruska Federacija; Singapur
 • Europa
  • Austrija; Belgija; Danska; Finska; Francuska; Njemačka; Island; Irska; Italija; Lihtenštajn; Luksemburg; Nizozemska; Norveška; Poljska; Španjolska; Švedska; Švicarska; Ukrajina; Ujedinjeno Kraljevstvo
 • Sjeverna Amerika
  • Kanada; Meksiko; Ujedinjene države
 • Okeanija
  • Australija

Iako puferirani VPN nema poslužitelja u Africi, oni imaju poslužitelje u Španjolskoj, Italiji i Indiji koji su u neposrednoj blizini. Slično tome, oni nemaju poslužitelje u Južnoj Americi, ali imaju poslužitelje u blizini u Meksiku. Kao što možete vidjeti, do punjenih VPN poslužitelja velike brzine možete pristupiti s bilo kojeg mjesta s pristupom Internetu. Njihova mreža koristi zajedničko IP adresiranje kako bi pomogla anonimnost svojih korisnika.

Njihova VPN usluga podržava samo veze koje koriste OpenVPN protokol. Kako bi svojim korisnicima olakšali konfiguraciju i korištenje njihove usluge, pružaju klijente za svoje korisnike Windows, Mac OS X i Linux. Korisnici iOS i Android platformi morat će instalirati OpenVPN za Android ili OpenVPN Connect iz svojih trgovina i preuzeti OpenVPN konfiguracijske datoteke s nadzorne ploče web stranice Buferirani VPN.

Posjetite zaštićeni VPN

Privatnost i sigurnost

Puferirani VPN sa sjedištem je u Budimpešti, Mađarska. Daleko je pod utjecajem vlasti SAD-a i Velike Britanije. Imaju pravila o privatnosti bez dnevnika kada su u pitanju navike upotrebe njihovih korisnika; tj. pozivi koje upućuju, e-poruke koje šalju, web stranice koje posjećuju itd. Njihov TOS jasno daje do znanja da održavaju neke zapise metapodataka potrebnih za rad njihove usluge. Svojim riječima:

Spremamo i obrađujemo sljedeće podatke o vama:

 • Vaši podaci o registraciji i vaši podaci za prijavu.
 • Također pohranjujemo količinu podataka koja se prenosi tijekom veze.
 • Mi kao obična praksa ne pohranjujemo privatne podatke o pojedinačnim korisničkim aktivnostima na našoj mreži, poput e-pošte, chatova, VOIP poziva, posjećenih web stranica itd..
 • Spremamo podatke o trajanju veze, ali nikad podatke o tome što korisnik radi tijekom veze.
 • Ove podatke pohranjujemo i obrađujemo uglavnom 30 dana računato iz posljednje uporabe naših usluga ili od raskida ovog ugovora. Zbog zakona o porezu, dužni smo duže čuvati vaše ime i adresu.
 • Ove podatke pohranjujemo i obrađujemo u svrhu ovog sporazuma i iz tehničkih razloga ne prenosimo vaše podatke trećim osobama, osim našim vlastitim obrađivačima podataka. Mi namjerno ne otkrivamo privatne elektroničke komunikacije ili podatke o osobnim klijentima osim ako to zahtijeva mađarski zakon.

Korištenjem naše web stranice pristajete na takvu obradu i potvrđujete da su svi podaci koje ste dostavili točni i da nisu zavaravajući.

Kao što možete vidjeti iz gornjeg otkrića, oni čuvaju neke meta podatke o ukupnom korištenju i trajanju veze u periodu od oko 30 dana. To im omogućuje svakodnevne operacije za uslugu i pružaju svojim korisnicima optimalno iskustvo dok je koriste.

Kada je riječ o zaštiti vaših podataka i privatnosti na mreži, punjeni VPN pokriva vas. Kažu da na svom servisu podržavaju samo OpenVPN protokol jer je sigurniji od PPTP ili L2TP / IPsec. To je također vrlo svestran protokol koji sada ima podršku za većinu vrsta uređaja. Njihova usluga podržava OpenVPN na Windows, Mac OS X, Linux, iOS i Android platformi. Može se izvoditi i na DD-WRT i Tomato usmjerivačima. Na taj način će sav vaš promet na svim uređajima povezanim na usmjerivač koji podržava VPN biti šifriran i zaštićen VPN uslugom..

Puferirani VPN koristi 128-bitni Blowfish CBC za šifriranje svih vaših podataka dok je povezan s njihovom uslugom. Autentifikacija podataka provodi se kroz 160-bitni HMAC SHA1. Početna rukovanje i naknadni prijenos šifre između poslužitelja i klijenta vrši se putem TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA, 2048-bitnog RSA. To znači da su sve vaše internetske transakcije kriptirane i osigurane od znatiželjnih očiju sada i u budućnosti tijekom korištenja zaštićene VPN usluge.

Posjetite zaštićeni VPN

Hands-on testiranje

Završavamo našu Buffered VPN recenziju s nekoliko ruku testiranja njihovog novog beta klijentskog softvera kako bismo vidjeli koliko je lako postavljati i koristiti, kao i testirati njegove cjelokupne performanse. Za početak bih želio reći da je Buferiran dobro prošao u našem testu brzine. Kupljeni VPN ima prilagođeni klijentski softver i za Windows, Mac OS X i Linux. Također su izdali nove beta verzije za Windows i Mac OS X. Oni pružaju detaljne vodiče za konfiguriranje svoje usluge protokolom OpenVPN za iOS i Android uređaje. Oni također imaju vodiče za konfiguriranje DD-WRT i Tomato usmjerivača za OpenVPN za korištenje njihove usluge.

Povezivanje sa sustavom Windows

Pogledajmo sada novi prilagođeni beta klijent za Windows koji će vam omogućiti povezivanje s bilo kojim poslužiteljem u zaštitnoj VPN mreži pomoću OpenVPN protokola. Dobili smo poseban pristup za pregled ove nove beta verzije. Nakon što preuzmete datoteku za postavljanje Windows klijenta s njihove web stranice, morat ćete je pokrenuti za pokretanje postupka instalacije. Instalacija započinje sa zaslonom dobrodošlice prikazanim dolje lijevo. Klikom na sljedeći gumb na ekranu, pojavit će se EULA, koji morate prihvatiti, a zatim kliknite Next. Vidjet ćete još nekoliko zaslona za postavljanje i konfiguraciju, a zatim će početi instalacija klijenta. Nakon dovršetka instalacije vidjet ćete zaslon poput onoga prikazanog s desne strane. Kada kliknete Završi na ovom zaslonu, Windows klijent će se pokrenuti.

Instalirani Windows klijent klijent

Tada ćete vidjeti zaslon za prijavu koji je prikazan dolje lijevo. Unesite svoje vjerodajnice za prijavu (korisničko ime i lozinku) i kliknite zeleni gumb za prijavu. Pojavit će se glavni zaslon priključene VPN veze (ispod desno) na kojem možete odabrati zemlju s kojom se želite povezati. Zemlje na popisu poslužitelja nalaze se po abecednom redu. Ako se iz nekog razloga ne možete prijaviti, možete kliknuti vezu za pomoć u donjem desnom kutu zaslona za prijavu koja će prikazati prozor pomoći za pomoć poput onog prikazanog na središnjoj slici ispod. Ovaj prozor ima dvije veze koje vam pomažu u problemima s prijavom. Za opća pitanja odaberite vezu stranice za podršku. Ako ste zaboravili lozinku, kliknite kako je vratiti. Ovo je lijepa značajka za pomoć osobama koje imaju problema s prijavom. Za račun se također možete registrirati s zaslona za prijavu ako ga još nemate.

Kupljeni VPN prijava

Još jedna lijepa značajka koju Buferirani VPN klijent ima je ta što vam omogućuje odabir omiljenih zemalja na koje ćete se povezati i premješta ih na vrh popisa kako biste ih lako vidjeli. Slika dolje prikazuje četiri zemlje odabrane kao omiljene: Velika Britanija, Meksiko, Singapur i američka istočna obala. Jednostavno kliknite desnim gumbom miša na sivu zvijezdu pored zemlje na popisu poslužitelja kojima želite dodati omiljenu i ona će biti odmah premještena na popis favorita. To je prikazano na slikama u sredini i desno u nastavku. Svi favoriti pojavljuju se sa žutim zvijezdama pored njih.

Kupljeni VPN favoriti

Povezivanje s internetskim poslužiteljem sa zaštićenim VPN-om lako je kao i klikanje zemlje na koju se želite povezati. Ovaj je postupak ilustriran na tri snimke zaslona u nastavku. Slika s lijeve strane prikazuje isključenog klijenta. Odabir američke istočne obale rezultira srednjim zaslonom spajanja. Posljednja slika s desne strane pokazuje kako klijent izgleda nakon uspostavljanja uspješne veze. Jednom kada se povežete s VPN poslužiteljem, vidjet ćete njegovu lokaciju, brzinu prijenosa i preuzimanja te ukupnu propusnu širinu koja se koristi za svakog te IP adresu koju vam je dodijelio poslužitelj. Naš pokusni test propuštanja DNS-a dok ste bili spojeni na zaštićenu VPN mrežu nije pokazao propuštanja. Upućeni kažu da svaki njihov VPN poslužitelj ima svoj DNS poslužitelj koji koristite dok ste povezani na taj poslužitelj. Ti poslužitelji ne bilježe nikakve DNS podatke.

Pufer VPN veza

Promjena poslužitelja i prema tome regija zahtijeva samo da prekinete vezu s trenutnom vezom i zatim odaberete novu zemlju na koju ćete se povezati. Dok ste povezani s jednim od ponuđenih VPN poslužitelja, također možete provesti test preuzimanja kao što je prikazano na slici desno dolje. Klikom na ikonu izbornika (trostruke vodoravne trake) pojavit će se izbornik koji sadrži sljedeće stavke:

 • Oko – govori o trenutnoj informaciji o verziji klijenta
 • Otvori zapisnik dir – Otvorite direktorij koji sadrži datoteke dnevnika za rješavanje problema s vezom
 • Provjerite vatrozid – Ovo je korisno pronaći otvorene portove kako biste mogli zaobići vatrozidove koji bi mogli blokirati neke portove i koji bi se potencijalno mogli zaobići Wi-Fi zaštitni zidovi zaštićeni lozinkom.
 • Odjavite se – Odjavite se s klijenta, ali nemojte ga zatvoriti
 • Izlaz – Izađite i zatvorite odjeljak Buferirani VPN Windows

Najzanimljivija značajka izbornika je test test vatrozida koji pokreće otkrivanje vrata vaše trenutne veze radi pronalaska otvorenih portova koji bi se mogli koristiti za iskorištavanje bilo kakvih vatrozida pomoću otvorenih portova za slušanje. Portovi koje gleda prikazani su na prvoj slici ispod i uključuju TCP / UDP:

 • Luka: 53 – Ovo je port na kojem DNS sluša upite i obično je otvoren
 • Luka: 443 – Ovo je port koji se obično šalje zbog sigurnog http prometa
 • Luka: 993 – Ovo je imap4 (Internet Message Protocol Protocol4) preko ssl porta za preslušavanje
 • Luka: 1194 – Ovo je port koji općenito sluša OpenVPN promet

Glavna razlika između tcp i udp je u tome što je tcp protokol isporuke koji jamči isporuku paketa redoslijedom kojim su poslani. Ima dodatnih troškova da se to omogući i na taj je način općenito sporiji protokol isporuke. Ne postoji zagarantovana isporuka paketa u slučaju udp-a, tako da je sam po sebi brži, ali nije toliko pouzdan. Većina VPN-a, Buferirani VPN uključio je zadani postav za brži udp.

Otvori otvorenih portova VPN-a

Posljednja značajka Buferiranog VPN Windows klijenta koju želimo pogledati su mogućnosti povezivanja. Kad se klijent nalazi u nepovezanom stanju, kao što je prikazano na slici lijevo dolje, klikom na gumb mogućnosti povezivanja prikazat će se zaslon postavki konfiguracije aplikacije (u sredini). Ovdje možete prebaciti port koji usluga koristi za iskorištavanje prednosti otvorenih portova u vatrozidima. Također možete prebacivati ​​između TCP i UDP za isporuku paketa. Odabirom TCP-a prikazat će se bilješka prikazana na trećoj slici ispod koja vas upozorava da će to biti štetno za vaše performanse. Možete odlučiti pohraniti svoje vjerodajnice za prijavu 30 dana i na taj način ćete moći omogućiti automatsku prijavu pri pokretanju klijenta. Konačno, možete dobiti uslužni auto da vas poveže s vašom zadnjom lokacijom kad se pokrene.

Opcije priključene VPN veze

Ono što je jasno kod korištenja kupca VPN Windows klijenta jest da su svima olakšali mogućnost instaliranja i povezivanja na njihovu uslugu bez obzira na njihovo tehničko znanje. Nadalje, dodali su nekoliko jednostavnih značajki poput otkrivanja luka kako bi korisnici mogli pronaći otvorene portove kako bi izbjegli lokalne vatrozidove. Lak GUI sučelja naglašen je bilješkama koje vam pomažu u nekoliko dostupnih postavki konfiguracije. Njihova nova beta verzija možda nema neke napredne značajke kao što su kill switch, ali ipak pruža čisto jednostavno sučelje.

Posjetite zaštićeni VPN

Povežite se s Mac klijentom

Baš kao i Windows prilagođeni softver, Buferirani VPN klijent za Mac može se preuzeti s njihove web stranice. Njihov Mac klijent ima slične značajke kao Windows. Preuzimanje i instalacija lako je. Zamišljeno je da radi na Mac OS X Yosemite, El Capitan, Mavericks, Mountain Lion (10.8.5). Ima mnoge iste značajke kao i njihov Windows klijent. Lako se klikom miša možete povezati ili ponovno povezati sa svim VPN poslužiteljima u njihovoj mreži. Također vam omogućuje da postavite koristi li veza tcp ili udp i omogućuje vam odabir različitih portova slično Windows klijentu.

Povežite se s Android i iOS uređaja

Ne postoje prilagođene aplikacije za iOS i Android uređaje. Puferirana VPN usluga povezuje se na iOS pomoću aplikacije OpenVPN Connect iz App Store-a. Android uređaji mogu se povezati pomoću aplikacija OpenVPN za Android ili OpenVPN Connect koje je moguće preuzeti iz trgovine Google Play. Nakon što na uređaj instalirate odgovarajuću aplikaciju, možete preuzeti konfigurirane datoteke za kupljeni VPN ovpn s nadzorne ploče njihove web stranice. One se mogu izravno preuzeti na vaš Android uređaj. U slučaju iOS-a, prvo ćete ih morati poslati kao privitak računu e-pošte do kojeg vaš uređaj ima pristup, a zatim ih koristiti da biste ih učitali. Više informacija o konfiguriranju OpenVPN-a na ovim uređajima možete pronaći u području podrške na web lokaciji Bufied VPN.

Ispitivani brzinski VPN test brzine

Kupljeni VPN dobro je prošao u našem testu brzine. Brzina njihovog poslužitelja u Ashburnu, VA bila je izvrsna. Pronašli smo slične rezultate prilikom testiranja Velike Britanije, pa čak i Australije. Trebali biste biti zadovoljni brzinom njihove mreže za gotovo sve aplikacije temeljene na našem testiranju. Ovaj test je izveden pomoću klijenta VPN Windows s korištenjem zadanog protokola OpenVPN (UDP) preko porta: 443. 128-bitna CBC šifra Blowfish koristi se za šifriranje cjelokupnog internetskog prometa.

Ispitivani brzinski VPN test brzine

Kao što vidite, postojala je 15% razlika u brzini između veze izravno na naš ISP i veze na poslužitelj u Ashburn-u, VA. Kao što se očekivalo, njihov je gubitak u brzini veze, ali isplati se zbog dodatne sigurnosti koju nudi enkripcija koju pruža njihova usluga. Sa brzinom od nešto više od 44 Mbps, trebali biste biti zadovoljni izvedbom usluge Buferirani VPN za sve vaše internetske potrebe.

Pufer VPN pregled: zaključak

Iako se napunjeni VPN nalazi u prostoru privatnosti samo kratko vrijeme, samo oko dvije godine, oni imaju dobru reputaciju kod svojih korisnika. Njihova mreža nije jedna od najvećih, ali na temelju naših testova brzine, oni to nadoknađuju u kvaliteti poslužitelja koji koriste. Njihova VPN mreža pokriva samo 28 zemalja, ali su strateški smještene u cijelom svijetu. To znači da možete pristupiti njihovoj mreži gotovo bilo gdje. Koriste IP dijeljenje kako bi osigurali anonimnost svojih pretplatnika. Oni nemaju pravilo prijavljivanja s obzirom na pojedinačne aktivnosti tijekom korištenja njihove usluge. Njihova mreža podržava samo OpenVPN jer vjeruju da ona najbolje štiti privatnost i sigurnost njihove upotrebe i mi se s njima slažemo.

Imaju prilagođeni klijentski softver za Windows, Mac OS X i Linux. Upravo su započeli beta testiranje novih klijenata za Windows i Mac OS X. Oni imaju detaljne vodiče za instalaciju koji pomažu njihovim korisnicima da konfiguriraju OpenVPN pomoću njihove usluge na Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android i DD-WRT i usmjerivač rajčice.

Ono što nam se najviše svidjelo u usluzi:

 • Prilagođeni softver jednostavan za korištenje za Windows i Mac
 • Politika pojedinačnih upotreba bez dnevnika
 • Upotreba pet istodobnih uređaja na jednom računu
 • Izvrsna brzina
 • Vodiči za podršku i konfiguraciju za DD-WRT i Tomato usmjerivače

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Prilagođene aplikacije za iOS i Android uređaje
 • Garancija bez uvjeta
 • Proširite mrežne lokacije
 • Dodajte podršku za kripto valute

Možete upotrijebiti Buffered VPN uslugu za svakodnevno surfanje, internetsko bankarstvo ili gledanje omiljenog filma. Njihova usluga može osigurati vaš promet sigurnim kada koristite javne Wi-Fi mreže ili prevladati cenzuru od vatrozida vaše lokalne uprave. Naši testovi učinkovitosti pokazuju da bi on trebao biti prikladan za sve vaše internetske potrebe. Provjerite sami njihovu uslugu. Oni nude 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ovo će vam omogućiti vrijeme da pregledate njihovu uslugu i provjerite odgovara li vašim potrebama. Ako uživate u njihovoj usluzi, možete se prijaviti na neograničen pristup s pet istodobnih veza od samo 8,25 USD mjesečno.

Posjetite zaštićeni VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map