SaferVPN pregled 2017

Naš SaferVPN pregled utvrdio je da oni posluju od 2013. Njihovo glavno sjedište je u Tel Avivu u Izraelu. Njihov navedeni cilj je svima pružiti siguran, privatni i necenzurirani Internet. Da bi to postigli, razvili su prilagođeni softver za Windows, Mac OS X, iOS i Android. Ovaj softver svima omogućuje jednostavniju upotrebu mreže SaferVPN iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Ako se povežete s njihovom uslugom, omogućit ćete pristup geo-ograničenom sadržaju, omogućiti vam zaobići cenzuru i omogućiti vam surfanje Internetom učinkovito, sigurno i anonimno..


SaferVPN pregled

Cijene i posebne ponude

SaferVPN nudi svoju uslugu individualnim korisnicima kao i tvrtkama. Naš pregled SaferVPN usredotočit će se na njihove pojedinačne planove. Više informacija o njihovim više korisničkim poslovnim planovima možete pronaći na njihovoj web stranici.

Njihova osobna VPN usluga za pojedince dolazi u tri rokova trajanja. Ovi planovi imaju trajanje od mjesec dana, jedne godine i dvije godine. Kao i mnogi drugi davatelji usluga, SaferVPN nudi popuste na dugoročne pakete.

Sigurnije cijene cijena

Uz ove popuste, SaferVPN trenutno ima prodaju. Za ograničeno vrijeme možete uštedjeti do 80% popusta na njihove redovne VPN cijene. To znači da možete dobiti mjesec dana usluge za 8,99 USD, što je preko 30% popusta na redovnu mjesečnu cijenu. Možete dobiti godinu dana SaferVPN za 71,90 USD ili samo 5,99 USD mjesečno što je ušteda od preko 50%. Ako želite što više uštedjeti, prijavite se za dvogodišnji plan za 83,77 USD ili samo 3,49 USD mjesečno.

Usluga SaferVPN ima sljedeće značajke:

 • Neograničena propusnost
 • NAT vatrozid na poslužiteljima
 • 5 istodobnih veza po računu
 • Pristup preko 400 poslužitelja na 30+ lokacija za svjetsku pokrivenost
 • Brze i jednostavne aplikacije za sve vaše uređaje
 • Automatska Wi-Fi zaštita na nesigurnim mrežama
 • Više protokola za veću fleksibilnost: IKEv2, OpenVPN, L2TP / IPsec i PPTP

SaferVPN nudi nekoliko različitih načina plaćanja za njihovu uslugu. Možete je platiti kreditnom karticom. Kartice koje prihvaćaju uključuju Visa, MasterCard, American Express, Diners Club i JCB. Možete se prijaviti za njihovu VPN uslugu pomoću svog PayPal računa ako želite zadržati sve svoje mrežne kupnje na središnjem računu. Za one koji žele ostati anonimniji, prihvaćaju plaćanja putem Bitcoin-a i Skrill-a. PaymentWall može se koristiti za Alipay, WebMoney i ostale usluge plaćanja. Na kraju, pretplatite se na SaferVPN putem mrežnih bankovnih prijenosa.

Posjetite SaferVPN

Besplatna usluga SaferVPN

SaferVPN nudi 24-satno besplatno probno razdoblje njihove usluge. Za početak besplatne probne verzije morate unijeti svoju adresu e-pošte i zaporku. Budući da nisu potrebne financijske informacije za pokretanje besplatne probne verzije, jednostavno će prestati s radom nakon isteka probnog razdoblja, osim ako se ne pretplatite na plaćenu uslugu.

Uz besplatnu uslugu, SaferVPN ima 14-dnevno jamstvo povrata novca za svoje kupce koji plaćaju. Tako ćete osigurati dovoljno vremena kako biste bili sigurni da je usluga upravo ono što tražite. Da biste zatražili povrat novca, samo se obratite osoblju za podršku na SaferVPN u garancijskom roku. Sve kupnje izvan ovog 14-dnevnog prozora su konačne.

Lokacije za sigurniju mrežu i poslužitelje

Mreža SaferVPN srednje je veličine. Sastoji se od preko 400 poslužitelja u 30 zemalja. Ovo uključuje lokacije poslužitelja na istočnoj i zapadnoj obali u Sjedinjenim Državama. Oni koji se spajaju iz Azije u Sjedinjene Države trebali bi koristiti lokaciju zapadne obale, a oni iz Europe trebaju se povezati s istočnom obalom. Trenutne lokacije uključuju sljedeće zemlje:

 • Afrika – Južna Afrika
 • Azija – Hong Kong, Indija, Izrael, Japan, Singapur, Tajland
 • Europa – Austrija, Belgija, Danska, Finska, Francuska, Njemačka, Mađarska, Irska, Italija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunjska, Rusija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Velika Britanija, Velika Britanija
 • Sjeverna Amerika – Kanada, Sjedinjene Države (istočna obala, zapadna obala i struja)
 • Okeanija – Australija, Novi Zeland
 • Južna Amerika – Argentina, Brazil, Meksiko

Sigurnija mreža VPPN

SaferVPN nije najveća VPN mreža, ali ima lokacije na svim kontinentima osim Antarktika. To se obično događa samo za najveće VPN davatelje usluga. Uz to, imaju lokacije u popularnim zemljama poput Kanade, Ujedinjenih Država, Ujedinjenog Kraljevstva. Njihova mreža uključuje čak i posvećene VPN poslužitelje za strujanje sadržaja u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Državama kako bi se povećala mrežna učinkovitost. Torrent i P2P obožavatelji trebali bi znati da je to dopušteno samo na Nizozemskim poslužiteljima.

Posjetite SaferVPN

Privatnost SaferVPN

SaferVPN ima pravila bez evidentiranja kada je u pitanju vaš VPN promet. Ne čuvaju nikakve podatke o lokacijama koje posjetite. Zadržavaju neke metapodatke o sesijama korisnika za njihove svakodnevne poslovne potrebe. Metapodaci se čuvaju jednu godinu. Izvadak iz Pravila o privatnosti za njihove VPN korisnike navodi sljedeće:

Prikupljamo minimalne statistike upotrebe radi održavanja naše kvalitete usluge, naši VPN poslužitelji bilježe sljedeće podatke svaki put kada se korisnik aktivira i koristi uslugu („Sesija“): (1) datum i vrijeme početka sesije, datum i vrijeme Koja je sesija završila, (2) Količina podataka poslanih tijekom svake Sesije, (3) na koju VPN lokaciju i (4) iz koje zemlje ste povezani (nemamo IP adrese).

Na SaferVPN jamčimo da nikada nećemo zabilježiti vašu aktivnost pregledavanja, podatke ili IP adrese. Ovo uključuje:

Bilo koju od web lokacija koje ste posjetili u prošlosti ili planirate posjetiti u budućnosti.
Bilo koji podaci koje ste preuzeli, dijelili ili pregledali.
Bilo koji od vaših IP adresa ili DNS upita.

Ako će iz nekog razloga vlada, posao ili bilo koja druga vrsta organizacije htjeti od nas dobiti bilo koji korisnički podatak spomenut u ovim pravilima, to će nam biti nemoguće jer podaci jednostavno ne postoje.

Usluga SaferVPN koristi dinamičko dijeljenje adresa. Omogućuju vam novu IP adresu svaki put kada se povežete s jednim od njihovih VPN poslužitelja dok ne prođete bicikl kroz sve dostupne IP adrese. Kao i uvijek, preporučujemo da sami ispitate Pravila o privatnosti SaferVPN-a i TOS da biste utvrdili jesu li za vas prihvatljivi..

Sigurnost sigurnijeg VPN

SaferVPN podržava razne VPN protokole na njihovoj mreži. To uključuje IKEv2, OpenVPN, L2TP i PPTP. Neki će im prilagođeni softver, poput Windows i Mac OS X klijenata, čak omogućiti da odaberete između ovih protokola za svoju VPN vezu. O tome ćemo više raspravljati u ručnom odjeljku sustava Windows našeg pregleda SaferVPN. Da biste razumjeli sigurnost koju nudi svaki od njih, prvo morate shvatiti što rade kontrolni i podatkovni kanali.

Upravljački kanal upravlja fazom stiskanja ruke VPN veze koja provjerava poslužitelj i udaljenu točku i stvara siguran tunel kroz koji će prolaziti šifrirani promet. To postiže postavljanjem pravila i prijenos ključeva koje će VPN usluga koristiti za prijenos podataka. Kanal podataka koristi se za šifriranje podatkovnog prometa i za provjeru integriteta poslanih podataka.

Sad kad su osnove shvaćene, pogledajmo kako SaferVPN obrađuje svaki od ovih protokola na svojoj mreži. Specifičnosti svakog su sljedeće:

 • IKEv2 – Internet Exchange Exchange inačica 2 na temelju IPsec (sigurnost internetskog protokola)
  • Kontrolne poruke – SHA256
  • Šifriranje podataka – AES – 256 bit
 • OpenVPN
  • Kontrolne poruke – SHA256, šifriranje SSL / TLS rukovanja od 2048bit SSL / TLS
  • Šifriranje podataka – AES – 256 bit
 • L2TP / IPsec – Protokol tuneliranja sloja 2 / Sigurnost internetskog protokola
  • Kontrolne poruke – SHA256
  • Šifriranje podataka – AES – 128 bit
 • PPTP – Point tonel Tunneling Protocol
  • MPPE – 128 bitni – Microsoft šifriranje od točke do točke

Sudeći prema ovim specifičnostima, možete biti sigurni da će vaš internetski promet biti sigurno šifriran i skriven od svih znatiželjnih očiju tijekom korištenja aplikacije SaferVPN. Njihova usluga pružit će vam duševni mir dok surfate Internetom iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

Podrška sigurnijeg VPN

SaferVPN pruža 24/7 internetsku chat podršku 365 dana u godini. Ovaj se razgovor uglavnom odnosi na opće upite i tehničke probleme niske razine poput instaliranja njihovih prilagođenih aplikacija. Više tehničkih problema ili pitanja koja se odnose na njih rješavat će se putem njihovog sustava izdavanja ulaznica.

Stranica podrške na njihovoj web stranici sadrži bezbroj članaka. Podijeljen je u tablicu ikona s brzim pokretanjem koja predstavljaju različite operativne sustave, preglednik Chrome, uređaje za strujanje medija, usmjerivači, NAS i drugi uređaji. Odabirom jednog od njih prikazat ćete savjete kako postaviti i koristiti taj uređaj uz SaferVPN. Ispod ovoga je izbornik koji sadrži rješavanje problema, često postavljana pitanja, naplatu i povrat sredstava, značajke i postavke računa. Svako od njih dalje je podijeljeno kako biste lakše vidjeli postoji li ono što tražite.

Uz navedeno, SaferVPN ima blog na kojem razgovaraju o problemima koji bi mogli biti važni za njihove korisnike. Oni održavaju prisutnost na društvenim mrežama na YouTubeu, Facebooku, Twitteru, LinkedInu i Googleu+.

Posjetite SaferVPN

Ručno testiranje usluge SaferVPN

Preuzimanje aplikacija SaferVPN

SaferVPN je razvio aplikacije za Windows, Mac OS X, iOS i Android kako bi olakšao njihovu uslugu s bilo kojeg uređaja. Oni također imaju softver za preglednik Google Chrome. Klijente radne površine možete preuzeti sa stranice “Apps” tako da je odaberete, a zatim kliknete gumb na stranici na rezultatima. Aplikacije za Android i iOS čine dodatni korak. Dodirom na njihov gumb vodi vas do njihove trgovine (Apple ili Google Play trgovina). Potom dotaknite gumb “Instaliraj” da biste dovršili instalaciju na svoj uređaj.

Specifikacije za ove platforme za pokretanje softvera SaferVPN su sljedeće:

 • Android 4.0 i novije verzije
 • iOS 8 ili noviji
 • Windows XP i novije verzije
 • OS X 10.8 ili noviji

Sav prilagođeni softver (Windows, Mac OS X, iOS i Android) koji je razvio SaferVPN daje prioritet protokolima na sljedeći način:

 1. IKEv2
 2. OpenVPN
 3. L2TP / IPsec
 4. PPTP

To znači da će se prvo pokušati povezati pomoću IKEv2, zatim OpenVPN, nakon čega slijedi L2TP / IPsec i na kraju PPTP. To vam omogućava na mobilnim uređajima poput telefona iPhone i Android. Na radnoj površini možete odabrati automatsko ili ručno odabrati protokol koji želite koristiti.

Instaliranje klijenta SaferVPN Windows

Nakon što preuzmete klijent na svoje računalo ili prijenosno računalo, jednostavno ga pokrenite kao administrator. To će mu dati povlastice za instaliranje softvera klijenta SaferVPN. Vidjet ćete zaslon dobrodošlice. Nakon što na ovom zaslonu kliknete gumb „Dalje“, vidjet ćete zaslon TOS. Ako prihvaćate ove uvjete, pritisnite gumb “Instaliraj” i instalacija će započeti. Nakon kratkog vremena dovršit će se.

SaferVPN za instalaciju sustava Windows

Kada se postupak instalacije završi, kliknite gumb “Zatvori”. Nakon toga će uslijediti kratki prezentacija pogodnosti programa SaferVPN. Možete preskočiti ovaj dijaprojekciju ili ga preskočiti klikom na Next. Nakon završetka prezentacije kliknite na gumb “Finish”.

Prednosti sigurnijeg VPN

To će se prikazati zaslon za prijavu SaferVPN. Ako već imate račun, unesite svoju e-poštu i zaporku koje ste za nju dobili. Zatim potvrdite okvir uz opciju “Zapamti me” kako bi se klijent sjetio vaših vjerodajnica sljedeći put kada ga pokrenete. Inače, kliknite na “Kreiraj novi račun” i slijedite upute.

Sigurnije se prijaviti

Upotreba klijenta SaferVPN Windows

Nakon što se prijavite i provjeri vjerodajnice, vidjet ćete nadzornu ploču programa SaferVPN za Windows. Veći dio nadzorne ploče posvećen je statusu vaše veze. Prikazuje trenutno odabranu lokaciju, kartu s tom lokacijom predstavljenu ikonom zastave, preklopnim gumbom za stanje veze i nekim informacijama o sesiji. Pobliže ćemo ih pogledati kada budemo pregledali nadzornu ploču kasnije u našem pregledu SaferVPN.

Nadzorna ploča sastoji se od popisa lokacija na koje se možete povezati s lijeve strane. Ove su lokacije podijeljene u četiri kategorije radi lakšeg povezivanja na SaferVPN poslužitelj. Oni su kako slijedi:

 • Automatski – To se bira softverom na temelju brzine poslužitelja i vremena pinga.
 • Omiljene – Favoriti se odabiru klikom na zvijezdu pokraj lokacije na kojoj želite postati omiljeni. Time će zvijezda postati žuta i premjestiti lokaciju ovdje.
 • Najviše se preporučuje – Ovo je popis poslužitelja koji su s vaše lokacije najbrži na temelju pinga.
 • Sve lokacije – Potpuni popis lokacija / zemalja na koje se možete povezati.

Nadzorna ploča SaferVPN

Prije nego što se povežemo s poslužiteljem Ujedinjenog Kraljevstva, pogledajte kratki prikaz izbornika računa kojem se može pristupiti klikom na ikonu izbornika (tri vodoravne trake) u gornjem desnom kutu zaslona. Ovaj izbornik sadrži sljedeće elemente:

 • Moj račun – vodi vas na područje vašeg klijenta kako biste upravljali računom.
 • Nabavite besplatnu uslugu – otvara svoj račun i omogućuje vam da pozovete prijatelje da isprobaju SaferVPN kako bi dobili besplatni mjesecnu uslugu i za vas i za prijatelja ako se pretplate.
 • Nadogradnja – omogućuje nadogradnju računa s područja klijenta.
 • postavke – omogućava vam da ručno kontrolirate neka ponašanja za klijenta SaferVPN Windows poput protokola, ponašanja putem Wi-Fi mreže, prekidača za zaustavljanje i postavki pokretanja.
 • Odjavi se – odjavi vas iz klijenta i morat ćete ponovno unijeti zaporku sljedeći put kada se prijavite.

Sada, pogledajmo pobliže izbornik postavki. To se može pristupiti putem izbornika računa kao što smo prethodno naveli ili klikom na vezu “Promijeni” pored protokola na nadzornoj ploči. Izbornik postavki sastoji se od sljedećih elemenata:

 • protokoli – omogućuje vam ručni odabir VPN protokola koji koristi vaša veza.
  • Automatski – omogućava softveru da odabere protokol za vas. Vjerojatno najbolje za većinu korisnika. Prioritet u ovom redoslijedu daje IKEv2, OpenVPN, L2TP / IPsec i na kraju PPTP. Ako jedan protokol ne uspije, vratit će se na sljedeći.
  • IKEv2 – najbrži je protokol i smatra se sigurnim. Podrška protokolu za mobilnost i multihoming čini ga vrlo otpornim i stabilnim. To je posebno dobar protokol za mobilne uređaje zbog njegove funkcije automatskog ponovnog povezivanja ako se signal izgubi ili ako promijenite vrstu mreže. Može se blokirati.
  • OpenVPN – naširoko se smatra najboljim protokolom VPN veze zbog izvrsne sigurnosti, konfigurabilnosti i ravnoteže brzine. Može oponašati SSL promet kako bi se izbjeglo blokiranje.
  • L2TP / IPsec – je izvrstan protokol za korištenje jer je vrlo siguran i ugrađen u mnoge uređaje, ali je sporiji zbog dvostruke enkapsulacije podataka. Također se može blokirati.
  • PPTP – najmanje je siguran od protokola i preporučuje se samo za njegovu bržu brzinu u nekim scenarijima streaminga gdje privatnost nije prioritet.

Postavke sigurnijeg VPN

 • Automatska Wi-Fi sigurnost – je prekidač koji vam omogućava da se automatski povežete kada pristupite nezaštićenoj Wi-Fi mreži, poput vašeg omiljenog lokalnog hangouta. To osigurava da ste uvijek zaštićeni dok koristite ove mreže.
 • VPN prekidač – je prekidač koji kad je omogućeno blokira sav internetski promet ako padne VPN veza. To osigurava da ste uvijek sigurni dok surfate Internetom.
 • Općenito – sadrži postavke za pokretanje klijenta.
  • Pokrenite klijent kad otvorite Windows.
  • Pokrenite SaferVPN svedeno na programsku traku.
 • podrška – otvorite ulaznicu za podršku sa osoblju SaferVPN.

Sada se povežemo s mrežom SaferVPN. Klikom na zeleni gumb “Connect” pokreće se postupak povezivanja sa SaferVPN serverom u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ova slika prikazuje tri statusa nadzorne ploče: nepovezan, spojen, povezan. Primijetite da se gumb mijenja iz zelene u žutu, a zatim crvenu tijekom ovog postupka. Nepovezani zaslon prikazuje vašu istinsku IP adresu, dok spojeni prikazuje virtualnu IP adresu koju vam je dodijelio SaferVPN poslužitelj. Konačno, oko ikone karte pojavljuje se plavi krug nakon završetka postupka. Ovi vizualni tragovi olakšavaju uvid u vaš status zaštite na prvi pogled.

Sigurnija VPN veza

Posljednje što bismo željeli pogledati je značajka responzivnog pretraživanja koja vam omogućava način brzog pronalaska lokacije upisivanjem nekoliko slova. Utipkajte “ne” bez navodnika, na primjer, za spajanje na lokaciju u Nizozemskoj, kao što je prikazano. Ovo filtrira većinu neželjenih lokacija, tako da je sve što je potrebno jest odabrati i uključiti vezu.

Traži i poveži sigurnije VPN

Kao što vidite, SaferVPN svima je olakšao korištenje Windows klijenta za povezivanje s njihovom mrežom poslužitelja. Sve što je potrebno je nekoliko klikova mišem. Instalirali su prekidač za uklanjanje tako da možete biti sigurniji u svoju sigurnost i anonimnost. Ima čak i automatsko povezivanje za nezaštićeni Wi-Fi. To su značajke koje se obično nalaze na samo nekoliko VPN usluga. Aplikacija Mac OS X vrlo je slična svom Windows kolegi jer ima i ove značajke.

Posjetite SaferVPN

Instaliranje aplikacije SaferVPN Android

Posjetite web-lokaciju SaferVPN sa svog Android uređaja i dodirnite gumb do trgovine Google Play. Kad tamo stignete, dodirnite gumb “Instaliraj”. Prihvatite postavke sigurnosnih dozvola. Neke ćete kasnije moći onemogućiti, ali sada ih morate prihvatiti za nastavak. Nakon što se aplikacija preuzme i instalira na vaš uređaj, dodirnite gumb “Otvori” da biste je pokrenuli.

SaferVPN za instalaciju Androida

Kada prvi put pokrenete aplikaciju vidjet ćete prezentaciju nekih od značajki SaferVPN. Kroz njih možete kliznuti udesno ili ulijevo. Ovo je prikazano u nastavku.

Prezentacija SaferVPN Feature za Android

Kad budete spremni, dodirnite gumb “Registracija” ako još nemate račun, a stranica “Registracija” pokrenut će se. Unesite adresu e-pošte i stvorite lozinku. Zatim dodirnite gumb “Registriraj se” da biste stvorili svoj račun.

Ako već imate račun, dodirnite gumb “Prijava” i otvorit će se zaslon za potvrdu računa. Unesite svoju e-poštu i zaporku pomoću kojih ste stvorili račun i dodirnite gumb “Prijavi se”. Prihvatite dopustiti da SaferVPN uspostavi VPN račun i postupak pokretanja će se nastaviti.

SaverVPN Prijava

Upotreba aplikacije SaferVPN Android

Aplikacija vas brzo vodi kroz kratki vodič prije otvaranja glavne nadzorne ploče. U ovom će se vodiču dodirnuti ikona lokacije da biste otvorili popis lokacija. Pokazat će vam da se povezujete klikom na naziv zemlje. Tada će vam pokazati kako odabrati favorita klikom na zvijezdu desno od lokacije koja će je premjestiti u favorite i zvijezdu osvijetliti žutom bojom. Konačno, istaknit ćete da se na njihovu mrežu možete povezati samo jednim klikom na gumb “Poveži”.

SaferVPN Vodič za Android

Nakon kratkog vodiča prikazat će se glavna nadzorna ploča aplikacije. Dodirnite zeleni gumb “Poveži” da biste se povezali s Nizozemskom. Jednom kada se povežete s poslužiteljem SaferVPN, započet će vrijeme sesije i pružiti vam virtualnu IP adresu iz te zemlje. To će vam omogućiti da od tamo pristupite sadržaju kao da je to vaša stvarna lokacija. Također će vam pomoći da ostanete sigurni i anonimni tijekom obavljanja vašeg internetskog poslovanja. Da biste prekinuli vezu sa mrežom SaferVPN, dodirnite crveni gumb “Prekini vezu”. Cijeli ovaj postupak prikazan je u nastavku.

Proces povezivanja sa sigurnijim VPN

Sada kada smo pokazali kako se jednostavno povezivati ​​na mrežu SaferVPN, istražimo izbornik računa kojem se može pristupiti dodirom na njegovu ikonu u gornjem desnom kutu zaslona. Ovaj izbornik sadrži sljedeće elemente:

 • Preporuči se prijatelju – otvorit će se zaslon poput prikazanog na kojem možete pozvati prijatelja na SaferVPN. Ako se oboje pretplatite, dobivate besplatni mjesecnu uslugu.
 • Nadogradnja – otvorit će stranicu korisničkog računa na kojoj možete nadograditi svoj račun.
 • Wi-Fi sigurnost – kada je postavljen, automatski će vas zaštititi ako se povežete s nezaštićenom Wi-Fi mrežom. To vam može osigurati sigurnost dok surfate Internetom u lokalnom hangoutu.
 • Otvori kartu – omogućit će vam da stvorite ulaznicu za podršku i pošaljete je.
 • Odjavi se – odjavit će vas sa usluge SaferVPN. Morat ćete ponovo unijeti zaporku sljedeći put kada se prijavite u aplikaciju.

Postavke sigurnijeg VPN za Android

Pogledajmo sada kako lako možemo prebacivati ​​VPN poslužitelje pomoću aplikacije SaferVPN Android. Koristit ćemo značajku responzivnog pretraživanja kako bismo ovo prebacili na australijski poslužitelj. Prvo upišite “au” bez navodnika u polju za pretraživanje. Primijetite da su popisi lokacija filtrirani dok upisujemo svako slovo dok ne ostanu samo Australija i Austrija. Dodirnite Australiju da biste pokrenuli postupak povezivanja. Za nekoliko sekundi vi virtualno surfate Internetom. Za prebacivanje ne trebate isključiti drugu. Jednostavno odaberite svoje novo odredište i aplikacija će se za to pobrinuti. Ako odaberete automatsko, povežite se s najbržim serverom s najnižim trajanjem pinga s vaše lokacije.

Promjena poslužitelja sa SaferVPN za Android

Možete vidjeti da SaferVPN svima olakšava povezivanje s njihovom mrežom putem aplikacije Android. Povezivanje traje samo jednim dodirom. Mijenjanje poslužitelja je jednako jednostavno. Olakšavaju pronalaženje vaših omiljenih zemalja i automatski vas štite kada se povežete s nezaštićenom Wi-Fi mrežom. Aplikacija radi u pozadini dok se bavite svojim uobičajenim mrežnim aktivnostima. Aplikacija za iOS vrlo je slična Androidovoj kolegici u značajkama. SaferVPN je u obje aplikacije dodao značajku internetskog zaključavanja (ukidač prekidača).

Posjetite SaferVPN

Sigurnost sigurnijeg protoka brzine VPN

Brzina usluge SaferVPN bila je vrlo dobra. Vidjeli smo mali gubitak brzine kada smo se povezali na njihovu VPN mrežu. To je zbog troškova koji nastaju kodiranjem cjelokupnog vašeg mrežnog prometa. Ovaj je gubitak minimalan u usporedbi s saznanjem da su sve vaše mrežne aktivnosti sigurne i anonimne.

Sigurnost sigurnijeg protoka brzine VPNIspitivanje brzine pokazuje da je šifrirana veza smanjila brzinu učitavanja naše baze ISP-a s 28,86 Mb / s na 26,92 Mb / s. Ovo je pad od oko 7% na serveru u New York Cityju, NY. Korištenje aplikacije SaferVPN osigurat će vam internetske transakcije, omogućiti vam zaobići vladinu cenzuru web lokacija poput Facebooka, Twittera i više. Omogućit će vam pristup streaming sadržaju koji je ograničen geo i bilo gdje u svijetu. Smatramo da je za ovaj mali gubitak brzine vrijedno imati ove prednosti.

Zaključci

Tvrtka SaferVPN posluje od 2013. Njihovo sjedište je u Tel Avivu u Izraelu. Njihov je cilj omogućiti masama pristup sigurnom, privatnom i necenzuriranom Internetu s bilo kojeg mjesta. Imaju 32 lokacije u zemljama širom svijeta. Iako su dobavljači VPN srednje veličine, njihovi se serveri nalaze u strateškom položaju. Imaju poslužitelje na svim većim kontinentima, osim na Antarktici.

SafterVPN omogućava korisnicima da se povežu s njihovom uslugom pomoću IKEv2, OpenVPN, L2TP / IPsec i PPTP protokola. Njihovi IKEv2 i OpenVPN algoritmi koriste AES – 256 bitnu enkripciju sa SHA-256. Njihov L2TP algoritam koristi AES-128 sa SHA-256. MPPE -128 koji koristi PPTP veze najmanje je siguran algoritam šifriranja. Slijedom toga, sigurni ste kada ste povezani s njihovom uslugom. SaferVPN usluga je bez evidentiranja s obzirom na web mjesta koja posjećuju njihovi kupci. Prikupljaju minimalnu količinu metapodataka za operativne potrebe. Možete pročitati njihov TOS i pravila o privatnosti da biste saznali više.

Njihov softver podržava većinu OS platformi, a jednostavan je za instaliranje i upotrebu. Njihov softver za radne površine omogućuje vam ručni odabir protokola. Sve aplikacije, uključujući iOS i Android, imaju značajku prebacivanja uklanjanja radi zaštite vaše privatnosti ako prekinete vezu s VPN-om. Sav njihov prilagođeni softver daje prednost protokolu prvo IKEv2, zatim OpenVPN, zatim L2TP / IPsec i na kraju PPTP. Uz to, oni vas štite tako što se automatski povezuju na njihovu uslugu kada pristupate nezaštićenoj WiFi mreži. Korisničku podršku pružaju 24/7 internetski chat, kupnja ulaznica putem e-pošte, baza podataka FAQ, brzi vodič i opće informacije. Imaju blog i aktivni su na web stranicama društvenih medija poput Facebooka, Twittera i YouTubea.

Ono što nam se najviše svidjelo u usluzi:

 • Imaju prilagođeni softver za Windows i Mac sustave.
 • SaferVPN ima mobilne aplikacije za iOS i Android uređaje.
 • Imaju proširenje preglednika Google Chrome.
 • Njihov softver za radne površine i mobilne aplikacije imaju značajku prebacivanja VPN-a.
 • Uključuju automatsko povezivanje sa SaferVPN kada pristupaju nesigurnim Wi-Fi mrežama.
 • Povežite se do 5 uređaja osobnim računom.

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Ponudite Bitcoin kao opciju plaćanja.
 • Dodajte podršku za chat za tehnička pitanja.

Tražite li pružatelja VPN-a s velikom brzinom i poslužiteljima na ključnim mjestima? SaferVPN nudi 14-dnevno jamstvo povrata novca kako biste mogli testirati njihovu mrežu znajući da ste pokriveni. Ovo bi vam trebalo omogućiti dovoljno vremena da vidite odgovara li njihova usluga vašim potrebama. Dobro nam djeluje. Isprobajte sami i pogledajte što mislite. Ako vam se sviđa usluga SaferVPN, na nju se možete prijaviti sa samo 3,49 USD mjesečno.

Posjetite SaferVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map