Sakrij recenziju IPVPN

Želio bih započeti pregled HideIPVPN-a nekim naglascima usluge. Iako je njihova mreža manja od nekih, HideIPVPN upravlja poslužiteljima na ključnim mjestima širom svijeta. Nude VPN i Smart DNS uslugu. Možete odabrati VPN plan na temelju lokacija poslužitelja kojemu želite pristupiti. Neki planovi poput američkog VPN-a, na primjer, uključuju SmartDNS za deblokiranje web-lokacija i kanala u toj zemlji.


Sakrij recenziju IPVPN

Cijene i posebne ponude

Započnimo s VPN planovima koje nudi HideIPVPN. Kao što vidite u nastavku, oni nude pet različitih računa na temelju lokacija poslužitelja kojemu želite pristupiti. Za one koji žele osigurati svoj pristup i uživati ​​u sadržaju u Sjedinjenim Državama, toplo preporučujem američki VPN plan. Dolazi s američkim SmartDNS i proxy bez dodatnih troškova.

Sakrij planove za određivanje cijena IPVPN

Kao što možete vidjeti, HideIPVPN nudi popuste na temelju ciklusa naplate koji odaberete za vrijeme prijave. Možete uštedjeti 10% popusta na kvartalni pristup ili 30% popusta na godišnju pretplatu. Ovo čini godišnji plan najboljom vrijednošću. Posjetiti SakrijIPVPN posebno stranicu za spremanje.

Pored VPN pristupa, tim HideIPVPN nudi i Smart DNS. Razlika je kodiranje. Njihov SmartDNS preskače šifriranje što smanjuje zaštitu privatnosti. To vam omogućuje gledanje sadržaja u drugim zemljama bez usporavanja vaše veze s Internetom. Pogledajmo cijenu.

Sakrij IPVPN cijene SmartDNS

Kao što možete vidjeti, HideIPVPN nudi mjesečni, tromjesečni i godišnji ciklus naplate za Smart DNS. Ako se prijavite za bilo koji od njih, imat ćete pristup njihovoj usluzi SmartDNS koja će vam pomoći da deblokirate kanale u SAD-u, Velikoj Britaniji i Poljskoj..

Kad se odlučite pridružiti, HideIPVPN podržava širok raspon mogućnosti plaćanja. Sviđa mi se korištenje usluge PayPal za internetske usluge jer možete upravljati pretplatom. HideIPVPN nudi PayPal zajedno s kreditnom karticom, Bitcoin, Alipay, Webmoney, Yandex, Boleto Bancario i Qiwi.

Probno razdoblje bez rizika

Iako ću dati sve od sebe da napišem opsežnu recenziju, postoji samo jedan način da stvarno odlučim je li HideIPVPN prikladan za vašu situaciju. Morat ćete testirati uslugu za sebe. HideIPVPN također to razumije. Za pomoć nude besplatnu probnu verziju od 24 sata i povrat novca od 30 dana. Međutim, kao što ćete vidjeti za trenutak, garancija uključuje i neke uvjete. Evo jezika koji HideIPVPN koristi na stranici njihovih uvjeta pružanja usluge.

Politika povrata novca

* Nudimo 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ako se ne možete povezati s našim VPN poslužiteljima koristeći sve VPN veze uključene u vaš paket, možete zatražiti povrat novca u roku od 30 dana.

*Važno! Usluga se pruža “onakva kakva jest”. Ne možemo jamčiti da naša usluga deblokira određene web lokacije.  Činjenica da niste u mogućnosti pristupiti web mjestu pomoću HideIPVPN ne može biti razlog za zahtjev za povrat. Možete testirati našu uslugu prije kupnje putem naše 24-satne besplatne probe.

* Ne refundiramo za probleme s brzinom jer imamo 24 sata besplatnog probnog VPN-a na našim premium serverima gdje možete testirati brzinu bilo kojeg VPN poslužitelja. Za uslugu SmartDNS imamo 7 dana besplatne probne verzije.

* Ako HideIPVPN ukine vaš račun zbog kršenja pravila, neće biti povrata novca.

* Automatsko plaćanje pretplate na PayPal se ne vraća, jer ste odgovorni za svoje pretplate na PayPal.

* Samo oni koji koriste Windows, MacOS i Linux operativne sustave ispunjavaju uvjete za povrat. Ako pokušate koristiti HideIPVPN na drugim operativnim sustavima ili uređajima (poput iPhone / iPad / Android / usmjerivača), prvo provjerite uslugu.

* Ako niste u mogućnosti postaviti HideIPVPN na svom modemu ili usmjerivaču NE ispunjava uvjete za povrat.

Posjetite HideIPVPN

Sakrij Mreže i lokacije poslužitelja

Kao što sam spomenuo na vrhu recenzije, HideIPVPN upravlja mrežom VPN poslužitelja na ključnim mjestima. Imaju relativno malu mrežu s lokacijama poslužitelja u pet zemalja. Imati poslužitelje na ključnim lokacijama pomoći će vam da otključate pristup popularnim web lokacijama poput Netflixa i BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu.

CountriesServersProtocols
530OpenVPN, SSTP, SoftEther, L2TP, PPTP

HideIPVPN ima poslužitelje u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Njemačkoj i Kanadi. Njihova usluga SmartDNS pomoći će vam da deblokirate kanale u SAD-u, Velikoj Britaniji i Poljskoj.

Privatnost i sigurnost

Mnogo ljudi pretpostavlja da će im VPN usluge automatski pružiti visoku razinu privatnosti i anonimnosti. To nije uvijek istina. Ovisi o vašem cilju za korištenje VPN-a. Ako vam je glavni cilj privatnost, vjerojatno želite VPN koji se ne prijavljuje.

HideIPVPN na svojoj cjenovnoj stranici za VPN ima izjavu koja glasi:

Nema trupaca. Ne čuvamo nikakve prometne zapisnike

Nisam mogao spomenuti njihovu politiku dnevnika u uvjetima pružanja usluge ili pravilima o privatnosti. Bilo bi lijepo imati više pojedinosti o tome koje se informacije prijavljuju i koliko dugo ih čuvaju.

Posjetite HideIPVPN

Hands-on testiranje

Prvo što tražim prilikom odlučivanja da li ću pregledati VPN uslugu prilagođeni je klijent. Svatko može instalirati OpenVPN i ručno konfigurirati veze, ali više ne morate. Postoji toliko mnogo VPN davatelja koji nude jednostavan za korištenje klijentskog softvera sada već nekoliko dana.

Sretna sam što dijelim da HideIPVPN ima vrlo lijep Windows klijent koji sam mogao koristiti prilikom testiranja usluge. Oni također imaju prilagođenog klijenta za Mac. Zajedno s postavljenim vodičima za iOS, Android, Linux, Chromebook, pa čak i DD-WRT usmjerivače.

HideIPVPN nudi sve standardne VPN protokole unutar svog prilagođenog klijenta. To uključuje SSTP (za Windows), OpenVPN, L2TP / IPSec i PPTP. Također podržavaju protokol pod nazivom SoftEther. Trenutno zahtijeva odvojeno preuzimanje klijenta, ali oni to rade kako bi ga ugradili u svoj prilagođeni softver.

Povezivanje s Windows VPN klijentom

Pogledajmo klijenta HideIPVPN za Windows:

Sakrij klijent Windows

Softver za Windows jednostavan je za instaliranje i upotrebu. Kada pokrenete program, prikazat će se zaslon veze. Odatle možete odabrati protokol i zemlju. Otpad poslužitelja omogućuje vam povezivanje s određenim poslužiteljem. Bilo bi dobro kada bi HideIPVPN nabrojao servere na osnovu grada u kojem se nalaze, u odnosu na UK1, UK2 itd. Možda ćete se trebati povezati na različite poslužitelje da biste pronašli najbolje mjesto za ispunjavanje vaših potreba.

Sakrij postavke softvera IPVPN

Kartica postavki Windows klijenta pruža vam nekoliko opcija. Predlažem vam da omogućite barem „Reconnect ako conn. opcija ”. Najnaprednija značajka softvera HideIPVPN je ubojica aplikacija. Možete postaviti posebne programe za zaustavljanje prekida VPN-a. Značajka je posebno popularna za one koji pokreću P2P / bittorrent aplikacije. HideIPVPN omogućuje upotrebu torrenta na njihovim Nizozemskim poslužiteljima.

Posjetite HideIPVPN

Povežite se s Mac VPN klijentom

Pored svog prilagođenog klijenta za Windows, HideIPVPN ima i softver za korisnike Mac-a. Mac klijent je vrlo sličan svom Windows kolegi. Ima iste napredne značajke, naime mogućnost ubijanja aplikacije kad god VPN padne. To je teška značajka za korisnike Mac-a, pa sam uzbuđen što ga HideIPVPN ima u obje verzije softvera.

Povežite se s iPhonea ili iPada

Iako HideIPVPN nema aplikaciju za iOS, postavili su vodiče za ručno povezivanje s PPTP ili L2TP. Evo kopije uputa. Možete posjetiti njihovu stranicu za punu verziju sa snimkama zaslona.

Sakrij vodič za postavljanje L2TP za iOS:

1) Idite na “Općenito” -> “Mreža” -> „VPN”
2) Kliknite “Dodaj VPN konfiguraciju …”
3) Odaberite karticu L2TP

  • U polje “Server” upišite IP ili poslužiteljsku adresu HideIPVPN poslužitelja. Morate provjeriti e-poštu koju ste primili kad se aktivirao vaš račun. Pronaći ćete sve dostupne poslužitelje navedene u e-pošti.
  • Unesite korisničko ime i lozinku za svoj paket.
  • U polje “Tajno” unesite: hidipvpn
  • Za razinu enkripcije ostavite “Auto” i odaberite “Pošalji sav promet”.
  • Pritisnite “Spremi”.

4) Sada je stvorena vaša VPN veza, sada se možete povezati.

Povežite se s Android uređaja

HideIPVPN nema aplikaciju za Android uređaje, ali imaju vodič za postavljanje za PPTP i L2TP veze. Evo kopije uputa. Možete posjetiti njihovu stranicu za punu verziju sa snimkama zaslona.

Sakrij vodič za postavljanje L2TP za Android:

1) Idite na “Postavke”
2) Pritisnite “Više postavki”
3) Pritisnite “VPN”
4) Pritisnite “Dodaj VPN mrežu”
5) Pritisnite padajući izbornik “Type”
6) Odaberite “L2TP / IPSec PSK”

  • U polje “Name” upišite željeno ime za svoju vezu. Preporučujemo da ga nazovete: SakrijIPVPN (L2TP).
  • U polje “Adresa poslužitelja” unesite IP ili adresu poslužitelja HideIPVPN poslužitelja na koji se želite povezati. (Da biste pronašli dostupne poslužitelje, provjerite e-poštu koju ste primili kad ste platili za HideIPVPN račun ili se prijavite na područje klijenta na njihovoj web lokaciji.)
  • Unesite “hidipvpn” (bez navodnika) u polje “IPSec unaprijed podijeljeni ključ”.
  • Ostala polja ostavite prazna.
  • Pritisnite gumb “Save”.

5) Dodirnite novu vezu za povezivanje. Unesite svoje HideIPVPN korisničko ime i lozinku koji su vam poslani putem e-pošte i dodirnite Poveži.

Sakrij brzinu ispitivanjaVVPN

Ispitivao sam HideIPVPN koristeći SSTP protokol na Windows 8 sustavu. Koristio sam njihov Windows klijent i povezao se s serverom u Sjedinjenim Američkim Državama.

Sakrij ispit brzineIPVPN

Kao što vidite, postojala je otprilike 38% razlike između brzine moje veze izravno preko ISP-a u odnosu na vezu s poslužiteljem u Pennsylvaniji. Šifriranje dodaje dodatne troškove tako da uvijek možete očekivati ​​neki utjecaj na performanse. To je trgovina za višu razinu privatnosti. Sa brzinom većom od 39 Mbps uspio sam bez ikakvih problema strujati stranice poput Netflixa i Hulua.

Zaključak

HideIPVPN je dobra VPN usluga za one koji traže privatnost u bilo kojoj od ovih zemalja (SAD, Velika Britanija, NL, DE, CA). Njihovu značajku ubojice aplikacije sigurno će cijeniti obožavatelji P2P-a. Ako želite deblokirati web mjesta bez smanjenja brzine, predlažem vam da pogledate njihovu SmartDNS uslugu. To će vam pomoći da dobijete pristup popularnim kanalima u SAD-u, Velikoj Britaniji i Poljskoj.

Ono što mi se najviše svidjelo u usluzi:

 • Jednostavan za korištenje Windows i Mac klijenata
 • Podrška za OpenVPN, SSTP, PPTP, L2TP i SoftEther
 • Značajka ubojstva aplikacija i u klijentu Windows i Mac
 • Šifrirane VPN i Smart DNS usluge prodaju se zasebno
 • Terminski popusti na kvartalni i godišnji ciklus naplate

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Ponudite mobilne aplikacije za iOS i Android
 • Dodajte više lokacija poslužitelja u mrežu
 • Popis lokacija poslužitelja u klijentu
 • Razmotrite namjenski IP kao dodatak

Uživao sam testirati HideIPVPN i radujem se što ću vidjeti što njihov tim planira za budućnost. Prije prijave prijavite se da imaju poslužitelje u zemljama kojima želite pristupiti. Plan na koji se prijavljujete diktira koje poslužitelje možete koristiti. Članovi se mogu povezati na najviše 3 uređaja odjednom. Kao novi kupac bit će pokriven 30-dnevnim jamstvom povrata novca HideIPVPN. To bi vam trebalo dati dovoljno vremena za testiranje usluge. Samo budite sigurni da razumijete ograničenja njihove politike povrata.

Posjetite HideIPVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map