SlickVPN pregled

Započnimo s pregledom SlickVPN pregledom vrsta VPN veza koje nude. Imaju redovnu VPN vezu putem sigurnog tunela do jednog od njihovih poslužitelja gateway-a koji se mogu koristiti za zaštitu vaše privatnosti i zaštite vaših transakcija kriptiranjem cjelokupnog internetskog prometa. Vaš se promet tada pomiješa s drugim korisnicima na tom gatewayu kako bi ga nasumično odredili i zaštitili anonimnost dok surfate Internetom. Povezivanje putem ove uobičajene VPN veze pružit će vam najveću brzinu i precizno ciljanje geo-lokacije. No, SlickVPN nudi drugu vrstu veze, HYDRA, za one koji ne zahtijevaju preciznu geo-lokaciju, ali žele ultra sigurnu VPN vezu. Ova vrsta veze onemogućuje bilo kome praćenje odlaznog prometa s vašeg računala zbog slučajnog prolaza koji koristi za pristup internetu.


SlickVPN pregled

Cijene i posebne ponude

SlickVPN pruža prilično osnovnu strukturu cijena za njihovu redovnu VPN uslugu, koja uključuje HYDRA pristup. Omogućuju tri uvjeta plaćanja. Uvjeti koje SlickVPN nudi uključuju: mjesec, tri mjeseca i godinu dana. Slično kao i kod ostalih VPN usluga, dugoročni planovi rezultiraju većim popustima, a godišnji plan pruža najveći popust.

SlickVPN cijene

Kao što možete vidjeti gore, SlickVPN nudi redovitu VPN uslugu u jednom mjesecu po 10,00 USD. Možete dobiti tri mjeseca redovnog VPN-a za samo 6,67 USD mjesečno. Konačno, njihova je najbolja vrijednost prijavljivanje za godinu dana usluge od samo 48,00 USD godišnje. To znači da možete dobiti godinu dana njihove usluge od pravednog 4,00 USD mjesečno što vam štedi preko 60% od njihove redovne mjesečne cijene.

Oni također nude osnovnu cijenu paketa koja uključuje 11 od 46 zemalja za samo 8,33 USD mjesečno. Ovaj paket uključuje 25 gradova u sljedećim zemljama: Kanada, Njemačka, Mađarska, Japan, Litva, Rumunjska, Singapur, Švedska, Velika Britanija, Sjedinjene Države i Nizozemska. Uz to, imaju mogućnost kupiti blokove VPN usluge za 4/8/12/16/20 dana za 0,75 USD / dan.

SlickVPN prihvaća više različitih načina plaćanja, uključujući Bitcoin, Visa, MasterCard, American Express, Discover i PayPal. Možete platiti pomoću američkih dolara, britanskih funti ili europskih eura. Plaćanje putem Bitcoina pomoći će vam da ostanete anonimniji. Ako koristite PayPal, tada će vam plaćanje putem njega odobriti plaćanje za njihovu VPN uslugu s središnjeg mjesta.

Probno razdoblje bez rizika

Iako SlickVPN ne nudi besplatnu probnu verziju za bilo koju od njihovih usluga, oni imaju 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ovo će vam omogućiti dovoljno vremena da pregledate uslugu i provjerite odgovara li vašim očekivanjima. Ako niste 100% zadovoljni njihovom uslugom, rado će vam vratiti pretplatu u prvih 30 dana usluge. Povrat sredstava bit će odobren samo na zahtjev kupca, u roku od 30 dana od plaćanja usluge.

Posjetite SlickVPN

SlickVPN usluge

Redovna VPN usluga SlickVPN uključuje pristup poslužiteljima u preko 142 grada raspoređenih u 46 različitih zemalja s pristupom tisućama dinamičnih IP adresa. Oni koji se pretplate na njihovu redovnu VPN uslugu također će moći koristiti svoje HYDRA veze kako bi ih učinili još anonimnijima tijekom korištenja Interneta. Ne postoje ograničenja propusnosti za preuzete podatke. Njihova usluga će vam omogućiti povezivanje do pet uređaja istovremeno, s najviše dvije IP adrese. Uz to, možete ga koristiti na usmjerivaču koji će jedinstvenom vezom omogućiti šifrirani pristup uređajima povezanim putem njega.

Što je HYDRA veza? SlickVPN nudi VPN vezu koja pruža višestruki skok preko servera gdje se prvo povežete s jednim od njihovih poslužitelja preko sigurnog VPN tunela. Jednom kada se uspostavi ova veza, vaš se promet sigurno preusmjerava preko drugog VPN tunela na slučajni poslužitelj u njihovoj mreži, prije nego što konačno izađe na javni Internet. Budući da je ovaj drugi VPN hop slučajan, praktički je nemoguće pratiti vaš promet prilikom napuštanja njihovih VPN poslužitelja. To vam pruža još veću sigurnost i anonimnost koje nudi jedna VPN veza. Budući da ova vrsta veze koristi slučajni čvor VPN poslužitelja, ne bi se trebala koristiti ako je vaš cilj virtualna geolokacija. Ovaj je koncept prikazan na slici ispod.

SlickVPN HYDRA

Pretplatnici SlickVPN imaju pristup većini prihvaćenih VPN protokola poput PPTP, Cisco IPsec i OpenVPN. Njihovi klijenti za Windows i Mac OS X zadani su za OpenVPN pomoću AES-256-CBC šifre. To vam pruža najbolju sigurnost s malim gubitkom brzine tijekom korištenja njihove usluge. Iako nemaju klijente za druge uređaje, oni podržavaju PPTP i L2TP / IPsec koji je ugrađen u većinu mobilnih uređaja i podržava ih mnogi usmjerivači. Imaju izvrsne detaljne vodiče na svojoj web stranici kako bi vam pomogli da postavite svoje mobilne uređaje sa sustavom IOS, Android i Windows, kao i mnoge vrste usmjerivača..

Mreže i lokacije poslužitelja SlickVPN

Mreža SlickVPN sastoji se od poslužitelja u preko 142 grada koji su raspoređeni u 46 zemalja širom svijeta. Svi njihovi poslužitelji imaju veliku brzinu i podržavaju prosljeđivanje porta.

ZemljeGradoviProtokoli Politika logovanja
46142OpenVPN TCP / UDP, Cisco IPsec, PPTPNema zapisnika

Popis zemalja i gradova u kojima SlickVPN ima pristupnike VPN uključuje sljedeće:

 • Afrika
  • Južna Afrika (2): Cape Town-1; Lanseria-1
 • Azija
  • Hong Kong (3): Hong Kong-3, Indija (5): Chennai / Madras-1; Pune-4, Indonezija (1): Džakarta-1,
   Japan (2): Tokio-2, Macao (1): Makao-1, Malezija (2): Kuala Lumpur-2,  Singapur (2): Singapur-2, Tajvan (2): Taichung-1; Taipei-1, Tajland (1): Bangkok-1
 • Europa
  • Austrija (2): Graz-2, Belgija (2): Ostend-2, Bugarska (1): Sofija-1, Češka Republika (5): Zlin-5
  • Danska (1): Kopenhagen-1, Francuska (5): Lillie-1; Paris-3; Strasbourg-1, Njemačka (7): Dusseldorf-2; Frankfurt-4; Nurnberg-1
  • Mađarska (2): Budimpešta-2, Island (2): Reykjavik-2, Irska (2): Dublin-2, Izrael (2): Tel Aviv Yafo-2
  • Italija (2): Milan-2, Letonija (1): Riga-1, Lihtenštajn (1): Vaduz-1, Luksemburg (3): Luksemburg-3
  • Nizozemska (5): Amsterdam-5, Norveška (1): Torp-1, Poljska (4): Gdansk-3; Warsaw-1
  • Portugal (2): Lisabon-2, Republika Kosovo (1): Priština-1, Rumunjska (3): Bukurešt-3,
  • Ruska Federacija (2): Moskva-2, Španija (2): Barcelona-1; Madrid-1, Švedska (6): Halmstad-3; Stockholm-3
  • Švicarska (2): Zurich-2, purica (1): Istanbul-1, Ukrajina (1): Kijev-1
  • Ujedinjeno Kraljevstvo (15): Koventri-1; Eastleigh u blizini Southampton-2; Otok Man-1; London-7; Manchester-1; Rochester 2
 • Sjeverna Amerika
  • Kanada (10): Montreal-5; Quebec City-1; Richmond, BC-1; Toronto-3
  • Ujedinjene države (90): Atlanta, GA-6; Boston, MA-1; Buffalo, NY-2; Chicago, IL-8; Dallas, TX-9; Denver, CO-2; Fletcher, NC-4; Houston, TX-2; Kansas City, MO-8; Las Vegas NA-5;
   Los Angeles, CA-6; Miami, FL-11; Morganton, NC-1; New York, NY-5; Newark, NJ-2; Orlando, FL-1; Palo Alto, CA-2; Phoenix, AZ-3; Roseburg, OR-3; Salt Lake City, UT-3; San Diego, CA-2;
   San Jose, CA-2; Seattle, WA-7; St Louis, MO-1; Tampa, FL-2; Washington, DC-4; Wilkes-Barre, PA-2
 • Oceana
  • Australija (5): Brisbane-1; Melbourne-1; Perth-2; Sydney-1
  • Novi Zeland (1): Auckland-1
 • Južna / Srednja Amerika
  • Brazil (1): Sao Paulo-1, Panama (1): Grad Panama-1

Kao što vidite, SlickVPN možda nije najveća VPN mreža, ali imaju poslužitelje u cijelom svijetu. Uz to, oni imaju više poslužitelja u mnogim ključnim zemljama svijeta tako da mogu održavati konzistentne performanse na svojoj mreži.

Posjetite SlickVPN

Privatnost i sigurnost

SlickVPN ima Nema zapisnika politika privatnosti. Ne prijavljuju nikakve podatke o upotrebi svojih VPN korisnika. Oni čuvaju samo podatke potrebne za rad svoje usluge. Svojim riječima:

SlickVPN ne traži nikakve osobne podatke za pregledavanje naših stranica ili korištenje naših besplatnih značajki. Da biste se pretplatili na naše usluge, mora biti registriran račun. Ne koristimo ove podatke za praćenje bilo koje vaše web aktivnosti dok ste prijavljeni u naše SlickVPN usluge. Prikupljamo samo potrebne i ograničene podatke za našu datoteku s informacijama o kupcima kako bismo pružili i održavali naplate za naše usluge.

Međutim, korisničke aktivnosti izvan web mjesta SlickVPN ne prate se niti prate aktivnosti pregledavanja korisnika koji su prijavljeni na SlickVPN uslugu.

Njihova pravila o privatnosti, kao i činjenica da možete koristiti više anonimnih opcija plaćanja poput Bitcoin-a, ilustriraju opredjeljenje SlickVPN-a prema vašoj osobnoj privatnosti tijekom korištenja njihove usluge.

SlickVPN je također osigurao sigurnost vašeg internetskog prometa i navika pregledavanja. Oni nude podršku za sljedeće VPN protokole, uključujući OpenVPN (TCP / UDP), PPTP, L2TP / IPsec. To vam može pomoći da osigurate i šifrirate sav svoj internetski promet i zaštitite sve svoje internetske transakcije od znatiželjnih očiju. SlickVPN klijenti koriste OpenVPN protokol sa AES 256-bitnim CBC šifrom koji će vam pružiti najbolju dostupnu zaštitu šifriranja.

OpenVPN je najsigurniji protokol. Riječ je o vrlo svestranom protokolu koji sada ima podršku za većinu vrsta uređaja. L2TP / IPsec izvrstan je izbor za mobilne uređaje poput iOS-a, jer ga većina izvorno podržava i olakšava konfiguriranje, iako može biti malo sporije od nekih drugih protokola. PPTP ima široku podršku platforme, jednostavan je za postavljanje i brz zbog enkripcije niske razine. To je popularan izbor za strujanje medija gdje sigurnost nije vaša najveća briga. SlickVPN ima detaljne vodiče koji će joj pomoći da se instalira na razne uređaje koristeći sve protokole koje podržavaju. Oni čak pružaju vodiče za konfiguriranje svojih usluga s mnogim vrstama usmjerivača.

Hands-on testiranje

Završavamo pregled SlickVPN-a s nekoliko ruku testiranja softvera njihovog klijenta kako bismo vidjeli koliko je lako postavljati i koristiti, kao i testirati njegove cjelokupne performanse. Za početak bih želio reći da je SlickVPN u našem testu brzine pokazao dobro. SlickVPN ima prilagođene klijente i za Windows i Mac. U njima se nalaze postupni vodiči za konfiguriranje njihove usluge s drugim vrstama uređaja poput iOS-a, Android-a i drugih mobilnih uređaja. Oni također imaju vodiče za korištenje njihove usluge s Linuxom i mnogim usmjerivačima.

Posjetite SlickVPN

Povezivanje sa sustavom Windows

SlickVPN ima prilagođeni klijent za Windows koji će vam omogućiti povezivanje s bilo kojim poslužiteljem u njihovoj mreži koristeći OpenVPN protokol. Da biste se povezali s poslužiteljem putem klijenta SlickVPN, možete dopustiti klijentu da odabere lokaciju ili je odabere ručno. Radije prolazimo karticu “Lokacije” kao što je prikazano u nastavku. Od tamo imate mogućnost izbora s popisa poslužitelja ili karte. Počet ćemo s prikazom popisa.

Kao što vidite, SlickVPN u popisu prikazuje ikad poslužitelj. Rezultate možete sortirati po gradu ili zemlji. Također možete vidjeti koliko poslužitelja je na svakoj lokaciji. Označite svoje omiljene lokacije poslužitelja za jednostavan pristup u budućnosti.

Lokacije poslužitelja SlickVPN

Klikom na karticu karta prikazat će se dvosmjerna karta svih lokacija poslužitelja u mreži SlickVPN. Kretanje mišem iznad jedne od zastava zemlje na karti prikazat će informacije o poslužiteljima na toj lokaciji.

SlickVPN karta

Preferiramo prikaz popisa za odabir mjesta na poslužitelju. Kad pronađete željenu lokaciju, nastavite i dvostruko kliknite na nju. To će vas vratiti na zaslon nadzorne ploče i povezati vas sa SlickVPN mrežom.

SlickVPN Windows

Nakon odabira lokacije poslužitelja, možete se u bilo kojem trenutku koristiti zaslonom nadzornom pločom. Jednostavno kliknite gumb “Poveži” da biste šifrirali vezu. Kliknite na “Prekini vezu” u bilo kojem trenutku koji želite ispustiti s mreže.

Posjetite SlickVPN

Klijent ima ugrađenu karticu za test brzine tako da možete provjeriti brzinu pinga, brzinu preuzimanja i brzinu prijenosa bilo kojeg poslužitelja u njegovoj mreži. Time će oni koji žele veću kontrolu nad poslužiteljima na koje se povezuju vidjeti brzinu i odabrati najbolje poslužitelje za lokaciju kojoj želite pristupiti. Slika ispod pokazuje kako ovaj test brzine izgleda za nekoliko poslužitelja smještenih u SAD-u. Slična testiranja i usporedbe mogu se pokrenuti za sve poslužitelje u mreži SlickVPN.

SlickVPN test brzine

Završna kartica izbornika su Postavke. Ovim izbornikom možete upravljati aktiviranjem i kontrolom ostalih značajki softvera klijenta. Njihove su dvije kartice pod izbornikom postavki. Prvi koji je prikazan u nastavku je općenita kartica.

Postavke SlickVPN

Na kartici općih postavki možete učiniti sljedeće:

 • Kontrolirajte vezu
  • Pokretanje pri pokretanju – Ovo će pokrenuti klijent prilikom pokretanja računala.
  • Poveži se pri pokretanju – To će se automatski povezati s klijentom kad se računalo pokrene. Zahtijeva se spremanje korisničkog imena i lozinke na nadzornoj ploči.
  • Start minimiziran – To će klijenta minimizirati u ladicu nakon što se pokrene.
 • Ponašanje zapisnika
  • Omogući evidentiranje – uključit će se prijava na nadzornoj ploči koja se može koristiti za dijagnosticiranje problema s vezom.
  • Omogući historiju IP-a – Ovo će omogućiti IP povijest na nadzornoj ploči kako biste mogli pratiti lokacije poslužitelja na koje ste se povezali. Oni se mogu izvesti ili očistiti.
 • Provjerite IP adresu koju je dodijelio klijent – Ovo će otvoriti prozor preglednika za provjeru trenutne lokacije IP adrese koju je dodijelio klijent.

Druga kartica koja se nalazi u izborniku s preferencijama je kartica umrežavanja koja je prikazana dolje.

SlickVPN umrežavanje

Kartica Postavke mreže omogućit će vam da odredite kako će se povezati s SlickVPN mrežom, kao i omogućiti vam kontrolu posebnih značajki klijenta, kao što je prekidač kill. Kartica za umrežavanje ima tri odjeljka:

 • Uobičajen
  • Usmjerite promet putem VPN-a – Postavite zadani gateway
   • Ova opcija omogućuje / onemogućuje slanje prometa putem VPN-a.
   • Zadano je omogućeno (zaštićeno)
  • IP i DNS zaštita od curenja – Omogućite zaštitu od curenja (Ova opcija djeluje poput prekidača za internetsko ubijanje.)
   •  Onemogućuje sve rute na vašem računalu, a zatim dodaje rutu preko VPN-a.
   • Ovo će spriječiti vaš internet ako izgubite vezu s VPN serverom.
  • Protokol – Može vam omogućiti promjenu protokola iz UDP-a u TCP
   • UDP je mnogo brži od TCP-a.
   • TCP je koristan u nekim slučajevima kada želite oponašati HTTPS promet.
  • Luka – može se promijeniti s 8888 na 8080 ili 443
   • Promjena portova može vam pomoći ako imate problema s vezom.
   • Ovo se može koristiti zajedno s protokolom za simulaciju HTTPS prometa odabirom TCP protokola i priključka 443.
 • Balansiranje – Ovo kontrolira poslužitelj s kojim se klijent povezuje u odabranoj grupi.
  • Ravnoteža opterećenja – povezuje se s poslužiteljem s najmanjim opterećenjem u grupi.
  • Random balance – Spaja se na slučajni poslužitelj u grupi.
 • IP postavke – postavke koje se koriste za automatsko i redovito mijenjanje IP adrese.
  • Ne preporučuje se većini korisnika

Streaming medija s klijentom SlickVPN

Dok koristimo klijent SlickVPN za Windows, primijetili smo nekoliko korisnih smjernica koje će vam iskustvo strujanja s njim učiniti ugodnijim. Ako slijedite ove jednostavne smjernice, pomoću SlickVPN klijenta jednostavno ćete se lako lokalizirati bilo gdje u svijetu.

 1. Najprije upotrijebite gumb za automatsku grupu u izborniku lokacije da biste stvorili grupe za svaku lokaciju (zemlju).
 2. Provjerite je li postavka ravnoteže u izborniku postavki postavljena na najbliži saldo.
 3. Ako nemate problema s vezom, zadane postavke ostalih parametara trebaju biti u redu za sve vaše potrebe strujanja.

Nakon što izvršite ove jednostavne korake, povezivanje s strujnim medijima za lokaciju po vašem izboru bit će jednostavno kao i odabir grupe te zemlje i povezivanje s njom. Klijent će vas automatski povezati s poslužiteljem u toj zemlji koji je najbliži vašoj trenutnoj lokaciji, a obično će biti onaj s najboljom vrijednosti i brzinom pinga.

Posjetite SlickVPN

Povežite se s Mac klijentom

Baš kao i Windows prilagođeni softver, SlickVPN klijent za Mac može se preuzeti s njihove web stranice. Omogućuju im jednostavno preuzimanje i instaliranje Mac klijenta jednim klikom. Ima iste značajke kao i njihov Windows klijent. Softver za Mac omogućuje onu jednostavnost upotrebe za Mac korisnike kao Windows klijent za svoje korisnike. Pored svog prilagođenog VPN klijenta, SlickVPN također ima dobro ilustrirane vodiče za ručnu konfiguraciju Mac OS X za PPTP i OpenVPN.

Povežite se s iPhonea ili iPada

SlickVPN nema aplikaciju za iOS, ali podržavaju sve uređaje (iPhone, iPad, iPod Touch). iOS izvorno podržava L2TP / IPsec na VPN-ovima. SlickVPN ima vodiče za konfiguriranje iOS uređaja pomoću L2TP / IPsec i OpenVPN protokola uz njihovu uslugu. Ispod je općeniti vodič koji ilustrira kako postaviti L2TP / IPsec za SlickVPN.

Pojednostavljeno ručno postavljanje za iOS L2TP / IPsec:

 1. Kliknite na “postavke“I zatim kliknite”Općenito„.
 2. Pomaknite se prema dolje i odaberite “VPN
 3. Dodirnite “Dodajte VPN konfiguraciju
 4. Odaberi L2TP
  1. Unesite a opis poput SlickVPN veze
  2. U odjeljku “server“Polje upišite adresu poslužitelja SlickVPN poslužitelja. Kao primjer, iz testne skupine koja je prikazana iznad „gw1.atl3.slickvpn.com“ bez navodnika, za Sjedinjene Države: Atlanta, GA server. Adresa poslužitelja možete pronaći na karti područja lokacije na njihovoj web lokaciji.
  3. Unesite svoje Korisničko ime i lozinka za VPN bilješku: ovo je drugačije od prijave za vašu web lokaciju i dostavljeno vam je od osoblja tvrtke SlickVPN u vašoj e-pošti za prijavu na dobrodošlicu..
  4. U Tajna polje unesite “gogoVPNBez navodnika.
  5. Budi siguran “Pošalji sav promet”Je omogućeno.
  6. Dodirnite “Uštedjeti”.
 5. Uključite VPNNA“Za testiranje veze

Posjetite SlickVPN

Spojite Android uređaj

SlickVPN nema aplikaciju za Android uređaje, ali postupak postavljanja vrlo je jednostavan. SlickVPN na svojim web stranicama ima vodiče za konfiguriranje Android uređaja s PPTP i OpenVPN.

Evo pojednostavljenih uputa za L2TP / IPsec veze:

 1. Otvorite izbornik i odaberite postavke
 2. Odaberi Bežična i mrežna ili bežična kontrola, ovisno o vašoj verziji Androida
 3. Odaberi VPN
 4. Odaberi Dodajte VPN
 5. Odaberi Dodati VPN L2TP / IPsec PSK
 6. Odaberi VPN ime i unesite opisno ime
 7. Odaberi Postavite VPN poslužitelj i upišite naziv glavnog računala. Kao primjer, iz testne skupine koja je prikazana iznad „gw1.atl3.slickvpn.com“ bez navodnika, za Sjedinjene Države: Atlanta, GA server. Adresa poslužitelja možete pronaći na karti područja lokacije na njihovoj web lokaciji.
 8. slavina Postavite IPSec unaprijed podijeljeni ključ i uđi „gogoVPNBez navodnika.
 9. Poništite Omogući tajnu L2TP-a
 10. Otvorite izbornik i odaberite Uštedjeti

Nakon dodavanja VPN trebao bi se pojaviti na popisu VPN-ova. Možete ga odabrati da biste se povezali.

Posjetite SlickVPN

Test brzine SlickVPN

SlickVPN je dobro prošao u našem testu brzine. Brzina njihovog poslužitelja u Atlanti bila je izvrsna. Trebali biste biti zadovoljni brzinom njihove mreže za većinu aplikacija na temelju našeg testiranja. Ovaj test izveden je pomoću SlickVPN Windows klijenta koristeći zadani OpenVPN (UDP) protokol koji koristi AES 256-bitnu CBC šifru za šifriranje vašeg internetskog prometa.

Test brzine SlickVPN

Kao što vidite, postojala je 12,9% razlika u brzini između veze izravno na naš ISP i veze na poslužitelj u Atlanti. Kao što se očekivalo, njihov je gubitak u brzini veze, ali isplati se zbog dodatne sigurnosti koju pruža kodiranje. Sa brzinom od gotovo 50 Mbps ne biste trebali imati problema sa surfanjem Internetom, preuzimanjem datoteka ili strujenjem medija s Netfilxa, BBC iPlayera ili drugih davatelja medija.

SlickVPN pregled: zaključak

SlickVPN je već neko vrijeme u prostoru privatnosti i izgradio je dobru reputaciju usluge koju nude. Njihova mreža ima poslužitelje u preko 142 grada u 46 zemalja širom svijeta. Njihova politika zapisivanja kao i podrška za plaćanje putem Bitcoina pokazuju da privatnost članova smatraju ozbiljnom.

SlickVPN podržava OpenVPN (TCP / UDP), L2TP / IPsec i PPTP protokole što njihovu uslugu čini kompatibilnom s većinom mobilnih uređaja, pa čak i nekim usmjerivačima. Imaju prilagođeni klijentski softver za Windows i Mac OS X. Imaju detaljne vodiče za instalaciju za Linux, iOS, Android i neke usmjerivače..

Ono što mi se najviše svidjelo u usluzi:

 • Prilagođeni softver za Windows i Mac
 • Nova HYDRA, multi-hop VPN za ultra sigurne veze
 • Cijene s popustom za terminske planove na sve usluge
 • Pravila bez zapisivanja
 • Još anonimni načini plaćanja poput Bitcoina

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Zadane veze za sve lokacije na instalaciji klijenta
 • Aplikacije za iOS i Android uređaje
 • Bolja navigacija web stranicama

Možete koristiti uslugu SlickVPN za uživanje u omiljenim medijima za streaming, čuvanje podataka pri korištenju javnih Wi-Fi mreža, zaštitu internetskog pružatelja usluga od praćenja naviga preglednika i prevladavanje cenzure. Iskoristite njihovu uslugu za probni rad i testirajte je sami. Oni nude 30-dnevno jamstvo povrata novca. Mislimo da će vam ovo pružiti dovoljno vremena da pregledate njihovu uslugu i provjerite odgovara li vašim trenutnim potrebama. Ako uživate u korištenju njihovog VPN-a, možete se prijaviti od samo 4,00 USD mjesečno.

Posjetite SlickVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map