SpeedVPN pregled – Besplatno VPN s propuštanjem

Logotip SpeedVPNSpeedVPN je popularna besplatna mobilna VPN aplikacija koja ima više od 10 milijuna preuzimanja. To nije iznenađenje s obzirom na to da mobilno računanje stalno raste. Dok neke od većih VPN tvrtki nude višestruku podršku za platformu, SpeedVPN se fokusira isključivo na Android operativni sustav. Kao što možete pogoditi, ovaj je podržan reklamama. Budući da ne postoji premium verzija, SpeedVPN je za korisnike definitivno besplatan. Pitanje je, koliko dobro funkcionira ovaj besplatni proizvod i vrijedi li ga koristiti? U ovom ćemo pregledu pokušati odgovoriti na ta pitanja i vidjeti hoće li SpeedVPN mjeriti prema našim testovima. Prema Google statistikama, ova aplikacija ima ocjenu od 4,3 zvjezdice s više od 147 000 recenzija. Pogledajmo da li zaslužuje takve pohvale.


Želite usporediti naše najbolje preporučene VPN usluge? Evo nekoliko najboljih opcija zaštite zaštite privatnosti i deblokiranja geo-ograničenja. Svaki VPN nudi 30-dnevno probno razdoblje bez rizika za testiranje usluge.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

O tvrtki

Tvrtka pod nazivom gospeedsoft.com kreirala je SpeedVPN u 2014. To znači da su oni dugo prisutni, barem što se tiče interneta. Pronalaženje podataka o tvrtki nije lako, a dostupni su jedva ikakvi podaci za kontakt. Međutim, otkrili smo da je domena registrirana u Švicarskoj. Ako je to točno, VPN je pokriven čvrstim zakonima o privatnosti. U skladu s tim, smatramo da bi svaka tvrtka koja želi zaštititi vašu privatnost trebala biti transparentnija.

cijena

Kao što smo ranije spomenuli, SpeedVPN se ne naplaćuje. Iako vam većina besplatnih VPN-ova pruža mogućnost nadogradnje za više značajki, ovaj vam ne daje tu mogućnost. Često puta to znači da ste proizvod. Zbog tih razloga uvijek se neupitno koristimo besplatne VPN-ove. Ako i vi budete dobro, preporučili bismo Privatni pristup internetu kao alternativa. Za pravedno 2,50 dolara mjesečno možete uživati ​​u sigurnom VPN pristupu na svim svojim uređajima od pouzdane tvrtke koja je transparentna i postoji već dugi niz godina.

Značajke

SpeedVPN ima vrlo jednostavno i jednostavno sučelje. To znači da nema mnogo značajki ili bilo kakvih načina za promjenu postavki. Nakon što ga preuzmete i prođete kroz opsežni popis dozvola, od vas će se zatražiti da onemogućite optimizaciju baterije. Imajte na umu da nisu svi VPN-ovi (posebno plaćene usluge) zahtijevaju pristup ovdje navedenim stavkama. Jednom kada se povežete, jedina opcija kojom imate bilo kakvu kontrolu je poslužitelj koji koristite. Na slici ćete vidjeti četiri zemlje kojima vam SpeedVPN pruža pristup, a to su Njemačka, Sjedinjene Države, Engleska i Francuska. Osim pristojne brzine, nema nikakvih posebnih značajki.

Izvođenje

Jedno od problema s korištenjem besplatnog VPN-a je brzina usluge. Za naš test brzine koristili smo poslužitelj u SAD-u. Kao što vidite ovdje, naša normalna brzina bila je 45,8 Mbps. Pri korištenju SpeedVPN-a naša brzina bila je 36,3 Mbps. To znači da postoji 21% razlika u brzini. Budući da normalna brzina može biti do 25% gubitka brzine, SpeedVPN pokazuje prosječne brzine. Ako smatrate da je u pitanju besplatni VPN, dobro je.

SpeedVPN test brzineVPN upotreba

Ako ste već pokušali koristiti VPN-ove, znate da to ponekad može biti teško. Međutim, kretanje po ovom VPN-u je jednostavno. Budući da ne možete puno toga promijeniti, samo ćete nekoliko koraka poduzeti za povezivanje.

 1. Pronađite SpeedVPN u Trgovini Google Play i kliknite Instalirati.
 2. Prihvatite dopuštenja i recite dopustiti na VPN vezu.
 3. Nakon učitavanja kliknite na Nastaviti dugme.
 4. Od tog trenutka pronaći ćete Lokacije poslužitelja odjeljak koji smo pokazali ranije klikom na okomiti stupac od 3 točke u gornjem desnom kutu.

SpeedVPN upotreba

Prednosti upotrebe VPN-a

Ovih dana prilično puno internetskog prometa dolazi od upotrebe mobilnih uređaja. To znači da korištenje WiFi-a postaje potrebno za spremanje podataka. Budući da se svakodnevno pojavljuje sve više WiFi žarišta, sada imamo neviđen pristup internetu širom svijeta. Međutim, možete se kladiti da i cyber-kriminalci to vole. Spajanjem na poslužitelj po vašem izboru stvarate sigurnu i šifriranu vezu. Na taj način uvelike smanjujete vjerojatnost da će kriminalci ukrasti vaše osjetljive podatke.

Ako želite obići geo-blokove, korištenje VPN-a je obavezno. To je zbog toga što tvrtke, vlade, pa čak i medijske tvrtke sprečavaju korisnike da gledaju ograničene sadržaje unutar i izvan ciljanog područja. Kad se povežete s VPN-om, natjerat ćete organizaciju da vjeruje da se nalazite na drugoj lokaciji nego što stvarno jeste. Jednostavno se povežite s poslužiteljem i možete početi pregledavati ili pregledavati sadržaj kojem želite pristupiti. Ako i dalje imate problema s blokiranjem, provjerite je li u vašem pregledniku onemogućen WebRTC. To je teže ako koristite Android u različitim preglednicima. Predlažemo da koristite Firefox i preuzmete proširenje za blokiranje da biste pogledali ograničeni sadržaj. U suprotnom, sve što pokušate deblokirati, i dalje će vidjeti vašu originalnu IP adresu.

Propušta li brzinaVPN?

Jedan od problema s mnogim besplatnim VPN uslugama su curenja DNS-a. Ako vam usluga propušta, to predstavlja kritični nedostatak sigurnosti. Budući da obično koristite VPN da biste zaštitili svoju privatnost, curenja mogu otkriti vašu IP adresu. Da bismo testirali SpeedVPN na ovu manu, koristit ćemo sveobuhvatno web mjesto za ispitivanje propuštanja pod nazivom www.doileak.com. Ova nam se sviđa jer prikazuje popis različitih pitanja. Neki se mogu riješiti na strani preglednika (kao kod gore navedenog problema s WebRTC-om), dok drugi pokazuju propuštanja koja se ne mogu riješiti. Kao što vidite na slici dolje, SpeedVPN ima nekih propuštanja. Iako nije toliko kao kod nekih drugih besplatnih usluga, curenja i dalje pobijaju svrhu korištenja VPN-a.

SpeedVPN test propuštanja

Trebam li koristiti SpeedVPN?

Bilo da koristite SpeedVPN ili ne, svodi se na vašu svrhu. Za one koji pokušavaju zaobići geo-ograničenja, možda je sve u redu. Međutim, ako softver za blokiranje vidi vašu IP adresu, možda ćete imati nekih problema. Usluga dopušta samo jednu vezu, tako da nije rješenje ako imate više uređaja. Također želite imati na umu da SpeedVPN ne dopušta dijeljenje P2P / datoteka na njihovoj mreži. Ako planirate koristiti SpeedVPN za zaštitu vaše privatnosti, predlažemo vam da umjesto toga platite uslugu kako biste bili sigurni da ne propušta.

Završne misli o brzini VPN-a

Dok zaključujemo ovu recenziju, vidimo da je SpeedVPN izuzetno popularan i da ima više od 10 milijuna preuzimanja. Volimo brzinu usluge jer je to ono što bismo očekivali od plaćene usluge. To znači da možda možete uživati ​​u sadržaju ograničenom geološkom oznakom. No, budući da je besplatan, dobivate brojne oglase. Također ne možete mijenjati razine šifriranja ili birati određene poslužitelje u nekoj zemlji. Drugi nedostatak ove usluge je mali broj dostupnih zemalja. Konačno, test propuštanja DNS-a sprječava nas da preporučimo SpeedVPN. Definitivno će vam pomoći zaobići geo-ograničenja, ali to je sve što biste trebali očekivati ​​od njih. Ako želite razmotriti više opcija, slobodno pogledajte našu Top 10 VPN-a popis.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map