TorGuard pregled

Počnimo s ovom recenzijom pregledom usluga koje TorGuard nudi. Imaju VPN uslugu kako bi zaštitili vašu potpunu privatnost tako što kriptiraju sav vaš internetski promet i šalju ga putem sigurnog tunela za one koji žele potpunu anonimnost. Također imate BitTorrent proxy koji će vam anonimno dozvoliti BitTorrent privatnim kriptiranjem samo torrent prometa i šifriranu uslugu e-pošte koja se temelji na PGP-u (prilično dobra privatnost) što će spriječiti druge da kližu putem vaše e-pošte..


TorGuard

Cijene i posebne ponude

TorGuard pruža brojne usluge, uključujući VPN, proxy i šifriranu e-poštu. Pogledajmo ih bliže.

Anonimna VPN usluga

TorGuardova osnovna usluga privatnosti je njihov anonimni VPN. S više od 1200 poslužitelja u 42 različite zemlje, njihov VPN pomoći će vam ostati anoniman prilikom pregledavanja interneta bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu. Nema ograničenja propusnosti, tako da bez brige možete koristiti sve što želite. Možete ga koristiti na najviše pet istodobnih uređaja tako da ne biste trebali imati problema s njime na svim uređajima koje želite. Uz to, možete ga koristiti na usmjerivaču koji će jedinstvenom vezom omogućiti šifrirani pristup svim uređajima na njega. Konačno, nude besplatni šifrirani račun e-pošte od 10 MB sa svim VPN pretplatama.

Oni pokrivaju ne samo uobičajene protokole poput PPTP, L2TP / IPsec i OpenVPN, već i mnogo više specijaliziranih poput SSTP i IKEv2. TorGuardova usluga ima prikriven VPN da nadvlada vatrozidove poput onih u Kini i Iranu. Daju vam jednu besplatnu licencu softvera TG Viscosity. Konačno, kao što možda očekujete, TorGuard VPN je izuzetno P2P i struja prijazan.

TorGuard VPN cijene

Kao što vidite gore, TorGuard prodaje svoj VPN kao pojedinačnu ponudu koristeći četiri različite dužine termina pretplate. Trajanje izraza uključuje jedan mjesec, tromjesečno, polugodišnje i godišnje. Oni nude sve veće popuste na dugoročne planove. Planovi počinju od 9,99 USD mjesečno, ali godinu dana njihove usluge možete dobiti za samo 59,99 USD. To se uspjelo upravo 4,99 dolara mjesečno što je gotovo poput besplatne 6-mjesečne besplatne anonimne VPN usluge.

TorGuard prihvaća više od 80 opcija plaćanja, uključujući Bitcoin, Visa, MasterCard, American Express, Discover i PayPal. Također olakšavaju plaćanje gotovinom s bilo kojeg mjesta na svijetu prihvaćanjem plaćanja od Union Pay, Alipay, Paysafecard, CashU, Bankovnog transfera, WebMoney, iDeal, Boleto i drugih. Uz to, uzimaju poklon kartice Subwaya, CVS-a, Burger Kinga, Dollar Generalala i Circle K-a u SAD-u i Kanadi. Kao što vidite, oni imaju puno načina da plate svoje usluge i mnogi od njih će vam omogućiti veći stupanj anonimnosti.

Anonimni BitTorrent proxy

Osim svoje primarne ponude, TorGuard ima i proxy uslugu za one koji žele samo anonimizirati svoju bujicu. I on uključuje neograničenu propusnost tako da možete uživati ​​u njemu bez brige o upotrebi. Njihovi proxy podržavaju najpopularnije torrent klijente kao što su uTorrent, qBitTorrent, vuse, Deluge i mnogi drugi. Uključuje softver koji se lako instalira na bilo koji OS, uključujući Windows, Mac, Linux, Android i iOS. Možete imati do pet istodobnih veza pomoću preko 200 IP-ova. Njihov proxy uključuje podršku za SOCKS5 I HTTP i radi s bilo kojim OS-om. Omogućit će vam usmjeravanje bilo kojeg programa koji podržava proxy kroz servere u osam različitih zemalja, uključujući Kanadu, Island, Nizozemsku, Rumunjsku, Rusiju, Švedsku, Švicarsku i SAD.

TorGuard proxy cijene

TorGuardov anonimni Torrent proxy se prodaje slično VPN usluzi kao jedinstveni paket s četiri različite dužine izraza. Mjesec njihovog proxyja možete dobiti za 5,95 dolara, a godinu dana za 46,95 dolara. To znači da možete jednostavno uživati ​​u njihovom anonimnom proxyju 3,91 USD mjesečno što je poput oslobađanja od četiri mjeseca.

Anonimna usluga e-pošte

Konačno, TorGuard nudi šifriranu uslugu e-pošte koja će vam pomoći da u potpunosti zaštitite vaše vrijedne poruke od znatiželjnih internetskih i drugih očiju. Njihovi plaćeni planovi nude neograničeno skladište e-pošte na moru. Koriste OpenPGP (Open prilično dobru privatnost) za koju se obično smatra da je grubom silom neraskidiva. U osnovi šifrira e-poštu koju šaljete pomoću javnog ključa, ali e-poštu se može dešifrirati samo privatnim ključem korisnika kojem je poslana. To vam omogućuje sigurnu razmjenu poruka sa svima čija e-pošta također podržava OpenPGP.

TorGuard cijene e-pošte

Slično drugim ostalim ponudama, TorGuard-ova Anonimna e-pošta dolazi u terminskim planovima. Možete se pretplatiti na mjesec dana sigurne e-pošte za 6,95 USD ili dobiti godinu dana usluge za 49,95 USD. To se uspjelo upravo 4,16 USD mjesečno.  Uz plaćenu uslugu, uz VPN pretplate nude i dodatni 10 MB sigurni račun e-pošte.

Probno razdoblje bez rizika

Iako TorGuard ne nudi besplatno probno razdoblje za nijednu od njihovih usluga, oni imaju 7-dnevno jamstvo potpunog zadovoljstva. Ovo vam daje dovoljno vremena za pregled usluge. Ako niste 100% zadovoljni TorGuard.net VPN, proxy ili uslugom e-pošte, rado će vam vratiti plaćanje ako je zahtjev izvršen u roku od sedam dana od datuma kupnje, a niste prešli 10 GB korištenja. Povrat sredstava neće biti ponuđen nakon sedam dana. Nadoknada će se vršiti u američkim dolarima po trenutnom tečaju za one koji plaćaju putem Bitcoina.

Posjetite TorGuard

Lokacije mreže i poslužitelja TorGuard

TorGuard ima preko 1250 poslužitelja u 42+ zemalja širom svijeta. Svi njihovi poslužitelji imaju gigabitne ili veće brzine priključaka i podržavaju prosljeđivanje porta. Da biste iskoristili svoje mogućnosti preusmjeravanja luka, jednostavno podnesite zahtjev za otvaranjem vašeg luka na odabranoj lokaciji. Potom možete upravljati portom s računa.

Zemlje poslužiteljiProtokoli Politika logovanja
431200+OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2, IPsec, SSTPNema zapisnika

Popis zemalja i gradova u koje imaju VPN poslužitelje uključuje sljedeće:

 • Afrika
  • Egipat, Kairo; Saudijska Arabija, Rijad; Južna Afrika, Johannesburg; Tunis, Tunis; purica, Istanbul
 • Azija
  • Kina, Peking (Stealth); Hong Kong, Hong Kong; Indija, New Delhi; Japan, Tokio (Stealth); Singapur, Singapur (Stealth); Koreja, Republika Incheon; Malezija, Kuala Lumur; Vijetnam, Binh Thanh
 • Europa
  • Belgija, roosdaal; Češka Republika, Prag; Danska, Lyngby; Finska, Helsinki; Francuska, Pariz
  • Njemačka: Frankfurt, München, Nuremburg
  • Grčka, Atina, Mađarska, Budimpešta; Island, Reykjavic; Irska, Waterford; Italija, Milano; Letonija, Riga; Luksemburg, Steinsel; Moldavija, Kišinjev; Nizozemska, Amsterdam (Stealth); Norveška, Oslo; Poljska, Gdynia; Portugal, Porto; Rumunjska, Bukurešt
  • Ruska Federacija: Moskva, Sankt Peterburg
  • Španija, Valencia;
  • Švedska: Hudiksvall, Stockholm
  • Švicarska, Cirih
  • Ujedinjeno Kraljevstvo, Hampshire, London (Stealth)
  • Ukrajina, Kremenchuk
 • Sjeverna Amerika
  • Ujedinjene države: Azija Optimizirana (Stealth), Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles (Stealth), Miami, New Jersey, New York, Phoenix, Seattle
  • Kanada: Toronto, Calgary, Vancouver
 • Oceana
  • Australija, Melbourne, Sydney
  • Indonezija, Jakarta; Novi Zeland, Auckland
 • Južna / Srednja Amerika
  • Meksiko, Grad Meksiko; Panama, Grad Panama; Kostarika, Sane Jose; Brazil, Sao Paulo

Ovi poslužitelji podržavaju širok spektar aplikacija, uključujući prenošenje bujica, brzi streaming, te sigurno i anonimno pregledavanje web stranica. Iako će preuzimanje torrent datoteka raditi na većini poslužitelja, neke nisu optimizirane za P2P, a neke su rezervirane za streaming usluge. Zbog toga, za najbolje performanse, preporučuje se preuzimanje torrenta i P2P sa sljedećih mjesta:

 • Kanada; Kostarika; Češka Republika; Danska; Egipat; Finska; Island; Indonezija; Luksemburg; MALEZIJA; Meksiko; Moldavija; Nizozemska; Norveška; Panama; Portugal; Rumunjska; Ruska Federacija; Švedska; Švicarska; Tunis; purica

Privatnost i sigurnost

TorGuard ima Nema zapisnika politika privatnosti. Ne bilježe nikakve podatke o upotrebi ni od svojih VPN ni od proxy pretplatnika. Odvajaju svoj informacijski sustav plaćanja od ostalih usluga koje nude. Oni ne dijele informacije s trećim stranama o svojoj mreži ili njenim korisnicima. Njihovo stajalište o vašoj osobnoj privatnosti sažeto je sljedećim izvatcima iz njihove politike privatnosti.

TorGuard.net ne pohranjuje niti bilježi bilo kakav promet ili upotrebu sa svoje virtualne privatne mreže (VPN) ili proxyja.

TorGuard prikuplja od korisnika osobne podatke putem internetskih obrazaca za naručivanje proizvoda i usluga. Također možemo prikupljati podatke o tome kako korisnici koriste našu web stranicu, na primjer, tako što ćemo pratiti broj jedinstvenih prikaza koji su primljene na stranicama web stranice ili domene iz kojih korisnici potječu. Koristimo „kolačiće“ za praćenje načina na koji korisnici koriste našu web stranicu

TorGuardova baza podataka korisnika ni u jednom trenutku neće biti prodana bilo kojem entitetu u svrhu marketinga ili popisa za slanje e-pošte. Osobni podaci neće se prodavati ili na drugi način prenijeti našim poslovnim partnerima bez vašeg prethodnog pristanka, osim što ćemo podatke koje prikupljamo otkriti trećim osobama kada smo, prema dobroj vjeri, obvezni to učiniti prema važećim zakonima.

Njihova politika privatnosti, kao i činjenica da možete koristiti mnoge mogućnosti plaćanja koje će vam omogućiti veći stupanj anonimnosti, ilustriraju posvećenost TorGuarda vašoj osobnoj privatnosti.

Što se tiče sigurnosti vaših internetskih podataka i navika pregledavanja, TorGuard je to također pokrivao. Oni nude širok spektar protokola, uključujući OpenVPN (TCP / UDP), PPTP, L2TP / IPsec, SSTP i IKEv2 kako bi šifrirali sav svoj internetski promet i sačuvali sve svoje internetske transakcije od znatiželjnih očiju. Poslužitelji u svojoj VPN mreži koriste OpenVPN protokol s jednom od sljedeće četiri šifrirajuće šifre prema zadanim postavkama:

 • Standardni CBC Blowfish (BF)
 • 128-bitni CBC AES-a
 • 256-bitni CBC AES-a
 • “Stealth” (obfsproxy za OpenVPN)

OpenVPN je vrlo siguran i svestran protokol koji sada ima podršku za većinu vrsta uređaja. L2TP / IPsec izvrstan je izbor za mobilne uređaje, jer ga većina izvorno podržava i olakšava konfiguriranje, iako može biti malo sporije od nekih drugih protokola. Također, budući da PPTP ima široku podršku za platformu, lako se postavlja i brz zbog šifriranja niske razine, popularan je izbor za strujanje medija gdje sigurnost možda ne predstavlja najveću brigu.

Uz to, podržavaju neke manje uobičajene protokole poput SSTP i IKEv2, a mnogi davatelji usluga to ne čine. SSTP je vrlo siguran protokol za koji Windows korisnici mogu zaobići većinu firewall-a što ga čini idealnim za prikrivene aplikacije. Konačno nude podršku za IKEv2, što je odličan protokol za mobilne uređaje, jer je siguran, stabilniji (zbog sposobnosti brzog ponovnog povezivanja) i brži od svih ostalih protokola osim OpenVPN-a. Omogućuju vam i blokiranje curenja WebRTC i IPv6.

Posjetite TorGuard

Hands-on testiranje

Nijedan pregled ne bi bio potpun bez praktičnog testiranja. Za početak bih želio reći da je TorGuard dobro prošao u našem testu brzine. TorGuard ima prilagođene klijente za Windows, Mac i Linux. Uz to, imaju prilagođene aplikacije za iOS, Android i Chrome web preglednik. To gotovo svima olakšava upotrebu njihove usluge bez obzira na svoj OS izbor. Softver za Windows i Mac možete preuzeti izravno s njihove web stranice. Stranica “Prvi koraci” kojoj se pristupa klikom na njezinu vezu u podnožju web stranice ima kartice za instaliranje Torguard Lite klijenta na Linux (Debian / Ubuntu), Windows i Mac. Također sadrži kartice za najnovije iOS i Android aplikacije s vezama do njihovih trgovina. TorGuard Proxy aplikaciju možete preuzeti iz Chrome web trgovine.

Povezivanje sa sustavom Windows

TorGuard ima prilagođenog klijenta za Windows koji će vam omogućiti lako povezivanje s bilo kojim poslužiteljem u njihovoj mreži koristeći OpenVPN protokol. Njihov TorGuard Lite klijent ima vrlo jednostavan GUI i korisnicima olakšava povezivanje s bilo kojim VPN serverom u njihovoj mreži. Nije potrebno tehničko znanje da biste započeli koristiti njihov VPN kako biste osigurali i anonimili sve svoje internetske transakcije. Kada prvi put pokrenete klijenta, dočekat će vas u TorGuardu i zamoliti vas da prihvatite njihov TOS.

TorGuard Lite za Windows

Nakon što prihvatite TOS i kliknete na sljedeći, vidjet ćete zaslon veze sličan prvom zaslonu prikazanom na gornjoj slici. Na ovom su zaslonu prikazane sljedeće informacije:

 • Zemlja / grad poslužitelja – Trenutno odabrani poslužitelj (Kanada / Calgary u gornjem primjeru)
  • Odabirom elipsa prikazat će se popis za odabir poslužitelja kao što je prikazano na središnjem zaslonu.
 • Protokol – UDP ili TCP; odabrano iz okvira s popisom
 • Šifra poslužitelja – Algoritam šifriranja koji koristi trenutno odabrani poslužitelj
 • Status veze – spojen / isključen
 • Automatsko povezivanje pri pokretanju – Potvrdni okvir koji omogućava odabir poslužitelja za automatsko povezivanje prilikom pokretanja klijenta
 • Više opcija – Otvara zaslon postavki prikazan dolje
 • Gumb za spajanje – Povezuje vas s odabranim poslužiteljem

Nakon što odaberete poslužitelj, odaberite protokol (UDP / TCP). Zatim kliknite gumb za povezivanje.

Na sljedećem ekranu unesite korisničko ime i lozinku za prijavu u područje vašeg TorGuard računa. Ako ne želite ponovno unijeti svoje vjerodajnice prilikom svake promjene poslužitelja, potvrdite potvrdni okvir “Zapamti vjerodajnice”. Zatim kliknite gumb za prijavu. Status veze (prikazan gore-desno) mijenjat će faze kako se povezuje: Auth >> Get_Config >> Dodijelite IP >> Povezani. Nakon toga, “Javni IP” prikazuje “Provjereno” ako ste se uspješno povezali na TorGuard VPN poslužitelj. Gornja desna slika zaslona pokazuje uspješnu vezu s “Stealth” serverom u Velikoj Britaniji.

Postavke programa TorGuard Lite Windows

Prva slika iznad pokazuje karticu Ubistvo aplikacije. Omogućit će vam odabir pojedinačnih programa za zaustavljanje ako VPN izgubi vezu. Ima potvrdni okvir za brzo aktiviranje ili deaktivaciju te test gumb za provjeru radi li s vašom aplikacijom. Ručno možete upisati put programa ili pomoću gumba za odabir pretraživati. Također možete spremiti i otkazati promjene u svojim postavkama.

Druga slika iznad pokazuje karticu Skripti. Omogućuje vam pokretanje skripti (batch datoteka). Ima potvrdni okvir za uključivanje i isključivanje izvršenja skripti. Možete odabrati pokrenuti skripte prije veze, nakon veze i nakon prekida veze. Možete ručno unijeti putanju skripte ili pomoću gumba za odabir pretraživati ​​je. TorGuard nudi skripte za sljedeće na svom web mjestu: Internet Connection Killswitch, Pokretanje aplikacije na Connect, Postavljanje statičkog DNS-a i Pokretanje web stranice na Connect. Na kraju, također možete spremiti i otkazati promjene u svojim postavkama.

Treća slika prikazuje karticu Mreža. Ima potvrdne okvire za sprečavanje curenja WebRTC-a, curenja IPv6 i upravljanje mrežnom vezom s prekidačem za Internet kill. Na kraju, također možete spremiti i otkazati promjene u svojim postavkama. Osim prilagođenog VPN klijenta, TorGuard također ima dobro ilustrirane vodiče za ručnu konfiguraciju Windows-a za PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN GUI i SSTP. Oni također imaju vodič za postavljanje i omogućavanju TG Viscosity-u da koristi njihovu uslugu.

Posjetite TorGuard

Povežite se s Mac klijentom

Baš kao i Windows prilagođeni softver, TorGuardov klijent za Mac može se preuzeti s njihove web stranice. Oni ih čine jednostavnim za preuzimanje i instaliranje jednim klikom. Ima iste značajke kao i njihov Windows klijent. Softver za Mac omogućuje onu jednostavnost upotrebe za Mac korisnike kao Windows klijent za svoje korisnike. TorGuard Lite nije kompatibilan s Mac OS X 10.6.8 i stariji. Osim prilagođenog VPN klijenta, TorGuard ima i dobro ilustrirane vodiče za ručnu konfiguraciju Mac OS X za PPTP i L2TP / IPsec. Oni također imaju Mac OS X vodič za postavljanje i omogućavanju TG Viscosity-u da koristi njihovu uslugu. Još jednom, vaše članstvo dolazi s jednom besplatnom licencom za softver TG Viscosity. Možete kupiti dodatne licence za jedan dolar mjesečno.

Povežite se s iPhonea ili iPada

TorGuard također ima iOS aplikaciju koja će vam omogućiti da se povežete s njihovom VPN uslugom. Zove se TorGuard Anonymous VPN usluga. Ovo je najbrži način za postavljanje TorGuard VPN-a na iOS-u. Slijedite ove korake za instaliranje njihove usluge putem aplikacije.

 • Prvo posjetite iTunes trgovinu i preuzmite TorGuard iOS VPN aplikaciju.
 • Pronađite ikonu TorGuard i dodirnite za pokretanje.
 • Pri prvoj instalaciji odabrati ćete da kada bude zatraženo da odobrite njihove postavke VPN poslužitelja i prijeći na VPN aplikaciju.
 • Dodirnite strelicu dolje (desno snimka zaslona ispod slike).
 • Odaberite lokaciju VPN poslužitelja (središnja snimka zaslona u nastavku).
 • Kada se od vas zatraži da unesete korisničko ime i lozinku za TorGuard VPN. Kliknite potvrdni okvir da biste upamtili svoje vjerodajnice. (lijeva snimka zaslona u nastavku)
 • Odaberite gumb za prijavu. Aplikacija bi sada trebala pokazati status povezane.

TorGuard iOS aplikacija

Za aplikaciju je potreban iOS 8.0 ili noviji. Kompatibilan je s iPhoneom, iPadom i iPod touchom. TorGuard aplikacija optimizirana je za iPhone 5. Osim prilagođenog VPN klijenta, TorGuard također ima vodiče za ručnu konfiguraciju iOS uređaja za PPTP, L2TP / IPsec i OpenVPN GUI i omogućava im korištenje njihove usluge.

Posjetite TorGuard

Spajanje na Android uređaje

TorGuard ima aplikaciju pod nazivom “TorGuard VPN” za Android uređaje. Slijedite ove korake za povezivanje Android uređaja s njihovom uslugom.

 • Prvo idite do trgovine Google Play da biste preuzeli i instalirali aplikaciju.
 • Nakon instaliranja aplikacije otvorite izbornik aplikacija i dodirnite ikonu TorGuard.
 • Odaberite VPN poslužitelj na koji se želite povezati s padajućeg popisa i dodirnite Connect (snimka zaslona u sredini).
 • Kad se to od vas zatraži unesite svoje VPN korisničko ime i lozinku i dodirnite gumb za prijavu. Dodirnite potvrdni okvir “Zapamti vjerodajnice” (lijeva snimka zaslona u nastavku).

Sada biste trebali vidjeti podatke o statusu povezane i sesije, što znači da je vaš VPN aktivan, a sav promet je sada sigurno tuneliziran preko VPN-a (desni snimak zaslona u nastavku).

TorGuard VPN za Android

Ova se najnovija verzija instalira bez korijena na Android 4.x uređajima. Osim prilagođenog VPN klijenta, TorGuard također ima vodiče za ručnu konfiguraciju Andriod uređaja za PPTP, L2TP / IPsec i OpenVPN i omogućavaju im pristup njihovoj VPN mreži.

Posjetite TorGuard

TorGuardov test brzine

TorGuard se dobro pokazao u našem testu brzine. Brzina njihovog poslužitelja u Miamiju bila je izvrsna. Trebali biste biti zadovoljni brzinom njihove mreže za većinu aplikacija na temelju našeg testiranja. Ovaj test je izveden pomoću TorGuard Lite Windows klijenta s OpenVPN (UDP) protokolom na poslužitelju koristeći BF šifru.

TorGuardov test brzine

Kao što vidite, postojala je 10% razlika u brzini između veze izravno na mog ISP-a i veze na poslužitelj u Miamiju. Kao što se očekivalo, postoji neki gubitak u brzini veze, ali za dodatnu sigurnost koja se pruža enkripcijom, to je pošteni kompromis. Sa brzinom od gotovo 46 Mbps ne biste trebali imati problema anonimno pregledavati internet, preuzimati datoteke ili strujati medije od svog omiljenog davatelja usluga.

TorGuard pregled: zaključak

TorGuard je već neko vrijeme u prostoru privatnosti i izgradio je dobru reputaciju usluga koje nude. Njihova mreža ima preko 1250 gigabit + servera u preko 42 zemlje širom svijeta. Njihova politika zapisivanja kao i jasna politika privatnosti pokazuju da privatnost svojih članova shvataju ozbiljno.

TorGuard podržava PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN (TCP / UDP), SSTP i IKEv2 protokole što njihovu uslugu čini kompatibilnom s većinom uređaja, uključujući Blackberry, DD-WRT usmjerivače, pa čak i Boxee Box (samo PPTP). Imaju prilagođeni softver za Windows, Mac OS X, Linux, iOS, Android i preglednik Google Chrome. Oni također prodaju usmjerivače koji su unaprijed konfigurirani za upotrebu njihove usluge za one koji imaju tehničke probleme.

Ono što mi se najviše svidjelo u usluzi:

 • Jednostavan za korištenje prilagođenog softvera za Windows, Mac i Linux
 • Aplikacije za iOS, Android, preglednik Google Chrome
 • Cijene s popustom za terminske planove na sve usluge
 • Transparentna politika bez zapisa
 • Još anonimni načini plaćanja kao što su poklon kartice i bitcoin
 • Besplatni 10 MB šifrirani račun e-pošte s članstvom u VPN-u
 • Stealth (obfsproxy za OpenVPN) za kršenje vatrozida
 • P2P podrška
 • Podrška za mnoge protokole, uključujući PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN (UDP / TCP), SSTP i IKEv2

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Bolja integracija dokumentacije njihovih stranica
 • Lakša navigacija po web mjestu
 • Prikažite postotak iskorištenja za svaki poslužitelj
 • Smanjite vrijeme čekanja na nekim poslužiteljima

TorGuard VPN možete koristiti za uživanje u streaming medijima, čuvati svoje podatke sigurnom prilikom korištenja javnog wi-fi-ja, osiguravati davatelj internetskih usluga od praćenja naviga preglednika i prevladati cenzuru. Uz to, za one koji žele P2P, TorGuard je krenuo od vjerovanja da biste trebali biti u BitTorrentu anonimni i vjeruje da biste trebali P2P imati potpunu privatnost. O tome svjedoči njihovo ime koje je nastalo iz koncepta čuvanja privatnosti tijekom korištenja BitTorrent-a. Iskoristite njihovu 7-dnevnu garanciju i sami procijenite njihovu uslugu. Ako volite koristiti njihov VPN, možete se prijaviti za samo 5 USD mjesečno.

Posjetite TorGuard

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map