TotalVPN pregled

Ažuriranje za kolovoz 2016.: ne možemo preporučiti TotalVPN na temelju niza žalbi. Iako nemamo omogućene komentare, možete pročitati o nekim pritužbama na web stranicama kao što su Reddit, PCMag i BestVPN. Možete pregledavati naše Top 10 VPN stranicu za popis alternativa s cjelovitim pregledima svake VPN usluge.


Počnimo s našom pregledom TotalVPN pregledom gdje su započeli. Total VPN lansiran je u studenom 2015. Službeno, Pseudio Ltd DBA TotalVPN, brend je tvrtke The Endurance International Group, Inc., koja pruža VPN usluge pojedincima za osobnu upotrebu. Dugo nisu bili u prostoru VPN-a, ali su trčali o tlo. Brzo su sastavili mrežu brzih poslužitelja na svim glavnim kontinentima, osim na Antarktici.

TotalVPN

TotalVPN planovi cijena

Usluga TotalVPN dolazi u besplatnim i plaćenim inačicama pretplate. Besplatna verzija koja je prikazana na slici dolje s lijeve strane ima sljedeća ograničenja:

 • Dobivate samo na tri lokacije: Amsterdamu, Islandu i Singapuru
 • Propusna širina ograničena je na dva Mbps
 • Ograničena propusnost znači ograničeno preuzimanje
 • Istodobno samo jedna veza uređaja
 • Poslužitelji koji su preopterećeni

Dvije glavne nedostatke besplatne usluge su ograničena propusnost koja bi ograničila ono što biste mogli preuzeti u razumnom roku i činjenica da svi besplatni korisnici koriste iste poslužitelje i oni su jako preopterećeni što još više šteti vašoj izvedbi..

TotalVPN Besplatno u odnosu na plaćenoPlaćena verzija usluge TotalVPN, Total Premium koja je prikazana gore desno, nudi sljedeće:

 • Pristup svim lokacijama TotalVPN
 • Neograničena širina pojasa
 • Neograničeni prijenos podataka
 • Tri istodobne veze uređaja istodobno
 • Bolje učitani uravnoteženi poslužitelji za veće performanse

Nakon što se prijavite za pretplatu na TotalVPN, bit će vam ponuđeni dodatci i nadogradnje njihove usluge. Sve su to neobavezne i uključuju sljedeće:

 • Super punjenje – Omogućuje pristup posebnim rezerviranim poslužiteljima s manje korisnika
  • To smanjuje opterećenje i povećava vaše performanse
  • 24,95 dolara godišnje
 • Prioritetna podrška – To će vas staviti na čelo reda za podršku
  • 9,95 USD godišnje
 • Online sigurnosna knjiga – Ovo će vas naučiti što trebate znati kako biste održavali svoju sigurnost dok surfate Internetom.
  • 9,95 USD jednokratni trošak
 • Dodatne veze – Omogućuje vam dodavanje više istodobnih veza na račun.
  • 14,95 USD godišnje za svaku dodatnu vezu

TotalVPN nadogradnje

TotalVPN nudi nekoliko različitih načina na koje možete platiti za njihovu VPN uslugu. Možete platiti koristeći PayPal, glavnu kreditnu karticu i Visa debitne kartice (Delta i Electron). Kreditne kartice koje prihvaćaju su VISA, MasterCard i American Express. Plaćanje putem PayPala pomoći će vam da svoje rashode zadržite na centraliziranom mjestu i zahtijevaju manje osobnih podataka.

Probno razdoblje bez rizika

Iako nemaju besplatno probno razdoblje, TotalVPN svim novim korisnicima pruža 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ovo je dovoljno vremena da sami isprobate njihov VPN. Ako iz bilo kojeg razloga niste potpuno zadovoljni njihovom uslugom, vratit će vam plaćanje za vaš početni rok u cijelosti. Morate zatražiti povrat novca u pisanom obliku uz pomoć tima za podršku TotalVPN. Ovaj se zahtjev mora podnijeti u roku od 30 dana od pretplate na njihovu uslugu. Povrat sredstava nakon tog razdoblja neće biti dodijeljen.

TotalVPN mreže i lokacije poslužitelja

TotalVPN upravlja malom, ali rastućom mrežom od 36 poslužitelja u 25 zemalja. Imaju poslužitelje na svim kontinentima, osim na Antarktici. To znači da, bez obzira gdje se nalazite, vjerojatno možete pronaći poslužitelj koji će se povezati s njihovom mrežom.

CountriesLocationsServersIP’sProtocols
253640+nepoznataOpenVPN, IPSec, IKEv2, PPTP

TotalVPN ima poslužitelje u sljedećim zemljama:

 • Azija
  • Singapur, SG; Hong Kong, HK; Tel Aviv, IL; Tokio, JP; Mumbai, IN
 • Afrika
  • Johannesburg, ZA
 • Europa
  • Dublin, IE; London, GB (2); Beč, AT; Amsterdam, NL (2); Briž, BE; Keflavik, IS; Moskva, RU; Stockholm, SE; Zurich, CH; Milan, IT; Varšava, PL; Frankfurt, DE Pariz, FR; Madrid, ES; Bukurešt, RO
 • Sjeverna Amerika
  • Toronto, Kalifornija; Atlanta, SAD; Chicago, SAD; Los Angeles (2), SAD; Miami, SAD; New York (2), SAD; San Jose, SAD; Seattle, SAD
 • Okeanija
  • Sydney, AU
 • Južna Amerika
  • Buenos Aires, AR

Mreži im se može pristupiti s različitih platformi, uključujući Windows, Mac OS X, iOS (iPhone, iPad) i Android uređaje. TotalVPN mreža ne bilježi ništa što njihovi korisnici rade dok su na njihovoj usluzi. Zbog toga ih čini neutralnim prema P2P i Torrent prometu.

Privatnost i sigurnost

TotalVPN bilježi neke podatke za održavanje i provjeru autentičnosti dok koristi svoje VPN poslužitelje. TotalVPN ne bilježi nijednu vašu aktivnost dok koristi njihovu uslugu. Izrazite svoje riječi preuzete iz njihove politike o privatnosti:

Prikupljamo sljedeće datoteke dnevnika: kada ste se prijavili u Usluge, IP adresu s koje ste se prijavili i vaše korisničko ime. Vodimo evidenciju o autentifikaciji koja uključuje izvornu IP adresu, VPN korisničko ime i VPN protokol, ali ne prikupljamo podatke koji se odnose na sadržaj koji prenosite putem Usluga ili na određene web stranice koje posjetite.

Koristimo IP adrese za analizu trendova, administriranje naše web stranice i poslužitelja, praćenje pristupa i prikupljanje širokih demografskih podataka za zajedničko korištenje.

TotalVPN koristi tehničke mjere zaštite kako bi se spriječio gubitak, neovlašteno diranje ili neovlašteno otkrivanje vaših osobnih podataka pod njihovim nadzorom. Sve osjetljive informacije prikupljaju se na sigurnom poslužitelju. Vaši financijski podaci zaštićeni su tehnologijom sloja sigurnih utičnica („SSL“). Oni slijede prihvaćene standarde kako bi zaštitili sve osobne podatke koje dobivaju od vas tijekom prijenosa i pohrane.

Mreža TotalVPN podržava protokole OpenVPN, Cisco IPSec, IKEv2 i PPTP za šifriranje svih vaših podataka tijekom korištenja njihovih usluga. PPTP veze koriste enkripciju najniže čvrstoće na 128 bita i preporučuju se samo za streaming ili druge nekritične aplikacije. Njihova OpenVPN veza koristi snažni AES-256 bitni algoritam za kriptiranje svih vaših internetskih transakcija. Cisco IPSec veze koriste 256-bitnu enkripciju. IKEv2 veze također su šifrirane pomoću AES-256 bitne enkripcije. Autentifikacija između poslužitelja i klijenta koristi 4096 bitni RSA. To znači da bez obzira na uređaj koji koristite za povezivanje s njihovom uslugom, uvijek možete biti sigurni da je sav vaš internetski promet sigurno šifriran.

TotalVPN podrška

TotalVPN pruža podršku za ulaznice putem e-pošte 24 sata dnevno za sve probleme koji imate. Na svojoj web stranici imaju i podršku 24 sata za razgovor, što vam može pomoći u većini pitanja. Bili smo impresionirani podrškom koju pruža osoblje za razgovor TotalVPN. Brzo su odgovorili na naša pitanja, kako tehnička, tako i opća. Bili su ljubazni i njihovi su odgovori bili na temu i korisni. Ponekad su postavljali pitanja kako bi pojasnili što točno postavljamo, ali to im je pomoglo da daju usmjerenije odgovore. Odgovor e-poštom bio je jednako brz i točan..

Hands-on testiranje

Preporučujemo da se prijavite za TotalVPN Premium račun ako zaista želite testirati njihovu uslugu. Trebate unijeti korisničko ime, lozinku i svoju adresu e-pošte da biste postavili račun kao što je prikazano u nastavku.

Postavljanje računa TotalVPN

Jednom kada otvorite račun, bit ćete preusmjereni na stranicu plaćanja na kojoj možete dovršiti izbor paketa i odabrati način plaćanja. Ovisno o vašem izboru načina plaćanja, možda će biti potrebne druge financijske informacije kako biste dovršili transakciju kao što je prikazano u odjeljku o cijenama i posebnoj ponudi našeg pregleda. Nakon što imate plaćeni račun, samo se prijavite na nadzornu ploču na njihovoj web stranici. Odatle odaberite platformu koju želite koristiti za povezivanje s njihovom uslugom, preuzmite odgovarajuću aplikaciju i instalirajte je na svoj uređaj. Imaju aplikacije za Windows, Mac OS X, iOS (iPhone, iPad) i Android uređaje.

Povezivanje s Windows VPN klijentom

Pogledajmo sada kako možemo konfigurirati Windows da koristi TotalVPN uslugu. Prvo ćete trebati preuzeti aplikaciju Windows na svoje računalo. Poveznicu možete pronaći u odjeljku s aplikacijama na njihovoj web stranici nakon što se prijavite na svoj račun. Nakon što na svoj uređaj preuzmete odgovarajući program za instalaciju paketa, morat ćete ga otvoriti i pokrenuti. Na slici ispod prikazan je čarobnjak za instalaciju za Windows TotalVPN klijent. Klikom na gumb za instalaciju potrebno je sve. Nakon nekoliko sekundi instalacija će se završiti, a ikona prikazana desno dolje bit će stvorena na radnoj površini.

Instalirajte Windows klijent i ikonu

Dvaput klikom na ovu ikonu pokrenut će se klijent TotalVPN prozora. Kad se otvori, od vas će se tražiti da unesete svoju adresu e-pošte i zaporku. Ovdje možete tražiti i resetiranje zaboravljene lozinke. Odgovor za poništavanje lozinke bio je brz. Ovaj zaslon za prijavu prikazan je dolje.

TotalVPN prijava klijenta za Windows

Nakon što upišete vjerodajnice za prijavu i kliknete veliku zelenu tipku za prijavu, prikazat će vam se sličica zaslona slična onoj prikazanoj s lijeve strane. Nekoliko je stvari koje ćete primijetiti na ovom snimku zaslona. Prvo ćete vidjeti gumb za brzo povezivanje. To će vam omogućiti da se brzo povežete s Velikom Britanijom, SAD-om ili Kanadom koju možete istaknuti klikom na njenu ikonu zastave. Pritiskom na ikonu kuće u gornjem desnom uglu vratit ćete se na ovaj zaslon.

Povezivanje klijenta TotalVPN za Windows

Zatim na lijevoj strani snimke zaslona vidjet ćete popis zemalja s kojima se također možete spojiti. Oni su prikazani abecednim redom. Primijetit ćete da se najprije prikazuju najnovije veze kako biste se brže ponovno povezali s njima, a potom slijedi popis svih zemalja s kojima se možete povezati. Možete potražiti i zemlju s kojom se trebate povezati s preporukama prikazanim dok kucate. Postoji nekoliko načina za uspostavljanje veze. Slika s desne strane pokazuje vezu koju započinjemo dvostrukim klikom na odabranu lokaciju, u našem slučaju New York. Primijetite da slika sada prikazuje žuti gumb za povezivanje, a riječ spajanje prikazana je u gornjem dijelu karte.

Drugi način na koji se možete povezati s poslužiteljem na TotalVPN mreži je označiti lokaciju na koju se želite povezati kao što smo to učinili na snimci zaslona slijeva na slici ispod. To će zamijeniti početnu sliku s mapom svijeta s našom istaknutom lokacijom označenom na njoj, ikonom zastave zemlje i nazivom lokacije. Primijetite da je “nije povezano” prikazano crvenom bojom na vrhu slike karte. Odabirom gumba za povezivanje na ovom zaslonu spojit će nas na istaknuto mjesto.

TotalVPN spojen NYC

Snimak zaslona s desne strane prikazuje vezu s New Yorkom, SAD. Nakon uspostavljanja veze, na zaslonu će se prikazati ime poslužitelja, protokol koji se koristi u vezi (IKEv2), koliko dugo ste povezani i ukupni preneseni podaci. Također uočite poruku u gornjem desnom dijelu karte koja kaže da je zeleno povezanom s lokacijom (New York). Klikom na crveni gumb za isključivanje isključit ćete se.

Promjena lokacija odspojit će vas s trenutnog poslužitelja i povezati s vašom novom lokacijom. Postoje dva načina za promjenu mjesta veze. Možete dvaput kliknuti na novo mjesto na koje se želite povezati ili ga odabrati, a zatim pritisnite zeleni gumb za spajanje. To je prikazano na slici s lijeve strane. Dvije slike pokazuju promjenu u vezi s New Yorkom, US u Londonu u Velikoj Britaniji.

Promjena lokacije klijenta TotalVPN za Windows

Posljednje što želimo pogledati za Windows klijenta su ikone u gornjem desnom kutu zaslona. Već smo pogledali prvu od njih, ikonu kuće, koja vas vraća na ekran za brzo povezivanje. Pored ove su ikona zupčanika i upitnik u ikoni mjehurića komunikacije. Ikona upitnika otvorit će stranicu za podršku web stranice TotalVPN.

Ikona zupčanika prikazat će informacije i opcije koje možete postaviti za Windows klijenta. To uključuje sljedeće:

 • Pogledajte podatke o računu
 • Prebacite protokole – padajući popis koji prikazuje podržane protokole
  • IKEv2 – pruža najbolju enkripciju i preporučuje se za većinu korištenja
  • PPTP – pruža slabiju enkripciju i preporučuje se samo za strujanje
 • Stavljanje u pogon – opcije za klijenta pri pokretanju; (isključeno / uključeno) prekidači
  • Pokrenite TotalVPN pri pokretanju
  • Pri pokretanju pokaži TotalVPN; ako se isključi, otvori se u ladici sustava Windows
  • Automatsko povezivanje pri pokretanju; ako je tada dostupan popis veza
   • Padnite padajući okvir sa startom sa svim poslužiteljima
 • Promijenite zaporku – omogućuje vam resetiranje zaporke
 • Razne obavijesti – prebacuje obavijesti (uključeno / isključeno)
  • Obavijesti o vezi – ako je postavljeno, vidjet ćete poruke o vezama iznad sata sistemske trake
  • Obavijesti o marketingu
  • Savjeti za sigurnost
 • Odjavite se – vraća vas na zaslon za prijavu

Slika ispod prikazuje snimku zaslona nekih od ovih postavki. Također na ovom zaslonu primijetit ćete žutu zvijezdu pored lokacije u Amsterdamu. To znači da je odabrana kao omiljena lokacija. Ako kliknete na obojenu zvijezdu pored lokacije, učinit ćete je omiljenim. Klikom na zvijezdu iznad gumba za pretraživanje promijenit ćete je u žutu boju i prikazati popis svojih omiljenih po abecednom redu.

Postavke za Windows klijenta TotalVPN

Povezivanje s Mac OS X

TotalVPN također ima klijenta za korisnike Mac-a koji ima istu funkciju kao klijent za Windows. Možete ga preuzeti tako da se prvo prijavite na njihovu web stranicu, odaberete aplikacije s izbornika, a zatim odaberete ikonu Mac OS. Kliknite zeleni gumb za preuzimanje sada. Nakon što preuzmete datoteku, pokrenite je i instalirajte na računalo. Sada ćete moći promijeniti ili promijeniti poslužitelje s nekoliko klikova mišem. Mac OS X klijent podržava PPTP i Cisco IPSec protokole i podrazumijeva PPTP, ali to možete promijeniti. Preporučujemo da koristite IPSec za sve svoje internetske transakcije osim za streaming aplikacije.

Povezivanje s Androidom

TotalVPN ima klijenta i za Android korisnike. Kao i kod ostalih aplikacija, možete se prijaviti na njihovu web stranicu, iz izbornika odabrati aplikaciju, kliknuti ikonu Androida i kliknuti na gumb Google Play. Ovo će vas odvesti na Google Play gdje možete odmah preuzeti aplikaciju na svoj uređaj. Preuzmite i instalirajte aplikaciju na svoj uređaj i prijavite se putem adrese e-pošte i zaporke kao što je prikazano u nastavku. Možete ih odabrati i pamtiti te ih ne morate unositi svaki put kada se prijavite. Kad se prvi put prijavite, možete dobiti poruku upozorenja poput one prikazanu s desne strane. Morate im vjerovati da usluga TotalVPN djeluje.

TotalVPN prijava za Android

Nakon što se prijavite, vidjet ćete zaslon dobrodošlice poput onog prikazanog na prvoj snimci zaslona u nastavku. Na ovom zaslonu možete prelaziti prstom ili odabrati ikonu popisa u gornjem desnom kutu da biste vidjeli sve lokacije. Snimak zaslona u sredini prikazuje izbornik lokacije na kojem možete potražiti odabrano mjesto na koje ćete se povezati. Posljednji ekran prikazuje lokacije koje su odabrane kao omiljene kojima se može pristupiti dodirom zvijezde pored ikone popisa iznad pretraživanja. Možete prelaziti s dvaju prikaza. Slično klijentu Prozora, možete odabrati jednu od ikona zastave i dodirnuti ikonu postavki (tri točke u gornjem desnom kutu) i odabrati brzo povezivanje za povratak na početni zaslon.

TotalVPN Android Dobrodošli

Snimke zaslona u nastavku prikazuju rezultate dodirivanja lokacije u New Yorku i odabira gumba za povezivanje. Slike slijeva nadesno prikazuju postupak povezivanja: nepovezano, povezivanje i povezano. Svaki zaslon prikazuje mjesto veze, ime poslužitelja, dodijeljenu IP adresu i protokol koji je veza koristila. Nakon povezivanja prikazat će se i vrijeme sesije. Aplikacija TotalVPN za Android podržava samo najsigurniji protokol šifriranja, OpenVPN.

TotalVPN postupak povezivanja s Androidom

Ikona postavki vratit će vas na početni zaslon, prikazati podatke o računu i omogućiti vam odjavljivanje s mreže. Aplikacija Android korisnicima Androida olakšava odabir ili promjenu lokacija tijekom korištenja TotalVPN usluge.

Povezivanje s iOS-om

TotalVPN ima aplikaciju i za korisnike iOS-a. Kao i kod ostalih aplikacija, možete se prijaviti na njihovu web lokaciju, odabrati aplikaciju s izbornika, kliknuti na ikonu uređaja iOS i kliknuti preuzimanje s gumba App Store. Ovo će vas odvesti u App Store gdje možete odmah preuzeti aplikaciju na svoj uređaj. Instalirajte aplikaciju na svoj iOS uređaj (iPhone, iPad) i prijavite se putem adrese e-pošte i zaporke. Slično kao i kod aplikacije Android, kada se prvi put pokušate povezati na VPN poslužitelj, od vas će se morati dopustiti TotalVPN da doda VPN konfiguracije na vaš uređaj. Kliknite omogući za ovaj upit. Aplikacija iOS funkcionira slično kao na Androidovoj aplikaciji o kojoj smo ranije raspravljali. Aplikacija za iOS omogućit će vam izbor između Cisco IPsec ili IKEv2 i zadane postavke za Cisco IPSec.

TotalVPN test brzine

Bili smo zadovoljni cjelokupnom izvedbom TotalVPN usluge. Iz donjeg testa brzine možete vidjeti da je njihov servis dobro prošao u našem testu brzine. Kao što se očekivalo, došlo je do određenog gubitka brzine dok je bio povezan s njihovom uslugom zbog enkripcije koju je veza koristila. Međutim, to je u slučaju TotalVPN-a bilo minimalno.

TotalVPN test brzine

Kao što vidite sa gornjih slika, TotalVPN šifrirana veza smanjila je moj osnovni ISP brzinu preuzimanja s 56,89 Mb / s na 52,80 Mb / s. Ovo je pad manji od 8% što je nešto najbolje što smo primijetili. Slični rezultati pronađeni smo kada smo se povezali na druge lokacije s najviše između 10% i 15%, što je izvrstan kompromis za sigurnost pruženu šifriranjem veze. Jedino mjesto koje smo primijetili pri nastupu je Amsterdam. Prilikom gledanja ovog poslužitelja na stranici našeg računa na njihovoj web stranici primijetili smo da je jako učitan. Kao i uvijek, preporučujemo da sami testirate uslugu da biste vidjeli kako je ona uspješna za vas.

Zaključak

TotalVPN je nov u VPN industriji, ali zaista nas je impresionirao svojom profesionalnošću. Imaju dobro dizajnirano web mjesto koje je lako za korištenje i navigaciju. Jednom kada se pretplatite na njihovu uslugu, oni će na jednostavan način dobiti i instalirati njihov prilagođeni softver na sve svoje uređaje. Oni također pokazuju svoju mrežu poslužitelja tako da možete vidjeti svaki učitavanje trenutnog opterećenja.

Imaju klijente i aplikacije za većinu platformi: Windows, Mac OS X, iOS i Android. Čini se da je jedna iznimka Linux, ali rekli su da dolazi prilagođeni softver za to, Chromebook i Windows Phone. Njihov prilagođeni softver jednostavno se instalira i koristi bez obzira na uređaj koji koristite. Grafičko sučelje je konzistentno na svim platformama, s izuzetkom različitih podržanih protokola. Oni su također rekli da će u svoje prilagođene aplikacije dodati naprednije opcije poput prekidača kill.

Ono što mi se najviše svidjelo u usluzi:

 • Imaju klijente za Windows i Mac OS X
 • Imaju aplikacije za iOS i Android
 • Imaju veliku ukupnu brzinu mreže
 • Imati 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 • Oni nude popuste na višekratne pakete svojih VPN-a

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Ponudite klijenta za Linux korisnike
 • Dodajte napredne značajke u svoj prilagođeni softver poput prekidača kill
 • Pogledajte dodavanje propusnosti njihovoj lokaciji u Amsterdamu

Ako vam treba VPN usluga, TotalVPN pruža jednu od uspješnijih usluga koju smo pregledali. Njihovo osoblje je uljudno i profesionalno. Na prvi dojam mislimo da su na dobrom putu da postanu jedna od vodećih VPN usluga u industriji. Bez obzira koji termin odabrali (mjesečno ili godišnje), nude 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Ažuriranje za kolovoz 2016.: ne možemo preporučiti TotalVPN na temelju niza žalbi. Iako nemamo omogućene komentare, možete pročitati o nekim pritužbama na web stranicama kao što su Reddit, PCMag i BestVPN. Možete pregledavati naše Top 10 VPN stranicu za popis alternativa s cjelovitim pregledima svake VPN usluge.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map