Turbo VPN pregled – čuvajte se ovog besplatnog VPN-a

Mobilno računanje počinje nadmašiti dane stolnih ili prijenosnih računala. Iako još uvijek postoji tržište stolnog računanja, mnogi korisnici odlučuju pregledavati ili surfati na svojim omiljenim mobilnim uređajima. Iako postoje neke velike tvrtke VPN tvrtke koje nude više verzija za svoj proizvod, temeljene na platformi. Međutim, Turbo VPN fokusiran je isključivo na mobilne uređaje. Prema Google statistikama, ovaj VPN ima više od 10 milijuna preuzimanja i 4,7 zvjezdica s više od milijun recenzija. Naveden je kao 100% besplatni VPN za korisnike mobilnih uređaja. Ako ste poput većine ljudi, pomisao na korištenje besplatnog VPN-a zvuči privlačno. Naravno, na našem polju, izraz “besplatno” čini se nelagodno. U našem pregledu Turbo VPN-a razmotrit ćemo različite značajke i pružiti više detalja i vidjeti je li to ono što je provaljivalo..


Želite li usporediti TurboVPN s našim najboljim preporučenim VPN uslugama? Evo nekoliko najboljih alternativa. Svaki VPN nudi 30-dnevno probno razdoblje bez rizika za testiranje usluge.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

O tvrtki

Nažalost, ne možemo vam reći mnogo o kompaniji koja stoji iza Turbo VPN-a. To nas samo po sebi čini nervoznima. Oni imaju minimalističku web stranicu koja se nalazi na www.turbovpn.co. Međutim, oni vam ništa ne govore o tvrtki. Ono što vam možemo reći je da ga nudi kineska tvrtka, a VPN usluga je relativno nova. Čini se da imaju prilično veliku prisutnost na društvenim medijima, barem na Facebooku. Ako se tvrtka doista nalazi u Kini, objavljivanje na Facebooku može dokazati da usluga barem funkcionira. Koliko je popularna ova VPN, sljedeću smo poruku dobili kada smo joj pokušali pristupiti u Trgovini Google Play. Budući da smo ga tamo pronašli prije i imao je više od 10 milijuna preuzimanja, moramo se zapitati zašto ga je Google Play uklonio.

Google Play trgovina, nedostaje veza

Zatim, možete li vjerovati VPN-u sa sjedištem u Kini otkad je vlada zabranila VPN-ove bez izraženog odobrenja? Tvoj izbor. Mi bi preporučili Privatni pristup internetu kao alternativa. Za pravedno 2,50 dolara mjesečno možete uživati ​​u sigurnom VPN pristupu na svim svojim uređajima od pouzdane tvrtke.

cijena

Cijene turbo VPN-aIako je besplatan, imaju i “VIP” verziju VPN-a. Njihova cijena za mjesec dana usluge je 11,99 USD. Međutim, možete dobiti 12 mjeseci usluge za 36 USD. Kako navode, to je ušteda od 75%. To znači da je VIP usluga ista cijena ili malo skuplja od neke konkurencije. Kao što vidite na slici s desne strane, možete je isprobati i 7 dana besplatno. Naravno, možete otkazati nakon 7-dnevnog probnog razdoblja ili ga možete zadržati za iznos koji smo upravo spomenuli. Budući da je vezana za vaš Google Pay račun, kupnja usluge je vrlo jednostavna.

Značajke

Za razliku od nekih drugih tvrtki, čini se da Turbo VPN ne postavlja ograničenja ili ne umanjuje korisnike. Ono što čine jest uključuju oglase, ograničavaju broj uređaja i ograničavaju lokacije koje možete koristiti. Na njihovoj web stranici nalazi se odjeljak na vrhu za značajke. Međutim, stvari koje navode kao značajke standardne su za sve VPN-ove. Ništa se ne čini što ih izdvaja od ostalih usluga.

Lokacije i zemlje poslužitelja

I dalje imate mogućnost posjetiti nekoliko poslužitelja i područja, ali dobivate mnogo više raznovrsnosti ako odaberete VIP opciju kao što vidite dolje.

Turbo VPN poslužitelji

Kada koristite standardnu ​​uslugu, imate pristup na oko 7 lokacija u 6 popularnih zemalja. Oni uključuju Kanadu, Sjedinjene Države, Ujedinjeno Kraljevstvo, Nizozemsku, Singapur i Indiju.

Ako odaberete VIP uslugu, dobit ćete sljedeće pogodnosti.

 • Bez reklama.
 • Brže veze.
 • Više opcija za povezivanje širom svijeta.
 • Povežite se s do 5 uređaja.

Dodatne lokacije premium servera uključuju Australiju, Japan, SAD, “Netflix server u SAD-u”, Singapur, Rusiju, Indiju, Njemačku, Švedsku i druge.

Hands-on testiranje

Povezivanje s VPN-om je jednostavno. Na ploči u nastavku vidite 3 zaslona veze. U gornjem desnom kutu možete promijeniti poslužitelj koji želite koristiti klikom na ikonu zastave. Naravno, svaka zemlja ima različitu ikonu. Kao što smo ranije spomenuli, imate više opcija s premium opcijom.

Priključna ploča Turbo VPN

Turbo VPN test brzine

Gubitak brzine jedan je od nedostataka korištenja besplatne usluge. Poslužitelj koji smo testirali bio je prilično spor. Iako postoje korisnici koji kažu da je ovo brza usluga, nismo ustanovili da je to slučaj. Da budemo fer, napravili smo 2 odvojena ispitivanja brzine. Vodili smo ih na 2 različita mjesta, razdvojena 13 milja na različite datume u različito vrijeme. Također smo koristili 2 različita davatelja internetskih usluga. Kada pogledate slike, vidjet ćete da smo koristili istu lokaciju za svaki test. Kao što vidite, ako nude brzu uslugu, besplatna verzija to nije. Nadamo se da biste mogli očekivati ​​bolje brzine na premium verziji. Također, svaki put kada povežete ili prekinete vezu, vidjet ćete oglas. To može postati neugodno ako se povežete s različitim lokacijama.

Lokacija 1

Turbo VPN brzina ispitivanja mjesta 1

Lokacija 2

Turbo VPN brzina ispitivanja 2

Zašto biste trebali koristiti VPN

Kako sve više i više ustanova nudi besplatni WiFi, vrlo je važno koristiti VPN. Iako je WiFi sjajan, cyber-kriminalci smatraju da je i on sjajan. Spajanjem na poslužitelj po vašem izboru stvarate sigurnu i šifriranu vezu. Na taj način uvelike smanjujete vjerojatnost da će kriminalci ukrasti vaše osjetljive podatke.

Drugi razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da zaobiđete geo-ograničenja. Povezivanje s tamo poslužiteljem pomoći će vam bez obzira gdje se nalazite. To je zato što softver za blokiranje misli da se nalazite negdje drugdje. To može biti prava prednost ako pokušavate pristupiti određenim regijama ili vam je onemogućeno gledanje sadržaja. Jednostavno se povežite s poslužiteljem i možete početi pregledavati ili pregledavati sadržaj kojem želite pristupiti.

Što je s curenjem?

TurboVPN test propuštanjaKroz pregled mišljenja kada je aplikacija još bila u Google Play trgovini, neki su korisnici spomenuli probleme s propuštanjem. Zbog toga smo koristili sveobuhvatni ispitivač propuštanja na www.doileak.com. Sviđa nam se korištenje ovog jer vam pokazuje različita područja na kojima otkriva probleme. Kao što možete vidjeti na slici s desne strane, ovom VPN-u treba pelena za propuste koje ima. Naravno, neki problemi koji vidite s desne strane nastali su zbog problema s pregledavanjem putem mobitela, a ne s uslugom.

Trebam li koristiti ovaj VPN?

Hoćete li koristiti Turbo VPN ili ne, ovisi o vašim ciljevima. Ako planirate koristiti uslugu za pristup ograničenim područjima, možda je u redu. U skladu s tim, ne bismo odabrali ovu ili bilo koju drugu besplatnu VPN uslugu iz Kine. Zemlja zapravo nije poznata po svojoj slobodi interneta. Iako davatelj navodi da ne zadržavaju podatke, ipak mogu po potrebi iz pravnih razloga. Također su izrazito nejasne u drugim točkama. Ako želite uslugu s boljim stupnjem sigurnosti i bez curenja, vani je puno vrhunskih usluga. Potražili bismo drugdje.

Završne misli o Turbo VPN-u

Dno crta je, Turbo VPN je izuzetno popularan. Kad ga je Google skinuo, imao je više od 15 milijuna preuzimanja. Nismo uspjeli pronaći nikakvu informaciju zašto je uklonjena iz Google Play Store-a. Definitivno nas pita što se dogodilo s njim. Ne zna se hoće li vratiti trgovinu, ali u međuvremenu je možete pronaći kao dio Aptoide.com. Uvijek biste se trebali zaštititi kada ste na WiFi. Besplatna usluga je spora, nepropusna i nepouzdana. To bi moglo reći samo možda malo bolje nego ništa ne koristiti. Sjetite se samo da ćete se moći povezati sa SAD-om, Velikom Britanijom, Indijom ili Singapurom samo ako koristite besplatnu verziju. To bi vam moglo pomoći da se zaobiđete geo-ograničenja ako želite koristiti nešto poput SoundCloud, Pandora ili drugih, ali to je sve što biste trebali očekivati ​​od njega. Možda biste željeli pogledati i našu Top 10 VPN-a za usporedbu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map