VPN.asia pregled

VPN.asia je nov u mrežnom prostoru privatnosti. Njihova usluga pomoći će vam da ispunite sve svrhe koje imate za VPN. Oni nude solidnu VPN uslugu koja će vam pomoći da otključate geo-ograničene sadržaje, zaštitite i zaštitite internetsku privatnost i pomognete ublažavanju cenzure društvenih medija i drugih popularnih web stranica u politički zabranjenim zemljama.


APN.asia pregled

Cijene i posebne ponude

VPN.asia pojednostavljuje njihove cijene koristeći samo jedan plan za njihovu uslugu. Ovaj plan omogućuje njihovim članovima brzu, anonimnu, sigurnu VPN vezu za obavljanje njihovih svakodnevnih internetskih aktivnosti. Oni nude popuste na dugoročne pakete svojih VPN-a. Na tržištu su tri takva paketa: mjesec, tri mjeseca i godinu dana.

VPN.asia cijene

Možete dobiti mjesec dana VPN-a za 9 USD, tri mjeseca za 8 USD mjesečno, a godinu dana za samo 6 dolara mjesečno.  Zahvaljujemo timu VPN.asia koji je našim članovima ponudio 20% popusta na njihovu uslugu. Možete spremiti dodatnih 20% popusta gore navedene cijene korištenjem koda kupona VPNFAN tijekom odlaska. Napomena, ovi se paketi naplaćuju kao jedno plaćanje za cijelo vrijeme trajanja. Prijaviti se na godinu dana usluge poput besplatnog dobivanja četiri mjeseca VPN-a.

Probno razdoblje bez rizika

VPN.asia želi pružiti svima priliku da procijene svoje usluge za sebe. Kao rezultat toga, nude besplatni probni račun od 3 dana. Upisat ćete korisničko ime, svoje ime, adresu e-pošte, zemlju i stvoriti zaporku za prijavu. Za prijavu na besplatni probni račun neće biti potrebno plaćanje. Besplatna probna verzija omogućit će vam pristup deset poslužitelja u tri države. Omogućuje vam sigurnu VPN uslugu bez evidentiranja do 50 GB kako biste sami mogli vidjeti performanse njihove mreže. Budući da za otvaranje računa nisu potrebni podaci o plaćanju, ne morate ih otkazivati. Jednostavno istječe nakon što završi probno razdoblje.

Osim besplatnog probnog razdoblja, nude i posebnu ponudu na jednomjesečni račun: $ 1 za prvi mjesec usluge s 9 USD mjesečno ponavljajući se nakon prvog mjeseca. Olakšavaju otkazivanje računa ako odlučite da usluga nije za vas. Jednostavno se prijavite u područje vašeg klijenta i odaberite uslugu, kliknite malu strelicu s desne strane detalja za prikaz i odaberite “Zatraži otkaz”. Istim postupkom možete nadograditi svoj VPN račun ako uživate u usluzi. Jednostavno odaberite “Nadogradnja / nadogradnju” i odaberite paket na koji želite nadograditi. Također možete poslati e-poštu njihovoj podršci i oni će je nadograditi umjesto vas.

VPN.asia nudi 7-dnevnu garanciju povrata novca za sve članove koji se pretplate na neki od njihovih plaćenih planova korištenjem načina plaćanja koji se vraća. Oni koji se prijave na besplatni račun ne ispunjavaju uvjete za ovaj povrat. Nadoknada će se vršiti u američkim dolarima po trenutnom tečaju za one koji plaćaju putem Bitcoina.

Posjetite VPN.asia

VPN.asia Mrežne i poslužiteljske lokacije

Članovi VPN.asia usluge imaju pristup mreži razine 1 s preko 128 poslužitelja. Imaju VPN servere koji se nalaze na strateškim lokacijama širom svijeta, uključujući preko 50 u Europi, 14 u Aziji, 2 u Južnoj Americi i preko 60 u Sjevernoj Americi. Iako nije velik kao neki VPN davatelji, VPN.asia ima uslugu koja će vam omogućiti ispunjavanje gotovo bilo koje svrhe koju biste mogli imati za VPN uz zadržavanje anonimnosti i privatnosti.

CountriesServersProtocols
17128+PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN (TCP), OpenVPN (UDP)

VPN.asia održava poslužitelje na ovim lokacijama:

 • Azija
  • Australija, Sydney; Japan, Tokio; Singapur, Serangoon; Koreja, Seul
 • Brazil
  • Sao Paulo
 • Europa 
  • Belgija, Bruxelles; Danska, Kopenhagen; Francuska, Pariz; Njemačka, Frankfurt; Mađarska, Budimpešta; Poljska, Varšava; Španjolska, Madrid; Švedska, Stockholm; Švicarska, Zurich; Ujedinjeno Kraljevstvo, London
 • Ujedinjene države
  • Ashburn, VA; Atlanta, GA; Chicago, IL; Dallas, TX; Los Angeles, Kalifornija; Miami, FL; New York, NY; Phoenix, AZ; San Jose, Kalifornija; Seattle, WA; Washington DC

Privatnost i sigurnost

VPN.asia jasno govori o svojim pravilima o privatnosti i u potpunosti iznosi podatke koje prikupljaju i kako ih koriste i dijele s drugima. Prije svega, oni ne registriraju VPN promet za svoje članove. Njihovo stajalište o vašoj osobnoj privatnosti sažeto je sljedećim prikazima iz njihove politike privatnosti.

VPN.asia ne prikuplja i ne bilježi bilo kakav promet niti koristi svoje usluge virtualne privatne mreže.

Da biste stvorili račun, možda ćete trebati navesti određene osobne podatke, poput vašeg imena i e-pošte. Trebat ćete odabrati i korisničko ime i lozinku i dostaviti nam podatke o plaćanju. Te ćemo podatke koristiti samo za prikupljanje i obradu plaćanja za vas.

Međutim, ne pratimo korisničke aktivnosti izvan naše web stranice, niti pratimo aktivnosti pregledavanja korisnika koji su prijavljeni na našu VPN uslugu..

Ne prodajemo ili iznajmljujemo osobne podatke drugima.

Njihova politika privatnosti jasno daje do znanja da VPN.asia ozbiljno shvaća vašu privatnost i čini sve što je u njenoj moći da je zaštiti.

Sa sigurnosnog stajališta, VPN.asia je pokrivala i vas. Oni nude širok spektar protokola, uključujući PPTP, L2TP / IPsec i OpenVPN (TCP / UDP) kako bi šifrirali sav vaš internetski promet i zaštitili sve svoje mrežne transakcije. OpenVPN je najsigurniji protokol. L2TP / IPsec odličan je izbor za mobilne uređaje, jer većina ih ima izvornu podršku. Napokon, s obzirom na to da PPTP ima široku podršku za platformu i šifriranje na niskoj razini, popularan je izbor za strujanje medija kada sigurnost možda ne izaziva veliku brigu..

Posjetite VPN.asia

Hands-on testiranje

Za početak bih želio reći da je VPN.asia bila uspješna u našem testu brzine. Imaju prilagođene klijente za Windows i Mac kako bi se olakšalo onima koji se koriste tim sustavima za povezivanje i korištenje njihovih VPN-a. Softver možete preuzeti izravno s njihove web stranice. Nakon preuzimanja jedan je klik sve što je potrebno za instaliranje i početak korištenja njihove usluge. Uključuju i vodiče za povezivanje iOS i Android mobilnih uređaja na njihovu uslugu pomoću protokola L2TP / IPsec.

Povezivanje sa sustavom Windows

VPN.asia ima prilagođeni klijent za Windows koji će vam omogućiti lako povezivanje s bilo kojim poslužiteljem u njihovoj mreži koristeći protokol po vašem izboru sa samo nekoliko klikova mišem. Nisu potrebna tehnička znanja za početak korištenja njihove VPN-a za sigurno i anonimno prebacivanje interneta. Kada prvi put pokrenete klijenta, pozdravit će vas na VPN.asia, zamoliti vas da unesete svoje vjerodajnice za prijavu i omogućiti vam da ih odaberete za spremanje za buduće prijave. Zatim će prikazati nekoliko zaslona kako bi postavili početne postavke pokretanja za upotrebu usluge.

Sljedeće dvije slike prikazuju zaslon automatskog odabira poslužitelja. Ovi su izbori dostupni samo ako odaberete da za automatsko povezivanje s poslužiteljem pri pokretanju. Prvi pokazuje neke mogućnosti poslužitelja iz padajućeg okvira. Druga slika prikazuje dostupne protokole.

VPN.asia Windows Server

VPN.asia Windows protokol

Nakon što odaberete svoje postavke i kliknete gumb za završetak, učitavat će se glavni zaslon klijenta (prikazan dolje). Sredina ovog zaslona prikazuje sve VPN poslužitelje na koje se možete povezati u mreži. Mogu se sortirati abecednim redom prema zemlji, gradu ili poslužitelju. Uz to, mogu se poredati i po vremenu odziva. Možete odabrati poslužitelj s malim vremenom odziva za najbolje performanse.

Popis poslužitelja VPN.asia

Klijent će vam također omogućiti da odaberete protokol sa kojim želite da se povežete i da li želite da se automatski ponovno povežete ako ispadne vpn. Gornji desni dio zaslona prikazuje vaš trenutni status veze, lokaciju i vašu IP adresu. Desno od protokola nalazi se gumb za povezivanje ili prekid veze.

Odabirom postavki iz izbornika u vrhu klijenta prikazat će se sljedeći ekran. Ostale mogućnosti izbornika uključuju datoteku, vezu i podršku.

VPN.asia Postavke za Windows

 • Datoteka
  • Poslati u sistemsku traku – Smanjite program na ladicu.
  • Zaboravite vjerodajnice – za prijavu potrebno je korisničko ime i zaporka.
  • Izlaz – Zatvorite Windows klijent i isključite VPN
 • Postavke – Zaslon prikazan gore omogućava vam da promijenite postavke koje ste postavili prilikom prvog instaliranja VPN-a. Možete odlučiti spremiti ili otkazati promjene.
  • Potvrdite okvir za spremanje vjerodajnica za prijavu.
  • Potvrdite okvir za pokretanje VPN.asia klijenta kada se pokrene Windows.
  • Potvrdite okvir za automatsko povezivanje s poslužiteljem kada se pokrene Windows klijent.
   • Posljednji korišten poslužitelj
   • Najbliži poslužitelj po mrežnom kašnjenju
   • Ovaj poslužitelj – u padajućem okviru odaberite poslužitelj s kojim ćete se povezati.
   • Protokol – Odaberite padajući protokol s padajućeg popisa: PPTP, L2TP, OpenVPN (UDP), OpenVPN (TCP)
  • Postavljanje kašnjenja između pingova poslužitelja – 0-2000ms
 • Veza – Pregled dnevnika koristi se kako bi vam tim za podršku VPN.asia pomogao u rješavanju problema s vezom.
 •  podrška
  • Često postavljana pitanja – Ovo otvara stranicu VPN.asia baze znanja.
  • Glavna stranica za podršku – otvara glavnu stranicu za podršku na web mjestu kako biste mogli otvoriti i provjeriti ulaznice.
  • O VPN Aziji – Ova opcija prikazuje zaslon s informacijama o verziji klijenta.

Sviđa mi se njihov Windows klijent jer vam olakšava korištenje njihovog VPN-a. Odabir poslužitelja olakšava se tako što ćete ih sortirati kao i kompaktne i proširiti kategorije tako da brže možete pronaći poslužitelj koji tražite. Poredavanje prema vremenu odgovora također olakšava pronalazak najbržeg poslužitelja za vašu lokaciju.

Posjetite VPN.asia

Povežite se s Mac VPN klijentom

Baš kao i Windows softveru, i VPN.asia klijent za Mac može se preuzeti s njihove web stranice. Oni ih čine jednostavnim za preuzimanje i instaliranje jednim klikom. Ima iste značajke kao i njihov Windows klijent. Softver za Mac omogućuje onu jednostavnost upotrebe za Mac korisnike kao Windows klijent za svoje korisnike.

Povežite se s iPhonea ili iPada

VPN.asia nema aplikaciju za iOS, ali podržavaju sve uređaje (iPhone, iPad, iPod Touch). iOS izvorno podržava VPN-ove. VPN.asia ima vodič za korištenje L2TP protokola uz njihovu uslugu. Pored toga, možete se obratiti njihovoj službi za korisnike kako bi vam pomogli da povežete svoj iOS uređaj s drugim protokolima koji podržavaju, poput OpenVPN i PPTP. Nakon što dobijete plaćenu pretplatu, posjetite njihovu stranicu za više detalja i popis adresa poslužitelja.

VPN.asia L2TP postavljena za iOS:

 1. Kliknite “Postavke”, a zatim kliknite na “Općenito”.
 2. Pomaknite se prema dolje i odaberite “VPN”
 3. Dodirnite “Dodaj VPN konfiguraciju”
 4. Odaberite L2TP
  1. Unesite opis poput VPNAsia Atlanta
  2. U polje “Server” upišite adresu poslužitelja VPN.asia poslužitelja. Naći ćete potpuni popis adresa poslužitelja u području članova na njihovoj web lokaciji.
  3. Unesite svoje korisničko ime i lozinku.
  4. U polje Tajno unesite “vpn” bez navodnika.
  5. Provjerite je li omogućeno “Pošalji sav promet”.
  6. Dodirnite “Spremi”.
 5. Prebacite VPN “ON” da provjerite svoju vezu

Posjetite VPN.asia

Povežite se s Android uređaja

VPN.asia ne pruža aplikaciju za Android uređaje, ali postupak postavljanja vrlo je jednostavan. Pomoću njihovog vodiča možete povezati svoj Android telefon ili tablet pomoću protokola L2TP. Još jednom možete kontaktirati njihovu korisničku podršku kako bi vam pomogli da povežete svoj Android uređaj s OpenVPN ili PPTP. Nakon što dobijete plaćenu pretplatu, posjetite njihovu stranicu za više detalja i popis adresa poslužitelja.

Evo upute za L2TP veze:

1) Otvorite izbornik i odaberite postavke
2) Odaberite Bežična i mrežna ili bežična kontrola, ovisno o vašoj verziji Androida
3) Odaberite Postavke VPN-a
4) Odaberite Dodajte VPN
5) Odaberite Dodati VPN L2TP / IPsec PSK
6) Odaberite VPN ime i unesite opisno ime
7) Odaberite Postavite VPN poslužitelj i upišite naziv glavnog računala
8) Kucnite Postavite IPSec unaprijed podijeljeni ključ i uđi VPN”
9) Poništite potvrdu Omogući tajnu L2TP-a
10) Otvorite izbornik i odaberite Uštedjeti

Nakon dodavanja VPN trebao bi se pojaviti na popisu VPN-ova. Možete ga odabrati da biste se povezali.

Posjetite VPN.asia

VPN.asia test brzine

VPN.asia je dobro prošla u našem testu brzine. Brzina njihovog poslužitelja u Atlanti bila je izvrsna. Mislim da ćete biti prilično zadovoljni radom i odzivom njihove mreže.

VPN.asia test brzine

Kao što vidite, postojala je 10% razlika u brzini između veze izravno na mog ISP-a i veze na poslužitelj u Atlanti. Kao što se očekivalo, njihov je gubitak u brzini veze, ali za dodatnu sigurnost koja se pruža enkripcijom, to je prilično kompromis. Sa brzinom od gotovo 59 Mbps ne biste trebali imati problema sa surfanjem Internetom ili korištenjem njega u bilo koju drugu svrhu koju imate za VPN.

Zaključak

VPN.asia možda još nije robno ime, ali mislim da imaju ono što je potrebno za izgradnju sjajne VPN usluge. Njihova mreža sastoji se od preko 128 poslužitelja u 17 zemalja. Njihova politika zabrane prijave kao i jasna politika privatnosti ilustriraju njihovu posvećenost privatnosti i anonimnosti članova. Podržavaju PPTP, L2TP / IPsec i OpenVPN (TCP / UDP) protokole što njihovu uslugu čini kompatibilnom s raznim uređajima.

Možete koristiti VPN.asia za uživanje u streaming medijima, zaštitite svoje bankarske i druge sigurne podatke tijekom korištenja javnog Wi-Fi-ja, sprečite da vaš internetski internetski poslužitelj utiče vezu zbog navika pregledavanja interneta, svladavanje cenzure društvenih medija i drugih web stranica, kao i ostale motive zbog kojih koristite VPN.

Ono što mi se najviše svidjelo u usluzi:

 • Jednostavan za korištenje Windows i Mac softvera
 • Cijene s popustom za terminske planove kao i posebne
 • Transparentna politika bez zapisa
 • Podrška za najčešće protokole, uključujući PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN (TCP) i OpenVPN (UDP)

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Lakša navigacija web mjesta
 • Prilagođene aplikacije za iOS i Android uređaje
 • Više sadržaja u člancima iz njihove baze znanja za protokole koji nisu L2TP / IPsec

VPN.asia pruža brzu i sigurnu VPN uslugu za svoje pretplatnike. Njihova korisnička usluga je susretljiva, obrazovana i susretljiva. Uspjela sam razjasniti svoja pitanja o usluzi u samo nekoliko minuta koristeći njihovu podršku za chat uživo. Provjerite sami njihovu uslugu. Iskoristite njihovu posebnu ponudu za prvi mjesec uz 7-dnevno jamstvo povrata novca i pogledajte što mislite. Mislim da ćete biti zadovoljni njihovom uslugom.

Posjetite VPN.asia

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map