VPN Neograničen pregled

Započnimo naš pregled VPN Neograničeno, VPN uslugu koja se nudi putem KeepSolid-a, napomenuvši da se ona može koristiti na gotovo svim softverskim platformama koje će vam pomoći da zaštitite internetsku privatnost. To uključuje Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows telefon i Linux. Ima čak i proširenja za Chrome i Firefox te vodiče za upotrebu s drugim softverom i uređajima. VPN Neograničena usluga nudi više planova cijena s ciljem prilagođavanja različitih korisničkih proračuna. To čak uključuje ograničeni vremenski plan jednokratnog plaćanja. Njihova usluga omogućit će vam pristup preko 300 poslužitelja na 50+ lokacija širom svijeta. Tako će VPN Unlimited omogućiti sigurno surfanje Internetom gotovo iz bilo kojeg mjesta na svijetu, a istovremeno će pomoći u zaštiti vaše internetske privatnosti.


VPN Neograničen pregled

Cijene i posebne ponude

VPN Unlimited nudi šest različitih planova cijena za njihovu osnovnu VPN uslugu. To su sljedeće:

 • Plan odmora (Plan 7 dana) – 1,99 USD po 7 dana;
 • Ekonomski plan (mjesečni plan) – 4,99 USD mjesečno;
 • Standardni plan (Tromjesečni plan) – 3,00 USD mjesečno, naplaćuje se 8,99 USD svaka 3 mjeseca;
 • Stručni plan (godišnji plan) – 2,08 USD mjesečno, naplaćuje se 24,99 USD godišnje;
 • Premium plan (Trogodišnji plan) – 1,94 USD mjesečno, naplaćuje se kao 69,99 USD svake 3 godine;
 • Plan beskonačnosti (ograničeni vremenski plan od studenog 2016.) – 129,99 USD kao jednokratno plaćanje.

VPN Neograničene cijene

Kao što gornja slika pokazuje, pretplatnici VPN Unlimited dobivaju veće popuste na dugoročne planove. Svi planovi uključuju sljedeće pogodnosti:

 • Neograničena propusnost – brz neograničen internetski promet.
 • Pristup usluzi VPN Unlimited na više uređaja – možete registrirati do 5 uređaja odjednom.
 • Pristup širom svijeta – preko 300 poslužitelja na 50+ lokacija.
 • Javna Wi-Fi zaštita – privatnost i sigurnost od hakera na lokalnim javnim Wi-Fi žarišnim mjestima.
 • Zaobići cenzuru – s vladinog i lokalnih vatrozida.
 • Pristupite geoograničenom sadržaju – poboljšati vaše iskustvo gledanja na mreži
 • Pristup VPN Neograničen s gotovo bilo kojeg uređaja – usluga ima softver za Windows telefon, iPhone, iPod i iPad, kao i Mac OS X, Windows, pa čak i Linux.
 • Povrat novca zagarantovan – povraćaj novca za 7 dana ako niste u potpunosti zadovoljni njihovom uslugom.

Posjetite VPN Unlimited

Neograničeno proširenje plana VPN-a

Uz osnovnu uslugu, naša recenzija VPN Unlimited pokazala je da nude i sljedeća proširenja plana:

 • Osobni poslužitelj – To vam omogućava pristup vašem osobnom poslužitelju na odabranim svjetskim lokacijama koji se mogu koristiti za sigurne mrežne poslovne transakcije ili igranje bez zaostajanja. Planovi uključuju:
  • Mjesečno – 14,99 USD mjesečno;
  • Godišnje – 12,50 USD mjesečno, naplaćuje se godišnje;
  • Doživotno – 499,99 USD 0 -kratna uplata.
 • Osobna IP adresa – To vam omogućuje pristup ne dijeljenoj čistoj IP adresi koja može pružiti neke od prednosti osobnog poslužitelja po manje skupoj cijeni. Planovi uključuju:
  • Mjesečno – 9,99 / mjesec;
  • Godišnje – 8,33 USD / mjesečno, naplaćuje se godišnje.
 • Dodatni uređaji – To vam omogućuje dodavanje više istodobnih uređaja u vaš osnovni plan. Ovisno o vašim potrebama, mjesečne ili godišnje planove možete kupiti na sljedeći način:
  • Mjesečno – Jedan uređaj, 0,99 USD mjesečno; pet uređaja, 4,99 dolara mjesečno; ili deset uređaja, 9,99 USD mjesečno.
  • Godišnje – Jedan uređaj, 0,25 USD mjesečno; pet uređaja, 1,25 dolara mjesečno; ili deset uređaja, 2,50 USD mjesečno.

Slično kao u osnovnim VPN planovima, veća popust nudi se na dugoročnijim proširenjima plana.

Dodatne ponude proizvoda

Uz njih, naš pregled VPN Neograničeno utvrdio je da njihova matična tvrtka KeepSolid pruža obitelj proizvoda koji uključuju Wi-Fi zaštitnu točku hotspot-a, mrežne alate, Wi-Fi prijenos fotografija, privatni preglednik i popis obveza. Privatni preglednik može se besplatno preuzeti i koristiti s VPN Unlimitedom da bi se povećala privatnost na mreži. To Do Check List je upravitelj zadataka koji će vam omogućiti da sigurno dijelite svoje zadatke s drugima putem šifrirane veze s tunelom. Može ga se povezati u paket sa VPN Unlimited koristeći sljedeće planove:

 • professional (godišnji plan) – 2,83 USD mjesečno, naplaćuje se 33,99 USD svake godine;
 • Premija (Trogodišnji plan) – 1,99 USD mjesečno, naplaćeno 69,99 USD jednom.

Preporučujemo da ako se pretplatite na njihov Premium (trogodišnji plan) kupite paket koji se isporučuje jer je to ista cijena kao i VPN Unlimited usluga, tako da u osnovi dobijate besplatni upravitelj zadataka To Do Check List. Veze za više informacija o svim tim proizvodima možete naći na web stranici VPN Unlimited.

KeepSolid pruža različite načine kupnje pretplate na VPN Unlimited, uključujući Bitcoin, PayPal, Amazon i kreditne kartice (Visa / MasterCard). Plaćanje putem PayPal-a olakšat će vam da sve svoje internetske uplate zadržite na središnjem mjestu. Plaćanje putem Bitcoina omogućit će vam da ostanete anonimniji.

Probno razdoblje bez rizika

VPN Unlimited nudi besplatnu probnu verziju od 7 dana koja se aktivira kada se prijavite na neki od njihovih plaćenih planova. To znači 7-dnevno jamstvo povrata novca. Ako niste zadovoljni njihovom uslugom i otkažete je u prvih sedam dana korištenja, dobit će vam puni povrat vaše kupovne cijene. Način korištenja za vraćanje povrata ovisit će o metodi kojom ste kupili originalnu kupnju. Više informacija o tome možete pronaći u njihovom TOS-u.

Posjetite VPN Unlimited

VPN Neograničena mreža i lokacije poslužitelja

VPN Unlimited omogućuje pristup više od 300 poslužitelja na više od 50 lokacija. Rasprostranjene su u više od 40 zemalja širom svijeta. Imaju više lokacija u mnogim ključnim zemljama poput Australije, Kanade, Indije, Rusije, Sjedinjenih Država i Velike Britanije. Potpuni popis regija i zemalja u kojima VPN Unlimited ima poslužitelje nalazi se u nastavku:

 • Sjeverna Amerika
  • Kanada, Meksiko, Panama, Sjedinjene Države
 • Južna Amerika
  • Brazil, Čile
 • Europa
  • Austrija, Bugarska, Češka, Danska, Finska, Francuska, Njemačka, Island, Irska, otok Man, Italija, Litva, Luksemburg, Nizozemska, Norveška, Poljska, Rumunjska, Rusija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Ukrajina, Ujedinjene Države Kraljevstvo,
 • Azije, Afrike i Tihog oceana
  • Australija, Hong Kong, Indija, Izrael, Japan, Malezija, Južna Koreja, Singapur, Južna Afrika, Tajland, Turska

Privatnost i sigurnost

Naša recenzija VPN Unlimited otkrila je da oni ne bilježe bilo koji specifični web promet svojih korisnika. To znači da na njihovoj VPN usluzi ne pretražuju pretraživanja niti web stranice koje posjećuju. Međutim, oni prate neke meta podatke kao što je prikazano u sljedećem izvodu sa njihove stranice privatnosti.

KeepSolid Inc. NE prikuplja i ne bilježi nikakve korisničke aktivnosti tijekom upotrebe bilo koje od njihovih VPN usluga, osim ukupne količine web prometa za svaku sesiju i datum sesije, za njihovo prikazivanje u korisničkom web kabinetu i unutar aplikacija VPN klijenta. KeepSolid Inc. pohranjuje i šifrirane podatke o količini povezanih uređaja za svaki račun jer je maksimalni dozvoljeni iznos ograničen. Ovi podaci mogu se procijeniti u Uredu korisnika, gdje bilo koji korisnik može izbrisati svoje uređaje s računa.

VPN Unlimited također ima Canary Warrant da pozovu Izvješće o transparentnosti, gdje ažuriraju svoje trenutno stanje. Izvješće ažurira zahtjeve vlasti da se zahtjevi za informacijama objavljuju tromjesečno. Od 1. rujna 2016. nije došlo do zahtjeva za informacije korisnika VPN Neograničeno.

VPN Unlimited koristi OpenVPN protokol s UDP portovima na Android i Windows i Linux platformi koji koristi AES-256 algoritam sa SHA-1 provjerom autentičnosti. Početna rukovanje je putem RSA-1024. Mac OS X i iOS platforme koriste IKEv1 s enkripcijom kojom upravlja ugrađeni IPsec koristeći snažni AES-CBC-128 algoritam.

Uz sve to, VPN Unlimited nudi dodatni sloj enkripcije i prikrivanje podataka za ograničena okruženja. Zovu ovu mogućnost KeepSolid Wise. To je proširenje protokola koje pomaže korisnicima da spretno klizi vatrozidima. To će spriječiti otkrivanje vaše VPN veze i moguće ispuštanje ISP-a. Ovo funkcionira tako što šalje VPN promet putem standardnog HTTPS TCP 443 priključka. Dostupan je za uređaje sa sustavom iOS 9 ili novijim, Android, Windows i Linux, a preporučuje se kupcima koji žive u Kini, UAE, Saudijskoj Arabiji, Rusiji, Indoneziji, Indiji, Turskoj, Siriji ili Iranu ili posjećuju Kinu..

Posjetite VPN Unlimited

VPN Neograničena podrška

VPN Unlimited nudi podršku za ulaznice putem e-pošte 24 sata dnevno za sve probleme koji imate. Na većinu ulaznica za podršku odgovoreno je za nekoliko sati. Njihova forma podrške prilično je osnovna. Omogućuje vam unos imena, adrese e-pošte, opis vašeg problema i prilaganje bilo kojeg pratećeg materijala. Oni također održavaju bazu podataka FAQ koja možete pregledavati da biste vidjeli je li vaš problem već riješen. Konačno, imaju izvrsne priručnike za instalaciju i korisnike za svoju VPN uslugu za razne OS platforme.

Hands-on testiranje VPN Neograničeno

Usluga VPN Unlimited podržava iOS, Android, Mac OS X, Windows, Linux, Windows Phone i Apple TV. Čak ima i proširenja za preglednike Firefox i Chrome. Mi ćemo detaljnije pogledati neke od njih u ovom odjeljku.

Povezivanje pomoću Windows klijenta

Samostalni klijent VPN Neograničeno podržava Wndows XP SP3 i novije verzije. Može se instalirati sa stranice za preuzimanje web mjesta VPN Unlimited-a. Na ovoj stranici odaberite “Windows”, a zatim na rezultirajućoj stranici kliknite gumb “Stand Alone” da biste preuzeli instalacijsku datoteku klijenta na svoj stroj. Pokrenite ovu datoteku kao administrator da biste dovršili postupak instalacije.

Kad se klijent instalira na vaše računalo, vidjet ćete ovaj prozor. Ovo je glavna nadzorna ploča VPN klijenta. Izbornik s lijeve strane u ovom prozoru omogućit će vam sljedeće:

 • Prikažite popis skrivača na koje se možete povezati.
 • Pogledajte mrežne postavke vašeg računa.
 • Pristupite društvenim medijima i podržite VPN Unlimited uslugu.
 • Ispitajte svoju trenutnu pretplatu i obnovite je ili promijenite.

VPN Neograničeno za Windows

Vrh ovog prozora ima preklopku (UKLJUČENO ili ISKLJUČENO) za povezivanje ili prekid veze s VPN uslugom, prikazuje trenutno stanje veze i ovisne o važećim IP adresama (stvarni IP i virtualni IP) ako ste spojeni na VPN. poslužitelj. Odabir „Serveri“ iz lijevog izbornika rezultira u sljedećem prozoru.

VPN neograničeni poslužitelji

Iz gornjeg prozora možete odabrati VPN poslužitelj koji želite i na njega se povezati pomoću preklopnog gumba. Alternativno, možete samo dvaput kliknuti na mjesto VPN poslužitelja za uspostavljanje veze. Ako odaberete “Optimalno”, klijent će vas povezati s najbližim / najbržim poslužiteljem na vašu trenutnu lokaciju. Njihova je postavka također za povezivanje s serverom za strujanje omiljenih internetskih medijskih sadržaja. Budući da se za P2P ne mogu koristiti svi poslužitelji, ovaj prozor također ilustrira one koji mogu prikazati riječ torrents pomoću crte kroz nju pored onih poslužitelja koji ne mogu.

Odabirom računa na lijevom izborniku slijedi sljedeći prozor koji će vam omogućiti izmjenu mrežnih postavki računa. Ovaj će vam prozor omogućiti uključivanje ili isključivanje sljedećih postavki:

 • KeepSolid Wise – Ovo je način prikrivanja koji je koristan za izbjegavanje institucionalnih vatrozida poput Kineskog Velikog vatrozida i zaobići cenzuru u mnogim drugim zemljama.
 • Zaustavite curenje DNS-a – To će usmjeriti internetske upite pretraživanja putem internog DNS klijenta VPN Unlimited.
 • Popravak veze – To se može koristiti za rješavanje problema s vezom klijenta.

VPN Neograničene mrežne postavke za WindowsKao što pokazuju ove snimke zaslona, ​​VPN Neograničeni klijent za Windows je jednostavan za korištenje. Potrebno je samo nekoliko klikova za odabir mrežnih postavki, željenog mjesta poslužitelja, a zatim povezivanje s VPN uslugom. Isključivanje je još jednostavnije. Jednostavno prebacite vezu. Tada možete odabrati drugi poslužitelj na koji ćete se povezati.

Posjetite VPN Unlimited

Povezivanje putem Android aplikacije

Aplikacija VPN Unlimited kompatibilna je s Androidom 4.0 i novijim verzijama. Može se instalirati sa stranice za preuzimanje s njihove web stranice odabirom “Android”. Klikom na “Preuzmi s Google Playa” odvest ćete se tamo kako biste preuzeli aplikaciju. Jednom kada je instaliran na vaš Android uređaj, morat ćete se prijaviti pomoću svog korisničkog imena i zaporke. Nakon riječi, vidjet ćete glavni zaslon za povezivanje aplikacija poput onog koji je prikazan u nastavku. Ova slika prikazuje zaslon u pejzažnom načinu s izbornikom proširenim dok je spojen na VPN poslužitelj u Indiji-Delhiju.

Kao što možete vidjeti na ovoj slici, glavni zaslon je mapa lokacija poslužitelja. Dotaknite jednu od ovih lokacija proširit ćete je kao što je prikazano. Doticanjem prekidača pored lokacije u ovom proširenom okviru pokrenut će se postupak povezivanja. Alternativno se također možete povezati pomoću prekidača na dnu zaslona nakon što odaberete VPN poslužitelj. Vrh zaslona prikazuje također vašu lokaciju i virtualnu IP adresu.

App za neograničen VPN

Proširenom meniju pristupa se dodirom ikone izbornika (trostruke vodoravne trake) na vrhu zaslona. Ima vaše ime računa i preostalo preostalo vrijeme u vašoj trenutnoj pretplati. Zatim postoje izbornici za sljedeće:

 • News center – Ovaj ekran sadrži veze na račune na društvenim mrežama i označava da li su objavljene nove poruke.
 • Informacija – Prikazuje zaslon koji sadrži veze za slijedeće društvene mreže i veze do različitih informacija o podršci.
 • Kupnja – Na ovom se zaslonu prikazuju trenutačni VPN planovi i omogućuje vam da proširite svoj račun ili trajanje pretplate.
 • postavke – Ovaj ekran koji je dolje prikazan podijeljen je u tri odjeljka:
  • ID računa – To će vam omogućiti odjavljivanje aplikacije, ali morat ćete podnijeti ostavku sljedeći put kada je otvorite.
  • Općenito – Ovaj će vam odjeljak omogućiti ispitivanje VPN statistike, evidenciju i uklanjanje pogrešaka, postavljanje proxyja, odabir načina na koji se aplikacija rukuje ponovo povezuje i iskorištavanje kodova.
  • sigurnosti – Ovaj će vam odjeljak omogućiti postavljanje aplikacije tako da je uvijek potrebna lozinka za pokretanje aplikacije, promjena lozinke vašeg računa i namještanje aplikacije da koristi prikriveni način.

Gumbi za kupnju drugih opcija računa i odjava zaključuju prošireni izbornik.

VPN Neograničen AndroidMožete vidjeti da je Android aplikacija VPN Unlimited jednako jednostavna za upotrebu kao i Windows klijent. Glavna razlika je da je glavni zaslon povezivanja baza mapa umjesto popisa poslužitelja. Nekoliko taktova na karti i možete se povezati s bilo kojim VPN serverom u njihovoj mreži. Također ima nekoliko korisničkih postavki, uključujući veze u skrivenom načinu.

Posjetite VPN Unlimited

VPN test neograničene brzine

Naš test brzine za VPN Unlimited mrežu pokazao je da su performanse dobre. Bilo je to malo iznad prosjeka onih koje smo testirali u pogledu brzinske razlike. Kao što se i očekivalo, određeni su gubici u brzini zbog enkripcije koja se apsorbira korištenjem VPN usluge. Taj se gubitak nalazio u prihvatljivim vrijednostima za VPN Unlimited uslugu.

VPN test neograničene brzine

Kao što vidite na gornjim slikama, šifrirana veza smanjila je brzinu učitavanja naše baze ISP-a s 29,15 Mb / s na 25,98 Mb / s. Ovo je pad od oko 10,8% na server u Manassasu, VA. Ovo je prihvatljiv gubitak za sigurnost podataka koja se nude kriptiranjem cjelokupnog internetskog prometa putem usluge VPN Unlimited.

Zaključci

VPN Unlimited usluga je koju pruža KeepSolid Inc. Omogućit će vam da ostanete sigurniji i kod kuće i na lokalnoj žarišnoj točki kriptirajući sav svoj internetski promet i usmjerite ga na namjenske VPN poslužitelje. Tako će se pojaviti kao da je promet nastao negdje drugdje. Tako pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. Njihova se mreža sastoji od preko 300 poslužitelja na više od 50 lokacija.

VPN Unlimited ima sjedište u Sjedinjenim Državama. Ne bilježi određene web lokacije ili upite svojih kupaca, ali sprema neke meta podatke za održavanje računa. VPN Unlimited ima prilagođeni softver za Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows telefon i Linux. Oni također imaju proširenja aplikacija za Firefox i Chrome preglednike. Njihov softver ima minimalni broj postavki i jednostavan je za korištenje. Nekoliko jednostavnih klikova mišem ili dodira na zaslonu vašeg uređaja omogućit će vam da se povežete s VPN poslužiteljem na njihovoj mreži.

Sve njihove aplikacije pružaju dobru enkripciju. Njihovi Windows, Linux i Android softver koriste OpenVPN protokol AES-256 sa SHA-1 provjerom autentičnosti. To im omogućava dobru ravnotežu brzine, sigurnosti i ukupne pouzdanosti. Imaju prikriveni način za one koji trebaju zaobići vatrozidove i prevladati institucionalnu cenzuru. Njihove Mac OS X i iOS aplikacije koriste IKEv1 i ugrađeni IPsec za šifriranje. Koriste se AES-CBC-128 algoritam.

VPN Unlimited također nudi ručne tutorijale za povezivanje s njihovim servisima na raznim platformama i operativnim sustavima. Njihova podrška počinje uslugom internetskog chatanja. Imaju bazu podataka FAQ. Više uključenih problema može se riješiti njihovim sustavom izdavanja ulaznica 24/7/365.

Ono što nam se najviše svidjelo u usluzi:

 • Njihova mreža je globalno raznolika.
 • Klijenti nude za Windows, Mac OS X i Linux
 • Imaju mobilne aplikacije za iOS, Android i Windows telefon.
 • Namjenske IP adrese i poslužitelji za one koji ih trebaju.
 • VPN Unlimited kvartalno objavljuje izvještaj o transparentnosti.

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Povećajte jačinu šifriranja svojih Mac OS X i iOS aplikacija.
 • Skratite vrijeme korisničke podrške.
 • Dodajte prekidač kill na njihov prilagođeni softver.

VPN Unlimited ima mrežne poslužitelje na većini glavnih kontinenata. Poslužitelji imaju u Africi, Aziji, Europi, Oceaniji, Sjevernoj i Južnoj Americi. Članovi imaju pristup brzoj VPN mreži. Imaju 7-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete sami testirati njihovu uslugu. Pokušajte ih vidjeti što mislite. Ako vam se sviđa brzina i duševni mir koji nudi njihova VPN usluga, možete se prijaviti na neograničen pristup od samo 4,99 USD mjesečno.

Posjetite VPN Unlimited

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map