VPN Zoom pokrenut je 2014. godine, a sjedište je u Sjedinjenim Državama. Usluga nudi neke impresivne značajke. Članovi imaju pristup mreži razine 1 što znači brze i pouzdane veze. Imaju prilagođeni softver za Windows i Mac zajedno s prijenosnim klijentom. VPN Zoom koristi tokeniziranu obradu za kreditne kartice što dodaje dodatni sloj zaštite privatnosti. Oni također podržavaju plaćanje bitcoinima.

VPN pregled zuma

Cijene i posebne ponude

VPN Zoom uključuje neograničeno korištenje podataka i do dvije veze za sve članove. Cijena se temelji na vašem terminu prijave. Oni nude mjesečne, polugodišnje i godišnje termine. Dulji uvjeti dolaze s dubljim popustom, tako da za najbolju vrijednost želite provjeriti njihov godišnji rok.

VPNZoom planovi cijena

Korisnici mogu koristiti besplatni VPN Zoom softver za Windows i Mac za pristup usluzi. Zajedno s prijenosnim klijentom. Oni nude popuste na temelju željenog termina pretplate. Možete uštedjeti do 25% na godišnjoj pretplati. Izrada godišnjeg plana najbolja vrijednost. Posjetite posebnu stranicu VPN zuma za spremanje.

Kada je u pitanju prijava za VPN pristup, pogledamo ponuđene mogućnosti plaćanja. Kada VPN usluge prvo pokrenu, mogućnosti plaćanja su obično ograničene. To nije slučaj s VPN zumom. Možete reći da ulažu mnogo razmišljanja i truda u plaćanja kupaca. Prihvaćaju kreditnu karticu, PayPal i bitcoin.

VPN Zoom tim imao je na umu privatnost prilikom planiranja načina plaćanja. Imati mogućnost plaćanja s bitcoinom je veliki plus. Koriste tokeniziranu obradu za kreditne kartice što znači da se podaci o plaćanju ne pohranjuju na njihovim poslužiteljima. VPN korisnici cijenit će dodatni sloj privatnosti.

Probno razdoblje bez rizika

Nadamo se da će vam naš pregled VPN Zoom-a dati dobru predstavu o tome što usluga može ponuditi, ali trebate i vremena za testiranje. Morat ćete isprobati uslugu za sebe. VPN Zoom također to razumije. Da bi im se pomoglo, nude 3-dnevnu garanciju povrata novca. Evo sažetka pravila o povratu sredstava izravno sa stranice FAQ VPNZoom.

Nudite li besplatnu probnu verziju?

Ne, nudimo 3-dnevnu garanciju povrata novca. Besplatna suđenja potiču neželjene pošte i prevarante koji zloupotrebljavaju mrežu što zauzvrat utječe na naše vjerne članove.

Koji su uvjeti garancije povrata novca?

Morate otkazati u roku od 3 dana i zatražiti povrat novca. Nema drugih uvjeta.

Posjetite VPNZoom

VPN Zoom mreža i lokacije poslužitelja

VPN Zoom nudi širok raspon lokacija poslužitelja. Imaju poslužitelje na ključnim mjestima širom svijeta. Usluga se pokreće na razini 1, tako da možete očekivati ​​visoku razinu brzine i pouzdanosti. Neke rezultate ispitivanja testiranja pokazat ćemo vam kasnije u pregledu, ali za sada samo znamo da su vremena odziva impresivna.

CountriesLocationsServersIP’sProtocols
16247014.000OpenVPN, PPTP, L2TP

VPN Zoom ima servere koji se nalaze u Sjedinjenim Državama. Ujedinjeno Kraljevstvo, Australija, Brazil, Kostarika, Danska, Finska, Njemačka, Japan, Nizozemska, Poljska, Singapur, Južna Koreja, Španjolska i Švedska.

Privatnost i sigurnost

Kad govorimo o VPN uslugama, mnogi ljudi pretpostavljaju da će dobiti visoki stupanj privatnosti i sigurnosti. To nije uvijek slučaj. To stvarno ovisi o vašem razlogu za korištenje VPN usluge. Ako je vaša svrha privatnost i anonimnost, vjerojatno želite VPN koji se ne prijavljuje.

VPN Zoom čini njihova pravila za evidentiranje prilično jasnim u odjeljku s najčešćim pitanjima:

Koje zapisnike čuvate? Pratite li moju aktivnost?

Ne nadgledamo, ne bilježimo ili ne pohranjujemo zapisnike za bilo koju VPN aktivnost jednog korisnika. Za potpune detalje posjetite našu politiku privatnosti.

Posjetite VPNZoom

Hands-on testiranje

Prvo na što gledam kada odlučujem treba li pregledati VPN uslugu ili ne nudi li ili ne prilagođeni klijent. Prošle godine je korisnicima možda trebala određena tehnička stručnost da bi se postavili s VPN davateljem. To je još uvijek istina s nekim tvrtkama, ali nekoliko ih nudi prilagođene klijente kako bi olakšali stvari.

Puno VPN usluga se pokreće, a zatim rade na klijentskom softveru kako usluga raste. Sretna sam što dijelim da se VPN Zoom pobrinuo za softver prije vremena. Imaju prilagođeni klijent koji se jednostavno koristi i za korisnike Windows i Mac OS X. Podjednako sam impresioniran njihovim naporima u razvoju prijenosnog upravitelja veza.

Povezivanje s Windows VPN klijentom

Pogledajmo VPN klijenta zumiranja za Windows:

VPNZoom Windows klijent

Kao što možete vidjeti iznad, VPN Zoom klijent vam predstavlja popis lokacija poslužitelja. Također ćete primijetiti da neke lokacije sadrže više poslužitelja. Pristupite njihovoj punoj mreži lokacija poslužitelja širom svijeta putem klijentskog softvera. Povežite se pomoću protokola OpenVPN (TCP ili UDP), PPTP ili L2TP.

Klijent podržava Windows 8, 7, Vista i XP.

Posjetite VPNZoom

Povežite se s Mac VPN klijentom

VPN Zoom nudi prilagođenog klijenta za korisnike Mac OS X. To je veliki plus jer puno VPN usluga zaostaje u pogledu podrške za Mac. VPN Zoom Mac klijent je vrlo sličan Windows kolegi. Možete ga koristiti za spajanje na lokaciju poslužitelja. Također podržava OpenVPN (TCP ili UDP), PPTP i L2TP protokole.

VPNZoom Mac klijent

Posjetite VPNZoom

Povežite se s iPhonea ili iPada

Iako VPNZoom ne nudi svoju vlastitu aplikaciju za iOS, pomoću njihove web stranice možete pomoći kako biste postavili uređaj za povezivanje s OpenVPN, PPTP ili L2TP. Evo kopije L2TP uputa. Možete posjetiti njihovu stranicu za više detalja i popis adresa poslužitelja.

VPN Zoom L2TP postavljen za iOS:

 1. Kliknite “Postavke”, a zatim kliknite na “Općenito”.
 2. Pomaknite se prema dolje i odaberite “VPN”
 3. Dodirnite “Dodaj VPN konfiguraciju”
 4. Odaberite L2TP
  1. Unesite opis poput VPN Zoom Chicago
  2. U polje “Server” upišite adresu poslužitelja VPN Zoom poslužitelja. Naći ćete potpuni popis adresa poslužitelja u području članova na njihovoj web lokaciji..
  3. Unesite svoje korisničko ime i lozinku.
  4. U polje Tajno unesite “vpn” bez navodnika.
  5. Provjerite je li omogućeno “Pošalji sav promet”.
  6. Dodirnite “Spremi”.
 5. Prebacite VPN “ON” da provjerite svoju vezu

Posjetite VPNZoom

Povežite se s Android uređaja

Iako VPNZoom ne nudi Androidovu aplikaciju, možete upotrijebiti njihovu web lokaciju kako biste postavili uređaj za povezivanje s PPTP-om ili L2TP-om. Evo kopije L2TP uputa. Možete posjetiti njihovu stranicu za više detalja i popis adresa poslužitelja.

Postavljen VPN Zoom L2TP za Android:

 1. Otvorite izbornik i odaberite Postavke
 2. Odaberite bežičnu i mrežnu ili bežičnu kontrolu, ovisno o vašoj verziji Androida
 3. Odaberite VPN postavke
 4. Odaberite Dodaj VPN
 5. Odaberite Dodaj L2TP / IPsec PSK VPN
 6. Odaberite Ime VPN-a i unesite opisno ime
 7. Odaberite Postavi VPN poslužitelj i unesite naziv glavnog računala (adrese poslužitelja navedene u području članova)
 8. Dotaknite Postavi IPSec unaprijed podijeljeni ključ i unesite “vpn” bez navodnika
 9. Otvorite izbornik i odaberite Spremi

Posjetite VPNZoom

VPN test brzine zuma

Spomenuo sam na vrhu recenzije da VPNZoom radi na mreži tier-1. To im daje brzinsku prednost. Evo mojih internetskih performansi bez VPN-a, a zatim ponovno spojenih na VPNZoom poslužitelj u Atlanti. Kao što vidite, gotovo sam povećao svoju vezu čak i s dodatnim slojem šifriranja.

VPNZoom test brzine

Zaključak

VPN zum možda je nov na tržištu, ali to ne biste znali iz njegovih značajki. Imaju potpuno opremljenog klijenta za korisnike sustava Windows i Mac. Prijenosni upravitelj veza dodatni je bonus koji ne nude mnogi pružatelji usluga. Biti na mreži razine 1 pridonosi učinkovitosti i pouzdanosti usluge.

Ono što najviše volim kod usluge:

 • Softver prilagođenog klijenta – Windows, Mac, prijenosni
 • Tokenizirana obrada kreditnih kartica i podrška za bitcoin
 • Besplatan NAT vatrozid i dvije veze za svakog člana
 • Terminski popusti na polugodišnje i godišnje prijave

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Dodajte napredne značajke klijenta poput prekidača za Internet kill
 • Razvoj mobilnih aplikacija za iOS i Android
 • Dodajte više lokacija u njihovu mrežu
 • Razmotrite namjenski IP kao dodatak

VPN Zoom je najbolja “nova” usluga koju sam vidjela na tržištu već duže vrijeme. Davateljima obično nedostaju značajke ili imaju problema s izvedbom pri pokretanju. To nije slučaj s VPN zumom. Imaju ono što je potrebno za izgradnju snažne korisničke baze. Besplatni NAT vatrozid, tokenizirana obrada kreditnih kartica i podrška za bitcoin sve su plus. Također mi se svidjela mogućnost korištenja prijenosnog VPN klijenta. Predlažem vam da pokušate VPN Zoom. Svim novim članovima nude 3-dnevnu garanciju povrata novca.

Posjetite VPNZoom

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me