VPNSecure.me pregled

Ovo je moj pregled VPNSecure.me koji nosi naziv VPN.S Secure Networks koji je započeo u sigurnosnom prostoru 2011. godine. Smješteni su u Queenslandu u Australiji. Njihov je cilj pružiti korisnicima otvoren i siguran internet. Kako bi to postigli, nude VPN, SSH i HTTP Proxy usluge. Ove će vam usluge pomoći u održavanju vaše privatnosti, anonimnosti i sigurnosti tijekom surfanja Internetom. Uz to, imaju i Smart DNS uslugu koja će vam omogućiti gledanje sadržaja s nekih od vaših omiljenih kanala za streaming medija uklanjanjem dosadnih geo-blokova s ​​njih.


VPNSecure.me pregled

Cijene i posebne ponude

VPNSecure pruža niz usluga uključujući VPN, SSH (šifrirani proxy), HTTP proxy (bez šifriranja – samo IP adresa) i pametniji DNS. VPN će kriptirati sav promet i proslijedit će ga kroz siguran tunel. SSH će s druge strane stvoriti siguran tunel samo za aplikacije koje ste postavili za njegovo korištenje. Često ga nazivaju i VPN „sirovog čovjeka“. HTTP proxy djeluje samo kao posrednik između vas i interneta tako da vaš IP maskiran.

VPNSecure usluga

VPN.S nudi mnogo različitih planova za usluge koje pružaju. Kao prvo, imaju osnovni OpenVPN plan. Ovaj plan uključuje aplikacije za mobilne uređaje, pristup svim VPN poslužiteljima u 41 zemlji svijeta, OpenVPN protokol, HTTP proxy pristup i pametniji DNS pristup. Na tržištu se koristi pomoću tri različita terminska paketa koji uključuju 1 mjesec, 6 mjeseci i 12 mjeseci. Oni također imaju besplatni 30-dnevni OpenVPN plan koji ograničava vašu upotrebu na 2 GB.

VPNSecure OpenVPN cijene

Kao i ostali koje smo pregledali, i VPNSecure nudi sve veće mjesečne popuste na njihov OpenVPN kako se pojačanje povećava. Slijedom toga, mjesečno možete dobiti njihovu uslugu za 9,95 USD mjesečno, 6 mjeseci za 8,30 USD mjesečno, a 12 mjeseci za samo 7,50 USD mjesečno. Stoga, ako se prijavite za godinu dana, to je poput dobivanja tri mjeseca usluge besplatno.  Također nude plan koji uključuje OpenVPN i PPTP koji možete dobiti za samo 9,16 USD mjesečno. Ako vam zatrebaju, imate i planove OpenVPN i SSH Socks koji su posvetili IP adrese mjesečno za oko 10,00 USD više.

Ispod je podskup ostalih planova usluga koje nude osim standardnog plana. Samo PPTP plan je šifrirani VPN plan. HTTP proxy je samo promjena IP adrese za vaše aplikacije koje su postavljene za upotrebu. Pametniji DNS usluga je koja vam omogućuje pristup geo blokiranim streaming medijskim kanalima. To je također nekodirana usluga.

VPNSecure Ostale usluge

VPN možete dobiti samo PPTP protokolom za 7,95 USD mjesečno ili od samo 5,83 USD mjesečno za razdoblje od dvanaest mjeseci. HTTP proxy može imati 4,95 USD mjesečno ili samo 4,16 USD mjesečno ako se pretplatite na dvanaest mjeseci. Napokon, možete gledati svoje omiljene streaming medijske kanale za 4,95 USD mjesečno ili samo 3,75 USD ako se prijavite za 12 mjeseci usluge. Kao što možete vidjeti iz ovog kratkog pregleda nekih njihovih cijena, VPNSecure nudi širok spektar planova usluga.

Kao i kod većine usluga koje pregledavamo, i sve isplate se vrše kao jedno plaćanje za cijelo vrijeme trajanja. VPN.S prihvaća većinu kreditnih kartica, uključujući Visa, MasterCard, Discover i American Express. Možete platiti i putem PayPala. Na taj ćete način koristiti PayPal za upravljanje plaćanjem na računu. Dodatne mogućnosti plaćanja uključuju Savršeni novac, Payza, CashU i Bitcoin. Plaćanje putem Bitcoina omogućit će vam da ostanete anonimniji.

Povrat novca nudi se samo onima koji uopće ne mogu koristiti SecureVPN uslugu. Sigurno ste iscrpili sve puteve njihovom podrškom i niste uspjeli riješiti problem. Uz to, ne smijete koristiti više od 50 MB propusnosti. Budući da su ovi zahtjevi za povrat novca vrlo specifični, preporučujem vam da iskoristite dvodnevno probno razdoblje prije nego što se odlučite na pretplatu na dulji rok.

Probno razdoblje bez rizika

VPNSecure pruža probne račune za svoje standardne VPN na OpenVPN, OpenVPN + PPTP uslugama. Ovi su računi 2,00 USD za 2 dana usluge. Suđenja će vam omogućiti pristup kompletnoj plaćenoj usluzi bez ikakvih ograničenja tijekom probnog razdoblja. To znači da ćete imati potpuni pristup svim njihovim poslužiteljima s neograničenim prebacivanjem između njih. Ako želite iskoristiti neku od ovih opcija, isprobajte OpenVPN + PPTP jer ćete s njom moći u potpunosti testirati njihovu VPN uslugu. Probni račun omogućit će vam da pregledate i procijenite uslugu za koju ste zainteresirani da biste vidjeli odgovara li vašim potrebama prije prijave na dugoročniji račun. Ako probni račun plaćate putem PayPala, morat ćete ga otkazati prije isteka probnog razdoblja ako odlučite da usluga nije za vas ili će vam se automatski naplatiti ponavljajući mjesečni plan. Ako plaćate drugim metodama, probno razdoblje jednostavno završava nakon probnog razdoblja.

Uz probni račun za njihovu standardnu ​​OpenVPN uslugu, nude i besplatni račun ograničene propusnosti koji možete koristiti za testiranje njihove usluge. No mislim da ovaj račun više odgovara povremenom VPN korisniku. Može se obnavljati svakih 31 dana i ograničena je na 2 GB propusnosti. Ne automatski se obnavlja pa ćete je morati ručno obnavljati svaki mjesec.

Posjetite VPNSecure

Lokacije mreže i poslužitelja

VPNSecure ima mrežu umjerenih veličina s preko 53 poslužitelja u 41 zemlji. Ovim pregledom utvrđeno je da oni imaju poslužitelje u Aziji, Srednjoj Americi, Europi, Oceaniji, Južnoj i Sjevernoj Americi. To im omogućava da prisustvuju u svim dijelovima svijeta pa im možete pristupiti s gotovo bilo kojeg mjesta. Također, s obzirom na to da imaju lokacije širom svijeta, vjerojatno možete pronaći poslužitelj u vašoj blizini za brži VPN pristup bez obzira na vašu trenutnu lokaciju. Postoji jedno ograničenje. Server 2 Australia 2 u Sydneyu ograničen je na 50 GB propusnosti mjesečno. Svi ostali poslužitelji imaju neograničen pristup uključujući i ostale australske.

Zemlje poslužiteljiProtokoli Politika logovanja
4153OpenVPN, PPTPNema zapisa o upotrebi

Popis zemalja i gradova u koje imaju VPN poslužitelje uključuje sljedeće:

 • Afrika
  • Egipat – Kairo; Južna Afrika – Cape Town;
 • Azija
  • Hong Kong – Tsuen Wan; Indija – Noida; Izrael – Petah Tikva; Japan – Komatsubara – Tokio (2); Rusija – Moskva; Singapur – Singapur; Tajvan – Taichung; purica – Istanbul;
 • Centralna Amerika
  • Kostarika – San Jose; Panama – Los Santos;
 • Europa
  • Austrija – Thorl; češki – Zlin; Finska – Helsinki; Francuska – Roubaix; Njemačka – Steele; Island – Reykjavik; Irska – Dublin; Otok Man – Douglas; Italija – Marco; Letonija – Riga; Litva – Siauliai; Luksemburg – Steinsel; Moldavija – Kišinjev; Nizozemska – Amsterdam (2); Poljska – Szczyrk; Portugal – Lisabon; Rumunjska – Chiajna; Španija – Barcelona; Švedska – Stockholm; Švicarska – Lozana; Ukrajina – Odessa; Ujedinjeno Kraljevstvo – Dolina – Kent (2);
 • Okeanija
  • Australija – Brisbane – Sydney – Melbourne; Novi Zeland – Auckland;
 • Sjeverna Amerika
  • Kanada – Montreal; Meksiko – Grad Meksiko; Ujedinjene države – Secaucus (2) – Los Angeles (2) – Denver (2)
 • Južna Amerika
  • Brazil – Sao Jose Do Rio Preto; Čile – Santiago;

Ako se pretplatite na samo njihovu Smart DNS uslugu, imat ćete pristup poslužiteljima u sljedećim zemljama za streaming medijske usluge:

 • Australija, Austrija, Češka, Egipat, Finska, Francuska, Njemačka, Hong Kong, Island, Irska, Otok Man, Italija, Japan 3, Luksemburg, Nizozemska, Novi Zeland, Panama, Portugal, Singapur, Španjolska, Švedska, Švicarska, Ukrajine, Velike Britanije i Sjedinjenih Država.

Privatnost i sigurnost

VPNSecure ima a nema zapisnika politika privatnosti. Oni kažu „naša politika: NE LOGGING VPN not now, never ever ..“ Njihovo stajalište o vašoj osobnoj privatnosti sažeto je sljedećim ulomkom iz njihove politika privatnosti.

Politika VPNSecure Pty Ltd je poštovanje privatnosti svojih članova. VPNSecure Pty Ltd neće nadzirati vas ili vašu upotrebu Usluge, uključujući njezin sadržaj, bez vašeg prethodnog odobrenja, osim ako VPNSecure Pty Ltd nema razloga vjerovati da je takva radnja potrebna za: (1) udovoljavanje zakonskim zahtjevima ili u skladu s pravnim postupkom; (2) zaštititi i obraniti prava ili imovinu tvrtke VPNSecure Pty Ltd (3) provesti sporazum; ili (4) radi zaštite interesa svojih ostalih članica.

Što se tiče sigurnosti vaših internetskih podataka i navika pregledavanja, VPN.S je to također pokrivao. Oni nude samo nekoliko protokola, uključujući OpenVPN i PPTP da bi šifrirali sav vaš internetski promet i sve vaše internetske transakcije sačuvali od znatiželjnih očiju. Njihova standardna usluga koristi OpenVPN protokol na OpenSSL-u čiji su podaci zaštićeni 128-bitnom DES-CBC enkripcijom s 2048-bitnim korištenjem za ključeve i upravljačke kanale u vezi. Njihova SSH usluga koristi OpenVPN TCP protokol sa sličnom snagom šifriranja. To korisnicima pruža sigurnost, ali i privatnost tijekom korištenja njihove usluge. PPTP protokol koristi 128-bitnu enkripciju i uglavnom se koristi u slučajevima kada se OpenVPN ne može koristiti ili za strujanje medija gdje brzina brine više nego sigurnost..

Posjetite VPNSecure

Hands-on testiranje

Nijedan pregled ne bi bio potpun bez pokušaja testiranja. Za početak bih želio reći da je VPNSecure dobro pokazao svoj test brzine. Imaju prilagođeni softver za korisnike sustava Windows, Mac i Linux. Također imaju prilagođene aplikacije za mobilne uređaje poput iOS-a (iPhone, iPad) i Android. To gotovo svima olakšava upotrebu njihove usluge bez obzira na svoj OS izbor. Softver za Windows i Mac možete preuzeti izravno s njihove web stranice pristupom njihovom dowload stranica. Zadržite pokazivač miša na podršci u glavnom izborniku web mjesta, a zatim kliknite gumb za preuzimanje koji se pojavljuje na slici dolje.

Download VPNSecure

Ova stranica sadrži poveznice na Windows, Apple – Mac, Linux, i Android / iOS pri dnu stranice. Klikom na jedan od njih izmijenit ćete mogućnosti prikazane iznad veza. Odabirom jedne od ovih opcija pokrenut će se postupak preuzimanja za taj softver. Ovo je prikazano na donjoj slici za odabrani Windows OS.

VPNSecure Windows softver

Povezivanje sa sustavom Windows

Kao što možete vidjeti na gornjoj slici, VPNSecure ima raznovrsni prilagođeni softver za Windows koji uključuje i OpenVPN klijent, Pametniji DNS klijent, a SSH Socks5 proxy klijent i a Chrome HTTP proxy proširenje. Klik na Klijent OpenVPN na gornjoj slici će se klijent preuzeti na vaš stroj, gdje ga možete pokrenuti i instalirati. Jednom instaliran moći ćete se povezati i isključiti s bilo kojeg poslužitelja u VPNSecure mreži sa samo nekoliko jednostavnih klikova. Njihov Windows VPN GUI je čistog izgleda, s nekoliko postavki i vrlo jednostavan za upotrebu. Može ga prilagoditi i iskusniji korisnik.

VPNSecure Windows klijent

Kada prvi put instalirate klijenta ili se odjavite, vidjet ćete zaslon za prijavu sličan prvom snimku zaslona. Jednom kada unesete svoj Korisničko ime i Lozinka za svoj račun i kliknite Prijaviti se, preusmjerit ćete se na zaslon veze kao što je prikazano na drugoj slici. Klik na Trostruka vodoravna traka ikona u gornjem lijevom kutu ekrana prikazat će klizni izbornik za brzo prebacivanje ekrana kao što je prikazano na trećoj slici. Klikom Veza na ovom će se izborniku vratiti zaslon veze (druga slika iznad). Spajanje na poslužitelj je jednostavno poput klika na odabrani poslužitelj i odabira Spojiti od skočnog prozora. Posljednja slika prikazuje vezu s poslužiteljem u Ujedinjenom Kraljevstvu. Da biste prekinuli vezu s poslužiteljem, jednostavno ponovite postupak i odaberite isključiti opcija. Zaslon za povezivanje olakšava prepoznavanje statusa i lokacije vaše veze samo jednim pogledom.

Kao što vidite, mijenjati poslužitelje pomoću softvera VPNSecure Windows vrlo je jednostavno. Klik na postavke u gornjem kliznom izborniku otvorit će se zaslon s postavkama koji sadrži potvrdne okvire i gumbe za sljedeće:

 • Omogućavanje zaštite od curenja DNS-a – popravite propuste DNS-a kako bi se održala anonimnost ako se aplikacija loše ponaša.
 • Spremite korisničko ime i zaporku – omogućuje automatsku prijavu kada se pokrene VPNSecure klijent.
 • Otvori pri pokretanju – pokrenite VPN.S klijent kad se računalo pokrene
 • Onemogućite Internet na prekidu veze – ubiti preklopnik za zaštitu i sigurnost vaše internetske uporabe. Ovo se onemogućuje kada se klijent zatvori.
 • Očistite popis nedavnih poslužitelja – kliknite za brisanje popisa poslužitelja u prošlosti.
 • Popravak rute za Windows 8 – riješiti probleme koji Windows 8 ponekad ima s uslugom na OpenVPN.

Pored ovih postavki, imaju i neke postavke konfiguracije i usmjeravanja koje više tehnički korisnici mogu iskoristiti. Klikom Siguran uvez omogućit će vam da pojedinačne programe vežete na VPN vezu kako ne bi mogli pristupiti internetu bez povezivanja na VPN. Ovo je trenutno u beta verziji, pa ga svakako testirajte sa svojom prijavom kako biste bili sigurni da je kompatibilna s njom. Klikom podrška omogućit će vam izradu problematične karte i po želji vam može slati podatke dnevnika. Klikom na odjavljivanje odjavit ćete se iz VPN klijenta i vratiti na zaslon za prijavu. VPNSecure također ima ručne instalacijske vodiče za PPTP veze.

Posjetite VPNSecure

Povežite se s Mac klijentom

VPNSecure klijent za Mac OS X vrlo je sličan svom Windows softveru To olakšava onima koji mogu koristiti različite OS za povezivanje s VPN uslugom. Najnoviju verziju Mac klijenta možete preuzeti izravno s web mjesta VPN.S kao i Windows softver. Mac klijent ima GUI sličan svom rođaku u sustavu Windows. Čist je, ima samo nekoliko osnovnih postavki i jednako je jednostavan za upotrebu. Korisnici Mac računala cijenit će njegovu jednostavnost i mogućnost prebacivanja poslužitelja sa samo nekoliko klikova. Softver za Mac koristi veze OpenVPN za povezivanje. VPNSecure također ima ručne vodiče za postavljanje PPTP-a na Mac OS X za one kojima je potreban.

Povežite se s iPhonea ili iPada

VPNSecure također ima aplikaciju za iPhone, iPad i iTouch. Aplikacija zahtijeva iOS 4.3 ili noviju verziju i optimizirana je za iPhone 5. Korisnici iOS-a Apple iOS koji se za povezivanje s uslugom koriste i desktop operativnog sustava shvatit će da aplikacija ima isti izgled kao i njihovi klijenti. Aplikacija ima slično GUI sučelje za klijente sa sustavom Windows i Mac bez puno mogućnosti. Također ima više opcija povezanih s računom.

VPNSecure iOS aplikacija

Gornje slike prikazuju iOS aplikaciju na djelu na iPhoneu. Snimak zaslona s lijeve strane prikazuje zaslon veze s aplikacijom neposredno nakon prijave. Sadrži isti čisti GUI. Spajanje ili prekid veze s VPN poslužiteljima uključuje samo nekoliko taktova. Slika s lijeve strane prikazuje osnovni zaslon za prijavu. Središnja slika prikazuje izbornik kliznog zaslona kojem se pristupa dodirom na Trostruka vodoravna traka ikonu u gornjem lijevom kutu slike. Posljednja slika prikazuje aplikaciju spojenu na VPN poslužitelj u Singapuru. Klizni izbornik ima dodatni Račun kartica nije pronađena u klijentu za stolna računala. Ostale kartice slične su onima na radnoj površini. VpNSecure također ima priručnik za konfiguriranje PPTP protokola za iOS uređaje.

Posjetite VPNSecure

Spajanje na Android uređaje

Slično kao i za Windows i Mac, moj je pregled utvrdio da aplikacija VPNSecure za Android također koristi OpenVPN protokol za povezivanje s poslužiteljima. Podržava Android 4.0 ili novije verzije. Ova aplikacija može vam pomoći da zaštitite svoje Wi-Fi veze šifriranjem cjelokupnog internetskog prometa na Androidu i sve njime prenoseći kroz siguran tunel.

VPNSecure Android aplikacija

Na gornjoj slici prikazano je nekoliko snimaka zaslona aplikacije u akciji. Prvi prikazuje zaslon za prijavu. Jednom kada unesete svoj Korisničko ime, Lozinka i kliknite gumb Prijaviti se gumba, prikazuje se zaslon veze koji je prikazan iznad središta. Posljednji ekran prikazuje aplikaciju spojenu na OpenVPN UDP poslužitelj u Portugalu. Kao i iOS aplikacija, sve što je potrebno za odabir ili promjenu poslužitelja je nekoliko jednostavnih taktova. Također ima klizni izbornik kojem se može pristupiti dodirom na Trostruka vodoravna traka ikonu u gornjem lijevom kutu slike za konfiguriranje opcija aplikacije.

Posjetite VPNSecure

VPNSecure test brzine

VPNSecure je bio prilično dobar na našem testu brzine. Brzina njihovog poslužitelja u Washingtonu bila je dobra. Morate biti zadovoljni brzinom njihove mreže na temelju našeg testiranja. Ovaj je test izveden pomoću njihovog Windows klijenta s OpenVPN UDP protokolom.

VPNSecure test brzine sustava Windows

Kao što vidite, postojala je oko 29% razlike u brzini između veze izravno na mog ISP-a i veze na poslužitelj u Washingtonu DC. Kao što se i očekivalo, njihov je gubitak u brzini veze, ali za dodatnu sigurnost koja je osigurana šifriranjem vaših podataka i povezivanjem ovoga vrijedi gubitka brzine. Sa brzinom od gotovo 25 Mbps usluga je i dalje dovoljno brza za sve vaše internetske potrebe. Nećete imati problema s njihovom uslugom za osiguranje transakcija ili strujanje medija od vašeg omiljenog davatelja usluga.

VPNSecure pregled: zaključak

VPNSecure se nalazi u prostoru privatnosti od 2011. godine. Imaju mrežu koja ima preko 53 poslužitelja koji obuhvaćaju 41 različite zemlje. Oni nemaju politiku zapisivanja, ali čini se da u politici privatnosti sugeriraju da se mogu prijaviti ako imaju dovoljno provokacija. Imaju prilagođeni softver za Windows, Mac, Linux, iOS i Android koji njihovim korisnicima olakšava korištenje svoje VPN usluge. Imaju podršku za OpenVPN i PPTP protokole. Također imaju Smart DNS uslugu koja je uz njihove plaćene VPN planove uključena besplatno.

Ono što mi se najviše svidjelo u usluzi:

 • Jednostavan za upotrebu prilagođenog softvera za Windows, Mac OS X i Linux
 • Mobilne aplikacije za iOS i Android
 • Prilagođeni softver za najsigurniji protokol OpenVPN s dodatnom podrškom za PPTP ako imate uređaj koji ne podržava OpenVPN
 • TCP poslužitelji kako bi se vatrozidovi lakše zaobišli
 • Cijene s popustom za njihove terminske planove
 • Više anonimnih opcija plaćanja poput Bitcoina

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Pojasnite dio jezika u svojim pravilima o privatnosti o tome što može prouzročiti prikupljanje informacija
 • Konsolidirajte planove i smanjite broj ponuđenih planova
 • Integrirajte PPTP ili druge protokole u svoj prilagođeni softver
 • Dodajte više podržanih kanala u njihovu Smart DNS uslugu

Moj pregled usluge VPN.S pronašao je web mjesto do kojeg je lako kretati. Prilagođeni softver GUI bio je vrlo razumljiv jer je bio sažet i jednostavan za korištenje s minimalnim postavkama. Olakšavaju odabir, povezivanje ili ponovno povezivanje na njihove VPN poslužitelje sa samo jednim klikom ili dva bez obzira na OS ili uređaj koji odaberete. Iskoristite njihovo dvodnevno suđenje i pogledajte što mislite za sebe.

Posjetite VPNSecure

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map