Ovo je moj pregled VyprVPN-a, sigurne osobne VPN usluge koju je 2009. pokrenuo globalni davatelj usluga Zlatna žaba. Osnivači Golden Frog-a bili su u poslu s internetskim uslugama od 1994. godine, kada je javni internet još u povojima. VyprVPN je brzi, sigurni, privatni VPN orijentiran na privatnost, jer su oni “Tier-1” pružatelja usluga. To znači da imaju potpunu kontrolu nad svim aspektima svoje usluge.

VyprVPN

Posjeduju, upravljaju i izrađuju svu svoju globalnu infrastrukturu. To uključuje klastere poslužitelja, interni kôd i sve hosting uređaje. To im omogućuje apsolutnu kontrolu nad vašim podacima što omogućava VyprVPN-u da vam pruži potpunu privatnost i sigurnost od kraja do kraja.

Cijene i posebne ponude

VyprVPN pruža neograničenu upotrebu podataka, zaštitu od VyprDNS i NAT vatrozida. Dodavanje NAT vatrozida štiti vas od ulaznog prometa kada ste povezani s njihovom uslugom. Plan vam omogućuje da odaberete između protokola OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP i Chameleon. Možete se povezati s njihovom mrežom na dva uređaja istovremeno. Ovo će vam omogućiti da zaštitite svoje prijenosno računalo i mobilni uređaj s jednim računom VyprVPN.

VyprVPN košta 12,95 dolara mjesečno, ali tijekom trenutne promocije nude posebnu ponudu s 80% popusta na dvogodišnju pretplatu. To znači da se možete prijaviti za dvije godine VyprVPN za samo 2,50 USD mjesečno, što je velika vrijednost. Plan uključuje neograničeno korištenje podataka i do 5 veza. Oni koji žive u restriktivnijim zemljama poput Kine, htjet će koristiti svoj protokol Chameleon. Usluga VyprVPN Cloud omogućit će vam postavljanje vlastitog VPN poslužitelja u oblaku i povezivanje s njim s VyprVPN klijentima i mobilnim aplikacijama.

Evo prekida promocije VyprVPN:

VyprVPN cijene

Kao i kod mnogih usluga koje smo pregledali, plaćanje se vrši kao jedno plaćanje za cijelo vrijeme trajanja. VyprVPN prihvaća većinu kreditnih kartica, uključujući Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB i Diners Club International. Možete platiti i putem PayPala. Plaćanje putem Paypala omogućit će vam korištenje njihove usluge za upravljanje plaćanjem na računu.

Cyphr šifrirane poruke

Golden Frog razvio je šifriranu aplikaciju za razmjenu poruka koja se zove Cyphr. Mobilna aplikacija dostupna je za uređaje iOS (iPhone, iPad, iPod Touch) i Android. Možete koristiti Cyphr za sigurno slanje poruka prijateljima i obitelji. Zaštitite svoju privatnost tijekom razmjene poruka kolegama na poslu ili u školi. Cyphr sprečava otmice ili modifikacije vaših poruka bez vašeg znanja. Budući da Golden Frog posjeduje njihovu mrežnu infrastrukturu, može pružiti krajnju privatnost za korisnike Cyphr-a. Pored toga, Golden Frogs je domaćin Cyphr poslužitelja u Švicarskoj za višu razinu zaštite privatnosti.

Iako je Cyphr trenutno dostupan samo za iOS i Android, tim Golden Frog radi na aplikacijama za Windows, Mac i web-preglednike. U međuvremenu aplikaciju za iOS možete preuzeti izravno iz Appleove trgovine. Cyphr podržava iOS 7.0 ili noviji i optimiziran je za iPhone 5. Android korisnici mogu s Google Playa preuzeti najnoviju verziju šifrirane aplikacije za razmjenu poruka. Podržava Android 4.0.3 ili novije verzije. Cyphr je besplatna usluga. Za upotrebu aplikacije ne morate biti kupac VyprVPN.

Probno razdoblje bez rizika

Golden Frog nudi i besplatni račun ograničene upotrebe i 30-dnevno jamstvo povrata novca za uslugu VyprVPN. Vyprvpn besplatni račun pruža sve prednosti premier računa, osim što je ograničen na 500 MB korištenja mjesečno. I dalje dobijate pristup svim poslužiteljima s neograničenim prebacivanjem, dvije istodobne veze, NAT zaštitnim zidom i pristupom protokolima OpenVPN, L2TP / IPsec, Chameleon i PPTP. Ovaj bi račun mogao biti dobar izbor za vas ako povremeno koristite VPN uslugu. Sve što je potrebno za prijavu na ovaj račun je email adresa i a lozinka. Upoznat će vas i sa značajkama koje nude njihove usluge, ali nisam siguran hoće li vam ograničena upotreba omogućiti da u potpunosti testirate uslugu kako biste vidjeli može li svakodnevno odgovarati vašim potrebama..

Osim ograničene besplatne usluge, Golden Frog nudi i 30-dnevno jamstvo povrata novca za sve nove članove, tako da možete u potpunosti procijeniti uslugu. Ovo će vam omogućiti da testirate njihovu mrežu i softver kako biste vidjeli da li odgovara vama. Preporučujem da ako zaista želite testirati kompletnu uslugu na ekonomičan način, testirajte Pro račun jer on ima pristup svim potrebnim komponentama, osim ako stvarno ne trebate dodatne veze. Ova garancija povrata novca zahtijeva da otkažete račun u prvih 30 dana kako biste primili povrat. Ako odlučite da VyprVPN nije prikladan za vaše trenutne potrebe, otkažite račun na:

 • Ulazak u Zlatnu žabu Upravljačka ploča na njihovoj web stranici
 • Odabir Račun s lijeve strane zaslona upravljačke ploče kao što je prikazano na slici dolje lijevo (1)
 • Na rezultirajućoj stranici računa pronađite usluge odjeljak i odaberite uklanjanje usluge kao što je prikazano ispod (2)

Otkazivanje VyperVPN

 • Bit će vam ponuđena mogućnost za nastavak članstva, kliknite Otkazati
 • Odaberite svoje razlog uklanjanja usluge iz padajućeg okvira na stranici za uklanjanje
 • Opišite svoj razlog otkazivanja usluga
 • Klik Potvrdite uklanjanje usluge dovršiti otkaz

Ako odlučite da vam se usluga sviđa i želite nastaviti koristiti nju, jednostavno ne radite ništa i nastavit će vam se naplaćivati ​​prema vrsti računa i izboru duljine termina koji ste napravili prilikom prijave putem dostavljenih podataka o plaćanju.

Posjetite VyprVPN

Mreže i lokacije poslužitelja VyprVPN

VyprVPN ima veliku mrežu s preko 700 poslužitelja u više od 64 zemlje širom svijeta. Kao što sam već napomenuo u ovom pregledu, posjeduju svu svoju poslužiteljsku infrastrukturu, pišu sav vlastiti softver i upravljaju svim vlastitim poslužiteljima i tehnologijom kako bi mogli osigurati krajnju sigurnost i privatnost za vaše internetske transakcije.

Zemlje poslužiteljiProtokoli Politika logovanja
64700+OpenVPN, L2TP / IPsec, kameleon, PPTPNema zapisa o upotrebi

Popis zemalja i gradova u koje imaju VPN poslužitelje uključuje sljedeće:

 • Azija
  • Hong Kong, Indija, Indonezija, Japan, Makao, Malezija, Maldivi, Pakistan, Filipini, Singapur, Južna Koreja, Tajvan, Tajland, Vijetnam
 • Centralna Amerika
  • Kostarika, El Salvador, Panama
 • Europa
  • Austrija, Belgija, Bugarska, Češka, Danska, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Island, Irska, Italija, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunjska, Rusija, Slovačka, Slovenija, Španjolska , Švedska, Švicarska, Turska, Velika Britanija, Ukrajina
 • bliski istok
  • Bahrein, Izrael, Katar, Saudijska Arabija, U.A.E.
 • Sjeverna Amerika
  • Kanada, Meksiko, Sjedinjene Američke Države.
 • Okeanija
  • Australija, Marshallovi otoci, Novi Zeland
 • Južna Amerika
  • Argentina, Brazil, Kolumbija, Urugvaj

Privatnost i sigurnost

Sretni smo što dijelimo da je tim Golden Frog odlučio da VyrpVPN ne postane VPN usluga bez dnevnika. U prošlosti je VyprVPN zadržao neke metapodatke 30 dana, ali to se promijenilo u studenom 2018. Kao njihov blog pošta objašnjava, Wirecutter je odlučio ne uključiti VyprVPN na njihov popis najboljih VPN usluga temeljenih na njihovoj tadašnjoj praksi zapisnika. Kao odgovor na očekivanja o privatnosti potrošača, tim tvrtke VyprVPN odlučio je da uslugu VyprVPN učini uslugom bez dnevnika. Otišli su korak dalje i naložili Leviathan Security Group reviziju VyprVPN da potvrdi njihovu politiku zabrane prijave.

Iako imaju klastere poslužitelja u Sjevernoj Americi, Južnoj Americi, Srednjoj Americi, Europi, Oceaniji, Aziji i na Bliskom Istoku, Zlatna žaba je osnovana u Švicarskoj, pa je to njihova zakonska nadležnost. Švicarska ima dugu povijest poštivanja privatnosti i uspostavila je pravni okvir za zaštitu iste. Pravo na privatnost zajamčeno je člankom 13. švicarskog saveznog ustava.

Što se tiče sigurnosti vaših internetskih podataka i navika pregledavanja, VyprVPN je to pokrivao. Oni nude širok spektar protokola, uključujući OpenVPN (UDP), L2TP / IPsec, Chameleon i PPTP da bi šifrirali sav vaš internetski promet i sačuvali sve vaše internetske transakcije od znatiželjnih očiju. Njihova osnovna usluga koristi PPTP protokol samo sa 128-bitnom enkripcijom i bolje je rezerviran za korisnike s manje sigurnosti. I njihovi profesionalni i premijerni korisnici omogućuju izbor protokola koje žele koristiti za povezivanje s VyprVPN poslužiteljima pomoću 128-bitne, 160-bitne ili 256-bitne SSL enkripcije. To štiti korisničke podatke i štiti ih od znatiželjnih očiju. Omogućuje korisniku da sam odluči razinu šifriranja koju mu podaci trebaju.

OpenVPN je vrlo siguran i svestran protokol koji sada ima podršku za većinu vrsta uređaja. L2TP / IPsec izvrstan je izbor za mobilne uređaje jer je siguran, većina ga izvorno podržava i lako ga je konfigurirati. Njegov jedini nedostatak je što može biti malo sporiji od nekih drugih protokola. Njihov Chameleon protokol uglavnom se koristi za zaobilaženje vatrozida na mjestima poput Kine i Irana. Također, budući da PPTP ima široku podršku za platformu, lako se postavlja i brz zbog niske razine 128 bitne enkripcije, to je popularan izbor za streaming medije u kojima sigurnost možda ne predstavlja najveću brigu..

Posjetite VyprVPN

Hands-on testiranje

Nijedan pregled ne bi bio potpun bez pokušaja testiranja. Za početak bih želio reći da je VyprVPN u našem testu brzine proveo dobro. VyprVPN ima prilagođeni softver za korisnike Windows i Mac računala. Uz to, na Tomato MIPS / ARM Framework-u imaju prilagođene aplikacije za iOS, Android i usmjerivače. To gotovo svima olakšava upotrebu njihove usluge bez obzira na svoj OS izbor. Softver za Windows i Mac možete preuzeti izravno s njihove web stranice. Vpn Apps stranica kojoj se pristupa klikom na njezinu vezu u glavnom izborniku web stranice nalazi se kartice s informacijama i za koje se instaliraju stranice Windows, ortak, iOS, Android, i Usmjerivači rajčice na. Stranice za iOS i Android sadrže veze do najnovijih aplikacija u njihovim trgovinama.

Povezivanje sa sustavom Windows

VyprVPN ima prilagođeni klijent za Windows koji će vam omogućiti lako povezivanje s bilo kojim poslužiteljem u njihovoj mreži pomoću PPTP (osnovni plan) ili po vašem izboru protokola (profesionalni i premijerni planovi). Njihov VPN klijent ima vrlo jednostavan GUI i korisnicima olakšava povezivanje s bilo kojim VPN serverom u njihovoj mreži. Također se automatski ažurira za nove poslužitelje na mreži tako da uvijek imate pristup svim mrežnim lokacijama kako su dodane. Nije potrebno tehničko znanje da biste započeli koristiti njihov VPN kako biste osigurali i anonimili sve svoje internetske transakcije. Kada pokrenete instalaciju klijenta, dočekat će vas na VyprVPN.

VyprVPN Instalacija Dobrodošli

Klikom na slijedeću započet ćete instalaciju i tražiti ćete da prihvatite njihove Uvjete korištenja, instalirati C ++ izvršnu datoteku, tražiti da instalirate njihov Tap-VyprVPN Provider V9 mrežni adapter za OpenVPN, a zatim dovršite instalaciju.

Kada se klijent prvi put otvori, kliknite plavi gumb za prijavu (prikazan dolje lijevo), unesite svoje korisničko ime i lozinku i kliknite mali plavi gumb za prijavu (ispod-desno).

VyprVPN Prvo prijavljivanje

Nakon što uđete u vjerodajnice, prikazat će vam se glavni zaslon veze (prikazan nepovezano) koji je prikazan dolje lijevo. Klikom na plavi gumb za povezivanje “1” povezati ćete se s trenutno odabranim VPN serverom; SAD – Austin u ovom slučaju. Središnji ekran prikazuje klijenta kada je spojen na VPN poslužitelj. Odabirom crvene tipke za isključivanje “2” na ovom zaslonu isključuje se trenutno spojeni poslužitelj što rezultira zaslonom s desne strane koji prikazuje prekid veze “3”. Ovo ilustrira kako je jednostavno povezati ili prekinuti vezu s VPN serverom pomoću klijenta VyprVPN za Windows.

Veza s poslužiteljem VyperVPN

Glavna stranica veze sadrži sljedeće kontrole i informacije koje počinju pri vrhu zaslona (ispod je uvećani ekran snimljen na vrhu glavnog zaslona veze s odabranom ikonom zupčanika i opcijama).

VyprVPN kontrole priključka

 • Spojite / prekid veze dugme, 1 – Prebacuje trenutnu vezu na VPN poslužitelju.
 • Ikona lokacije dugme, 2 – Predstavlja okvir s popisom opcija za odabir poslužitelja na koji se želite povezati.
 • Smanjite na traku zadataka, 3 – ”-” minimizira klijenta na traci sa zadacima.
 • Smanjuje se na pladanj, 4 – “x” minimizira klijenta u ladici.
 • Ikona zupčanika dugme, 5 – Otvara se okvir s popisom koji se povezuje na zaslon s glavnim opcijama.
 • Opcije, 6 – Veza na glavni zaslon.
 • Grafikon brzine prijenosa i brzine preuzimanja s vremenom.
 • Status veze – spojeni / isključeni ili u tijeku
 • IP adresa (Javni / VyprVPN)
 • Vrijeme povezano na trenutni VPN poslužitelj.
 • VPN protokol i šifriranje u uporabi
 • Status NAT vatrozida (Omogućeno onemogućeno)

Odabir gumba ikone lokacije, 1 na slici ispod otvara se popis mogućnosti povezivanja s poslužiteljem prikazan u nastavku. Kao što vidite možete se brzo povezati s trenutno odabranim poslužiteljem, odaberite omiljeni poslužitelj na koji ćete se povezati ako ga imate, spojite se na najbrži poslužitelj na temelju vremena pinga ili otvorite stranicu s popisom poslužitelja kao što sam odabrao u nastavku, 2.

Odabir servera VyprVPN

Klikom Prikaži sve lokacije poslužitelja … otvara zaslon lokacije poslužitelja prikazan na dvije slike u nastavku. Lokacija može biti razvrstana po svim regijama ili favoritima. Možete tražiti i određenu zemlju. Prva slika u nastavku prikazuje ogledni ekran kada se prikažu svi poslužitelji. Imajte na umu da su oni navedeni abecednim redom, a zatim po najkraćem vremenu pinga. Također se prvi izbor povezuje s najbrži poslužitelj olakšavajući korisniku. Druga slika prikazuje lokacije sortirana po regijama s odabranim regijama Oceanija i Južna Amerika. Poslužitelji prikazani u istoj zemlji razvrstani su po najnižem vremenu pinga što korisniku općenito olakšava odabir najbržeg poslužitelja za tu regiju..

Lokacija poslužitelja VyprVPN

Možete promijeniti poslužitelje bez povezivanja jednim klikom na lokaciju poslužitelja. Dvaput klikom na lokaciju promijenit će se serveri i povezati vas.

Pored odabira poslužitelja, VyprVPN vam omogućava mnoge druge mogućnosti za kontrolu veze. Ovim se može pristupiti ikonom zupčanika 5 što zauzvrat donosi mogućnosti izbora 6 kao što sam objasnio kada smo razgovarali o gornjim kontrolama glavnog zaslona. Zaslon glavnih opcija ima pet kartica: veza, protokoli, DNS, općenito i račun. Također ima gumbe za primjenu i otkazivanje promjena.

Veza kartica koja je prikazana u nastavku omogućuje vam:

 • Automatski se ponovno povežite – Prebacite potvrdni okvir da se automatski ponovno poveže ako VPN prekine vezu
 • Povežite se na startu
  • Prebacite potvrdni okvir da biste se povezali s VyprVPN kada se pokrene Windows
  • Prebacite potvrdni okvir da biste se povezali s VyprVPN pri pokretanju klijenta.
 • Ubojiti prekidač
  • Uključite potvrdni okvir da zaustavite sav internetski promet kada se prekine veza VyprVPN
   • Aplikacija – Prekidač kill funkcionirat će kada ste prijavljeni na VyprVPN i ako se aplikacija pokrene. Ako prekine vezu VyprVPN, prekidač kill automatski će blokirati internetsku vezu. Ako aplikacija nije aktivna, prekidač za isključivanje je deaktiviran.
   • Sustav – Prekidač kill funkcionirat će kada ste prijavljeni na VyprVPN. Nećete moći pristupiti internetu dok se ne povežete s VyprVPN.
  • Prebacite potvrdni okvir da zaustavite LAN promet ako je prekidač kill aktiviran
 • Povežite se na nepouzdan wi-fi
  • Prebacite se da se automatski povežete s VyprVPN kada upotrebljavate nepouzdani wi-fi.
   • Kliknite na gumbe za dodavanje / uklanjanje kako biste identificirali nepouzdane Wi-Fi mreže

Opcije priključivanja za VyprVPN

Protokol dolje prikazana kartica omogućuje vam odabir protokola koji želite koristiti za svoju VPN vezu. Izbori za protokole uključuju Kameleon, OpenVPN, L2TP / IPsec, i PPTP. Pogledajmo sada kako VyprVPN detaljnije implementira svaki od ovih protokola.

Opcije protokola VyprVPN

Počnimo s pregledom VyprVPN protokola s vlastitim vlasništvom Kameleon protokol. Ovo je interni protokol koji koristi 256-bitni protokol OpenVPN za maskiranje korisničkog prometa tako da ga ne može prepoznati (putem dubinske provjere paketa) kao VPN vezu. To sprečava blokiranje veze u zemljama poput Kine. Ovaj je protokol također koristan ako imate poteškoća s prigušivanjem propusnosti od svog davatelja internetskih usluga. Ima dobre performanse, brze je veze na veće udaljenosti i sigurniji je jer koristi OpenVPN enkripciju najviše razine. Omogućuje vam da konfigurirate port koji upotrebljava, automatski ili ručno kako je prikazano u nastavku. Rasponi odabira porta uključuju zadane vrijednosti, Luka 443 (standardni SSL port web stranice koji se koristi za HTTPS promet) i raspon od luke od 15001-20000.

VyprVPN kameleonska luka

Drugi izbor protokola je OpenVPN. OpenVPN protokol je najbolji protokol u privatnosti i brzini za većinu aplikacija. Odlično djeluje za veze s povećanim kašnjenjem ili vezu na duge udaljenosti. OpenVPN je i najstabilniji i najpouzdaniji od svih protokola, što ga čini korisnim za manje pouzdane mreže poput Wi-Fi žarišnih mjesta. Preporučuje se protokol za stolna računala, uključujući Windows i Mac OS X. Obično ima najviše performanse od svih protokola jer je siguran, brz i pouzdan. VyprVPN omogućava vam da konfigurirate ne samo port već i jačinu šifriranja OpenVPN protokola kao što je prikazano u nastavku.

VyprVPN šifriranje OpenVPN

Kao što vidite gore, VyprVPN omogućava vam da odaberete ili 256-bitnu ili 160-bitnu za jačinu šifriranja veze. Veća čvrstoća enkripcije pružit će sigurniju vezu, ali može je malo usporiti. Obje jačine šifriranja omogućuju vam da konfigurirate port koji koristi veza, automatski ili ručno, kao što je prikazano u nastavku. Rasponi odabira priključaka za 256-bitnu enkripciju uključuju zadane vrijednosti, Luka 443 i niz od luke od 15001-20000. Rasponi odabira priključaka za 160-bitnu enkripciju uključuju zadane vrijednosti, Luka 1194 i niz od luke od 25001-30000.

L2TP / IPsec protokol se implementira s 256-bitna enkripcija što znači da je također vrlo siguran. Stabilna je na mobilnim uređajima i izvrstan je protokol za korištenje ako vaš uređaj ne podržava OpenVPN. Također ga izvorno podržava većina stolnih računala, mobilnih uređaja i operativnih sustava za tablete. Posljednji izbor protokola je PPTP koji koristi 128-bitnu enkripciju i trebao bi se koristiti uglavnom kada sigurnost nije najvažnija briga ili ako vaš uređaj ne podržava ostale dostupne protokole.

Treća kartica na izborniku opcija je kartica DNS. VyprDNS je DNS usluga Golden Frog dostupna isključivo za njihove korisnike. To je zadani DNS za prijevod imena računala kada ste povezani na njihovu uslugu. To je usluga nulta znanja što znači da ne bilježi nikakve podatke. VyprDNS svojim korisnicima pruža sljedeće prednosti:

 • Nema DNS usluge dnevnika za razliku od mnogih DNS usluga poput Googlea i drugih koji bilježe IP adresu, posjećena imena hosta, podatke o zemljopisnoj lokaciji i ostale informacije.
 • Pomaže porazu cenzure jer vaši DNS zahtjevi prolaze kroz šifrirani tunel i ne mogu ih se presresti ili ispitati.
 • Pruža otvoreni i besplatni internet bez filtriranja jer ne ograničava nijednu web lokaciju kao što to rade neki DNS-ovi treće stranke u nekim zemljama..
 • Sprječava pogreške u zemljopisnom položaju jer pruža DNS uslugu u zemlji u kojoj je vaš VPN poslužitelj za DNS prijevod tamo gdje mnoge DNS usluge ne.
 • Ne intervenira oglase ili drugi sadržaj u vaš DNS zahtjev jer je usluga nulta znanja.

Osim VyprDNS-a, korisniku daju i mogućnost izbora vlastitog DNS-a unosom primarne i sekundarne DNS IP adrese za njega. Konačno, VyprVPN omogućuje korisniku da odabere kako bi spriječio curenje DNS-a iz aplikacija koje mogu koristiti drugi DNS dok je povezan s njihovom uslugom.

Opcije DIP-a VyprVPN

Četvrta kartica na zaslonu opcija je Općenito kartica. Kao što ime sugerira, omogućava vam promjenu općih postavki za VyprVPN. Ove su postavke prikazane u nastavku. Opće opcije uključuju:

 • Obavijesti sa radne površine – Ova postavka omogućuje vam da odlučite koje ćete obavijesti na radnoj površini željeti od usluge. Opcije uključuju:
  • Sve aktivnosti povezivanja
  • Samo kvarovi na vezi
  • Nikada
 • Zvuk – Odaberite zvuk koji želite reproducirati (Windows .wav datoteka). Opcije uključuju:
  • Na povezivanju
  • Na prekidu
 • Jezik – Ova će opcija odabrati željeni jezik za VyprVPN.
 • Stavljanje u pogon – Ova će vam opcija omogućiti da pokrenete aplikaciju VyprVPN automatski kada se prijavite u Windows.
 • Napredna – Ovo ima mogućnosti zapisivanja ako ih želite omogućiti. Opcije uključuju:
  • Pošaljite podatke iz aplikacije koji se ne mogu osobno prepoznati na VyprVPN kao što su klikovi na gumbe i pregledani zasloni aplikacija kako bi mogli poboljšati uslugu.
  • Automatski šaljite izvješća o padu na VyprVPN kako biste ga poboljšali.
  • Omogućite dnevnik veze na lokalnom stroju da biste pomogli riješiti pogreške u servisu. To možete očistiti bilo kad.

Općenite mogućnosti VyprVPN

Posljednja kartica na zaslonu opcija je Račun kartica. Ova je kartica prikazana dolje. Ova kartica omogućuje vam da vidite podatke o svom računu, primite obavijesti o izdanju beta verzije, provjerite ažuriranja i odjavite se iz VyprVPN. Opcije računa VyprVPN

Sadrži i vezu, Upravljanje postavkama računa koja vas vodi do Zlatne žabe Upravljačka ploča što je prikazano na donjoj slici.

VyprVPN upravljačka ploča

Upravljačka ploča omogućuje vam nadzor svih aspekata vašeg računa VyprVPN. To je mjesto gdje omogućujete NAT zaštitni zid za uslugu. Omogućit će vam i kontrolu nad ostalim uslugama koje Golden Frog nude poput Dump Truck i Cyphr. Pored svog prilagođenog VPN klijenta, VyprVPN također ima vodiče za ručnu konfiguraciju Windows-a za OpenVPN, L2TP / IPsec i PPTP protokole. Chameleon protokol ne može se ručno postaviti.

Posjetite VyprVPN

Povežite se s Mac klijentom

VyprVPN klijent za Mac OS X vrlo je sličan Windows kolegi. To olakšava prebacivanje između operativnih sustava bez propuštanja ritma. Još jednom možete preuzeti najnoviju verziju aplikacije Mac izravno s web lokacije VyprVPN. Mac korisnici će cijeniti pažnju na detalje koje je ekipa Golden Frog uložila u aplikaciju. Za početak podržava Retina zaslone. Stilima će se također svidjeti to što možete koristiti AppleScripts da biste prilagodili uslugu svom stilu. Također imate mogućnost ručne konfiguracije vašeg Mac-a za OpenVPN, L2TP / IPSec i PPTP s korisnim vodičima s njihove web stranice. Još jednom je protokol Chameleon dostupan samo u aplikaciji.

Povežite se s iPhonea ili iPada

VyprVPN također ima iOS aplikaciju koja će vam omogućiti da se povežete s njihovom VPN uslugom. Njihova se aplikacija može preuzeti iz iTunes trgovine. VyprVPN za iOS automatizira i pojednostavljuje postupak postavljanja VPN-a tako da se možete povezati bez konfiguriranja postavki iOS-a. Zahtijeva samo jednokratnu instalaciju tijekom početnog postavljanja. Aplikacija ima brojne iste značajke klijenta za stolna računala poput:

 • Automatsko ponovno uklapanje – Automatski se ponovno povežite na poslužitelj ako nestane veza.
 • Jedna prelazna veza veze s poslužiteljem – Aplikacija vam omogućuje jednostavno prelazak prstom da biste se povezali s poslužiteljem po vašem izboru.
  • Možete se odmah povezati s najbrži poslužitelj.
  • Možeš ping test popis servera VyprVPN da biste pronašli najbrži poslužitelj.
  • Odaberite Favoriti – Možete kasnije dodati servere u svoje favorite za lakši odabir kasnije.
  • filtar & Sortirati – Možete filtrirati i sortirati popis servera VyprVPN da biste lakše pronašli potreban poslužitelj.
   • Možete sortirati i filtrirati popis po zemljama ili regijama.
   • traži – Također možete potražiti određeno mjesto.
 • VyprDNS – Koristi vlasničku DNS mrežu poslužitelja tvrtke Golden Frog.
 • Automatsko ažuriranje – Automatski dodaje nove poslužitelje na popis poslužitelja aplikacija.

Ilustracija u nastavku prikazuje nekoliko zaslona za pokretanje VyprVPN-a na iPhoneu. Lijeva slika prikazuje aplikaciju koja nije povezana, srednja prikazuje aplikaciju u povezanom stanju, a desna prikazuje zaslon za odabir poslužitelja..

VyprVPN iPhone aplikacija

VyprVPN za iOS također je dizajniran s iOS aplikacijom za iPad. Ima interaktivni prikaz karte (prikazan dolje) za vaš iPad koji će vam omogućiti:

 • Brzo pregledavanje poslužitelja – Možete izravno prelaziti prstom po interaktivnoj mapi da biste pregledali lokacije poslužitelja.
 • Prikaži vremena pinga na poslužitelju – Kucnite na poslužitelj s kojim se želite povezati i aplikacija će automatski prikazati vrijeme pinga na karti.
 • Spajanje putem početnog zaslona – Odaberite poslužitelj i povežite se bez napuštanja početnog zaslona.

VyprVPN iPad App

Za aplikaciju je potreban iOS 6.0 ili noviji. Kompatibilan je s iPhoneom, iPadom i iPod touchom, a optimiziran je za iPhone 5. Aplikacija koristi L2TP / IPsec protokol s 256-bitnom enkripcijom za privatnu i sigurnu vezu. Pored svog prilagođenog VPN klijenta, VyprVPN ima i vodiče za ručnu konfiguraciju iOS uređaja za PPTP i L2TP / IPsec protokole.

Posjetite VyprVPN

Spajanje na Android uređaje

VyprVPN ima aplikaciju koja Android uređajima omogućuje upotrebu njihove usluge. Dođite do trgovine Google Play da biste preuzeli i instalirali aplikaciju ili možete preuzeti najnoviji .apk izravno iz njihove VPN aplikacije->Android stranica. VyprVPN automatizira i pojednostavljuje postavljanje VPN-a za Android postupak tako da brzo možete početi koristiti njihovu uslugu. Aplikacija ima iste funkcije kao i desktop klijent plus neke jedinstvene:

 • Više načina za povezivanje do VyprVPN
  • Povezivanje jednim dodirom – Možete se povezati samo jednim dodirom.
   • Možete se odmah povezati s najbrži poslužitelj.
   • Možeš ping test popis servera VyprVPN da biste pronašli najbrži poslužitelj.
   • Odaberite Favoriti – Možete kasnije dodati servere u svoje favorite za lakši odabir kasnije.
   • filtar & Sortirati – Možete filtrirati i sortirati popis servera VyprVPN da biste lakše pronašli potreban poslužitelj.
    • Možete sortirati i filtrirati popis po zemljama ili regijama.
    • traži – Također možete potražiti određeno mjesto.
  • Povežite se putem obavijesti Hlad – To vam omogućuje brzo povezivanje bez ikakvog otvaranja aplikacije.
  • Brzi spajanje widgeta – Možete se povezati izravno s početnog zaslona ili zaključanog zaslona.
 • Automatsko povezivanje
  • Na nepoznate wi-fi mreže.
  • Za mobilne mreže.
 • Auto-reconnect – Automatski se ponovno povežite na poslužitelj ako nestane veza.
 • Prilagodite ponašanje VPN veze po aplikaciji
  • Zadano – Aplikacija će upotrebljavati VPN vezu kad je spojen VyprVPN.
  • Automatski se povežite – VyprVPN će se automatski povezati kad pokrenete aplikaciju.
  • Zaobići VPN – Aplikacije neće upotrebljavati VPN vezu čak i ako je spojen VyprVPN.
 • Grafikon brzine – Možete jednostavno nadzirati brzinu veze i pregledavati brzinu prijenosa ili preuzimanja.
 • VPN kartice – lako se možete kretati prevlačenjem kroz VyprVPN kartice za brzi pristup grafikonu brzine, mapi servera i dnevniku veze.
 • Više protokola
  • Kameleon – Prilagođeni 256-bitni protokol šifriranja OpenVPN koji maskira VPN potpis.
  • OpenVPN – siguran, brz i pouzdan protokol.
   • 160-bitna enkripcija
   • 256 bitna enkripcija
  • L2TP / IPsec – Siguran protokol, ali ne tako brz kao OpenVPN.
  • PPTP – Manje siguran protokol koji koristi 128-bitnu enkripciju.
 • Odabir priključka – Omogućuje vam da pronađete druge dostupne otvorene portove za blokiranje cenzure i propusnost propusnosti.

VyprVPN za Android zahtijeva Android 4.0 i novije verzije. Pored svog prilagođenog VPN klijenta, VyprVPN ima i vodiče za ručnu konfiguraciju Android uređaja za OpenVPN, L2TP / IPsec i PPTP i omogućavaju im pristup njihovoj VPN mreži.

Posjetite VyprVPN

VyprVPN test brzine

VyprVPN se dobro pokazao u našem testu brzine. Brzina njihovog servera u Austinu bila je izvrsna. Na temelju našeg testiranja trebali biste biti zadovoljni brzinom njihove mreže. Ovaj test je izveden pomoću klijenta VyprVPN s protokolom OpenVPN (UDP) na poslužitelju koristeći 256-bitnu enkripciju.

VyprVPN test brzineKao što vidite, postojala je oko 16% razlika u brzini između veze izravno na mog ISP-a i veze na poslužitelj u Austinu, TX. Kao što se i očekivalo, njihov je gubitak u brzini veze, ali za dodatnu sigurnost koju pruža 256 bitna enkripcija više je nego fer trgovina. Sa brzinom od gotovo 49 Mbps, usluga bi trebala biti dovoljno brza za sve vaše internetske potrebe. Njihova usluga trebala bi vam omogućiti gledanje omiljenog sadržaja s bilo kojeg mjesta na svijetu.

VyprVPN pregled: zaključak

VyprVPN je u prostoru privatnosti od 2009. godine i izgradio je dobru reputaciju usluga koje nude. Imaju svjetsku mrežu koja ima preko 700 poslužitelja u 64 zemlje. Oni nemaju politiku dijeljenja, ali bilježe neke opće osobne podatke, kao što sam objasnio u odjeljku o privatnosti ranije u ovom pregledu. Nadalje, ugrađeni su u Švicarsku čiji ustav štiti prava na privatnost. VyprVPN je usluga nivo-1, što znači da oni rade i izrađuju svu svoju globalnu infrastrukturu, uključujući klastere poslužitelja, interni kod i sve hosting uređaje. Svojim korisnicima također omogućuju pristup vlastitim VyprDNS poslužiteljima (nula). To im omogućuje apsolutnu kontrolu nad vašim podacima. Njihova politika neovlaštenog udjela osigurava da nijedan treći subjekt nema pristup bilo kojoj vašoj informaciji bez pravnih sredstava. To vam omogućuje krajnju i privatnu sigurnost.

VyprVPN podržava Chameleon, OpenVPN (UDP), L2TP / IPsec i PPTP protokole što njihovu uslugu čini kompatibilnom s većinom uređaja. Imaju prilagođeni softver za usmjerivače Windows, Mac OS X, iOS, Android i Tomato. Oni također imaju brojne detaljne vodiče za instalaciju koji vam pomažu da konfigurirate njihovu uslugu s vašim uređajima. Golden Frog također pruža korisnicima pristup njihovoj šifriranoj usluzi za razmjenu poruka kada se prijavite za račun VyprVPN.

Ono što mi se najviše svidjelo u usluzi:

 • Jednostavan za korištenje prilagođeni softver za Windows i Mac OS X
 • Aplikacije za iOS, Android i Tomato usmjerivače
 • Podrška za mnoge protokole, uključujući Chameleon, OpenVPN (UDP), L2TP / IPsec, PPTP
 • Chameleon protokol za zaobilaženje vatrozida
 • Cyphr sigurna poruka
 • Cijene s popustom za terminske planove VyprVPN

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Implementirajte OpenVPN (TCP) protokol
 • Omogućite plaćanje putem Bitcoin-a ili druge kripto valute
 • Zabilježite manje osobnih podataka za naplatu

VyprVPN će vam omogućiti da uživate u svojim omiljenim kanalima za streaming, zaštitite svoje podatke sigurnom prilikom korištenja javnog wi-fi-ja, zaštitite svoje davatelje internetskih usluga u nadgledanju naviga preglednika i nadvladajte cenzuru. Neutralni su prema aplikacijama koje koristite i podržavaju besplatan i otvoren Internet. Isprobajte njihovu uslugu i pogledajte što mislite. Ne zaboravite da koristite naš popust kako biste uštedjeli dodatnih 80% popusta. Možete uživati ​​neograničen VPN pristup od samo 2,50 USD mjesečno.

Posjetite VyprVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me