Seeso adalah perkhidmatan streaming video baru (OTT) yang ditawarkan oleh NBC / Universal yang memfokuskan pada komedi. NBC terkenal dengan pelawak yang hebat. Saturday Night Live, 30 Rock, Parks and Recreation, dan The Tonight Show adalah beberapa rancangan yang menjadikan NBC sebagai pilihan peminat komedi yang popular di seluruh dunia. Perkhidmatan Seeso yang baru memberi peluang kepada ahli untuk menonton kegemaran komedi bersama dengan yang asli. Perkhidmatan ini hanya tersedia di Amerika Syarikat. Mereka yang berada di luar AS disekat geo. Nasib baik anda dapat menyambung ke a VPN di AS untuk menonton Seeso dari mana sahaja di dunia.

Seeso

Seeso kini dalam versi beta. Perkhidmatan ini percuma untuk diuji dari 3 Disember hingga 6 Januari. Apabila Seeso dilancarkan secara rasmi pada 7 Januari 2016, perkhidmatan penstriman berharga $ 3.99 sebulan. NBC belum mengeluarkan banyak maklumat tetapi inilah yang kami tahu setakat ini. Seeso akan menayangkan rancangan popular seperti Saturday Night Live, The Late Show bersama Jimmy Fallon, The Office, Parks and Recreation. Seeso juga akan menampilkan siri asli dengan Amy Poehler, siri animasi HarmonQuest, dan rancangan berdiri dari Wyatt Cenac. Hanya untuk menamakan beberapa.

Mari lihat apa yang berlaku semasa anda cuba mendaftar ke Seeso dari luar Amerika Syarikat:

Seeso disekat

Seperti yang anda jangkakan, walaupun mesej menyekat geo itu lucu. Seeso beritahu anda bahawa “Bukan anda, ini kita. Nampaknya anda berada di luar AS. Baik untuk anda, buruk untuk Seeso kerana kandungan video kami hanya dapat disiarkan di Amerika Syarikat ”. Kunci untuk mengalirkan Seeso dari luar AS untuk menyambung ke pelayan VPN di negara ini. Setelah anda menyambung ke pelayan VPN di AS, laman Seeso tidak akan disekat lagi. Anda akan dapat mendaftar untuk akaun dan menikmati penayangan rancangan komedi kegemaran anda dan filem di Seeso dari mana sahaja.

  Tonton BBC iPlayer Di Luar UK

VPN terbaik untuk Nyahsekat NBC Seeso

Mula-mula anda ingin mencari perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai. Dalam kes ini, anda memerlukan satu dengan pelayan VPN pantas di Amerika Syarikat. Terdapat beberapa VPN untuk dipilih. Berikut adalah beberapa kegemaran kami.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton Seeso

Saya akan gunakan IPVanish untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk menonton pelawak kegemaran anda di Seeso. Mula-mula anda ingin memuat turun pelanggan mereka. IPVanish menawarkan perisian percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien IPVanish dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Klien IPVanish Windows v2.0

  • Pilih lokasi pelayan. Kegemaran saya di AS termasuk Ashburn, Atlanta, Chicago, Dallas, dan Phoenix.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti HBO Sekarang kami menggunakan OpenVPN (UDP). Mereka juga menyokong PPTP dan L2TP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN untuk perlindungan privasi terbaik.
  • Klik sambung. Selepas beberapa saat, anda akan melihat butang di bahagian atas berubah menjadi hijau dan menunjukkan “Putuskan sambungan”. Anda juga akan melihat lokasi pelayan dan alamat IP muncul di bahagian atas klien.
  • Setelah anda berhubung, anda akan berada di AS sejauh mana yang diberitahu oleh pengguna dalam talian. Dengan demikian kami dapat menjangkau mana-mana laman web seolah-olah duduk di Atlanta atau lokasi pelayan mana pun yang anda pilih. Perkara yang sama berlaku jika anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.
  Cara Menonton Saluran 7 Di Luar Australia

Itu sahaja yang ada. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan IPVanish di AS, anda boleh melayari Internet seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Menyambung ke pelayan di UK akan memberi anda akses penuh ke laman web yang disekat geo di sana juga. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu, HBO SEKARANG, dan Amazon Instant. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen dan filem AS seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat.

Tonton sitkom kegemaran anda, rancangan larut malam, dan program komedi asli Seeso dari mana sahaja di dunia. Sila kongsi catatan ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati juga. Ikut kami @VPNFan untuk ulasan dan promosi VPN terkini dari penyedia terkemuka.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me