Beste VPN’s voor Florida

FloridaFlorida is een kuststaat in het zuidoosten van de Verenigde Staten. Hoewel het op de 22e plaats van het gebied staat, staat het op de 3e plaats in de VS voor de bevolking met een totaal aantal van iets meer dan 21,3 miljoen. Het warme weer van de staat en talloze attracties en activiteiten maken het een populaire plek om te wonen en te bezoeken. Als u van plan bent een van die bewoners of bezoekers te zijn, is het cruciaal dat u een VPN gebruikt als u openbare wifi gaat gebruiken. We zullen de redenen erachter meteen bespreken. Bekijk eerst onze lijst met de beste VPN voor Florida.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

Natuurlijk zijn er veel dingen te bezoeken in de staat. Sommigen van hen omvatten stranden aan de Atlantische kust en de Golf van Mexico, musea, dierentuinen en wildparken, een aantal pretparken (vooral in de omgeving van Orlando), golfbanen, een ruimtecentrum (Cape Canaveral) en nog veel meer. Vrijwel alles wat u maar kunt bedenken, u kunt het in de staat doen.

Ongeacht uw redenen om Florida te bezoeken, de kans is groot dat u op een gegeven moment openbare wifi zult gebruiken. Aangezien de meeste mensen reizen met mobiele apparaten of laptops, is het gemakkelijk te zien. Openbare wifi is geweldig zolang je een VPN gebruikt. Dat komt door cybercriminelen. Als de 8e meest dichtbevolkte staat, kun je er zeker van zijn dat er op zijn minst een paar mensen wachten om te profiteren van kwetsbare doelen. Niemand wil in gevaar zijn. Door verbinding te maken met een VPN, creëer je een veilige en versleutelde verbinding met een server die je wilt gebruiken. Dat maakt het voor dieven veel moeilijker om uw gevoelige gegevens in gevaar te brengen.

De tweede reden waarom u misschien een VPN wilt gebruiken, is om u te helpen black-outs en geografische beperkingen te omzeilen. Er zijn nogal wat topsporten in de staat. Als u zich in hetzelfde gebied bevindt en liever games of wedstrijden online kijkt in plaats van tv, wordt u geblokkeerd voor het online zien van teams uit uw woonplaats. Tv-providers hebben exclusieve rechten op die games als ze “op de markt” zijn. Het kan zeker frustrerend zijn om je favoriete team online te streamen als het regionaal is uitgeschakeld. Daarnaast kunnen bedrijven, landen en instellingen ook inhoud blokkeren. Voor iedereen binnen of buiten een doelgebied kunnen die geografische beperkingen zeker problemen veroorzaken. Door een VPN te gebruiken om verbinding te maken, laat u de blokkeersoftware denken dat u zich ergens anders bevindt. Op die manier hebt u toegang tot de inhoud die u wilt zien zoals u dat normaal zou doen.

Hoewel dit de twee beste redenen zijn om een ​​VPN te gebruiken terwijl u in Florida bent, vindt u mogelijk ander gebruik zodra u zich aanmeldt voor service. Van het beschermen van uw privacy tijdens openbare wifi tot het omzeilen van black-outs, firewalls of geoblokken, het gebruik van een VPN is een goed idee. Nu we u hebben verteld over het gebruik, gaan we kijken naar onze beoordelingsrichtlijnen.

Wat is de beste VPN voor Florida?

Onze lijst met de beste VPN’s voor Florida is gebaseerd op de volgende criteria:

 • Snelheid van in Florida gevestigde VPN-servers getest voor Jacksonville, Miami en Tampa
 • We hebben ons gericht op de snelste en meest betrouwbare netwerken in Florida
 • Geen van de door ons geselecteerde VPN’s houdt logboeken bij. Dat zijn allemaal VPN’s zonder logboek
 • Mogelijkheid om geografische beperkingen te deblokkeren om live sportevenementen te streamen
 • Sterke codering om uw online privacy te beschermen
 • iOS / Android-apps en ondersteuning voor Amazon Firestick

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Florida bekijken:

1. Beste VPN voor Florida: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open de VS en kies vervolgens Miami. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. Toen we verbinding maakten met een VPN-server in Florida, hebben we de snelheden getest in Jacksonville, Miami en Tampa. Alle drie de locaties resulteerden in downloadsnelheden tussen 210 Mbps en 225 Mbps. ExpressVPN was de snelste VPN in heel Florida.

ExpressVPN Florida snelheidstest

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe voor gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Florida: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft een aantal servers in Miami. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We maakten verbinding met een server in Florida en testten de snelheid naar Jacksonville, Miami en Tampa. De resultaten waren goed met snelheden variërend van 149 Mbps tot 161 Mbps.

NordVPN Florida snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Florida: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. We maakten verbinding met een VPN-server in Florida en testten onze snelheid in Jacksonville, Miami en Tampa. De snelheid varieerde van 90 Mbps tot 127 Mbps.

PIA Florida snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Florida: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server in Florida wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar de VS en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in de VS weergegeven. Het CyberGhost-netwerk omvat verschillende servers in Miami. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en getest op servers in Jacksonville, Miami en Tampa met snelheden variërend van 60 Mbps tot 118 Mbps.

CyberGhost Florida snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Florida: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze opties om te gebruiken in Virginia.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het drop-down menu.

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We hebben een IPVanish-server in Miami getest op servers in Jacksonville, Miami en Tampa en vonden de snelheid tussen 110 Mbps en 142 Mbps.

IPVanish Florida snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Als u enkele opties voor de staat Florida wilt bekijken, kijk dan gerust naar onze top 10 VPN lijst. Maar dat hoeft niet. We hebben onze selecties gebaseerd op beveiliging, snelheid, betrouwbaarheid, prijs en serverlocaties. We hebben ook specifiek gezocht naar providers met servers in Florida en de regio. Op die manier kunt u de best mogelijke snelheden behalen. Al onze genoemde services hebben geweldige netwerken, dus er is geen slechte keuze. Als u van plan bent om welke inhoud dan ook te streamen, zijn snelheden erg belangrijk. Door onze gids te gebruiken, kunnen we u helpen de juiste beslissing te nemen voor uw behoeften.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map