Beste VPN’s voor Baton Rouge

Baton RougeBaton Rouge is de op één na grootste stad van Louisiana. Met een bevolking van bijna 231.000 is deze hoofdstad slechts de tweede na New Orleans in de staat. Er zijn veel dingen die mensen naar de stad trekken. Het is een belangrijk knooppunt voor industriële, petrochemische, medische en onderzoeksactiviteiten en wordt ook een groeiend technologiecentrum in het zuiden. Bovendien is het de thuisbasis van de Louisiana State University (LSU) Tigers. Als je het niet weet, waren ze het eerste zuidelijke universiteitsvoetbalteam dat een nationale kampioen werd. Als een bezoek aan de stad in de toekomst ligt, moet je een VPN gebruiken voordat je openbare wifi gebruikt. Voordat we u vertellen waarom, moet u onze lijst met beste VPN’s voor Baton Rouge eens bekijken.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

De menselijke bewoning van Baton Rouge gaat terug tot de tijd van de ijstijd. De stad dankt zijn naam aan de Franse ontdekkingsreiziger Pierre Le Moyne d’Iberville. Toen hij zijn verkenningsgroep in 1699 de rivier de Mississippi opzond, zagen ze een rode paal die de jachtgrens markeerde tussen de Houma en Bayogoula tribale jachtgebieden. Natuurlijk vertaalt Baton Rouge zich in het Frans naar “rode stok”. In 1817 namen de leiders van de nederzetting de stad op.

Tegenwoordig zijn er veel dingen te doen in de stad. Je kunt musea, parken, historische monumenten, het Bluebonnet Swamp Nature Center, de dierentuin bezoeken, een foodtour maken en meer. Bovendien kun je een LSU-voetbalspel spelen. Het is duidelijk dat u in de stad niet genoeg te doen heeft. Wat uw interesses ook zijn, u kunt altijd iets vinden dat u bezig houdt.

Met al het toerisme en de mensen in de omgeving bieden veel plaatsen klanten gratis WiFi om zaken aan te trekken. Gratis wifi is geweldig, zolang je maar wat bescherming gebruikt. Door een VPN te gebruiken, creëer je een veilige en versleutelde verbinding met een server naar keuze. Dat voorkomt dat u uw gevoelige informatie kwijtraakt en maakt het voor cybercriminelen erg moeilijk om uw privacy te schenden.

De volgende reden om een ​​VPN te gebruiken, heeft te maken met netwerkbeperkingen en geoblokken. Als u zich in een netwerk bevindt dat niet van u is, kunnen de beheerders bepalen wat u wel en niet kunt zien. Dat gebeurt op scholen, organisaties, bedrijven en zelfs in sommige landen. Wanneer u in dat geval verbinding maakt met een VPN, kunt u de software voor de gek houden door te denken dat u zich ergens anders bevindt. Bovendien kan de blokkeersoftware niet zien waar je naartoe gaat, dus kan hij je niet blokkeren.

Dat zijn de beste redenen om een ​​VPN te gebruiken terwijl je in Baton Rouge bent, maar misschien vind je er meer nadat je je hebt aangemeld. Of je nu de netwerkbeperkingen van een organisatie probeert te omzeilen, je privacy wilt beschermen of zelfs een black-outgame wilt bekijken, VPN’s staan ​​voor je klaar. Met alle beschikbare protocolopties, wilt u de IKEv2- of de OpenVPN-coderingsprotocollen gebruiken. Als je een optie krijgt om te kiezen tussen versies van OpenVPN, is de UDP-versie de snelste. De TCP-versie is echter geschikt voor mensen met verbindingsproblemen.

1. Beste VPN voor Baton Rouge: IPVanish

IPVanish

Omdat er in Baton Rouges geen specifieke servers zijn, gebruiken we de IPVanish-servers in Atlanta. Uit ervaring kunnen we u vertellen dat de servers in Atlanta zowel snel als betrouwbaar zijn. U zult ook merken dat IPVanish meer serverlocaties in de Verenigde Staten heeft dan zowat elke andere VPN-service. Dit maakt ze een van onze favoriete VPN-keuzes in Baton Rouge.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish host 48 servers in Atlanta en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Bijvoorbeeld atl.a01.ipvanish.com. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. Toen we een IPVanish-server in Atlanta, atl-a41, testten, ontdekten we dat de snelheid 43,50 Mbps was.

IPVanish New Orleans snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt gewoon goed uit $ 4,87 per maand over het jaarplan. Leden worden gedekt door een geld-terug-garantie van 7 dagen.

Bezoek IPVanish

2. Beste VPN voor Baton Rouge: ExpressVPN

ExpressVPN

Met ExpressVPN fungeren hun snelle VPN-toegang en MediaStreamer als een slimme DNS-service. Dat zal u helpen de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. Dat is een groot voordeel om live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op de ExpressVPN-website.

Landen Locaties VS-serverlocaties
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, beheert ExpressVPN een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over honderden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal naar uw favoriete teams te kijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Dit geldt natuurlijk voor Atlanta (de beste serverkeuze in Baton Rouge). U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens de Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – Atlanta selecteren. Zoals je kunt zien, hebben we een server in Atlanta getest en de snelheid kwam uit op 53,59 Mbps.

ExpressVPN New Orleans snelheidstest

Hoewel ExpressVPN wordt verkocht tegen een hogere prijs dan de andere services in onze lijst, is de waarde hoog gezien de grootte van hun netwerk- en servicefuncties. U kunt een computer, handheld-apparaat, router en gameconsole (SmartDNS) voor slechts één VPN-account verbinden $ 6,67 per maand met een jaarabonnement.

Bezoek ExpressVPN

3. Beste VPN voor Baton Rouge: HMA

HMA Pro VPN

HideMyAss kwam tot leven in 2005 toen Jack Cator, een 16-jarige student in Engeland, besloot dat hij een dienst wilde creëren om mensen te helpen censuur te vermijden. Jack had met name geen toegang tot sociale mediasites en online games omdat ze waren geblokkeerd op het schoolnetwerk. HMA heeft de eerste maand honderdduizenden gebruikers toegevoegd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld met meer dan 350 serverlocaties. Privax, het moederbedrijf van HMA Pro VPN, kwam in 2015 bij het AVG-team.

HMA Pro VPN-netwerk – serverlocaties in de VS.
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Als het je doel is om de VPN met de meeste serverlocaties te vinden, dan is HideMyAss je beste keuze. Houd er rekening mee dat HMA gebruikersactiviteiten registreert, wat voor sommige VPN-gebruikers een probleem is. HMA host 175 VPN-servers in de Verenigde Staten, waaronder een aantal servers in New Orleans (aangezien dit de dichtstbijzijnde locatie is bij Baton Rouge). Om daar verbinding te maken met een server, moet je naar de “locatiemodus” gaan en “Locatie wijzigen” selecteren om te beginnen. Klik vervolgens op het tabblad “Steden” en zoek naar New Orleans. Van daaruit kunt u de serverlocatie van de VS, Louisiana en New Orleans selecteren. We maakten verbinding met een server in New Orleans om de snelheid te testen en vonden dat de snelheid 30,64 Mbps was.

HMA New Orleans snelheidstest

In 2016 liepen HMA en enkele andere toonaangevende VPN-providers voorop bij het vereenvoudigen van hun aangepaste clientsoftware. Het resultaat is een volledige set apps op maat waarmee elke gebruiker gemakkelijk verbinding kan maken met het HMA-netwerk en uw verbinding kan versleutelen. Ze hebben software beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. U kunt ook via uw router verbinding maken met HMA. HMA biedt onbeperkte VPN-toegang vanaf slechts $ 6,99 per maand en biedt alle nieuwe gebruikers een 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie.

Bezoek Hide My Ass

Hoewel er nog andere opties zijn, kunt u altijd een kijkje nemen bij onze top 10 VPN lijst. We zijn echter van mening dat we u de beste keuzes hebben geboden. We hebben ze geselecteerd op basis van snelheid, betrouwbaarheid, prijs, beveiliging en locaties. Omdat er veel in of in de buurt van Baton Rouge zijn, weet u zeker dat u de beste snelheden krijgt. Voor degenen die inhoud willen streamen, is snelheid erg belangrijk. Natuurlijk hebben al onze opties geweldige netwerken. Dat betekent dat je met geen van de keuzes fout kunt gaan. Hopelijk helpt onze gids u om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map