A Hammer VPN áttekintésünk során megállapítottuk, hogy ez egy TunnelGuru VPN által létrehozott Android alkalmazás. A HammerVPN egy olyan VPN szoftver, amely az Android készülékek számára nem csak az internetes forgalmat titkosítja, hanem egy kódoló technológiát is alkalmaz. Ez segíthet elrejteni azt a tényt, hogy VPN szolgáltatást használ. Ez viszont megvédi az internetes tranzakciókat és megakadályozhatja a DPI-t (mély csomag ellenőrzés) harmadik felektől.

Hammer VPN Review

Árképzés és különleges ajánlatok

A Hammer VPN alkalmazást ingyenesen letöltheti a Google Play webhelyről. Az TunnelGuru a Hammer VPN alkalmazás felhasználóinak ingyenes 100 MB sávszélességet kínál a VPN szolgáltatásához. Bár ez egy kis sávszélesség, elegendő lehet az alkalmi VPN-felhasználók számára. Ezenkívül a TunnelGuru VPN és szponzorainak néha zavaró hirdetéseit is be kell nyújtania, mivel az ingyenes szolgáltatást reklám finanszírozza (az alábbiakban bemutatott példák).

Hammer VPN hirdetések

Úgy gondoljuk azonban, hogy ez nem lesz elég sávszélesség a legtöbb VPN-felhasználó számára. Ha azonban úgy dönt, hogy tetszik a Hammer VPN alkalmazás és az TunnelGuru VPN által kínált szolgáltatás, akkor korlátlan sávszélességű verziót kínálnak, amelyet regisztrálhat magának az alkalmazásnak a használatához. Csak havi csomagot kínálnak erre a fizetett szolgáltatásra. Korlátlan VPN-t vásárolhat havonta 4,25 USD-ért.

A Premium Hammer VPN fiók jellemzői

A fizetett Hammer VPN-fiók által kínált szolgáltatások és előnyök a következők:

 • Stealth VPN – segítséget nyújt az internetes forgalom DPI ellen.
 • További kiszolgálók – hozzáférést biztosít az 1 Gbps-os prémium szerverek hálózatához.
 • Kiegészítő hozzáférés a szoftverhez – Használhatja az TunnelGuru VPN által kínált összes szoftvert, amely lehetővé teszi a csatlakozást különféle protokollokkal.
 • Portok – Több portot választhat az adatok átjárására.
 • Proxy – Beállíthatja a VPN-t proxy használatához.
 • Sávszélesség – Hozzáférés a kiszolgálókhoz sávszélesség korlátozás nélkül. Az ingyenes kiszolgálóknak napi korlátja még mindig 100 MB.
 • Biztonság – A Hammer VPN virtuális tűzfalat biztosít a készülék védelmére a bejövő malware ellen.
 • Védelem – Védje adatait, amikor csatlakozik a WiFi hálózatokhoz.

Fizethet a szolgáltatásért és havonta utalványt kaphat a Paypal által, ha inkább az összes online fizetését központi adatbázisban tárolja. Elfogadják a Visa, MasterCard, American Express és Discover hitelkártyákat, amelyeket a Paypal névtelen szolgáltatásával kezelnek. Az előfizetésért az TunnelGuru webhelyen is fizethet, ha szeretné. Linket talál a Google Play Áruház alkalmazástelepítési oldalának alján.

Kockázatmentes próbaidőszak

Kipróbálhatja a Hammer VPN szolgáltatást ingyen. Naponta akár 100 MB sávszélességet is felhasználhat a VPN-hálózaton. Ezen felül 3 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, miután megvásárolták a prémium szolgáltatást. Ha nem elégedett a szolgáltatással, miután megvásárolta, akkor visszatérítik a vételárat. A felmondás dátumától számított három napon belül írásban értesítenie kell őket számlájának megszüntetéséről.

VPN szerver hálózat

A prémium Hammer VPN hálózat 1 Gbps szerverből áll Brazíliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Mexikóban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, az Egyesült Államokban, Szingapúrban, Dél-Afrikában és Törökországban. Noha ez kevés VPN-helyet foglal magában, széles földrajzi területet ölel fel. VPN szolgáltatásaikkal jelen van a hét kontinens öt közül: Afrikában, Ázsiában, Európában, Észak-Amerikában és Dél-Amerikában..

A Hammer VPN szerverek nem engedélyezik a torrent vagy más P2P szoftver használatát. Azt sem szánják használni, hogy megkerülje a streaming tartalom földrajzi korlátozásait. Egyszerre csak egy eszközre korlátozódhat. Végül nem használhatja a Hammer VPN alkalmazást Nigériában, Pakisztánban, Ghánában, Kínában, Indiában, Szenegálban és Szíriában..

Adatvédelem és biztonság

Nem vagyunk biztosak abban, hogy a Hammer VPN szolgáltatás használata során mit teszünk a saját adatvédelmi és TOS-politikájuk alapján. A házirend néhány kivétele követi:

Mindent megteszünk az Ön személyes adatainak védelme érdekében azáltal, hogy nem tárolunk további részleteket a szervereinken, mint ahogy a műszaki vagy jogilag megkövetelt – és megengedett. Valójában maguk a szerverek nem tartanak olyan naplót, amely bárki számára érdekes lehet, kivéve a fejlesztőket és az operátorokat; Ugyanakkor az érdekelt hatóságokkal olyan mértékben fogunk együttműködni, hogy megvédjünk minket attól, hogy felelősséget vállaljunk az esetleges illegális cselekedetekért. Ez azt jelenti, hogy nyilvánosságra hozhatjuk fiókja és fizetési adatait, valamint a regisztrációhoz használt forrás IP-címet, ha megsértette a szabályokat.

Mobilalkalmazásuk esetében a következőket állítják be:

> Mobil alkalmazások:
Nem olvasunk, nyomon követünk és nem gyűjtünk semmilyen információt vagy személyesen érzékeny adatot a mobil eszközökön használt mobil alkalmazásokon keresztül. Csak a működéshez minimális engedélyekre van szükség, amelyeket az engedélyek listája említ. Ellenőrizhető a mobilalkalmazások telepítése közben. A mobil alkalmazásoknak elsősorban az aktuális tartózkodási helyre, az eszköz azonosítójára van szükségük, ha rendelkezésre állnak, az építési információkra, a mobil tárolóhoz és a hálózathoz való hozzáférési engedélyre.

Minimális információt naplóznak a VPN-felhasználóiktól: a kapcsolat kezdete, a kapcsolat vége és a csatlakozáshoz használt IP-cím. Mivel azonban kijelentik, hogy a székhelyük szerinti ország bírósági keretein belül dolgoznak, és nem egyetlen joghatóságon belül működnek, bizonyos esetekben kényszeríthetik őket a felhasználói adatok ellenőrzésére. Azt is mondják, hogy meg fogják tenni, hogy megszabaduljanak minden téves cselekedetektől. Következésképpen azt hagyjuk, hogy te magad döntsék el, ha kielégítik ezeket a feltételeket.

A HammerVPN nagyon kevés technikai információval szolgál arról, hogy hogyan titkosítják az Ön adatait, vagy a lopakodó funkció biztosításához használt mechanizmusról. Erre irányuló vizsgálatunk során kiderült, hogy saját védett VPN-jüket használják. Egyesíti a több protokollt és az alagutazási technológiákat. Ezenkívül a Hammer VPN szolgáltatás 128 bites titkosítási erősséget használ az Internet adataihoz.

Technikai támogatás

A Hammer VPN szolgáltatás támogatása elsősorban e-mailben történik. Néhány támogatási kérdést küldtünk a munkatársaknak, és a legtöbb esetben attól kezdve két nappal hallottuk meg őket. Válaszuk hasznos volt a feltett kérdésekben.

Hammer VPN támogatás

A Twitter és a Facebook is jelen van. Bár ezek nem úgy néznek ki, mintha naponta megfigyelés alatt állnának, ezért nem tudjuk, mennyi ideig tart válaszolni ezek a források. Végül van néhány YouTube-videó, amelyek segítségével feliratkozhatnak szolgáltatásra. Nincsenek GYIK-adatbázisuk, és szoftverüket azok számára tervezték, akik több műszaki ismerettel rendelkeznek, ha ki akarják használni annak fejlett funkcióit.

A Hammer VPN telepítése

Telepítheti a Hammer VPN alkalmazást Android-eszközére a Google Play áruházból. Miután megtalálta az alkalmazást, érintse meg a „Telepítés” gombot. Ekkor megjelenik az alkalmazás hozzáférési engedélyét kérő képernyő. A telepítés megkezdése előtt el kell fogadnia ezeket. A telepítés befejezése után érintse meg a „Megnyitás” gombot az első indításhoz.

Kalapács VPN telepítése

Miután a Hammer VPN alkalmazás megnyílik, megjelenik a fő műszerfal. Amikor először csatlakozik a VPN szolgáltatáshoz, elmagyarázza, hogy torrent szoftver nem használható vele. El kell ismernie, hogy megérti és elfogadja ezt a feltételt. Ezután megjelenik a képernyő, amely lehetővé teszi a szolgáltatás számára a Hammer VPN-kapcsolat létrehozását. Érintse meg az „OK” elemet ennek engedélyezéséhez. Végül megtörténik a kapcsolat a választott VPN szerverrel.

A Hammer VPN indítása

Android App beállítások és szolgáltatások

A lefelé mutató nyíl megérintésével az aktuálisan kiválasztott szerver mellett a fő műszerfalon megjelenik a kiszolgálók listája, amelyekhez a jelenlegi protokoll használatával csatlakozhat. Ha van fizetett prémium fiókja, görgessen a lista aljára, és válassza ki a prémium szervert, amellyel csatlakozni szeretne. Ezenkívül kiválaszthatja azt a protokollt, amelyet a kapcsolat létrehozásához használ. A három választható protokoll a következő:

 • UDP – Ez az alkalmazás alapértelmezett és elsődleges protokollja, és RPort: 500-at és LPort-ot használ: 0 (0 véletlenszerű portszámot jelent). Ez a leggyorsabb protokoll, és a legtöbb felhasználó számára a legjobb. Ugyanakkor nem biztosítja sem az elküldött adatcsomagok megrendelésének, sem kézbesítésének ellenőrzését.
 • TCP – Ez lassabb, mint az UDP protokoll, de ellenőrzi az adatcsomagok sorrendjét és kézbesítését. Emiatt a legjobb távolsági vagy gyenge összeköttetéseknél, vagy ha gondjai vannak az UDP-vel való kapcsolat miatt.
 • ICPM – Ez gyökeres eszközök csatlakoztatására szolgál, és hozzáférést igényel az eszköz szuperfelhasználójának.

Különböző protokollokkal történő csatlakozás befolyásolhatja a VPN-kiszolgálók azon részhalmazát, amelyhez hozzáférhet a Hammer VPN szolgáltatás használatakor.

Kalapács VPN beállítások

Két másik képernyő érhető el az alkalmazás irányítópultjáról. Ezek közül az első a „Névjegy” gomb megérintésével érhető el, és információt nyújt az Android alkalmazásról. Ezenkívül mutat egy linket az TunnelGuru webhelyhez, így létrehozhat egy fizetett számlát és megvizsgálhatja a TOS-t, ha.

A második képernyő, amely megjeleníti az alkalmazás hozzáadott funkcióit, az „Advanced” gomb megérintésével érhető el. Ez a képernyő lehetővé teszi a VPN által használt DNS hozzárendelését és egy proxy beállítását, amelyet a Hammer VPN alkalmazáson keresztül lehet használni. A proxyt úgy állíthatja be, hogy beírja a gazdagép nevét vagy IP-címét, az általa használt portot és annak fejlécét. Azt is választhatja, hogy engedélyezi-e a proxy használatát a TCP-kapcsolatokban. Miután megadta a proxyparamétereket, érintse meg a „Mentés” gombot a proxybeállítás befejezéséhez.

Kalapács VPN szolgáltatások

Hammer VPN használatban

Most, hogy megvizsgáltuk a Hammer VPN alkalmazást az Android funkcióira és lehetőségeire, nézzük meg működés közben. A prémium fiókot aktiváltuk a fizetett ellenőrző hitelesítő adatok megadásával, hogy hozzáférhessünk a prémium szerverekhez. A szolgáltatás használata nagyon egyszerű. Először válassza ki a kiszolgálót és a protokollt, amelyet használni kíván a kapcsolathoz (a német prémium szerver-g11-et ebben az esetben az UDP-vel használták). Koppintson a „Csatlakozás” gombra.

Néhány másodperc múlva megjelenik a csatlakoztatott képernyő. Ez a képernyő a következő munkamenet-információkat mutatja: csatlakoztatott szerver, csatlakozási idő, fogadott sávszélesség-adatok és elküldött sávszélesség-adatok. Ezenkívül egy gombot is megjelenít a kapcsolat bontására. Ennek a gombnak a megérintésével fel kell hívni a kapcsolatot a VPN-kiszolgálóval.

Kalapács VPN használat

Miután abbahagyta az aktuális kapcsolatot, kiválaszthat egy másik VPN-kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne. A protokollt megváltoztathatja, ha akarja. Ha bezárni akarja az Android készülékhez tartozó Hammer VPN alkalmazást, érintse meg a készülék hátoldalának gombját a műszerfal főképernyőjén. Ekkor megjelenik az alkalmazás bezárásának felszólítása.

Hammer VPN App Bezárás

Az „OK” gomb megérintésével bezárhatja az alkalmazást.

Amint ez a szakasz bemutatja, a Hammer VPN alkalmazást bárki használhatja. Néhány egyszerű érintéssel kapcsolatba léphet a hálózatuk szerverével. A leválasztáshoz csak két csapot kell elvégezni. A fejlett funkciók használatához valamivel több technikai hozzáértés szükséges, de miután a telepítés ugyanolyan egyszerű.

Kalapács VPN sebességteszt

A Hammer VPN szolgáltatásnak ingyenes és prémium szerverek is vannak. Ezért a fizetett prémium szerver és az ingyenes kiszolgáló sebességének tesztelését is elvégeztük, hogy megnézhessük, hogyan hasonlítanak össze azokkal, amelyekben nincs aktív VPN. Az eredmények balról jobbra nem mutatnak VPN kapcsolatot, prémium VPN szerver kapcsolatot és ingyenes VPN szerver kapcsolatot. Észre fogja venni, hogy ezek mérsékelt sebességveszteséget okoztak a fizetett VPN szolgáltatás miatt, ami a titkosítási fölött volt. Azt is láthatja, hogy ez a sebességvesztés sokkal nagyobb volt az ingyenes VPN-kiszolgálónál. Ez általában így van, és elsősorban a szabad VPN-kiszolgálók felhasználóinak nagyszámának köszönhető. Sebességük egész nap változhat.

Hammer VPN Speedtest

Kvantitatívabb módon, a fizetett Hammer VPN szerver használatakor sebességünk 28,94 Mbps-ról 22,25 Mbps-ra csökkent. Ez körülbelül 23,1 százalékos csökkenést jelent a Tucker, GA-ban lévő szerverhez képest. Vegye figyelembe, hogy ez még mindig elég gyors az internet szörfözéshez szükséges legtöbb igény kielégítéséhez. Az ingyenes VPN szerver 28,94 Mbps-ról 10,30 Mbps-ra csökkentette alapszintű ISP-sebességünket. Ez közel 64,4% -os csökkenést jelent. Ez a napi 100 MB korlátozással együtt azt jelzi, hogy sok VPN-felhasználó számára valószínűleg nem a legjobb választás. A VPN használata megvédheti online magánéletét és megvédheti online adatait a kellemetlen emberektől. Ez nagyobb nyugalmat biztosíthat az interneten való szörfözés közben. Ezt garantálhatja a megfizethető legjobb VPN-szolgáltatás megvásárlása.

Hammer VPN Review: Következtetés

A Hammer VPN egy ingyenes Android alkalmazás, amelyet a TunnelGuru biztosít, amely lehetővé teszi a mobil eszközhöz, hogy csatlakozzon a hálózatához. Ez nem csak javítja online adatvédelmét és biztonságát, hanem megóvja Önt a harmadik felek, például egyes internetszolgáltatók és kormányzati szervek által végzett DPI-ellenőrzésektől is. Naponta 100 MB ingyenes sávszélességet biztosítanak a VPN-hálózaton. Lehet, hogy ez elég sávszélességet jelent az alkalmi VPN-felhasználók számára. Nem elegendő azonban azoknak, akik rendszeresen csatlakoznak az internethez VPN segítségével. Az TunnelGuru egy fizetett prémium VPN szolgáltatást is kínál, amely korlátlan sávszélességet tesz lehetővé a VPN hálózaton. A különféle eszközökhöz hozzáférhet az összes egyedi szoftverhez is. Egyszerre csak egy eszközt csatlakoztathat. Ezenkívül hozzáférést biztosít a prémium VPN-kiszolgálókhoz.

A Hammer VPN prémium hálózat Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Európában, Afrikában és Ázsiában található szerverekből áll. Több országban 1 Gbps szerverrel rendelkeznek. Szolgáltatásuk szabadalmaztatott VPN algoritmust használ, amely 128 bites erősségű titkosítást használ. A technikai támogatás elsősorban e-mailen keresztül történik. Ennek ellenére számlák vannak a Twitteren és a Facebookon is. TOS-ok és adatvédelmi politikájuk kissé kétértelmű. Ezért magának meg kell vizsgálnia ezeket, hogy megtudja, elfogadhatók-e számukra.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • A Hammer VPN DPI védelmet nyújt azok számára, akiknek szükségük van rá.
 • Android-alkalmazás és egyéni szoftver Windows-hoz.
 • A TunnelGuru több alkalmazást kínál az Android készülékekhez.
 • 100 MB napi ingyenes VPN szolgáltatást kínálnak.
 • További 3 napos pénz-visszafizetési garancia, miután feliratkozott a szolgáltatásra.
 • Prémium VPN-előfizetés vásárlásának többféle módja, beleértve olyan krio-valutákat, mint a Bitcoin.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Adjon hozzá útmutatót a Hammer VPN és más egyedi TunnelGuru szoftverekhez.
 • Több sávszélesség az ingyenes felhasználók számára
 • Gyorsabb kiszolgálók az ingyenes felhasználók számára
 • Engedélyezzen egynél több egyidejű kapcsolatot.
 • Adjon hozzá további VPN-helyeket.

A Hammer VPN ingyenes szolgáltatást nyújt, amelynek segítségével tesztelheti azok teljesítményét. Ezen felül 3 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Ezeknek elegendő időt kell hagyniuk a VPN-szolgáltatás bevezetésére, bár a lépésekhez hasonlóan az összes eszközön megtalálhatók. Tehát, menj tovább és próbáld ki magadnak. Ha tetszik, és úgy gondolja, hogy megfelel az Ön igényeinek, havonta fizethet 4,25 dollárra.

Látogassa meg a Hammer VPN-t

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me