Saya ingin memulakan tinjauan HideIPVPN dengan beberapa sorotan perkhidmatan. Walaupun rangkaian mereka lebih kecil daripada beberapa, HideIPVPN menguruskan pelayan di lokasi utama di seluruh dunia. Mereka menawarkan perkhidmatan VPN dan DNS Pintar. Anda dapat memilih paket VPN berdasarkan lokasi pelayan yang ingin anda akses. Beberapa rancangan seperti VPN AS misalnya termasuk SmartDNS untuk membuka blokir laman web dan saluran di negara tersebut.

Sembunyikan ulasan IPVPN

Harga dan Tawaran Istimewa

Mari kita mulakan dengan rancangan VPN yang ditawarkan oleh HideIPVPN. Seperti yang anda lihat di bawah, mereka menawarkan lima akaun berbeza berdasarkan lokasi pelayan yang ingin anda akses. Bagi mereka yang ingin mendapatkan akses anda dan menikmati kandungan di Amerika Syarikat, saya sangat mengesyorkan rancangan VPN AS. Ia dilengkapi dengan SmartDNS AS dan proksi tanpa kos tambahan.

Sembunyikan rancangan harga IPVPN

Seperti yang anda lihat, HideIPVPN menawarkan potongan berdasarkan kitaran pengebilan yang anda pilih semasa mendaftar. Anda dapat menjimatkan 10% dari akses setiap suku tahun atau 30% daripada langganan tahunan. Ini menjadikan rancangan tahunan sebagai nilai terbaik. Lawati Sembunyikan khas IPVPN halaman untuk disimpan.

Selain akses VPN, pasukan HideIPVPN juga menawarkan Smart DNS. Perbezaannya adalah penyulitan. SmartDNS mereka melewatkan penyulitan yang memotong perlindungan privasi. Melakukannya membolehkan anda menonton kandungan di negara lain tanpa melambatkan sambungan anda ke Internet. Mari lihat harganya.

Sembunyikan harga SmartDNSIPVPN

Seperti yang anda lihat, HideIPVPN menawarkan kitaran pengebilan bulanan, suku tahunan dan tahunan untuk Smart DNS. Menyanyi untuk mana-mana dari mereka akan memberi anda akses ke perkhidmatan SmartDNS mereka yang akan membantu anda membuka blokir saluran di AS, UK, dan Poland.

Apabila anda memutuskan untuk bergabung, HideIPVPN menyokong pelbagai pilihan pembayaran. Saya suka menggunakan PayPal untuk perkhidmatan dalam talian kerana anda boleh menguruskan langganan. HideIPVPN menawarkan PayPal bersama dengan kad kredit, Bitcoin, Alipay, Webmoney, Yandex, Boleto Bancario, dan Qiwi.

Tempoh Percubaan Bebas Risiko

Walaupun saya akan melakukan yang terbaik untuk menulis ulasan yang menyeluruh, hanya ada satu cara untuk benar-benar memutuskan sama ada HideIPVPN sesuai untuk keadaan anda. Anda ingin menguji perkhidmatan ini sendiri. HideIPVPN memahami perkara itu juga. Untuk membantu mereka menawarkan percubaan percuma 24 jam dan jaminan wang dikembalikan 30 hari. Namun, seperti yang akan anda lihat sebentar lagi jaminan termasuk beberapa syarat. Inilah bahasa yang digunakan HideIPVPN pada halaman syarat perkhidmatan mereka.

Polisi Bayaran Balik

* Kami menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Sekiranya anda tidak dapat menyambung ke pelayan VPN kami menggunakan semua sambungan VPN yang disertakan dalam pakej anda, anda boleh meminta bayaran balik dalam masa 30 hari.

* Penting! Perkhidmatan ini disediakan “apa adanya”. Kami tidak dapat menjamin bahawa perkhidmatan kami membuka blokir laman web tertentu.  Fakta bahawa anda tidak dapat mengakses laman web menggunakan HideIPVPN tidak boleh menjadi alasan untuk permintaan pengembalian dana. Anda dapat menguji perkhidmatan kami sebelum membeli dengan percubaan Percuma 24 jam kami.

* Kami tidak mengembalikan wang untuk masalah kelajuan kerana kami mempunyai 24 jam VPN percubaan percuma di pelayan premium kami di mana anda dapat menguji kelajuan pelayan VPN mana pun. Untuk perkhidmatan SmartDNS, kami mempunyai percubaan percuma selama 7 hari.

* Sekiranya HideIPVPN menghentikan akaun anda kerana pelanggaran dasar, tidak akan ada pengembalian dana.

* Bayaran langganan PayPal secara automatik tidak dapat dikembalikan kerana anda bertanggungjawab untuk langganan di PayPal.

* Hanya mereka yang menggunakan sistem operasi Windows, MacOS dan Linux yang layak mendapat bayaran balik. Sekiranya anda cuba menggunakan HideIPVPN pada sistem operasi atau peranti lain (seperti iPhone / iPad / Android / router), pastikan anda menguji perkhidmatan terlebih dahulu.

* Sekiranya anda tidak dapat mengatur HideIPVPN pada modem atau penghala anda TIDAK layak mendapat bayaran balik.

Lawati HideIPVPN

Sembunyikan Lokasi Rangkaian dan PelayanIPVPN

Seperti yang saya nyatakan di bahagian atas tinjauan, HideIPVPN menguruskan rangkaian pelayan VPN di lokasi utama. Mereka mempunyai rangkaian yang agak kecil dengan lokasi pelayan di lima negara. Mempunyai pelayan di lokasi utama akan membantu anda menyekat akses ke laman web popular seperti Netflix dan BBC iPlayer dari mana saja di dunia.

Pelayan NegaraProtokol
530OpenVPN, SSTP, SoftEther, L2TP, PPTP

HideIPVPN mempunyai pelayan di Amerika Syarikat, United Kingdom, Belanda, Jerman, dan Kanada. Perkhidmatan SmartDNS mereka akan membantu anda menyekat saluran di AS, UK, dan Poland.

Privasi dan Keselamatan

Sebilangan besar orang menganggap bahawa perkhidmatan VPN secara automatik akan memberikan mereka tahap privasi dan tanpa nama yang tinggi. Itu tidak selalu benar. Itu bergantung pada tujuan anda menggunakan VPN. Sekiranya matlamat utama anda adalah privasi maka anda mungkin menginginkan VPN yang tidak log.

HideIPVPN mempunyai pernyataan di halaman harga VPN mereka yang berbunyi:

Tiada balak. Kami tidak menyimpan log lalu lintas

Saya tidak dapat mengetahui sebutan mengenai dasar log mereka dari segi perkhidmatan atau halaman dasar privasi. Adalah lebih baik jika mempunyai lebih banyak maklumat mengenai maklumat apa yang mereka log dan berapa lama mereka menyimpan maklumat tersebut.

Lawati HideIPVPN

Ujian Hands-On

Perkara pertama yang saya cari ketika membuat keputusan untuk menyemak perkhidmatan VPN atau tidak adalah pelanggan tersuai. Sesiapa sahaja boleh memasang OpenVPN dan mengkonfigurasi sambungan secara manual tetapi anda tidak perlu lagi. Terdapat begitu banyak penyedia VPN yang menawarkan perisian klien yang mudah digunakan sekarang beberapa hari.

Saya dengan senang hati memberitahu bahawa HideIPVPN mempunyai klien Windows yang sangat baik yang dapat saya gunakan semasa menguji perkhidmatan. Mereka juga mempunyai pelanggan khusus untuk Mac. Bersama dengan panduan penyediaan untuk penghala iOS, Android, Linux, Chromebook, dan juga DD-WRT.

HideIPVPN menawarkan semua protokol VPN standard di dalam pelanggan tersuai mereka. Itu termasuk SSTP (untuk Windows), OpenVPN, L2TP / IPSec, dan PPTP. Mereka juga menyokong protokol yang disebut SoftEther. Ia memerlukan muat turun pelanggan yang berasingan tetapi mereka berusaha memasukkannya ke dalam perisian khas mereka.

Berhubung dengan Pelanggan VPN Windows

Mari lihat klien HideIPVPN Windows:

Sembunyikan pelanggan Windows IPVPN

Perisian Windows senang dipasang dan digunakan. Semasa anda menjalankan program itu akan memunculkan skrin sambungan Dari sana anda dapat memilih protokol dan negara. Dropdown pelayan akan membolehkan anda menyambung ke pelayan tertentu. Alangkah baiknya jika HideIPVPN menyenaraikan pelayan berdasarkan bandar di mana mereka berada berbanding UK1, UK2, dll. Anda mungkin perlu menyambung ke pelayan yang berlainan untuk mencari lokasi terbaik untuk memenuhi keperluan anda.

Sembunyikan tetapan perisian IPVPN

Tab tetapan klien Windows memberi anda beberapa pilihan. Saya cadangkan anda sekurang-kurangnya mengaktifkan “Sambung semula jika samb. pilihan jatuh. Ciri yang paling maju dari perisian HideIPVPN adalah pembunuh permohonan. Anda boleh menetapkan aplikasi tertentu untuk menghentikan bila-bila masa VPN terputus. Ciri ini sangat popular bagi mereka yang menjalankan aplikasi P2P / bittorrent. HideIPVPN membenarkan penggunaan torrent pada pelayan Belanda mereka.

Lawati HideIPVPN

Berhubung dengan Pelanggan VPN Mac

Sebagai tambahan kepada pelanggan khusus mereka untuk Windows, HideIPVPN juga mempunyai perisian untuk pengguna Mac. Pelanggan Mac sangat serupa dengan rakan Windows. Ini memiliki fitur canggih yang sama, yaitu kemampuan untuk membunuh aplikasi kapan pun VPN jatuh. Itu adalah ciri yang sukar dicari untuk pengguna Mac jadi saya teruja melihat HideIPVPN memilikinya dalam kedua-dua versi perisian mereka.

Sambungkan dari iPhone atau iPad

Walaupun HideIPVPN tidak mempunyai aplikasi iOS, mereka telah menyediakan panduan untuk menyambung secara manual dengan PPTP atau L2TP. Inilah salinan arahan. Anda boleh melayari laman web mereka untuk versi lengkap dengan tangkapan skrin.

Panduan penyediaan HideIPVPN L2TP untuk iOS:

1) Pergi ke “Umum” -> “Rangkaian” -> “VPN”
2) Klik “Tambah Konfigurasi VPN …”
3) Pilih tab L2TP

  • Dalam bidang “Pelayan” taipkan alamat IP atau pelayan pelayan HideIPVPN. Anda harus memeriksa e-mel yang anda terima semasa akaun anda diaktifkan. Anda akan menemui semua pelayan yang ada disenaraikan dalam e-mel.
  • Masukkan nama pengguna dan kata laluan pakej anda.
  • Pada medan “Rahsia” masukkan: hideipvpn
  • Untuk tahap penyulitan biarkan “Auto” dan pilih “Kirim Semua Lalu Lintas”.
  • Tekan “Simpan”.

4) Sekarang sambungan VPN anda dibuat, anda kini boleh menyambung.

Sambung dari Peranti Android

HideIPVPN tidak mempunyai aplikasi untuk peranti Android tetapi mereka mempunyai panduan penyediaan untuk sambungan PPTP dan L2TP. Inilah salinan arahan. Anda boleh melayari laman web mereka untuk versi lengkap dengan tangkapan skrin.

Panduan penyediaan HideIPVPN L2TP untuk Android:

1) Pergi ke “Tetapan”
2) Tekan “Tetapan Lebih Banyak”
3) Tekan “VPN”
4) Tekan “Tambah rangkaian VPN”
5) Tekan menu lungsur “Jenis”
6) Pilih “L2TP / IPSec PSK”

  • Di bidang “Nama” masukkan nama yang diinginkan untuk sambungan anda. Kami mengesyorkan untuk menamakannya: HideIPVPN (L2TP).
  • Di medan “Alamat pelayan” masukkan IP atau alamat pelayan HideIPVPN pelayan yang ingin anda sambungkan. (Untuk mencari pelayan yang tersedia, periksa e-mel yang anda terima semasa anda membayar akaun HideIPVPN atau log masuk ke Kawasan Pelanggan di laman web mereka.)
  • Masukkan “hideipvpn” (tanpa tanda petik) di medan “kunci pra-kongsi IPSec”.
  • Biarkan kosong semua medan lain.
  • Tekan butang “Simpan”.

5) Ketik pada sambungan baru untuk menyambung. Masukkan nama pengguna dan kata laluan HideIPVPN yang dihantar kepada anda melalui e-mel dan ketik Sambung.

Uji Kelajuan HideIPVPN

Saya menguji HideIPVPN menggunakan protokol SSTP pada sistem Windows 8. Saya menggunakan klien Windows mereka dan bersambung ke pelayan di Amerika Syarikat.

Uji kelajuan HideIPVPN

Seperti yang anda lihat terdapat perbezaan 38% antara kelajuan sambungan saya secara langsung melalui ISP saya berbanding ketika saya menyambung ke pelayan di Pennsylvania. Penyulitan menambah overhead sehingga anda selalu dapat menjangkakan sedikit kesan pada prestasi. Ini adalah pertukaran untuk tahap privasi yang lebih tinggi. Dengan kelajuan lebih dari 39 Mbps saya dapat menstrim laman web seperti Netflix dan Hulu tanpa masalah.

Kesimpulannya

HideIPVPN adalah perkhidmatan VPN yang baik bagi mereka yang mencari privasi di mana-mana negara ini (AS, UK, NL, DE, CA). Ciri pembunuh aplikasi mereka pasti dihargai oleh peminat P2P. Sekiranya anda ingin membuka blokir laman web tanpa penurunan kelajuan, saya sarankan anda melihat perkhidmatan SmartDNS mereka. Ini akan membantu anda mendapatkan akses ke saluran popular di AS, UK, dan Poland.

Perkara yang paling saya gemari mengenai perkhidmatan ini:

 • Pelanggan Windows dan Mac yang mudah digunakan
 • Sokongan untuk OpenVPN, SSTP, PPTP, L2TP dan SoftEther
 • Ciri pembunuh aplikasi di kedua-dua klien Windows dan Mac
 • Perkhidmatan VPN dan DNS yang disulitkan dijual secara berasingan
 • Potongan harga jangka masa untuk kitaran bil suku tahunan dan tahunan

Idea untuk meningkatkan perkhidmatan:

 • Tawarkan aplikasi mudah alih untuk iOS dan Android
 • Tambahkan lebih banyak lokasi pelayan ke rangkaian
 • Senaraikan lokasi pelayan di klien
 • Pertimbangkan IP khusus sebagai tambahan

Saya seronok menguji HideIPVPN dan tidak sabar untuk melihat apa yang telah dirancang oleh pasukan mereka untuk masa depan. Sebelum mendaftar, pastikan mereka mempunyai pelayan di negara yang ingin anda akses. Pelan yang anda daftarkan menentukan pelayan yang anda boleh gunakan. Ahli boleh menyambung sehingga 3 peranti pada satu masa. Sebagai pelanggan baru anda akan dilindungi oleh jaminan pulangan wang 30 hari HideIPVPN. Itu akan memberi anda banyak masa untuk menguji perkhidmatan. Pastikan anda memahami had polisi pembayaran balik mereka.

Lawati HideIPVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me