Kajian CyberGhost VPN 2020

Tinjauan CyberGhost VPN kami baru-baru ini mendapati pesaing meningkat dalam dunia penyedia perkhidmatan privasi. Pembebasan terbaru dari versi terbaru aplikasi khusus mereka, peningkatan keselamatan yang lebih baik, dan pemodenan laman web mereka memudahkan semua orang untuk menyambung dan menggunakan rangkaian VPN mereka tanpa mengira pengetahuan teknikal anda. Sekiranya anda mencari perkhidmatan VPN untuk melindungi privasi dalam talian anda dan melindungi semua lalu lintas Internet anda, CyberGhost boleh menjadi yang terbaik untuk anda.


CyberGhost

Harga dan Tawaran Istimewa

Seperti banyak penyedia utama, CyberGhost telah mempermudah perkhidmatan VPN mereka kepada satu pakej. Mereka memasarkannya dengan istilah yang berbeza. Tidak kira yang anda pilih, anda akan mendapat akses ke semua ciri yang ditawarkan oleh CyberGhost.

Harga CyberGhost

Pelan yang disediakan oleh CyberGhost merangkumi 1 bulan, tahunan, 2 tahun, dan 3 tahun. Sebulan untuk perkhidmatan mereka akan dikenakan bayaran sebanyak $ 12.99. Seperti kebanyakan penyedia perkhidmatan privasi, mereka memberikan potongan harga untuk rancangan jangka panjang. Oleh itu, 12 bulan berharga $ 5.99 sebulan. Walau bagaimanapun, jika anda mahukan tawaran terbaik, anda harus mendaftar untuk promosi eksklusif CyberGhost selama 3 tahun. Harganya cuma $ 2.75 sebulan yang mana penjimatan diskaun 79%.

Anda boleh membayar perkhidmatan CyberGhost VPN menggunakan kad kredit. Mereka menerima Visa, MasterCard, American Express, Discover dan lain-lain seperti bergantung pada lokasi anda. Anda juga boleh membayar menggunakan PayPal jika anda ingin menyimpan semua pembelian dalam talian anda di lokasi pusat agar lebih mudah dikendalikan. Kaedah pembayaran lain juga terdapat di beberapa lokasi. Ini termasuk PayNearMe, pindahan wang, dan cek atau pesanan wang.

Ciri Perkhidmatan VPN Berbayar CyberGhost

Langganan berbayar anda ke perkhidmatan CyberGhost VPN akan memberi anda ciri-ciri berikut.

 • Aplikasi tersuai – Akses ke semua ciri perisian khusus CyberGhost untuk Windows, Mac OS X, iOS dan Android.
 • Profil penggunaan pintar – Pelanggan mempunyai akses ke pelbagai profil penggunaan (ini akan dijelaskan secara terperinci kemudian dari tinjauan kami).
 • Penyulitan – Semua trafik Internet anda akan diamankan menggunakan enkripsi AES 256-bit.
 • Dasar pembalakan – Sama sekali tidak akan disimpan log sebarang aktiviti dalam talian anda.
 • Rangkaian pelayan – Akses keutamaan dan kemampuan untuk menyambung ke lebih dari 5700 pelayan dan 90 negara di seluruh dunia.
 • Protokol – Anda boleh menyambung ke perkhidmatan mereka menggunakan OpenVPN dan IKEv2, serta protokol L2TP-IPSec dan PPTP asli.
 • Sambungan – Hingga tujuh peranti serentak dapat disambungkan ke rangkaian VPN CyberGhost.
 • Kepantasan – Pelanggan CyberGhost mendapat akses ke pelayan rangkaian berkelajuan tinggi yang eksklusif (ini boleh sampai lima kali lebih pantas daripada rakan mereka yang bebas).
 • Ciri Tambahan – Pemblokiran iklan dan pelacak untuk mencegah capaian internet, penyekat malware, pemampatan, dan HTTPS paksa.

Jaminan Wang Kembali 45 Hari Tanpa Risiko

CyberGhost menawarkan jaminan pulangan wang penuh 45 hari bagi mereka yang ingin menguji kelajuan dan ciri perkhidmatan VPN berbayar mereka. Ini bermakna anda boleh mendaftar dan menguji semua ciri rangkaian privasi mereka tanpa risiko. CyberGhost menjual secara eksklusif melalui penjual semula untuk memisahkan data pembayaran anda dari perkhidmatan VPN mereka.

Oleh itu, anda mempunyai dua pilihan untuk mengumpulkan bayaran balik anda. Pertama, anda boleh menghubungi penjual semula yang anda beli dari CyberGhost (mis. Cleverbridge) dengan maklumat resit pembelian anda dan meminta bayaran balik. Jika tidak, anda boleh menghubungi pasukan sokongan CyberGhost melalui pengurusan akaun dalam talian anda untuk menerima bayaran balik anda. Bayaran balik mesti diminta dalam tempoh 45 hari dari tarikh pembelian anda.

Bayaran balik penjualan bukan dari Cleverbridge (versi kotak, penjual semula Bitcoin, penjual semula dunia nyata, dan sebagainya) tidak dikendalikan secara langsung oleh CyberGhost. Oleh itu, anda perlu menghubungi penjual semula masing-masing untuk menjelaskan sebarang bayaran balik.

Lawati CyberGhost

Di manakah CyberGhost berada?

CyberGhost bermula pada tahun 2004 sebagai sebahagian daripada kumpulan produk perisian dari sebuah syarikat penerbitan Jerman. Perisian ini merangkak, mengatur, dan membuat antara muka yang bagus untuk perkhidmatan proksi percuma dan membolehkan pelanggan memilih yang mereka mahukan. Ini bersama dengan alat kelajuan menyebabkan mereka menyedari bahawa proksi yang ada lambat, sukar dikendalikan, dan sasaran utama untuk penggodam.

Dari ini timbul idea untuk mencipta produk yang berdiri sendiri dengan infrastruktur selamatnya sendiri untuk menyelesaikan masalah ini. Pada tahun 2011, Robert Knapp mengumpulkan $ 114,000 dari pelabur dan berpindah ke Bucharest, Romania. Dia menggunakan dua pertimbangan dalam memilih lokasi ini untuk mencari syarikat privasi permulaannya, CyberGhost.

Pertama, dia memerhatikan bahawa banyak syarikat teknologi mempunyai pasukan di sana. Oleh itu, dia fikir mereka dapat mengumpulkan pasukan “rockstar”. Setelah berpindah, dia mendapati bahawa ini memang benar. Dia mendapati bahawa orang-orang itu bukan sahaja mahir secara teknikal tetapi juga mempunyai etika kerja yang hebat. Oleh kerana pasaran tempatan mereka yang kecil, ahli teknologi Romania mengembangkan perspektif global awal yang sesuai dengan aspirasi globalnya untuk CyberGhost.

Kedua, dia mendapati bahawa kos overhed di Bucharest lebih rendah daripada salah satu lokasi teknologi yang lebih biasa seperti London atau Silicon Valley. Ini, menurutnya, akan memungkinkan CyberGhost lebih banyak masa untuk berkembang dan berkembang. Oleh itu memberikannya peluang kejayaan terbaik.

Sejarah menunjukkan bahawa ini adalah pilihan yang tepat untuk CyberGhost. Lebih daripada 10 juta orang telah menggunakan perkhidmatan privasi Internet mereka dengan pelbagai alasan. Sebab-sebab ini termasuk mengatasi penapisan, mendapatkan sambungan Wi-Fi, mengakses media penstriman tanpa had, dan lain-lain. Awal tahun ini CyberGhost dijual kepada Crossrider, sebuah syarikat pengedaran dalam talian Israel, dan produk digital dengan harga lebih dari 10.8 juta dolar.

Pada pandangan pertama, ini kelihatan seperti pelik kerana Crossrider dikaitkan dengan iklan digital. Pada analisis lebih lanjut, mereka juga berminat menambahkan produk digital mereka untuk menjadi pemain global dalam privasi Internet. Crossrider juga berminat untuk membantu syarikat pemula berkembang di peringkat global dengan berkongsi sumber daya yang besar. Untuk tujuan ini, mereka telah memulakan dua hab permulaan yang inovatif: Tel-Aviv dan Bucharest.

Robert Knapp menjelaskan bahawa pengabdian ini dan pengembangan global adalah mengapa dia memutuskan bahawa menjual kepada Crossrider adalah pilihan yang tepat untuk CyberGhost. Ini adalah tujuan yang dia juga berkongsi dan bekerja dengan kakitangan pengurusan mereka untuk membolehkannya berkembang dan belajar secara peribadi sebagai pemimpin. Dia akan terus kekal sebagai CEO CyberGhost dan mengekalkan ibu pejabatnya di Romania dengan dedikasi yang sama terhadap privasi dan keselamatan Internet anda.

Lokasi Rangkaian Penyedia dan Pelayan

CyberGhost mengendalikan perkhidmatan VPN bersaiz sederhana. Rangkaian penuh mereka terdiri daripada lebih daripada 5700 pelayan di 90 negara. Ini tersebar di enam benua. Untuk meningkatkan prestasi rangkaian mereka, CyberGhost mempunyai banyak lokasi dengan banyak pelayan di negara-negara popular. Negara-negara ini merangkumi Kanada, Perancis, Jerman, United Kingdom, Amerika Syarikat dan lain-lain. Senarai lengkap lokasi pelayan semasa mereka mengikuti:

 • Lokasi pelayan fizikal – Albania, Argentina, Australia, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia & Herzegovina, Brazil, Bulgaria, Kanada, Chile, Colombia, Costa Rica, Croatia, Cyprus, Republik Czech, Denmark. Estonia, Finland, Perancis, Jerman, Yunani, Hong Kong SAR China, Hungary, Iceland, India, Indonesia, Ireland, Isle of Man, Israel, Itali, Jepun, Kenya, Latvia, Lithuania, Macedonia, Malaysia, Mexico, Moldova, Belanda , New Zealand, Norway, Pakistan, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Singapura, Slovakia, Slovenia, Afrika Selatan, Korea Selatan, Sepanyol, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, Ukraine, United Kingdom, Amerika Serikat, dan Vietnam.
 • Lokasi pelayan maya – Algeria, Andorra, Armenia, Bahamas, Bangladesh, Kemboja, China, Mesir, Georgia, Greenland, Iran, Kazakhstan, Liechtenstein, Luxembourg, Macau SAR China, Malta SAR China, Malta, Monaco, Mongolia, Montenegro, Maghribi, Nigeria, Panama , Filipina, Qatar, Rusia, Arab Saudi, Sri Lanka, Emiriah Arab Bersatu, dan Venezuela.

Halaman pelayan di laman web mereka akan membolehkan anda melihat keseluruhan rangkaian VPN CyberGhost. Halaman ini mengandungi jadual interaktif dengan senarai negara, jumlah bandar di setiap negara, dan jumlah pelayan semasa. Jadual ini juga dapat digunakan untuk melihat perkhidmatan streaming dan saluran yang dapat dibebaskan oleh VPN di setiap negara.

Rangkaian CyberGhost terdiri daripada pelayan fizikal dan maya. Ini bermaksud bahawa setiap mesin fizikal di rangkaian mereka mengandungi banyak kad rangkaian untuk membuat pelayan maya. Ini digambarkan oleh konvensyen penamaan pelayan yang digunakan oleh CyberGhost. Setiap nama pelayan diawali dengan lokasi pelayan, diikuti dengan mesin pencari dan kemudian penunjukan pelayan maya seperti berikut: lokasi-mesin pencari-nombor pelayan maya.

CyberGhost membenarkan trafik Torrent di pelayan di banyak lokasinya. Senarai penuh negara di mana mereka membenarkan lalu lintas P2P termasuk yang berikut:

 • Lokasi pelayan P2P – Algeria, Andorra, Armenia, Austria, Bahamas, Bangladesh, Belarus, Belgium, Bulgaria, Kemboja, Kanada, China, Republik Czech, Denmark, Mesir, Finland, Perancis, Georgia, Jerman, Yunani, Greenland, Hungaria, Iran, Isle of Man, Itali, Jepun, Kazakhstan, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macau SAR China, Malta, Moldova, Monaco, Mongolia, Montenegro, Maghribi, Belanda, Nigeria, Norway, Panama, Filipina, Poland, Qatar, Romania, Rusia, Arab Saudi, Slovakia, Sepanyol, Sri Lanka, Sweden, Switzerland, UAE, UK, dan Venezuela.

Ini adalah lebih daripada separuh negara di rangkaian VPN mereka. Oleh itu pengguna torrent harus dapat mencari pelayan dengan prestasi yang baik untuk semua keperluan mereka.

Lawati CyberGhost

Privasi dan CyberGhost anda

Cyberghost membantu melindungi privasi dalam talian anda dengan menyembunyikan alamat IP sebenar anda dan menggantinya dengan satu dari rangkaian mereka seperti yang dilakukan oleh perkhidmatan VPN lain. Selain itu, mereka tidak menyimpan catatan mengenai sesi VPN pengguna mereka. Berikut adalah beberapa petikan dari Dasar Privasi mereka yang menggambarkan ini:

CyberGhost mempunyai dasar syarikat yang tegas: kepatuhan terhadap perlindungan data dan perlindungan privasi pengguna tanpa kompromi. Oleh itu, data peribadi pengguna tidak dipantau, direkodkan, dicatat atau disimpan.

Kami mengumpulkan dan menyimpan hanya data yang diperlukan untuk mengendalikan perkhidmatan. Untuk meningkatkan kualiti perkhidmatan, kami menyimpan data seperti tahap penggunaan pelayan. Walau bagaimanapun, kami tidak menyimpan data statistik, yang boleh dihubungkan ke akaun pengguna. Kami juga tidak menyimpan data mengenai siapa yang pernah menggunakan pelayan dan kapan.

Selain menjadi penyedia VPN tanpa pembalakan yang sebenarnya, CyberGhost juga hanya menawarkan perkhidmatan privasi mereka melalui penjual semula dan tidak memproses maklumat pembayaran untuk pelanggan mereka. Mereka hanya menyimpan ID Pengguna tanpa nama, kata laluan yang dikodkan, kunci pengaktifan anda, dan tarikh mula dan akhir untuk langganan anda.

CyberGhost menerbitkan laporan ketelusan dari 2011-2015 yang boleh anda kaji. Mereka juga menyatakan bahawa mereka akan menyediakan sumber mereka untuk diperiksa oleh badan bukan kerajaan (NGO) bebas seperti Chaos Computer Club (CCC) di Jerman dan Electronic Frontier Foundation (EFF) di Amerika Syarikat. Ini jelas menunjukkan bahawa mereka memandang serius privasi dalam talian anda dan berusaha sedaya upaya untuk melindunginya. Anda harus memeriksa sendiri Dasar Privasi mereka untuk mengesahkan komitmen mereka terhadap privasi anda.

Betapa Selamatnya Lalu Lintas Dalam Talian Anda?

CyberGhost menggunakan protokol OpenVPN untuk perisian tersuai untuk Windows, Mac OS X, dan Android. Ini digunakan oleh banyak penyedia VPN terbaik dan dipercayai secara meluas sebagai salah satu protokol VPN terbaik yang ada sekarang. Audit terkini terhadap protokol OpenVPN oleh OSTIF dan QuarksLab telah membolehkan mereka memperbaiki atau menjelaskan beberapa kekurangan yang terdapat di dalamnya. Secara keseluruhan, audit ini menunjukkan bahawa OpenVPN masih merupakan salah satu protokol VPN paling selamat.

CyberGhost melaksanakan OpenVPN mereka dengan memulakan sesi TLS yang selamat melalui saluran kawalan dengan kunci RSA 2.048-bit dan menggunakannya untuk menukar kunci cipher dan HMAC untuk melindungi saluran data. Jabat tangan saluran kawalan awal ini menggunakan AES-256. Pelaksanaannya juga menyokong Kerahsiaan Maju Sempurna dengan kunci dibuat semula setiap enam puluh minit. Setiap pengguna mempunyai kunci dan sijil unik yang ditandatangani oleh CA mereka. Mereka tidak menggunakan kunci pra-kongsi statik atau tls-auth. Paket saluran data kini disahkan dengan algoritma HMAC-SHA256.

Aplikasi iOS mereka dilindungi menggunakan IKEv2 dengan penyulitan AES 256-bit. Ini adalah protokol selamat yang menggunakan IPSec untuk keselamatannya. Ia secara meluas dianggap sebagai pilihan yang baik untuk peranti mudah alih kerana menyokong Mobiliti dan Multi-homing (MOBIKE). Ini membolehkan perkhidmatan tetap terhubung semasa menukar rangkaian. Ini juga membantu menyambung semula secara automatik ke perkhidmatan VPN ketika sambungan terputus.

Dengan protokol-protokol ini dan pelaksanaan algoritma masing-masing yang tepat, anda dapat yakin bahawa lalu lintas Internet anda akan dienkripsi dengan betul semasa menggunakan rangkaian VPN CyberGhost. Ini akan memberi anda ketenangan bahawa aktiviti dalam talian anda dijamin dari pandangan mata.

Sokongan CyberGhost

CyberGhost menawarkan sokongan sembang dalam talian yang tersedia pada hari Isnin hingga Jumaat 10:00 pagi hingga 5:00 petang (GMT + 2). Masalah yang tidak dapat diselesaikan melalui sembang akan ditangani melalui e-mel. Kami dimaklumkan bahawa permintaan e-mel akan dijawab secepat mungkin tetapi tidak lebih dari 48 jam.

Sebilangan besar soalan kami dijawab dalam sembang hanya dalam beberapa minit. Orang sokongan memberitahu kami bahawa dia tidak pasti akan salah satu soalan teknikal yang kami ajukan tetapi akan meneliti dan menghubungi kami melalui e-mel. Selain itu, kami menerima jawapan untuk soalan kami yang tidak dijawab dalam masa dua jam melalui e-mel. Kami kagum dengan pengetahuan kakitangan sokongan mereka dan respons yang kami terima melalui e-mel.

Selain itu, Cyberghost juga mempunyai halaman bantuan yang dirancang dengan baik dengan empat bahagian yang berbeza. Yang pertama menyediakan akses kepada panduan untuk memasang perkhidmatan mereka pada pelbagai peranti dengan pelbagai protokol yang mereka sokong. Seterusnya adalah bahagian yang dikhaskan untuk menyelesaikan banyak masalah. Terdapat juga pangkalan data FAQ yang luas yang merangkumi sejumlah soalan umum dan teknikal. Bahagian terakhir menunjukkan pengumuman terkini yang melibatkan masalah perkhidmatan dan kemas kini.

Akhirnya, CyberGhost mengekalkan kehadiran media yang dikemas kini di sejumlah laman media sosial. Ini termasuk Facebook, Twitter, Google+ dan lain-lain.

Lawati CyberGhost

Ujian Hands-On CyberGhost

Anda mesti mempunyai akaun CyberGhost VPN untuk menggunakan perkhidmatan mereka. Cara termudah untuk membuat akaun adalah dengan melanggan akaun Premium. Jika tidak, membuat akaun hanya memerlukan beberapa langkah:

 1. Pertama pilih “Akaun saya” dari menu utama di bahagian atas laman utama mereka.
 2. Setelah skrin masuk dibuka, klik pada pautan pembuatan akaun.
 3. Buat “Nama Pengguna” dan “Kata Laluan” untuk akaun anda.
 4. Simpan atau cetak ID yang dihasilkan PUK anda supaya kakitangan dapat memulihkan akaun anda jika perlu.
 5. Sahkan akaun anda melalui pautan e-mel yang disediakan.

Membuat Akaun VPN CyberGhostSetelah akaun anda disahkan, anda boleh memuat turun dan memasang perisian yang sesuai untuk peranti anda. Setelah mengesahkan akaun anda dengan aplikasi, anda boleh mula menggunakan perkhidmatan VPN CyberGhost.

Memuat turun Aplikasi VPN CyberGhost

CyberGhost telah mengembangkan perisian khusus untuk peranti Windows, Mac OS X, Android dan iOS. Spesifikasi OS minimum untuk ini adalah seperti berikut:

 • Pelanggan Windows – rangka kerja Microsoft.NET dengan Windows 7 (32/64-bit), Windows 7 Starter, Windows 8 (32/64 Bit), Windows 8.1 (32/64 Bit), atau Windows 10
 • Aplikasi Mac OS X – Mac OS X 10.7 atau lebih baru
 • aplikasi iOS – iOS 9 dan lebih tinggi
 • Aplikasi Android – Android 4.0 ke atas

Pautan untuk memasang perisian khusus untuk Windows atau Mac OS X ke peranti anda boleh didapati di “bahagian Pemasangan” panduan masing-masing di halaman bantuan / sokongan laman web CyberGhost. Mengklik pautan ini akan membolehkan anda memuat turun fail persediaan ke komputer anda.

Memuat turun Pelanggan Windows CyberGhost VPNAnda kemudian boleh menjalankan fail ini untuk memasang CyberGhost VPN ke sistem PC atau Mac OS X anda.

Muat turun Pelanggan Windows CyberGhost

Pautan untuk memasang aplikasi mudah alih pada peranti anda boleh didapati dengan mengklik pada menu utama laman web. Butang untuk iOS akan membawa anda ke iTunes store. Setelah sampai di sana, anda boleh memasang VPN CyberGhost untuk iOS ke iPhone atau iPad anda. Butang untuk Android akan membawa anda ke gedung Google Play di mana anda boleh memasang aplikasi di telefon pintar atau tablet anda.

Mari mulakan dengan melihat lebih dekat CyberGhost untuk Windows (Panduan Persediaan Windows CyberGhost):

Pelanggan Windows CyberGhost VPN mudah dimuat turun dan dipasang. Ia mempunyai menu asas dan beberapa ciri canggih untuk meningkatkan keselamatan dan privasi anda, tetapi ini tidak memerlukan kepakaran teknikal untuk memanfaatkannya. Perisian mereka juga memudahkan untuk menangani hotspot Wi-Fi dan termasuk suis membunuh automatik untuk melindungi anda dari kehilangan sambungan VPN secara tidak sengaja.

Menyambung ke Pelayan VPN CyberGhost di Ntherlands

Anda boleh menyambung ke pelayan VPN pantas untuk melayari umum hanya dengan satu klik. Selain itu, dua atau tiga klik akan melindungi anda dari mana sahaja di dunia tanpa mengira pengetahuan teknikal anda. Pelanggan windows juga membolehkan anda mengakses pelayan VPN untuk P2P dan streaming dengan mudah.

Mari beralih ke CyberGhost untuk Mac (Panduan Persediaan CyberGhost Mac):

Klien CyberGhost VPN Mac mudah dimuat turun, disediakan, dan dipasang. Ini memandu anda selangkah demi selangkah melalui proses tersebut. Ini mempunyai menu kecil yang membolehkan anda menetapkan beberapa parameter permulaan asas untuk memastikan bahawa anda disambungkan ke perkhidmatan VPN dari saat anda membuka Mac anda. Selain itu, ia menyokong beberapa ciri sisi pelayan canggih untuk meningkatkan keselamatan dan privasi anda secara keseluruhan sambil menggunakan perkhidmatan VPN CyberGhost. Ini adalah togol mudah yang boleh digunakan oleh sesiapa sahaja tanpa mengira kepakaran teknikal mereka.

Menyambung ke Pelayan VPN yang Dioptimumkan untuk Media Streaming

Perisian mereka juga memudahkan untuk menangani hotspot Wi-Fi dan termasuk suis membunuh automatik untuk melindungi anda dari kehilangan sambungan VPN secara tidak sengaja. Anda boleh menyambung ke pelayan VPN pantas untuk melayari umum hanya dengan satu klik. Selain itu, dua atau tiga klik menghubungkan anda ke mana sahaja di rangkaian VPN CyberGhost dan melindungi semua lalu lintas Internet anda. Aplikasi Mac juga membolehkan anda mengakses pelayan VPN yang dioptimumkan untuk muat turun fail dan media streaming dengan hanya beberapa klik.

Tidak lupa pengguna mudah alih, mari kita mulakan CyberGhost untuk iOS (Panduan Persediaan iOS CyberGhost):

Aplikasi CyberGhost VPN Android untuk iOS boleh dimuat turun dan dipasang dengan mengetuk pautan ke kedai iTunes dari laman web mereka. Seperti kebanyakan aplikasi mudah alih, mudah untuk memuat turun, memasang dan membuka. Cukup sahkan kelayakan akaun anda dan mulakan melindungi iPhone anda dari mana sahaja.

Memilih Pelayan Media Streaming dengan Aplikasi CyberGhost iOS

Ini memiliki menu kecil yang memungkinkan Anda memantau akun, sambungan rangkaian Wi-Fi, dan membuat maklum balas sokongan dan tiket kerja. Tidak ada kepakaran teknikal yang diperlukan untuk menyambung ke perkhidmatan VPN CyberGhost dan mula melindungi semua lalu lintas mudah alih anda. Aplikasi mereka juga memudahkan untuk mengendalikan sambungan hotspot Wi-Fi dengan membiarkan anda melindunginya secara automatik. Penggunaan IKEv2 / IPsec yang menyokong Mobike menjadikannya pantas dan mudah untuk memulihkan sambungan VPN anda yang hilang. Anda boleh menyambung ke pelayan VPN pantas untuk kebanyakan melayari Internet hanya dengan satu ketukan. Selain itu, dua atau tiga ketukan akan menjadikan anda streaming media atau menggunakan pelayan VPN Kegemaran anda dari mana-mana sahaja.

Yang terakhir tetapi yang pasti, mari kita kaji CyberGhost untuk Android (Panduan Persediaan Android CyberGhost):

Aplikasi Android CyberGhost VPN boleh dimuat turun dan dipasang dengan mengetuk pautan ke gedung Google Play dari laman web mereka. Seperti kebanyakan aplikasi mudah alih, mudah untuk memuat turun dan memasang. Ia mempunyai menu yang kecil tetapi seperti rakan Windows termasuk beberapa ciri canggih untuk meningkatkan keselamatan dan privasi anda. Ini tidak memerlukan kepakaran teknikal untuk digunakan dan dapat meningkatkan prestasi VPN anda.

Menyambung ke Pelayan VPN CyberGhost Dioptimumkan untuk US-Netflix dengan Aplikasi Android

Aplikasi mereka juga memudahkan untuk mengendalikan hotspot Wi-Fi dan secara automatik melindungi semua lalu lintas Internet mudah alih anda. Mobike membolehkannya memulihkan cepat kehilangan sambungan VPN dengan cepat. Anda boleh menyambung ke pelayan VPN pantas untuk melayari umum hanya dengan satu ketukan. Selain itu, dua atau tiga ketukan akan membuatkan anda mengalirkan media dari perkhidmatan kegemaran anda.

Ujian Kelajuan VPN CyberGhost

Kami menjalankan ujian kelajuan kami untuk CyberGhost dengan memilih negara dari “Semua senarai pelayan” kerana ini adalah yang paling hampir dengan penyedia VPN lain untuk tujuan perbandingan. Kami gembira dengan keputusan mereka. Kelajuan rangkaian VPN mereka baik. Seperti semua perkhidmatan VPN, terdapat kehilangan kelajuan sambungan. Namun, ia tidak sebesar yang kami sangka kerana CyberGhost menggunakan enkripsi 256-bit untuk semua profil sambungan mereka.

Ujian kelajuan CyberGhost

Seperti yang anda lihat dari gambar di atas, sambungan yang disulitkan menurunkan kelajuan muat turun ISP asas kami dari 133.93 Mb / s ke 127.11 Mb / s. Ini adalah penurunan sekitar 5% kepada pelayan di Atlanta, Ga. Prestasi yang sangat baik dan pertukaran yang adil untuk ketenangan fikiran bahawa penyulitan kekuatan yang lebih tinggi membawa kita. Tambahan pula, ia setara dan dalam kebanyakan kes lebih cepat daripada penyedia VPN terkemuka lain.

Kesimpulannya

CyberGhost telah berkecimpung dalam perniagaan privasi sejak tahun 2004. Mereka memulakan rangkaian VPN mereka di Romania pada tahun 2011. Ibu pejabat mereka masih ada di sana hari ini. Rangkaian semasa mereka terdiri daripada lebih dari 5700 pelayan di 90+ ​​negara. Mereka mempunyai banyak pelayan di negara-negara popular seperti Kanada, Perancis, Jerman, United Kingdom, Amerika Syarikat dan lain-lain. Mereka tidak mencatat maklumat dari sesi VPN pengguna mereka. Perkhidmatan mereka mesra P2P dan Torrent. Akhirnya, mereka mempunyai perkhidmatan VPN percuma dan berbayar

CyberGhost mempunyai aplikasi perisian khusus untuk Windows, Mac OS X, Android, dan iOS. Aplikasi ini senang dipasang dan digunakan. Baru-baru ini, mereka telah memperkenalkan idea perisian pintar yang meramalkan kehendak pengguna. Ia kemudian memberikan penyelesaian kepada mereka. Mereka telah menerapkannya ke aplikasi Windows dan aplikasi mudah alih mereka melalui profil untuk tujuan yang berbeza. Mula-mula mereka meramalkan tujuan-tujuan ini, kemudian mereka memberikan profil ringkas yang menghubungkan pengguna ke rangkaian VPN mereka dengan mempertimbangkan tujuan-tujuan ini.

Aplikasi Windows, Mac OS X, dan Android mereka menggunakan protokol IKEv2 dan OpenVPN dengan enkripsi AES 256-bit. OpenVPN digunakan oleh banyak penyedia premium dan dipercayai sebagai protokol VPN terbaik oleh banyak pihak. Perisian mereka juga menggunakan IKEv2 untuk sokongan MOBIKE dengan AES-256. MOBIKE menjadikan IKEv2 pilihan terbaik untuk peranti multi-homed seperti iPhone kerana memudahkan untuk menyambung semula ke VPN jika sambungan terputus secara tidak sengaja. Ini juga membolehkan perkhidmatan VPN tetap terhubung ketika menukar hotspot Wi-Fi atau memindahkan dari rangkaian rumah anda ke pembekal selular anda.

CyberGhost mempunyai laman web yang dirancang dengan baik dengan halaman bantuan yang luas yang mengandungi panduan untuk menggunakan perkhidmatan mereka dengan pelbagai peranti. Ia juga mempunyai maklumat penyelesaian masalah untuk banyak masalah. Sokongan mereka bermula dengan Isnin hingga Jumaat 10:00 pagi hingga 5:00 petang (GMT + 2) sembang dalam talian. Mereka juga mempunyai pangkalan data FAQ yang besar dan sistem tiket e-mel.

Perkara yang paling kami sukai mengenai perkhidmatan ini:

 • Mereka mempunyai pelanggan untuk Windows dan Mac OS X.
 • CyberGhost mempunyai aplikasi mudah alih untuk iOS dan Android.
 • Tidak ada log yang disimpan untuk pengguna VPN mereka.
 • Perisian mereka memudahkan pengguna bukan teknikal untuk menggunakan perkhidmatan mereka.
 • Anda boleh menyambung sehingga tujuh peranti serentak.
 • Disertakan suis pembunuh dalam perisian tersuai mereka.
 • Mereka mempunyai ciri canggih lain seperti pengecualian, perlindungan DNS selamat, dan perlindungan kebocoran IPv6.
 • CyberGhost menyediakan perkhidmatan VPN Percuma kepada mereka yang memerlukannya.
 • Mereka mempunyai jaminan wang dikembalikan 45 hari.

Idea untuk meningkatkan perkhidmatan:

 • Kurangkan jumlah langkah yang diperlukan untuk mendaftar ke akaun berbayar.
 • Tingkatkan jam sembang hingga 24/7.

CyberGhost telah memperluas rangkaian mereka untuk merangkumi enam benua. Mereka mempunyai pelayan di Afrika, Asia, Eropah, Amerika Utara, Oceania, dan Amerika Selatan. Perkhidmatan VPN mereka mempunyai prestasi yang baik. Mereka menawarkan jaminan pulangan wang 45 hari yang terbaik di industri ini. Cubalah perkhidmatan mereka sendiri dan lihat apakah ia sesuai untuk anda. Sekiranya anda suka, anda boleh menikmati akses tanpa had dari hanya $ 2,75 sebulan.

Lawati CyberGhost

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map