Mari mulakan tinjauan Le VPN dengan beberapa latar belakang syarikat. LeVPN adalah perkhidmatan privasi dalam talian yang berpusat di Perancis. Mereka membantu ahli melindungi privasi mereka dan membebaskan sekatan geo untuk laman web seperti Netflix dan BBC. Mereka menyokong akses torrent untuk sambungan ke pelayan Czech mereka.

Le VPN

Harga dan Tawaran Istimewa

Le VPN mempunyai harga bulanan yang tinggi untuk perkhidmatan VPN sekarang sehari. Perkhidmatan ini biasanya berharga $ 9,99 sebulan yang sesuai dengan perkhidmatan terkemuka seperti IPvanish, dan ExpressVPN. Mereka menawarkan VPN tanpa had dengan akses ke rangkaian pelayan penuh mereka di seluruh dunia.

Harga Le VPN

Seperti yang anda lihat Le VPN menawarkan potongan harga berdasarkan jangka masa langganan anda. Anda dapat berjimat hingga 50% dengan mendaftar selama setahun. Nikmati akses VPN tanpa had dari hanya $ 4,95 sebulan. Ahli boleh mengakses LeVPN dengan hingga dua peranti pada satu masa. Ini menjadikan rancangan tahunan bernilai tinggi. Lawati LeVPN khas halaman untuk disimpan.

Semasa anda mendaftar untuk akaun Le VPN menawarkan sejumlah pilihan pembayaran untuk anda pilih. Saya suka menggunakan PayPal untuk sebarang perkhidmatan dalam talian kerana anda boleh menguruskan langganan. LeVPN menawarkan PayPal bersama pembayaran kad kredit. Memberi anda pelbagai pilihan berdasarkan pilihan.

Tempoh Percubaan Bebas Risiko

Walaupun saya akan berusaha sebaik mungkin untuk memberikan ulasan penuh mengenai perkhidmatan, hanya ada satu cara untuk memastikan Le VPN adalah pilihan yang baik. Anda ingin menguji perkhidmatan ini sendiri. Le-VPN juga memahaminya. Untuk menolong mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan ini, anda boleh membatalkannya dalam 7 hari pertama dengan bayaran balik sepenuhnya. Inilah bahasa yang digunakan Le VPN di bahagian jaminan pengembalian wang dari halaman syarat penggunaannya:

Pemegang Akaun boleh membatalkan akaun mereka dengan bayaran balik penuh dalam 7 hari kalendar pertama setelah pendaftaran pertama di Le VPN. Pengembalian wang penuh hanya akan dikeluarkan kepada Pemegang Akaun yang secara sukarela membatalkan perkhidmatan mereka dalam 7 hari pertama setelah pembelian. Sekiranya Pemegang Akaun dihentikan kerana melanggar syarat-syarat T ini&Tidak akan ada pembayaran balik baki akaun yang tinggal. Semua permintaan pengembalian wang mesti dibuat menggunakan tiket sokongan Le VPN.

Le VPN

Rangkaian Le VPN dan Lokasi Pelayan

Le VPN menguruskan rangkaian pelayan VPN yang besar di seluruh dunia. Mereka memiliki salah satu rangkaian yang lebih besar dengan lokasi pelayan di wilayah utama. Itu akan membantu anda mengakses liputan acara sukan dan membuka blokir laman web seperti Netflix dan BBC iPlayer dari mana saja di dunia.

NegaraLokasi, Pelayan IPProtokol
5060350tidak diketahuiOpenVPN, PPTP, L2TP

Le VPN mempunyai pelayan di Australia, Austria, Belgia, Brazil, Bulgaria, Kanada, Chile, Costa Rica, Croatia, Republik Czech, Emirates, Estonia, Finland, Perancis, Jerman, Hungary, Iceland, India, Indonesia, Ireland, the Isle of Man, Israel, Itali, Jepun, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Moldova, Belanda, New Zealand, Norway, Panama, Poland, Portugal, Romania, Rusia, Arab Saudi, Singapura, Afrika Selatan, Sepanyol, Sweden, Switzerland, Thailand, Turki, Ukraine, United Kingdom, Amerika Syarikat dan Vietnam.

Privasi dan Keselamatan

Apabila kita bercakap mengenai perkhidmatan VPN, banyak orang menganggap mereka akan mendapat tahap privasi dan keselamatan yang tinggi. Itu tidak selalu berlaku. Itu sangat bergantung kepada alasan anda menggunakan perkhidmatan VPN. Sekiranya tujuan anda adalah privasi dan tanpa nama, anda mungkin menginginkan VPN yang tidak masuk.

Le VPN menjelaskan di laman utama mereka dan di seluruh laman web bahawa mereka tidak menyimpan log lalu lintas. Berikut adalah beberapa perincian yang kami dapati di halaman syarat penggunaan LeVPN:

Le VPN tidak dan tidak akan secara aktif memantau sesi pengguna untuk tingkah laku yang tidak sesuai, dan kami juga tidak menyimpan log langsung aktiviti Internet pelanggan mana pun. Walau bagaimanapun, Le VPN berhak untuk menyiasat perkara-perkara yang kami anggap tidak sah atau melanggar terma dan syarat ini.

Le VPN telah melindungi anda dari aspek keselamatan. Mereka menyokong OpenVPN yang merupakan protokol paling selamat. Mereka juga membenarkan sambungan L2TP / IPSec dan PPTP. Itu membantu memperluas keserasian ke pelbagai peranti termasuk iOS, Android, TV pintar, penghala dan banyak lagi.

Le VPN

Ujian Hands-On

Perkara pertama yang saya cari ketika membuat keputusan untuk menyemak perkhidmatan VPN atau tidak adalah pelanggan tersuai. Pasti anda boleh mengkonfigurasi OpenVPN dan mengkonfigurasi sambungan secara manual tetapi tidak perlu lagi. Terdapat begitu banyak penyedia VPN yang menawarkan perisian klien yang mudah digunakan sekarang beberapa hari.

Saya gembira dapat memberitahu bahawa Le VPN mempunyai klien Windows yang bagus yang saya gunakan untuk menguji perkhidmatan mereka. Mereka juga mempunyai pelanggan khusus untuk Mac dan iOS. Oleh itu, jika anda mempunyai iPhone atau iPad, anda mesti melindungi anda. Pengguna Android akan mendapat panduan yang mudah diikuti untuk mengatur sambungan OpenVPN, L2Tp atau PPTP.

Berhubung dengan Pelanggan VPN Windows

Mari lihat klien Le VPN Windows:

Pelanggan Windows LeVPN

Perisian Windows senang dipasang dan digunakan. Semasa anda menjalankan program, ia akan menambahkan ikon ke Windows Taskbar anda. Dari sana anda dapat memilih wilayah diikuti dengan lokasi pelayan dan akhirnya protokol dan port yang anda ingin Le VPN gunakan untuk disambungkan. Pelanggan juga mempunyai beberapa statistik penggunaan lebar jalur tambahan.

Statistik trafik Le-VPN

Seperti yang anda lihat di atas, Le VPN mempermudah penggunaan data anda di perkhidmatan. Walaupun mereka menawarkan VPN tanpa had, ia tetap berguna bagi mereka yang ingin mengesan penggunaannya. Ini juga menunjukkan kepada anda berapa lama anda dihubungkan dengan alamat IP pelanggan dan pelayan.

Le VPN

Berhubung dengan Pelanggan VPN Mac

Selain perisian Windows khusus mereka, Le-VPN juga memiliki klien Mac. Anda boleh memuat turun versi terkini dari kawasan sokongan atau ahli laman web mereka. Pelanggan serasi dengan Mac OS X 10.6 Snow Leopard atau lebih tinggi. Mereka juga menawarkan panduan persediaan untuk Tunnelblick.

Sambungkan dari iPhone atau iPad anda

Menyambung ke Le VPN dengan iPhone, iPad atau iPod Touch anda dipermudahkan dengan aplikasinya. Anda boleh memuat turun aplikasi dari Apple iTunes App Store. Ia memerlukan sekurang-kurangnya iOS 5.0. Aplikasi ini akan berjalan di iPhone, iPad dan iPod Touch. Ia telah dioptimumkan untuk iPhone 5.

Aplikasi iOS LeVPN

Aplikasi iOS akan menjimatkan masa anda. Daripada memasukkan maklumat pelayan dan protokol secara manual, anda boleh membiarkan aplikasi mengurus konfigurasi. Anda memilih lokasi pelayan dan aplikasi akan membuat profil di iPhone atau iPad anda dengan VPN yang diinginkan. Kemudian anda boleh mengaktifkan sambungan VPN pada bila-bila masa.

Le VPN

Sambung dari Peranti Android

Le VPN tidak menawarkan aplikasi untuk peranti Android tetapi proses penyiapannya sangat mudah. Anda boleh mengkonfigurasi telefon atau tablet Android anda untuk menyambung ke lokasi pelayan menggunakan protokol OpenVPN, PPTP atau L2TP. Tidak memerlukan masa yang lama untuk dikonfigurasi.

Berikut adalah arahan untuk sambungan L2TP:

1) Buka menu dan pilih Tetapan
2) Pilih Kawalan Tanpa Wayar dan Rangkaian atau Tanpa Wayar, bergantung pada versi Android anda
3) Pilih Tetapan VPN
4) Pilih Tambah VPN
5) Pilih Tambah L2TP / IPsec PSK VPN
6) Pilih Nama VPN dan masukkan nama deskriptif
7) Pilih Tetapkan Pelayan VPN dan masukkan nama host pelayan (alamat pelayan disenaraikan di sini)
8) Ketik Tetapkan kunci pra-kongsi IPSec dan masukkan levpnsecret ”
9) Nyahtanda Aktifkan rahsia L2TP
10) Buka menu dan pilih Jimat

Setelah VPN ditambahkan, ia akan muncul dalam daftar VPN. Anda boleh memilihnya untuk disambungkan.

Le VPN

Ujian Kelajuan VPN

Saya menguji Le VPN menggunakan OpenVPN yang merupakan protokol paling selamat. Seperti yang anda lihat, kelajuan saya lebih lambat pada VPN daripada yang langsung ke ISP saya. Anda boleh menjangkakan sedikit kesan pada prestasi menggunakan VPN apa pun berdasarkan overhead untuk menyulitkan sambungan anda.

Ujian kelajuan VPN

Kesimpulannya

Le VPN adalah perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai dengan pelbagai perisian dan panduan konfigurasi untuk membantu ahli berhubung dari pelbagai peranti. Saya suka bahawa mereka menawarkan perisian khusus untuk sistem Windows dan Mac. Bersama dengan aplikasi mudah alih untuk pengguna iPhone, iPad dan iPod Touch.

Perkara yang paling saya gemari mengenai perkhidmatan ini:

  • Pelanggan VPN khusus untuk Windows, Mac dan iOS
  • Sokongan untuk protokol OpenVPN, PPTP dan L2TP
  • Membolehkan anda menyambung pada 2 peranti pada satu masa
  • Sokongan torrent di lokasi pelayan Czech
  • Potongan harga jangka masa pendaftaran tahunan

Idea untuk meningkatkan perkhidmatan:

  • Menawarkan aplikasi mudah alih untuk peranti Android
  • Pertimbangkan IP khusus sebagai tambahan
  • Tambahkan bitcoin sebagai pilihan pembayaran

Saya seronok menguji Le VPN untuk semakan. Pelanggan Windows mereka adalah kejutan yang menyenangkan. Mudah digunakan. Sama dengan OpenVPN tetapi tanpa penyediaan manual. Mereka menawarkan persembahan statistik lebar jalur dan penggunaan yang bagus. Satu-satunya ketukan yang saya ada pada perkhidmatan ini adalah harga bulanan. Dengan harga $ 9.99 sebulan Le VPN adalah nilai yang baik. Mereka yang mencari akaun jangka panjang, terutamanya jangka masa enam bulan atau tahunan akan mendapat tawaran yang lebih baik untuk akses VPN.

Terlepas dari istilah mana yang anda pilih (bulanan, 6 bulan, tahunan) Le VPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama tujuh hari. Saya ragu anda akan memerlukannya tetapi selalu senang mengetahui bahawa anda boleh membatalkan dan menerima pengembalian wang sekiranya perkara tidak berjalan lancar. Cubalah Le VPN. Jatuhkan saya tweet dan beritahu saya pendapat anda mengenai perkhidmatan tersebut.

Le VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me