Kajian SlickVPN

Mari kita mulakan tinjauan SlickVPN kita dengan melihat jenis sambungan VPN yang mereka tawarkan. Mereka mempunyai sambungan VPN biasa melalui terowong yang selamat ke salah satu pelayan gerbang mereka yang dapat digunakan untuk melindungi privasi anda dan melindungi transaksi anda dengan mengenkripsi semua lalu lintas Internet anda. Lalu lintas anda kemudian dicampur dengan pengguna lain di gerbang tersebut untuk mengacaknya sebanyak mungkin dan melindungi tanpa nama anda semasa melayari Internet. Menyambung melalui sambungan VPN biasa ini akan memberikan anda kelajuan tertinggi dan penargetan lokasi geografi yang tepat. Walau bagaimanapun, SlickVPN menawarkan jenis sambungan lain, HYDRA, bagi mereka yang tidak memerlukan lokasi geo yang tepat tetapi menginginkan sambungan VPN yang sangat selamat. Jenis sambungan ini menjadikannya hampir mustahil bagi sesiapa untuk mengesan lalu lintas keluar dari komputer anda kerana pintu masuk rawak yang digunakannya untuk mengakses Internet.


Kajian SlickVPN

Harga dan Tawaran Istimewa

SlickVPN menyediakan struktur harga yang cukup asas untuk perkhidmatan VPN biasa mereka yang merangkumi akses HYDRA. Mereka memberikan tiga syarat pembayaran. Syarat yang ditawarkan oleh SlickVPN meliputi: satu bulan, tiga bulan, dan satu tahun. Sama seperti perkhidmatan VPN yang lain, rancangan jangka panjang menghasilkan diskaun yang lebih besar dengan rancangan tahun yang memberikan potongan terbesar.

Harga SlickVPN

Seperti yang anda lihat di atas, SlickVPN memasarkan perkhidmatan VPN biasa mereka selama satu bulan pada harga $ 10.00. Anda boleh mendapatkan tiga bulan VPN biasa mereka dengan hanya $ 6,67 sebulan. Akhirnya, nilai terbaik mereka dapat diperoleh dengan mendaftar selama setahun perkhidmatan dengan hanya $ 48.00 setahun. Ini bermakna anda dapat satu tahun perkhidmatan mereka dari sekadar $ 4.00 sebulan yang menjimatkan anda lebih daripada 60% dari harga bulanan biasa mereka.

Mereka juga menawarkan harga pakej teras yang merangkumi 11 dari 46 negara mereka dengan hanya $ 8.33 sebulan. Pakej ini merangkumi 25 bandar di negara-negara berikut: Kanada, Jerman, Hungary, Jepun, Lithuania, Romania, Singapura, Sweden, United Kingdom, Amerika Syarikat, dan Belanda. Selain itu mereka mempunyai pilihan untuk membeli sekumpulan perkhidmatan VPN selama 4/8/12/16/20 hari dengan harga $ 0.75 / hari.

SlickVPN menerima banyak pilihan pembayaran yang berbeza termasuk Bitcoin, Visa, MasterCard, American Express, Discover, dan PayPal. Anda boleh membayar menggunakan dolar AS, pound Britain, atau euro Eropah. Membayar dengan menggunakan Bitcoin akan menjadikan anda lebih tidak dikenali. Sekiranya anda menggunakan PayPal, membayar melalui itu akan membolehkan anda membenarkan pembayaran untuk perkhidmatan VPN mereka dari lokasi pusat.

Tempoh Percubaan Bebas Risiko

Walaupun SlickVPN tidak menawarkan percubaan percuma untuk perkhidmatan mereka, mereka mempunyai jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Ini akan memberi anda banyak masa untuk menyemak perkhidmatan dan melihat apakah ia sesuai dengan jangkaan anda. Sekiranya anda tidak 100% berpuas hati dengan perkhidmatan mereka, mereka dengan senang hati akan mengembalikan yuran langganan anda dalam 30 hari pertama perkhidmatan. Pengembalian wang hanya akan diberikan, atas permintaan pelanggan, dalam 30 hari setelah pembayaran untuk perkhidmatan.

Lawati SlickVPN

Perkhidmatan SlickVPN

Perkhidmatan VPN biasa SlickVPN merangkumi akses ke pelayan di lebih 142 bandar yang tersebar di 46 negara yang berbeza dengan akses ke ribuan alamat IP dinamik. Mereka yang melanggan perkhidmatan VPN biasa mereka juga akan dapat menggunakan sambungan HYDRA mereka untuk menjadikannya lebih tanpa nama semasa menggunakan Internet. Tidak ada had lebar jalur pada data yang dimuat turun. Perkhidmatan mereka akan membolehkan anda menyambungkan hingga lima peranti secara serentak, dari maksimum dua alamat IP. Selain itu, anda boleh menggunakannya di penghala yang akan memberikan akses yang dienkripsi ke peranti yang disambungkan melalui satu sambungan.

Apakah sambungan HYDRA? SlickVPN menawarkan sambungan VPN yang menyediakan multi-hop merentasi pelayan di mana anda pertama kali menyambung ke salah satu pelayan mereka melalui terowong VPN yang selamat. Setelah sambungan ini terjalin, lalu lintas anda kemudian diarahkan dengan selamat melalui terowong VPN lain ke pelayan rawak di rangkaian mereka, sebelum akhirnya keluar ke Internet awam. Oleh kerana hop VPN kedua ini secara rawak, menjadikannya mustahil untuk mengesan lalu lintas anda ketika meninggalkan pelayan VPN mereka. Ini memberi anda keselamatan dan anonim yang lebih tinggi yang diberikan oleh satu sambungan VPN. Oleh kerana jenis sambungan ini menggunakan simpul pelayan VPN rawak, ia tidak boleh digunakan jika tujuan anda adalah penempatan semula geografi maya. Konsep ini digambarkan dalam gambar di bawah.

SlickVPN HYDRA

Pelanggan SlickVPN mempunyai akses ke protokol VPN yang paling banyak diterima seperti PPTP, Cisco IPsec, dan OpenVPN. Pelanggan mereka untuk Windows dan Mac OS X lalai untuk OpenVPN menggunakan cipher AES-256-CBC. Ini memberi anda keselamatan terbaik dengan kehilangan kelajuan yang sedikit semasa menggunakan perkhidmatan mereka. Walaupun mereka tidak mempunyai klien untuk peranti lain, mereka memberikan sokongan untuk PPTP dan L2TP / IPsec yang terdapat di dalam kebanyakan peranti mudah alih dan disokong oleh banyak router. Mereka mempunyai panduan langkah demi langkah yang sangat baik di laman web mereka untuk membantu anda menyiapkan peranti mudah alih IOS, Android, dan Windows anda, serta banyak jenis penghala.

Lokasi Rangkaian dan Pelayan SlickVPN

Rangkaian SlickVPN terdiri daripada pelayan di lebih 142 bandar yang tersebar di 46 negara di seluruh dunia. Semua pelayan mereka mempunyai kelajuan tinggi dan mereka menyokong pemajuan port.

Dasar-dasar Negara-negaraProtokol
46142OpenVPN TCP / UDP, Cisco IPsec, PPTPTiada Log

Senarai negara dan bandar di mana SlickVPN mempunyai gateway VPN termasuk yang berikut:

 • Afrika
  • Afrika Selatan (2): Cape Town-1; Lanseria-1
 • Asia
  • Hong Kong (3): Hong Kong-3, India (5): Chennai / Madras-1; Pune-4, Indonesia (1): Jakarta-1,
   Jepun (2): Tokyo-2, Makau (1): Makau-1, Malaysia (2): Kuala Lumpur-2,  Singapura (2): Singapura-2, Taiwan (2): Taichung-1; Taipei-1, Thailand (1): Bangkok-1
 • Eropah
  • Austria (2): Graz-2, Belgium (2): Ostend-2, Bulgaria (1): Sofia-1, Republik Czech (5): Zlin-5
  • Denmark (1): Copenhagen-1, Perancis (5): Lillie-1; Paris-3; Strasbourg-1, Jerman (7): Dusseldorf-2; Frankfurt-4; Nurnberg-1
  • Hungary (2): Budapest-2, Iceland (2): Reykjavik-2, Ireland (2): Dublin-2, Israel (2): Tel Aviv Yafo-2
  • Itali (2): Milan-2, Latvia (1): Riga-1, Liechtenstein (1): Vaduz-1, Luxembourg (3): Luxembourg-3
  • Belanda (5): Amsterdam-5, Norway (1): Torp-1, Poland (4): Gdansk-3; Warsaw-1
  • Portugal (2): Lisbon-2, Republik Kosovo (1): Prishtina-1, Romania (3): Bucharest-3,
  • Persekutuan Russia (2): Moscow-2, Sepanyol (2): Barcelona-1; Madrid-1, Sweden (6): Halmstad-3; Stockholm-3
  • Switzerland (2): Zurich-2, Turki (1): Istanbul-1, Ukraine (1): Kiev-1
  • Inggeris (15): Coventry-1; Eastleigh berhampiran Southampton-2; Pulau Man-1; London-7; Manchester-1; Rochester-2
 • Amerika Utara
  • Kanada (10): Montreal-5; Bandaraya Quebec-1; Richmond, BC-1; Toronto-3
  • Amerika Syarikat (90): Atlanta, GA-6; Boston, MA-1; Kerbau, NY-2; Chicago, IL-8; Dallas, TX-9; Denver, CO-2; Fletcher, NC-4; Houston, TX-2; Bandar Kansas, MO-8; Las Vegas NA-5;
   Los Angeles, CA-6; Miami, FL-11; Morganton, NC-1; New York, NY-5; Newark, NJ-2; Orlando, FL-1; Palo Alto, CA-2; Phoenix, AZ-3; Roseburg, OR-3; Bandar Salt Lake, UT-3; San Diego, CA-2;
   San Jose, CA-2; Seattle, WA-7; St Louis, MO-1; Tampa, FL-2; Washington, DC-4; Wilkes-Barre, PA-2
 • Oceana
  • Australia (5): Brisbane-1; Melbourne-1; Perth-2; Sydney-1
  • New Zealand (1): Auckland-1
 • Amerika Selatan / Tengah
  • Brazil (1): Sao Paulo-1, Panama (1): Panama City-1

Seperti yang anda lihat, SlickVPN mungkin bukan rangkaian VPN terbesar tetapi mereka mempunyai pelayan di seluruh dunia. Selain itu, mereka mempunyai banyak pelayan di banyak negara utama di dunia sehingga mereka dapat mengekalkan prestasi yang konsisten di seluruh rangkaian mereka.

Lawati SlickVPN

Privasi dan Keselamatan

SlickVPN mempunyai Tanpa Log dasar privasi. Mereka tidak mencatat maklumat penggunaan dari pengguna VPN mereka. Mereka hanya menyimpan maklumat yang diperlukan untuk mengendalikan perkhidmatan mereka. Dengan kata-kata mereka sendiri:

SlickVPN tidak meminta maklumat peribadi untuk melayari laman web kami atau menggunakan ciri percuma kami. Untuk melanggan perkhidmatan kami, akaun mesti didaftarkan. Kami tidak menggunakan maklumat ini untuk mengesan aktiviti web anda semasa log masuk ke perkhidmatan SlickVPN kami. Kami hanya mengumpulkan maklumat yang diperlukan dan terhad untuk fail maklumat pelanggan kami untuk menyediakan dan mengekalkan penagihan untuk perkhidmatan kami.

Walau bagaimanapun, aktiviti pengguna di luar laman SlickVPN tidak dijejaki dan juga kami tidak menjejaki aktiviti melayari pengguna yang log masuk ke perkhidmatan SlickVPN.

Dasar privasi mereka, juga, hakikat bahawa anda boleh menggunakan lebih banyak pilihan pembayaran tanpa nama seperti Bitcoin menggambarkan komitmen SlickVPN terhadap privasi peribadi anda semasa menggunakan perkhidmatan mereka.

SlickVPN juga menyediakan keselamatan trafik internet dan tabiat melayari anda. Mereka menawarkan sokongan untuk protokol VPN berikut termasuk OpenVPN (TCP / UDP), PPTP, L2TP / IPsec. Ini dapat membantu anda mengamankan dan menyulitkan semua lalu lintas dalam talian anda dan melindungi semua transaksi dalam talian anda dari mata kasar. Pelanggan SlickVPN menggunakan protokol OpenVPN dengan cipher AES 256-bit CBC yang akan memberi anda beberapa perlindungan penyulitan terbaik yang tersedia untuk anda.

OpenVPN adalah protokol yang paling selamat. Ini adalah protokol yang sangat serba boleh yang kini mempunyai sokongan untuk kebanyakan jenis peranti. L2TP / IPsec adalah pilihan yang sangat baik untuk peranti mudah alih seperti iOS kerana kebanyakannya menyokongnya dan mudah dikonfigurasikan walaupun sedikit lebih perlahan daripada beberapa protokol lain. PPTP mempunyai sokongan platform yang meluas, mudah disiapkan, dan cepat kerana enkripsi tahap rendah. Ini adalah pilihan yang popular untuk streaming media di mana keselamatan tidak menjadi perhatian utama anda. SlickVPN mempunyai panduan langkah demi langkah untuk membantu memasangnya pada pelbagai jenis peranti menggunakan semua protokol yang mereka sokong. Mereka bahkan memberikan panduan untuk mengkonfigurasi perkhidmatan mereka dengan banyak jenis penghala.

Ujian Hands-On

Kami melengkapkan tinjauan kami mengenai SlickVPN dengan beberapa pengujian terhadap perisian pelanggan mereka untuk melihat betapa mudahnya penyediaan dan penggunaannya, serta menguji prestasi keseluruhannya. Saya ingin memulakan dengan mengatakan bahawa SlickVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. SlickVPN mempunyai pelanggan khusus untuk Windows dan Mac. Mereka menyediakan panduan langkah demi langkah untuk mengkonfigurasi perkhidmatan mereka dengan jenis peranti lain seperti iOS, Android, dan peranti mudah alih lain. Mereka juga mempunyai panduan untuk menggunakan perkhidmatan mereka dengan Linux dan banyak router.

Lawati SlickVPN

Bersambung dari Windows

SlickVPN mempunyai klien khusus untuk Windows yang akan membolehkan anda menyambung ke pelayan mana pun di rangkaian mereka menggunakan protokol OpenVPN. Untuk menyambung ke pelayan menggunakan klien SlickVPN, anda boleh membiarkan klien memilih lokasi atau memilihnya secara manual. Kami lebih suka melalui tab “Lokasi” seperti gambar di bawah. Dari sana anda mempunyai pilihan untuk memilih dari senarai pelayan atau peta. Kita akan mulakan dengan paparan senarai.

Seperti yang anda lihat, SlickVPN menyenaraikan pelayan yang pernah ada dalam senarai tersebut. Anda boleh menyusun keputusan mengikut bandar atau negara. Anda juga dapat melihat berapa banyak pelayan di setiap lokasi. Tandakan lokasi pelayan kegemaran anda untuk akses mudah di masa hadapan.

Lokasi pelayan SlickVPN

Mengklik pada tab peta akan memaparkan peta 2-D dari semua lokasi pelayan di rangkaian SlickVPN. Arahkan kursor ke salah satu bendera negara di peta akan memaparkan maklumat mengenai pelayan di lokasi tersebut.

Peta SlickVPN

Kami lebih suka paparan senarai untuk memilih lokasi pelayan. Sebaik sahaja anda menemui lokasi yang sesuai, klik dua kali di atasnya. Ini akan membawa anda kembali ke skrin papan pemuka dan menghubungkan anda ke rangkaian SlickVPN.

Windows SlickVPN

Setelah lokasi pelayan dipilih, anda boleh menggunakan skrin papan pemuka untuk menyambung kapan saja. Cukup klik pada butang “Sambung” untuk mengenkripsi sambungan anda. Klik pada “Putuskan sambungan” bila-bila masa anda mahu turun dari rangkaian.

Lawati SlickVPN

Klien mempunyai tab ujian kelajuan terpasang sehingga anda dapat memeriksa ping, kecepatan muat turun, dan kecepatan muat naik dari mana-mana pelayan di rangkaiannya. Ini akan membolehkan mereka yang mahukan lebih banyak kawalan ke atas pelayan yang mereka sambungkan untuk melihat kelajuan dan memilih pelayan yang berprestasi terbaik untuk lokasi yang ingin anda akses. Gambar di bawah menunjukkan seperti apa ujian kelajuan ini untuk sebilangan pelayan yang berada di AS. Ujian dan perbandingan serupa dapat dijalankan untuk semua pelayan di rangkaian SlickVPN.

Ujian kelajuan SlickVPN

Tab menu terakhir adalah Keutamaan. Menu ini membolehkan anda mengawal mengaktifkan dan mengawal ciri lain perisian klien. Ini adalah dua tab yang menarik di bawah menu pilihan. Yang pertama ditunjukkan di bawah adalah tab umum.

Keutamaan SlickVPN

Dari tab pilihan umum anda boleh melakukan perkara berikut:

 • Kawal sambungan
  • Lancarkan pada permulaan – Ini akan melancarkan klien semasa komputer dimulakan.
  • Sambungkan pada permulaan – Ini akan menyambung secara automatik ke klien semasa komputer dimulakan. Memerlukan nama pengguna dan kata laluan disimpan di papan pemuka.
  • Mula diminimumkan – Ini akan meminimumkan klien ke dulang setelah ia bermula.
 • Tingkah laku pembalakan
  • Aktifkan pembalakan – Ini akan menghidupkan log masuk di papan pemuka yang boleh digunakan untuk mendiagnosis masalah sambungan.
  • Aktifkan sejarah IP – Ini akan membolehkan sejarah IP di papan pemuka supaya anda dapat mengesan lokasi pelayan yang telah anda sambungkan. Ini boleh dieksport atau dibersihkan.
 • Periksa alamat IP yang diberikan oleh klien – Ini akan membuka tetingkap penyemak imbas untuk memeriksa lokasi alamat IP semasa anda yang diberikan oleh klien.

Tab minat kedua di bawah menu pilihan adalah tab rangkaian yang ditunjukkan di bawah.

Rangkaian SlickVPN

Tab pilihan rangkaian akan membolehkan anda menentukan bagaimana sambungan ke rangkaian SlickVPN akan dibuat, dan juga, membolehkan anda mengawal ciri-ciri pelanggan khas seperti kill switch. Tab rangkaian mempunyai tiga bahagian:

 • Biasa
  • Laluan lalu lintas melalui VPN – Tetapkan pintu masuk lalai
   • Pilihan ini membolehkan / melumpuhkan penghantaran lalu lintas melalui VPN.
   • Lalai diaktifkan (dilindungi)
  • Perlindungan kebocoran IP dan DNS – Aktifkan perlindungan kebocoran (Pilihan ini bertindak seperti suis membunuh internet.)
   •  Ia melumpuhkan semua laluan di komputer anda dan kemudian menambah laluan melalui VPN.
   • Ini akan menjadikan internet anda tidak berfungsi sekiranya anda kehilangan sambungan ke pelayan VPN.
  • Protokol – Boleh membiarkan anda menukar protokol dari UDP ke TCP
   • UDP jauh lebih pantas daripada TCP.
   • TCP berguna dalam beberapa kes apabila anda ingin meniru trafik HTTPS.
  • Pelabuhan – Boleh ditukar dari 8888 menjadi 8080 atau 443
   • Menukar port mungkin dapat membantu sekiranya anda menghadapi masalah sambungan.
   • Ini dapat digunakan bersama dengan protokol untuk mensimulasikan lalu lintas HTTPS dengan memilih protokol TCP dan port 443.
 • Mengimbangi – Ini mengawal pelayan yang disambungkan oleh klien dalam kumpulan yang dipilih.
  • Imbangan beban – Menyambung ke pelayan dengan beban terendah dalam kumpulan.
  • Imbangan rawak – Menyambungkan ke pelayan rawak dalam kumpulan.
 • Tetapan IP – Tetapan yang digunakan untuk menukar alamat IP secara automatik, secara berkala.
  • Tidak digalakkan untuk kebanyakan pengguna

Streaming Media dengan Pelanggan SlickVPN

Semasa menggunakan klien SlickVPN untuk Windows, kami melihat beberapa panduan berguna yang akan menjadikan pengalaman streaming anda dengannya lebih menyeronokkan. Sekiranya anda mengikuti garis panduan mudah ini, anda akan dapat mencari geo ke mana sahaja di dunia dengan mudah menggunakan pelanggan SlickVPN.

 1. Mula-mula gunakan butang kumpulan automatik pada menu lokasi untuk membuat kumpulan untuk setiap lokasi (negara).
 2. Pastikan tetapan keseimbangan pada menu pilihan ditetapkan ke baki terdekat.
 3. Kecuali anda mengalami masalah sambungan, pilihan lalai untuk parameter lain harus sesuai untuk semua keperluan penstriman anda.

Setelah anda melakukan langkah-langkah mudah ini, menyambung ke media penstriman untuk lokasi pilihan anda akan semudah memilih kumpulan negara itu dan menyambung ke sana. Pelanggan akan menghubungkan anda secara automatik ke pelayan di negara yang paling dekat dengan lokasi semasa anda yang biasanya akan menjadi yang mempunyai nilai dan kelajuan ping terbaik.

Lawati SlickVPN

Berhubung dengan Pelanggan Mac

Sama seperti perisian khas Windows, klien SlickVPN untuk Mac boleh dimuat turun dari laman web mereka. Mereka menjadikannya satu klik mudah untuk memuat turun dan memasang klien Mac mereka. Ia mempunyai ciri yang hampir sama dengan pelanggan Windows mereka. Perisian Mac memberikan kemudahan penggunaan yang sama untuk pengguna Mac seperti yang dilakukan oleh klien Windows untuk penggunanya. Sebagai tambahan kepada klien VPN khusus mereka, SlickVPN juga mempunyai panduan bergambar yang baik untuk mengkonfigurasi Mac OS X secara manual untuk PPTP dan OpenVPN.

Sambungkan dari iPhone atau iPad

SlickVPN tidak mempunyai aplikasi iOS tetapi mereka menyokong semua peranti (iPhone, iPad, iPod Touch). Secara semula jadi iOS menyokong L2TP / IPsec pada VPN. SlickVPN mempunyai panduan untuk mengkonfigurasi peranti iOS menggunakan protokol L2TP / IPsec dan OpenVPN dengan perkhidmatannya. Berikut adalah panduan umum untuk menggambarkan cara menyediakan L2TP / IPsec untuk SlickVPN.

Penyediaan manual ringkas L2TP / IPsec untuk iOS:

 1. Klik pada “Tetapan“Dan kemudian klik”Am“.
 2. Tatal ke bawah dan pilih “VPN
 3. Ketik “Tambah Konfigurasi VPN
 4. Pilih L2TP
  1. Masukkan penerangan seperti sambungan SlickVPN
  2. Di dalam “PelayanTaipkan alamat pelayan SlickVPN pelayan. Sebagai contoh, dari kumpulan ujian yang ditunjukkan di atas “gw1.atl3.slickvpn.com” tanpa petikan, untuk pelayan Amerika Syarikat: Atlanta, GA. Anda dapat mencari alamat pelayan di peta kawasan lokasi di laman web mereka.
  3. Masukkan anda nama pengguna dan kata laluan untuk nota VPN: ini berbeza dengan log masuk laman web anda dan diberikan kepada anda oleh kakitangan SlickVPN dalam e-mel pendaftaran anda.
  4. Di dalam Rahsia bidang masukkan “gogoVPN“Tanpa petikan.
  5. Pastikan “Hantar Semua Trafik“Diaktifkan.
  6. Ketik “Jimat“.
 5. Togol VPNHIDUP“Untuk menguji hubungan anda

Lawati SlickVPN

Sambungkan Peranti Android

SlickVPN tidak mempunyai aplikasi untuk peranti Android tetapi proses penyediaannya sangat mudah. SlickVPN mempunyai panduan untuk mengkonfigurasi peranti Android dengan PPTP dan OpenVPN di laman web mereka.

Berikut adalah arahan ringkas untuk sambungan L2TP / IPsec:

 1. Buka menu dan pilih Tetapan
 2. Pilih Kawalan Tanpa Wayar dan Rangkaian atau Tanpa Wayar, bergantung pada versi Android anda
 3. Pilih VPN
 4. Pilih Tambah VPN
 5. Pilih Tambah L2TP / IPsec PSK VPN
 6. Pilih Nama VPN dan masukkan nama deskriptif
 7. Pilih Tetapkan Pelayan VPN dan masukkan nama hos pelayan. Sebagai contoh, dari kumpulan ujian yang ditunjukkan di atas “gw1.atl3.slickvpn.com” tanpa petikan, untuk pelayan Amerika Syarikat: Atlanta, GA. Anda dapat mencari alamat pelayan di peta kawasan lokasi di laman web mereka.
 8. Ketik Tetapkan kunci pra-kongsi IPSec dan masukkan “GogoVPN“Tanpa petikan.
 9. Nyahtanda Aktifkan rahsia L2TP
 10. Buka menu dan pilih Jimat

Setelah VPN ditambahkan, ia akan muncul dalam daftar VPN. Anda boleh memilihnya untuk disambungkan.

Lawati SlickVPN

Ujian Kelajuan SlickVPN

SlickVPN berjaya dalam ujian kelajuan kami. Kelajuan pelayan mereka di Atlanta sangat baik. Anda harus berpuas hati dengan kelajuan rangkaian mereka untuk kebanyakan aplikasi berdasarkan ujian kami. Ujian ini dijalankan menggunakan klien Windows SlickVPN menggunakan protokol OpenVPN (UDP) lalai yang menggunakan cipher AES 256-bit CBC untuk penyulitan trafik Internet anda.

Ujian Kelajuan SlickVPN

Seperti yang anda lihat terdapat perbezaan kelajuan 12.9% antara sambungan terus ke ISP kami dan sambungan ke pelayan di Atlanta. Seperti yang dijangkakan, mereka mengalami kerugian dalam kelajuan sambungan, tetapi sangat berharga untuk keselamatan tambahan yang disediakan oleh penyulitan. Dengan kelajuan hampir 50 Mbps, anda seharusnya tidak menghadapi masalah melayari Internet, memuat turun fail, atau streaming media dari Netfilx, BBC iPlayer, atau penyedia media lain.

Ulasan SlickVPN: Kesimpulan

SlickVPN telah lama berada di ruang privasi dan telah membina reputasi baik untuk perkhidmatan yang mereka tawarkan. Rangkaian mereka mempunyai pelayan di lebih dari 142 bandar di 46 negara di seluruh dunia. Polisi tanpa log mereka, serta sokongan mereka untuk pembayaran menggunakan Bitcoin menunjukkan bahawa mereka memandang serius privasi ahli mereka.

SlickVPN menyokong protokol OpenVPN (TCP / UDP), L2TP / IPsec, dan PPTP yang menjadikan perkhidmatan mereka serasi dengan kebanyakan peranti mudah alih dan bahkan beberapa penghala. Mereka memiliki perisian klien khusus untuk Windows dan Mac OS X. Memiliki panduan pemasangan langkah demi langkah untuk Linux, iOS, Android, dan beberapa router.

Perkara yang paling saya gemari mengenai perkhidmatan ini:

 • Perisian khusus untuk Windows dan Mac
 • VPN HYDRA baru, multi-hop untuk sambungan yang sangat selamat
 • Harga potongan untuk rancangan berjangka pada semua perkhidmatan
 • Dasar tanpa log
 • Kaedah pembayaran yang lebih tanpa nama seperti Bitcoin

Idea untuk meningkatkan perkhidmatan:

 • Sambungan lalai untuk semua lokasi pada pemasangan pelanggan
 • Aplikasi untuk peranti iOS dan Android
 • Navigasi laman web yang lebih baik

Anda boleh menggunakan perkhidmatan SlickVPN untuk menikmati media streaming kegemaran anda, menjaga keselamatan data anda ketika menggunakan rangkaian Wi-Fi awam, menjaga ISP anda daripada memantau kebiasaan penyemak imbas anda, dan mengatasi penapisan. Gunakan perkhidmatan mereka untuk percubaan dan uji sendiri. Mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Kami rasa ini akan memberi anda banyak masa untuk mengkaji perkhidmatan mereka dan melihat apakah itu sesuai dengan keperluan anda sekarang. Sekiranya anda menikmati menggunakan VPN mereka, anda boleh mendaftar dengan hanya $ 4,00 sebulan.

Lawati SlickVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map