Surfshark adalah salah satu pemain baru ke pasaran VPN. Namun, mereka pasti telah membuat “percikan” besar dalam masyarakat. Mereka mempunyai aplikasi percuma untuk pelbagai platform semasa anda mendaftar perkhidmatannya dan menjadi sangat popular. Semuanya kelihatan teratur, dan sangat mudah digunakan. Mereka juga mempunyai harga yang sangat baik untuk rancangan mereka dan beberapa item yang mungkin anda harapkan di penyedia yang lebih besar. Mereka juga mempunyai perkhidmatan pelanggan 24 jam yang hebat. Dalam ulasan ini, kami akan membawa anda melalui selok-belok perkhidmatan dan menunjukkan kepada anda ciri-ciri yang boleh anda jangkakan.

Surfshark

Mengenai Surfshark

Surfshark berpusat di Kepulauan Virgin Britain di mana tidak ada undang-undang penyimpanan data. Walaupun begitu, tidak banyak maklumat yang tersedia mengenai syarikat di luar yang diberikan kepada pengguna. Kekurangan ketelusan itu membuat kita gugup sekali-sekala. Kami dapat memberitahu anda bahawa mereka mempunyai laman web yang kelihatan sangat halus dan kami digalakkan oleh peranti tanpa had yang dibenarkan di akaun.

Harga

Harga cukup pantas untuk Surfshark seperti yang anda lihat di bawah. Untuk satu bulan perkhidmatan, anda membayar 11.95 sebulan. Dengan perkhidmatan setahun, harga anda ialah $ 71.88 untuk tahun ini sehingga $ 5.99 sebulan. Sejauh ini, perjanjian terbaik adalah yang terbaik selama 24 bulan. Sekiranya demikian, anda membayar $ 47.76. Ia menghasilkan $ 1.99 sebulan dengan tawaran kami.

ciri-ciri

Salah satu tarikan besar dengan perkhidmatan VPN apa pun adalah ciri yang mereka tawarkan. Mari lihat apa yang ditawarkan oleh Surfshark.

Konsol Surfshark

  • Web Bersih – Iklan bonus, penjejak & penyekat perisian hasad.
  • Pelayan Kekeliruan – Sekat ISP anda sehingga orang lain tidak dapat memberitahu anda menggunakan VPN.
  • Daftar Putih – The whitelister juga disebut split tunneling. Anda dapat menggunakannya untuk melindungi beberapa aplikasi dengan VPN dan bukan yang lain.
  • Sambungan Serentak Tanpa Had – membolehkan anda mempunyai sambungan serentak tanpa had sehingga anda dapat melindungi seluruh keluarga dan peranti anda.
  • Bunuh Suis – Fungsi ini membolehkan anda membunuh lalu lintas internet sekiranya pelayan VPN terputus.
  • Pelbagai hop – Apabila anda menggunakan ciri ini, ia melindungi privasi anda dengan lebih baik tetapi lebih perlahan. Ia melakukannya dengan mengarahkan anda melalui 2 lokasi berbeza dan bukannya hanya satu.

Seperti yang anda lihat terdapat sebilangan ciri yang dimiliki.

Lokasi dan Negara Pelayan

Sejauh pelayan dan lokasi, mereka menyatakan bahawa mereka mempunyai lebih daripada 800 pelayan di lebih dari 50 negara. Kami sekarang akan menyenaraikan negara mengikut abjad, tetapi bukan bandar tertentu. Albania, Argentina, Australia, Belgia, Brazil, Bulgaria, Kanada, Chile, Kosta Rika, Kroasia, Republik Ceko, Denmark, Estonia, Finland, Perancis, Jerman, Yunani, Hong Kong, Hungaria, Islandia, India, Ireland, Israel, Itali , Jepun, Latvia, Luxembourg, Malaysia, Moldova, Belanda, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Romania, Rusia, Singapura, Slovakia, Slovenia, Afrika Selatan, Korea Selatan, Sepanyol, Sweden, Switzerland, Turki, Ukraine, UK, AS, dan Vietnam.

Sudah tentu, senarai ini boleh berubah sekiranya syarikat itu menambah lebih banyak negara.

Ujian Hands-On

Untuk tujuan pengujian, kami menggunakan versi Windows. Walau bagaimanapun, Surfshark melakukan yang terbaik untuk menyediakan aplikasi yang seragam pada produk desktop dan mudah alih mereka. Mereka menjadikannya sangat mudah untuk dilayari. Sebaik sahaja anda memuat turun versi Windows, teruskan dan buka. Seperti yang anda lihat pada gambar pertama, tidak banyak yang perlu dilakukan ketika anda memulakannya. Masukkan kelayakan Surfshark anda. Seterusnya, anda melihat skrin yang membolehkan anda menyambung dengan pantas. Perisian biasanya akan mencadangkan pelayan terdekat untuk anda untuk ciri tersebut.

Pelanggan Windows Surfshark

Untuk mengakses ciri yang kami sebutkan sebelumnya, klik pada roda gigi yang anda lihat di bawah. Di situlah anda akan menjumpainya.

Surfshark Windows 2

Sekiranya anda ingin melihat senarai negara, klik semua negara di bahagian bawah aplikasi seperti yang anda lihat di sini. Dengan cara itu, anda boleh menaip lokasi mengikut bandar atau negara. Anda juga boleh memilih MultiHop pilihan di sudut kanan atas.

Negara Surfshark

Ujian Kelajuan Surfshark

Salah satu faktor terbesar yang menghasilkan VPN yang baik adalah kelajuan yang anda dapat. Tidak ada yang mahu mempunyai prestasi rendah ketika menggunakannya. Seperti yang anda lihat di bawah, kami menghasilkan beberapa kepantasan. Itu hanya sekitar penurunan 11%. Sudah tentu, itu boleh berubah, tetapi itu lebih baik daripada julat normal.

Ujian kelajuan luncur

Bagaimana dengan Kebocoran?

Dengan semua perkara hebat yang menjadi sebahagian daripada VPN ini, faktor lain adalah potensi kebocoran. Kami menggunakan penguji kebocoran komprehensif kegemaran kami di www.doileak.com. Seperti yang anda lihat pada gambar di bawah, kami tidak menghadapi masalah tersebut. Masalah yang kami jalani datang dari pilihan penyemak imbas kami dan bukannya perkhidmatan VPN.

Adakah Saya Bocor

Mengapa anda mesti menggunakan VPN

Oleh kerana semakin banyak syarikat yang menawarkan WiFi percuma, sangat penting untuk menggunakan VPN. Walaupun WiFi hebat, penjenayah siber menganggapnya hebat juga. Dengan menyambung ke pelayan pilihan anda, anda membuat sambungan yang selamat dan disulitkan. Dengan cara itu, anda akan mengurangkan kemungkinan penjenayah mencuri data sensitif anda.

Sebab lain untuk menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengatasi sekatan geo. Perkara ini sangat penting jika aktiviti anda merangkumi laman web yang dilarang di beberapa negara. Tidak kira di mana anda berada, menyambung ke pelayan di sana akan membantu. Ini kerana ia menjadikan perisian penyekat menyangka anda berada di tempat lain. Itu boleh menjadi kelebihan sebenar jika anda cuba mengakses kawasan tertentu atau anda dihalang untuk melihat kandungan dewasa. Cukup sambungkan ke pelayan dan anda boleh mula menyemak imbas atau melihat kandungan yang ingin anda akses. Kami pasti anda boleh memikirkan beberapa aplikasi yang mungkin menjadi masalah.

Sekiranya Saya Menggunakan Surfshark?

Sama ada anda mesti menggunakan Surfshark atau tidak, terpulang kepada anda. Terdapat banyak kelebihan hebat untuk perkhidmatan ini, dan harganya sangat berpatutan. Ia harus melakukan apa yang anda harapkan VPN lakukan. Dengan harga yang mereka tawarkan, pastinya patut dicuba.

Pemikiran Akhir Mengenai Surfshark

Semuanya, sukar untuk mencari perkara buruk untuk diperkatakan mengenai Surfshark. Ia tidak begitu terkenal seperti pertandingan lain tetapi nampaknya mencentang semua kotak yang biasanya kami harapkan dari perkhidmatan yang lebih besar dan mempunyai beberapa ciri hebat. Kami menikmati ujian Surfshark dan mengesyorkan anda mencubanya. Semua ahli baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses VPN tanpa had dari hanya $ 1,99 sebulan.

Lawati Surfshark

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me