Kajian VPN Hammer

Ulasan Hammer VPN kami mendapati bahawa ia adalah aplikasi Android yang dibuat oleh TunnelGuru VPN. HammerVPN adalah alat perisian VPN untuk peranti Android yang tidak hanya menyulitkan semua lalu lintas Internet anda dengan juga menggunakan teknologi perebutan padanya. Ini dapat membantu menyembunyikan fakta bahawa anda menggunakan perkhidmatan VPN. Ini seterusnya dapat melindungi transaksi Internet anda dan menggagalkan DPI (pemeriksaan paket dalam) dari pihak ketiga.


Kajian VPN Hammer

Harga dan Tawaran Istimewa

Anda boleh memuat turun aplikasi Hammer VPN secara percuma dari laman Google Play. TunnelGuru menawarkan pengguna jalur lebar 100 MB lebar jalur ke perkhidmatan VPN mereka. Walaupun jumlah jalur lebarnya sedikit, ia cukup untuk pengguna VPN biasa. Selain itu, anda perlu memasang iklan yang kadang-kadang mengganggu dari TunnelGuru VPN dan penaja mereka kerana perkhidmatan percuma dibiayai oleh iklan (contoh ditunjukkan di bawah).

Iklan VPN Hammer

Namun, kami tidak merasakan bahawa lebar jalur ini akan mencukupi untuk kebanyakan pengguna VPN biasa. Walau bagaimanapun, jika anda memutuskan bahawa anda menyukai aplikasi Hammer VPN dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh TunnelGuru VPN, mereka menawarkan versi lebar jalur tanpa had yang boleh anda daftarkan untuk menggunakan aplikasi itu sendiri. Mereka hanya menawarkan pakej bulanan untuk perkhidmatan berbayar ini. Anda boleh membeli VPN tanpa had dengan harga $ 4,25 sebulan.

Ciri-ciri Akaun VPN Hammer Premium

Ciri dan faedah yang ditawarkan oleh akaun VPN Hammer berbayar adalah seperti berikut:

 • Stealth VPN – Ini memberikan pertolongan terhadap DPI lalu lintas Internet anda.
 • Pelayan tambahan – Anda mendapat akses ke rangkaian pelayan premium 1 Gbps.
 • Akses perisian tambahan – Anda boleh menggunakan semua perisian yang ditawarkan oleh TunnelGuru VPN yang membolehkan anda berhubung menggunakan pelbagai protokol.
 • Pelabuhan – Anda boleh memilih beberapa port untuk dapat menembus data melalui.
 • Proksi – Anda boleh menetapkan VPN untuk menggunakan proksi.
 • Jalur Lebar – Akses ke pelayan tanpa had lebar jalur. Pelayan percuma masih mempunyai had 100MB sehari.
 • Keselamatan – Hammer VPN menyediakan firewall maya untuk melindungi peranti anda daripada malware yang masuk.
 • Perlindungan – Lindungi maklumat anda semasa disambungkan ke rangkaian WiFi.

Anda boleh membayar perkhidmatan anda dan menerima baucar bulanan oleh Paypal jika anda memilih untuk menyimpan semua pembayaran dalam talian anda di pangkalan data pusat. Mereka menerima kad kredit Visa, MasterCard, American Express, dan Discover yang dikendalikan menggunakan ciri Paypal tanpa nama. Anda juga boleh membayar langganan anda melalui laman web TunnelGuru jika anda mahu. Anda akan menemui pautan di bahagian bawah halaman pemasangan aplikasi di gedung Google Play.

Tempoh Percubaan Tanpa Risiko

Anda boleh mencuba perkhidmatan Hammer VPN secara percuma. Anda boleh menggunakan lebar jalur sehingga 100MB setiap hari di rangkaian VPN mereka. Di samping itu, mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan 3 hari setelah anda membeli perkhidmatan premium mereka. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan tersebut setelah anda membelinya, mereka akan mengembalikan harga pembelian anda. Anda mesti memberitahu mereka secara bertulis melalui e-mel dalam masa tiga hari dari tarikh langganan anda mengenai niat anda untuk membatalkan akaun anda.

Rangkaian Pelayan VPN

Rangkaian VPN Hammer premium terdiri daripada pelayan 1 Gbps di Brazil, Kanada, Perancis, Jerman, Mexico, United Kingdom, Belanda, Amerika Syarikat, Singapura, Afrika Selatan, dan Turki. Walaupun ini adalah sebilangan kecil lokasi VPN, lokasi ini meliputi wilayah geografi yang luas. Ini menyediakan perkhidmatan VPN mereka di lima dari tujuh benua: Afrika, Asia, Eropah, Amerika Utara, dan Amerika Selatan.

Pelayan VPN Hammer tidak membenarkan penggunaan torrents atau perisian P2P lain. Mereka juga tidak dimaksudkan untuk digunakan untuk memotong sekatan geo untuk streaming konten. Anda hanya terhad pada satu peranti pada satu masa. Akhirnya, anda tidak dapat menggunakan aplikasi Hammer VPN di Nigeria, Pakistan, Ghana, China, India, Senegal dan Syria.

Privasi dan Keselamatan

Kami tidak pasti mengenai privasi apa yang anda lakukan semasa menggunakan perkhidmatan VPN Hammer berdasarkan dasar Privasi dan TOS mereka sendiri. Beberapa pengecualian dari dasar ini mengikuti:

Kami melakukan yang terbaik untuk melindungi privasi anda dengan tidak menyimpan lebih banyak butiran di pelayan kami daripada yang diperlukan secara teknikal atau undang-undang – dan dibenarkan. Sebenarnya, pelayan itu sendiri tidak menyimpan log yang boleh menarik minat sesiapa sahaja kecuali pemaju dan pengendali; Walau bagaimanapun, kami akan bekerjasama dengan pihak berkuasa yang diperlukan untuk melindungi kami daripada tidak bertanggungjawab terhadap tindakan haram anda jika ada. Ini bermaksud bahawa kami dapat mengungkap perincian akaun dan pembayaran anda serta alamat IP sumber yang digunakan untuk mendaftar jika anda melanggar peraturan.

Untuk aplikasi mudah alih mereka, mereka menyatakan perkara berikut:

> Aplikasi Mudah Alih:
Kami tidak membaca, melacak dan mengumpulkan maklumat atau data sensitif peribadi melalui aplikasi Mudah Alih yang anda gunakan dalam peranti mudah alih anda. Ia hanya memerlukan izin minimum untuk berfungsi, yang disebut dalam senarai kebenaran, dapat diperiksa semasa anda memasang aplikasi mudah alih. Aplikasi mudah alih terutamanya memerlukan lokasi semasa, ID peranti jika ada, Membangun maklumat, kebenaran akses ke storan dan rangkaian Mudah alih.

Mereka mencatat jumlah minimum maklumat dari pengguna VPN mereka: permulaan sambungan, akhir sambungan, dan alamat IP yang digunakan untuk menyambung. Namun, karena mereka menyatakan bahwa mereka bekerja di dalam wilayah kehakiman negara tempat mereka berada dan bukan satu bidang kuasa, mereka dapat dipaksa untuk memantau data pengguna dalam beberapa kasus. Lebih jauh lagi, mereka mengatakan bahawa mereka akan melakukannya untuk membebaskan diri dari kesalahan yang salah dari pihak anda. Oleh itu, kami menyerahkan kepada anda untuk menentukan sendiri sekiranya anda merasa selesa dengan keadaan ini.

HammerVPN memberikan sedikit maklumat teknikal mengenai bagaimana mereka menyulitkan data anda atau mekanisme yang mereka gunakan untuk menyediakan ciri tersembunyi mereka. Pertanyaan kami mengenai perkara ini mendapati bahawa mereka menggunakan VPN khusus milik mereka sendiri. Ia menggabungkan pelbagai protokol dan teknologi terowong. Selain itu, perkhidmatan Hammer VPN menggunakan kekuatan enkripsi 128-bit untuk data Internet anda.

Sokongan teknikal

Sokongan untuk perkhidmatan Hammer VPN terutamanya melalui e-mel. Kami menghantar beberapa soalan sokongan kepada kakitangan mereka dan mendengar sejak 2 hari lagi dalam kebanyakan kes. Jawapan mereka sangat membantu dengan soalan yang kami ajukan.

Sokongan VPN Hammer

Mereka juga mempunyai kehadiran Twitter dan Facebook. Walaupun, ini tidak kelihatan seperti dipantau setiap hari sehingga kami tidak tahu berapa lama masa yang diperlukan untuk menerima respons dari sumber-sumber ini. Akhirnya, mereka mempunyai beberapa video YouTube untuk membantu anda mendaftar ke perkhidmatan mereka. Mereka tidak mempunyai pangkalan data FAQ dan perisian mereka direka untuk mereka yang mempunyai pengetahuan lebih teknikal jika anda ingin memanfaatkan ciri canggihnya.

Memasang Hammer VPN

Anda boleh memasang aplikasi Hammer VPN ke peranti Android anda dari gedung Google Play. Setelah anda menemui aplikasinya, ketuk butang “Pasang”. Skrin yang meminta izin akses untuk aplikasi kemudian akan muncul. Anda mesti menerimanya sebelum pemasangan bermula. Setelah pemasangan selesai, ketuk butang “Buka” untuk melancarkannya untuk pertama kalinya.

Pemasangan VPN Hammer

Setelah aplikasi Hammer VPN dibuka, ia akan memaparkan papan pemuka utama. Apabila anda menyambung ke perkhidmatan VPN untuk pertama kalinya, ini akan menjelaskan bahawa tidak ada perisian torrent yang dapat digunakan dengannya. Anda mesti mengakui bahawa anda memahami dan bersetuju dengan syarat ini. Kemudian skrin untuk membenarkan perkhidmatan membuat sambungan Hammer VPN akan dipaparkan. Ketik “OK” untuk membenarkan ini. Akhirnya sambungan ke pelayan VPN pilihan anda akan selesai.

Permulaan VPN Hammer

Pilihan dan Ciri Aplikasi Android

Mengetuk anak panah ke bawah di sebelah pelayan yang sedang dipilih pada papan pemuka utama akan memaparkan senarai pelayan yang boleh anda sambungkan menggunakan protokol semasa anda. Sekiranya anda mempunyai akaun premium berbayar, anda boleh menatal ke bahagian bawah senarai ini dan memilih pelayan premium untuk disambungkan. Selain itu, anda juga boleh memilih protokol yang akan anda gunakan untuk membuat sambungan. Tiga protokol yang boleh anda pilih adalah seperti berikut:

 • UDP – Ini adalah protokol lalai dan utama untuk aplikasi dan menggunakan RPort: 500 dan LPort: 0 (0 mewakili nombor port rawak). Ini adalah protokol terpantas dan akan menjadi yang terbaik bagi kebanyakan pengguna. Walau bagaimanapun, ia tidak memberikan pengesahan mengenai pesanan atau penghantaran semua paket data yang dihantar.
 • TCP – Ini lebih lambat daripada protokol UDP tetapi memberikan pengesahan pesanan dan penghantaran paket data. Oleh kerana itu, yang terbaik adalah sambungan jarak jauh atau lemah atau jika anda menghadapi masalah semasa menggunakan UDP.
 • ICPM – Ini untuk menyambungkan peranti yang di-root dan memerlukan akses kepada pengguna super pada peranti anda.

Sambungan menggunakan protokol yang berbeza boleh mempengaruhi subset pelayan VPN yang dapat anda akses ketika menggunakan perkhidmatan VPN Hammer.

Pilihan VPN Hammer

Terdapat dua skrin lain yang dapat diakses dari papan pemuka aplikasi. Yang pertama diakses dengan mengetuk butang “Tentang” dan memberikan maklumat mengenai aplikasi Android. Ia juga memaparkan pautan ke laman web TunnelGuru supaya anda dapat membuat akaun berbayar dan memeriksa TOS jika anda mahu.

Layar kedua yang menampilkan fitur tambahan aplikasi dapat diakses dengan mengetuk butang “Lanjutan”. Layar ini akan memungkinkan anda menetapkan DNS yang digunakan oleh VPN dan mengatur proksi yang dapat digunakan melalui aplikasi Hammer VPN. Anda boleh menyediakan proksi ini dengan memasukkan nama Host atau alamat IP untuk host, port yang digunakannya, dan headernya. Anda juga boleh memilih untuk membenarkan proksi digunakan oleh sambungan TCP. Setelah memasukkan parameter proksi, ketuk butang “Simpan” untuk menyelesaikan persediaan proksi.

Ciri VPN Hammer

Hammer VPN sedang digunakan

Setelah kita memeriksa aplikasi Hammer VPN untuk ciri dan pilihan Android, mari kita melihatnya dalam tindakan. Kami telah mengaktifkan akaun premium dengan memasukkan bukti pengesahan berbayar kami sehingga kami dapat mengakses pelayan premium. Menggunakan perkhidmatan ini sangat mudah. Pertama, pilih pelayan dan protokol yang ingin anda gunakan untuk sambungan (Pelayan premium-g11 di Jerman digunakan dengan UDP dalam kes ini). Ketik butang “Sambung”.

Selepas beberapa saat, skrin yang bersambung akan dipaparkan. Skrin ini menunjukkan maklumat sesi berikut: pelayan yang disambungkan, masa sambungan, data lebar jalur yang diterima, dan data lebar jalur yang dihantar. Ini juga memaparkan butang untuk “Putuskan sambungan” sambungan. Dengan mengetuk butang ini, anda akan memutuskan sambungan dari pelayan VPN.

Penggunaan VPN Hammer

Setelah menghentikan sambungan semasa, anda boleh memilih pelayan VPN lain untuk disambungkan. Anda juga boleh menukar protokol anda jika anda mahu. Sekiranya anda ingin menutup aplikasi Hammer VPN untuk Android, ketuk butang belakang untuk peranti anda dari skrin papan pemuka utama. Ini akan memaparkan arahan untuk menutup aplikasi.

Aplikasi Hammer VPN Tutup Prompt

Mengetuk butang “OK” akan menutup aplikasi.

Seperti yang ditunjukkan oleh bahagian ini, aplikasi Hammer VPN dapat digunakan oleh siapa saja. Beberapa ketukan mudah membolehkan anda menyambung ke pelayan di rangkaian mereka. Memutuskan hanya mengambil dua ketukan. Menggunakan ciri canggih mereka memerlukan kepakaran teknikal yang lebih sedikit tetapi sekali penyediaannya semudah itu.

Ujian Kelajuan VPN Hammer

Perkhidmatan Hammer VPN mempunyai pelayan percuma dan premium. Oleh itu, kami menyertakan ujian kelajuan pelayan premium dan pelayan percuma untuk melihat bagaimana mereka membandingkannya dengan tidak mempunyai VPN aktif. Hasilnya, dari kiri ke kanan tidak ada sambungan VPN, sambungan pelayan VPN premium, dan sambungan pelayan VPN gratis. Anda akan melihat bahawa kehilangannya adalah kelajuan sederhana disebabkan oleh perkhidmatan VPN berbayar yang disebabkan oleh overkripsi penyulitan. Anda juga dapat melihat bahawa kehilangan kelajuan ini jauh lebih besar untuk pelayan VPN percuma. Ini biasanya berlaku dan terutama disebabkan oleh jumlah pengguna yang banyak di pelayan VPN percuma. Kelajuan mereka boleh berubah secara meluas dan sepanjang hari.

Ujian Kelajuan VPN Hammer

Secara lebih kuantitatif, kelajuan kami turun dari 28.94 Mbps menjadi 22.25 Mbps ketika menggunakan pelayan VPN Hammer berbayar. Ini adalah penurunan sekitar 23.1 peratus kepada pelayan di Tucker, GA. Perhatikan, ini masih cukup pantas untuk sebahagian besar keperluan melayari Internet anda. Pelayan VPN percuma menurunkan kelajuan ISP asas kami dari 28.94 Mbps hingga 10.30 Mbps. Ini adalah penurunan hampir 64.4%. Ini ditambah dengan batasan harian 100 MB menunjukkan bahawa ia mungkin bukan pilihan terbaik bagi banyak pengguna VPN. Menggunakan VPN dapat membantu melindungi privasi dalam talian anda dan melindungi maklumat dalam talian anda dari orang yang tidak berminat. Ini dapat memberi anda ketenangan fikiran semasa melayari Internet. Membeli perkhidmatan VPN terbaik yang anda mampu dapat memastikannya.

Ulasan Hammer VPN: Kesimpulan

Hammer VPN adalah aplikasi Android percuma yang disediakan oleh TunnelGuru yang membolehkan peranti mudah alih anda menyambung ke rangkaian mereka. Ini bukan sahaja akan meningkatkan privasi dan keselamatan dalam talian anda, tetapi juga melindungi anda dari pemeriksaan DPI oleh pihak ketiga seperti beberapa ISP dan entiti kerajaan. Mereka akan memberi anda lebar jalur percuma 100 MB setiap hari di rangkaian VPN mereka. Ini mungkin lebar jalur yang mencukupi untuk pengguna VPN kasual. Namun, tidak cukup bagi mereka yang secara rutin menyambung ke Internet menggunakan VPN. TunnelGuru juga menawarkan perkhidmatan VPN premium berbayar yang akan membolehkan anda lebar jalur tanpa had di rangkaian VPN mereka. Anda juga dapat memperoleh akses ke semua perisian khusus untuk pelbagai peranti. Walau bagaimanapun, anda hanya boleh menyambungkan satu peranti pada satu masa. Ini juga akan memberi anda akses ke pelayan VPN premium mereka.

Rangkaian premium Hammer VPN terdiri daripada pelayan di Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropah, Afrika, dan Asia. Mereka mempunyai pelayan 1 Gbps di pelbagai negara. Perkhidmatan mereka menggunakan algoritma VPN proprietari yang menggunakan enkripsi kekuatan 128-bit. Sokongan teknikal terutamanya melalui e-mel. Walaupun, mereka juga mempunyai akaun di Twitter dan Facebook. TOS dan Dasar Privasi mereka agak kabur. Oleh itu, anda perlu memeriksanya sendiri untuk mengetahui apakah ia boleh diterima oleh anda.

Perkara yang paling kami sukai mengenai perkhidmatan ini:

 • Hammer VPN memberikan perlindungan DPI bagi mereka yang memerlukannya.
 • Aplikasi Android dan perisian khusus untuk Windows.
 • TunnelGuru mempunyai banyak aplikasi untuk peranti Android.
 • Mereka menawarkan 100 MB perkhidmatan VPN percuma setiap hari.
 • Jaminan wang dikembalikan 3 hari tambahan setelah anda melanggan perkhidmatan ini.
 • Pelbagai cara untuk membeli langganan VPN premium yang merangkumi mata wang kripto seperti Bitcoin.

Idea untuk meningkatkan perkhidmatan:

 • Tambahkan tutorial untuk ciri-ciri Hammer VPN dan perisian TunnelGuru tersuai yang lain.
 • Lebar jalur lebih banyak untuk pengguna percuma
 • Pelayan lebih pantas untuk pengguna percuma
 • Benarkan lebih daripada satu sambungan serentak.
 • Tambahkan lebih banyak lokasi VPN.

Hammer VPN menyediakan perkhidmatan percuma yang boleh anda gunakan untuk menguji prestasinya. Selain itu, mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 3 hari. Ini akan memberi anda banyak masa untuk meletakkan perkhidmatan VPN walaupun sesuai dengan semua peranti anda. Oleh itu, teruskan dan uji sendiri. Sekiranya anda menyukainya dan menganggapnya sesuai dengan keperluan anda, anda boleh melanggan $ 4.25 sebulan.

Lawati Hammer VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map