Tinjauan Privasi Sempurna kami bermula dengan menyatakan bahawa mereka memulakan perkhidmatan VPN mereka pada tahun 2008. Pada tahun 2013, mereka memulai “muat semula” infrastruktur dan sumber jaringan VPN mereka. Sebagai sebahagian daripada ini, mereka telah meningkatkan sebahagian besar pelayan lama mereka ke jalur lebar 1Gb / s. Privasi Sempurna juga telah menambahkan banyak negara baru dan lokasi pelayan alternatif di negara-negara yang ada. Selain itu, mereka juga telah menambahkan ciri baru dan mengembangkan aplikasi khusus dalaman untuk Windows, Mac OS X dan Linux. Aplikasi ini merangkumi ciri seperti enkripsi peringkat teratas, suis pembunuh multi-tahap, pencegahan kebocoran DNS dan IPv6, sambungan multi-hop, dan Stealth VPN. Privasi peribadi anda dilindungi oleh kaedah pembayaran tanpa nama yang mereka terima dan falsafah VPN tanpa log. Hasilnya Perfect Privacy telah berkembang menjadi perkhidmatan privasi dan keselamatan Internet global yang dipercayai.

Privasi yang sempurna

Contents

Harga dan Tawaran Istimewa

Privasi Sempurna menawarkan perkhidmatan VPN mereka sebagai pakej bersepadu yang merangkumi semua ciri dan sokongan lanjutannya untuk berbagai peranti dan platform. Pakej ini dipasarkan menggunakan jangka masa yang berbeza yang merangkumi: 1 bulan, 3 bulan, 6 bulan, 12 bulan, dan 24 bulan. Seperti banyak penyedia VPN, mereka menawarkan potongan harga untuk pakej jangka panjang.

Harga VPN Privasi yang sempurna

Privasi Sempurna berharga sebagai perkhidmatan VPN premium. Mereka merasakan bahawa ciri privasi lanjutan yang mereka tawarkan: TrackStop, NeuroRouting, dan pelayan lata membenarkan ini. Oleh itu, harga mereka bermula pada € 12.99 atau $ 14.82 untuk rancangan satu bulan. Selain itu, anda dapat menjimatkan 7% untuk 3 bulan, 15% pada 6 bulan, dan 23% untuk rancangan 12 bulan. Namun, jika anda melanggan rancangan 24 bulan, anda boleh mendapatkan akses ke rangkaian VPN mereka dari hanya € 8,95 atau $ 10,21 sebulan. Ini adalah penjimatan sebanyak 31% daripada rancangan sebulan.

Pilihan pembayaran

Privasi Sempurna menawarkan kepada pelanggan pelbagai cara untuk membeli perkhidmatan VPN mereka. Ini termasuk kad kredit biasa seperti VISA, MasterCard, dan American Express, serta kad kredit China global Unionpay. Pembayaran mudah alih juga boleh dibuat menggunakan Mobiamo. Mereka menerima PayPal bagi mereka yang suka melakukan pembelian dalam talian mereka walaupun merupakan sumber utama. Walaupun mereka juga menyenaraikan Mint, ciri pembayarannya dikeluarkan pada 30 Jun 2018.

Kaedah Pembayaran VPN Privasi yang Sempurna

Sebagai tambahan kepada ini, Paymentwall menawarkan banyak cara lain untuk membayar perkhidmatan VPN anda. Privasi Perfect menjejaki langganan hanya menggunakan nombor akaun dan jumlah pembayaran anda yang dibuat secara rawak. Oleh itu, jika anda ingin menjadi lebih tidak dikenali, anda boleh melanggan Perfect Privacy menggunakan Bitcoin dan juga wang tunai. Akhirnya, anda boleh membayar perkhidmatan anda menggunakan pindahan wang melalui bank.

Dasar Bayaran Balik Privasi yang Sempurna

Sekiranya anda tidak berpuas hati 100% dengan perkhidmatan VPN mereka setelah pembelian pertama anda, Perfect Privacy akan mengembalikan pembayaran anda. Anda mesti meminta bayaran balik anda dalam masa tujuh hari dari tarikh pembelian awal. Ini dapat memberi anda waktu yang singkat untuk menguji perkhidmatan dan melihat apakah itu sesuai dengan keperluan VPN anda. Urus niaga tunai atau Bitcoin tidak layak mendapat bayaran balik. Privasi Sempurna meminta anda terlebih dahulu memberi peluang kepada pasukan sokongan mereka untuk membantu anda dalam masalah teknikal sebelum menuntut pembayaran balik anda. Kami tidak pasti tujuh hari cukup masa untuk ini.

Lawati VPN Privasi Sempurna

Ciri VPN Privasi yang sempurna

Privasi Sempurna mempunyai banyak ciri canggih yang hanya disediakan oleh beberapa perkhidmatan VPN utama. Di samping itu, ia menggabungkan kombinasi uniknya sendiri yang dapat dikonfigurasi dari perisian pelanggan mereka. Yang lain dibangun dalam falsafah yang digunakan ketika mereka merancang infrastruktur rangkaian mereka. Beberapa ciri seperti TrackStop dan NeuroRouting dikendalikan di sisi pelayan dan oleh itu digunakan untuk semua sambungan VPN. Senarai banyak faedah VPN yang dinikmati oleh penggunaan Perfect Privacy berikut:

 • Protokol – menyokong protokol OpenVPN dan IPSec yang paling selamat, serta sokongan manual untuk protokol terbina dalam seperti IKEv2 dan PPTP.
 • Penyulitan – itu termasuk yang digunakan oleh Amerika Syarikat untuk dokumen pemerintah yang selamat AES-256-CBC, bersama dengan pilihan tahap yang lebih rendah untuk lalu lintas yang memerlukan keselamatan yang lebih sedikit dan kelajuan yang lebih besar seperti streaming video.
 • Falsafah tanpa log – yang dibina ke dalam infrastruktur rangkaian mereka kerana perkhidmatan mereka berjalan pada disk RAM yang dienkripsi. Oleh itu, tiada apa yang disimpan semasa pemacu kehilangan kuasa.
 • Sokongan peranti – yang merangkumi Windows, macOS, Linux, iOS, Android, dan router.
 • TrackStop – yang beroperasi di sisi pelayan untuk menggunakan senarai putih dan penapisan untuk melindungi pengguna dari pelbagai laman web yang berbeza. Ini termasuk iklan ab tracking, phishing, media sosial, berita palsu, dan lain-lain.
 • Stealth VPN – teknologi membolehkan anda menyalurkan semua lalu lintas VPN anda melalui SSH, stunnel atau obfsproxy2 / 3 dan mengubah port untuk mengelakkan firewall dan mengelakkan penapisan.
 • Pelayan VPN melonjak – membolehkan anda membuat jalur multi-hop anda sendiri yang mempunyai hingga empat tahap.
 • NeuroRouting – menggunakan AI berdasarkan TensorFlow untuk terus mengarahkan trafik dalam talian anda melalui jalan terpendek yang paling selamat ke pelayan sasaran URL destinasi anda.
 • Jalur Lebar VPN – membenarkan lalu lintas tanpa had.
 • Sambungan serentak tanpa had – bersama dengan sokongan penghala melindungi semua peranti yang menyambung melalui penghala termasuk TV, sistem permainan dan lain-lain.
 • Hanya pelayan fizikal – digunakan untuk membentuk rangkaian VPN mereka dengan kebanyakan mempunyai lebar jalur 1GB dan alamat IPv6.
 • Perisian pelanggan – untuk Windows, Mac OS X, dan Linux dengan ciri privasi lanjutan seperti kill switches, DNS dan IPv6 leak leak, proxy support dan lain-lain.
 • Sokongan Torrent dan P2P – di semua pelayan kecuali di Amerika Syarikat dan Perancis.
 • Penghantaran pelabuhan – termasuk port automatik dan pengguna yang boleh dikonfigurasi untuk aplikasi seperti torrents.
 • Sokongan – melalui e-mel, forum, Soalan Lazim, dan dari jauh melalui TeamViewer

Rangkaian VPN dan Infrastruktur Privasi yang sempurna

Pada tahun 2013, Perfect Privacy memulakan peningkatan besar ke rangkaian VPN mereka. Hasilnya, kebanyakan rangkaian mereka kini terdiri daripada pelayan logam lebar jalur 1 Gb / s. Mereka tidak menggunakan pelayan maya di infrastruktur mereka. Selain itu, mereka juga telah menambahkan lokasi baru dan lebar jalur tambahan ke banyak lokasi yang ada. Rangkaian mereka juga mempunyai struktur DNS dalaman untuk membantu menjaga privasi penggunaannya. Perubahan ini telah meningkatkan prestasi dan keselamatan rangkaian global Perfect Privacy secara keseluruhan.

Negara VPN Privasi yang Sempurna

Walaupun agak kecil, perkhidmatan VPN Privasi Sempurna semasa merangkumi lebih daripada 50 pelayan di 23 negara yang berbeza. Ini diedarkan di lima benua: Afrika, Asia, Eropah, Amerika Utara, dan Oceania. Setiap pelayan mempunyai beberapa alamat IP yang ditetapkan secara rawak kepada semua penggunanya. Sebilangan besar menyokong alamat IPv4 dan IPv6 yang pada masa depan membuktikan perkhidmatan VPN mereka dengan menyediakan sambungan IPv4 dan IPv6 dual stack penuh. Senarai lengkap pelayan rangkaian Privasi Sempurna berikut:

 • Afrika
  • Mesir (Kaherah)
 • Asia
  • China (Hongkong), Israel (Tel Aviv) , Jepun (Tokyo), Turki (Istanbul)
  • Singapura (Singapura1; Singapura2)
 • Eropah
  • Republik Czech (Prague), Denmark (Kopenhagen), Iceland (Reykjavikm), Latvia (Riga), Norway (Oslo), Romania (Bucharest),
  • Perancis (Calais; Paris; Strasbourg),
  • Jerman (Berlin; Erfurt; Frankfurt1; Frankfurt2; Hamburg; Nuremberg1; Nuremberg2),
  • Luxembourg (Steinsel1; Steinsel2),
  • Belanda (Amsterdam1; Amsterdam2; Amsterdam3; Amsterdam4; Amsterdam5; Rotterdam1; Rotterdam2; Rotterdam3; Rotterdam4; Rotterdam5),
  • Rusia (Moscow1; Moscow2),
  • Sweden (Malmoe; Stockholm1; Stockholm2),
  • Switzerland (Basel1; Basel2; Zurich1; Zurich2),
  • Inggeris (London1; London2; Nottingham)
 • Amerika Utara
  • Kanada (Montreal)
  • Amerika Syarikat (Chicago; Dallas; Los Angeles; Miami; New York)
 • Oceania
  • Australia (Melbourne)

Setiap pelayan VPN menjalankan perkhidmatan berikut: OpenVPN (UDP), OpenVPN (TCP), IPSec, SSH2, PPTP, Squid Proxy. Proksi SOCKS5, dan TOR. Port di mana perkhidmatan ini dijalankan terdapat di halaman keahlian laman web Perfect Privacy. Ahli juga dapat mencari maklumat lain di pelayan individu di sana.

Pelayan VPN Privasi yang sempurna

Perfect Privacy juga merupakan penyokong P2P dan Torrents. Walau bagaimanapun, syarikat hosting di Perancis dan Amerika Syarikat mendapat tekanan kuat daripada agensi media untuk mengurangkan aktiviti perkongsian fail dan BitTorrent. Selalunya dakwaan pelanggaran DMCA ini menyebabkan mereka menghentikan kontrak pelanggan mereka. Untuk mengurangkan kemungkinan ini, Perfect Privacy tidak membenarkan akses ke pelacak BitTorrent di pelayan ini. Semua pelayan lain tidak mempunyai sekatan seperti itu.

Lawati VPN Privasi Sempurna

Privasi dan Tanpa Nama Pengguna Privasi Sempurna

Seperti namanya Perfect Privacy merancang perkhidmatan mereka dengan mempertimbangkan privasi pelanggan mereka. Walaupun pada awalnya mereka beribu pejabat di New Zealand, mereka kini memiliki keperibadian yang terpisah. Perkhidmatan VPN teknikal itu sendiri terletak di Panama dengan perakaunan dan data dikendalikan di Switzerland oleh Vectura. Ini memberi mereka kawalan penuh terhadap semua alat pengurusan infrastruktur dan sistem dalaman. Mereka merasakan struktur berpecah ini memberikan keselamatan yang lebih baik untuk anda dan mereka. Sistem yang berorientasikan privasi tidak hanya memerlukan penerapan teknologi yang tepat tetapi juga perlindungan data yang tepat.

Kedua-dua Panama dan Switzerland mempunyai undang-undang dan perlembagaan persekutuan yang melindungi maklumat peribadi anda. Tidak membenarkannya dipindahkan ke pihak ketiga tanpa pemberitahuan dan / atau kebenaran individu yang terlibat. Selain itu mereka juga mempunyai undang-undang dan peraturan yang melindungi entitas asing di bawah bidang kuasa mereka daripada dipaksa untuk mengungkapkan maklumat tersebut tanpa mengikuti prosedur hukum yang ketat. Oleh itu, kedua-duanya adalah destinasi yang sesuai untuk syarikat yang mengendalikan perkhidmatan privasi dalam talian seperti Perfect Privacy.

Maklumat Akaun

Falsafah asas perkhidmatan Privasi Sempurna adalah bahawa mereka melindungi privasi pengguna serta peribadi mereka. Mereka tidak menyimpan maklumat pembayaran peribadi. Perfect Privacy memantau akaun pelanggan dengan hanya menggunakan nombor akaun yang ditentukan secara rawak dan tarikh luput untuk akaun tersebut. Selain itu, mereka menyatakan perkara berikut dalam TOS mereka di bawah tajuk privasi.

Kami cuba menyimpan sekecil mungkin data, kerana kami tidak boleh dipaksa untuk memberikan sesuatu yang tidak kami miliki sejak awal.
Data yang perlu kami simpan:

Kelayakan log masuk anda (nama pengguna dan kata laluan)
Alamat e-mel yang anda berikan
Tarikh luput akaun anda

Seperti yang anda lihat, Privasi Sempurna juga menyimpan kelayakan akaun: nama pengguna dan kata laluan yang ditetapkan. Mereka menggunakan alamat e-mel yang disediakan untuk menghantar bukti kelayakan anda. Laman web mereka juga menyebutkan bahawa e-mel sekali boleh digunakan untuk mendaftarkan akaun anda. Mereka juga menyatakan bahawa mana-mana dan bahkan beberapa alamat e-mel dapat digunakan untuk memberikan sokongan yang berterusan. Selain itu, anda boleh memilih untuk menyulitkan semua surat-menyurat dengan memasukkan kunci PGP awam anda di kawasan keahlian.

Kaedah Pembayaran Tanpa Nama

Privasi Sempurna menyokong beberapa tahap kaedah pembayaran tanpa nama yang berbeza. Ini termasuk pembayaran Bitcoin dan tunai. Anda boleh memberikan pembayaran Bitcoin palsu tanpa nama melalui Bitpay. Oleh itu, dompet pembayaran mestilah serasi dengan Protokol Pembayaran Bitcoin dan tidak boleh dihantar terus dari bursa. Pengesahan pembayaran boleh memakan masa hingga satu jam.

VPN Privasi Sempurna Kaedah Pembayaran Tanpa Nama

Wang tunai adalah kaedah pembayaran yang paling tidak dikenali. Namun, diperlukan waktu lebih dari dua minggu untuk menerima pembayaran, mengesahkan, dan mengaktifkan akaun anda. Selain itu, Perfect Privacy tidak bertanggungjawab untuk kehilangan pembayaran. Untuk membayar dengan wang tunai, anda perlu menghantar wang yang tersembunyi dalam sampul surat kepada:

Privasi yang sempurna
Jalan Terbatas 14-2
Riga. LV-1011
Latvia

Oleh itu, sebagai kompromi yang baik antara kepantasan pengaktifan akaun dan tanpa nama, kami merasakan bahawa pembayaran dengan Bitcoin adalah yang terbaik bagi mereka yang ingin mencari lebih banyak nama.

Tanpa Log dan Tanpa Penyimpanan Data Laten

Privasi Sempurna tidak mencatat sebarang perkhidmatan pengguna (VPN, DNS, Proxy SSH, dll) lalu lintas dalam talian mereka. Ini juga merangkumi data masuk dan sambungan. Kesinambungan dari polisi TOS yang disebut sebelumnya menyatakan lebih jauh:

Kami tidak membuat log masuk atau sambungan yang anda buat. Kami merekodkan keseluruhan nisbah penggunaan pelayan, iaitu berapa banyak lalu lintas yang digunakan di pelayan kami. Data ini dapat dilihat secara terbuka di halaman status pelayan kami.

Anda dapat melihat bahawa Privasi Sempurna mengekalkan nisbah penggunaan keseluruhan setiap pelayan. Ini digunakan untuk menampilkan grafik “% bebas” yang dinamis untuk setiap pemisah di rangkaian mereka. Ini membolehkan pelanggan mereka dengan mudah melihat pelayan mana di wilayah mereka yang cenderung memberikan kelajuan terpantas.

Privasi Sempurna membawa idea tanpa log ke kesimpulan utamanya. Pelayan mereka dihoskan di pelayan logam fizikal peribadi di pusat data utama di seluruh dunia. Privasi Sempurna tidak menyimpan sebarang log. Tambahan pula, infrastruktur mereka dibina berdasarkan falsafah ini tanpa penyimpanan data. Semua perkhidmatan mereka dijalankan pada cakera RAM (Random Access Memory) yang sangat disulitkan yang tidak mempunyai simpanan tetap.

Bagi mereka yang tidak biasa dengan RAM, data yang tersimpan di dalamnya akan hilang apabila bekalan elektrik terputus. Anda mungkin menyedari perkara ini apabila anda lupa menyimpan dokumen dan kehilangan sebarang perubahan yang sebelumnya tidak disimpan sekiranya kuasa terganggu. Begitu juga, data cakera RAM yang dienkripsi tidak dapat disalin kerana ia akan hancur apabila kuasa terputus.

Oleh itu, kehendak mereka tidak boleh disalin. Ini menjadikan secara teknikal mustahil bagi sesiapa untuk memaksa mereka mencatat data anda. Selanjutnya, mereka menyatakan perkara berikut di laman web mereka.

Tidak ada yang boleh memaksa kami untuk log data anda. Sekiranya demikian, kami lebih suka menghentikan Privasi Sempurna daripada mencatat data anda dan menjejaskan privasi anda.

Ciri Privasi Lanjutan dan Akal Umum

Mereka juga telah menerapkan fitur VPN premium proprietari baru seperti NeuroRouting, TrackStop, teknologi Stealth VPN, dan pelayan VPN bertingkat yang dapat membantu menjaga privasi anda dan mengatasi penapisan dalam talian. Perkhidmatan mereka juga memberikan pengguna mereka perlindungan DNS, IPv4, IPv6, dan WebRTC yang selamat, dan suis kill berdasarkan firewall untuk pengguna aplikasi tersuai mereka dan pemasangan suis kill permanen untuk peranti mudah alih. Kami akan memeriksanya dengan lebih terperinci kemudian dalam tinjauan VPN Privasi Sempurna ini.

Anda boleh menolong privasi dan anonim dalam talian anda sendiri dengan mengikuti peraturan privasi umum. Pertama, kosongkan semua kuki penyemak imbas dan gunakan mod penyamaran penyemak imbas anda sebelum melibatkan VPN anda. Kemudian, gunakan penapis yang sesuai di penyekat iklan atau TrackStop anda untuk menghadkan penjejakan dan perisian hasad. Selain itu, jangan masukkan anda memasukkan nama dan alamat anda di laman web perdagangan awam seperti Ebay atau Amazon.

Ujian Kebocoran DNS

Kami menguji perkhidmatan Privasi Sempurna di pelayan di Amerika Syarikat, Eropah, dan Australia. Ia tidak menunjukkan kebocoran semasa ujian kebocoran DNS sambungan kami ke pelayan individu.

Oleh itu, kami tertanya-tanya bagaimana keadaannya ketika melakukan sambungan multi-hop “case case”. Kami melintasi Amerika Syarikat untuk ujian ini. Ini adalah persediaan yang sama yang kami gunakan untuk menguji tinjauan VPN Privasi Sempurna ini. Mula-mula kami bersambung ke Chicago dan kemudian Dallas. Seterusnya kami ke Los Angeles dan akhirnya New York. Kami menunjukkan multi-hop ini seperti berikut:

 • Chicago »» Dallas »» Los Angeles »» New York

Setelah membuat sambungan terakhir ke pelayan di New York, kami melakukan ujian kebocoran DNS yang diperpanjang untuk memastikan bahawa tidak ada kebocoran berlaku.

VPN Privasi Perfect 4-Level DNS Leak TestHanya satu luka yang dijumpai. Ini bermakna tidak ada kebocoran DNS yang diperhatikan. Kami kemudian memutuskan untuk melihat apa yang akan berlaku sekiranya dua pelayan dikeluarkan dari lata pelayan kami dengan memutuskan sambungan di pautan ketiga, Los Angeles.

VPN Privasi Sempurna Uji Kebocoran DNS Multi-hop 2 TingkatSeperti yang anda lihat, hanya satu pelayan yang dijumpai. Ini memberi kepuasan kepada kami bahawa Perfect Privacy melakukan tugas yang sangat baik untuk melindungi penggunanya daripada kebocoran DNS.

Ringkasan Privasi

Ringkasnya, Perfect Privacy mempunyai salah satu rangkaian ciri berorientasikan privasi yang paling bervariasi dari semua VPN yang telah kami tinjau. Ini termasuk prosedur pembuatan akaun tanpa nama, ciri privasi VPN canggih seperti Neurorouting, suis pembunuh tiga peringkat, DNS yang disulitkan, dan perlindungan kebocoran yang sangat baik. Oleh itu, pengguna perkhidmatan mereka dapat yakin bahawa privasi peribadi mereka, dan juga, privasi dalam talian mereka dilindungi dengan baik.

Lawati VPN Privasi Sempurna

Keselamatan Privasi yang sempurna

Semua perkhidmatan Privasi Sempurna (VPN, proksi, DNS, dan perkhidmatan lain yang dapat diakses oleh pengguna) dihoskan di pelayan logam fizikal peribadi di pusat data utama di seluruh dunia. Pusat data ini mengikuti prosedur keselamatan amalan terbaik terkini untuk pelanggan mereka.

Protokol Apl Kustom Lalai

Privasi Sempurna hanya membenarkan sambungan dengan protokol IPSec atau OpenVPN dalam perisian pengurus VPN mereka. Protokol IETF IPSec standard menyediakan alternatif penyulitan lain. Sebilangan besar sistem operasi moden menyokong IPSec. Oleh itu, tidak diperlukan perisian tambahan untuk menggunakannya. Oleh itu, ia dapat memberikan kelajuan muat turun yang lebih tinggi dengan kekuatan CPU yang lebih sedikit. Walau bagaimanapun, anda harus mempercayai pihak berkuasa pensijilan sistem operasi (Root-CA).

OpenVPN adalah salah satu protokol penyulitan yang paling selamat dan boleh dipercayai yang ada sekarang. Ia juga memberikan keseimbangan keselamatan dan kelajuan yang cepat. OpenVPN memerlukan pemasangan perisian tambahan. Oleh itu, ia menggunakan lebih banyak kuasa CPU. Pengurus VPN Privasi Sempurna menggunakan sijil berkod keras untuk sambungan OpenVPN.

Pelaksanaan OpenVPN Privasi Sempurna

Kita perlu memeriksa pelaksanaan OpenVPN Privasi Sempurna lalai untuk menilai keselamatan perkhidmatan mereka. Melihat log sambungan yang dihasilkan oleh sambungan OpenVPN menggunakan tetapan lalai membolehkan kita menyelesaikannya.

Log Sambungan OpenVPN Privasi SempurnaDari fail log sambungan dan sumber lain kami dapati bahawa sambungan OpenVPN Privasi Sempurna menggunakan parameter berikut untuk penyulitan dan integriti data:

 • Jabat tangan (pelayan / pelanggan) – adalah dengan RSA-4096 dengan kunci Diffie Hellmann 1024 bit.
 • Penyekat saluran data – adalah AES-256-CBC.
 • Pengesahan data – menggunakan HMAC SHA512.
 • Kawal saluran kawalan – adalah AES-256-GCM.
 • Kawal pengesahan saluran – menggunakan SHA384 untuk pengesahan.

Melihat ini, mudah dilihat bahawa Perfect Privacy menggunakan algoritma penyulitan kekuatan tinggi untuk perkhidmatan VPN mereka. Mereka menggunakan RSA-4096-DHE dengan SHA-384 untuk pengesahan awal antara pelayan dan klien. Kunci sesi dirundingkan semula setiap 60 minit untuk memberikan perlindungan kerahsiaan ke hadapan. Ini mirip dengan tahap enkripsi yang digunakan oleh pemerintah Amerika Syarikat untuk komunikasi “Rahsia”.

Pemasangan Manual

Mereka juga mempunyai fail konfigurasi pelayan untuk memasang OpenVPN secara manual pada Android dan iOS. Ini memerlukan aplikasi pihak ketiga: OpenVPN untuk Android dan OpenVPN Connect masing-masing. Selain itu Perfect Privacy mengesyorkan IKEv2 dengan iOS. Mereka mempunyai fail konfigurasi pelayan untuk pemasangannya dan memudahkan penggunaannya dengan pelayan rangkaian mereka. Privasi Sempurna mempunyai panduan untuk menggunakan fail ini untuk membuat VPN Atas Permintaan dengan iPhone dan iPad menggunakan IKEv2 di kawasan keahlian mereka.

Mereka juga mempunyai klien IPSec Android yang didasarkan pada klien IPSec strongSwan. Ini merangkumi konfigurasi, pelayan, dan kemas kini Privasi Sempurna. Fail pemasangan pelanggan (Perfect-Privacy-VPN.apk) boleh dimuat turun dari kawasan keahlian.

Ciri-ciri Keselamatan Lanjutan

Privasi Sempurna juga mempunyai beberapa ciri VPN premium seperti NeuroRouting, TrackStop, teknologi Stealth VPN, dan pelayan VPN lata yang dapat meningkatkan keselamatan dalam talian anda jika anda menggunakannya. Pengurus VPN mereka juga menyediakan perlindungan kebocoran DNS, IPv4, IPv6, dan WebRTC kepada pengguna mereka. Ini juga termasuk suis pembunuh berdasarkan firewall tiga peringkat. Kami akan memeriksanya dengan lebih terperinci kemudian dalam tinjauan VPN Privasi Sempurna ini.

Ringkasan Keselamatan Privasi yang Sempurna

Privasi Sempurna menggunakan OpenVPN sebagai protokol sambungan utama lalai bersama dengan enkripsi data AES-256. Ini memberikan tahap keselamatan yang tinggi untuk trafik Internet anda. Jabat tangan awal menggunakan RSA-4096 dengan kunci 1024 DH untuk memberikan pengesahan. Ini membantu melindungi daripada serangan MitM.

Mereka melaksanakan rundingan semula kunci sesi kerahsiaan ke hadapan setiap 60 minit. Privasi Sempurna juga mempunyai suis membunuh untuk membantu melindungi lalu lintas anda daripada terputus perkhidmatan VPN yang tidak dirancang. Aplikasi mereka menjaga kebocoran DNS, IPv4 / IPv6, dan WebRTC. Oleh itu, kami yakin bahawa trafik Internet anda selamat ketika mengakses rangkaian VPN Privasi Sempurna.

Sokongan Privasi yang sempurna

Privasi Sempurna menawarkan pelbagai cara untuk mendapatkan sokongan umum dan teknikal. Mereka termasuk yang berikut: e-mel (opsional PGP disulitkan), borang hubungan, TeamViewer, dan forum.

Anda boleh menghantar e-mel Privasi Sempurna ke [email protected] Sekiranya anda ingin menggunakan enkripsi PGP, anda boleh menyalin kunci awam mereka dari pautan di halaman “Hubungi” di laman web mereka. Anda juga perlu menukar “Hantar e-mel yang disulitkan PGP sahaja” di kawasan keahlian akaun anda.

Menggunakan Penyulitan PGP untuk E-mel VPN Privasi yang SempurnaSeterusnya, salin kunci PGP awam anda ke dalam kotak teks yang disediakan. Pastikan anda memasukkan Blok BEGIN dan TAMAT seperti yang ditunjukkan. Pengguna juga dapat memperoleh jawaban atas pertanyaan dari tim dukungan Privasi Sempurna melalui “Formulir kontak” mereka yang terdapat di laman web mereka. Anda dapat mengakses halaman ini dengan mengklik pautan “Contact” di sebelah kanan atas di mana-mana halaman laman web mereka. Kawasan ini juga mengandungi pautan ke forum, Facebook, Twitter, dan log masuk mereka.

Header Laman Web VPN Privasi yang SempurnaBorang ini sangat asas dan boleh digunakan oleh pelanggan, dan juga, bakal pelanggan. Cukup masukkan “Nama”, “Alamat e-mel”, “Subjek”, dan keterangan ringkas mengenai masalah Anda di kotak teks “Mesej”. Kemudian, togol “Saya bukan robot” dan klik “Kirim”.

Borang Perhubungan Privasi SempurnaKami menguji respons kakitangan sokongan Privasi Sempurna dengan bertanya mengenai rundingan semula utama dan kerahsiaan ke hadapan.

Sokongan Privasi yang sempurnaKami mendapat sambutan dalam masa lebih kurang 9 jam. Lebih-lebih lagi, tindak balas menjawab soalan kami dengan jawapan ringkas yang ringkas. Oleh itu, kami berpuas hati dengan sokongan mereka. Anda ingin salah seorang kakitangan sokongan mereka masuk jauh ke dalam mesin anda, anda boleh menghantar e-mel atau tiket untuk dimaklumkan mengenai slot waktu seterusnya yang tersedia untuk mendapatkan bantuan melalui TeamViewer. Anda juga boleh membuat akaun forum dan bertanya di sana atau melayari pangkalan data FAQ mereka. Akhirnya, anda boleh mendapatkan berita keselamatan dari blog, Facebook, atau Twitter mereka.

Lawati VPN Privasi Sempurna

VPN Privasi Sempurna: Hands-On

Perfect Privacy mempunyai perisian pelanggan, Perfect Privacy VPN Manager yang akan berjalan di platform berikut:

 • Windows 7, 8, 10, Vista
 • macOS 10.9 dan lebih baru
 • Ubuntu, Linux Mint, dan rasa Debian yang lain

Selain itu, mereka juga mempunyai aplikasi IPSec Android yang berasaskan kuatSwan yang boleh anda muat turun dari halaman muat turun kawasan keahlian mereka. Akhirnya, anda boleh menyambung ke rangkaian mereka menggunakan pelanggan SSH Privasi Sempurna mereka.

Sebagai tambahan kepada pelanggan mereka, anda boleh menyambung ke rangkaian mereka dengan OpenVPN menggunakan pelbagai klien pihak ketiga dan memuat turun fail konfigurasi yang sesuai. Mereka juga menyokong pemasangan manual IKEv2 menggunakan kunci pra-kongsi IPSec dan juga PPTP. Walaupun begitu, anda tidak boleh menggunakan PPTP melainkan jika tidak ada yang lain kerana sekarang dianggap tidak selamat.

Membuat Akaun VPN Privasi yang Sempurna

Setelah anda memilih istilah VPN Privasi Sempurna, proses pembuatan akaun akan dimulakan untuk pembeli pertama kali. Dalam kes ini, rancangan 24 bulan telah dipilih kerana memberikan tawaran terbaik untuk perkhidmatan mereka. Anda akan mempunyai tujuh hari untuk melihat apakah perkhidmatan mereka sesuai untuk anda, jadi anda harus memilih rancangan yang paling anda gemari.

Pembuatan Akaun VPN Privasi Sempurna (TempohSetelah anda membuat tempoh perkhidmatan anda, klik “teruskan” “. Ini akan menatal ke bahagian “Nama Pengguna” untuk pelanggan baru atau pemegang akaun yang ada. Sekiranya anda pengguna baru, masukkan “Nama Pengguna”, “Alamat e-mel” dan kemudian pilih “lanjutkan” “. Anda adalah pemegang akaun yang ada, beralih “Pelanjutan akaun” dan masukkan “Nama Pengguna” anda. Perincian akaun baru anda akan dihantar ke e-mel anda yang ada dalam fail dan medan e-mel di bawah akan dilumpuhkan.

Pembuatan Akaun VPN Privasi Sempurna (E-mel)Tidak kira sama ada anda pemegang akaun baru atau sedia ada, setelah anda mengklik butang “lanjutkan”, anda akan beralih untuk memilih kaedah pembayaran yang anda pilih. Pilih kaedah pembayaran anda dan selesaikan pembelian anda.

Pembuatan Akaun VPN Privasi Sempurna (Pembayaran)Pasukan sokongan di Perfect Privacy akan menghantar e-mel sambutan kepada anda. E-mel ini juga mengandungi kelayakan pensijilan akaun anda “Nama Pengguna” dan “Kata Laluan”. Kelayakan ini juga akan membolehkan anda memasuki halaman keahlian Perfect Privacy di laman web mereka.

Lawati VPN Privasi Sempurna

Hands On: Pelanggan Windows VPN Privasi yang sempurna

Anda boleh mendapatkan perisian klien yang sesuai untuk peranti anda dari halaman “Muat turun” di kawasan keahlian. Halaman ini juga mengandungi fail konfigurasi yang anda perlukan untuk menjalankan perkhidmatan Privasi Sempurna dengan klien pihak ketiga yang lain. Mula-mula pilih ikon yang mewakili platform yang digunakan oleh peranti anda. Pilihan anda termasuk: Windows, macOS, iOS, Android, dan router.

Memuat turun Perisian VPN dan Fail Konfigurasi Privasi yang SempurnaDalam kes ini, kami memilih platform Windows. Privasi Sempurna mengesyorkan agar pengguna Windows memasang Pengurus VPN mereka untuk memanfaatkan ciri privasi canggihnya. Pengurus mereka akan memudahkan untuk menyambung ke rangkaian mereka dan anda dapat mengkonfigurasi ciri mereka yang lebih maju hanya dengan beberapa klik. Klik pada butang “Muat turun” untuk menyalin fail pemasangan ke komputer anda.

Memasang Pelanggan Windows VPN Privasi yang Sempurna

Setelah fail pemasangan VPN Privasi Sempurna disalin ke peranti Windows anda, jalankan sebagai pentadbir dan izinkan izin yang diperlukannya untuk membuat perubahan pada komputer anda. Apabila fail persediaan dibuka, pilih butang “Pasang”.

Pemasangan Pengurus VPN Privasi Sempurna (Mula)Ini akan memulakan pengekstrakan dan pemasangan fail yang diperlukan untuk menyokong Pengurus VPN Privasi Sempurna. Ini mungkin termasuk mengemas kini pemacu TAP yang mungkin memerlukan pengesahan pengguna.

Pemasangan Pengurus VPN Privasi Sempurna (Selesai)Setelah beberapa minit, persediaan Pengurus VPN Privasi Sempurna selesai. Togol untuk menjalankan klien Windows secara automatik ditetapkan. Sekiranya anda mahu klien memulakan setelah pemasangan selesai, klik pada butang “Selesai”. Lain, matikan dan pilih “Selesai”. Anda boleh memulakan pelanggan kemudian dari jalan pintas desktopnya. Semasa anda pertama kali membuka pengurus VPN, ia memaparkan skrin permulaan sementara.

Tetapan Pengatur VPN Privasi yang Sempurna

Setelah beberapa minit, menu tetapan dibuka. Skrin ini mengandungi tab berikut: Tetapan Privasi Sempurna, Tetapan Program, Firewall dan DNS, IP dan Pelabuhan, Cascading dan Stealth, dan Lain-lain. Perubahan yang dibuat pada tab di halaman ini disimpan ketika Anda “Tutup” halaman pengaturan.

Tetapan: Tetapan Privasi yang sempurna

Ketika Manger VPN Privasi Sempurna pertama kali dibuka, tab “Tetapan Privasi Sempurna” akan ditampilkan. Di sinilah anda memasukkan bukti kelayakan masuk (“Nama Pengguna” dan “Kata Laluan”) yang dihantar oleh pasukan sokongan mereka kepada anda sebelumnya. Kredensial anda akan disimpan setelah anda log masuk dan menutup halaman tetapan. Anda juga boleh memilih antara protokol IPSec dan OpenVPN dari skrin ini.

Tetapan VPN Privasi Sempurna (Log Masuk dan Protokol)IPSec kurang intensif CPU mungkin lebih cepat pada peranti yang lebih lambat. Ia juga tidak menyokong pelanggaran atau penyembunyian pelayan. Sebilangan besar pengguna mungkin akan menggunakan OpenVPN untuk memanfaatkan kriptografi kuatnya dan ciri canggih yang lain. Selepas anda log masuk, tarikh luput akaun anda juga akan dipaparkan di sini.

Tetapan: Tetapan Program

Tetapan Program terbahagi kepada tiga kategori: tetapan Startup, Severlist, dan OpenVPN. Tetapan permulaan akan membolehkan anda memulakan klien semasa Windows boot. Ini juga akan membolehkan anda menjalankannya dengan minimum dan memilih pelayan untuk disambungkan secara automatik.

Anda boleh memilih bagaimana anda mahu pelayan di papan pemuka sambungan utama disusun. Pilihannya termasuk: Nama, Ping, Lalu Lintas, dan Negara. Anda juga boleh beralih untuk menunjukkan pelayan lebar jalur tinggi terlebih dahulu. Akhirnya, anda boleh membalikkan panel lebar jalur untuk menunjukkan “Lalu lintas semasa” dan bukannya grafik “Lebar jalur yang tersedia” lalai.

Tetapan VPN Privasi Sempurna (Tetapan Program)

Kategori terakhir ialah Tetapan OpenVPN. Anda boleh menukar cipher penyulitan anda dari sini. Ini akan membolehkan anda mengubah algoritma dan kekuatan. Pilihan merangkumi yang berikut:

 • Penyulitan yang kuat – harus digunakan sekiranya keselamatan lalu lintas dalam talian anda menjadi pertimbangan utama anda.
  • AES-256-GCM – boleh lebih pantas pada beberapa perkakasan.
  • AES-256-CBC – adalah lalai bagi kebanyakan pengguna yang mahukan penyulitan yang kuat.
  • Camellia-256-CBC – adalah standard Kesatuan Eropah dan pengganti standard AES pemerintah AS.
 • Penyulitan yang lemah – Kadang-kadang dapat memberikan prestasi yang lebih baik untuk situasi di mana keselamatan yang ditingkatkan bukan tujuan utama anda atau jika anda menjalankan perkhidmatan pada peranti CPU yang lemah.
  • AES-128-GCM – boleh lebih pantas pada beberapa perkakasan.
  • AES-128-CBC – adalah lalai bagi kebanyakan pengguna yang tidak memerlukan penyulitan yang kuat.
  • Camellia-128-CBC – adalah standard penyulitan alternatif.

Sekiranya Stealth VPN tidak diaktifkan, Anda juga dapat memilih untuk beralih antara UDP dan TCP. UDP adalah lalai dan biasanya memberikan kelajuan yang lebih baik. Oleh itu, melainkan jika anda mempunyai sambungan yang tidak stabil, anda harus menggunakannya. Togol terakhir:

 • Gunakan konfigurasi pelayan tunggal – menunjukkan semua pelayan di lokasi dengan lebar jalur individu dan penggunaan untuk setiap pelayan dan bukannya komposit pada skrin sambungan utama.

Mod Pelayan Tunggal VPN Privasi yang SempurnaTetapan: Firewall dan DNS

Di bawah Firewall dan DNS, anda boleh mengkonfigurasi tahap firewall bersepadu (kill switch) dan perlindungan kebocoran DNS anda. Anda boleh mengubah tetapan untuk perlindungan kebocoran firewall dan DNS secara bebas. Namun, mereka mengesyorkan untuk menggunakan tetapan yang sama untuk keduanya. Kedua-duanya boleh ditetapkan kepada tiga tahap:

 • Aktifkan semasa terowong aktif – menggunakan suis kill dan perlindungan DNS hanya apabila anda disambungkan ke pelayan Privasi Sempurna. Sekiranya sambungan VPN anda terputus secara tidak sengaja, maka perkhidmatan Internet anda akan disekat sehingga dipulihkan. Sekiranya anda memutuskan sambungan biasanya suis pembunuh tidak akan terkena.
 • Aktifkan semasa program aktif – menjaga perlindungan firewall dan DNS selama klien Privasi Sempurna berjalan, tanpa mengira keadaan sambungannya. Ini bermaksud jika anda memulakan klien, sambungan internet anda akan disekat sehingga anda tersambung ke Perfect Privacy. Sekiranya anda berhenti dari klien, operasi Internet biasa akan dipulihkan.
 • Aktifkan secara kekal – bermaksud bahawa lalu lintas Internet hanya akan dibenarkan melalui rangkaian VPN Privasi Sempurna.

Tetapan Privasi Sempurna (Firewall dan DNS)

Tetapan Firewall yang lain:

 • Penghala tempatan Firewall – apabila dipusingkan, akan menghalang akses langsung ke penghala anda (LAN masih berfungsi tetapi anda tidak dapat mengirim paket langsung ke penghala).
 • Benarkan GUI memuat turun data lalu lintas tanpa VPN – akan membolehkan pelanggan memeriksa kemas kini Privasi Sempurna dan memaparkan beban pelayan di tetingkap utama walaupun perlindungan firewall diaktifkan.
 • Cegah kebocoran IPv6 – harus diaktifkan untuk mengelakkan kebocoran IP melalui IPv6. Ini diperlukan sekiranya ISP anda menyediakan sambungan IPv6.

Secara lalai, pelayan DNS ditugaskan secara rawak. Walau bagaimanapun, anda boleh menukar:

 • Pilih pelayan DNS secara manual – untuk memilih pelayan nama Privasi Sempurna tetap. Cukup pilih pilihan anda dari kotak senarai untuk DNS 1 dan DNS 2.

Apabila perlindungan kebocoran firewall dan DNS diaktifkan, itu akan ditampilkan di kanan atas sebagai “F” dan “D”, masing-masing.

Tetapan: IP dan Pelabuhan

Di bahagian ini anda boleh memilih sama ada anda ingin mendapatkan alamat IP yang diberikan secara rawak dari pelayan. Ini adalah lalai yang disyorkan untuk kebanyakan pengguna untuk privasi yang lebih baik.

Anda juga boleh mengatur pemajuan port. Terdapat dua jenis pemajuan port yang boleh anda aktifkan:

 • Lalai – akan membuat tiga pemajuan port lalai. Port untuk forwarding lalai selalu 1XXXX untuk forwarding pertama, 2XXXX untuk yang kedua dan 3XXXX untuk yang ketiga. XXXX ditentukan oleh 12 bit terakhir alamat IP dalaman. Kami akan melihat contohnya kemudian dalam tinjauan Privasi Sempurna kami.
 • Adat – membolehkan anda memasukkan penghantaran port secara manual. Penerusan port khusus hanya berlaku untuk pelayan pilihan anda. Oleh itu, pertama-tama pilih pelayan di bidang pilihan di bawah dan klik pada “Set”. Ini akan membolehkan medan di bawahnya. Anda kemudian dapat menambahkan sama ada / atau:
  • Pemajuan port 1 hingga 1 – akan menambah pemajuan port rawak.
  • Penerusan ke port pilihan anda – akan menggunakan port sisi server secara rawak.

Tetapan Privasi Sempurna (IP dan Port)

Port khusus yang diteruskan akan ditampilkan dalam “Penerusan port kustom aktif”. Ini akan tamat selepas tujuh hari kecuali jika anda beralih, “Memperbaharui pemajuan yang telah tamat secara automatik”

Tetapan: Cascading dan Stealth

Tab tetapan ini terbahagi kepada tiga kategori: Cascading, Stealth VPN, dan Proxy Settings. Sekiranya anda menghidupkan “Aktifkan lata”, anda boleh memilih dari 2 hingga 4 untuk jumlah maksimum hop. Kami akan melihat bagaimana pelanggan menanganinya kemudian dalam tinjauan Privasi Sempurna kami.

Sekiranya anda tinggal di negara yang menyensor Internet seperti China, Arab Saudi, atau Iran, maka Anda mungkin ingin “Aktifkan Stealth VPN” untuk memotong sekatan pemerintah. Anda boleh menyalurkan semua lalu lintas VPN anda melalui SSH, Stunnel atau obfsproxy3. Sebagai pilihan, anda juga boleh beralih antara port 22 (SSH), 53 (DNS), 443 (SSL) atau port tinggi rawak. Ini juga dapat membantu anda mengelakkan penapis firewall pada rangkaian yang terhad (Sekolah, Universiti, Syarikat, dll), kerana trafik di port 443 dan 53 sering dibenarkan. Stealth VPN menggunakan TCP dan melumpuhkan sokongan proksi.

Tetapan Privasi yang Sempurna (Cascading and Stealth)

Akhirnya jika anda ingin menggunakan pelayan proksi untuk menyambung ke Privasi Sempurna, anda boleh memasangnya di sini. Anda boleh memilih antara protokol HTTP dan SOCKS. Masukkan IP atau nama pelayan dan pilih nombor port yang betul. Pastikan untuk mengaktifkan pengesahan yang betul jika diperlukan dan “Nama Pengguna” dan “Kata Laluan” anda.

Tetapan: Lain-lain

Tab terakhir tetapan akan membolehkan anda mengubah tahap debug dan melihat log debug. Ini boleh berguna untuk menyelesaikan masalah sambungan. Anda juga boleh melihat log dari sini dan menyalinnya jika perlu. Walaupun kemas kini dilakukan secara berkala, dan secara automatik apabila anda membuka tab lain, anda juga dapat memeriksa yang terbaru secara manual. Anda hanya perlu menggunakan butang set semula jika diberitahu oleh perwakilan sokongan teknikal Privasi Sempurna kerana ia akan menetapkan semula TAP-Adaptor serta firewall dan perlindungan kebocoran DNS atau anda perlu memasang semula penyesuai TAP dan IPSec.

Tetapan Privasi Sempurna (Lain-lain)Sebelum kita melihat Pengurus VPN Privasi Sempurna untuk Windows dalam tindakan, mari kita lihat terlebih dahulu beberapa tetapan sisi pelayan.

Konfigurasi Sisi Pelayan Privasi yang Sempurna

Anda boleh mengkonfigurasi beberapa tetapan mengenai sambungan VPN Privasi Sempurna di pelayan. Ini termasuk yang berikut:

 • TrackStop – membolehkan anda menyekat domain yang tidak diingini secara langsung di peringkat VPN.
 • NeuroRouting – meningkatkan keselamatan dan anonimiti sambungan VPN Privasi Sempurna melalui aplikasi kecerdasan buatan.
 • Gunakan alamat IP keluar rawak – meningkatkan keselamatan, privasi, dan anonim dengan membuat analisis lalu lintas menjadi lebih sukar.
 • Pemajuan port lalai – memberi anda tiga pemajuan port ke port tempatan yang sesuai setelah terjalinnya sambungan VPN Privasi Sempurna. Port ini bergantung pada alamat IP VPN dalaman anda.
 • Penghantaran port tersuai – menyediakan anda sehingga lima penghantaran port tersuai. Ini terhad kepada satu kumpulan pelayan (lokasi) pada satu masa. Sekiranya anda menukar lokasi, semua pemajuan port semasa akan dihapuskan.

TrackStop dan NeuroRouting diterapkan pada perangkat apa pun yang Anda gunakan untuk mengakses jaringan VPN mereka. Tetapan keluar dan penghantaran port secara rawak dapat dikendalikan dari dalam tetapan Pelanggan VPN Privasi Sempurna, dan juga, dari kawasan konfigurasi keahlian. Sekiranya ditetapkan di sisi pelayan, mereka akan mengambil masa beberapa minit untuk menyebarkan melalui rangkaian. Anda juga perlu menghidupkan semula klien agar mereka dapat menggunakannya jika anda membuat perubahan semasa ia berjalan. Anda dapat melihat bagaimana ini berfungsi di atas di bahagian Tetapan: IP dan Pelabuhan kami.

Konfigurasi Sisi Pelayan VPN Privasi yang SempurnaTrackStop

TrackStop adalah ciri privasi keselamatan lanjutan yang disediakan oleh perkhidmatan Privasi Sempurna. Ia berfungsi dengan menggunakan pelayan nama mereka untuk menyekat senarai hitam yang telah ditentukan untuk menyaring domain tertentu. Anda boleh mengawal jenis domain yang disekat dengan mengaktifkan satu atau lebih penapis yang diberikan. Perlindungan kanak-kanak, penjejakan dan iklan, penipuan penipuan, dan kemungkinan berita palsu akan membantu meningkatkan keselamatan dan privasi pengguna. Yang lain mempunyai kegunaan terhad pada pendapat kami tetapi jangan ragu untuk bermain dengan mereka jika anda mahu.

Penyekat Domain TrackStop VPN Privasi yang sempurnaPenapis yang boleh anda pilih untuk mengaktifkan termasuk yang berikut:

 • Perlindungan kanak-kanak – Penapis ini akan menyekat banyak laman web yang tidak sesuai untuk kanak-kanak. Ini termasuk kandungan pornografi tetapi juga laman web perjudian. Selain itu penapis ini mengandungi senarai blok untuk dijejaki & iklan dan juga penipuan. Oleh itu, penapis individu ini tidak perlu diaktifkan jika penapis ini diaktifkan.
 • Penjejakan dan Iklan – Aktifkan penapis ini dan lindungi diri anda dengan menyekat lebih dari 30.000 domain pelacakan dan iklan. Kami mengesyorkan untuk alasan keselamatan dan privasi.
 • Penipuan – Aktifkan penapis ini untuk menyekat lebih dari 45.000 domain malware yang diketahui dan sekitar 20.000 domain phishing. Kami mencadangkan untuk keselamatan.
 • Berita palsu – Sekat senarai dengan domain berita palsu yang diketahui menggunakan senarai penapis yang tersedia untuk umum yang dihoskan di GitHub yang boleh disumbangkan oleh sesiapa sahaja.
 • Facebook – Facebook terkenal kerana menjejaki pengguna dan mengumpulkan sebanyak mungkin data dari mereka. Ini bukan sahaja mempengaruhi pengguna Facebook tetapi sesiapa sahaja yang mengunjungi laman web yang menunjukkan Butang Suka atau kandungan lain dari Facebook. Atas sebab tanpa nama, anda boleh mengaktifkan penapis ini dan menyekat semua domain Facebook.
 • Google – Amaran: Ini menyekat semua domain Google, termasuk Youtube, ReCaptcha dan perkhidmatan lain dari Google yang digunakan di banyak laman web! Ini tidak begitu praktikal tetapi jika anda ingin mengetahui sejauh mana Internet bergantung kepada Google, anda boleh menetapkan penapis ini buat sementara waktu.
 • Media Sosial – Sebilangan besar pengguna tidak akan memilih penapis ini. Namun jika anda tidak ingin mengakses media sosial semasa menggunakan rangkaian VPN, anda boleh menetapkan penapis ini. Ia akan menyekat Facebook, Twitter, Tumblr, Instagram, Google+, Pinterest, MySpace dan LinkedIn antara lain.

NeuroRouting

NeuroRouting didasarkan pada perpustakaan sumber terbuka Google untuk pembelajaran mesin (TensorFlow). Ia berfungsi dengan menganalisis laluan ke laman web sasaran dan kemudian menentukan cara meminimumkan lalu lintas di luar rangkaian VPN mereka yang dienkripsi. Dalam praktiknya, ini bermaksud pelayan VPN Privasi Sempurna yang terdekat dengan destinasi selalu digunakan. Laluan terpendek untuk mengurangkan pendedahan lalu lintas ditentukan.

Ini memberikan jalan yang lebih selamat untuk trafik Internet anda. Data anda dihantar dienkripsi dari satu pelayan VPN ke yang berikutnya. Ia terus melakukan ini sehingga mencapai pelayan yang paling dekat dengan pelayan yang menghoskan URL tujuan anda. Sebaik-baiknya, pelayan sasaran terletak di pusat data yang sama, di mana trafik sama sekali tidak muncul di Internet. Jika tidak, pendedahannya masih terhad di Internet.

Laluan ini dikira semula secara dinamik dan berubah seiring perubahan URL destinasi sasaran. Selain itu IP VPN luaran berubah bergantung pada destinasi. Ini menjadikannya sukar untuk meramalkan laluan yang digunakan oleh trafik anda yang meningkatkan privasi dalam talian anda.

Contohnya, anggap pengguna mengakses laman web yang dihoskan di Australia, Amerika Syarikat, Brazil, dan Rusia. Setiap laman web menggunakan laluan multi-hop yang berbeza, dienkripsi melalui rangkaian VPN Privasi Sempurna. Pengguna akan menyiarkan alamat IP yang berbeza untuk setiap laman web pada masa yang sama, sesuai dengan pelayan terakhir dalam rangkaian. Anda boleh mengujinya dengan mudah dengan mengakses laman web Check-IP yang berbeza. Bergantung pada tempat pelayan web berada, alamat IP VPN yang berbeza akan dipaparkan.

Anda boleh menghidupkan atau mematikan ciri NeuroRouting pada halaman konfigurasi kawasan keahlian laman web mereka hanya dengan satu klik. Perhatikan, mungkin memerlukan beberapa minit untuk mengemas kini. Ia berfungsi pada semua protokol yang tersedia (OpenVPN dan IPSec) dan semua peranti yang disokong. Anda tidak boleh menggunakan ciri ini jika anda ingin menggunakan sambungan pelayan VPN tertentu. NeuroRouting juga tidak boleh digunakan untuk memuat turun fail yang lebih besar (mis. Torrents) untuk memastikan bahawa anda selalu menggunakan pelayan Gigabit yang pantas.

Lawati VPN Privasi Sempurna

Menggunakan Pengurus VPN Privasi Sempurna untuk Windows

Setelah melihat tetapan Pengurus VPN Privasi Sempurna, mari kita periksa papan pemuka sambungan utamanya. Papan pemuka cukup asas. Ini mengandungi tajuk lajur fail: Negara, Pelayan, Ping (ms), dan Lebar jalur yang tersedia. Anda boleh mengklik tajuk lajur untuk menyusunnya. Urutan lalai adalah dengan pelayan abjad. Lajur terakhir tidak mempunyai tajuk. Ia hanya memaparkan ikon sambung (pasang) dan tunjukkan log (kaca pembesar).

Papan Pemuka Sambungan Utama VPN Privasi yang SempurnaBahagian atas papan pemuka memaparkan ikon yang mewakili keadaan sambungan semasa. Merah menunjukkan tiada sambungan, kuning menunjukkan keadaan penyambungan, dan hijau bermaksud anda berjaya menyambung ke rangkaian Privasi Sempurna. Alamat IP luaran dan pelayan DNS anda juga ditunjukkan.

Anda juga dapat melakukan ping pelayan VPN yang akan menampilkan waktu ping waktu nyata (ms), Buka menu Pengaturan, dan berhenti atau meminimumkan klien dengan mengklik pada butang yang sesuai. Untuk menyambung ke pelayan, cukup klik pada palam dari nama pelayan.

Perincian Sambungan dan Pelayan Pelayan VPN di ChicagoSetelah sambungan berjaya diselesaikan (ikon hijau), baris yang mengandungi VPN yang disambungkan akan diserlahkan dengan warna hijau. Anda kemudian boleh mengklik pada pautan “Butiran” biru untuk melihat lebih banyak maklumat mengenai sambungan. Perhatikan alamat IP anda telah berubah dan anda telah diberikan DNS 1: Chicago dan DNS 2: Miami secara rawak.

Perhatikan juga F dan D di kanan atas papan pemuka. Ini menunjukkan bahawa firewall (kill switch) dan perlindungan DNS telah diaktifkan untuk sambungan semasa. Untuk memutuskan sambungan, ketik palam sekali lagi. Anda juga akan melihat pemberitahuan mengenai perubahan Firewall dan DNS semasa menyambung dan memutuskan sambungan dari pelayan VPN.

Notis Sambungan dan Pemutusan Privasi yang SempurnaSekarang setelah kita melihat betapa mudahnya menyambung dan memutuskan sambungan dari rangkaian Privasi Sempurna, mari kita periksa beberapa ciri yang lebih maju.

Sambungan Pelayan Cascaded Tahap 4

Contoh ini mengandaikan bahawa kita telah membolehkan pelayan berpasangan dengan empat hop. Anda dapat melihat bahawa sambungan diberi nombor dari 1 hingga 4. Ini menunjukkan urutan pelayan yang dilancarkan.

 • Chicago »» Dallas »» Los Angeles »» New York

Setelah cascading tahap 4 server diaktifkan, palam pelayan tidak akan dilumpuhkan sehingga bilangan pelayan lata yang dipilih disambungkan (yang mana empat daripadanya).

Contoh VPN Privasi Sempurna Melancarkan Empat Pelayan VPNPerhatikan pada gambar kedua, kami telah memutuskan sambungan pelayan Los Angeles. Ini akan menghilangkan pelayan New York juga. Perhatikan juga, palam pelayan yang lain tidak lagi dilumpuhkan. Kami dapat membuat sambungan bertingkat 4 baru dengan memilih dua pelayan baru. Ini adalah persediaan yang sama yang kami gunakan dalam ujian kebocoran DNS tekanan kami sebelumnya dalam tinjauan ini.

Contoh Penggunaan IP dan Port Privasi yang Sempurna

Dalam contoh ini, kami telah memilih untuk menggunakan alamat IP keluar rawak dengan pemajuan port lalai dan kustom. Lokasi Chicago mempunyai pelabuhan tersuai yang terpasang di dalamnya. Kami juga membuat port 1 hingga 1 dan menambahkan port custom yang diteruskan ke port tempatan 22. Port sumber di sisi pelayan dipilih secara rawak. Bagi port 1 hingga 1 port tujuan adalah sama dengan port sumber. Namun dalam kes kedua, port sumber rawak khusus kemudian diteruskan ke port destinasi tempatan 22.

IP VPN Privasi dan Penggunaan Port yang sempurnaPF kurungan sekarang akan ditunjukkan di sebelah pelayan Chicago yang menunjukkan bahawa ia mempunyai port yang diteruskan khas. Setelah menyambung ke lokasi Chicago dan memeriksa perincian sambungannya, pelabuhan yang diteruskan dapat dilihat bersama dengan alamat IP dalaman dan pelayan DNS.

Sebagai tambahan, tiga port yang diteruskan secara automatik ditunjukkan. Ini ditentukan seperti berikut:

Contoh: Dalam contoh ini IP VPN dalaman adalah 10.0.165.18. Menukar kepada binari ini adalah 00001010 00000000 101000101 00010010. Menukar 12 bit terakhir 010100010010 ke keputusan perpuluhan dalam 1024 + 256 + 16 + 2 = 1298. Jadi port yang diteruskan akan menjadi 11298, 21298, dan 31298.

Ini sama dengan port yang diteruskan secara automatik yang ditunjukkan dalam gambar di atas.

Pengurus VPN Privasi yang sempurna untuk Ringkasan Windows

Perisian klien senang dimuat turun dan dipasang. Ia juga mudah digunakan. Sambungan boleh dibuat dengan hanya mengklik ikon palam untuk lokasi yang ingin anda sambungkan. Putuskan sambungan dengan mengklik pada palam kali kedua. Sekiranya lata tidak diaktifkan, anda mesti memutuskan sambungan dari pelayan VPN semasa anda untuk memilih yang lain. Pelanggan juga menyokong ciri privasi tambahan yang mudah dikonfigurasi dan digunakan, baik di sisi pelayan dan pelanggan.

Lawati VPN Privasi Sempurna

Hands-On: Aplikasi Android IPSec

Memasang Aplikasi IPSec / IKEv2 Android

Pertama, tetapkan peranti anda untuk memuat turun fail dari sumber selain gedung Google Play dalam tetapan keselamatannya. Seterusnya, buka laman web Perfect Privacy di telefon Android anda dan kemudian log masuk ke akaun anda. Sesampai di sana, buka halaman “Muat turun” di kawasan keahlian dan pilih platform Android. Tatal ke fail .apk klien IPSec Android Privasi Sempurna dan ketik padanya.

Daripada memuat turunnya, ketuk pautan “Privasi Sempurna-VPN.apk” berwarna biru. Ini akan membuka skrin pemasangan untuk pelanggan. Ketuk “Pasang” dan tunggu sehingga selesai.

Memasang Aplikasi VPN Privasi Sempurna untuk AndroidSetelah aplikasi dipasang, ketuk “Buka” untuk menjalankannya. Ini akan memaparkan papan pemuka sambungan aplikasi. Sebelum kita menggunakannya untuk menyambung, mari kita log masuk ke perisian. Ketuk ikon menu (tiga titik mendatar) di bahagian atas papan pemuka dan pilih “Tetapkan kelayakan masuk. Masukkan Nama Pengguna dan Kata Laluan yang anda terima dalam e-mel selamat datang dari pasukan Perfect Privacy.

VPN Privasi Perfect Login Aplikasi AndroidKetuk “Simpan” untuk menyimpannya dan kembali ke skrin sambungan utama. Setelah di sana ketik lokasi Chicago untuk menyambung ke sana. Anda perlu menerima permintaan penyediaan VPN dengan mengetuk “OK”. Anda akan melihat status “Menyambung” untuk profil pilihan Chicago anda.

Menyambung ke Pelayan VPN Privasi Sempurna Pertama AndaSebentar lagi, layar ini akan diikuti diikuti dengan status “Bersambung” hijau untuk lokasi Chicago. Dari sini anda boleh memilih “Putuskan sambungan” untuk meninggalkan pelayan Chicago atau anda boleh memilih lokasi lain seperti Dallas. Ini akan membuka sub skrin maklumat kecil. Ketik “Sambung”. Status sekarang menunjukkan “Menyambung” pertama dan kemudian “Bersambung” hijau ke pelayan VPN Dallas.

Tukar dari Chicago ke Dallas VPN ServerSekarang, ketik “Putuskan sambungan”. Statusnya sekarang akan menunjukkan Dallas “Putuskan sambungan”. Mesej “Tiada VPN aktif” mengikuti. Leret ke bawah dan kemudian ketik pelayan Amsterdam untuk menyambung ke sana.

Memutuskan sambungan dan kemudian Menyambung ke Pelayan VPN Baru di Amsterdam.Ini sekali lagi akan memaparkan status yang biasa dikenali “Menyambung” dan kemudian “Bersambung” hijau ke pelayan VPN di Amsterdam. Sekarang putuskan sambungan dari pelayan Amsterdam. Setelah status memaparkan “Tidak ada VPN aktif”, buka menu. Menu terdiri daripada empat item:

 • Muat semula senarai pelayan – yang memaparkan mesej skrin sambil menyegarkan senarai pelayan VPN Privasi Sempurna. Ini berlaku dengan sangat cepat.
 • Tetapkan kelayakan log masuk – kami gunakan lebih awal semasa kami log. Perhatikan, pelanggan menyimpan bukti kelayakan kami sehingga kami tidak perlu memasukkannya pada saat ia dibuka.
 • Lihat log – memaparkan log sambungan untuk klien dan membolehkan anda menyimpannya ke fail.
 • Dapatkan sokongan – hanyalah pautan ke kawasan hubungan laman web Perfect Privacy.

Menu Pelanggan VPN Privasi Sempurna VPNRingkasan Pelanggan IPSec Privasi Sempurna

Pelanggan mudah dipasang setelah anda mengetahui rahsia tetapi memerlukan beberapa saat di telefon Android kami sebelum kami mencarinya. Setelah dipasang, anda boleh menyambung ke pelayan VPN hanya dengan satu ketukan. Mengubah lokasi pelayan boleh dilakukan dengan hanya memilih lokasi lain dan menghubungkannya ke dalam beberapa ketukan skrin. Jika tidak, anda boleh berhubung dengan memutuskan sambungan dari pelayan VPN semasa anda dan kemudian memilih yang lain.

Ujian Kelajuan VPN Privasi yang sempurna

Kami menguji perkhidmatan Privasi Sempurna dengan pengurus VPN mereka untuk perisian Windows. Ujian ini menggunakan protokol OpenVPN (UDP) dengan enkripsi AES-256-CBC. Perkhidmatan ini menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Kami gembira dengan prestasi keseluruhannya. Kehilangan kelajuan ini disebabkan oleh overkripsi penyulitan yang ditimbulkan oleh algoritma penyulitan mereka.

Ujian Kelajuan VPN Privasi yang sempurnaAnda dapat melihat bahawa kelajuan muat turun kami adalah 53.81 Mbps tanpa sambungan VPN tetapi menurun menjadi 43.93 Mbps ketika menggunakan rangkaian VPN Privasi Sempurna. Ini adalah penurunan sekitar 18.3% kepada pelayan di Miami, FL. Kami menemui hasil yang serupa ketika menggunakan lokasi lain. Terdapat kerugian 20.1% kepada pelayan di Chicago, IL dan 32.6% kepada pelayan di Melbourne, AU. Seperti yang dijangkakan, kami mengalami kehilangan kelajuan yang lebih besar apabila jarak dan masa ping meningkat.

Walaupun dengan kehilangan kelajuan ini, kelajuan 40+ Mbps masih cukup pantas untuk kebanyakan aplikasi VPN. Bahkan 26+ Mbps sambungan Melbourne cukup untuk streaming media. Pengurangan kelajuan ini sepadan dengan keselamatan dan privasi dalam talian tambahan yang anda perolehi daripada menggunakan perkhidmatan Privasi Sempurna. Anda boleh mengalami hasil yang berbeza di wilayah anda di dunia bergantung pada ISP anda.

Ulasan VPN Privasi Sempurna: Kesimpulan

Privasi Sempurna telah berada dalam perniagaan VPN sejak tahun 2008. Mereka beribu pejabat. Pengurusan perakaunan dan data dikendalikan di Switzerland, sementara pelaksanaan teknikalnya ada di Panama. Kedua-duanya adalah lokasi yang baik untuk perniagaan keselamatan dalam talian. Mereka berdua melindungi privasi peribadi dalam undang-undang mereka, dan juga perlembagaan mereka.

Privasi Sempurna hanya memerlukan “Nama Pengguna” dan “alamat e-mel” yang sah untuk membuat akaun anda. Mereka kemudian memberi anda “Kata laluan akaun” dan kemudian menghantar e-mel anda kepada anda. Selain itu, anda boleh membuat pembayaran tanpa nama untuk melindungi privasi dan tanpa nama anda. Privasi Sempurna tidak menyimpan maklumat Pembayaran dengan akaun anda. Perfect Privacy memantau akaun pengguna dengan nombor rawak yang berkaitan dengan akaun dan tarikh penamatan. Ini bermaksud satu-satunya maklumat yang mereka simpan untuk pelanggan adalah nama pengguna, kata laluan, alamat e-mel, dan tarikh penamatan. Lebih-lebih lagi anda boleh menggunakan alamat e-mel baru setiap kali anda menghubungi mereka.

Privasi Sempurna merancang infrastruktur rangkaian mereka dengan mempertimbangkan privasi dalam talian pelanggan mereka. Mereka tidak mencatat sambungan individu atau aktiviti VPN. Ini termasuk alamat IP, waktu sambungan, permintaan DNS, laman web yang dikunjungi, dan lain-lain. Satu-satunya maklumat VPN yang mereka simpan adalah jumlah keseluruhan ruang “% percuma” pelayan mereka. Satu-satunya maklumat yang mereka simpan adalah nisbah penggunaan pelayan yang mereka paparkan di halaman status pelayan awam mereka. Selain itu, Perfect Privacy membina infrastruktur mereka berdasarkan falsafah tanpa penyimpanan data ini. Semua perkhidmatan mereka dijalankan pada cakera RAM (Random Access Memory) yang sangat disulitkan. Data musnah jika cakera kehilangan kuasa.

Perfect Privacy memulakan peningkatan perkhidmatan VPN mereka pada akhir tahun 2013. Sejak itu, mereka telah meningkatkan liputan dan prestasi seni bina rangkaian mereka. Mereka telah menambahkan lebih banyak lokasi dan menambah jumlah pelayan di lokasi yang ada. Selain itu, mereka telah meningkatkan lebar jalur kebanyakan pelayan VPN mereka menjadi 1Gbps dan menambahkan sokongan untuk alamat IPv6. Mereka hanya menggunakan pelayan fizikal yang tidak dikongsi di rangkaian VPN mereka.

Mereka kini mempunyai rangkaian kecil hingga pertengahan dengan lebih daripada 50 pelayan di 23 negara yang berlainan negara. Semua pelayan VPN mereka menjalankan perkhidmatan berikut: OpenVPN (UDP), OpenVPN (TCP), IPSec, SSH2, PPTP, Squid Proxy. Proksi SOCKS5, dan TOR. Mereka mempunyai panduan untuk memasang perkhidmatan ini pada segudang peranti. Perfect Privacy mempunyai pelayan di Afrika, Asia, Eropah, Amerika Utara, dan Oceania. Setiap pelayan VPN memberikan alamat IP Rawak kepada setiap pelanggan dari senarai yang tersedia untuknya. Perkhidmatan VPN mereka mendorong lalu lintas P2P dan lalu lintas Torrent di semua pelayan mereka kecuali di Amerika Syarikat dan Perancis.

Perfect Privacy mempunyai pengurus VPN khusus untuk Windows, macOS, dan Linux. Pengurus mereka menyokong protokol IPSec dan OpenVPN. Mereka juga mempunyai klien IPSec berasaskan strongSwan untuk Android yang menggunakan IKEv2. Mereka menyokong penyulitan AES-256-CBC yang kuat. Jabat tangan awal adalah oleh RSA-4096 dengan DHE. Mereka menyokong kerahsiaan ke depan dengan kunci sesi dirundingkan setiap 60 minit. Perkhidmatan mereka menyediakan perlindungan kebocoran DNS, IPv4, dan IPv6. Ini juga menyokong pemajuan port, VPN siluman, dan pelayan lata. Akhirnya, Perfect Privacy memberikan ciri tambahan seperti TrackStop dan NeuroRouting di sisi pelayan yang dapat meningkatkan keselamatan dan privasi dalam talian anda.

Apa yang kami suka mengenai perkhidmatan ini:

 • Anda boleh membuat akaun tanpa nama dengan membayar dengan Bitcoin atau wang tunai.
 • Mereka tidak menyimpan aktiviti VPN individu atau log sambungan.
 • Privasi Sempurna mempunyai perisian khusus untuk Windows, Mac OS X, dan Linux dengan ciri privasi lanjutan seperti suis pembunuh firewall, perlindungan kebocoran DNS dan IPv6, sokongan proksi dan lain-lain.
 • Perkhidmatan ini memberikan keselamatan yang sangat baik untuk kedua-dua sambungan OpenVPN dan IPSec.
 • Setiap akaun mempunyai sambungan serentak tanpa had.
 • Mereka membenarkan P2P di pelayan rangkaian mereka dan mereka mempunyai panduan untuk membantu anda menggunakannya dengan lebih selamat.
 • Mereka mempunyai ciri sisi pelayan seperti TrackStop dan NeuroRouting untuk meningkatkan keselamatan dan privasi pengguna.

Idea untuk meningkatkan perkhidmatan:

 • Tambahkan sembang langsung dan beberapa bentuk sokongan 24/7.
 • Kembangkan aplikasi khusus untuk iOS.
 • Turunkan harganya lebih banyak sehingga lebih banyak pengguna mampu membelinya. (Privasi Sempurna berada di puncak perkhidmatan VPN premium yang telah kami tinjau yang mempunyai rangkaian yang jauh lebih besar dan beberapa ciri yang sama).

VPN Privasi Sempurna mempunyai pelayan di Afrika, Asia, Eropah, Amerika Utara, dan Oceania. Sekiranya privasi dan anonimiti adalah alasan utama anda untuk VPN, gabungan ciri keselamatan dan privasi unik mereka mungkin untuk anda. Mereka tidak menawarkan percubaan percuma. Namun, mereka mempunyai jaminan wang dikembalikan selama 7 hari untuk beberapa kaedah pembayaran. Ini bermakna anda boleh mencuba perkhidmatan VPN mereka dengan risiko minimum. Sekiranya anda memutuskan anda menyukainya, anda boleh mendapatkan akses penuh ke rangkaian mereka dengan hanya € 8,95 sebulan.

Lawati VPN Privasi Sempurna

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me