Kemas kini Ogos 2016: kami tidak dapat mengesyorkan TotalVPN berdasarkan serangkaian aduan. Walaupun kami tidak mengaktifkan komen, anda boleh membaca mengenai beberapa aduan di laman web seperti Reddit, PCMag, dan BestVPN. Anda boleh melayari kami VPN 10 teratas halaman untuk senarai alternatif dengan ulasan lengkap setiap perkhidmatan VPN.

Mari kita mulakan tinjauan TotalVPN kami dengan melihat dari mana mereka bermula. Total VPN dilancarkan pada bulan November 2015. Secara rasmi, Pseudio Ltd DBA TotalVPN, adalah jenama The Endurance International Group, Inc. yang menyediakan perkhidmatan VPN kepada individu untuk penggunaan peribadi. Mereka sudah lama tidak berada di ruang VPN tetapi mereka terus berjalan. Mereka dengan cepat mengumpulkan rangkaian pelayan pantas di semua benua utama, kecuali Antartika.

JumlahVPN

Pelan Harga TotalVPN

Perkhidmatan TotalVPN hadir dalam versi langganan percuma dan berbayar. Versi percuma yang ditunjukkan dalam gambar di bawah di sebelah kiri mempunyai batasan berikut:

 • Anda hanya mendapat akses ke tiga lokasi: Amsterdam, Iceland, dan Singapura
 • Lebar jalur terhad kepada dua Mbps
 • Lebar jalur terhad bermaksud muat turun terhad
 • Hanya satu sambungan peranti pada satu masa
 • Pelayan yang berlebihan

Dua kelemahan utama perkhidmatan percuma adalah lebar jalur terhad yang akan mengehadkan apa yang anda boleh muat turun dalam masa yang munasabah dan hakikat bahawa semua pengguna percuma menggunakan pelayan yang sama dan mereka sangat berlebihan yang bahkan lebih memudaratkan prestasi anda.

TotalVPN Percuma vs DibayarVersi berbayar dari perkhidmatan TotalVPN, Total Premium yang ditunjukkan di atas kanan menawarkan yang berikut:

 • Akses ke semua lokasi TotalVPN
 • Lebar jalur tidak terhad
 • Pemindahan data tidak terhad
 • Tiga sambungan peranti serentak pada satu masa
 • Pelayan seimbang dengan beban yang lebih baik untuk peningkatan prestasi

Setelah anda mendaftar untuk melanggan TotalVPN, anda akan ditawarkan beberapa tambahan dan peningkatan perkhidmatan mereka. Ini semua adalah pilihan dan merangkumi yang berikut:

 • Bayaran super – Memberi anda akses ke pelayan khas yang dikhaskan dengan lebih sedikit pengguna
  • Ini mengurangkan beban dan meningkatkan prestasi anda
  • $ 24.95 setahun
 • Sokongan keutamaan – Ini meletakkan anda di barisan sokongan depan
  • $ 9.95 setahun
 • Ebook keselamatan dalam talian – Ini akan mengajar anda apa yang perlu anda ketahui untuk menjaga keselamatan anda semasa melayari Internet.
  • $ 9.95 satu kali kos
 • Sambungan tambahan – Membolehkan anda menambahkan lebih banyak sambungan serentak ke akaun anda.
  • $ 14.95 setahun untuk setiap sambungan tambahan

Jumlah PeningkatanVPN

TotalVPN menyediakan beberapa cara berbeza untuk anda membayar perkhidmatan VPN mereka. Anda boleh membayar menggunakan PayPal, kad kredit utama, dan kad debit Visa (Delta dan Electron). Kad kredit yang mereka terima adalah VISA, MasterCard, dan American Express. Pembayaran melalui PayPal akan membantu anda menyimpan perbelanjaan anda di lokasi terpusat dan memerlukan lebih sedikit maklumat peribadi.

Tempoh Percubaan Bebas Risiko

Walaupun mereka tidak mempunyai percubaan percuma, TotalVPN memberikan jaminan wang dikembalikan 30 hari kepada semua pengguna baru. Ini cukup masa untuk mencuba VPN mereka sendiri. Sekiranya atas sebab apa pun, anda tidak sepenuhnya berpuas hati dengan perkhidmatan mereka, mereka akan mengembalikan pembayaran anda untuk tempoh awal anda sepenuhnya. Anda mesti meminta bayaran balik secara bertulis kepada pasukan sokongan TotalVPN. Permintaan ini mesti dibuat dalam masa 30 hari setelah melanggan perkhidmatan mereka. Tiada bayaran balik akan diberikan selepas tempoh ini.

Lokasi Rangkaian dan Pelayan TotalVPN

TotalVPN menguruskan rangkaian 36 pelayan yang kecil tetapi berkembang di 25 negara. Mereka mempunyai pelayan di setiap benua kecuali Antartika. Ini bermaksud di mana pun anda berada, anda mungkin dapat mencari pelayan untuk disambungkan ke rangkaian mereka.

NegaraLokasi, Pelayan IPProtokol
253640+tidak diketahuiOpenVPN, IPSec, IKEv2, PPTP

TotalVPN mempunyai pelayan di negara berikut:

 • Asia
  • Singapura, SG; Hong Kong, HK; Tel Aviv, IL; Tokyo, JP; Mumbai, DI
 • Afrika
  • Johannesburg, ZA
 • Eropah
  • Dublin, IE; London, GB (2); Vienna, AT; Amsterdam, NL (2); Bruges, BE; Keflavik, IS; Moscow, RU; Stockholm, SE; Zurich, CH; Milan, IT; Warsaw, PL; Frankfurt, DE Paris, FR; Madrid, ES; Bucharest, RO
 • Amerika Utara
  • Toronto, CA; Atlanta, AS; Chicago, AS; Los Angeles (2), AS; Miami, AS; New York (2), AS; San Jose, AS; Seattle, AS
 • Oceania
  • Sydney, AU
 • Amerika Selatan
  • Buenos Aires, AR

Rangkaian mereka dapat diakses dari berbagai platform termasuk Windows, Mac OS X, iOS (iPhone, iPad), dan perangkat Android. Rangkaian TotalVPN tidak mencatat apa-apa yang dilakukan oleh pengguna mereka semasa berada di perkhidmatan mereka. Ini menjadikan mereka tidak seimbang dengan lalu lintas P2P dan Torrent.

Privasi dan Keselamatan

TotalVPN mencatat beberapa maklumat untuk pengemasan dan pengesahan semasa menggunakan pelayan VPN mereka. TotalVPN tidak mencatat sebarang aktiviti anda semasa menggunakan perkhidmatan mereka. Masukkan kata-kata mereka sendiri yang diambil dari dasar privasi mereka:

Kami mengumpulkan fail log berikut: semasa anda log masuk ke Perkhidmatan, IP dari mana anda log masuk, dan nama pengguna anda. Kami menyimpan log pengesahan yang merangkumi alamat IP sumber, nama pengguna VPN dan protokol VPN, tetapi kami tidak mengumpulkan maklumat mengenai kandungan yang anda kirimkan melalui Perkhidmatan atau laman web tertentu yang anda kunjungi.

Kami menggunakan alamat IP untuk menganalisis tren, mentadbir laman web dan pelayan kami, mengakses trek, dan mengumpulkan maklumat demografi yang luas untuk penggunaan agregat.

TotalVPN menggunakan langkah keselamatan teknikal untuk mencegah kehilangan, gangguan, atau pendedahan maklumat peribadi anda yang tidak sah di bawah kawalan mereka. Semua maklumat sensitif dikumpulkan pada pelayan yang selamat. Data kewangan anda dilindungi menggunakan teknologi Secure Sockets Layer (“SSL”). Mereka mengikuti standard yang diterima untuk melindungi setiap maklumat peribadi yang mereka peroleh daripada anda semasa penghantaran dan penyimpanan.

Rangkaian TotalVPN menyokong protokol OpenVPN, Cisco IPSec, IKEv2, dan PPTP untuk menyulitkan semua maklumat anda semasa menggunakan perkhidmatan mereka. Sambungan PPTP menggunakan enkripsi kekuatan terendah pada 128 bit dan hanya disyorkan untuk streaming atau aplikasi lain yang tidak kritikal. Sambungan OpenVPN mereka menggunakan algoritma AES-256 bit yang kuat untuk menyulitkan semua transaksi Internet anda. Sambungan Cisco IPSec menggunakan enkripsi kekuatan 256 bit. Sambungan IKEv2 juga disulitkan menggunakan enkripsi AES-256 bit. Pengesahan antara pelayan dan pelanggan menggunakan RSA 4096 bit. Ini bermakna bahawa tidak kira peranti yang anda gunakan untuk menyambung ke perkhidmatannya, anda sentiasa dapat memastikan bahawa semua lalu lintas Internet anda disulitkan dengan selamat.

Sokongan TotalVPN

TotalVPN menyediakan sokongan tiket e-mel 24/7 untuk sebarang masalah yang anda hadapi. Mereka juga mempunyai sokongan sembang 24/7 di laman web mereka yang dapat menolong anda dengan kebanyakan pertanyaan. Kami kagum dengan sokongan yang ditawarkan oleh kakitangan sembang TotalVPN. Mereka memberikan jawapan pantas untuk pertanyaan kami, baik pertanyaan teknikal dan juga pertanyaan umum. Mereka sopan dan jawapan mereka sesuai topik dan bermanfaat. Kadang-kadang mereka mengemukakan soalan untuk membantu menjelaskan dengan tepat apa yang kami ajukan tetapi ini membantu mereka memberikan jawapan yang lebih fokus. Respons e-mel juga cepat dan tepat..

Ujian Hands-On

Kami mengesyorkan agar anda mendaftar untuk akaun TotalVPN Premium jika anda benar-benar ingin menguji perkhidmatan mereka. Anda perlu memasukkan nama pengguna, kata laluan, dan alamat e-mel anda untuk membuat akaun seperti yang ditunjukkan di bawah.

Penyediaan Akaun TotalVPN

Setelah membuat akaun, anda akan diarahkan ke halaman pembayaran di mana anda dapat menyelesaikan pilihan bungkusan anda dan memilih kaedah pembayaran anda. Bergantung pada pilihan jenis pembayaran anda, maklumat kewangan lain mungkin diperlukan untuk menyelesaikan transaksi anda seperti yang ditunjukkan di bahagian Harga dan Tawaran Istimewa dari ulasan kami. Setelah anda mempunyai akaun berbayar, hanya log masuk ke papan pemuka anda di laman web mereka. Dari sana, pilih platform yang ingin anda gunakan untuk menyambung ke perkhidmatan mereka, muat turun aplikasi yang sesuai, dan pasangkannya pada peranti anda. Mereka mempunyai aplikasi untuk peranti Windows, Mac OS X, iOS (iPhone, iPad), dan Android.

Berhubung dengan Pelanggan VPN Windows

Mari kita lihat bagaimana kita dapat mengkonfigurasi Windows untuk menggunakan perkhidmatan TotalVPN. Mula-mula anda perlu memuat turun aplikasi Windows ke komputer anda. Anda boleh mendapatkan pautan untuk melakukannya di bahagian aplikasi di laman web mereka setelah anda log masuk ke akaun anda. Setelah memuat turun pemasang pakej yang betul ke mesin anda, anda perlu membukanya dan menjalankannya. Gambar di bawah menunjukkan wizard pemasangan untuk klien Windows TotalVPN. Mengklik butang pasang adalah semua yang diperlukan. Selepas beberapa saat, pemasangan akan selesai dan ikon yang ditunjukkan di sebelah kanan akan dibuat di desktop anda.

Pasang Windows Client dan Ikon

Klik dua kali ikon ini akan memulakan pelanggan TotalVPN Window. Apabila dibuka, anda akan diminta memasukkan alamat e-mel dan kata laluan anda. Anda juga boleh meminta untuk menetapkan semula kata laluan yang dilupakan dari sini. Respons semula kata laluan cepat. Skrin log masuk ini ditunjukkan di bawah.

Log masuk Pelanggan TotalVPN untuk Windows

Sebaik sahaja anda memasukkan kelayakan masuk dan mengklik butang log masuk hijau besar, anda akan diberikan tangkapan skrin yang serupa dengan yang ditunjukkan di sebelah kiri di bawah. Terdapat beberapa perkara yang perlu diperhatikan mengenai tangkapan skrin ini. Mula-mula anda akan melihat butang sambung pantas. Ini akan membolehkan anda berhubung dengan cepat ke UK, AS, atau Kanada yang boleh anda ketengahkan dengan mengklik ikon bendera masing-masing. Menekan ikon rumah di kanan atas akan mengembalikan anda ke skrin ini.

Menyambung Pelanggan Windows TotalVPN

Seterusnya, di sebelah kiri tangkapan skrin, anda akan melihat senarai negara yang boleh anda pilih untuk disambungkan juga. Ini ditunjukkan mengikut urutan abjad. Anda akan melihat bahawa sambungan terbaru ditunjukkan terlebih dahulu untuk menjadikannya lebih cepat untuk menyambung semula ke mereka, diikuti dengan senarai penuh negara yang boleh anda sambungkan. Anda juga boleh mencari negara untuk dihubungkan dengan cadangan yang ditunjukkan semasa anda menaip. Terdapat beberapa cara untuk membuat sambungan. Gambar di sebelah kanan atas menunjukkan sambungan yang dimulakan dengan mengklik dua kali pada lokasi pilihan, New York dalam kes kami. Perhatikan bahawa gambar sekarang menunjukkan butang penyambung kuning dan kata penyambung ditunjukkan di kawasan peta atas.

Cara kedua untuk menyambung ke pelayan di rangkaian TotalVPN adalah dengan menyorot lokasi yang ingin anda sambungkan seperti yang telah kami lakukan dalam tangkapan skrin di sebelah kiri pada gambar di bawah. Ini akan menggantikan gambar rumah dengan peta dunia dengan lokasi yang diserlahkan bertanda di atasnya, ikon bendera negara, dan nama lokasi. Perhatikan bahawa “tidak tersambung” ditunjukkan dengan warna merah di bahagian atas gambar peta. Memilih butang sambung di layar ini akan menghubungkan kita ke lokasi yang disorot.

TotalVPN Bersambung NYC

Tangkapan skrin di sebelah kanan atas menunjukkan sambungan ke New York, AS. Setelah sambungan dibuat, layar akan memaparkan nama pelayan, protokol yang digunakan dalam sambungan (IKEv2), berapa lama anda disambungkan, dan jumlah data yang dipindahkan. Perhatikan juga mesej di sebelah kanan atas peta yang menyatakan disambungkan ke lokasi (New York) dengan warna hijau. Mengklik butang putus merah akan memutuskan hubungan anda.

Menukar lokasi akan memutuskan anda dari pelayan semasa anda dan kemudian menghubungkan anda ke lokasi baru anda. Terdapat dua cara untuk menukar laman web sambungan. Anda boleh mengklik dua kali pada lokasi baru yang ingin anda sambungkan atau memilihnya dan kemudian tekan butang sambung hijau. Ini digambarkan dalam tangkapan skrin di sebelah kiri di bawah. Kedua-dua gambar menunjukkan perubahan hubungan dari New York, AS ke London UK.

Perubahan Lokasi Pelanggan TotalVPN Windows

Perkara terakhir yang ingin kita perhatikan untuk klien Windows adalah ikon di kanan atas skrin. Kami telah melihat yang pertama, ikon rumah, yang mengembalikan anda ke skrin sambung pantas. Di sebelahnya adalah ikon roda gigi dan tanda tanya dalam ikon gelembung komunikasi. Ikon tanda tanya akan membuka halaman sokongan laman web TotalVPN.

Ikon gear akan memunculkan maklumat dan pilihan yang dapat anda tetapkan untuk klien Windows. Ini termasuk yang berikut:

 • Lihat maklumat akaun
 • Tukar protokol – senarai juntai bawah yang menunjukkan protokol yang disokong
  • IKEv2 – menyediakan enkripsi terbaik dan disyorkan untuk kebanyakan kegunaan
  • PPTP – menyediakan enkripsi yang lebih lemah dan hanya disyorkan untuk streaming
 • Memulakan – pilihan untuk pelanggan semasa memulakan; (mati / hidup) suis
  • Jalankan TotalVPN pada permulaan
  • Tunjukkan TotalVPN pada permulaan; jika mati dibuka di dulang Windows
  • Sambungkan secara automatik pada permulaan; jika ada maka senarai sambungan tersedia
   • Sambungkan ke kotak buka bawah dengan semua pelayan
 • Tukar kata laluan – membolehkan anda menetapkan semula kata laluan anda
 • Pelbagai Pemberitahuan – togol pemberitahuan (hidup / mati)
  • Pemberitahuan sambungan – jika diatur, anda akan melihat mesej mengenai sambungan di atas jam dulang sistem
  • Pemberitahuan pemasaran
  • Petua keselamatan
 • Log keluar – mengembalikan anda ke skrin log masuk

Gambar di bawah menunjukkan tangkapan skrin beberapa tetapan ini. Juga di skrin ini, anda akan melihat bintang kuning di sebelah lokasi Amsterdam. Ini bermaksud ia telah dipilih sebagai lokasi kegemaran. Mengklik pada bintang yang tidak berwarna di sebelah lokasi akan menjadikannya kegemaran. Mengklik pada bintang di atas butang carian akan mengubahnya menjadi warna kuning dan menunjukkan senarai kegemaran anda mengikut urutan abjad.

Tetapan Windows Pelanggan TotalVPN

Bersambung dengan Mac OS X

TotalVPN juga mempunyai klien untuk pengguna Mac yang mempunyai fungsi yang sama dengan klien untuk Windows. Anda memuat turunnya dengan terlebih dahulu masuk ke laman web mereka, memilih aplikasi dari menu dan kemudian memilih ikon Mac OS. Klik butang muat turun sekarang hijau. Setelah memuat turun fail, jalankan dan pasangkannya di komputer anda. Anda sekarang akan dapat mengubah pilih atau menukar pelayan dengan beberapa klik tetikus. Pelanggan Mac OS X menyokong protokol PPTP dan Cisco IPSec dan lalai ke PPTP tetapi anda boleh mengubahnya. Kami mengesyorkan agar anda menggunakan IPSec untuk semua transaksi Internet anda selain aplikasi streaming.

Bersambung dengan Android

TotalVPN mempunyai pelanggan untuk pengguna Android juga. Seperti aplikasi lain, anda boleh log masuk ke laman web mereka, memilih aplikasi dari menu, klik pada ikon Android, dan klik butang dapatkan di Google Play. Ini akan membawa anda ke Google Play di mana anda dapat memuat turun aplikasi ke peranti anda dengan segera. Muat turun dan pasang aplikasi ke peranti anda dan log masuk menggunakan alamat e-mel dan kata laluan anda seperti yang ditunjukkan di bawah. Anda juga boleh memilih untuk mengingatnya sehingga anda tidak perlu memasukkannya setiap kali anda log masuk. Semasa anda masuk untuk kali pertama, anda mungkin mendapat mesej amaran seperti yang ditunjukkan di sebelah kanan di bawah. Anda mesti mempercayai mereka agar perkhidmatan TotalVPN berfungsi.

Log masuk Android TotalVPN

Sebaik sahaja anda log masuk, anda akan melihat skrin sambutan seperti yang ditunjukkan dalam tangkapan skrin pertama di bawah. Dari skrin ini, anda boleh meleret atau memilih ikon senarai di bahagian atas kanan untuk melihat semua lokasi. Tangkapan skrin di tengah di bawah menunjukkan menu lokasi di mana anda boleh mencari lokasi terpilih untuk disambungkan. Skrin terakhir menunjukkan lokasi yang telah dipilih sebagai kegemaran yang dapat diakses dengan mengetuk bintang di sebelah ikon senarai di atas carian. Anda boleh menukar antara dua paparan. Begitu juga dengan pelanggan Window, anda boleh memilih salah satu ikon bendera dan mengetuk ikon tetapan (tiga titik di kanan atas) dan memilih sambungan cepat untuk kembali ke skrin utama.

Selamat Datang Android TotalVPN

Tangkapan skrin di bawah menunjukkan hasil mengetuk lokasi New York dan memilih butang sambung. Gambar dari kiri ke kanan menunjukkan proses penyambungan: tidak bersambung, bersambung, dan bersambung. Setiap layar menunjukkan lokasi sambungan anda, nama pelayan, alamat IP yang ditetapkan, dan protokol yang digunakan oleh sambungan tersebut. Setelah disambungkan, masa sesi juga akan ditunjukkan. Aplikasi TotalVPN Android hanya menyokong protokol penyulitan yang paling selamat, OpenVPN.

Proses Sambungan Android TotalVPN

Ikon tetapan akan mengembalikan anda ke layar utama, memaparkan maklumat akaun, dan membolehkan anda keluar dari rangkaian. Aplikasi Android memudahkan pengguna Android memilih atau menukar lokasi ketika menggunakan perkhidmatan TotalVPN.

Bersambung dengan iOS

TotalVPN mempunyai aplikasi untuk pengguna iOS juga. Seperti aplikasi lain, anda boleh log masuk ke laman web mereka, memilih aplikasi dari menu, klik pada ikon peranti iOS, dan klik muat turun dari butang App Store. Ini akan membawa anda ke App Store di mana anda boleh memuat turun aplikasi ke peranti anda dengan segera. Pasang aplikasi ke peranti iOS anda (iPhone, iPad) dan log masuk menggunakan alamat e-mel dan kata laluan anda. Begitu juga dengan aplikasi Android, ketika anda pertama kali mencuba sambungan ke pelayan VPN, anda akan diminta untuk membenarkan TotalVPN menambahkan konfigurasi VPN ke peranti anda. Klik izinkan untuk arahan ini. Aplikasi iOS berfungsi sama dengan aplikasi Android yang telah kita bincangkan sebelumnya. Aplikasi iOS akan membolehkan anda memilih antara Cisco IPsec atau IKEv2 dan lalai ke Cisco IPSec.

Ujian Kelajuan TotalVPN

Kami gembira dengan prestasi keseluruhan perkhidmatan TotalVPN. Anda dapat melihat dari ujian kelajuan di bawah bahawa perkhidmatan mereka menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Seperti yang dijangkakan, terdapat beberapa kehilangan kelajuan semasa disambungkan ke perkhidmatan mereka kerana penyulitan yang digunakan oleh sambungan. Walau bagaimanapun, ini adalah minimum bagi TotalVPN.

Ujian Kelajuan TotalVPN

Seperti yang anda lihat dari gambar di atas, sambungan yang disulitkan TotalVPN menurunkan kelajuan muat turun ISP asas saya dari 56.89 Mb / s menjadi 52.80 Mb / s. Ini adalah penurunan kurang dari 8% yang merupakan antara yang terbaik yang kami perhatikan. Hasil yang serupa dijumpai ketika kami berhubung dengan lokasi lain dengan sebahagian besar antara 10% dan 15% yang merupakan pertukaran yang sangat baik untuk keselamatan yang disediakan dengan menyulitkan sambungan. Satu-satunya lokasi yang kami perhatikan adalah persembahan Amsterdam. Semasa melihat pelayan ini di halaman akaun kami di laman web mereka, kami menyedari bahawa pelayan ini banyak dimuat. Seperti biasa, kami mengesyorkan agar anda menguji perkhidmatan ini sendiri untuk melihat bagaimana kinerjanya untuk anda.

Kesimpulannya

TotalVPN baru dalam industri VPN tetapi benar-benar mengagumkan kami dengan profesionalisme mereka. Mereka mempunyai laman web yang direka dengan baik yang mudah digunakan dan dilayari. Setelah anda melanggan perkhidmatan mereka, mereka mempermudah untuk mendapatkan dan memasang perisian tersuai mereka di semua peranti anda. Mereka juga menunjukkan rangkaian pelayan mereka sehingga anda dapat melihat setiap pelayan dimuat semasa.

Mereka mempunyai klien dan aplikasi untuk kebanyakan platform: Windows, Mac OS X, iOS, dan Android. Pengecualian yang satu adalah Linux tetapi mereka mengatakan bahawa perisian khusus untuknya, Chromebook, dan Windows Phone akan datang. Perisian khusus mereka mudah dipasang dan digunakan, tanpa mengira peranti yang anda gunakan. Antara muka grafik adalah konsisten di seluruh platform dengan pengecualian protokol yang berbeza. Mereka juga mengatakan mereka akan menambahkan pilihan yang lebih maju seperti kill kill ke aplikasi tersuai mereka.

Perkara yang paling saya gemari mengenai perkhidmatan ini:

 • Mereka mempunyai pelanggan untuk Windows dan Mac OS X
 • Mereka mempunyai aplikasi untuk iOS dan Android
 • Mereka mempunyai kelajuan rangkaian keseluruhan yang cepat
 • Ada jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.
 • Mereka menawarkan potongan harga untuk pakej jangka panjang VPN mereka

Idea untuk meningkatkan perkhidmatan:

 • Tawarkan pelanggan untuk pengguna Linux
 • Tambahkan ciri canggih ke perisian tersuai mereka seperti kill kill
 • Lihat untuk menambah lebar jalur ke lokasi Amsterdam mereka

Sekiranya anda memerlukan perkhidmatan VPN, TotalVPN menyediakan salah satu yang berprestasi lebih baik yang telah kami tinjau. Kakitangan mereka sopan dan profesional. Pada kesan pertama, kami berpendapat bahawa mereka sedang dalam perjalanan untuk menjadi salah satu perkhidmatan VPN utama dalam industri. Tidak kira istilah mana yang anda pilih (bulanan atau tahunan) mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Kemas kini Ogos 2016: kami tidak dapat mengesyorkan TotalVPN berdasarkan serangkaian aduan. Walaupun kami tidak mengaktifkan komen, anda boleh membaca mengenai beberapa aduan di laman web seperti Reddit, PCMag, dan BestVPN. Anda boleh melayari kami VPN 10 teratas halaman untuk senarai alternatif dengan ulasan lengkap setiap perkhidmatan VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me