Ulasan Avast SecureLine VPN 2018

SecureLine VPN adalah perkhidmatan keselamatan dalam talian premium yang disediakan oleh Avast Software s.r.o., yang beribu pejabat di Republik Czech, Prague. Bagi mereka yang tidak biasa dengan Avast, mereka mengendalikan salah satu rangkaian keselamatan siber berasaskan awan terbesar dengan lebih daripada 435 juta pengguna. Mereka memanfaatkan data besar ini untuk memacu mesin generasi berikutnya, bahasa mesin dan kecerdasan buatan untuk melindungi dan mempertahankan kehidupan digital anda. Sebagai sebahagian daripada matlamat ini, mereka telah mengembangkan perisian dan perkhidmatan percuma dan berbayar. SecureLine VPN memudahkan tujuan ini dengan menyediakan enkripsi yang kuat untuk mengamankan data anda dan melindungi privasi dalam talian anda. Mereka telah mengembangkan perisian khusus untuk kebanyakan sistem operasi utama. Oleh itu, memudahkan pengguna Windows, Mac OS X, iOS, dan Android untuk menyambung ke rangkaian SecureLine sama ada di rumah atau menggunakan peranti Wi-Fi mudah alih anda dari mana sahaja di dunia.


Kajian VPN Secureline

Harga dan Tawaran Istimewa

SecureLine memasarkan perkhidmatan VPN mereka dengan pelbagai cara. Kami merasakan bahawa salah satu nilai terbaik mereka adalah nilai yang membolehkan akses pelbagai peranti ke rangkaian mereka. Ia menyediakan sehingga lima peranti serentak. Peranti ini merangkumi PC dan komputer riba Windows dan Mac OS X, iPhone, iPad, atau telefon pintar atau tablet Android.

Harga VPN SecureLine

Pelan VPN SecureLine ini dipasarkan menggunakan harga jangka. Avast dengan murah hati memberikan potongan harga kepada para tetamu kami. Hasilnya, anda dapat sebulan perkhidmatan mereka dengan harga $ 7,99. Mendaftar untuk jangka masa panjang akan menjimatkan lebih banyak lagi. Setahun perkhidmatan mereka hanya berharga $ 63.99 atau hanya $ 5.33 sebulan. Ini akan menjimatkan anda Diskaun 20% pakej tahunan mereka yang sudah diskaun. Potongan harga yang serupa juga dikenakan untuk pakej 2 tahun dan 3 tahun bagi mereka yang mahukan jangka masa perkhidmatan yang lebih lama.

cara bayaran

SecureLine menawarkan beberapa cara untuk membayar perkhidmatan VPN mereka. Ini termasuk kebanyakan kad kredit utama. Kad yang mereka terima adalah Visa, MasterCard, Discover, dan American Express. Bagi mereka yang suka menyimpan semua pembelian dalam talian di lokasi pusat, mereka menerima pembayaran melalui PayPal. Tiada cryptocurrency yang disokong pada masa ini.

Ciri Perkhidmatan VPN Avast SecureLine

Perkhidmatan SecureLine menawarkan faedah berikut:

 • Perlindungan privasi sumber terbuka – dibina di OpenVPN dan OpenSSL. Ini adalah protokol privasi yang paling banyak digunakan kerana kelajuan, kebolehpercayaan, dan keselamatan yang telus.
 • Akses rangkaian – memberi anda akses ke lokasi maya yang tersebar di 34 negara maya yang berbeza.
 • Tiada log aktiviti – tiada log lalu lintas dalam talian anda. Ini termasuk aplikasi yang digunakan, laman web yang dikunjungi, dan konten yang diakses.
 • Penyulitan AES 256-bit – memastikan data masuk dan keluar anda dilindungi daripada ISP, pihak ketiga yang berniat jahat, atau pengintip yang tidak dapat dilihat.
 • Alamat IP dikongsi tunggal – membolehkan anda menghilang di kerumunan pengguna VPN Avast SecureLine yang lain.
 • Mengamankan rangkaian Wi-Fi – memberi anda ketenangan semasa anda menyambung ke tempat panas. Ini termasuk kedai kopi kegemaran anda, lapangan terbang tempatan atau antarabangsa, atau rangkaian awam yang tidak diketahui.
 • Perlindungan kebocoran DNS – untuk IPv4 dan blok terhadap permintaan IPv6 untuk menekan alamat IP sebenar anda.
 • Aliran & kelajuan permainan – mampu membiarkan anda menonton filem hi-def, mengelakkan permainan twitch sensitif ketinggalan, atau memuat turun fail besar.
 • Penapisan subvert – untuk mengakses perkhidmatan sosial dan kandungan media dari mana sahaja anda berada di dunia.
 • Sokongan P2P – melalui pelayan terpilih untuk membolehkan anda berkongsi maklumat secara peribadi.
 • Rangkaian VPN pantas – pelayan dengan throughput 2Gb / s.

Jaminan Percubaan dan Wang Kembali 30 Hari Percuma

SecureLine menawarkan percubaan 7 hari percuma perkhidmatan VPN mereka kepada semua pengguna baru. Mereka juga mempunyai jaminan wang dikembalikan 30 hari untuk pelanggan. Ini menunjukkan bahawa mereka ingin calon pelanggan mempunyai banyak peluang untuk menguji sepenuhnya rangkaian mereka untuk memastikan bahawa ia memenuhi semua keperluan mereka. Anda harus memanfaatkan tawaran ini untuk menguji sepenuhnya rangkaian SecureLine. Pastikan ia serasi dengan semua peranti anda dan anda berpuas hati dengan prestasinya ketika mengunjungi laman web kegemaran anda.

Sekiranya anda memutuskan bahawa perkhidmatan tersebut tidak memenuhi semua keperluan anda, anda boleh meminta pengembalian wang masa perkhidmatan yang tidak digunakan dalam masa 30 hari dari pembelian. Lihat syarat jaminan ini di TOS mereka untuk mendapatkan maklumat mengenai pengembalian wang anda.

Lawati SecureLine

Rangkaian VPN Avast SecureLine

Rangkaian VPN Avast SecureLine terdiri daripada 53 lokasi maya. Ini tersebar di 34 negara yang berbeza untuk memaksimumkan kawasan liputan perkhidmatan. SecureLine mempunyai beberapa lokasi di banyak negara popular untuk membantu meningkatkan prestasi rangkaian secara keseluruhan. Ini termasuk Kanada, Jerman, Sepanyol, Rusia, United Kingdom, dan Amerika Syarikat.

Semua gateway VPN mereka berjalan di pelayan khusus dan mereka memastikan masing-masing mempunyai kapasiti lebihan yang mencukupi untuk mengekalkan prestasi tinggi walaupun di bawah beban puncak. Di samping itu, rangkaian mereka menjalankan sistem untuk mengimbangi lalu lintas secara automatik di pelayan yang berbeza untuk memastikan tidak ada yang kelebihan beban. Lokasi gerbang VPN ini adalah seperti berikut:

 • Afrika
  • Afrika Selatan, Johannesburg
 • Asia
  • China, Hong Kong; Israel, Petau Tikva; Jepun, Tokyo; Malaysia, Johor Bahru; Singapura, Singapura; Korea Selatan, Soeul; Taiwan, Taipei; Turki, Istanbul
 • Eropah
  • Austria, Vienna; Belgium, Brussels; Republik Czech, Prague; Denmark, Copenhagen; Finland, Helsinki; Perancis, Paris
  • Jerman, Frankfurt; Berlin
  • Hungary, Budapest; Itali, Milan; Luxembourg, Lexemboug; Belanda, Amsterdam; Norway, Oslo; Poland, Warsaw; Portugal, Leiria
  • Rusia, Moscow; St Petersburg
  • Sepanyol, Madrid; Barcelona
  • Sweden, Stockholm; Switzerland, Zurich;
  • United Kingdom, London; Glasgow
 • Amerika Utara
  • Kanada, Montreal; Toronto
  • Mexico, Mexico City
  • Amerika Syarikat, Atlanta; Boston; Chicago; Dallas; Bandar Gotham; Honolulu; Jacksonville; Las vegas; Los Angeles; Miami; New York; Bandar Salt Lake; San Francisco; Seattle, Phoenix; Washington DC
 • Oceania
  • Australia, Melbourne; New Zealand, Auckland
 • Amerika Selatan
  • Brazil, Sao Paulo

Semua pelayan SecureLine VPN mempunyai throughput maksimum 2 Gb / s secara teoritis. Selain itu, ujian tekanan menunjukkan bahawa mereka rata-rata 450-600 Mb / s walaupun dalam tempoh beban yang kuat. Semuanya menggunakan UDP, jadi rangkaian mereka harus cukup pantas untuk media streaming HD kegemaran anda, RPG dalam talian, atau penembak orang pertama. SecureLine juga membenarkan trafik P2P dan torrent di beberapa pelayan VPN mereka. Ini termasuk lokasi berikut:

 • Prague, Republik Czech; Frankfurt, Jerman; Amsterdam, Belanda; Bandaraya New York, New York; Miami, Florida; Seattle, Washington; London, United Kingdom; dan Paris, Perancis

Anonimiti dan Privasi anda dengan SecureLine VPN

SecureLine tidak membenarkan langganan menggunakan cryptocurrency. Oleh itu, mereka akan mengetahui siapa anda jadi anda mesti secara tidak langsung mempercayai mereka. Ini harus selalu menjadi pertimbangan pertama anda ketika memilih VPN. Perkhidmatan mereka akan membantu anda menyembunyikan IP sebenar anda semasa melayari Internet dan menyediakan IP maya yang dilihat oleh pengguna Internet lain. Mereka juga menyalurkan permintaan IPv4 melalui terowong yang dienkripsi, menyekat permintaan IPv6, dan menjaga kebocoran DNS untuk melindungi privasi dan anonim dalam talian anda.

SecureLine tidak menyimpan catatan mengenai aktiviti lalu lintas anda semasa menggunakan perkhidmatan VPN mereka. Ini bermaksud mereka tidak mencatat aplikasi yang anda gunakan, laman web yang anda lawati, atau kandungan yang anda akses. Walau bagaimanapun, mereka melakukan data sambungan log. Ini dinyatakan dalam Dasar Privasi mereka seperti berikut:

Avast SecureLine: Apabila anda menggunakan perkhidmatan rangkaian peribadi maya (VPN) Avast SecureLine, pelayan dapat menangkap data asas tertentu seperti waktu dan lokasi rangkaian dari mana sambungan VPN dibuat dan jangka masa sambungan VPN. Maklumat ini dihapuskan secara rutin dalam masa 30 hari. Di samping itu, sistem boleh menyimpan data pada lebar jalur yang dipindahkan setiap sesi.

Seperti biasa, kami lebih suka SecureLine tidak mencatat sebarang data semasa menggunakan perkhidmatan mereka. Namun, kami memuji kejujuran mereka dalam memberikan maklumat ini. Dalam keadaan biasa, data sambungan ini tidak boleh mempengaruhi privasi dalam talian anda secara langsung. Walau bagaimanapun, kami selalu memilih dasar log sifar yang sebenar.

Secureline tidak berkongsi atau menjual maklumat anda kepada pihak ketiga. Namun, mereka akan menilai dan membuat keputusan dengan entiti undang-undang yang relevan berdasarkan kes demi kes. Untuk tujuan ini mereka telah menerbitkan laporan ketelusan permintaan tersebut untuk SecureLine di laman web mereka.

Ringkasnya, Secureline menjaga privasi dalam talian anda semasa menggunakan perkhidmatan VPN mereka. Bagaimanapun mereka akan mengetahui siapa anda dan mereka mencatat beberapa data sambungan dan menyimpannya selama kira-kira 30 hari. Oleh itu, kami mengesyorkan agar anda memeriksa Dasar Privasi dan TOS mereka dengan teliti untuk mengetahui sama ada ia sesuai dengan tujuan anda menggunakan perkhidmatan VPN.

Rangkaian VPN dan Keselamatan Pengguna

Protokol OpenVPN dan IPSec

SecureLine menggunakan OpenVPN pada UDP menggunakan OpenSSL sebagai protokol untuk aplikasi Windows dan Android mereka. Ini dipercayai secara meluas sebagai protokol VPN terbaik yang ada sekarang oleh banyak penyedia. Ini juga salah satu yang paling dipercayai kerana menggunakan kod sumber terbuka. Aplikasi Mac OS X dan iOS mereka menggunakan protokol IPSec terbina dalam untuk keselamatan. Ini dibina berdasarkan tumpukan proprietari Apple untuk keserasian dan prestasi. Ini digunakan dengan IKEv2 untuk menyokong MOBIKE. Ini membolehkan pengguna beralih antara Wi-Fi dan rangkaian selular tanpa penurunan VPN dan menyokong penyambungan semula automatik.

RSA- 2048 Jabat Tangan

Perkhidmatan ini menggunakan SSL / TLS untuk pengesahan dan kawalan pelayan untuk mewujudkan terowong penyulitan awal antara peranti anda dan gerbang VPN mereka. Ia menggunakan sijil bit RSA-2048 untuk pengesahan semua kunci yang dirundingkan. Sijil disahkan menggunakan SHA256 dan kunci menyokong kerahsiaan ke hadapan.

Penyulitan Data / Penyahsulitan dan Pengesahan

SecureLine menggunakan Advanced Encryption Standard (AES) dengan panjang kunci 256-bit untuk menyulitkan dan menyahsulitkan trafik Internet anda. Ini adalah penyulitan yang digunakan oleh kerajaan Amerika Syarikat untuk dokumen rahsia. Pengesahan data dikendalikan menggunakan algoritma SHA256 HMAC.

Ringkasnya, pelaksanaan rangkaian VPN yang digunakan oleh SecureLine akan memastikan bahawa data anda dilindungi dari penyerang dan ancaman Internet yang berniat jahat seperti menghidu paket, titik panas palsu, kembar jahat, dan serangan manusia-di-tengah-tengah. Menyambung ke rangkaian akan memberi anda ketenangan semasa anda meneliti laman internet kegemaran anda.

Sokongan teknikal

Avast SecureLine mempunyai bahagian sokongan di laman web mereka yang dapat menjawab banyak soalan umum anda mengenai perkhidmatan VPN mereka. Mereka juga mempunyai forum untuk orang maju dan pemula yang dapat membantu anda dalam banyak masalah. Anda boleh membuat tiket sokongan dari perisian atau laman web mereka untuk lebih banyak masalah teknikal. Mereka menjawab kebanyakan tiket dalam masa 24 jam. Mereka juga mempunyai sokongan telefon 24/7. Akhirnya mereka mempunyai kehadiran media sosial terkini di Facebook, Twitter, YouTube, dan lain-lain.

Lawati SecureLine

Avast SecureLine VPN: Ujian Hands-On

SecureLine VPN telah mengembangkan perisian khusus untuk peranti Windows, Mac OS X, iOS, dan Android. Windows dan Android bersambung menggunakan protokol OpenVPN. Aplikasi Mac OS X dan iOS bersambung menggunakan IPSec. Versi OS minimum yang diperlukan untuk menjalankannya adalah seperti berikut:

 • Tingkap – Pek Perkhidmatan Microsoft Windows XP 3 (mana-mana Edisi, 32-bit atau 64-bit) dan yang lebih baru
 • Mac OS X – Apple macOS 10.9.x (Mavericks) dan ke atas
 • iOS – Apple iOS 5.1 atau lebih tinggi
 • Android – Google Android 4.0 (Ice Cream Sandwich, API 15) atau lebih tinggi

Memuat turun, memasang, dan menggunakan perisian khusus adalah mudah. Prosedur ini pada asasnya adalah tiga langkah asas.

Pemasangan dan Penggunaan Perisian Kustom SecureLine VPN

 1. Pilih butang muat turun untuk Windows atau Mac OS anda, fail untuk memasangnya akan dibuka. Jika anda memilih untuk memuat turun aplikasi iOS atau Android, halaman pemasangan di iTunes atau gedung Google Play akan ditunjukkan.
 2. Konfigurasikan dan pasang perisian.
 3. Jalankan perisian pada peranti anda dan sambungkan ke rangkaian SecureLine VPN.

Memasang dan Menggunakan Pelanggan Windows SecureLine

Memasang Pelanggan Windows

Setelah membenarkan kebenaran perisian untuk membuat perubahan pada komputer anda, ia akan menanyakan bahasa mana yang ingin anda gunakan untuk pemasangan. Pilih bahasa dan perisian mengalu-alukan anda ke wizard persediaan. Setelah mengklik “Next”, EULA akan ditunjukkan. Kaji ini dan tetapkan penerimaan anda terhadapnya. Anda mesti menerima EULA agar persediaan dapat diteruskan.

Pemasangan Perisian Perisian VPN SecureLine

Setelah persediaan diteruskan, anda harus memilih direktori pemasangan atau hanya menerima yang lalai. Anda kemudian akan disajikan dengan rangkaian skrin pemasangan. Proses ini boleh memakan masa beberapa minit tetapi tetingkap penyiapan yang lengkap akhirnya akan muncul. Togol “Start Avast SecureLine” dan klik butang “Finish” untuk membuka perisian klien.

Tutorial Pembukaan VPN SecureLine

Ini akan membuka skrin pertama tutorial SecureLine VPN kecil. Klik “Bermula” untuk mengikuti tutorial atau memilih untuk melewatkannya.

Tutorial VPN SecureLine

Setelah anda mengikuti tutorial, klik pada butang pengaktifan untuk memulakan percubaan percuma selama 7 hari. Ini akan membuka klien SecureLine dan menghubungkan anda ke pelayan VPN yang optimum dari lokasi anda. Dalam kes kami, gerbang optimum ini adalah pelayan di New York.

Sambungan Pelayan Optimum VPN SecureLine

Ini membuka papan pemuka SecureLine VPN. Papan pemuka mengambil empat keadaan yang berbeza:

 1. Menyambung – dipaparkan semasa alamat IP maya dan parameter sambungan lain dibuat.
 2. Bersambung – papan pemuka mempunyai latar belakang hijau untuk memudahkan membezakan keadaannya sekilas. Ini juga menampilkan cek yang ditentukan, butang “Putuskan sambungan”, dan lokasi maya semasa.
 3. Putus hubungan – dipaparkan semasa sambungan ke lokasi maya terputus dan IP yang benar dibuka.
 4. Terputus – papan pemuka mempunyai latar belakang gelap yang menunjukkan bahawa anda tidak selamat. Ini juga menampilkan butang x, “Sambungan” yang ditentukan, panah bawah pemilihan pelayan, dan lokasi sambungan terakhir yang berjaya.

Semua bentuk papan pemuka menunjukkan butiran langganan anda di bahagian bawah serta pautan pembelian dan lesen jika tidak didaftarkan seperti yang berlaku untuk percubaan percuma. Bahagian bawah kanan juga mempunyai ikon tetapan.

Tetapan Pelanggan Windows

Mengklik pada ikon gear akan membuka tetingkap tetapan. Semua butiran teknikal dikendalikan secara automatik oleh perkhidmatan dan tidak mempunyai pemajuan port, suis kill, atau ciri tambahan lain.

Tetapan Pelanggan Windows SecureLine

Akibatnya, perisian Avast SecureLine VPN hanya mempunyai beberapa tetapan manual umum. Tetapan ini merangkumi yang berikut:

 • WiFi tidak selamat – membolehkan anda memutuskan bagaimana anda mahu merawat sambungan Internet yang tidak disulitkan. (Kami mengesyorkan pilihan 2; permintaan untuk menyambung atau pilihan 3; sambungkan secara automatik)
  • Biarkan sambungan tidak terjamin.
  • Tawaran untuk menyambung ke SecureLine.
  • Selamatkan sambungan secara automatik.
 • Pilih bahasa anda – pilih dari lebih 20 bahasa yang berbeza.

Setelah anda membuat pilihan, klik “OK” untuk menyimpannya dan kembali ke papan pemuka

Menggunakan Pelanggan Windows SecureLine

Sekarang kita telah melihat tetapan untuk pelanggan SecureLine Windows, mari kita memeriksanya secara beraksi. Melihat kembali papan pemuka yang terputus, kami melihat bahawa ia mempunyai anak panah bawah pilihan.

Menukar Lokasi Maya dengan Perisian SecureLined

Mengklik ini akan membuka senarai Gerbang VPN di rangkaian SecureLine. Memilih lokasi Chicago, USA akan mengubah lokasi terakhir kami yang bersambung dari New York ke Chicago.

Sambung Putuskan dari Chicago Server dengan Perkhidmatan SecureLine

Klik pada butang “Sambung” untuk menyelesaikan pertukaran lokasi maya anda dan melindungi semua lalu lintas dalam talian anda. Untuk memutuskan sambungan, pilih butang “Putuskan sambungan”. Setelah tetingkap pemutus selesai, ia akan berpusing kembali ke keadaan terputus. Ikon Windows minimize akan mengecilkan klien ke bar tugas sementara ikon tutup menghantarnya ke baki sistem.

Menggunakan SecureLine dari System Tray

Perhatikan bahawa ikon di baki sistem mempunyai x dalam bulatan merah. Ini menunjukkan bahawa Internet kita tidak selamat. Klik kanan pada ikon akan membuka menu kawalannya. Menu ini mempunyai pilihan berikut:

 • Buka Avast SecureLine – memaksimumkan pelanggan. Anda mesti melakukan ini untuk menukar pelayan atau tetapan VPN.
 • Sambung – ini menghubungkan ke lokasi maya yang terakhir dipilih.
 • Putuskan sambungan – kerana anda mungkin meneka ini memutuskan anda dari pelayan VPN semasa anda. Perhatikan, ia berwarna kelabu kerana kita tidak berhubung.
 • Bermula – membolehkan anda menonton semula tutorial pembukaan.
 • Mengenai produk – membuka maklumat pelesenan untuk versi pelanggan semasa.
 • Keluar – ini adalah satu-satunya cara untuk menutup perisian sepenuhnya.

Mengklik pada pilihan “Sambungkan” mengubah ikon dulang SecureLine dan mesej tetikus. Perhatikan juga, “Sambungkan” kini berwarna kelabu dan “Putuskan sambungan” kini menjadi pilihan aktif.

Menggunakan SecureLine dari System Tray

Semasa anda menyambung dan memutuskan sambungan dari rangkaian VPN, anda juga akan melihat pemberitahuan berikut di atas kawasan dulang sistem. Anda boleh menukar pemberitahuan ini jika anda lebih suka tidak melihatnya.

Pemberitahuan SecureLine VPN

Ringkasnya, pelanggan SecureLine mudah dimuat turun dan dipasang. Ini memudahkan sesiapa sahaja untuk menyambung ke rangkaian VPN mereka tanpa mengira kehebatan teknikal mereka. Mengubah negara maya hanya memerlukan beberapa klik tetikus anda. Menyambung atau memutuskan sambungan dari sambungan terakhir anda hanya memerlukan satu. Anda boleh melakukan ini dari desktop atau dulang sistem.

Lawati SecureLine

Memasang dan Menggunakan Aplikasi Android SecureLine

Pasang Aplikasi Android dari Google Play Store

Prosedur pemasangan Aplikasi Android dimulakan dengan melayari laman web SecureLine dan mengetuk butang “Pasang di Android”. Ini membuka halaman pemasangannya di gedung Google Play. Setelah sampai, ketuk “Pasang” untuk memindahkan aplikasi ke peranti anda. Kemudian pilih “Buka” apabila pemindahan selesai.

Pemasangan Aplikasi Android SecureLine

Apabila aplikasi dibuka, ia akan menunjukkan tutorial tayangan slaid pendek. Leret ke seberang untuk melihatnya. Selepas itu, ketuk “Mula butang percubaan percuma”. Ini akan mendorong anda untuk memilih pelan dan kaedah pembayaran untuk berlangganan setelah tempoh percubaan habis. Anda tidak akan dikenakan bayaran sehingga tempoh percubaan berakhir. Layar papan pemuka akan dipaparkan setelah anda melanggan pakej perkhidmatan SecureLine.

SecureLine Andriod App Tutoria

Papan pemuka ditunjukkan dalam keadaan terputus dengan lokasi optimum yang dipilih. Sebelum kita memeriksa cara menyambung ke rangkaian SecureLine dengan aplikasi, mari kita lihat menu tetapan. Ini dapat diakses dengan mengetuk ikon roda gigi di sudut kanan atas layar papan pemuka.

Tetapan Aplikasi Android SecureLine

Menu tetapan terdiri daripada empat kategori. Ini adalah seperti berikut:

 • Akaun
  • Langganan – skrin memaparkan rancangan semasa anda, rancangan peningkatan pilihan, dan bantuan untuk membatalkan langganan anda.
 • Tetapan – membolehkan anda menetapkan peraturan sambungan untuk menangani pelbagai jenis rangkaian.
  • Keselamatan Wi-Fi – membolehkan anda memilih cara merawat rangkaian yang tidak terjamin dan dipercayai.
   • Rangkaian tidak selamat – mempunyai tiga pilihan berbeza. (Tanya dan sambungkan secara automatik adalah pilihan yang disukai.)
    • Minta menghidupkan VPN
    • Hidupkan VPN secara automatik
    • Tidak buat apa-apa
   • Rangkaian yang dipercayai – membolehkan anda menambahkan rangkaian yang diketahui dan disimpan ke senarai rangkaian yang dipercayai.

Tetapan Aplikasi SecureLine Androd (Bahagian 1

 • Penyelesaian masalah – membuka skrin bantuan dengan soalan dan jawapan untuk mempermudah penggunaan SecureLine VPN.

Tetapan Aplikasi SecureLine Androd (Bahagian 2)

 • Am – tetapan untuk versi aplikasi semasa.
  • Tetapan data – biarkan anda memilih bagaimana data anda dikumpulkan dan digunakan.

Menggunakan Aplikasi SecureLine VPN Android

Setelah kita memeriksa tetapan aplikasi, mari kita melihatnya dalam tindakan. Sambungan pertama kami adalah ke lokasi yang optimum dari kami. Semua yang diperlukan untuk membuat sambungan ini adalah satu ketukan pada butang “Sambung”. Oleh kerana ini adalah sambungan pertama kami ke rangkaian VPN SecureLine, pertama kami harus membenarkannya mewujudkan terowong VPN. Sebaik sahaja kami mengetuk “OK”, proses sambungan selesai.

Sambungan Optimum SecureLine dalam Aplikasi Android

Mengetuk butang “x” memutuskan kita. Mengetuk anak panah ke atas di sebelah ikon negara membuka senarai lokasi pelayan VPN. Perhatikan bahawa lokasi optimum diserlahkan dengan warna biru muda yang menunjukkan bahawa ia adalah lokasi terakhir kami yang dipilih.

Untuk mengubahnya, tatal ke lokasi seperti Belanda, Amsterdam dan ketik di atasnya. Ini secara automatik akan menghubungkan kita ke lokasi baru. Sekali lagi, kita dapat memutuskan dengan tekan “x”. Perhatikan bahawa lokasi Belanda kini diserlahkan.

SecureLine Android App Amsterdam Connection

Perhatikan juga bahawa kita mesti memutuskan sambungan dari perkhidmatan SecureLine sebelum kita dapat menyambung ke pelayan lain. Menyambung ke China, Hong Kong yang mempunyai masa ping lebih lama dari kami memerlukan sedikit lebih lama seperti yang ditunjukkan oleh keadaan dashboard yang menghubungkan. Setelah seketika, lokasi maya kami ke China ditubuhkan dan terjamin. Sekali lagi, memutuskan sambungan memerlukan satu ketukan.

SecureLine Android App Sambungan Hong Kong

Anda dapat melihat dari aplikasi SecureLine Android yang mudah dipasang. Menggunakannya sama mudah. Sebilangan besar butiran teknikal dikaburkan oleh perisian tetapi ia mempunyai beberapa tetapan manual. Menyambung ke pelayan VPN yang terakhir dipilih hanya dengan sekali ketukan. Menukar lokasi maya hanya memerlukan beberapa ketukan. Akhirnya, memutuskan sambungan dari rangkaian dapat dilakukan dengan satu ketukan pada papan pemuka.

Lawati SecureLine

Uji Kelajuan VPN Avast SecureLine

Prestasi keseluruhan perkhidmatan Avast SecureLine dapat diterima. Ujian kelajuan menunjukkan bahawa rangkaian mereka menunjukkan prestasi yang baik. Seperti kebanyakan penyedia VPN, terdapat beberapa kerugian dalam kecepatan Internet ketika menggunakan gateway VPN mereka. Kerugian prestasi sebahagian besarnya disebabkan oleh kos pengiraan yang berkaitan dengan menyulitkan dan menyahsulit semua trafik Internet anda.

Ujian kelajuan SecureLine

Seperti yang anda lihat dari gambar di atas, sambungan yang dienkripsi SecureLine menurunkan kelajuan muat turun ISP asas kami dari 22.74 Mb / s menjadi 20.58 Mb / s. Ini adalah penurunan sekitar 9.5% ke pelayan di Chicago yang merupakan penurunan kelajuan yang dapat diterima. Kehilangan prestasi ini diimbangi oleh keselamatan tambahan yang diberikan oleh enkripsi 256-bit mereka. Keselamatan dan privasi yang ditawarkan di tempat nongkrong kegemaran anda menjadikannya layak untuk kos persembahan.

Kesimpulannya

SecureLine telah berada dalam perniagaan privasi Internet hanya beberapa tahun. Walau bagaimanapun, syarikat induk mereka Avast Software telah menjalankan perniagaan keselamatan komputer sejak tahun 1988. Rangkaian mereka dibina berdasarkan protokol OpenVPN dan IPsec. Ini adalah dua protokol paling selamat untuk VPN. Mereka digunakan bersama dengan perpustakaan OpenSSL untuk infrastruktur rangkaian.

Rangkaian mereka bukan yang terbesar tetapi mempunyai pelayan fizikal di enam benua yang berbeza. Ia mempunyai pelayan di Afrika, Asia, Eropah, Amerika Utara, Oceania, dan Amerika Selatan. SecureLine mempunyai VPN mempunyai pelayan di 34 negara yang berlainan dengan pelbagai lokasi di seluruh Amerika Syarikat dan beberapa destinasi popular lain di Eropah. Rangkaian ini membenarkan lalu lintas P2P di beberapa pelayan mereka tetapi mereka mencatat beberapa data sambungan. Oleh itu mereka mungkin bukan pilihan terbaik untuk pengguna torrent.

SecureLine mempunyai perisian khusus untuk Windows, Mac OS X, iOS, dan Android. Aplikasi mereka mudah dimuat turun dan dipasang. Mereka juga mudah digunakan kerana mereka hanya mempunyai beberapa tetapan yang dapat disesuaikan. Aplikasi Windows dan Android menggunakan OpenVPN untuk menyambung ke rangkaian. Mac dan iPhone menggunakan IPsec bawaan dengan IKEv2 untuk sambungan selamat ke rangkaian Secureline untuk peningkatan keserasian dengan timbunan Apple. Semua pilihan protokol yang mereka sediakan menggunakan penyulitan AES 256 bit. Perisian ini merangkumi perlindungan terhadap kebocoran Internet dan pertanyaan DNS.

Pasukan SecureLine memiliki area dukungan di laman web mereka yang berisi jawaban untuk penggunaan VPN umum, pertanyaan penagihan, dan pertanyaan teknis tingkat rendah. Masalah yang lebih banyak dikendalikan oleh kakitangan teknikal kanan melalui tiket dalam talian atau sokongan telefon 24/7. Sebilangan besar tiket dijawab dalam masa 24 jam. Mereka juga mempunyai blog, forum, dan kehadiran media sosial yang aktif.

Apa yang paling kami sukai mengenai SecureLine VPN:

 • Pelanggan khusus untuk Windows, Mac OS X.
 • Aplikasi mudah alih untuk peranti iOS dan Android.
 • Kebocoran, pertanyaan DNS, dan perlindungan malware.
 • Pengguna baru mendapat akaun percubaan percuma selama 7 hari.
 • Tetamu kami mendapat potongan 20% dari pakej tahunan.
 • Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Idea untuk meningkatkan perkhidmatan:

 • Luaskan rangkaian dengan lebih banyak lokasi.
 • Tambahkan suis kill ke perisian mereka.
 • Tambahkan sokongan sembang ke laman web.

Rangkaian Avast SecureLine mempunyai pelayan di enam benua. Rangkaian mereka mempunyai pelayan di Afrika, Asia, Eropah, Amerika Utara, Oceania, dan Amerika Selatan. Mereka memberikan percubaan percuma 7 hari dan jaminan pengembalian wang 30 hari untuk akaun baru .. Ini akan memberi anda banyak masa untuk menguji perkhidmatan mereka secara menyeluruh. Sekiranya sesuai dengan semua keperluan VPN anda dan anda berpuas hati dengan prestasinya, anda boleh mendaftar dari hanya $ 5.33 sebulan dengan diskaun 20% untuk pakej tahunan.

Lawati SecureLine

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map