Ulasan ExpressVPN 2020

Ulasan ExpessVPN kami menyatakan bahawa mereka adalah salah satu perkhidmatan privasi dalam talian utama dalam industri. Mereka telah berniaga sejak tahun 2009. Mereka beribu pejabat di Kepulauan Virgin Britain di mana tidak ada arahan penyimpanan data seperti yang terdapat di banyak negara lain seperti Australia, Inggeris dan lain-lain. ExpessVPN telah membina rangkaian yang terdiri daripada lebih daripada 3,000 pelayan yang tersebar di 94 negara di seluruh dunia. Sekiranya anda ingin melayari Internet dengan selamat, peribadi dan lebih tanpa nama, ExpessVPN adalah pilihan yang sangat baik.


ExpressVPN

Harga dan Tawaran Istimewa

Perkhidmatan ExpressVPN dijual menggunakan tiga rancangan (ditunjukkan di bawah) yang harganya didiskaunkan mengikut jangka panjang. Syarat ini merangkumi satu bulan, enam bulan, dan 12 bulan. Kadar asas mereka ialah $ 12.95 sebulan. Mendaftar untuk rancangan enam bulan akan menurunkan kos hingga $ 9.99 dan menjimatkan sekitar 23% dari harga bulanan. Tawaran terbaik adalah rancangan 15 bulan dengan hanya $ 6.67 sebulan. Ini akan menjimatkan anda Diskaun 49% harga bulanan yang merupakan nilai yang sangat baik.

Harga ExpressVPN

Pilihan pembayaran

ExpessVPN menawarkan pelbagai cara untuk membayar perkhidmatan mereka. Anda boleh membayar dengan menggunakan kad kredit termasuk Visa, MasterCard, American Express, JCB, dan Diners Club International. Selain itu, mereka juga menerima kad debit Visa: Electron dan Delta.

Pilihan pembayaran ExpressVPN

Sekiranya anda jenis orang yang suka menyimpan semua pembayaran dalam talian mereka di lokasi terpusat, mereka juga akan menerima PayPal. Untuk membantu meningkatkan nama anda dalam talian, ExpessVPN juga menyokong pembayaran menggunakan Bitcoin. Mereka juga menerima pembayaran menggunakan WebMoney, Alipay, UnionPay, Yandex Money, Giropay, iDEAL, SOFORT, Maestro, Interac Online, MINT, FanaPay, dan OneCard melalui PaymentWall.

Tempoh Percubaan Tanpa Risiko

Walaupun ExpessVPN tidak mempunyai percubaan percuma perkhidmatan privasi dalam talian mereka, mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari kepada semua pengguna baru. Ini kerana mereka yakin bahawa setelah anda melihat seberapa pantas dan boleh dipercayai rangkaian VPN mereka, anda pasti ingin terus menggunakannya. Anda mempunyai masa selama 30 hari untuk menguji sepenuhnya rangkaian VPN, sokongan, dan keserasian untuk semua peranti anda tanpa risiko. Anda juga boleh menguji perkhidmatan mereka dengan semua laman web yang ingin anda akses. Ini termasuk laman media streaming yang popular. Oleh itu, anda akan mempunyai banyak masa untuk membuat keputusan pembelian yang tepat.

Sekiranya atas sebab apa pun anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan VPN mereka selama tempoh ini, mereka akan mengembalikan keseluruhan harga pembelian anda. Oleh kerana pengembalian wang ini dibuat dalam dolar AS, jumlahnya mungkin berbeza dengan jumlah asal jika anda membayar menggunakan mata wang tempatan atau Bitcoin. Sebarang permintaan untuk pengembalian wang mesti dibuat dalam masa 30 hari dari tarikh pembelian asal. Bayaran balik yang diberikan selepas ini adalah berdasarkan budi bicara ExpessVPN.

Lawati ExpressVPN

Faedah Perkhidmatan ExpressVPN

Perkhidmatan ExpessVPN memberikan manfaatnya kepada penggunanya seperti berikut:

 • Aplikasi tersuai – pengguna dapat mengakses rangkaian lengkap perisian khas yang mudah digunakan.
 • Peranti yang disokong – Windows, Mac OS X, iOS, Android, dan router.
 • Log – ExpessVPN tidak menyimpan aktiviti atau log sambungan untuk pelanggan mereka.
 • Jaminan – semua rancangan dilengkapi dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.
 • Protokol VPN – anda boleh memilih antara OpenVPN (UDP / TCP), L2TP / IPSec, SSTP, dan PPTP untuk mengamankan lalu lintas Internet anda.
 • DNS terbina dalam – setiap pelayan VPN menjalankan DNS pengetahuan sifar peribadinya sendiri untuk menambahkan privasi dan tanpa nama.
 • Peranti serentak – anda boleh menyambungkan sehingga lima peranti jenis apa pun secara serentak dengan satu akaun.
 • Aplikasi penghala – menggunakan aplikasi penghala akan membolehkan anda menyambungkan peranti yang sebaliknya tidak akan disokong seperti PlayStation, Xbox, dan peranti lain yang menggunakan Wi-Fi.
 • Kunci rangkaian – Pengguna Windows dan Mac OS X mempunyai akses ke kill switch yang membantu melindungi privasi mereka dengan menjaga kebocoran IPv4 dan IPv6.
 • Rangkaian yang dioptimumkan – lebih daripada 1500 pelayan di lokasi yang optimum untuk menyediakan lebar jalur yang tinggi untuk semua pelanggan VPN
 • Sokongan – sokongan sembang langsung tersedia 24 jam sehari, tujuh hari seminggu.

Lokasi Rangkaian dan Pelayan ExpressVPN

ExpessVPN telah berkembang selama bertahun-tahun dan kini merangkumi salah satu rangkaian VPN terbesar di industri ini. Jaringan mereka meliputi setiap benua kecuali Antartika. Ia merangkumi lebih daripada 3,000 pelayan. Pelayan diletakkan secara strategik di 160 lokasi berbeza yang tersebar di 94 negara yang berbeza. Untuk membantu meningkatkan prestasi rangkaian mereka, mereka mempunyai banyak pelayan di banyak lokasi popular seperti Belanda, Amerika Syarikat, Inggeris, Australia, dan tempat-tempat lain.

Mereka mempunyai standard yang ketat untuk pelayan mereka berkenaan dengan keselamatan, kebolehpercayaan, dan kepantasan. Mereka telah membina rangkaian VPN mereka hanya menggunakan pusat data peringkat-1. Oleh kerana itu, rangkaian mereka terdiri daripada lokasi pelayan fizikal dan maya. Sebilangan besar lokasi ExpessVPN mempunyai pelayan fizikal di negara di mana alamat IP didaftarkan. Lokasi fizikal ini merangkumi yang berikut:

 • Amerika
  • Amerika Syarikat: Atlanta, Chicago, Dallas, Denver, Hollywood, Kansas City, Los Angeles, Miami, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Seattle, Tampa, Virginia, Washington DC
  • Kanada: Montréal, Toronto, Vancouver
  • Argentina, Bahamas, Brazil, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, Guatemala, Mexico, Panama, Peru, Venezuela,
 • Asia Pasifik
  • Australia: Brisbane, Melbourne, Perth, Sydney
  • Kemboja, Hong Kong, Jepun, Kirgistan, Malaysia, Mongolia, New Zealand, Singapura, Korea Selatan, Taiwan, Thailand, Vietnam
 • Eropah
  • United Kingdom: Berkshire, Docklands, East London, Kent, London, Maidenhead
  • Jerman: Darmstadt, Frankfurt, Nuremberg
  • Itali: Cosenza, Milan
  • Belanda: Amsterdam, Rotterdam
  • Sepanyol: Barcelona, ​​Madrid
  • Albania, Austria, Azerbaijan, Belgia, Bulgaria, Kroasia, Siprus, Republik Czech, Denmark, Estonia, Finland, Perancis, Georgia, Yunani, Hungaria, Iceland, Ireland, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Moldova, Norway, Poland, Portugal, Romania , Rusia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sepanyol, Sweden, Switzerland, Ukraine
 • Afrika, Timur Tengah, dan India
  • India: Chennai, Mumbai
  • Algeria, Mesir, Israel, Kenya, Kirgistan, Afrika Selatan

Untuk menegakkan piawaian ketat mereka, kadang-kadang perlu menggunakan pelayan maya untuk beberapa negara. Pelayan maya menyediakan alamat IP untuk negara selain dari negara tempatnya berada. Ini merangkumi kurang dari 3% daripada jumlah pangkalan pelayan ExpressVPN. Negara-negara yang memiliki ini (melalui) dan negara yang mereka berikan alamat IP termasuk yang berikut:

 • (melalui Argentina) – Uruguay
 • (melalui Belanda) – Andorra, Armenia, Belarus, Bosnia dan Herzegovina, Isle of Man, Jersey, Liechtenstein, Macedonia, Malta, Monaco, Montenegro, Turki
 • (melalui Singapura) – Bangladesh, Bhutan, Brunei, Indonesia, Laos, Macau, Myanmar, Nepal, Pakistan, Filipina, Sri Lanka
 • (melalui United Kingdom) – India

Rangkaian ExpessVPN menyokong protokol OpenVPN (UDP / TCP), L2TP / IPSec, SSTP, dan PPTP. Secara lalai ia memilih protokol terbaik untuk anda. Ini memudahkan mereka yang mempunyai pengetahuan teknikal terhad untuk menggunakan perkhidmatan mereka. Bagi mereka yang mempunyai kepakaran teknikal yang lebih banyak, mereka juga membolehkan anda memilih protokol anda sendiri supaya anda dapat mengawal lebih banyak sambungan VPN anda. Ia tidak menyekat trafik Torrent atau P2P.

Perkhidmatan mereka menyokong pelbagai sistem operasi termasuk Windows, Mac OS X, Linux, iOS, dan Android. Ini memungkinkan untuk digunakan pada berbagai pilihan perangkat termasuk PC Windows, Mac OS X, laptop, dan tablet, iPad, iPhone, perangkat Android, dan router. Menggunakan aplikasi penghala memungkinkan untuk menyokong sejumlah besar peranti Wi-Fi termasuk PlayStation, Xbox, dan kotak streaming lain.

Lawati ExpressVPN

ExpressVPN dan Privasi Dalam Talian Anda

ExpessVPN adalah salah satu daripada beberapa perkhidmatan keselamatan yang telah menulis semula Dasar Privasinya dalam Bahasa Inggeris yang mudah difahami. Ini telah membolehkan mereka meningkatkan ketelusan. Mereka mahu semua orang memahami apa maklumat yang mereka lakukan dan tidak kumpulkan, bagaimana ia dikumpulkan, dan bagaimana ia disimpan.

Apa yang Tidak Disimpan oleh ExpressVPN

ExpessVPN mempunyai polisi pembalakan yang ketat berkaitan dengan sambungan dan log aktiviti anda semasa menggunakan perkhidmatan mereka. Petikan dari dasar privasi menyatakannya sebagai berikut:

Kami tidak mengumpulkan log aktiviti anda termasuk tidak mencatat sejarah penyemakan imbas, destinasi lalu lintas, kandungan data, atau pertanyaan DNS. Kami juga tidak pernah menyimpan log sambungan, yang bermaksud tidak ada log alamat IP anda, alamat IP VPN keluar anda, cap waktu sambungan, atau tempoh sesi.

Apa Yang Disimpan ExpressVPN Dari Rangkaian VPN Mereka

Mereka mengumpulkan beberapa maklumat tanpa nama untuk tujuan diagnostik dan penyelenggaraan. Walau bagaimanapun, anda boleh menyisih dari aplikasi ini. Selain itu, mereka mencatat beberapa statistik penggunaan tidak peribadi. Berikut adalah beberapa petikan dari dasar privasi mereka yang menerangkan apa yang mereka simpan dan bagaimana ia digunakan:

Kami mengumpulkan maklumat mengenai sama ada anda berjaya menjalin sambungan VPN pada hari tertentu (tetapi bukan waktu tertentu), ke lokasi VPN mana (tetapi bukan alamat IP keluar anda yang ditetapkan), dan dari negara / ISP mana (tetapi bukan alamat IP sumber).

Kami mengumpulkan maklumat mengenai jumlah pemindahan data yang anda gunakan.

Dengan kata-kata mereka sendiri, “Kita mungkin tahu, misalnya bahawa pelanggan kami John telah bersambung ke lokasi VPN New York kami pada hari Selasa dan telah memindahkan agregat 823 MB data dalam jangka masa 24 jam.” Pasukan sokongan ExpressVPN menggunakan maklumat ini untuk mengenal pasti masalah sambungan dan membolehkan jurutera mereka mengenal pasti dan menyelesaikan masalah rangkaian.

Jadi, Apa Keputusan Privasi Anda?

Jadi apa maksudnya sebenarnya? Kerana ExpessVPN menggunakan perkongsian alamat IP dinamik, tidak ada tingkah laku khusus yang dapat diberikan kepada John kerana ribuan pelanggan lain juga tersambung ke lokasi yang sama pada hari yang sama. Anda dapat melihat bahawa mereka tidak mengumpulkan data yang berkaitan dengan aktiviti individu tertentu. Seperti ini, jika dipaksa mereka tidak akan mempunyai maklumat yang perlu diberikan mengenai kebiasaan melayari pengguna.

Kami percaya bahawa ini menunjukkan bahawa ExpessVPN memandang serius privasi peribadi anda dan melakukan segala yang mungkin untuk memastikan ia dijauhkan dari tangan pihak ketiga. Pihak ketiga ini boleh merangkumi individu yang berniat jahat, pemerintah yang mengganggu, ISP yang tidak bertanggungjawab, dan lain-lain. Seperti biasa, anda harus memeriksa sendiri dasar privasi mereka.

Lawati ExpressVPN

Melindungi Tanpa Nama Dalam Talian Anda

Tapak Bawang ExpressVPN

Tidak boleh dinamakan secara mutlak dalam talian tetapi anda boleh melakukan beberapa perkara untuk menjadikan diri anda lebih tidak dikenali. Yang pertama adalah menggunakan perkhidmatan VPN yang menghormati privasi dan anonim anda. Seterusnya anda boleh menggunakan rangkaian seperti rangkaian anonimiti Tor. ExpessVPN telah mengembangkan alamat bawang untuk mereka yang ingin atau perlu mengaksesnya dengan lebih tanpa nama. Dengan menyediakan perkhidmatan bawang, mereka menghilangkan pelacakan simpul keluar dan membenarkan pemuatan laman web yang lebih cepat untuk pengguna Tor.

Bayaran Tanpa Nama

ExpessVPN membantu menjadikan anda lebih tidak dikenali sejak awal lagi. Mereka membenarkan anda membayar perkhidmatan mereka menggunakan Bitcoin melalui BitPay. Ini bermaksud bahawa semua yang anda perlukan untuk menggunakan perkhidmatan mereka adalah alamat e-mel.

Perkongsian Alamat IP Dinamik

Selanjutnya seperti semua VPN, ExpessVPN menutupi alamat IP sebenar anda dan memberikan anda satu dari negara yang anda sambungkan. Alamat IP ini dikongsi antara semua pelanggan yang terhubung ke pelayan yang sama di rangkaian mereka. Ini membantu meningkatkan nama anda tanpa nama semasa menggunakan rangkaian VPN mereka. Selain itu, mereka memutarkan alamat IP yang digunakan oleh semua pelanggan untuk menjadikan pengguna mereka lebih tidak dikenali.

DNS Pengetahuan Sifar Dalaman

ExpessVPN menggunakan DNS pengetahuan sifar terbina dalam. Pengetahuan sifar bermaksud bahawa ia tidak menyimpan data peribadi dari aktiviti DNS anda. Setiap pelayan di rangkaian mereka menjalankannya. Oleh itu, apabila anda disambungkan ke perkhidmatan VPN mereka, pertanyaan DNS anda dilindungi oleh protokol penyulitan dan tunneling yang sama yang merangkumi sisa lalu lintas dalam talian anda. Oleh itu mereka dilindungi dari pihak ketiga. Ini membantu untuk melindungi privasi anda dan mengekalkan kerahsiaan dalam talian anda.

Keputusan Tanpa Nama

Seperti yang anda dapat lihat dari ciri-ciri yang digunakan oleh perkhidmatan ExpressVPN, mereka melakukan segala yang mereka dapat untuk membantu menjaga kerahsiaan dalam talian anda. Anda boleh membantu dalam usaha ini dengan memadamkan kuki penyemak imbas anda sebelum anda mengakses perkhidmatan mereka untuk memastikan bahawa mereka tidak terbiasa untuk membuka topeng anda sebelum waktunya.

Apa Yang Boleh Anda Lakukan untuk Meningkatkan Anonim Dalam Talian Anda?

Berikut adalah beberapa perkara yang boleh anda lakukan untuk menjaga kerahsiaan dalam talian anda semasa menggunakan perkhidmatan ExpressVPN:

 • Uruskan kuki penyemak imbas anda dengan bertanggungjawab.
 • Semak imbas dalam mod privasi.
 • Mengamalkan pendekatan e-mel yang disulitkan dari hujung ke hujung seperti ProtonMail.
 • Pasang pelanjutan HTTPS Everywhere untuk penyemak imbas Chrome, Foxfire, Foxfire untuk Android dan Opera.
 • Muat turun pemalam anti pelacak seperti Electronic Frontier Foundation, Privacy Badger, Disconnect, atau Ghostery.
 • Jangan buka e-mel yang tidak diketahui atau akses pautan yang dipendekkan yang tidak anda kenali.
 • Elakkan memasukkan lokasi, alamat e-mel, atau maklumat peribadi anda yang lain untuk barangan “percuma” semasa anda menggunakan Internet.

Ini bukan senarai lengkap. Ia juga mengambil pendekatan yang kurang drastik daripada memutuskan hubungan dengan masyarakat dengan mengambil langkah-langkah seperti membuang telefon anda, menghapus akaun media sosial anda, hanya menggunakan wang tunai, dan lain-lain.

Sekiranya anda benar-benar ingin memaksimumkan anonimiti anda semasa menggunakan perkhidmatan ExpressVPN, anda boleh menggunakan Penyemak Imbas rasmi dan rangkaian Tor yang berkaitan untuk semua penyemakan imbas Internet anda. Walau bagaimanapun, anda harus sedar bahawa pertukaran untuk anonimiti tambahan adalah penurunan ketara dalam kelajuan Internet anda.

Lawati ExpressVPN

Bagaimana ExpressVPN Menjamin Trafik Internet Anda?

Selain menyembunyikan alamat IP dan melipat lalu lintas anda dengan pengguna VPN lain, ExpressVPN juga menggunakan enkripsi untuk melindungi semua lalu lintas Internet anda. Algoritma yang digunakannya merangkumi AES (Advanced Encryption Standard) dengan kekunci 256-bit. Ini adalah penyulitan yang sama yang digunakan oleh banyak negara untuk mendapatkan dokumen rahsia.

Penciptaan Terowong ExpressVPN

Walaupun ExpressVPN membolehkan anda memilih antara protokol OpenVPN (UDP / TCP), L2TP / IPSec, SSTP, dan PPTP, aplikasi mereka lalai menggunakan OpenVPN. Ini dipercayai oleh banyak penyedia sebagai protokol VPN yang paling selamat. Walaupun L2TP / IPSec dan SSTP juga dianggap protokol selamat, kami mengesyorkan agar anda menggunakan OpenVPN melainkan jika masalah sambungan memerlukan anda mengubahnya.

Dari sudut pandangan enkripsi, OpenVPN berfungsi sama dengan TLS dan HTTPS kerana ia menggunakan sijil yang diperakui untuk mewujudkan terowong yang dienkripsi untuk melindungi daripada serangan man-in-the-middle (MitMA). Terowong terenkripsi ini kemudian digunakan untuk memindahkan parameter penyulitan bersama antara komputer anda dan pelayan ExpressVPN yang anda sambungkan. Perkhidmatan ExpressVPN menetapkan terowong ini dengan menggunakan sijil RSA yang sesuai dengan kunci 4096-bit. Ia disahkan menggunakan SHA-512.

Kawal Penyulitan Saluran

Saluran kawalan digunakan untuk memindahkan parameter penyulitan data bersama. ExpressVPN menggunakan AES-256-GCM-SHA384 untuk penyulitan saluran kawalan dengan SHA-256 untuk pengesahan HMAC. Seperti yang kami singgung sebelumnya, AES adalah standard enkripsi yang banyak digunakan dan AES-256 digunakan untuk komunikasi “Rahsia” oleh pemerintah. Galois / Counter Mode (GCM) adalah mod operasi untuk cipher blok kriptografi kunci simetri dengan pengesahan yang telah diterima pakai secara meluas kerana kecekapan dan prestasinya.

Penyulitan Saluran Data

Penyulitan saluran data memastikan bahawa lalu lintas dalam talian anda dienkripsi dan dilindungi dari pihak ketiga semasa bergerak antara komputer dan pelayan rangkaian anda. ExpressVPN menggunakan algoritma penyulitan simetri: AES-256-CBC yang diinisialisasi dengan kunci 256-bit. CBC bermaksud Cipher Block Chaining. Dengan menggunakan CBC, mereka memastikan bahawa setiap mesej berturut-turut bergantung pada pendahulunya. Ini memudahkan untuk mengesan sebarang gangguan pada saluran, tidak kira sekejap.

Rundingan utama dilakukan dengan pertukaran kunci Elliptic Curve Diffie-Hellman (ECDH). Setelah kunci dikongsi dan disahkan, ia digunakan untuk menyulitkan dan menyahsulit semua trafik sesi anda.

Kerahsiaan ke hadapan yang sempurna

ExpressVPN merundingkan kunci baru setiap kali anda menyambung ke perkhidmatan mereka. Sekiranya sambungan berlangsung lebih lama daripada 60 minit, mereka secara automatik merundingkan kunci baru. Ini menjamin bahawa sekiranya seseorang tidak menjejaskan komputer atau pelayan VPN yang anda sambungkan, paling tidak mereka dapat menyahsulit lalu lintas hanya 60 minit. Apa-apa perkara di luar ini tidak dapat difahami kerana dianggap “rahsia maju”.

Keselamatan ExpressVPN: Keputusan

Anda dapat melihat bahawa perisian khusus ExpressVPN telah dirancang untuk memastikan lalu lintas dalam talian anda dengan mengamankannya dengan pelaksanaan OpenVPN yang mantap. Mereka berjaga-jaga daripada serangan MitM. Ia menjamin saluran kawalan dan data dengan algoritma penyulitan dan pengesahan. Akhirnya mereka melaksanakan PFS untuk melindungi lalu lintas Internet anda ke hadapan dan menghadkan sebarang pendedahan sekiranya keselamatan peribadi anda dilanggar. Ringkasnya, semua lalu lintas Internet anda dilindungi dengan selamat semasa menggunakan perkhidmatan ExpressVPN.

Sokongan ExpressVPN

ExpressVPN mempunyai banyak cara untuk mendapatkan jawapan kepada soalan atau masalah yang mungkin anda miliki. Anda boleh menggunakan sembang dalam talian 24/7 mereka untuk mendapatkan jawapan bagi banyak soalan anda. Sekiranya mereka tidak dapat menolong anda atau anda menghadapi masalah sambungan, anda boleh membuat tiket e-mel untuk menyelesaikan masalah anda. Ini akan membolehkan anda memasukkan fail yang dapat membantu pasukan sokongan mereka menyelesaikan masalah anda.

Selain itu, ExpressVPN mempunyai senarai panduan lengkap untuk memasang dan menggunakan aplikasinya, serta memasang perkhidmatan mereka secara manual pada pelbagai jenis peranti. Ia juga mengandungi bahagian FAQ dan penyelesaian masalah. Mereka juga mempunyai akaun blog, Facebook, dan Twitter di mana mereka membincangkan isu-isu baru dan perkara-perkara yang boleh mempengaruhi privasi, keselamatan dan tanpa nama dalam talian anda.

Lawati ExpressVPN

Ulasan Video ExpressVPN

Tonton tinjauan video kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ExpressVPN. Kami memberi anda terlebih dahulu melihat perisian klien Windows VPN mereka dan kelajuan rangkaian mereka. Pelajari cara menggunakan perkhidmatan untuk membantu membuka blokir laman web di negara lain dan melindungi privasi dalam talian anda.

Perisian Pelanggan dan Aplikasi Mudah Alih

Ahli boleh memuat turun aplikasi ExpressVPN terkini untuk Windows, Mac OS X, Linux, iOS dan Android. Sebaik sahaja anda mendaftar untuk akaun, mereka akan menghantar e-mel menyambut anda dengan kata laluan supaya anda dapat masuk ke halaman akaun anda di laman web mereka. Dari sana anda boleh memilih OS anda dan memuat turun aplikasi yang sesuai.

Kami telah menyediakan satu set panduan lengkap untuk pelanggan ExpressVPN. Mereka memperincikan persediaan untuk setiap sistem operasi bersama dengan cara mengkonfigurasi beberapa pilihan yang lebih maju. Saya mendorong anda untuk membaca panduan yang berlaku pada peranti anda setelah anda mendaftar ke ExpressVPN. Anda akan menemui pautan ke setiap panduan di bahagian yang berikut.

Kami akan mulakan dengan tinjauan mengenai ExpressVPN untuk Windows (Panduan Persediaan Windows ExpressVPN):

Pemilihan Lokasi ExpressVPN

Perisian ini sangat senang dilayari. Anda boleh memilih mana-mana lokasi pelayan dari senarai. Anda akan melihat bintang kuning di sebelah Atlanta yang menandakan bahawa ia ditandai sebagai kegemaran. Kami mengesyorkan anda menetapkan beberapa kegemaran untuk akses mudah. Ini menjadikan penyambungan ke rangkaian ExpressVPN lebih pantas. Bercakap mengenai prestasi, pelanggan merangkumi ujian kelajuan. Ujian akan menghasilkan senarai dengan nilai termasuk indeks kelajuan, latensi (ping), dan kelajuan muat turun. Skor indeks kelajuan akan mengarahkan anda ke pelayan terpantas.

Seperti penyedia VPN lain, ExpressVPN akan menentukan pelayan terbaik berdasarkan lokasi semasa anda. Kami menyebutnya kerana kami tahu bahawa beberapa pengguna sering bepergian. Sekiranya anda tergolong dalam kategori itu, maka saya cadangkan anda menjalankan ujian kelajuan bila-bila masa anda pergi ke kawasan lain. Ini akan membantu anda memaksimumkan prestasi. Anda akan dengan cepat menyedari bahawa rangkaian ExpressVPN berfungsi dengan baik dalam hal kelajuan.

Pilihan ExpressVPN

Panduan kami mempunyai lebih banyak butiran tetapi kami ingin menyemak beberapa tetapan dengan cepat. Anda boleh menetapkan klien untuk menyambung menggunakan OpenVPN (UDP atau TCP), L2TP / IPSec, PPTP, atau SSTP. Terdapat juga pilihan lalai untuk membiarkan perisian memilih protokol anda secara automatik. Saya mengesyorkan meninggalkan lalai kecuali anda menghadapi masalah. Ciri lain yang ingin anda pertimbangkan adalah kunci rangkaian. Ia adalah suis membunuh Internet. Anda juga biasanya akan mendengarnya disebut sebagai suis membunuh VPN. Mengaktifkan kunci rangkaian akan melindungi privasi anda dengan menghentikan komunikasi jika VPN jatuh, sehingga ia menyambung semula.

Seterusnya dalam barisan adalah ExpressVPN untuk Mac (Panduan Persediaan Mac ExpressVPN):

Ujian Kelajuan Mac ExpressVPN

Peminat Mac akan melihat tema yang sama antara pelanggan. Sekali lagi anda dapat memilih mana-mana lokasi pelayan dan menyambung ke rangkaian ExpressVPN. Perbezaan terbesar adalah bahawa klien Mac tidak menawarkan ciri suis membunuh VPN. Kami harap ia akan ditambahkan dalam kemas kini yang akan datang. Sehingga itu anda boleh mempertimbangkan untuk menggunakan Kelikatan tetapi memerlukan lebih banyak pengetahuan teknikal.

Kami menyertakan tangkapan skrin ujian kelajuan. Ia adalah sebahagian daripada aplikasi Mac dan Windows. Anda boleh menetapkan klien untuk menyambung secara automatik ke pelayan pilihan anda semasa memulakan. Ia akan memilih protokol secara automatik. Sebagai alternatif anda boleh memilih antara OpenVPN (TCP atau UDP), L2TP, atau PPTP. Kami tidak mengesyorkan menggunakan PPTP kerana tidak selamat. Sekiranya satu-satunya tujuan anda adalah untuk menyekat sekatan geo, lihatlah perkhidmatan MediaStreamer SmartDNS mereka yang disertakan dengan langganan anda.

Pelanggan ExpressVPN Mac

Peminat Mac akan melihat tema yang sama antara pelanggan. Sekali lagi anda dapat memilih mana-mana lokasi pelayan dan menyambung ke rangkaian ExpressVPN. Perbezaan terbesar adalah bahawa klien Mac tidak menawarkan ciri suis membunuh VPN. Kami harap ia akan ditambahkan dalam kemas kini yang akan datang. Sehingga itu anda boleh mempertimbangkan untuk menggunakan Kelikatan tetapi memerlukan lebih banyak pengetahuan teknikal.

ExpressVPN Mac - terowong perpecahan

Kami menyertakan tangkapan skrin ujian kelajuan. Ia adalah sebahagian daripada aplikasi Mac dan Windows. Anda boleh menetapkan klien untuk menyambung secara automatik ke pelayan pilihan anda semasa memulakan. Ia akan memilih protokol secara automatik. Sebagai alternatif anda boleh memilih antara OpenVPN (TCP atau UDP), atau L2TP. Kami gembira melihat ExpressVPN membuang PPTP sebagai pilihan kerana tidak begitu selamat. Sebagai tambahan kepada suis kill VPN, versi terbaru klien ExpressVPN untuk Mac menyokong split tunneling. Ini membolehkan anda memilih sama ada aplikasi melalui VPN atau tidak. Ini sangat berguna untuk laman web yang tidak berfungsi dengan baik dengan VPN. Anda boleh terus berhubung dan mengarahkan aplikasi tersebut melalui sambungan ISP anda daripada VPN. Sekiranya satu-satunya tujuan anda adalah untuk menyekat sekatan geo, lihatlah perkhidmatan MediaStreamer SmartDNS mereka yang disertakan dengan langganan anda.

Sekarang untuk aplikasi mudah alih, kami akan memeriksa ExpressVPN untuk iOS (Panduan Persediaan iOS IPVanish):

Sambungan iOS ExpressVPN

ExpressVPN adalah salah satu aplikasi kegemaran kami untuk iPhone. Anda juga boleh menjalankannya di iPad. Anda akan segera melihat paparan peta. Ini memudahkan anda mencari dan memilih lokasi pelayan berhampiran anda. Sudah tentu anda juga boleh memilih pelayan di negara lain untuk membuka blokir laman web. Aplikasi ini akan mengesyorkan lokasi pelayan untuk anda. Anda boleh menetapkan kegemaran untuk akses mudah pada masa akan datang. Anda juga dapat melihat masa yang tersisa sebelum pembaharuan akaun anda yang seterusnya.

Tidak banyak yang boleh dikongsi di aplikasi iOS. Ia berfungsi sama seperti yang anda harapkan. Mereka yang lebih suka dapat melihat senarai pelayan daripada memilih satu dari peta. Aplikasi ini membahagikan senarai menjadi pelayan, kegemaran, dan semua pelayan yang disyorkan mengikut wilayah – Amerika, Eropah, Africe, Timur Tengah & Asia, dan Asia Pasifik. Pilih antara UDP, TCP, atau IPSec, atau biarkan aplikasi mengurusnya untuk anda. Anda juga dapat menetapkan aplikasi untuk menyambung semula secara automatik sekiranya sambungan anda terputus. Ini akan membantu melindungi privasi anda.

Aplikasi terakhir yang akan kami ulas adalah ExpressVPN untuk Android (Panduan Persediaan Android ExpressVPN):

Proses Sambungan Android ExpressVPN

Walaupun aplikasi iOS lebih bagus untuk dilihat, aplikasi Android berfungsi dengan baik. Tampilan peta tidak ada untuk pengguna Android tetapi anda boleh memilih pelayan dari paparan senarai. Anda dapat melihat masa ping untuk membantu memilih lokasi terpantas. Aplikasi ini menggunakan OpenVPN dan akan membolehkan anda memilih automatik, UDP, atau TCP. Anda boleh menetapkan ciri sambungan automatik untuk membantu melindungi privasi anda. Mudah lupa untuk menyambung ke VPN anda sehingga terlambat. Ini akan membantu menguruskannya untuk anda.

Kami berharap dapat melihat kunci rangkaian (suis membunuh VPN) atau ciri setara yang ditambahkan pada aplikasi Mac dan mudah alih pada masa akan datang. Terdapat beberapa ciri lain yang juga menyenangkan seperti pemajuan port dan kemampuan untuk menyambung ke VPN ketika mengenali rangkaian atau laman web yang telah ditetapkan pelanggan. Buat masa ini kami menggunakan IPVanish apabila ciri tambahan ini diinginkan. Jika tidak, saya rasa anda akan cukup senang dengan perisian pelanggan ExpressVPN. Ia direka dengan baik dan mudah digunakan di desktop dan juga mudah alih.

Lawati ExpressVPN

Ujian Kelajuan ExpressVPN

Kami menjalankan ujian kelajuan ExpressVPN menggunakan tetapan protokol lalai. Ini bermaksud semua data dalam talian dienkripsi menggunakan algoritma kekuatan 256-bit. Ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa perkhidmatan ExpressVPN menduduki peringkat sebagai salah satu perkhidmatan terpantas yang telah kami tinjau. Seperti yang dijangkakan, ini adalah kehilangan kelajuan kerana menyulitkan data kami. Walau bagaimanapun, keselamatan tambahan, privasi dalam talian, dan anonimiti yang lebih besar yang disediakan dengan menggunakan rangkaian mereka sangat berbaloi.

Ujian kelajuan ExpressVPN

Seperti yang anda lihat dalam ujian kelajuan kami di atas, kelajuan rangkaian ExpressVPN cepat dan kehilangan kelajuan dari penggunaan perkhidmatan adalah nominal. Hasil kami menunjukkan bahawa menyulitkan sambungan menurunkan kelajuan muat turun kami dari 135.36 MB / s ke 113.11 MB / s ke pelayan di Chicago, IL. Ini adalah kerugian sekitar 16.5%. Hasil serupa diperoleh untuk lokasi lain. Memandangkan kepantasan rangkaian mereka, ini bermakna bahawa walaupun dengan enkripsi kekuatan tinggi, anda akan berpuas hati dengan prestasi anda semasa menggunakan perkhidmatan ExpressVPN.

Kesimpulannya

Perkhidmatan ExpressVPN telah beroperasi sejak 2009. Mereka beribu pejabat di Kepulauan Virgin Britain yang tidak mempunyai arahan penyimpanan data yang ketat. Ia bukan merupakan anggota mana-mana rangkaian yang disebut “mata”. ExpressVPN adalah salah satu perkhidmatan utama dalam industri privasi dalam talian. Mereka telah mengembangkan salah satu rangkaian VPN terbesar.

Rangkaian mereka mengandungi lebih daripada 1500 pelayan yang diedarkan di 94 negara yang berbeza. Ia menggunakan pelayan fizikal dan maya. Hanya sekitar 3% rangkaiannya berdasarkan pelayan maya. Pelayan ExpressVPN tersebar di seluruh benua dunia. Satu-satunya pengecualian ialah Antartika. Mereka menguruskan pelayan di 148 bandar yang berbeza.

Perisian VPN khusus menjadikan perkhidmatan lebih mudah digunakan dengan desktop, komputer riba, dan tablet Windows, Mac, dan Linux. Mereka juga mempunyai aplikasi untuk peranti iOS, Android, dan Amazon Fire. Semua ini adalah default kepada OpenVPN yang boleh dikatakan protokol VPN terbaik untuk kelajuan dan keselamatan. Semua sambungan ke rangkaian mereka dijamin menggunakan cipher kekuatan tinggi (256-bit). Ini menjadikan keselamatan mereka setanding dengan yang digunakan pemerintah untuk melindungi data rahsia.

ExpressVPN tidak menyimpan log sambungan atau aktiviti pengguna VPN mereka. Mereka menyimpan minimum data bukan peribadi untuk membantu penyelenggaraan perkhidmatan. Perkara ini tidak dikongsi dengan mana-mana pihak ketiga. Mereka membenarkan anda membayar perkhidmatan mereka menggunakan pelbagai kaedah termasuk Bitcoin untuk lebih tidak dikenali. Perkhidmatan mereka berkongsi alamat IP yang sama di antara banyak pengguna di pelayan untuk meningkatkan privasi dan tanpa nama individu.

Mereka mempunyai sokongan sembang dalam talian 24/7/365. Kakitangan yang mengendalikan sembang ini berbudi bahasa dan berpengetahuan. Sekiranya mereka tidak dapat menjawab pertanyaan atau masalah anda, mereka akan menyerahkannya kepada seseorang yang dapat. Anda juga boleh membuat tiket e-mel anda sendiri. Secara amnya, memerlukan beberapa jam untuk mendapatkan respons. Mereka mempunyai bahagian sokongan yang luas di laman web mereka. Ini berisi panduan pemasangan, Soalan Lazim, dan banyak jawapan penyelesaian masalah. Mereka juga memiliki blog dan media sosial di Facebook, Twitter, dan YouTube.

Selain layanan VPN, ExpressVPN juga memiliki layanan MediaDreamer SmartDNS untuk mengakses penyedia media streaming dan melewati sekatan geo yang menjengkelkan. Semua ahli mempunyai akses ke perkhidmatan ini. Untuk memanfaatkan ciri tersebut, cukup daftarkan IP peranti yang ingin anda streaming pada tab DNS pada skrin akaun anda di laman web mereka. Anda akan diberi alamat IP pelayan DNS mereka untuk menambahkannya ke peranti anda. Ini boleh didapati di halaman lesen akaun anda di laman web mereka. Ini adalah halaman yang sama di mana anda memuat turun perisian pelanggan mereka.

Perkara yang kami suka mengenai perkhidmatan mereka

 • ExpreesVPN mempunyai perisian desktop khusus untuk Windows, Mac OS X, dan Linux.
 • Mereka mempunyai aplikasi untuk peranti mudah alih iOS, Android, dan Fire.
 • Anda boleh mencuba perkhidmatan tanpa risiko berkat jaminan wang dikembalikan selama 30 hari
 • Anda mendapat akses ke perkhidmatan MediaStreamer mereka yang berfungsi dengan Netflix.
 • OpenVPN adalah protokol lalai untuk semua perisian tersuai.
 • Mereka menolak rancangan jangka panjang.
 • Bitcoin boleh digunakan untuk membeli perkhidmatan mereka.
 • ExpressVPN mempunyai rangkaian yang sangat pantas.

Perkara untuk meningkatkan perkhidmatan

 • Lebih mahal daripada beberapa VPN tetapi anda boleh menggunakan kami Diskaun 49% untuk kupon untuk menyelamatkan.

Matlamat pasukan ExpressVPN adalah untuk memberikan keselamatan, privasi dalam talian kepada pengguna mereka, dan menjadikan mereka sebodoh mungkin. Mereka mempunyai pelayan di setiap benua kecuali Antartica. Anda boleh mencuba rangkaian VPN mereka tanpa risiko kerana mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Ini akan memberi anda banyak masa untuk menguji keserasian, kelajuan dan sokongan mereka. Anda harus mengujinya dengan semua peranti yang selalu anda gunakan. Uji juga dengan semua laman web yang sering anda lawati. Sekiranya anda berpuas hati dengan perkhidmatan ini, anda dapat menikmati VPN tanpa had selama 15 bulan dengan hanya $ 6.67 sebulan.

Lawati ExpressVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map