Ulasan OverPlay 2017

Mari kita mulakan tinjauan OverPlay kami dengan menyatakan bahawa ia adalah penyedia pelbagai aspek. Mereka tidak hanya menawarkan VPN tetapi juga perkhidmatan DNS Pintar. Bagi mereka yang hanya ingin mengakses kandungan yang mungkin dilarang geo daripadanya, Smart DNS adalah pilihan yang sangat baik kerana memberikan kandungan pada kelajuan penuh ISP anda. Sekiranya anda memerlukan enkripsi yang ditawarkan oleh VPN penuh, maka mereka juga mempunyai perlindungan di dalamnya. Perkhidmatan VPN mereka dapat memberi anda alamat maya melalui 650+ pelayan mereka di seluruh dunia sambil memastikan bahawa semua lalu lintas Internet anda disulitkan dengan selamat. Mungkin yang terbaik. aplikasi pelanggan baru mereka menjadikan VPN mudah digunakan oleh sesiapa sahaja.


Overlay

Harga dan Tawaran Istimewa

OverPlay memasarkan perkhidmatan mereka dalam dua pakej yang berbeza. Yang pertama adalah SmartDNS plus VPN dan yang kedua adalah SmartDNS yang berdiri sendiri. Masing-masing dijual menggunakan empat syarat yang didiskaunkan mengikut jangka masa yang panjang. Diskaun yang lebih besar diberikan untuk jangka masa yang lebih lama. Pelan ini merangkumi satu bulan, 3 bulan, 6 bulan, dan satu tahun.

Harga Overlay

Pakej pertama yang ditawarkan OverPlay adalah perkhidmatan SmartDNS yang berdiri sendiri. Sekiranya anda yakin bahawa anda tidak memerlukan penyulitan, mempunyai masalah harga, dan hanya ingin menyahsekat kandungan terhad geo dari tempat lain di dunia, maka SmartDNS yang berdiri sendiri adalah alternatif yang sangat baik untuk anda. Ia mempunyai rancangan harga $ 4.95 sebulan dan $ 49.95 selama 12 bulan. Ini bermaksud anda boleh mendapat akses ke perkhidmatan OverPlay SmartDNS dari hanya $ 4,16 sebulan. Ini adalah penjimatan berjumlah lebih daripada 15% daripada harga SmartDNS bulanan biasa.

Pakej kedua yang akan kita bincangkan merangkumi kedua-dua perkhidmatan SmartDNS plus VPN. Sekiranya anda fikir anda memerlukan penyulitan untuk sebarang alasan, maka anda harus mendaftar untuk pakej gabungan. Ia mempunyai rancangan harga $ 9.99 sebulan dan $ 99.95 selama 12 bulan. Ini bermakna anda boleh mendapat akses lengkap ke kedua-dua perkhidmatan OverPlay dengan hanya $ 8.33 sebulan. Ini adalah penjimatan lebih daripada 16% daripada harga bulanan biasa.

Jadi, apa yang anda dapat dengan $ 8.33 sebulan? OverPlay menawarkan kepada semua pelanggan VPN faedah berikut tanpa mengira rancangan pilihan anda:

 • Perisian VPN khusus percuma untuk Windows dan Mac OS X
 • 2 Sambungan serentak – 1 desktop dan 1 telefon bimbit
 • Lebar jalur dan penggunaan VPN tanpa had
 • IP maya dari lebih daripada 330 pelayan di seluruh dunia
 • Alamat IP yang dikongsi di kalangan pelanggan untuk privasi yang lebih baik
 • Pilihan protokol VPN: OpenVPN, PPTP, L2TP
 • Keupayaan untuk memotong penapisan dan sekatan geo
 • Perlindungan hotspot Wi-Fi daripada penggodam
 • Sokongan VOIP untuk menjimatkan kos jarak jauh
 • 100% keselamatan data dalam talian

Semua pelanggan VPN dan SmartDNS akan mempunyai akses ke:

 • Lebih 200 laman web media streaming melalui perkhidmatan OverPlay SmartDNS dan teknologi JetSwitch revolusioner mereka.
 • Jaminan wang dikembalikan selama 5 hari

OverPlay menawarkan beberapa cara standard untuk membayar perkhidmatan mereka. Kad kredit yang mereka terima adalah VISA, MasterCard, dan American Express. Anda juga boleh membayar menggunakan PayPal yang hanya memerlukan anda memasukkan nama pengguna, kata laluan, dan alamat e-mel. PayPal juga akan membolehkan anda mengurus semua transaksi dalam talian anda dari lokasi pusat.

Tempoh Percubaan Tanpa Risiko

Walaupun mereka tidak mempunyai percubaan percuma, OverPlay tahu bahawa anda akan ingin mencuba perkhidmatan mereka sehingga mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan 5 hari kepada semua pelanggan baru. Ini akan memberi anda masa yang cukup untuk menguji perkhidmatan mereka sendiri. Sekiranya atas sebab apa pun, anda tidak berpuas hati sepenuhnya, mereka akan mengembalikan harga pembelian penuh dari rancangan pilihan anda. Anda mesti meminta bayaran balik ini dalam masa lima hari dari tarikh pembelian. Permintaan yang dibuat lewat dari lima hari dari tarikh pembelian tidak akan dipenuhi.

Rangkaian OverPlay dan Lokasi Pelayan

Rangkaian pelayan OverPlay VPN terus bertambah dalam ukuran selama bertahun-tahun. Rangkaian mereka mempunyai lebih daripada 650 pelayan di 50 negara yang berbeza dengan 10,000 alamat IP yang boleh dikongsi. Mereka mempunyai pelayan di hampir setiap benua besar termasuk Eropah, Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia, Oceania, dan Afrika. Liputan terbaik adalah di Amerika Syarikat, United Kingdom, dan Australia di mana OverPlay mempunyai lebih daripada 650 pelayan. Berikut adalah senarai negara yang dapat anda sambungkan menggunakan OverPlay VPN:

 • Afrika – Mesir, Afrika Selatan
 • Asia – China, India, Israel, Jepun, Arab Saudi, Singapura, Korea Selatan, Turki
 • Eropah – Austria, Belgia, Bulgaria, Kroasia, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Estonia, Finland, Perancis, Jerman, Yunani, Hungary, Iceland, Ireland, Itali, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Belanda, Norway, Poland, Portugal , Romania, Serbia, Sepanyol, Sweden, Switzerland, Ukraine, United Kingdom
 • Amerika Utara – Kanada, Costa Rica, Mexico, Amerika Syarikat
 • Oceania – Australia, New Zealand
 • Amerika Selatan – Argentina, Brazil

Sangat mudah dilihat dari senarai ini bahawa OverPlay mempunyai pelayan di seluruh dunia dan beberapa pelayan pantas di lokasi yang lebih popular seperti Amerika Syarikat, United Kingdom, Australia, dan Belanda, Kanada, dan Malaysia. Jaringan mereka secara lalai terutamanya pada protokol OpenVPN tetapi juga menyokong L2TP / IPSec dan PPTP.

Lawati Overlay

Privasi dan Keselamatan

OverPlay cukup jelas bahawa mereka tidak mencatat lalu lintas atau aktiviti pengguna di rangkaian mereka. Mereka tidak mempunyai dasar privasi yang meluas tetapi apa yang mereka miliki langsung dan langsung. Berikut adalah keseluruhan dasar privasi mereka yang berada di bahagian bawah TOS mereka.

DASAR PRIVASI

Overplay, Inc. tidak mengumpulkan atau mencatat sebarang lalu lintas atau penggunaan perkhidmatan Rangkaian Peribadi Maya.

OverPlay terletak di UK dan tertakluk kepada semua undang-undang dan prosedur perundangan UK. Oleh itu, berdasarkan pernyataan sebelumnya, mereka harus mematuhi perintah kehakiman dari pihak berwajib dan menyerahkan data penggunaan perkhidmatan yang mereka miliki. Namun, nampaknya mereka tidak mencatat lalu lintas atau penggunaan sehingga mereka tidak perlu banyak membalikkan keadaan tersebut.

Apakah jenis penyulitan yang ditawarkan OverPlay kepada pelanggan mereka? OverPlay menerapkan protokol OpenVPN sebagai protokol lalai utamanya dalam kedua-dua klien Windows dan Mac OS X-nya. Cipher yang digunakan untuk pengesahan dan kawalan pelayan TLSv1, cipher TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA, 1024 bit RSA. Data dienkripsi dan didekripsi menggunakan BF-128-CBC cipher yang dimulakan dengan kunci 128 bit. SHA1-160 bit digunakan untuk pengesahan HMAC. Ini bermakna anda sentiasa dapat memastikan bahawa semua lalu lintas Internet anda disulitkan dengan selamat ketika disambungkan ke rangkaian pelayan VPN OverPlay.

Sokongan OverPlay

OverPlay menyediakan sokongan tiket e-mel 24/7 untuk sebarang masalah yang anda hadapi. Sebilangan besar akan dijawab dalam sehari. Sistem tiket rasmi mereka mempunyai templat untuk membantu anda memformalkan dan menjelaskan masalah anda sehingga staf sokongan mereka dapat memberikan jawapan yang anda perlukan. Laman web mereka mempunyai kawasan sokongan yang luas di mana anda dapat melihat persoalan umum dan masalah sokongan yang telah dijawab untuk pengguna lain. Kawasan sokongan juga mempunyai panduan pemasangan dan konfigurasi manual yang ditulis dengan baik untuk semua protokol yang mereka sokong jika anda memutuskan untuk tidak menggunakan klien dan aplikasi perisian tersuai yang mudah digunakan.

Lawati Overlay

Ulasan Video mengenai Overlay

Perisian Pelanggan dan Aplikasi Mudah Alih

OverPlay mempunyai klien VPN khusus untuk Windows dan Mac OS X. Anda boleh memuat turun perisian secara langsung dari laman web mereka. Mulakan dengan mengarahkan kursor ke “Setup” di bahagian menu atas laman web. Kemudian klik pada “Persediaan VPN”. Mereka juga memberikan arahan untuk persediaan SmartDNS dan JetSwitch. Seterusnya, klik pada butang yang sesuai untuk sistem operasi anda. Mereka juga memiliki manual untuk membantu anda mengkonfigurasi Overplay VPN pada Android, iOS, router Tomato, dan router DD-WRT. Kami juga mempunyai satu set panduan lengkap yang tersedia untuk membantu anda memulakannya. Daripada memasukkannya dalam ulasan, kami mempunyai pautan ke panduan untuk setiap sistem operasi di bahagian-bahagian berikut.

Pelanggan Overlay

Sebaik sahaja anda mendaftar untuk akaun, mereka akan menghantar e-mel sambutan dengan nama pengguna dan kata laluan anda supaya anda dapat menyambung ke rangkaian pelayan VPN mereka menggunakan perisian pelanggan pilihan anda.

Kita akan mulakan dengan melihat OverPlay untuk Windows (Panduan Persediaan OverPlay Windows):

OverPlay Windows

Mereka yang menggunakan OverPlay pada masa lalu akan melihat perbezaan besar dalam perisian. Pelepasan Windows v4 direka semula dari bawah ke atas dan ia menunjukkan. Antara muka pengguna mempunyai penampilan yang bersih dan sangat mudah dilayari. Anda boleh menetapkan pilihan sambungan yang akan membantu mengimbangi kelajuan dan keselamatan berdasarkan cara anda merancang untuk menggunakan VPN. Ini bagus kerana anda tidak memerlukan banyak pengetahuan teknikal. Di belakang layar pelanggan akan menggunakan enkripsi tahap yang lebih tinggi apabila anda menggerakkan slaid ke tahap keselamatan dan tahap yang lebih rendah semasa anda meluncur ke arah kelajuan. Ini memberikan keseimbangan yang baik. Lihat panduan persediaan Windows kami untuk maklumat lebih lanjut.

Anda juga akan melihat skrin kedua pada gambar di atas. Di sinilah anda boleh memilih lokasi pelayan. Bersama dengan negara dan kota, layar menampilkan waktu ping untuk setiap lokasi. Anda boleh menyusun mengikut mana-mana lajur. Saya mengesyorkan menyusun masa dengan ping dan mencari nilai terendah. Itu akan memberi anda sambungan terpantas sepanjang masa. Bagi slaid kelajuan / keselamatan, panduan kami mempunyai set lengkap keputusan ujian kelajuan. Prestasi kami dipengaruhi kurang daripada 4% ketika berjalan dalam mod selamat. Kami mengesyorkan anda menyimpan slaid di sisi keselamatan bila-bila masa anda mahukan perlindungan privasi tambahan.

Seterusnya adalah OverPlay untuk Mac (Panduan Penyediaan OverPlay Mac):

Pelanggan Mac OverPlay

Anda akan segera melihat persamaan antara klien Mac dan Windows. Mereka hampir sama yang sangat membantu bagi mereka yang menggunakan sistem operasi gerai. Anda tidak perlu mempelajari dua aplikasi yang berbeza kerana ia berfungsi sama. Sekali lagi anda mempunyai slaid yang mengawal anda untuk memilih antara kelajuan dan keselamatan. Dalam ujian kami, perbezaan prestasi berada di bawah 4% jadi kami mengesyorkan menjalankan klien dalam mod selamat seperti yang disemai di atas.

Skrin senarai pelayan juga kelihatan biasa. Ia mempunyai tampilan yang lebih baik pada Mac, dengan warna bergantian untuk setiap baris. Jika tidak, fungsinya sama. Anda boleh menyusun senarai pelayan mengikut negara, bandar, atau ping. Kami mengesyorkan menyusun dengan ping dan memilih lokasi dengan waktu ping terendah untuk negara yang ingin anda gunakan. Ini mungkin akan memberi anda sambungan terpantas.

Lawati Overlay

Ujian Kelajuan OverPlay

Kami sangat gembira dengan prestasi keseluruhan OverPlay VPN. Anda dapat melihat dari ujian kelajuan di bawah bahawa perkhidmatan mereka menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Seperti yang diharapkan, ada beberapa penurunan kecepatan saat menggunakan jaringan mereka. Ini disebabkan oleh overhead yang disebabkan oleh menyulitkan semua lalu lintas Internet anda. Walau bagaimanapun, kehilangan kelajuan ini kecil dalam hal OverPlay VPN dan berbaloi untuk ketenangan fikiran yang memberikan anda di hotspot Wi-Fi tempatan anda. Ingat bahawa SmartDNS tidak memberi kesan pada kelajuan ISP.

Ujian Kelajuan OverPlay

Seperti yang anda lihat dari gambar di atas, sambungan yang disulitkan OverPlay menurunkan kelajuan muat turun ISP asas kami dari 63.18 Mb / s menjadi 60.93 Mb / s. Ini adalah penurunan kurang dari 4% ke pelayan di Atlanta, GA yang hebat dan salah satu kelajuan terbaik yang kami perhatikan. Kerugian kecil dalam kelajuan sambungan ini sepadan dengan keamanan dan ketenangan fikiran yang ditawarkan dengan dapat menyulitkan semua lalu lintas Internet anda dan membantu melindungi nama anda juga.

Menggunakan Perkhidmatan DNS Pintar Overlay

OverPlay SmartDNS akan membolehkan anda berhubung dengan lebih daripada 200 penyedia media streaming dari mana sahaja di dunia. Apalagi teknologi JetSwitch yang revolusioner mereka akan membolehkan anda menonton kandungan dari pelbagai negara di dunia hanya dengan menukar pelayan DNS anda ke pelayan Turbo DNS mereka. Sesiapa yang melanggan OverPlay mempunyai akses ke perkhidmatan hebat ini. Tidak seperti OverPlay VPN, perkhidmatan DNS Pintar mereka tidak menyulitkan lalu lintas Internet anda sehingga semua pemindahan media streaming berada pada kelajuan penuh ISP anda.

Perkhidmatan mereka hanya berunding dengan penyedia bagi pihak anda semasa fasa berjabat tangan awal anda untuk membantu anda mengatasi sekatan geo sial yang digunakan oleh sebilangan penyedia media streaming. Setelah pengenalan awal ini selesai, semua lalu lintas yang terhasil berada di antara anda dan pembekal. Oleh itu kelajuan sambungan anda secepat mungkin. Seperti yang telah kami nyatakan sebelumnya, semua yang diperlukan untuk mendapatkan perkhidmatan hebat ini adalah langganan OverPlay dan penyetelan semula pelayan DNS pada peranti yang ingin anda streaming.

Apa itu Pelayan DNS?

Bagi anda yang tidak biasa dengan pelayan DNS, pertama-tama fahami bahawa setiap peranti yang menyambung ke internet mempunyai alamat unik yang kami namakan sebagai alamat IP. Alamat ini mempunyai komponen geo yang terpasang di dalamnya sehingga dapat dilacak kembali ke negara ini, ISP yang menerbitkannya, sampai ke orang atau organisasi yang ditugaskannya. Setiap alamat ini sekurang-kurangnya untuk IPv4 mempunyai format nombor seperti ini:

###. ###. ###. ###; di mana # = 0-9.

Komputer dapat membaca nombor ini tetapi kebanyakan orang akan sukar mengingat hanya beberapa nombor tersebut apalagi berjuta-juta yang diberikan kepada pengguna Internet. Kami mengaitkan dengan lebih baik dengan nama kata sehingga kami mengembangkan alamat nama seperti www.vpnfan.com tetapi ingat komputer hanya memahami nombor sehingga komputer tertentu yang kami sebut sebagai pelayan Perkhidmatan Nama Domain (DNS) menerjemahkan nama kata kami ke alamat IP yang difahami oleh komputer. Inilah yang berlaku setiap kali anda memasukkan URL di bar alamat anda. Semua peranti yang berkomunikasi di seluruh Web melakukannya melalui pelayan DNS.

Peranti Sevice DNS OverPlay Boleh Dikonfigurasi Dengan

Overplay SmartDNS berfungsi pada PC, komputer riba, telefon bimbit, tablet, konsol permainan dan juga TV Pintar. Jika benar, mana-mana peranti yang dapat mengalirkan media, menyambung ke Internet, dan tetapan DNSnya yang dapat diubah dapat dikonfigurasi untuk berfungsi dengan layanannya. Senarai peranti yang mereka ada panduan untuk dikonfigurasikan untuk SmartDNS mereka termasuk yang berikut:

 • Komputer – Windows, Mac OS X
 • Peranti mudah alih – Android, iOS
 • Konsol permainan – PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 Wii U
 • Peranti penstriman – Amazon TV, Apple TV, Chromecast, Roku
 • TV Pintar – Samsung
 • Penghala – D-Link, Asus, Linksys, Netgear, 2Wire, Apple AirPort,
  TP-Link, Huawei, DD-WRT

Sekiranya peranti anda tidak ada dalam senarai ini tetapi anda dapat mengubah tetapan DNS untuknya, kemungkinan ia dapat dikonfigurasi untuk menjalankan perkhidmatan OverPlay SmartDNS. Juga, mengkonfigurasi pelayan DNS mereka di penghala anda akan membolehkan semua peranti yang disambungkan ke media mengalirkan media.

Lawati Overlay

Jadi, Apa Yang Boleh Anda Alirkan dan Dari Mana Anda Boleh Menstrimnya?

Kami telah membincangkan apa itu pelayan DNS, bagaimana mereka menolong kami setiap hari ketika kami menggunakan Internet, dan jenis peranti apa yang dapat dikonfigurasi untuk menggunakan DNS Turbo OverPlay. Inilah yang disebut OverPlay sebagai infrastruktur pelayan DNS mereka kerana ia bukan sahaja cepat dan boleh dipercayai tetapi juga menambahkan kemampuan untuk memilih kawasan yang berbeza. Kami akan membincangkan lebih lanjut mengenai perkara itu kemudian apabila melihat teknologi JetSwitch mereka. Selain itu, secara automatik memilih pelayan terdekat dan terpantas ke lokasi anda.

Pertanyaan besar seterusnya ialah dari mana anda boleh mengalirkan dan dari mana anda boleh mengalirkannya. Banyak penyedia media streaming mempunyai kandungan yang hanya dapat diedarkan di negara atau wilayah tertentu kerana perjanjian penggunaan dengan pengeluar atau pengedarnya. Ini bermaksud ia disekat dari negara lain yang bermaksud anda membayar harga penuh untuk pustaka kandungan separa dari beberapa penyedia kandungan yang paling terkenal dan terkenal di dunia seperti Netflix, Hulu, dan BBC iPlayer. OverPlay memanggil pustaka, saluran kandungan terhad ini.

Overplay mempunyai sebilangan besar saluran yang dapat dibuka untuk penggunanya. Berikut adalah senarai yang diatur oleh daerah. Netflix, saluran yang paling popular tidak termasuk dalam senarai ini kerana akan diliputi kemudian.

 • Amerika Syarikat – A&E, ABC (Pergi / Tonton), Keluarga ABC, Berita ABC, Acorn TV, Adultswim, Amazon Instant, Amazon Prime, AMC, Apple Beats 1 Radio, Big Brother USA, Blockbuster Now, Bravo Now, BYUtv, CBS, CBS All Access , CBS Sports Radio, CinemaNow, CNBC, Comedy Central, Crackle, CrunchyRoll, CW Now, Discovery, Disney, Disney Junior, Disney Movies Anywhere, Disney XD, Dramafever, ESPN, Fandor, Food Network, Fox NOW, Fox Sports Go, Fox Bola Sepak, Fungsi, fuboTV, FX, HBO Go, HBO SEKARANG, HGTV, Sejarah AS, HuluPlus, IFC, Radio iHeart, Sepanjang Hayat, TV Logo, Marvel, MaxGo, MGO, MTV US, MLB, MLS – Major League Soccer, NBA, National Geographic, NBC, NBC Sports, NBC Sports Live Extra, NFL Gamepass, NHL GameCenter Live, Nick, Oxygen, Pandora, PBS, PBS Kids, Radio.com, Rhapsody, Sesame Go, Showtime, Slacker, Spotify, Star Trek, Starz , Sundance, Syfy, TBS, TCM, Drama TNT, TruTV, TV.com, Ulive, Sukan Sejagat, Univision Deportes, USA Network, US Open New, USTVNOW, Utopia, Vevo, VH1, Vudu, WWE Network
 • Australia – ABC iView, Channel Eleven, Foxtel Go, Jump-in (Nine Network), NRL, Premier League Pass, SBS (AU), Tenplay, Watch AFL
 • Kanada – CTV, Discovery CA, Funimation, NBA League Pass, Slice, Sportsnet World
 • Denmark – DR.dk, HBO Nordic, ViaPlay Denmark, TV 2
 • Finland – HBO Nordic, ViaPlay Finland, Yle
 • Perancis – 6 Main, Arte, Canal Play, Perancis 1, Perancis 2, Perancis 3, Perancis 4, Perancis 5, Pluzz Perancis, TF1 Perancis
 • Jerman – ARD (Das Erste), Arte, ZDF, Amazon Prime, Sportschau, Watchever, Zattoo DE
 • Ireland – iBox.ie, 3Player
 • India – Sukan Bintang
 • Itali – Rai.IT
 • Jepun – Hulu
 • Mexico – Pas Liga NBA
 • Belanda – NPO, RTL XL, Sport1
 • New Zealand – 3 SEKARANG, Pas Liga Perdana, TVNZ atas Permintaan
 • Norway – HBO Nordic, TV2 Sumo, bermain TV3, ViaPlay
 • Arab Saudi – beIN Sukan
 • Sweden – HBO Nordic, 4Play, ViaPlay
 • Switzerland – Zatoo Swiss
 • Emiriah Arab Bersatu (UAE) – beIN Sukan
 • Inggeris – Radio Mutlak, Amazon Prime UK, BBC iPlayer, BBC iPlayer Radio, BBC Sport, Blinkbox, BT Sports, CBBC Player, Channel 4, Channel 5, Demand5, Eurosport UK, Eurosport Player UK, ITV Players, NBA League Pass, Now TV , Sky Go, Pemain TV, Zattoo UK

Mereka juga mempunyai penyedia media streaming kegemaran di dunia, Netflix yang dilindungi dengan baik. Mereka memungkinkan untuk melihat wilayah kandungan dari 27 negara yang berlainan di dunia. Ini termasuk yang berikut:

 • Argentina, Austria, Australia, Belgia, Brazil, Kanada, Columbia, Denmark, Finland, Perancis, Jerman, India, Ireland, Itali, Jepun, Luxembourg, Mexico, Belanda, New Zealand, Norway, Portugal, Arab Saudi, Sepanyol, Sweden , United Kingdom, Amerika Syarikat.

Kami sekarang telah melihat kandungan media streaming yang dapat dibebaskan oleh perkhidmatan OverPlay SmartDNS untuk anda. Anda masih perlu melanggan sebarang perkhidmatan premium. Anda dapat melihat dengan mudah bahawa ia dapat membuka dunia hiburan yang baru kepada anda yang mungkin akan ditapis. Apa lagi OverPlay boleh melakukan ini hanya dengan beberapa perubahan pada DNS anda dan anda akan dapat menonton filem Netflix kegemaran anda, Hulu, BBC iPlayer, dan kandungan dari negara lain secara serentak menggunakan teknologi JetSwitch yang inovatif.

Lawati Overlay

Apa itu JetSwitch?

JetSwitch adalah teknologi revolusioner OverPlay yang membolehkan anda menonton kandungan media streaming dari pelbagai negara secara serentak. Lebih-lebih lagi anda boleh melakukan ini dari mana saja di dunia berkat infrastruktur Turbo DNS mereka. Untuk mengakses JetSwitch, cukup masuk ke akaun anda di laman web OverPlay. Apabila anda melakukannya, anda akan melihat skrin seperti yang ditunjukkan di bawah. Ini adalah bahagian atas halaman langganan akaun utama anda.

Langganan Akaun OverPlay

Memilih butang “SMARTDNS” berwarna biru akan memunculkan halaman yang serupa dengan yang berikut. Ini adalah halaman kawalan DNS anda dan di sinilah JetSwitch berada.

Gangguan OverDlay SmartDNSMengubah tetapan DNS untuk komputer Windows 7 kami adalah mudah dan langkah-langkahnya diringkaskan di bawah. Sekiranya anda mendapat bar amaran kuning seperti yang kami lakukan, maka klik pada pautan “Semak Lagi”. Sekiranya bar masih berwarna kuning, maka anda perlu mengubah tetapan DNS pada peranti yang anda gunakan. Klik pada pautan “Pelajari Bagaimana”, pilih peranti anda, dan ikuti arahan OverPlay langkah demi langkah untuk mengkonfigurasinya untuk DNS mereka.

 1. Klik pada Permulaan Windows di bar tugas.
 2. Klik pada Panel kawalan di sebelah kanan program yang baru dibuka.
 3. Klik pada Rangkaian dan Internet kategori.
 4. Klik pada Rangkaian dan Perkongsian pautan.
 5. Klik pada Tukar tetapan penyesuai pautan di sebelah kiri tetingkap ini. Ini ditunjukkan dalam gambar di sebelah kiri bawah.
 6. Klik kanan pada sambungan Internet semasa dan klik Hartanah pada senarai juntai bawah. Ini ditunjukkan dalam gambar di sebelah kanan bawah.Menukar Pelayan DNS 1
 7. Nyahpilih Internet Protocol Version 6 (TCP / IPv6).
 8. Pilih Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) dan klik pada Hartanah butang. Ini ditunjukkan dalam tangkapan skrin pertama di bawah.
 9. Tuliskan tetapan DNS semasa supaya ia dapat dipulihkan.
 10. Klik pada Gunakan alamat pelayan DNS berikut yang ditunjukkan pada gambar yang betul.Konfigurasi DNS Windows 7
 11. Masukkan alamat DNS Turbo yang disediakan oleh laman web OverPlay ke Pelayan DNS pilihan dan Pelayan DNS alternatif alamat yang ditunjukkan di atas di sebelah kanan.
 12. Klik butang OK dan but semula komputer.

Setelah anda menghidupkan semula peranti anda dan log masuk ke akaun anda, anda akan melihat gambar seperti yang ditunjukkan di bawah. Perhatikan bar kuning kini telah digantikan oleh bar hijau dengan tanda cek. Ini bermakna peranti anda kini telah disiapkan dengan betul untuk menggunakan perkhidmatan OverPlay SmartDNS.

OverDlay SmartDNS SediaSetelah peranti kita dikonfigurasi dengan betul dengan pelayan DNS OverPlay, mari lihat JetSwitch. Gambar yang menunjukkan bagaimana ia beroperasi ditunjukkan di bawah. Perhatikan terlebih dahulu bahawa OverDlay SmartDNS telah dihidupkan untuk alamat IP kami seperti yang ditunjukkan oleh butang hijau “ON”. Ingat kami mengatakan bahawa JetSwitch akan membolehkan anda mengakses laman web dan menstrim kandungan dari pelbagai negara pada masa yang sama. Penyediaan di bawah ini membolehkan anda menonton Netflix-US, Hulu-US, BeIN Sports dari Arab Saudi, dan Funimation dari Kanada secara serentak. Pada masa yang sama, anda dapat melihat kandungan HBO Nordic dari Denmark, Finland, Norway, atau Sweden. Pilihan adalah milik anda!

OverPlay JetSwitch Beraksi

JetSwitch akan membolehkan anda mengakses kandungan dari lebih daripada 150 Saluran dengan pilihan yang anda tetapkan. Ini juga akan membolehkan anda mematikan SmartDNS untuk saluran individu jika anda perlu, seperti yang dilakukan dengan Amazon Instant dalam contoh di atas. Ini memberi anda kawalan sepenuhnya terhadap kandungan media streaming anda dari banyak penyedia yang paling popular, seperti yang ditunjukkan di atas dan banyak lagi dari seluruh dunia. Ingat, semua yang diperlukan adalah langganan OverPlay dan beberapa minit untuk mengkonfigurasi semula tetapan DNS anda.

Kesimpulannya

OverPlay adalah salah satu VPN pertama yang menawarkan perkhidmatan SmartDNS di industri. Teknologi JetSwitch dan infrastruktur DNS Turbo menjadikan mereka perkhidmatan SmartDNS terbaik yang tersedia hari ini dengan lebih daripada 200 saluran tersedia dan lebih daripada 150 dikawal dalam JetSwitch. Tambahkan fakta ini bahawa mereka menawarkan perkhidmatan VPN pantas dengan lebih daripada 300 pelayan di seluruh dunia dan lebih dari 10,000 alamat IP yang dapat dibaca untuk membantu melindungi privasi anda. Ini bermaksud mereka menawarkan yang terbaik dari kedua-dua dunia, internet tanpa sensor dengan privasi dan keselamatan yang tersedia jika anda memerlukannya.

Mereka menawarkan aplikasi perisian khusus untuk Windows dan Mac OS X. Aplikasi ini mudah dipasang. Mereka mudah digunakan dan memerlukan pengetahuan teknikal yang sangat sedikit dari pelanggan OverPlay. Dengan hanya beberapa klik tetikus, anda boleh disambungkan ke salah satu pelayan VPN mereka. Semudah memilih lokasi pelayan yang anda inginkan dan mengklik butang sambung. Putus sambungan lebih mudah, cuma klik putuskan sambungan.

OverPlay menyediakan tutorial manual dan panduan penyediaan visual untuk menyambung ke perkhidmatan VPN mereka menggunakan router Windows, Mac OS X, Android, iOS, dan DD-WRT dan Tomato. Mereka juga menyediakan panduan penyediaan untuk mengkonfigurasi SmartDNS mereka dengan berbagai peranti yang berbeza termasuk PC, komputer riba, telefon bimbit, tablet, konsol permainan, dan bahkan TV Pintar. Sekiranya peranti anda membiarkan anda menukar DNS, mereka mungkin dapat membantu anda mengkonfigurasinya untuk perkhidmatan mereka. Sokongan mereka bermula dengan pangkalan data Soalan Lazim yang luas dan meluas ke sistem tiket e-mel 24/7/365 dengan jawapan yang disediakan berdasarkan asas kedatangan pertama.

Perkara yang paling kami sukai mengenai perkhidmatan ini:

 • Mereka mempunyai perkhidmatan SmartDNS terbaik yang ada sekarang
 • JetSwitch mereka akan membolehkan anda menonton kandungan streaming dari pelbagai negara secara serentak.
 • Mereka mempunyai aplikasi yang mudah digunakan untuk Windows, Mac, iOS, dan Android.
 • Mereka menawarkan sambungan pelayan yang sangat pantas dari hampir di mana sahaja di dunia
 • Mempunyai jaminan wang dikembalikan selama 5 hari tanpa had.
 • Mereka mempunyai harga yang kompetitif dan menawarkan potongan untuk pakej jangka panjang.

Idea untuk meningkatkan perkhidmatan:

 • Tambahkan pembayaran bitcoin
 • Tambahkan sokongan sembang langsung

OverPlay mempunyai rangkaian VPN yang besar yang merangkumi pelayan di hampir setiap benua utama termasuk Eropah, Amerika Utara, Amerika Tengah dan Selatan, Afrika, dan Oceania. Ini memiliki beberapa kecepatan terpantas yang telah kita lihat untuk perkhidmatan VPN. Mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan 5 hari jadi anda akan mempunyai banyak masa untuk menguji perkhidmatan mereka sendiri dan melihat bagaimana kinerjanya untuk anda. Beri ujian OverPlay VPN dan lihat apa pendapat anda. Alami pengembangan hiburan dalam talian anda dengan mencuba perkhidmatan SmartDNS mereka. Sekiranya anda menyukai prestasi VPN mereka dan menikmati menggunakan SmartDNS mereka untuk menonton beberapa filem kegemaran anda, rancangan baru, atau komedi yang mungkin tidak anda miliki, anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses tanpa had hanya dengan $ 8.33 sebulan.

Lawati Overlay

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map