Mari kita mulakan tinjauan VPN Unlimited kami, perkhidmatan VPN yang ditawarkan melalui KeepSolid dengan menyatakan bahawa ia dapat digunakan di hampir semua platform perisian untuk membantu anda melindungi privasi dalam talian anda. Ini termasuk Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows phone, dan Linux. Ia bahkan mempunyai sambungan untuk Chrome dan Firefox dan panduan untuk menggunakannya dengan perisian dan peranti lain. Perkhidmatan VPN Unlimited menawarkan pelbagai rancangan harga untuk menampung pelbagai anggaran pelanggan. Ini termasuk pelan waktu seumur hidup pembayaran terhad, satu masa. Perkhidmatan mereka akan memberi anda akses ke lebih dari 300 pelayan di 50+ lokasi di seluruh dunia. Oleh itu, VPN Unlimited akan membolehkan anda melayari Internet dengan selamat dari hampir mana sahaja di dunia dan juga membantu melindungi privasi dalam talian anda.

Harga dan Tawaran Istimewa

VPN Unlimited menawarkan enam rancangan harga berbeza untuk perkhidmatan VPN asas mereka. Ini adalah seperti berikut:

 • Rancangan Percutian (Pelan 7 hari) – $ 1,99 setiap 7 hari;
 • Rancangan Ekonomi (rancangan bulanan) – $ 4.99 / bulan;
 • Pelan Piawai (Pelan 3 bulan) – $ 3.00 / bulan, dikenakan bayaran sebanyak $ 8.99 setiap 3 bulan;
 • Pelan Profesional (rancangan tahunan) – $ 2.08 / bulan, dikenakan bayaran sebanyak $ 24.99 setahun;
 • Pelan Premium (Pelan 3 tahun) – $ 1,94 / bulan, ditagih sebanyak $ 69,99 setiap 3 tahun;
 • Pelan Infiniti (pelan masa terhad pada November 2016) – $ 129,99 sebagai pembayaran sekali sahaja.

Harga VPN Tanpa Had

Seperti yang ditunjukkan oleh gambar di atas, pelanggan VPN Unlimited menerima potongan harga yang lebih besar untuk rancangan jangka panjang. Semua rancangan merangkumi faedah berikut:

 • Lebar jalur tidak terhad – trafik Internet tanpa had yang pantas.
 • Akses ke perkhidmatan VPN Tanpa had pada pelbagai peranti – anda boleh mendaftar sehingga 5 peranti dalam satu masa.
 • Akses ke seluruh dunia – lebih daripada 300 pelayan di 50+ lokasi.
 • Perlindungan Wi-Fi awam – privasi dan keselamatan terhadap penggodam di hotspot Wi-Fi awam tempatan.
 • Penapisan pintasan – dari firewall kerajaan dan tempatan.
 • Akses kandungan terhad geo – tingkatkan pengalaman menonton dalam talian anda
 • Akses ke VPN Tidak terhad dari hampir semua peranti – perkhidmatan ini mempunyai perisian untuk telefon Windows, iPhone, iPod dan iPad, serta Mac OS X, Windows, dan bahkan Linux.
 • Jaminan wang dikembalikan – wang dikembalikan selama 7 hari jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan mereka.

Lawati VPN Tanpa Had

Pelanjutan Pelan Tanpa Had VPN

Sebagai tambahan kepada perkhidmatan asas mereka, tinjauan VPN Unlimited kami menunjukkan bahawa mereka juga menawarkan pelanjutan pelan berikut:

 • Pelayan peribadi – Ini memberi anda akses ke pelayan peribadi anda sendiri di lokasi terpilih di seluruh dunia yang boleh digunakan untuk transaksi perniagaan dalam talian yang selamat atau permainan tanpa kelewatan. Pelan merangkumi:
  • Bulanan – $ 14.99 / bulan;
  • Tahunan – $ 12.50 / bulan, dibilkan setiap tahun;
  • Seumur hidup – Bayaran sekali sebanyak $ 499.99.
 • Alamat IP peribadi – Ini membolehkan anda mendapat akses ke alamat IP bersih yang tidak dikongsi yang dapat memberikan beberapa kelebihan pelayan peribadi dengan harga yang lebih murah. Pelan merangkumi:
  • Bulanan – 9.99 / bulan;
  • Tahunan – $ 8.33 / bulan, ditagih setiap tahun.
 • Peranti tambahan – Ini membolehkan anda menambahkan lebih banyak peranti serentak ke dalam rancangan asas anda. Bergantung pada keperluan anda, anda boleh membeli rancangan bulanan atau tahunan seperti berikut:
  • Bulanan – Satu peranti, $ 0.99 / bulan; lima peranti, $ 4.99 / bulan; atau sepuluh peranti, $ 9.99 / bulan.
  • Tahunan – Satu peranti, $ 0.25 / bulan; lima peranti, $ 1.25 / bulan; atau sepuluh peranti, $ 2.50 / bulan.

Begitu juga dengan rancangan VPN asas, diskaun yang lebih besar ditawarkan pada pelanjutan rancangan jangka panjang.

Penawaran Produk Tambahan

Selain itu, tinjauan VPN Unlimited kami mendapati bahawa syarikat induk mereka, KeepSolid menyediakan sekumpulan produk yang merangkumi Wi-Fi Hotspot Protector, Network Tools, Photo Transfer Wi-Fi, Private Browser, dan To Do To Checklist. Penyemak Imbas Peribadi boleh dimuat turun secara percuma dan digunakan dengan VPN Tanpa Had untuk membantu meningkatkan privasi dalam talian anda. To Check Check To Do adalah pengurus tugas yang akan membolehkan anda berkongsi tugas anda dengan selamat melalui orang lain melalui sambungan terowong yang disulitkan. Ia dapat digabungkan ke dalam suite dengan VPN Unlimited menggunakan paket berikut:

 • Profesional (rancangan tahunan) – $ 2.83 / bulan, ditagih $ 33.99 setiap tahun;
 • Premium (Pelan 3 tahun) – $ 1,99 / bulan, ditagih $ 69,99 sekali.

Kami mengesyorkan agar jika anda melanggan Premium mereka (paket 3 tahun), anda membeli rangkaian paket kerana ia adalah harga yang sama dengan perkhidmatan VPN Unlimited sehingga anda pada dasarnya mendapatkan pengurus tugas Senarai Periksa yang Boleh Dilakukan secara percuma. Pautan ke lebih banyak maklumat mengenai semua produk ini boleh didapati di laman web VPN Unlimited.

KeepSolid menyediakan pelbagai cara untuk membeli langganan VPN Unlimited anda, termasuk Bitcoin, PayPal, Amazon, dan kad kredit (Visa / MasterCard). Pembayaran menggunakan PayPal akan memudahkan anda menyimpan semua pembayaran dalam talian anda di lokasi pusat. Membayar dengan Bitcoin akan membolehkan anda kekal lebih tanpa nama.

Tempoh Percubaan Bebas Risiko

VPN Unlimited menawarkan percubaan percuma 7 hari yang diaktifkan semasa anda mendaftar untuk salah satu rancangan berbayar mereka. Ini bermaksud jaminan wang dikembalikan selama 7 hari. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan mereka dan anda membatalkannya dalam tujuh hari pertama penggunaan, mereka akan memberi anda pengembalian wang penuh dari harga pembelian anda. Kaedah yang digunakan untuk mengembalikan wang anda akan bergantung pada kaedah yang anda gunakan untuk membuat pembelian asal. Lebih banyak maklumat mengenai ini boleh didapati di TOS mereka.

Lawati VPN Tanpa Had

VPN Lokasi Rangkaian dan Pelayan Tanpa Had

VPN Unlimited menyediakan akses ke lebih daripada 300 pelayan di lebih dari 50 lokasi. Ini tersebar di lebih daripada 40 negara di seluruh dunia. Mereka mempunyai beberapa lokasi di banyak negara utama seperti Australia, Kanada, India, Rusia, Amerika Syarikat, dan Inggeris. Senarai lengkap kawasan dan negara yang VPN Unlimited mempunyai pelayan seperti berikut:

 • Amerika Utara
  • Kanada, Mexico, Panama, Amerika Syarikat
 • Amerika Selatan
  • Brazil, Chile
 • Eropah
  • Austria, Bulgaria, Republik Ceko, Denmark, Finland, Perancis, Jerman, Islandia, Ireland, Isle of Man, Itali, Lithuania, Luxembourg, Belanda, Norway, Poland, Romania, Rusia, Sepanyol, Sweden, Switzerland, Ukraine, Amerika Kerajaan,
 • Asia, Afrika, dan Pasifik
  • Australia, Hong Kong, India, Israel, Jepun, Malaysia, Korea Selatan, Singapura, Afrika Selatan, Thailand, Turki

Privasi dan Keselamatan

Tinjauan VPN Unlimited kami mendapati bahawa mereka tidak mencatat lalu lintas web tertentu dari pengguna mereka. Ini bermakna mereka tidak melakukan carian atau laman web tertentu yang dikunjungi di perkhidmatan VPN mereka. Tetapi mereka tetap melacak beberapa data meta seperti yang ditunjukkan dalam petikan berikut dari halaman privasi mereka.

KeepSolid Inc. TIDAK mengumpulkan dan mencatat aktiviti pengguna semasa menggunakan perkhidmatan VPN mereka, kecuali jumlah lalu lintas web untuk setiap sesi dan tarikh sesi, untuk memaparkannya di kabinet web pengguna dan dalam aplikasi klien VPN. KeepSolid Inc. juga menyimpan maklumat yang dienkripsi mengenai jumlah peranti yang disambungkan untuk setiap akaun, kerana jumlah maksimum yang dibenarkan adalah terhad. Maklumat ini dapat dinilai di Pejabat Pengguna, di mana mana-mana pengguna boleh menghapus peranti mereka dari akaun mereka.

VPN Unlimited juga mempunyai Warrant Canary yang mereka panggil Transparency Report di mana mereka mengemas kini status semasa. Laporan ini mengemas kini permintaan pemerintah untuk mengungkapkan permintaan maklumat setiap suku tahun. Pada 1 September 2016, tidak ada permintaan informasi pengguna VPN Unlimited yang terjadi.

VPN Unlimited menggunakan protokol OpenVPN dengan port UDP pada Android dan Windows, dan platform Linux yang menggunakan algoritma AES-256 dengan pengesahan SHA-1. Jabat tangan awal adalah melalui RSA-1024. Platform Mac OS X dan iOS menggunakan IKEv1 dengan penyulitan yang dikendalikan oleh IPsec terbina dalam menggunakan algoritma AES-CBC-128 yang kuat.

Di samping itu, VPN Unlimited menawarkan lapisan penyulitan tambahan dan penyamaran data untuk persekitaran terhad. Mereka memanggil pilihan ini KeepSolid Wise. Ini adalah peluasan protokol yang membantu pengguna untuk masuk ke dalam firewall secara diam-diam. Ini akan memastikan sambungan VPN anda tidak dapat dikesan dan kemungkinan pendarahan ISP. Ini berfungsi dengan menghantar trafik VPN melalui port HTTPS TCP 443 standard. Ini tersedia untuk peranti iOS 9 atau lebih baru, Android, Windows, dan Linux dan disyorkan untuk pelanggan yang tinggal di atau mengunjungi China, UAE, Arab Saudi, Rusia, Indonesia, India, Turki, Syria, atau Iran.

Lawati VPN Tanpa Had

Sokongan Tanpa Had VPN

VPN Unlimited menawarkan sokongan tiket e-mel 24/7 untuk sebarang masalah yang mungkin anda hadapi. Sebilangan besar tiket sokongan dijawab dalam beberapa jam. Bentuk sokongan mereka cukup asas. Ini membolehkan anda memasukkan nama, alamat e-mel, keterangan masalah anda, dan melampirkan sebarang bahan sokongan. Mereka juga mengekalkan pangkalan data FAQ yang boleh anda lihat untuk melihat apakah masalah anda telah diselesaikan. Akhirnya, mereka mempunyai beberapa manual pemasangan dan pengguna yang sangat baik untuk perkhidmatan VPN mereka untuk pelbagai platform OS.

Ujian Hands-On VPN Tanpa Had

Perkhidmatan VPN Unlimited menyokong iOS, Android, Mac OS X, Windows, Linux, Windows Phone, dan Apple TV. Ia bahkan mempunyai pelanjutan pelayar untuk Firefox dan Chrome. Kami akan melihat lebih dekat beberapa perkara di bahagian ini.

Bersambung menggunakan Windows Client

Pelanggan mandiri VPN Tanpa had menyokong Wndows XP SP3 ke atas. Ia boleh dipasang dari laman muat turun laman web VPN Unlimited. Dari halaman ini, pilih “Windows” dan kemudian klik pada butang “Berdiri Sendiri” di halaman yang dihasilkan untuk memuat turun fail pemasangan klien ke mesin anda. Jalankan fail ini sebagai pentadbir untuk menyelesaikan proses pemasangan.

Setelah pelanggan dipasang di komputer anda, anda akan melihat tetingkap ini. Ini adalah papan pemuka pelanggan VPN utama. Menu sebelah kiri pada tetingkap ini akan membolehkan anda melakukan perkara berikut:

 • Paparkan senarai pelindung yang boleh anda sambungkan.
 • Lihat tetapan rangkaian akaun anda.
 • Akses media sosial dan sokongan untuk perkhidmatan VPN Tanpa had.
 • Kaji langganan semasa anda dan perbaharui atau ubahnya.

VPN Tanpa Had Windows

Bahagian atas tetingkap ini mempunyai suis togol (AKTIF atau NONAKTIF) untuk menyambung atau memutuskan sambungan dari perkhidmatan VPN, menunjukkan keadaan sambungan semasa dan alamat IP yang berlaku (IP Sebenar dan IP Maya) bergantung jika anda disambungkan ke VPN pelayan. Memilih “Pelayan” dari menu sebelah kiri menghasilkan tetingkap berikut.

Pelayan VPN Tanpa Had

Dari tetingkap di atas, anda boleh memilih pelayan VPN yang anda inginkan dan menyambungkannya menggunakan butang togol. Sebagai alternatif, anda hanya boleh mengklik dua kali pada lokasi pelayan VPN untuk membuat sambungan. Sekiranya anda memilih “Optimal”, klien akan menghubungkan anda ke pelayan terdekat / terpantas ke lokasi semasa anda. Mereka juga merupakan tetapan untuk menghubungkan anda ke pelayan untuk mengalirkan kandungan media dalam talian kegemaran anda. Juga kerana tidak semua pelayan dapat digunakan untuk P2P, tetingkap ini juga menggambarkan mereka yang dapat dengan menunjukkan kata torrents dengan garis melaluinya di samping pelayan yang tidak dapat.

Memilih “Akaun” dari menu sebelah kiri menghasilkan tetingkap berikut yang akan membolehkan anda mengubah tetapan rangkaian akaun anda. Tetingkap ini akan membolehkan anda menghidupkan atau mematikan tetapan berikut:

 • KeepSolid Bijaksana – Ini adalah mod siluman yang berguna untuk mengelakkan firewall institusi seperti Great Firewall of China dan memotong pintasan di banyak negara lain.
 • Hentikan kebocoran DNS – Ini akan mengarahkan pertanyaan carian Internet melalui klien DNS dalaman VPN Tanpa had.
 • Membaiki sambungan – Ini dapat digunakan untuk memperbaiki masalah sambungan pelanggan.

VPN Tetapan Rangkaian Windows Tanpa HadSeperti yang ditunjukkan oleh tangkapan skrin ini, klien VPN Unlimited untuk Windows mudah digunakan. Hanya diperlukan beberapa klik untuk memilih tetapan rangkaian, lokasi pelayan yang anda mahukan, dan kemudian sambungkan ke perkhidmatan VPN. Memutuskan sambungan lebih mudah. Hanya menukar sambungan. Anda kemudian boleh memilih pelayan lain untuk disambungkan.

Lawati VPN Tanpa Had

Bersambung menggunakan Aplikasi Android

Aplikasi VPN Unlimited serasi dengan Android 4.0 dan lebih tinggi. Itu dapat dipasang dari halaman unduhan di laman web mereka dengan memilih “Android”. Mengklik “Muat turun dari Google Play” akan membawa anda ke sana untuk memuat turun aplikasi. Setelah dipasang pada peranti Android anda, anda perlu log masuk menggunakan nama pengguna dan kata laluan log masuk anda. Selepas kata-kata, anda akan melihat skrin sambungan aplikasi utama seperti yang ditunjukkan di bawah. Gambar ini menggambarkan layar dalam mod lanskap dengan menu diperluas ketika disambungkan ke pelayan VPN di India-Delhi.

Seperti yang anda lihat dalam gambar ini, skrin utama adalah peta lokasi pelayan. Mengetuk salah satu lokasi ini akan mengembangkannya seperti yang ditunjukkan. Mengetuk suis di sebelah lokasi di kotak yang diperluas ini akan memulakan proses sambungan. Sebagai pilihan anda juga boleh berhubung menggunakan togol di bahagian bawah layar setelah anda memilih pelayan VPN. Bahagian atas skrin juga menunjukkan lokasi dan alamat IP Maya anda.

Aplikasi Adroid VPN Tanpa Had

Menu yang diperluas diakses dengan mengetuk ikon menu (tiga bar mendatar) di bahagian atas skrin. Ini mempunyai nama akaun anda dan baki masa yang tersisa pada langganan semasa anda. Kemudian ada menu untuk yang berikut:

 • Pusat berita – Skrin ini mempunyai pautan ke akaun media sosial dan menunjukkan jika mesej baru telah diposkan.
 • Maklumat – Memaparkan skrin yang mengandungi pautan ikutan sosial dan pautan ke pelbagai maklumat sokongan.
 • Pembelian – Skrin ini menunjukkan rancangan VPN semasa dan mari anda memperluas tempoh akaun atau langganan anda.
 • Tetapan – Skrin ini yang digambarkan di bawah terbahagi kepada tiga bahagian:
  • ID Akaun – Ini akan membolehkan anda keluar dari aplikasi tetapi anda perlu mengundurkan diri pada saat anda membukanya.
  • Am – Bahagian ini akan membolehkan anda memeriksa statistik VPN, log dan penyahpepijatan sambungan, menyediakan proksi, memilih bagaimana aplikasi menangani penyambungan semula, dan menebus kod.
  • Keselamatan – Bahagian ini akan membolehkan anda mengatur aplikasi sehingga kata kunci selalu diperlukan untuk memulai aplikasi, mengubah kata sandi akun Anda, dan mengatur aplikasi untuk menggunakan mod siluman.

Butang untuk membeli pilihan akaun lain dan log keluar menyimpulkan menu yang diperluas.

VPN Android tanpa hadAnda dapat melihat bahawa aplikasi Android Unlimited VPN semudah digunakan seperti klien Windows. Perbezaan utama adalah bahawa skrin sambungan utama adalah pangkalan peta dan bukannya senarai pelayan. Beberapa ketukan pada peta dan anda boleh menyambung ke pelayan VPN mana pun di rangkaian mereka. Ia juga mempunyai beberapa tetapan pengguna termasuk sambungan mod siluman.

Lawati VPN Tanpa Had

Ujian Kelajuan Tanpa Had VPN

Uji kelajuan kami untuk rangkaian VPN Unlimited menunjukkan bahawa prestasinya baik. Ia sedikit di atas rata-rata yang telah kami uji dari segi perbezaan kelajuan. Seperti yang diharapkan, ada beberapa kehilangan kecepatan karena overhead enkripsi yang diserap dengan menggunakan layanan VPN. Kerugian ini berada dalam nilai yang boleh diterima untuk perkhidmatan VPN Unlimited.

Ujian Kelajuan Tanpa Had VPN

Anda dapat melihat dari gambar di atas, sambungan yang dienkripsi menurunkan kelajuan muat turun ISP asas kami dari 29.15 Mb / s menjadi 25.98 Mb / s. Ini adalah penurunan sekitar 10.8% ke pelayan di Manassas, VA. Ini adalah kerugian yang dapat diterima untuk keselamatan data yang ditawarkan dengan menyulitkan semua lalu lintas Internet anda melalui perkhidmatan VPN Unlimited.

Kesimpulannya

VPN Unlimited adalah perkhidmatan yang disediakan oleh KeepSolid Inc. Ia akan membolehkan anda tetap lebih selamat di rumah dan di hotspot tempatan anda dengan menyulitkan semua lalu lintas Internet anda dan menyalurkannya ke pelayan VPN khusus. Ini akan menjadikannya seolah-olah lalu lintas berasal dari tempat lain. Oleh itu, membantu melindungi privasi dalam talian anda. Rangkaian mereka terdiri daripada lebih 300 pelayan di lebih dari 50 lokasi.

VPN Unlimited berpusat di Amerika Syarikat. Ia tidak mencatatkan laman web atau pertanyaan tertentu daripada pelanggan mereka tetapi menyimpan beberapa maklumat meta untuk penyelenggaraan akaun. VPN Unlimited mempunyai perisian khusus untuk Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows phone, dan Linux. Ini juga mempunyai sambungan aplikasi untuk penyemak imbas Firefox dan Chrome. Perisian mereka mempunyai bilangan tetapan minimum dan mudah digunakan. Beberapa klik tetikus atau ketukan pada skrin peranti anda akan membolehkan anda menyambung ke pelayan VPN di rangkaian mereka.

Semua aplikasinya memberikan penyulitan yang baik. Perisian Windows, Linux, dan Android mereka menggunakan protokol OpenVPN AES-256 dengan pengesahan SHA-1. Ini memberi mereka keseimbangan kecepatan, keselamatan, dan kebolehpercayaan keseluruhan. Mereka mempunyai mod stealth bagi mereka yang perlu memotong firewall dan mengatasi penapisan institusi. Aplikasi Mac OS X dan iOS mereka menggunakan IKEv1 dan IPsec bawaan untuk penyulitan. Mereka menggunakan algoritma AES-CBC-128.

VPN Unlimited juga menyediakan tutorial manual untuk menyambung ke perkhidmatan mereka di pelbagai platform dan sistem operasi. Sokongan mereka bermula dengan perkhidmatan sembang dalam talian. Mereka mempunyai pangkalan data FAQ. Lebih banyak masalah yang terlibat dapat ditangani oleh sistem tiket e-mel 24/7/365 mereka.

Perkara yang paling kami sukai mengenai perkhidmatan ini:

 • Rangkaian mereka pelbagai di seluruh dunia.
 • Mereka menyediakan klien untuk Windows, Mac OS X, dan Linux
 • Mereka mempunyai aplikasi mudah alih untuk iOS, Android dan Windows phone.
 • Alamat dan pelayan IP khas untuk mereka yang memerlukannya.
 • VPN Unlimited mengeluarkan laporan ketelusan setiap suku tahun.

Idea untuk meningkatkan perkhidmatan:

 • Tingkatkan kekuatan penyulitan aplikasi Mac OS X dan iOS mereka.
 • Memendekkan masa sokongan pelanggan mereka.
 • Tambahkan suis kill ke perisian tersuai mereka.

VPN Unlimited mempunyai pelayan rangkaian di kebanyakan benua utama. Mereka mempunyai pelayan di Afrika, Asia, Eropah, Oceania, Amerika Utara, dan Amerika Selatan. Anggota mempunyai akses ke rangkaian VPN pantas. Mereka mempunyai jaminan wang dikembalikan 7 hari supaya anda dapat menguji perkhidmatan mereka sendiri. Cubalah mereka dan lihat apa pendapat anda. Sekiranya anda menyukai kepantasan dan ketenangan fikiran yang ditawarkan oleh perkhidmatan VPN mereka, anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses tanpa had dari hanya $ 4,99 sebulan.

Lawati VPN Tanpa Had

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me