Mari mulakan tinjauan kami mengenai VPN4ALL dengan beberapa latar belakang syarikat. VPN4ALL dilancarkan pada tahun 2009. Laman web mereka dikendalikan dan perkhidmatannya dijual oleh VPN4ALL, Ltd. Rangkaian VPN dimiliki dan ditadbir oleh WebBroadcasting Ltd yang berkantor pusat di Seychelles. WebBroadcasting juga mengembangkan perisian klien VPN4ALL.

Ulasan VPN4ALL

Harga dan Tawaran Istimewa

VPN4ALL menawarkan tiga pilihan akaun. Mereka memiliki rencana dengan penggunaan data bulanan 50 GB, yang lain dengan penggunaan data tanpa had, dan paket ketiga yang difokuskan pada peranti mudah alih. Anggota menikmati akses penuh ke rangkaian pelayan VPN mereka. Tidak ada sekatan pada lokasi pelayan yang boleh anda sambungkan. Salah satu ciri utama yang membantu VPN4ALL menonjol adalah penyertaan alamat IP khusus untuk setiap ahli. Itu boleh membantu untuk beberapa tujuan seperti PayPal, Steam dan poker dalam talian.

Pelan harga VPN4ALL

Seperti yang anda lihat, VPN4ALL kini menawarkan promosi khas dengan potongan sehingga 50% dari syarat tahunan. Sebagai tambahan, VPN4ALL menawarkan pelawat kami potongan 15% dari kitaran penagihan pertama dari sebarang istilah. VPN4ALL menawarkan terma bulanan, suku tahunan dan tahunan. Pendaftaran tahunan adalah tawaran terbaik. Kod kupon untuk memanfaatkan tawaran tersebut adalah vpnfan. Lawati kami VPN4ALL khas halaman dan gunakan kod promo vpnfan semasa proses pendaftaran untuk disimpan.

Semasa anda mendaftar untuk akaun, mereka menawarkan sejumlah pilihan pembayaran untuk anda pilih. Saya suka menggunakan PayPal untuk sebarang perkhidmatan dalam talian kerana anda boleh menguruskan langganan. VPN4ALL menawarkan pembayaran PayPal dan Bitcoin bersama dengan Visa, MasterCard dan American Express.

Tempoh Percubaan Bebas Risiko

Anda harus dapat menguji perkhidmatan VPN untuk benar-benar melihat apakah mereka memenuhi keperluan anda. VPN4ALL memahami perkara itu. Untuk membantu mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari dengan penggunaan hingga 100 MB. Sama ada anda mendaftar untuk tempoh bulanan atau tahunan, anda berpeluang membatalkannya selama 30 hari pertama untuk mendapatkan bayaran balik sepenuhnya.

VPN4ALL

Lokasi Rangkaian dan Pelayan VPN4ALL

Semasa mempertimbangkan penyedia VPN untuk senarai 10 teratas, saya melihat dengan teliti rangkaian mereka. Walaupun tidak sebesar beberapa perkhidmatan lain dalam senarai kami, rangkaian VPN4ALL merangkumi berbagai wilayah di seluruh dunia. Sisi lain dari rangkaian adalah prestasi yang baik untuk VPN4ALL. Anda dapat melihat bagaimana prestasi mereka dalam ujian kelajuan kami kemudian dalam semakan.

VPN4ALL mempunyai pelayan di Belgium, Kanada, Republik Czech, Denmark, Estonia, Finland, Perancis, Jerman, Hong Kong, Hungaria, Ireland, Itali, Jepun, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Moldova, Belanda, Norway, Panama, Poland, Portugal, Romania, Rusia, Seychelles, Singapura, Sepanyol, Sweden, Switzerland, Turki, United Kingdom dan Amerika Syarikat..

Privasi dan Keselamatan

Tidak kira seberapa cepat perkhidmatan atau betapa baiknya pelanggan sekiranya mereka tidak dapat melindungi privasi anda dan menjamin sambungan Internet anda. Itu bukan masalah dengan VPN4ALL. Mereka menyatakan dengan jelas dasar pembalakan mereka di laman web ini dan memberikan enkripsi mewah untuk menjamin privasi dalam talian anda.

Inilah kata dasar privasi VPN4ALL demi kata:

Dasar Privasi kami mudah. Kami tidak log dan kami tidak menyimpan data peribadi anda selain dari alamat e-mel yang anda berikan semasa mendaftar. Kami menggunakan Analitis Google untuk menganalisis lalu lintas kami tetapi kami tidak menyimpan data peribadi. Oleh kerana syarikat induk kami berada di luar pesisir, tidak ada undang-undang yang mewajibkan kami untuk terus memantau pelanggan kami – jadi kami tidak.

Bahagian lain dari persamaan adalah keselamatan. Anda ingin memastikan penyedia anda menyokong protokol yang diperlukan untuk melindungi privasi anda. VPN4ALL menyokong OpenVPN dan SSTP untuk sistem Windows dan Mac. Mereka memberikan sokongan untuk PPTP, IPSec dan IKEv2 untuk peranti mudah alih iOS dan Android. Dengan pelbagai protokol untuk menyulitkan sambungan, anda dapat merasa lebih selamat menggunakan VPN4ALL.

VPN4ALL

Ujian Hands-On

Sekiranya anda telah membaca ulasan lain maka anda tahu bahawa saya hanya menganggap penyedia VPN dengan perisian pelanggan yang mudah digunakan. VPN4ALL pasti merangkumi perkara itu. Mereka menawarkan pelanggan yang sangat sederhana untuk Windows dan Mac. Bersama dengan aplikasi mudah alih untuk peranti iOS dan Android.

Berhubung dengan Pelanggan VPN Windows

Mari kita perhatikan klien Windows4ALL VPN4.

Pelanggan Windows4ALL Windows4

VPN4ALL mempunyai beberapa lokasi pelayan di negara-negara popular seperti Amerika Syarikat, United Kingdom dan Kanada. Seperti yang anda lihat, pelanggan mempunyai antara muka pengguna yang bagus. Saya membuka menu dropdown pelayan sebelum mengambil tangkapan skrin supaya anda dapat melihat lebih dekat beberapa pelayan mereka. Mereka menyatakan dengan jelas lokasi mana yang membenarkan P2P.

Seperti yang anda lihat, mereka mempunyai beberapa maklumat beserta lokasinya. Dail yang berubah dari hijau ke merah akan memberi anda petunjuk kelajuan. Semua hijau muda bermaksud prestasi terbaik. Ia tidak ditunjukkan pada gambar di atas tetapi jika bintang diganti dengan petir yang bermaksud anda dapat mengharapkan kelajuan terbaik dari lokasi pelayan itu.

Sekiranya anda mengklik Menu – Pilihan, ia akan memunculkan sejumlah ciri yang dapat disesuaikan. Contohnya VPN4ALL menyokong pemajuan port. Sesuatu yang tidak akan anda dapati oleh banyak pembekal. Anda juga boleh menetapkan klien untuk menukar alamat IP anda secara automatik pada selang waktu yang ditetapkan untuk lapisan privasi tambahan.

VPN4ALL

Berhubung dengan Pelanggan VPN Mac

Selain perisian Windows mereka, VPN4ALL juga memiliki klien Mac yang sangat serupa. Anda boleh memuat turun versi terkini dari kawasan ahli laman web mereka. Gunakan klien Mac untuk menyambung ke mana-mana pelayan VPN mereka di seluruh dunia.

Sambung dengan Aplikasi VPN iOS

VPN4ALL menawarkan aplikasi iOS percuma untuk ahli. Anda boleh memuat turunnya dari kedai aplikasi Apple iTunes. Aplikasi mudah alih memerlukan iOS 4.3 atau lebih baru. Ia menyokong iPhone, iPad dan iPod Touch. Aplikasi tidak dioptimumkan untuk iPhone 5.

Aplikasi VPN4ALL iOS

Apabila anda memasang aplikasi iOS VPN4ALL pada iPhone atau iPad anda, ia akan membolehkan anda memilih lokasi pelayan yang diinginkan. Dari sana ia akan mengkonfigurasi profil pada peranti anda untuk menyambung ke pelayan tersebut. Menjimatkan masa yang diperlukan untuk menyiapkannya secara manual.

VPN4ALL

Sambung dengan Aplikasi Android

Mudah untuk menyambung ke VPN4ALL dengan telefon bimbit atau tablet Android anda dengan aplikasinya. Anda boleh memuat turun aplikasi dari Google Play. Pertama, anda memerlukan rancangan mudah alih untuk menggunakan aplikasi. Anda boleh menambahkannya ke pelan 50 GB atau tanpa had. Mereka juga menawarkan pelan mudah alih sendiri. Saya telah menggunakan aplikasi Android dan berfungsi dengan baik.

Aplikasi Android VPN4ALL

Aplikasi Android VPN4ALL juga mempunyai beberapa fitur canggih yang bagus. Ia akan memampatkan data anda yang menjimatkan penggunaan jalur lebar. Perkhidmatan ini juga akan membantu menyekat serangan malware seperti yang anda lihat dalam gambar di atas.

VPN4ALL

Ujian Kelajuan VPN4ALL

Saya menguji VPN4ALL menggunakan OpenVPN yang merupakan protokol paling selamat. Saya menggunakan klien Windows mereka dan bersambung ke pelayan di New York City.

Ujian kelajuan VPN4ALL

Seperti yang anda lihat, terdapat perbezaan kelajuan 50% antara sambungan terus ke ISP saya dan sambungan ke pelayan VPN4ALL di New York. Penyulitan menambah overhead sehingga anda dapat menjangkakan penurunan prestasi. Ini adalah pertukaran untuk tahap privasi yang lebih tinggi. Dengan kelajuan lebih dari 17 Mbps saya dapat dengan mudah mengalirkan perkhidmatan seperti Netflix, Hulu dan HBO GO.

Kesimpulannya

VPN4ALL lebih mahal daripada kebanyakan perkhidmatan dalam senarai 10 teratas kami tetapi mereka tetap menjadi salah satu kegemaran saya. Harganya dibenarkan sekiranya anda mahukan ciri canggih seperti pemajuan port dan perlindungan malware. Mereka juga menyertakan alamat IP khusus yang tidak tersedia dari kebanyakan penyedia teratas. Yang lain menawarkan satu dengan kos tambahan $ 3 hingga $ 5 sebulan. Secara keseluruhan saya rasa VPN4ALL adalah perkhidmatan yang sangat baik.

Perkara yang paling saya gemari mengenai perkhidmatan ini:

  • Perisian pelanggan dan aplikasi mudah alih yang bagus
  • VPN4ALL berada di luar pantai dan tidak menyimpan log
  • Alamat IP khusus sebagai sebahagian daripada rancangan anda
  • 30 hari, jaminan wang dikembalikan 100 MB tanpa risiko
  • Diskaun jangka panjang dan 15% potongan kupon VPNFan

Idea untuk meningkatkan perkhidmatan:

  • Harga lebih rendah pada pelan tanpa had VPN4ALL
  • Tawarkan pelan semua termasuk bukannya membayar tambahan untuk telefon bimbit

Saya seronok menggunakan VPN4ALL dan mencadangkan anda mencuba perkhidmatan ini sendiri. Uji kedua-dua perisian klien desktop. Sekiranya anda menambahkan pelan VPN mudah alih, mereka mempunyai aplikasi iOS dan Android. Pastikan anda menyambung ke lokasi pelayan yang berbeza dan menguji rangkaian pada waktu yang berlainan dalam sehari. Sama seperti yang anda lakukan untuk penyedia mana-mana. Perkhidmatan ini disertakan dengan jaminan wang dikembalikan 100 hari, 100 MB. Tonton had 100 MB pada percubaan kerana mudah untuk meneruskannya. Terutama jika anda memuat turun atau menstrim.

VPN4ALL

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me