Indítsuk el az IPVanish felülvizsgálatát azzal, hogy észrevesszük, hogy ők az egyetlen legfelső szintű VPN-szolgáltató. Ez azt jelenti, hogy irányítják az összes infrastruktúrát, alkalmaznak saját hálózati mérnököket és írnak saját egyedi szoftvert. Ezért harmadik félnek soha nem szabad megérintenie az Ön adatait. Az összes internetes forgalom titkosítva és biztonságosan alagútban van attól az időponttól kezdve, amikor elhagyja az eszközt, amíg el nem hagyja az IPVanish VPN-kiszolgálókat a végső rendeltetési hely felé vezető úton. Az IPVanish munkatársai teljes mértékben ellenőrzik ezt. Ez lehetővé teszi számukra, hogy optimalizálják a folyamatot, és az iparág egyik leggyorsabb VPN szolgáltatását biztosítsák. A magánéletben betöltött 15 éves veteránok csillaghírnévre tettek szert, és professzionalizmusuk, ügyfélszolgálatuk iránti figyelmük és a legújabb technológiák hálózatba történő integrálásának képessége miatt továbbra is az egyik legfontosabb VPN-szolgáltató..

IPVanish

Az IPVanish folyamatosan bővíti és fejleszti kiszolgálói hálózatát a leggyorsabb, legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb VPN-szolgáltatás biztosítása érdekében. Hálózatuk több mint 40 000 IP-címet fed fel több mint 1000 szervernél több mint 60 országban. Ez magában foglalja a hozzáférést szinte minden nagyobb kontinensen, beleértve Európát, Észak-Amerikát, Közép- és Dél-Amerikát, Ázsiát, Afrikát és Óceániát. Valószínű, hogy függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon, gyors és megbízható IPVanish-kiszolgálót találsz a magánélet védelme és az internetes tranzakciók biztonsága érdekében..

Árképzés és különleges ajánlatok

Az IPVanish VPN szolgáltatását egyetlen csomagként, három különféle árszabási tervvel értékesíti. Ezek a tervek egy hónapot, 3 hónapot és egy évet tartalmaznak. Az IPVanish nagylelkűen 57% -ot kínált olvasóinknak az első számlázási ciklusból. Ez azt jelenti, hogy olvasóink egész évben élvezhetik az IPVanish szolgáltatást, mindössze 39 dollárért, ami csak 3,25 dollár havonta. Az egy megtakarítás 73% le a teljes kiskereskedelmi árról, amely évente 143,88 USD.

IPVanish árképzés

Fizet az IPVanish szolgáltatásért

Amint az alábbi képen látható, az IPVanish számos különféle módon fizethet VPN-szolgáltatásáért. Először is elfogadják a legtöbb hitelkártyával történő fizetést. Ezek a kártyák tartalmazzák a Visa, a MasterCard, az American Express, a Discovery és a JCB-t. Elfogadják a Visa bankkártyákat, az Electront és a Deltat is. Ha szeretné online vásárlásait egy központi helyen tartani, akkor a Paypal segítségével feliratkozhatsz. A Bitcoin általi fizetés hozzájárulhat az online névtelenség növeléséhez azáltal, hogy csak érvényes e-mail címet igényel az IPVanish-fiók létrehozásához. Végül, attól függően, hogy hol él, fizethet az Alipay, az iDEAL, a Giropay, a Bolero Bancario, a CashU és mások segítségével.

IPVanish fizetési módszerek

Kockázatmentes 7 napos pénz-visszafizetési garancia

Az IPVanish csapata rájön, hogy a leendő vásárlók tesztelni akarják hálózatát. Ezért minden új felhasználónak 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Ez időt ad arra, hogy teljes mértékben tesztelje az IPVanish hálózat sebességét és kompatibilitását az összes olyan eszközzel és webhellyel, amelyet rendszeresen meglátogat. A VPN-hálózat tesztelése során felmerülő bármilyen kérdése esetén vegye fel a kapcsolatot műszaki támogatással. Ha valamilyen okból nem teljes mértékben elégedett a teljesítményével, az IPVanish visszatéríti az előfizetés teljes vételárat. A visszatérítést a vásárlástól számított hét napon belül kell kérnie.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Mik az IPVanish előfizetés előnyei??

Minden IPVanish felhasználó hozzáférhet a következő előnyökhöz:

 • Egyedi szoftver – Az előfizetők hozzáférhetnek az egyéni VPN-alkalmazásokhoz Windows, Mac OS X, iPhone és iPad, Android készülékekhez és az Amazon Fire TV-hez, hogy bárhonnan csatlakozhassanak VPN-szolgáltatásukhoz..
 • Nincs naplózás – Az IPVanish nem gyűjt és naplózza a VPN-szolgáltatás forgalmát vagy használatát.
 • Egyidejű kapcsolatok – Minden felhasználó egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat egy fiókhoz.
 • Hálózati infrastruktúra – Az IPVanish felhasználók több mint 1000 szerverhez csatlakozhatnak több mint 60 országban, több mint 40 000 IP megosztott címet használva.
 • VPN protokollok – A következő VPN protokollok közül választhat: OpenVPN, L2TP és PPTP. Az iOS alkalmazás az IKEv2-et is támogatja.
 • Biztonságos titkosítás – Az internetes forgalmat 256 bites AES titkosítással védjük és védik.
 • Kockázatmentes garancia – Nem számít, hogy melyik tervet választja, az új előfizetőkre 7 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.
 • Ingyenes NAT tűzfal – Az összes IPVanish-kiszolgáló NAT (Network Address Translation) tűzfalat használ a nyilvános IP-címek megosztására a felhasználók között. Ez elősegíti a magánélet és az anonimitás védelmét. Ezenkívül blokkolja a bejövő forgalmat és megvédi a kívánt kártevőktől és rosszindulatú botoktól az IPVanish szolgáltatás használata közben.
 • Wi-Fi hálózatok – Ön védett a rosszindulatú támadásoktól a kedvenc forróhelyén, utazás közben, valamint a rosszul biztosított szálloda- és repülőtéri hálózatok használata közben.
 • Cenzúrázatlan internet – Mindenkinek hozzáférése van egy nyitottabb és kevésbé korlátozó online élményhez, bárhol is él, vagy üzleti vagy szabadidős célból utazik.
 • SOCKS5 proxy – Azok számára, akiknek szükségük van rá, az IPVanish egy SOCKS5 proxyt biztosít, amely biztonságos közvetítőként működik a számítógép és az Internet számára olyan fejlett technológiákkal, mint az UDP és az IPv6. Ez egy népszerű szolgáltatás a P2P / Torrent felhasználók számára.
 • Más funkciók – Védve lesz a DNS-szivárgások és más adatszivárgások ellen. A VPN kill kapcsoló funkció Windows és Mac OS X alkalmazásokhoz, amelyek privátabbá és névtelenné teszik Önt, miközben hozzáfér az IPVanish hálózathoz.

Ez csak néhány a sok előnye közül, amelyek a VPN-kiszolgálók IPVanish hálózatának használatakor jelentkeznek. Mások képesek az internetes forgalom eltakarására, hogy megakadályozzák az adatok mély csomagok ellenőrzését, a virtuális helyszíneken változatosabb szórakoztatási erőforrásokhoz férjen hozzá, és kihasználják a földrajzi áthelyezés előnyeit, hogy pénzt takarítsanak meg a vásárlások, valamint a földrajzi árú termékek és szolgáltatások számára..

Az IPVanish segíthet megállítani az online hirdetések földrajzi célzását vagy leküzdeni a kormányzati és intézményi tűzfalakat, hogy megkerülje a cenzúrát. Az internetes forgalom titkosításával szolgáltatásuk megvédi Önt, ha a kedvenc kávézóját vagy a helyi kocsma Wi-Fi hotspotját használja. Ezenkívül védi az internetes snoopereket is, mint például az internetszolgáltatók, amelyek mély csomag ellenőrzés segítségével megfigyelhetik az internetes tartalmat és beállíthatják annak sebességét. Végül pénzt takaríthat meg VoIP vagy más földrajzi árú szolgáltatások használatakor. Röviden: függetlenül attól, hogy mit akar csinálni online, az IPVanish biztonságosabbá, privátabbá és névtelenné fogja tenni, miközben csinálja..

Kinek van szüksége az IPVanish szolgáltatásra?

Íme néhány a sokféle felhasználótól, akik részesülhetnek az IPVanish szolgáltatás használatából:

 • Ex-hazafiak – Külföldön élő vagy dolgozó emberek, akik meg akarják védeni magánéletüket, és lépést tudnak tartani a hazájukkal kapcsolatos hírekkel és szórakoztatással.
 • egyetemi hallgatók – A hallgatók, akik le akarják kerülni a campus internetes korlátozásait a közösségi médián, az online játékokon és más blokkolt webhelyeken.
 • Globális polgárok – Újságírók és korlátozó társadalmak polgárai, akik meg akarják kerülni a kormányzati és intézményi cenzúrát.
 • Üzleti utazók – Szakemberek, akik szeretnék biztosítani, hogy online adataikat mindig biztonságban és védettek biztosítsák, függetlenül attól, hogy hova férnek hozzá.
 • Emberek nyaralni – Családok, akik meg akarják védeni személyes adataikat és élvezik kedvenc szórakozásaikat, miközben nyaralnak és felfedezik a világ más régióit.
 • Adatvédelmi tudatos személyek – Az internetes felhasználók, akik el akarják kerülni a kormányzati kémkedést, a rosszindulatú számítógépes fenyegetéseket és az internetes szokásaik hazai nyomon követését az internetszolgáltatók által, akik célzott hirdetésekkel keresnek pénzbe pénzt, vagy csökkentik internetes sebességüket.
 • Professzionális egyének – Azok az emberek, akik szeretnék biztosítani, hogy az életüket ne veszélyeztessék ingyenes és nyílt online hozzászólások vagy hiedelmek.
 • Újságírók és a visszaélések bejelentői – Az IPVanish szolgáltatás, a Tor hálózattal együtt, segíthet megvédeni azokat, akiknek élete vagy megélhetése attól függ, hogy képesek-e anonimnak maradni, és nyíltan megbeszélni az internetet a megtorlásoktól való félelem nélkül..
 • Online játékosok – Azok a játékosok, akik stabilabb és egyenlőbb feltételeket akarnak az online játékszolgáltatásaikhoz. Csökkentse a késést és blokkolja a DDoS támadásokat a VPN segítségével.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Az IPVanish hálózati infrastruktúra

Az IPVanish nemrégiben kibővítette szolgáltatását több mint 60 szerverre több mint 60 országban azáltal, hogy új helyszíneket integrált, amelyeket a dallasi székhelyű StackPath internetes biztonsági cég vásárolt meg. A hálózati infrastruktúrát műszaki személyzetük ellenőrzése alatt tartja, az összes szerver, szoftver és hálózati szolgáltatás közvetlen felügyelete alatt áll. Jelenlegi hálózatuk VPN szervereket tartalmaz 85 különböző városban, több mint 40 000 NAT megosztható IP-címmel, hogy megvédjék a felhasználók magánéletét és névtelenségét.

Több telephelyük található népszerű országokban, például az Egyesült Államokban, Kanadában és az Egyesült Királyságban, hogy növeljék az általános hálózati sebességet és egyensúlyt. Az Egyesült Államok keleti és nyugati partján egyaránt vannak VPN szervereik, amelyek világszerte javítják hálózati teljesítményüket. Az IPVanishnek számos helyszíne van Ázsiában, Kelet- és Nyugat-Európában és Óceániában. Számos szerverük van kevésbé képviselt helyeken, például Brazíliában és Dél-Afrikában.

IPVanish hálózati kiszolgálók

A kiszolgáló régiók, országok és helyük teljes listája a következő:

 • Afrika

  • Dél-Afrika – Johannesburg
 • Ázsia

  • Hong Kong, India – Újdelhi, Izrael – Tel Aviv, Japán – Tokió, Malajzia – Kuala Lumpur, Fülöp-szigetek – Manila, Szingapúr – Szingapúr, Dél-Korea – Szöul,
  • Törökország – Bursa; Isztambul; Izmir,
  • Egyesült Arab Emírségek – Dubai
 • Európa
  • Albánia – Tirana,
  • Ausztria – Graz; Bécs,
  • Belgium – Brüsszel, Bulgária – Szófia, Horvátország – Zágráb, Ciprus – Larnarca, Cseh Köztársaság – Prága, Dánia – Koppenhága, Észtország – Narva; Tallinn, Finnország – Helsinki, Franciaország – Párizs, Németország – Frankfurt, Görögország – Athén, Magyarország – Budapest, Izland – Reykjavik, Írország – Dublin, Olaszország – Milánó, Lettország – Riga, Litvánia – Vilnius, Luxemburg – Luxemburg, Moldova – Chisinau, Hollandia – Amszterdam, Norvégia – Kjevik, Lengyelország – Varsó, Portugália – Lisszabon, Románia – Bukarest, Szerbia – Belgrád, Szlovákia – Pozsony, Szlovénia – Ljubljana,
  • Spanyolország – Madrid; Valencia,
  • Svédország – Stockholm, Svájc – Zürich, Ukrajna – Kijev,
  • Egyesült Királyság Glasgow; Liverpool; London; Manchester; Nottingham
 • Észak Amerika
  • Kanada – Montreal; Toronto; Vancouver
  • Costa Rica – San Jose, Mexikó – Guadalajara,
  • Egyesült Államok – Ashburn, VA; Atlanta, GA; Boston, MA; Chicago, IL; Cleveland, OH; Dallas, TX; Denver, CO; Las Vegas, NV; Los Angeles, CA Miami, FL; Milwaukee, WI; Nashville, TN; New York, New York; Phoenix, AZ; San Jose, Kalifornia Seattle, WA; St. Louis, MO
 • Óceánia
  • Ausztrália – Melbourne; Sydney
  • Új-Zéland – Auckland
 • Dél Amerika
  • Brazília – São Paulo; Rio de Janeiro

Kelet-Európában, Ázsiában és Óceániában azok, akik gyakorlatilag szörfözni akarnak az Egyesült Államokon, általában jobb hálózati teljesítményt érnek el, ha a nyugati part mentén fekvő helyekre csatlakoznak. A Nyugat-Európában és más területeken élők valószínűleg gyorsabb internet-sebességet fognak elérni, ha csatlakoznak a keleti partokhoz. A korlátozó országok, például Kína és mások felhasználói jobb eredményeket érnek el, ha gyakorlatilag egy helyi kevésbé korlátozó országon keresztül kapcsolódnak alapvető hírekhez és egyéb forrásokhoz..

Hálózatuknak nincs korlátozása a P2P / BitTorrent szoftver szolgáltatásukkal történő használatára vonatkozóan. Van egy SOKS5 proxyjuk, amely segítséget nyújt Önnek a Torrent kapcsolatok létrehozásában és annak biztosításában, hogy a valódi nyilvános IP ne legyen kitéve. A szolgáltatás támogatja a Kodi-t is, és akár öt TV-alkalmazást is kínál az Amazon App Store-ban. Az IPVanish nem naplózza a VPN használatát, és semmilyen módon nem gátolja az Ön használatát.

IPVanish és az online biztonság?

Mindenekelőtt az IPvanish egy valódi nem naplózási szolgáltatás, amikor a VPN-re vonatkozik. Nem naplóznak VPN-felhasználóik forgalmát vagy a használatához kapcsolódó metaadatokat.

Az IPVanish egyéni szoftver Windows, Mac OS X és Android alapértelmezés szerint az OpenVPN, amelyet sok iparági szakértő szerint széles körben úgy vélik, hogy a jelenleg elérhető VPN-protokollok lehető legjobb sebességet és biztonságot nyújtják. Az iOS-alkalmazásuk az IKEv2 használatával kihasználja MOBIKE funkcióinak előnyeit, amelyek lehetővé teszik a mobiltelefon és a Wi-Fi hálózatok közötti váltást a VPN-szolgáltatás leállítása nélkül. Azt is jó protokollnak tekintik, amely biztonságot kap az IPsec-től. Az IKEv2 lehetővé teszi az IPVanish hálózat számára, hogy automatikusan újracsatlakozhasson, ha a szolgáltatás véletlenül leesik, ami gyakoribb a nyilvános WiFi-n és hálózatok közötti váltáskor..

Az IPVanish az iparág legjobb VPN-titkosításával biztosítja az összes internetes forgalmat. A kezdeti kézfogás 2048 RSA-t használ a kulcsátvitelhez: TLSv1.2, TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA vezérlő algoritmussal. Az adattitkosítás és a dekódolás az „AES-256-GCM” kódot használja, amelyet 256 bites kulccsal inicializáltak. A hitelesítés a HMAC SHA-256 segítségével, az adatok ellenőrzésekor pedig az SHA-256 segítségével történik.

Az IPVanish a VPN-hálózatot a legjobb VPN-protokollokkal valósítja meg: OpenVPN és IKEv2. Ez a nem naplózási politikájukkal és a kiszolgálásuk által a vezérlőparancsokhoz és a felhasználói adatokhoz alkalmazott kiváló titkosítási algoritmusokkal együtt biztosítja, hogy mindig biztonságban álljon, ha szolgáltatásaikat az Internet megismerésére használja..

Látogasson el az IPVanish oldalra

Adatvédelem és névtelenség védelme az IPVanish használatával

Mint már korábban kijelentettük, az IPVanish valódi naplózástól mentes online adatvédelmi szolgáltatás. Nem naplózza felhasználói VPN-forgalmát vagy bármilyen más metaadatot ezzel kapcsolatban. A következő két kivonat az adatvédelmi politikájukból ezt saját szavakkal illusztrálják:

Az IPVanish nem gyűjt és naplózza a virtuális magánhálózati szolgáltatás forgalmát vagy használatát.

… nem követjük a webhelyen kívüli felhasználói tevékenységeket, és nem követjük nyomon a VPN szolgáltatásba bejelentkezett felhasználók böngészési tevékenységeit sem.

Az IPVanish kihasználja a NAT-kiszolgálók előnyeit, hogy megosszák a nyilvános IP-címeket ugyanazon kiszolgáló felhasználói között. Mivel az összes felhasználói IP-cím el van rejtve és lecserélték ezeket a megosztott IP-címeket, ez megnehezíti bárki számára, hogy megmondja, honnan származik az adott forgalmi igény. Kiegészítő bónuszként ugyanazok a szerverek védelmet nyújtanak VPN-hálózatuk felhasználói számára a harmadik felek forrásaiból érkező rosszindulatú szoftverekkel szemben.

A StackPath, az IPVanish mögött álló anyavállalat székhelye az Egyesült Államokban található. Meg kell jegyezni, hogy az általános véleményekkel ellentétben az Egyesült Államoknak nincs adatmegőrzési politikája. Ezzel szemben Európa, Ausztrália és sok más ország része megköveteli a vállalatoktól, hogy tárolják a felhasználói adatokat. Ez az IPVanish-kel együtt, egyetlen naplózási politika sem adhat további nyugalmat. Alapvetően azt jelenti, hogy még kényszerítés esetén is betartják az amerikai törvényeket, és a „semmit sem tárolják” átadják a hatóságoknak. Ez igaz a DMCA-ügyekre egészen a bűncselekményekig.

Az IPVanish saját nulla ismeretű DNS-szolgáltatással segíti az összes keresési lekérdezés magánéletének és névtelen jellegének biztosítását. Ez védi a DNS-szivárgásoktól. Az egyéni alkalmazásuk az IPv4, IPv6 és WebRTC védelmet nyújtva más IP szivárgások ellen is védelmet nyújt. Annak biztosítása érdekében, hogy az Ön személyes adatait és névtelenségét mindig védje az internet használata közben, engedélyezheti, hogy a szolgáltatás automatikusan elinduljon és csatlakozzon, amikor a rendszer elindul..

Windows és Mac szoftverük tartalmaz egy kill kapcsolót, amely azonnal blokkolja a kommunikációt, ha a VPN szolgáltatással való kapcsolat megszakad. Ez különösen akkor hasznos, ha foltos internet-hozzáféréssel rendelkezik. Az iOS és az Android mobil alkalmazásai tartalmazzák az automatikus újracsatlakozási technológiát. Rendszeres időközönként megváltoztathatja virtuális IP-címét a szoftverük segítségével. Ezek a funkciók segítik az online adatvédelem és névtelenség fenntartását az IPVanish használata közben.

Annak érdekében, hogy még névtelen maradjon, lehetővé teszik a kriptovaluta, a Bitcoin segítségével történő fizetéseket. Ha a Bitcoin segítségével fizet, csak egy érvényes e-mail címre van szükség az IPVanish-fiók létrehozásához.

A fentiekből kiderül, hogy az IPVanish tiszteletben tartja az online és offline adatvédelmet. Nem csak nem jelentik be a VPN-tevékenységeidet. Azt sem követik, hogy mit csinálsz, amikor elhagyod a webhelyüket. Ezenkívül nem osztják meg az Ön személyes adatait harmadik felekkel. Szoftverük további funkciókkal rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem és anonimitás védelmét és fenntartását.

Mit tehetsz az online adatvédelem védelme érdekében?

Ezek néhány más dolog, amit megtehetsz az online adatvédelem védelme és maximalizálása érdekében. Ide tartoznak a következők:

 • Használjon Jelszókezelőt biztonságos jelszavak létrehozásához az összes online fiókjához.
 • Biztonságosítsa a böngészőt.
 • Fontolja meg a végpontok közötti titkosított e-mail szolgáltatás használatát.
 • Használja ki az IPVanish DNS keresési szolgáltatás előnyeit, vagy használjon olyan magántulajdonban lévő szolgáltatást, mint a DuckDuckGo
 • Használjon végpontból titkosított szöveges üzenetküldő szolgáltatást, például a Signal from Open Whisper Systems szolgáltatást.
 • Az IPVanish használatával védje meg magánéletét az internet használatakor.

Azok, akik még nagyobb adatvédelmet és névtelenséget keresnek, a Tor hálózatot és az ahhoz kapcsolódó anonim böngészőt az IPVanish szolgáltatással együtt használhatják. Vegye figyelembe, hogy ez jelentősen lelassíthatja az internet sebességét, ezért csak olyan alkalmazásoknál vegye figyelembe, ahol a sebesség nem fontos tényező.

IPVanish támogatás

Az IPVanish támogatása elsősorban 24/7 e-mail jegyekkel történik. A legtöbb e-mail jegyet néhány órán belül kezelik, de a többi résztvevő akár két napot is igénybe vehet. Ennek kiegészítése érdekében weboldalukon kiterjedt támogatási oldaluk van. Támogatási oldaluk a következő kategóriákra terjed ki: GYIK, telepítési útmutatók, számlázási kérdések, hibaelhárítás, bejelentések és a szolgáltatással kapcsolatos információk. Az IPVanish blogot is közzétesz, amely online adatvédelmi tippeket és adatvédelmi híreket kínál. Ezen felül egy csoportfórum és aktív jelenlét a Facebookon, a Twitterben és a YouTube-on.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Video áttekintés az IPVanish-ról

IPVanish gyakorlati tesztelés

Az IPVanish egyedi alkalmazásokat kínál Windows, Mac OS X, iOS, Android és Fire TV rendszerekhez. Azok, akik a Kodi-t és más streaming alkalmazásokat használják, értékelik az eredeti Amazon Fire TV alkalmazást, amelyet fejlesztettek ki ahhoz, hogy csatlakozzanak a VPN hálózatához. Az összes szoftverük könnyen telepíthető és használható. Ezek az alkalmazások megjelenésük és működésük is hasonlóak. Ez megkönnyíti a szolgáltatásuk több eszközön történő használatát. Ezek az alkalmazások mindenki számára megkönnyítik az IPVanish szolgáltatás előnyeinek kihasználását, függetlenül a műszaki hozzáértéstől.

Az egyes alkalmazások által megkövetelt műszaki előírások a következők:

 • ablakok – Windows 10, Windows 8, Windows 7
 • Mac OS X – Mac OS 10.7-10.9
 • iOS – iOS 9.0 vagy újabb
 • Android – 4.0.3 és újabb
 • Tűz TV – Android 4.0.3 és újabb

Miután regisztrált egy fiókra, üdvözlő e-mailt küld neked a felhasználóneveddel és a jelszóval, hogy csatlakozhassanak a VPN szerverhálózathoz a választott kliensszoftver segítségével. Teljes útmutatónk van az IPVanish beállításához. A szoftver használata egyszerű. Útmutatásokat készítettünk, amelyek lépésről lépésre nyújtanak útmutatást a fejlett funkciók konfigurálásához és a szoftver maximális kihasználásához. Az útmutatók elég hosszúak, így ahelyett, hogy belefoglalnánk őket áttekintésünkbe, az alábbiakban hivatkozunk rájuk.

Kezdjük el IPVanish for Windows (IPVanish Windows telepítési útmutató):

IPVanish Windows Client

Az IPVanish fejlesztői csapata elhagyta az útját, hogy szoftverük könnyen használhatóvá váljon. Ez gyorsan nyilvánvaló, amikor megnyitja a Windows klienst. Az alkalmazás számos lehetőséget kínál a csatlakozáshoz. Bármelyik kiszolgálót kiválaszthatja a tetején lévő legördülő menüből, kiválaszthat egy helyet a térképről, vagy megnézheti az összes kiszolgáló listáját. Az alkalmazás emellett segít kiválasztani a helyet olyan célok alapján, mint a leggyorsabb szerver, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és a CA média vagy a játékok.

Ismét megnézheti útmutatónkban a szolgáltatások teljes felsorolását. Csak néhány, a felülvizsgálat kiemelt elemét érintjük. Az egyik kedvencem a helyek ping-idő szerinti rendezése és szűrés a kulcsszó alapján. Beírhatja például a „Neth” szűrőt a kiszolgálók megjelenítésére Hollandiában, és az eredményeket ping idő szerint rendezheti, hogy megtalálják a leggyorsabb szervert..

Nagyon sok speciális szolgáltatás van beépítve a Windows kliensbe. Több protokollt támogat, de az ajánlott OpenVPN UDP a legjobb választás. Válthat L2TP-re vagy PPTP-re, ha bármikor van rá szüksége. Az ügyfél DNS szivárgásvédelmet tartalmaz mind az IPv4, mind az IPv6 számára. Ha ez zavarónak hangzik, ne aggódjon másokkal, csak tudta, hogy megvédi a magánéletét. Ugyanez vonatkozik az internetes számlaváltóra, és blokkolja az összes LAN forgalmi funkciót. Engedélyezheti a megosztott alagút kialakítását is. A VPN szolgáltatás tűzfalak védelmét is magában foglalja.

Most nézzük meg IPVanish for Mac (IPVanish Mac telepítési útmutató):

IPVanish Mac kliens

Azonnal észreveszi a hasonlóságokat a Mac kliens és a Windows párja között. Ez nem baleset. Az IPVanish csapata sok erőfeszítést tett annak érdekében, hogy az ügyfél megjelenése és viselkedése nagyon hasonló legyen. Ez megkönnyíti az eszközök közötti váltást. Ugyanazokat a speciális szolgáltatásokat kapja a Mac kliensben is. Valójában az IPVanish először új verziókat bocsát ki a Mac-hez, amelyek különböznek a legtöbb szolgáltatótól. Például elindították az Internet kill kapcsoló szolgáltatást a Mac hónapokra, mielőtt kiadták volna a Windows felhasználók számára.

Azt javaslom, hogy olvassa el az útmutatót a Mac kliens beállításakor. A kiszolgálókkal való kapcsolat egyszerű folyamat. Kiválaszthat egy kiszolgáló helyét egy lista vagy térkép nézetből. Csatlakozás után megjelenik egy szép grafikon, amely megjeleníti az adatfelhasználását. Noha a VPN-terv korlátlan hozzáférést tartalmaz, továbbra is jó látni, hogy mekkora forgalom halad át a hálózaton. A tevékenységek egyikét sem naplózza, függetlenül attól, hogy melyik operációs rendszert használja. Ez igaz a kézi csatlakozásokra is.

Néhány kedvenc Mac kliens szolgáltatásunk a VPN kill kapcsoló funkciót és a saját DNS beállításának képességét tartalmazza. Alapértelmezés szerint az alkalmazás IPVanish-t fog használni a DNS-hez. Ez jobb megoldás, ha a DNS-kéréseket az internetszolgáltatóján keresztül küldi el. Az ügyfél rugalmasságot ad a saját DNS-kiszolgálóinak beállításához. Ha bármikor úgy dönt, javasoljuk a Google vagy az OpenDNS használatát. Azt is beállíthatja, hogy az alkalmazás rendszeresen megváltoztassa az IP-címet a magánélet védelmének további szintje érdekében. Ez nem olyan szolgáltatás, amelyre a legtöbb embernek szüksége van, de örömmel tudom, hogy lehetősége van.

A mobilalkalmazások legközelebb állnak fel. Kezdjük IPVanish iOS számára (IPVanish iOS telepítési útmutató):

IPVanish iOS alkalmazás

A mobil alkalmazások kevésbé terjednek el, mint az asztali kliensek. Noha a Mac és a Windowshoz képest nincs csiszolt megjelenése, az IPVanish iOS alkalmazás jól szolgálja a célját. Bármelyik kiszolgálóhoz bármikor csatlakozhat, és bármikor válthat. Az alkalmazás megjeleníti az új IP-címet és a látható helyet. Nincs sok beállítás, de van néhány speciális funkció, amelyeket érdemes megemlíteni.

Függetlenül attól, hogy csatlakozni szeretne iPhone-ján vagy iPadjén, javasoljuk az alapértelmezett IKEv2 protokollt. Jól illeszkedik, mivel az IKEv2 zökkenőmentesen vált át a hálózatok között, amikor a mobilról a Wi-Fi hotspotokra vált. Soha nem változtatjuk meg, de beállíthatja az alkalmazást az IPSec használatával történő csatlakozásra is. Az alkalmazás mindig bekapcsolt és automatikus csatlakozási funkcióval rendelkezik bizonyos hálózatokhoz és webhelyekhez.

Itt az ideje megnézni IPVanish Androidra (IPVanish Android telepítési útmutató):

IPVanish Android alkalmazás

Az IPVanish-hez tartozó Android-alkalmazás egyedi megjelenésű. Szeretem azt, ahogyan az egyes helyek felhasználását megjelenítik. Ez nagyon egyszerűvé teszi, hogy kiderüljön, mely szerverek vannak foglalva egy adott időpontban. Csatlakozás után az alkalmazás megjeleníti a statisztikákat, beleértve a teljes adatfelhasználást. Megmutatja a letöltési és feltöltési sebességet is. Ez különösen akkor lehet hasznos, ha a pincék tervében adatkorlátok vannak. Az IPVanish szolgáltatás korlátlan.

Valójában nem sok az Android alkalmazás beállítása. Választhat az OpenVPN TCP és az UDP között. Mi a legjobb teljesítményt részesítjük az UDP-n. Az alkalmazás tartalmaz egy tülekedés funkciót. Hozzátesz egy obfuzációs képességet az OpenVPN-hez, ami hasznos olyan országokban, mint Kína, ahol a kormány megpróbálja felismerni és blokkolni a VPN-t mély csomag-ellenőrzési technikákkal.

Látogasson el az IPVanish oldalra

IPVanish Speed ​​Test

Nagyon elégedettek voltunk az IPVanish általános teljesítményével. Az alábbi sebességtesztből látható, hogy kiszolgálásuk kitűnő teljesítményt nyújtott a sebességtesztünkben. Ahogy az várható volt, némi sebességcsökkenés történt a hálózathoz való csatlakozás közben. Ennek oka a VPN-forgalom titkosításának általános költsége. Az IPVanish esetében ez azonban nagyon minimális volt.

IPVanish sebességteszt

Amint a fenti képekből látható, az IPVanish titkosított kapcsolat az alapszintű ISP letöltési sebességünket 134,04 Mb / s-ról 129,73 Mb / s-ra csökkentette. Ez kevesebb, mint 3,5% -kal csökken egy szerverre New York City-ben. Kiváló sebessége, és a legjobbak között, amelyeket megfigyeltünk. Ez a kis veszteség a csatlakozási sebességnél. Érdemes megkérdezni a biztonságot és a nyugalmat, amelyet az iparág legerősebb titkosítási algoritmusainak használatával az internetes forgalom titkosítása képez..

Következtetés

Az IPVanish egy 15 éves veterán az internetes adatvédelem területén. Az iparág egyik legfelső szintű VPN-szolgáltatásával rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy nemcsak saját hardvereiket, hanem a hozzájuk kapcsolódó infrastruktúrát is irányítják. Megírják az összes saját szoftvert, irányítják a hálózat fejlesztését és a szolgáltatás minden egyéb aspektusát. Ez azt jelenti, hogy mindig irányítják, ki férhet hozzá az Ön személyes adataihoz és az internetes forgalomhoz. Hírnevüket fejlesztették ki, hogy az iparág egyik leggyorsabb, legprofibbabb és támogatást nyújtó VPN szolgáltatását kínálják. Az IPVanish versenyképes árú is az általuk kínált szolgáltatásért.

A tagok hozzáférhetnek egyéni VPN alkalmazásokhoz Windows, Mac OS X, Android, iOS és Fire TV rendszerekhez. Ezek az alkalmazások könnyen telepíthetők, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy néhány egérkattintással vagy a képernyőn megérintve csatlakozzanak az IPVanish hálózat VPN szervereihez. A Windows és a Mac OS X ügyfelek a VPN számára elérhető fejlettebb funkciók közül néhányat tartalmaznak, beleértve a DNS szivárgás elleni védelmet, az IP-cím időszakos megváltoztatásának lehetőségét, az IPv6 szivárgás elleni védelmet és a VPN megszakítót. Szolgáltatásuk semmilyen módon nem korlátozza a P2P és a Torrent használatát. Ez magában foglal egy SOCKS5 proxy-ot is, amely segíti a névtelenség védelmét.

Az IPVanish alkalmazások biztosítják az iparágban elérhető legjobb titkosításokat. Az összes internetes adatot 256 bites AES algoritmusok titkosítják. Ugyanazt a titkosítási erősséget használja az Egyesült Államok a titkos kommunikációkhoz. Az iOS alkalmazásuk kivételével mindenki alapértelmezés szerint az OpenVPN-t használja sebességének, az általa kínált biztonságnak és az általános megbízhatóságnak köszönhetően. Emiatt az OpenVPN-t a legtöbb biztonsági szakértő széles körben a legjobb VPN-protokollnak tartja.

IOS-alkalmazásuk alapértelmezés szerint az IKEv2-re áll, amely ugyanolyan gyors, biztonságos és megbízható, mint az OpenVPN. Ezen felül támogatja a MOBIKE-t. Ezért kiváló választás az iPhone és az iPad felhasználók számára, mivel megtartja a VPN-kapcsolatot, miközben átvált a Wi-Fi hotspotok és a mobilhálózatok között. Ezenkívül megkönnyíti a VPN-hez való kapcsolódást, ha a szolgáltatást véletlenül leállítják.

Oktatóanyagokat és vizuális beállítási útmutatót nyújtanak szolgáltatásukhoz való csatlakozáshoz Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows Phone, Ubuntu, Chromebook, valamint DD-WRT és Tomato útválasztókkal. Támogatásuk egy kiterjedt GYIK-adatbázissal és nyílt fórumkérdésekkel kezdődik, és kiterjed a 24/7/365 e-mail jegyrendszerre. Hivatalosan egyértelmûvé teszik, hogy a hálózathoz való hozzáférés közben nem jelentik be VPN-felhasználói tevékenységüket.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • Van egyéni VPN kliensek Windows, Mac, iOS, Android és Fire TV rendszerekhez .
 • VPN kill kapcsolóval rendelkeznek mind a Windows, mind a Mac OS X kliensekben.
 • A Torrent és a VoIP felhasználók értékelni fogják a SOCKS5 webes proxyt.
 • Az IPVanish öt fiók egyidejű csatlakozását teszi lehetővé egyetlen fiókban.
 • Egyéb fejlett funkciókkal is rendelkeznek, mint például a NAT tűzfalvédelem, a DNS szivárgás elleni védelem, az IP-cím időszakos megváltoztatásának képessége és az IPv6 szivárgás elleni védelem.
 • Az IPVanish nagyon gyors szerverkapcsolatot kínál a világ szinte bárhonnan
 • Az új tagokra korlátozás nélkül 7 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik.
 • Versenyképes árképzés és kedvezmények hosszú távú csomagokhoz.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Adjon hozzá élő csevegési támogatást
 • Adjon hozzá egy Linux klienst

Az IPvanish az egyik legnagyobb VPN-hálózat, több mint 40 000 IP-címmel, több mint 1000 szervernél több mint 60 országban. Ez magában foglalja a hozzáférést szinte minden nagyobb kontinensen, beleértve Európát, Észak-Amerikát, Közép- és Dél-Amerikát, Ázsiát, Afrikát és Óceániát. A hálózatnak a leggyorsabb sebessége a VPN-szolgáltatás számára. Jó úton vannak a leggyorsabb, legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb, versenyképes árú globális VPN-szolgáltatás elérésének célja felé..

Annak érdekében, hogy a lehető legjobban megkapja az árát, javasoljuk, hogy használja ki a mi előnyeinket kupon kedvezményes hosszabb szerződési feltételeik mellett egy éves szolgálatot is feliratkoznak. 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, így rengeteg ideje lesz arra, hogy megnézze, szolgáltatása megfelelő az Ön számára. Adj egy próbafutást az IPVanish-nek, és nézd meg, mit gondolsz. Ha tetszik a VPN-teljesítményük, és élvezi a szolgáltatáshoz való csatlakozást, akkor korlátlan hozzáférésért regisztrálhat havonta mindössze 3,25 dollárért.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me