Indítsuk el a Le VPN felülvizsgálatát valamilyen vállalati háttérrel. A LeVPN egy online adatvédelmi szolgáltatás, amelynek székhelye Franciaországban található. Segítnek a tagoknak a magánélet védelmében és feloldják a földrajzi korlátozásokat olyan webhelyekre, mint a Netflix és a BBC. Támogatják a torrent hozzáférést a cseh szervereikkel való kapcsolatokhoz.

Le VPN

Árképzés és különleges ajánlatok

A Le VPN a VPN szolgáltatások havi árazásának napjain van napjainkban. A szolgáltatás ára általában 9,99 USD havonta, ami megfelel az olyan vezető szolgáltatásoknak, mint az IPvanish és az ExpressVPN. Korlátlan VPN-t kínálnak, a teljes szerverhálózathoz való hozzáféréssel világszerte.

Le VPN árképzés

Amint láthatja, a Le VPN kedvezményeket kínál az előfizetés hossza alapján. Egy évre feliratkozással akár 50% -ot spórolhat meg. Élvezze a korlátlan VPN-hozzáférést havonta mindössze 4,95 dollárért. A tagok egyszerre akár két eszközzel férhetnek hozzá a LeVPN-hez. Ez nagy értékűvé teszi az éves tervet. Meglátogatni a LeVPN különleges oldal menteni.

Amikor fiókot regisztrál, a Le VPN számos fizetési lehetőséget kínál Önnek. Szeretem a PayPal szolgáltatást bármilyen online szolgáltatáshoz használni, mivel az előfizetés kezelhető. A LeVPN hitelkártyás fizetéssel együtt PayPal szolgáltatást kínál. Széles választékot kínál Önnek, preferencia alapján.

Kockázatmentes próbaidőszak

Bár mindent megteszek, hogy teljes körűen áttekintsem a szolgáltatást, csak egy módja van annak, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a Le VPN jó választás. Kipróbálhatja saját magának a szolgáltatást. A Le-VPN ezt is megérti. Hogy segítsenek egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtani. Ha nem elégedett a szolgáltatással, akkor az első 7 napban visszavonhatja a teljes visszatérítést. A következő nyelvet használja a Le VPN a használati feltételek pénzvisszafizetési garancia szakaszában:

A számlatulajdonosok a teljes összeg visszatérítéssel visszavonhatják a Le VPN-ben történő első regisztrációt követő első 7 naptári napon belül. A teljes visszatérítést csak azoknak a Számlatulajdonosoknak kapják ki, akik a vásárlást követő első 7 napon belül önként lemondják szolgáltatásaikat. Ha egy Számlatulajdonos felmondásra kerül ezen T feltételeinek megsértése miatt&C: a fennmaradó számlaegyenleg nem kerül visszatérítésre. Minden pénz-visszatérítési kérelmet a Le VPN támogatási jegyekkel kell benyújtani.

Le VPN

Le VPN hálózat és szerver helyek

A Le VPN a VPN-kiszolgálók nagy hálózatát kezeli a világ minden tájáról. Ezek egyike a nagyobb hálózatoknak, amelyek kiszolgálóinak helye a kulcsfontosságú régiókban található. Ez elősegíti a sportesemények lefedettségének elérését és a webhelyek feloldását, például a Netflix és a BBC iPlayer, bárhol a világon..

CountriesLocationsServersIP’sProtocols
5060350ismeretlenOpenVPN, PPTP, L2TP

A Le VPN szerverei Ausztráliában, Ausztriában, Belgiumban, Brazíliában, Bulgáriában, Kanadában, Chilében, Costa Ricában, Horvátországban, a Cseh Köztársaságban, az Emírségekben, Észtországban, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Magyarországon, Izlandon, Indiában, Indonéziában, Írországban, Man-sziget, Izrael, Olaszország, Japán, Kazahsztán, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Malajzia, Moldova, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Panama, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Dél-Afrika, Spanyolország, Svédország, Svájc, Thaiföld, Törökország, Ukrajna, az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok és Vietnam.

Adatvédelem és biztonság

Amikor a VPN szolgáltatásokról beszélünk, sokan azt gondolják, hogy magas szintű adatvédelmet és biztonságot kapnak. Nem mindig ez a helyzet. Ez tényleg attól függ, hogy miért használ egy VPN szolgáltatást. Ha célja magánélet és névtelenség, akkor valószínűleg olyan VPN-t szeretne, amely nem jelentkezik.

A Le VPN világossá teszi saját honlapjukon és az egész oldalon, hogy nem tartanak forgalmi naplókat. Íme néhány további részlet, amelyeket a LeVPN használati feltételek oldalán találtunk:

A Le VPN nem figyeli és nem is figyeli aktívan a felhasználói munkameneteket a helytelen viselkedés szempontjából, és nem tart fenn közvetlen naplókat sem az ügyfelek internetes tevékenységeiről. A Le VPN azonban fenntartja a jogot arra, hogy kivizsgáljon olyan kérdéseket, amelyeket törvénytelennek tekintünk, vagy ezen feltételek megsértését.

A Le VPN magában foglalta a biztonsági oldalt. Támogatják az OpenVPN protokollt, amely a legbiztonságosabb protokoll. Lehetővé teszik az L2TP / IPSec és a PPTP kapcsolatokat is. Ez elősegíti a kompatibilitást az eszközök széles skáláján, beleértve az iOS-t, az Androidot, az intelligens TV-ket, az útválasztókat és egyebeket.

Le VPN

Gyakorlati tesztelés

Az első dolog, amit egy VPN-szolgáltatás felülvizsgálatának eldöntésekor keresem, egy egyéni ügyfél. Biztosan konfigurálhatja az OpenVPN-t és manuálisan is konfigurálhatja a kapcsolatokat, de erre nincs szükség. Olyan sok VPN-szolgáltató kínál nap mint nap egyszerűen használható kliensszoftvert.

Örülök, hogy megoszthatom, hogy a Le VPN-nek van egy kedves Windows kliense, akivel teszteltem a szolgáltatásukat. Nekik van egy egyedi kliensük is Mac és iOS rendszerekhez. Tehát, ha van iPhone vagy iPad, akkor lefedik őket. Az Android felhasználók könnyen követhető útmutatásokat találnak az OpenVPN, L2Tp vagy PPTP kapcsolatok beállításához.

Csatlakozás a Windows VPN klienssel

Vessen egy pillantást a Le VPN Windows kliensre:

LeVPN Windows kliens

A Windows szoftvert könnyű telepíteni és használni. A program futtatásakor ikon hozzáadódik a Windows tálcájához. Innentől kiválaszthat egy régiót, majd a kiszolgáló helyét, végül pedig azt a protokollt és portot, amelyet a Le VPN a csatlakozáshoz használni kíván. Az ügyfélnek van néhány további sávszélesség-statisztika is.

Le-VPN forgalmi statisztikák

Amint a fentiekből láthatjuk, a Le VPN megkönnyíti az adathasználat nyomon követését a szolgáltatáson. Miközben korlátlan VPN-t kínálnak, ez mégis hasznos lehet azok számára, akik nyomon akarják követni a használatukat. Ez azt is megmutatja, mennyi ideig volt a kapcsolat az ügyfél és a kiszolgáló IP-címeivel.

Le VPN

Lépjen kapcsolatba a Mac VPN klienssel

Az egyedi Windows szoftverek mellett a Le-VPN-nek van egy Mac kliense is. A legfrissebb verziót a saját webhelyük támogatási vagy tagjai területéről töltheti le. Az ügyfél kompatibilis a Mac OS X 10.6 Snow Leopard vagy újabb verziójával. Felkínálják a Tunnelblick telepítési útmutatóját is.

Csatlakozás az iPhone vagy iPad készülékről

Az alkalmazásukkal egyszerűbbé válik a Le VPN-hez való csatlakozás iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékkel. Az alkalmazást az Apple iTunes App Store áruházból töltheti le. Legalább iOS 5.0 szükséges. Az alkalmazás iPhone, iPad és iPod Touch készülékeken fut. Az iPhone 5-re lett optimalizálva.

LeVPN iOS alkalmazás

Az iOS alkalmazás időt takarít meg. A szerver és a protokoll adatainak manuális megadása helyett hagyhatja, hogy az alkalmazás vigyázzon a konfigurációra. Kiválasztja a szerver helyét, és az alkalmazás beállít egy profilt az iPhone vagy iPad készüléken a kívánt VPN-vel. Ezután bármikor engedélyezheti a VPN-kapcsolatot.

Le VPN

Csatlakozás Android-eszközről

A Le VPN nem kínál alkalmazást Android-eszközökhöz, de a beállítási folyamat nagyon egyszerű. Konfigurálhatja Android telefonját vagy táblagépét úgy, hogy OpenVPN, PPTP vagy L2TP protokollal csatlakozzon a kiszolgáló helyéhez. A konfigurálás nem sokáig tart.

Itt található az L2TP kapcsolatokra vonatkozó utasítások:

1) Nyissa meg a menüt, és válassza a lehetőséget Beállítások
2) Válassza a lehetőséget Vezeték nélküli és hálózati vagy vezeték nélküli vezérlők, az Android verziójától függően
3) Válassza a lehetőséget VPN beállítások
4) Válassza a lehetőséget Add VPN
5) Válassza a lehetőséget hozzáad L2TP / IPsec PSK VPN
6) Válassza a lehetőséget VPN név és írja be a leíró nevet
7) Válassza a lehetőséget Állítsa be a VPN szervert és írja be a szerver gazdagépnevét (a kiszolgálói címek fel vannak sorolva) itt)
8) Koppintson a elemre Állítsa be az IPSec előre megosztott kulcsát és lépj be levpnsecret”
9) Törölje a jelölést Engedélyezze az L2TP titkot
10) Nyissa meg a menüt és válassza a lehetőséget Megment

Miután hozzáadta a VPN-t, megjelennie kell a VPN-listában. Kiválaszthatja a csatlakozáshoz.

Le VPN

Le VPN Speed ​​Test

A Le VPN-t teszteltem az OpenVPN segítségével, amely a legbiztonságosabb protokoll. Mint láthatja, a sebesség lassabb volt a VPN-en, mint közvetlenül az internetszolgáltatómhoz. A kapcsolat titkosításának általános költségei alapján bármilyen VPN használatával számíthat bizonyos teljesítményre.

Le VPN sebességteszt

Következtetés

A Le VPN megbízható VPN-szolgáltatás, széles szoftver- és konfigurációs útmutatóval, amellyel a tagok sokféle eszközről csatlakozhatnak. Tetszik, hogy egyedi szoftvert kínálnak Windows és Mac rendszerekhez. Együtt egy mobilalkalmazással iPhone, iPad és iPod Touch felhasználók számára.

A legjobban tetszett a szolgáltatásról:

  • Egyéni VPN kliens Windows, Mac és iOS rendszerekhez
  • Az OpenVPN, PPTP és L2TP protokollok támogatása
  • Lehetővé teszi, hogy egyszerre 2 eszköz csatlakozzon
  • Torrent támogatás a cseh szerver helyeken
  • Természetes kedvezmények az éves regisztrációnál

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

  • Ajánljon egy mobilalkalmazást Android-eszközökre
  • Fontolja meg a dedikált IP-t kiegészítőként
  • Adjon hozzá bitcoint fizetési lehetőségként

Nagyon élveztem a Le VPN tesztelését a felülvizsgálathoz. A Windows kliensük kellemes meglepetés volt. Használata egyszerű. Hasonló az OpenVPN-hez, de a kézi beállítás nélkül. Szép sávszélességet és használati statisztikákat kínálnak. A szolgáltatás egyetlen kopogtatása a havi ár. Havonta 9,99 dollár a Le VPN jó érték. Azok, akik hosszabb távú fiókot keresnek, különös tekintettel a hat hónapra vagy az évre, még jobb ajánlatot fognak kapni a VPN-hozzáféréssel kapcsolatban.

Függetlenül attól, hogy melyik futamidőt választja (havonta, 6 hónapban, évente), a Le VPN hét napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Kétlem, hogy szükséged lesz rá, de mindig örömmel tudom, hogy visszavonhatja és visszatérítést kaphat, ha a dolgok nem sikerülnek. Próbáld ki a Le VPN-t. Dobj el egy tweetet, és tudassa velem, mit gondol a szolgáltatásról.

Le VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me