4oD (mind a 4) nézése az Egyesült Királyságon kívül

4. csatornaMind a 4 videó igény szerinti szolgáltatást nyújt az Egyesült Királyságban a Channel Four Television Corporation-től. Eredetileg a csatornát 4od formátumban adták ki (4 igény szerint), és csak a számítógépen érhetők el. Azóta a hozzáférés elterjedt az internetes vezetékes játékkonzolokon, valamint az Android és iOS operációs rendszerekre. Akárcsak az egyik versenytársa, a BBC iPlayer, az All 4 lehetővé teszi, hogy utolérjétek a kedvenc műsorod 30 napján, de vannak régebbi műsorai is, amelyeket a Channel 4 a múltban készített. Ugyanúgy, mint a BBC iPlayer, az All 4 ingyenes, ha az Egyesült Királyságban él. Ha azonban az Egyesült Királyságon kívül tartózkodik, élvezheti a Netflix e nagyszerű csatornájának programozását, vagy csak VPN-t használhat.


A legjobb VPN-k a 4D feloldásához (mind a 4)

Először érdemes egy megbízható VPN szolgáltatást találni. Ebben az esetben egy gyors kiszolgálókkal rendelkezőt szeretne az Egyesült Királyságban. Számos VPN közül választhat. Itt van néhány kedvencünk.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a 4D nézethez (mind a 4)

Én használom ExpressVPN például egy VPN-szolgáltatás használatával olyan műsorok nézésére, mint például a Mindegyik született minden percben, a Saját őrült kövér napló és a Tetoválás javítók mind a négyen. Először le kell töltenie a klienst. Az ExpressVPN ingyenes szoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van a szoftver letöltésére és telepítésére, ideje csatlakozni. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával. Ne feledje, hogy az amerikai szerverek képeit használjuk, mivel a Big Brother földrajzi korlátozása az Egyesült Államokra vonatkozik.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel a 4oD csak az Egyesült Királyságban érhető el, akkor érdemes kiszolgálót választani az Egyesült Királyságban. Az ExpressVPN nagy szerverhálózattal rendelkezik az Egyesült Királyság egész területén.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Királyságban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Államokban vagy a világ bármely más pontján.

És megvan neked. Most, hogy rendelkezik egy IP-címmel az Egyesült Királyság ExpressVPN szerveréről, úgy böngészhet az interneten, mintha valójában ott lenne, és az összes 4 webhelyen vagy alkalmazáson keresztül stream-le a tartalmat. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez vonatkozik más országokra.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Királyságon kívül utazik, a szolgáltatás segít elérni olyan népszerű szolgáltatásokat, mint a Netflix, a Hulu és az Amazon Instant. Mivel a Hulu az Egyesült Államokon kívül nem érhető el, VPN-t is használhat az amerikai szerverhez történő csatlakozáshoz. Még mindig szüksége lesz fiókokra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít a műsorok és filmek nézésében bármely Netflix régióban.

4. csatorna (4oD) Streaming kiemelése

A 4. csatorna remek programozással rendelkezik. Az alkalmazásuk lehetővé teszi a jelenlegi élő közvetítések közvetítését is. Vessen egy pillantást a webhelyen elérhető csatornákra.

 • 4. csatorna – A nemzeti közszolgálati televízió és az eredeti.
 • E4 – Az állomás eredetileg 16-34 éves korosztályt célozta meg. Ez az állomás olyan amerikai behozatalt kínál, mint a kétségbeesett háziasszonyok, Hollyoaks és a Big Brother.
 • More4 – Ez a csatorna a 35–60-as közönség számára irányul, és mélyebb nézeteket ad, és meghaladja a címsort.
 • Film4 – Noha ez a csatorna csak előfizetésként indult, később megváltozott, és a szokásos TV-ben az egyetlen ingyenes filmcsatorna lett.
 • 4seven – Ez a csatorna lehetővé teszi, hogy utolérjék a sugárzás utolsó 7 napját.
 • 4Music – Új egyedi kiadásokat mutat, és többek között saját visszaszámláló műsorral is rendelkezik. Néhányan azt mondták, hogy ez emlékezteti az amerikai MTV állomást a kezdeti időkben.
 • 4Shorts – Rövid darabok különböző témákról.

Nyilvánvaló, hogy nem az összes állomást kínálják a mind a 4-en, de ezek közül jó néhány van. Nem számít, mennyire hangulatban van, legyen az komédia, dráma, gyerekbemutatók, zene, tényművek vagy mások, a Channel 4 műsorának bármilyen vágyát kielégítenie kell. A Channel 4 programjainak némelyike ​​az Egyesült Királyságon kívül meglehetősen népszerűvé vált. Az olyan műsorok, mint Ted atya, az Inbetweeners és az IT Crowd, a Netflix engedéllyel rendelkeznek, így az egész világ közönsége élvezheti őket. Mi lenne, ha a Mind 4 nézegetni akarta, és jelenleg nincs az Egyesült Királyságban? Tegyük fel, hogy külföldön van, vagy külföldön van nyaralni? Itt térünk vissza a VPN-ek témájához.

A VPN egy titkosított kapcsolat egy másik országban (lehetséges) található szerverrel. Ha megpróbálja elérni a 4-es programozást VPN nélkül, akkor kap egy ilyen üzenetet.

Hiba üzenet

Noha ez az üzenet kezdetben visszatartó tényező lehet, mindössze annyit kell tennie, hogy bejelentkezik egy brit szerverre a VPN segítségével, és minden rendben lesz. Szóval, hogyan kezdje el? Egyszerűen kövesse a fenti utasításokat.

Nézze meg kedvenc filmjeit és az eredeti műsorokat, például a Gogglebox és a Made in Chelsea on All 4 (4oD) az Egyesült Királyságon kívülről. Kérjük, ossza meg ezt a bejegyzést barátaival, hogy ők is feloldják a streaming szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Kövess minket @VPNFan a vezető VPN-szolgáltatások legújabb véleményeiről és promócióiról.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map