A Yahoo View megtekintésének legjobb VPN-jei az Egyesült Államokon kívül

Yahoo ViewA Hulu új Yahoo View nevű webhelyet nyitott meg a Yahoo-val együttműködésben. Ez lehetővé teszi a Hulu számára a támogatott, ingyenes programozás letöltését a hordozott ingyenes programozáshoz. Hulu a „freemium” webhely képét dömpingeli, és csak előfizetéses modellre megy, hogy a Netflix-szel való közvetlen versenyben álljon. Hulu-hoz hasonlóan a Yahoo View az Egyesült Államok nézőire korlátozódik. Az Egyesült Államokon kívül utazók továbbra is megnézhetik a Yahoo View alkalmazást VPN vagy Smart DNS használatával. Itt találhatók a legjobb VPN-k a Yahoo View Egyesült Államok-n kívüli nézéséhez.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Ez a lépés előtt a Hulu forgalma a webhelyük szabad területére már eléggé lecsökkent. Néhány oka annak, hogy miért történt ez. Annak érdekében, hogy minél több fizető ügyfelet szerezzen, Hulu elkezdett kiszorítani az embereket az ingyenes tartalomtól. A Hulu megnehezítette az ingyenes tartalom megtalálását és élvezetét. Lehet, hogy más okok is vannak, de ezek mindegyike Hulu döntéséhez vezetett.

A Hulu vezető alelnöke, Ben Smith kijelentette, hogy a hirdetésalapú bemutatások korlátozó jellegűvé válnak, és már nem igazodnak tartalmi stratégiájukhoz. A Yahoo View itt jön be a képbe. A Yahoo View bekapcsolja az új tartalmat a Tumblr-rel, ez a blogszolgáltatási webhely. Azt akarják, hogy több ember használja a Tumblr-t egyidejűleg, miközben új tartalmat néznek a Yahoo View-ban.

2007 eleje óta a Hulu megmutatja, hogy a felhasználók ingyen nézhetnek. Ha tetszett nekik, amit láttak, vagy többet akartak látni, megvásárolhatják a Hulu prémium tagságot. Most a Yahoo View pontosan úgy fog működni, mint a Hulu ingyenes része. Az NBC, az ABC, a Fox, a Hulu és mások csak az Egyesült Államok lakosai számára kínálnak nagyszerű programozást. A Hulu ingyenes verziójának nézői elég jól tudják ezt a korlátozást.

A Yahoo View célja egy hatékony TV-nézési élmény létrehozása, és a tartalom streaming e cél része. Vessen egy pillantást a Yahoo View segítségével elérhető tartalomra.

Amerikai ninja harcos – A népszerű japán valóság TV-show amerikai változata. A showban elit sportolók versenyeznek egy nagyon nehéz akadálypályán az amerikai Ninja Warrior címeért.

Mesterszakács – Gordon Ramsay, a híres angol szakács, a hosszú távú valóság főzési verseny.

Naruto Shippuden – Japán animációs sorozat egy fiatal nindzsáról.

America’s Got Talent – Reality amerikai tehetségkutató show, amelyet Simon Cowell készített. A show felépítése olyan, mint az Egyesült Királyságbeli társa, a Britain’s Got Talent.

Általános Kórház – A minden idők leghíresebb amerikai szappanoperája. A nappali dráma több mint 50 éve működik.

Egyszer volt, hol nem volt – Amerikai dráma az ABC-től, amely újból elfordítja a klasszikus meseket.

Találhat olyan klasszikus programokat is, amelyek a múltban az amerikai televízióban voltak. Példák ezekre a műsorokra: a Brady Bunch, a festészet öröme, Alf, a Mary Tyler Moore Show, a kedvenc marsi és mások.

A Hulu-hoz hasonlóan a Yahoo View különböző tartalmi kategóriákat is tartalmaz. Ezekben a kategóriákban megtalálhatók a koreai dráma, a brit, a latin, a Gyerek show-k, a komédia, a dráma, a filmek és egyebek. Ez csak nagyon kevés közülük. A Yahoo View rendelkezik ezekkel a nagyszerű lehetőségekkel, és megnézheti azokat, ha nem bánja a hirdetésekkel.

Vessünk közelebbről a Yahoo View legjobb VPN-jeit.

1. A Yahoo View legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A Yahoo View legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 2,99 dollárért regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A Yahoo View legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyéni szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

4. A Yahoo View legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A Yahoo View legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havonta 3,49 dollárért (65% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés a VPN-t havonta 3,49 dollártól kínálja, egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciával együtt.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Ha a Yahoo View-t az Egyesült Államokon kívül szeretné megnézni, fontos a VPN használata. azok számára, akik több lehetőséget szeretnének, mint a fentiek, több szolgáltatót találnak a mi webhelyünkön top 10 VPN lista. Mindegyik jól teljesít, de kifejezetten úgy döntöttünk, hogy optimalizáljuk a használatot a Yahoo View megtekintéséhez. Ily módon a webhely használata közben a lehető legjobb biztonságot kaphatja. Az útmutató elolvasásával láthatja a rendelkezésre álló legjobb lehetőségeket.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map