ATP Cup logóAz ATP Cup egy éves tenisz bajnokság, melyet 3 helyszínen rendeznek Brisbane-ben, Perthben és Sydney-ben Ausztráliában. A 2020-as esemény a verseny első kiadása, valamint 2012 óta történik első alkalommal egy ATP-csapatverseny. Idén január péntektől a Pat Rafter Aréna, a Perth Aréna és a Ken Rosewall Aréna helyszíneire kerül sor. 3. január 12., vasárnap. Néhány különféle módon megnézheti ezt a versenyt, attól függően, hogy hol tartózkodik, beleértve az Egyesült Államok Teniszcsatornáját. Ha hozzáfér a hálózathoz, akkor minden készen áll. Ha nem az Egyesült Államokban van, vagy konkrét lefedettséget szeretne nézni, akkor online nézheti meg, ha csatlakozik a VPN-hez.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan nézheted bárhol a 2020-as ATP kupát

Számos módja van a verseny megnézésének, ideértve a Tennistv.com-ot, természetesen a The Tennis Channel-t az Egyesült Államokban.

  1. Jelentkezni valamire ExpressVPN (tartalmaz egy 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát).
  2. Töltse le és telepítse az ExpressVPN alkalmazást az eszközére
  3. Csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban, így biztosan szerezhet lefedettséget a Tennis TV-n.
  4. Jelentkezzen be a Tennistv.com webhelyre, ha hitelesítő adatai vannak, vagy ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, feliratkozhat egy külső streaming szolgáltatásra, amely Tennis TV-t kínál.
  5. Élvezze a 2020-as ATP Kupa élő közvetítését.

Az ATP kupán a világ legjobb rangú férfi teniszezői vannak. Az igazi kérdés az, hogy ki nyeri meg az alapító bajnokságot? Vajon közismert név lesz, vagy meglepetést fogunk látni? Meg kell hangolnia, hogy megtudja. Ismét, ha nem fér hozzá a különféle lehetőségek egyikéhez, akkor csatlakoznia kell egy VPN-hez. Javasoljuk, hogy csatlakozzon egy VPN-hez az Egyesült Államokban vagy az országban, ahol a 2020-as ATP-kupa megjelenését meg szeretné nézni. Ellenkező esetben valószínűleg földrajzilag korlátozott lesz.

Hogyan használhatunk VPN-t az ATP-kupa 2020 megtekintéséhez

Használjuk ExpressVPN például egy VPN-szolgáltatás felhasználásával a 2020-as ATP-kupa streamingjéhez. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

A szoftver letöltése és telepítése után ideje csatlakozni. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN Australia szerverek

  • Válassza ki a szerver helyét. Javasoljuk, hogy használjon szervert Ausztráliában. Mint már említettük, az azért van, mert a térségen kívülre blokkolnánk téged. Emiatt egy szervert választottunk Melbourne-ben.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Az olyan webhelyekről, mint a YouTube, a videók streamingjéhez az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most már van IP-címe Ausztráliában vagy bárhol, ahol a kedvenc lefedettség található, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Emiatt bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha egy másik régió szerveréhez csatlakozna.

Ez minden, amire szükség van. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az ausztráliai ExpressVPN szerverről, úgy böngészhet az interneten, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban. Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban, hogy nézze meg a Sky Sports-ot vagy az Egyesült Államokat, ha nem csak az ATP-kupát szeretne más eseményeket megfigyelni.

A jó VPN-szolgáltatók világszerte megnyitják a tartalomhoz való hozzáférést. Ha az Egyesült Államokon kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Élvezze a 2020-as ATP-kupa minden izgalmát, és nézze meg, melyik teniszcsillag nyeri meg az első ATP-kupát. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-vel élvezhessék ezt a nyitó tenisz bajnokságot a világ bármely pontjáról. Kövess minket @VPNFan a legújabb akciókról, útmutatókról és hírekről.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me