Az MLB.TV 2020-os elektromos áramszünet megoldása

MLBAz MLB.tv áramszünetek valószínűleg a múlté lesznek az elkövetkező években. Az MLB ebben az évben tervezi egy “Egységes csapat” kiegészítő létrehozását, amely segítséget nyújt a kedvenc csapata figyelésében. A hitelesítést azonban kábel- vagy műholdas szolgáltatón keresztül kell végrehajtania. Ez mindenhol problémát jelent a kábelvágók számára. Egyáltalán nem tűnik tisztességesnek, tekintve, hogy az MLB.tv prémium streaming szolgáltatás. A feliratkozók számára lehetővé kell tenni, hogy minden játékot megnézhessenek, a helytől függetlenül. Nem ez a helyzet, bár az Egyesült Államokban és Kanadában a nézőkre az áramszünet szabályai vonatkoznak. Szerencsére van megoldás. Az áramszünet problémáját VPN segítségével oldhatja meg.


A legjobb VPN az MLB.tv kikapcsolódási játékok közvetítéséhez

Először érdemes egy megbízható és megbízható VPN szolgáltatást találni. Ebben az esetben szükség lesz egy gyors VPN-kiszolgálókkal arra a régióra, ahol a lefedettséget meg szeretné nézni, ismét az Egyesült Királyságot javasoljuk. Mivel gyors, megbízható szolgáltatást szeretne választani, megosztjuk néhány vezető VPN-szolgáltatót nagy hálózatokkal.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t az MLB denevérének megtekintéséhez?

Én használom ExpressVPN például egy VPN-szolgáltatás használatával a kedvenc MLB-csapatainak figyelésére. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN UK szerverek

 • Válassza ki a szerver helyét. Londonot választottuk, de az ExpressVPN nagy szerverhálózattal rendelkezik szerte a világon.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és IKEv2 programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most Londonban vagyunk, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen oldalra elérhetjük, mintha Londonban ülne. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakoznánk egy szerverhez az Egyesült Államokban vagy a világ bármely más pontján.

A VPN-hez való csatlakozás ugyanolyan egyszerű. Most, hogy rendelkezik az IP-címmel az Egyesült Királyság ExpressVPN szerveréről, úgy böngészhet az interneten, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor hozzáférést is biztosíthat a BBC Sports angol nyelvű lekérdezéséhez, vagy bármilyen más csatornához, amelyet meg szeretne választani.

Remélhetőleg mára már láthatja, hogy egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államokon kívül él, a szolgáltatás segít elérni olyan népszerű szolgáltatásokat, mint a Netflix, a Hulu és a Pandora. Természetesen továbbra is szüksége lesz egy fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai programozás figyelésében. Élvezheti a TV-műsorokat és a filmeket a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban ült. Ugyanez vonatkozik minden olyan régióra, amelyhez hozzáférni kíván.

Az MLB.TV elektromos áramkimaradások magyarázata

Miről szól a Major League Baseball áramszünetek? Íme egy magyarázat a MLB.com weboldal:

Szokásos szezonbeli helyi élő áramszünet az Egyesült Államokban és Kanadában: Az MLB.TV-n keresztül közvetített és az MLB.com At Baton keresztül elérhető összes játékot helyi, regionális vagy nemzeti áramszünetek képezik. Az alábbiakban ismertetett MLB rendes szezon és Postseason játékok kivételével, vagy az MLB Club egyes otthoni televíziós területein, amelyekre az MLBAM piacon belüli előfizetési szolgáltatásokat kínálhat, az összes élő játékot minden egyes alkalmazandó klub otthoni televíziós területén elhagyják. Ha egy játékot egy téren el vannak fedve, akkor az nem elérhető élő játék megtekintéséhez. Ha Ön az MLB.TV előfizető egy olyan területen, amelyre az áramszünet vonatkozik, az alkalmazandó játék kb. 90 perccel a játék befejezése után archivált játékként lesz elérhető..

Mint láthatja az baseball-rajongókat az Egyesült Államokban és Kanadában helyi, regionális és nemzeti áramszünetek vonatkoznak. Ez azt jelenti, hogy nem mindig számíthat az MLB.com At Bat oldalára, hogy kedvenc csapata élőben játszik. Az elsötétítő játékok másfél órával a játék vége után érhetők el. Nagyon antiklimatikus. A legtöbb rajongó a játékokat élőben szeretné megnézni, nem pedig igény szerint. Addigra már valószínűleg látta az eredményt. A problémára a VPN vonatkozik. Ha csatlakozik egy másik ország VPN szerveréhez, az áramszünetek megkerülhetők. Kerülje el az összes áramszünetet VPN szolgáltatás használatával.

Az áramszünet korlátozásainak megkerülésének kulcsa az Egyesült Államokon és Kanadán kívüli VPN szerverhez való csatlakozás. MLB At Bat és más streaming szolgáltatások geo-blokkolásnak nevezett technológiát használnak annak meghatározására, hogy hozzáférhet-e azok tartalmához. Elektromos áramkimaradások esetén az alkalmazás megkeresi az Ön IP-címét. Ha az Egyesült Államokban vagy Kanadában esik, akkor az áramszünet szabályait kell alkalmazni. Ha egy másik országbeli VPN szerverhez csatlakozik, az megváltoztatja az IP-cím helyét. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen MLB játékot nézzen meg az áramszünet nélkül.

Élvezze az izgalmat a Major League Baseball szezon során. Kérjük, kövessen minket @VPNFan a legújabb akciókról és útmutatókról, és ossza meg ezt a bejegyzést barátaival. Ők is élvezhetik a szezonot MLB.tv kikapcsolódási játékok nélkül a világ bármely pontján, VPN-sel.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map