CyberGhost iOS telepítési útmutató

Az iOS alkalmazás használatához szüksége van egy CyberGhost fiókra. Feliratkozhat a szolgáltatásra, és csak korlátlanul élvezheti a VPN-hozzáférést Havonta 2,75 USD. Miután letöltötte és megnyitotta az iOS alkalmazást, a CyberGhost VPN-nek hozzáférést kell biztosítania a VPN-hálózat létrehozásához szükséges iOS-eszközön. Emellett váltakozva engedélyezheti, hogy értesítse Önt, ha szükséges a nyilvános Wi-Fi hálózatok biztonságához.


A CyberGhost VPN-fiók ellenőrzése az iOS-eszközönAmikor megjelenik a fiók létrehozásának képernyője, válassza ki a „Már rendelkezünk fiókkal” linket a bejelentkezési képernyő megnyitásához. Írja be a „Felhasználónév / E-mail” és a „Jelszó” kifejezéseket, amelyeket létrehozott, amikor feliratkozott a prémium fiókjára. Koppintson a bejelentkezés elemre az alkalmazás fő irányítópultjának megnyitásához. Mielőtt látnánk, milyen egyszerű a szoftver használata a CyberGhost VPN hálózathoz való csatlakozáshoz, vizsgáljuk meg annak főmenüjét, amely tartalmazza az alkalmazás beállításait is.

CyberGhost menü és alkalmazásbeállítások iOS számára

Érintse meg a menü ikont (három vízszintes vonal) az alkalmazás menü megnyitásához. A menü a következő elemeket jeleníti meg:

 • Felhasználónév – a jelenleg bejelentkezett fiókból.
 • Kijelentkezés – lehetővé teszi a számlák könnyű váltását.
 • Fiók kezelése – link, amely megnyitja a fiókoldalát a CyberGhost VPN webhelyen, így módosíthatja a tervet, vagy felvehet és eltávolíthat eszközöket.

CyberGhost VPN menü és alkalmazásbeállítások iOS számára

 • Beállítások – a fiókokra és a Wi-Fi védelemre, valamint a verzióinformációkra oszlik.
  • Számla információ – tartalmazza: a felhasználónevet, a tervinformációt, a csatlakoztatott eszközök számát és a megújításig hátralévő napok számát. Ezenkívül van egy link a fiókja kezeléséhez.
  • Wi-Fi védelem – lehetővé teszi a Wi-Fi hálózatok automatikus védelmét. Módosíthatja, hogy a szoftver hogyan reagáljon a nyitott, jelszóval védett és ismert hálózatokra. A lehetőségek mindegyikébe beletartozik: Kérdezz, Mindig csatlakozzon, Csatlakoztassa a kapcsolatot és Soha ne védjen. Javasoljuk, hogy ezeket állítsa be arra, hogy kérdezzenek, vagy mindig védenek, hogy csak biztonságban legyenek.
  • Támogatási információk – megjeleníti az alkalmazás verziójának adatait, a TOS-linket és az Adatvédelmi irányelvek linket. Ezenkívül van egy kapcsoló, amely anonim adatok küldésére szolgál a CyberGhost VPN támogatási csoport számára, hogy segítsék őket hálózatuk fenntartásában. Végül itt elemezheti kapcsolatát.
 • GYIK – megnyitja a weboldal támogatási tudásbázisát és a GYIK-ot.
 • Visszacsatolás – megnyit egy promptot, amely lehetővé teszi alkalmazásfejlesztések javaslását vagy támogatási jegy létrehozását a felmerült problémákra.

Kapcsolatok létrehozása a CyberGhost VPN iOS alkalmazással

A CyberGhost szoftver lehetővé teszi a különféle módokon történő csatlakozást. A Minden kiszolgáló listán kapcsolatot hozhat létre bizonyos országokkal vagy VPN-kiszolgálókkal. Ezen felül használhat olyan streaming list hozzáférési kiszolgálókat is, amelyek különféle gőzölgő médiaforrásokhoz, például Netflixhez vannak optimalizálva. Végül elkészítheti a kedvenc VPN-kapcsolatok listáját az internetes forgalom gyors biztosításához a CyberGhost VPN szolgáltatás segítségével.

CyberGhost VPN legjobb kapcsolat

A CyberGhost szolgáltatáshoz való csatlakozás legegyszerűbb módja az, ha lehetővé teszi, hogy kiválasztja az Ön számára az általános szörfözéshez a legjobb kiszolgálót. Ehhez csak azt kell megérinteni, hogy a kapcsolat be van-e kapcsolva. A szoftver ezután csatlakozni fog a leggyorsabb szerverhez az aktuális tartózkodási helyétől. A távolságot, a ping választ és a szerver betöltési százalékát használja a legjobb szerver megtalálásához.

Csatlakozás a legjobb szerverhez a CyberGhost VPN iOS alkalmazás segítségévelCsatlakozás országonként az összes kiszolgáló listájához

Egy adott ország kiválasztásakor csak néhány érintést kell elvégezni a képernyőn. Először válassza le a jelenlegi kapcsolatot. Ezután válassza ki az utolsó kapcsolatot a kiszolgálók listák megnyitásához. Végül érintse meg az országnevet, hogy csatlakozzon egy VPN szerverhez az adott helyen.

Csatlakozás egy adott országhoz az összes kiszolgáló listájávalA szoftver automatikusan kiválaszt egy szervert az Ön számára. Itt csatlakoztunk egy kanadai VPN szerverhez, amint azt az ábrán láthatjuk, miután elválasztottuk tőle.

VPN-kiszolgálók kiválasztása a CyberGhost VPN összes kiszolgáló listájából

Válassza ki az utolsó kapcsolatunkat. Kanada újra megnyitja a Sever kiválasztási képernyőt. Az All Server lista használatának másik módja az, ha kiválaszt egy adott kiszolgálót a kiválasztott országban a hozzáféréshez. A kiszolgáló bővítésének ikonjára (három pont) a kanadai helytől jobbra kattintva megnyílik egy képernyő, amely lehetővé teszi egy adott szerver kiválasztását Kanadából.

Csatlakozás a CyberGhost VPN hálózathoz az Összes kiszolgáló lista használatávalKedvencnek tarthat egy adott VPN szervert is, például a Montreal-S01-i07. Figyelje meg a fehér csillagot. Láthatja azt is, hogy valóban csatlakoztunk a kiválasztott VPN szerverhez, mivel ez utoljára sikeres kapcsolat szerverének látszik, miután megkaptuk a „Ki” kapcsolatot.

Streaming a CyberGhost iOS App segítségével

Most csatlakozzunk a streaminghez optimalizált VPN-hez bizonyos országokban, például az Egyesült Államokban. Először érintse meg a lista ikont (lefelé mutató nyíl) az utolsó kapcsolatunk jobb oldalán. Ez megnyitja a kiszolgálói listákat. Érintse meg a streaming listát. majd érintse meg az Egyesült Államokat.

Streaming media szerver kiválasztása az iOS CyberGhost App segítségévelEz csatlakozik egy VPN szerverhez, Dallas, TX. A leválasztáskor láthatja, hogy ez egy szerver, amely az Egyesült Államokban streamingre lett optimalizálva.

Csatlakozás a kedvenc VPN kiszolgálói listájához

A VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozás utolsó módja az, hogy először elkészíti a kedvenc VPN-kiszolgálók és helyek listáját. Ezeket a listákat az internetes forgalom gyors biztosításához használja a CyberGhost VPN szolgáltatás segítségével. Vegye figyelembe, hogy a kedvencként beállított montreali szerverhez most közvetlenül csatlakozhatunk kedvenclistánkból.

Csatlakozás a kedvenc CyberGhost VPN kiszolgálókhozAzt is láthatja, hogy az Egyesült Államok (streaming) szintén elérhető. Ehhez kapcsolódva láthatja, hogy ezúttal a New York-i szerverhez csatlakoztatott minket. A leválasztás azt mutatja, hogy ez egy újabb szerver a CyberGhost hálózatban, amelyet az Egyesült Államokban az adatfolyamra optimalizáltak.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map