Már egy Cyberghost tag? Ha nem, akkor csak regisztrálhat korlátlan VPN-hozzáférésre Havonta 2,75 USD. Miután letöltötte az alkalmazástelepítőt a Mac-re, a telepítés befejezéséhez meg kell nyitnia azt. Ezután lépésről lépésre végigvezeti Önt a folyamaton. A „Folytatás” kiválasztásával a következő lépés lép Ön felé. Ez azzal kezdődik, hogy üdvözli Önt a CyberGhostnél, majd bemutatja a TOS-ok másolatát, amelyet megvizsgálhat. Ha elégedett a TOS-val. kattintson a „Folytatás” gombra.

Olvassa el a CyberGhost VPN szolgáltatási feltételeitEzután kiválasztja, hogy hol kívánja telepíteni a CyberGhost VPN szoftvert. Elfogadhatja az alapértelmezett beállítást, kivéve, ha van egy adott hely, ahova telepíti az alkalmazást.

A CyberGhost VPN Mac App telepítéseEzután kiválaszthatja a telepítés típusát, de azt javasoljuk, hogy csak telepítse az alapértelmezett értékeket. Ha elégedett a választásaival, akkor kattintson az „Install” gombra.

A CyberGhost VPN Mac App megnyitásaRövid idő elteltével a telepítés sikeres üzenetét látja. Kattintson a bezárás gombra, és megjelenik az alkalmazás hitelesítési képernyője. Miután ellenőrizte fiókját, megjelenik az alkalmazás irányítópultja.

A CyberGhost VPN-fiók hitelesítése

Mielőtt elkezdené használni a CyberGhost VPN szolgáltatást, ellenőriznie kell fiókját. A korábbi prémium előfizetési folyamat részeként létre kellett volna hoznia egy fiókot. Ezért válassza ki a „Vissza a bejelentkezéshez” linket a hitelesítő adatok megadásához. Ezek az „E-mail / felhasználónév” és a „Jelszó” elemeket tartalmazzák, amelyeket a feliratkozáskor választottál.

CyberGhost VPN-fiók hitelesítésMiután megadta ezeket, kattintson a „Bejelentkezés” gombra. Ezután megnyílik a Mac OS X alkalmazás fő műszerfal. Vessen egy pillanatra az irányítópult funkcióinak vizsgálatát.

A CyberGhost Mac App fő irányítópultja

A CyberGhost VPN műszerfal a könnyű használat érdekében lett kialakítva. Néhány alapvető összetevőből áll. Ezek a következők:

  1. App vezérlés – visszaadja az alkalmazást a Mac menüsorba. Ezt akkor látjuk, amikor megvizsgáljuk, hogyan lehet gyorsan csatlakozni az alkalmazás segítségével.
  2. Fő alkalmazásmenü – lehetővé teszi a beállított alkalmazásbeállítások ellenőrzését, a fiók megvizsgálását, jegy létrehozását, kijelentkezését vagy az alkalmazásból való kilépést.
  3. A kapcsolat váltása – megkönnyíti a csatlakozást és a leválasztást a választott VPN szerverről.
  4. Csatlakozás állapota – lehetővé teszi, hogy egy pillanat alatt megvédje magát a védelemről.
   CyberGhost VPN Mac OS X alkalmazás irányítópultja
  5. Jelenlegi vagy utolsó kapcsolat – megkönnyíti a korábban használt VPN-kiszolgálóhoz történő újracsatlakozást.
  6. Gyors csatlakozási helyek – tartalmazza a legjobb, aktuális vagy utolsó, és az összes létrehozott kedvencet.
  7. Tab – amely kibővíti a CyberGhost alkalmazás irányítópultját, lehetővé téve más VPN-kiszolgálók és speciális csatlakozási szolgáltatások elérését.

Az első CyberGhost VPN kapcsolat

Az első CyberGhost VPN-kapcsolat nem lehet egyszerűbb. Csak kapcsolja be a kapcsolatot „Be”. Alapértelmezés szerint ez összeköti Önt a jelenlegi helyének legjobb (leggyorsabb) helyével az általános internetes szörfözéshez. Ezt határozza meg a távolság, a ping érték és a legközelebb lévő VPN-kiszolgálók terhelési% -a alapján.

Az első CyberGhost VPN kapcsolatMivel ez az első kapcsolat, engedélyeznie kell a CyberGhost számára a VPN-szolgáltatás létrehozását a Mac-eszközön. A rendszer jelszavát is meg kell adnia, kivéve, ha manuálisan meg akarja adni azt minden csatlakozásnál. Miután megadta ezeket az engedélyeket, a kapcsolat létrejött. Mielőtt megvizsgálnánk a CyberGhost VPN szolgáltatáshoz történő csatlakozás egyéb lehetőségeit, nézzük meg a főmenüt, az egyéb beállításokat és a kiegészítő csatlakozási beállításokat..

CyberGhost VPN Mac OS X App menü

A menü eléréséhez válassza ki a fogaskerék ikont a fő műszerfalon. Ez a menü a következő elemeket tartalmazza:

 • preferenciák – amely megnyitja a beállítások képernyőt. Ez a képernyő három lapra van osztva: Általános, Fiók és Kapcsolat.
 • számla – információt jelenít meg fiókjáról, lehetővé teszi annak kezelését és szükség esetén kijelentkezését. Ugyanaz a képernyő látható a VPN beállítások fiók lapon.
 • Visszajelzés küldése – megnyit egy jegyet, amely lehetővé teszi a CyberGhost VPN támogatási csoporttal való kapcsolattartást. Küldhet hasznos visszajelzést, vagy létrehozhat egy támogatási jegyet.
 • CyberGhost súgó és GYIK – megnyitja a weboldalt, ahol választ találhat a felmerülő kérdésekre.
 • Kijelentkezés – lehetővé teszi, hogy jelentkezzen ki az egyik fiókból és a másikból, ha szükséges.
 • Lépjen ki a CyberGhost VPN-ből – bezárja a Mac OS X alkalmazást, és eltávolítja az alkalmazás menüsoráról.

Most vizsgálja meg részletesebben a Preferenciákat (beállításokat). Mint korábban kijelentettük, ez a képernyő három lapot tartalmaz: Általános, Fiók és Kapcsolat. Az Általános lap két kategóriába van osztva: futási és támogatási.

CyberGhost VPN Mac OS X App menü

A futásidejű kategória lehetővé teszi, hogy az alkalmazást indításkor fusson, és így mindig védelem alatt áll, amikor megfelelő internetkapcsolathoz kapcsolódik az internet. Ez azt is lehetővé teszi, hogy automatikusan ellenőrizze a frissítéseket, hogy a szoftver legfrissebb verziója legyen. Máskülönben manuálisan ellenőrizheti és telepítheti az új frissítéseket. Alternatív megoldásként telepítheti a Beta kiadásokat, de vegye figyelembe, hogy ezek instabilok lehetnek.

A második kategória a támogatás. Ez lehetővé teszi a CyberGhost VPN GYIK és a tudásbázis megnyitását. Ezenkívül támogatási jegyet is létrehozhat, hogy szükség esetén választ kapjon problémáira. Ez a lap verzióinformációkat is tartalmaz, és hivatkozásokat tartalmaz a CyberGhost TOS-jára és adatvédelmi irányelveire. Végül, ha módosította az alkalmazás ablakot vagy helyét, innen visszaállíthatja az alapértelmezett értékre.

A második lap megegyezik a Fiók menüponttal. Megjeleníti a fiókját „Felhasználónév”. „E-mail cím”, „Terv”, „Lejárat dátuma” és „Egyidejűleg telepített eszközök száma. Ezek linket is tartalmaznak a CyberGhost webhelyhez a fiókod kezeléséhez. Végül itt kijelentkezhet fiókjából. Ne feledje, hogy ha ezt megteszi, akkor a szolgáltatás következő használatakor jelentkeznie kell újból.

CyberGhost VPN fiókbeállítások és kapcsolattesztAz utolsó lap lehetővé teszi a kapcsolatteszt futtatását annak beállításához, hogy van-e valamilyen kapcsolódási probléma a CyberGhost VPN hálózattal. Ellenőrzi, hogy el tudja-e érni a hálózatot, az internetkapcsolat stabilitását, és van-e bármilyen CyberGhost API-csatlakozási problémája. Ha teljesíti ezeket a tesztjeinket, akkor nem merülhetnek fel problémák a CyberGhost VPN szolgáltatáshoz való kapcsolódással.

A CyberGhost VPN Mac App speciális szolgáltatásai

A Mac OS X alkalmazás speciális funkciói úgy érhetők el, ha a bal oldali alsó részén található kis fül segítségével kibővítik a fő műszerfalot. Ezeket két kategóriába sorolják: Csatlakozás és Intelligens hálózat szabályok.

Csatlakozás jellemzői

A kapcsolódási szolgáltatások szerveroldalon állíthatók be, amelyek javíthatják az általános biztonságot és adatvédelmet a CyberGhost VPN hálózat használata közben. Ide tartoznak a következők:

 • Hirdetések blokkolása – leállítja a bosszantó felugró hirdetéseket és videókat, amelyek kevésbé zsúfolt webhelyekhez és gyorsabb betöltési időhöz vezethetnek.
 • Blokkolja a rosszindulatú webhelyeket – a weboldalakat a tűzfalszabályok alkalmazásával kiszűri a elérés előtt, hogy biztonságosabbá váljon a CyberGhost hálózat használatakor.
 • Adattömörítés – tömörít néhány képet és más nagy elemeket az Internet forgalom csökkentése érdekében. Ez akkor hasznos, ha fizetős adattervvel rendelkezik.
 • Az online követés blokkolása – megakadályozza az ismert nyomkövetőket, hogy profilokat készítsenek az Internet preferenciáiról és a forgalomról.
 • Automatizált HTTPS átirányítás – biztosítja a cél URL-ek közötti teljes titkosítást, ha rendelkezésre állnak.

A CyberGhost VPN Mac App speciális szolgáltatásaiValószínűleg ki kell használnia ezek többségét, mivel ezek mindegyike javíthatja általános tapasztalatait a CyberGhost VPN szolgáltatás használata közben. Kivételt képezhet a titkosítás, amelyet nem szabad beállítani, ha korlátlan internethasználatot használ az internetszolgáltatóján keresztül.

Intelligens hálózati szabályok

Az eszközön intelligens szabályok kerülnek végrehajtásra, amelyek biztosítják, hogy az internet használata közben mindig kapcsolódjon a CyberGhost szolgáltatáshoz. Ezek közül az első az automatikus csatlakozás indításkor. Ennek beállítása és az automatikus indítás biztosítja, hogy a Mac indításakor a CyberGhost szolgáltatás elindul és csatlakozzon az utoljára csatlakoztatott VPN helyhez..

CyberGhost VPN Mac App intelligens szabályokA többi szabály a hálózati kapcsolatokra vonatkozik. Kiválaszthatja, hogy a szoftver hogyan kezeli a nyitott Wi-Fi-t, a jelszóval titkosított Wi-Fi-t és az ismert hálózatokat. Az Ön választása a következő:

 • Hagyja figyelmen kívül a kapcsolatot – soha nem ajánlott, mivel bármikor manuálisan leválaszthatja a kapcsolatot.
 • Mindig csatlakoztassa – jó választás nem biztonságos Wi-Fi hálózatokhoz.
 • Kérdezz engem – és hadd döntsenek az egyes hálózatok alapján.

Mi inkább a ask me választást részesítjük előnyben, mert szeretjük megfigyelni a vadon élő Wi-Fi hálózatokat, amelyekhez eszközünk megpróbál elérni. Ezért azt javasoljuk, hogy kérdezze meg, vagy mindig csatlakozzon ezekhez, mindenekelőtt a nyílt nem biztonságos Wi-Fi hálózatokhoz.

Csatlakozás a CyberGhost szolgáltatáshoz a Mac App segítségével

Megvizsgáltuk az alkalmazás menüjét, az extra biztonsági funkciókat és a hálózati preferenciákat. Most nézzük meg, hogy a CyberGhost szolgáltatást hogyan használhatjuk szörfözni az interneten, és más felhasználási célokat is végrehajthatunk. Először megjegyezzük, hogy bármikor visszatérhet a legjobb szerverhez, ha azt a maim irányítópultjáról vagy a Gyorscsatlakozás menüből választja ki. Ez azt jelenti, hogy pár kattintással könnyen megtalálhatjuk a gyors szervert és csatlakozhatunk az általános internetes szörfözéshez. Először válassza ki a „Legjobb hely” linket. Ezután kapcsolja be a VPN-kapcsolatot.

A legjobb kapcsolat visszaállítása a ténylegesen kiválasztott helyként a CyberGhost VPN Mac App alkalmazásbanA kedvencekhez a gyorscsatlakozási hely menüből is csatlakozhat. A kedvenceket az Általános (Összes kiszolgáló), a Letöltési és az Adatfolyam-kategóriákra osztják. hogy gyors hozzáférést biztosítson a gyors kiszolgálóhoz VPN-céljára. Ezek megfelelnek a kiszolgáló listáknak, amelyek közül választhat a kibővített CyberGhost VPN alkalmazás irányítópultján.

A CyberGhost VPN Mac irányítópultjának kibővítéseAlapértelmezés szerint ezek a következők:

 • Általános (összes szerver) – magában foglalja a VPN-kiszolgálókat Franciaországban, Németországban és az Egyesült Államokban.
 • streaming – A szerverek között megtalálhatók a BBB-hez optimalizált kiszolgálók – az iPlayer az Egyesült Királyságban és a Netflix az Egyesült Államokban.

Itt csatlakoztunk egy általános szerverhez az Egyesült Államokban a kedvencek listáján.

Csatlakozás egy gyors amerikai szerverhez a Kedvencek használatávalKésőbb ebben a felülvizsgálatban megnézzük kedvenceinket, amint újak hozzáadódnak, hogy megnézhessük, hogyan lehet az új Kedvencek létrehozása egyszerűsíteni a CyberGhost VPN hálózat használatát.

Új csatlakozási hely kiválasztása az összes kiszolgáló közül

Nem csak csatlakozhat egy adott országhoz az összes szerverlista segítségével, hanem a választott országon belüli egyes helyi szerverekkel is. A helymeghatározás előnye az összes kiszolgáló listán keresztül az az előnye, hogy további hálózati adatokat is láthatunk. Ezek az adatok tartalmazzák: a felhasználók számát, a tőlünk való távolságot, a helyi hálózati terhelés százalékát és a kedvenc státuszt mind az ország, mind az egyes szerverek országon belül.

Csatlakozás egy helyi szerverhez egy adott országon belül

Ha egy ország egyedi szerverlistájához szeretne hozzáférni, válassza ki azt az országot, amelyben meg szeretné tekinteni a kiszolgálók listáját, majd kattintson a jobb oldalon lévő jobb nyílra. Ezzel megnyílik az ország kibővített kiszolgálói listája.

Csatlakozás egy adott albán VPN szerverhez: 1. lépésItt található Albánia kibővített listája. Most megnézheti a távolságot, a terhelés százalékát és a kedvenc státuszt az egyes szerbek számára az albániai szerverbankon. Láthatjuk, hogy a kiszolgálók mind azonos távolságra vannak, és hogy a Tirana-S02-i06 szervernek a legalacsonyabb a terhelése, tehát úgy döntöttünk, hogy csatlakozni kell.

Csatlakozás egy adott albán VPN szerverhez: 2. lépésEz a kapcsolat akkor hozható létre, ha duplán kattint a kiszolgáló kiválasztására, majd a kapcsolat bekapcsolására. Ezenkívül kattintson a csillagra is a Tirana-S02-i01 mellett, hogy új kedvencévé váljon. Szürkévé válik, jelezve, hogy ez most a kedvence. Végül válassza ki a Vissza vagy az Összes kiszolgáló lehetőséget az összes ország listájához való visszatéréshez.

Csatlakozás új VPN szerverhez egy másik országban

Innen csatlakozhat a választott országhoz. A szoftver kiválasztja az Ön számára a kiválasztott ország egyedi szerverét. Ezt ugyanúgy teszi, mintha a helyéről a legjobb szerverhez kapcsolódna. Itt csatlakoztunk egy ausztrál VPN szerverhez úgy, hogy duplán kattintunk rá. Vegye figyelembe, hogy ez felváltotta az albán VPN szervert. Ez a listák egyik előnye, hogy megkönnyítik a kiszolgálók cseréjét anélkül, hogy el kellene szakadni a jelenlegiől.

Csatlakozás új VPN szerverhez egy másik országbanVessen egy pillantást néhány további listára, amelyek megkönnyítik a gyors kiszolgáló kiválasztását a VPN célja szerint. A CyberGhost VPN szolgáltatás támogatja a fájlok letöltését és a különféle földrajzi alapú médiakönyvtárak streamingjét.

Csatlakozás egy fájl letöltése céljából optimalizált szerverhez

A Letöltés listára kattintva nyissa meg azon országok listáját, amelyekben a CyberGhost engedélyezi a fájlok letöltését (P2P). Ezek általában olyan országok, ahol a (P2P) forgalomra kevésbé korlátozó szabályok vonatkoznak. Itt Hollandiát választottuk a forgalomhoz. A szoftver ezután kiválaszt egy gyors szervert, amelyet a holland VPN szerver bank helyein optimalizál a letöltésekhez, és befejezi a CyberGhost hálózati kapcsolatot. Kattintson a Hollandia melletti csillagra, hogy támogatja a fájlok letöltését.

Csatlakozás Hollandia VPN szerverhez, optimalizált fájl letöltéseCsatlakozás a médiaszolgáltatások streaming szolgáltatásához optimalizált szerverhez

A médiaszolgáltatásokhoz való csatlakozás ugyanolyan egyszerű, mint az ország kiválasztása a fájlok letöltéséhez. A különbség az, hogy az országot és a szolgáltatást egyaránt kiválasztjuk a közvetíteni kívánt média számára (azaz az USA – Netflix). Itt úgy döntöttünk, hogy csatlakozunk a BBC – iPlayerhez az Egyesült Királyságban. Ne feledje, hogy a szoftver a fájlok letöltésére szolgáló szervert felváltotta a BBC – iPlayer számára optimalizált fájllal az Egyesült Királyságban. Vegye figyelembe azt is, hogy az USA és a Netflix, valamint az Egyesült Királyság – a BBC iPlayer indulása is kedvenc. Ezt a mellette lévő szürke csillagok jelzik.

Csatlakozás a streaming media optimalizált VPN szerverhezKorábban megemlítettük, hogy újból megnézzük a kedvenclistánkat, miután megvizsgáltuk a CyberGhost VPN hálózathoz való kapcsolódás különféle lehetőségeit. Láthatjuk, hogy a kedvenclistánk most tartalmazza a két új kedvencet, amelyeket a CyberGhost hálózathoz való kapcsolódás megvizsgálásakor hoztunk létre.

CyberGhost VPN Mac App KedvencekA Tirana-S02-i01 most megjelenik általános kategóriánkban. Ez azt jelenti, hogy magában foglalhatjuk a kedvenc egyedi szervereket, valamint az országokat. Azt is látjuk, hogy a listának országos kedvence van a fájlok letöltésére, Hollandia.

Hozzon létre gyors kapcsolatot a CyberGhost hálózattal

Új kedvencek létrehozása lehetővé teszi a Mac menüsávjának kihasználását, hogy gyorsan létrejöjjön a kapcsolat a CyberGhost VPN szolgáltatással. Vegye figyelembe, hogy utolsó kapcsolatunk a BBC-iPlayer számára optimalizált szerverrel volt, ahogyan azt a mellette lévő ellenőrzés is mutatja. Tegyük fel, hogy csatlakozni akartunk egy németországi szerverhez. Csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a gyorscsatlakozási listánkból.

Gyors kapcsolódás a CyberGhost VPN hálózathoz

A kapcsolat bekapcsolása befejezi a szerverváltást. és a sávban megjelenő alkalmazás ikonja megsárgul. Ennek kiválasztása megmutatja a jelenlegi kapcsolatunkat. Ugyanolyan könnyen lekapcsolhatjuk a német szervert és kiválaszthatunk egy gyors szervert letöltésre vagy az USA streamingre – Netflix segítségével a menü alkalmazás ikonnal.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me