ExpressVPN Android telepítési útmutató

Az Android alkalmazást letöltheti, ha bejelentkezik az ExpressVPN fiókoldalra, és megérinti a „Set up ExpressVPN” gombot. Ezzel megnyílik az oldalra mutató link a Google Play Áruházban. Koppintson erre. Azonnal érintse meg a telepítéshez, majd nyissa meg Android-eszközén.


Az ExpressVPN Android App telepítése

Az ExpressVPN Android App beállítása

Miután az alkalmazás megnyílik, be kell állítania néhány lehetőséget, mielőtt megnyithatja. A bejelentkezési képernyő lehetővé teszi a fiók hitelesítő adatainak (e-mail cím és jelszó) megadását. Máskülönben elindíthatja a 7 napos ingyenes próbaverziót (csak a mobilalkalmazásokhoz) e-mail cím megadásával.

Az ExpressVPN Android App beállítása

Ezután konfigurálnia kell a VPN-szolgáltatást azáltal, hogy engedélyezi az ExpressVPN-szolgáltatás létrehozásához szükséges engedélyeket az Android-táblagépen. Végül felváltva dönthet úgy, hogy összeomlási jelentéseket, sebességteszteket, kapcsolat állapotát (siker vagy kudarc), egyéb összesített adatokat küld a támogatási csoportnak a hálózat javítása érdekében.

ExpressVPN App első kapcsolat

Miután hitelesítette az alkalmazást és beállította a kezdeti konfigurációs beállításait, az első alkalommal nyílik meg. Megnyílik a kapcsolati műszerfal tanácsokkal, hogy megismerje, mennyire könnyű csatlakozni a szolgáltatáshoz. Alapértelmezés szerint az intelligens hely kerül kiválasztásra. Ez az a hely, amely az alkalmazás szerint a legmegfelelőbb általános szörfözéshez, bárhol is van. A névtelen mérőszámok, például a letöltési sebesség, a késés és a számítógép és a hálózati szerver közötti távolság alapján kerülnek meghatározásra.

Első ExpressVPN Android App-kapcsolat

Az első kapcsolat létrehozásához érintse meg a „Ki” kapcsolat váltógombját. Amikor a kapcsolat befejeződik, egy zöld pajzs fogja be az „On” kapcsolót. Mivel ez az első alkalom, hogy csatlakozzon, az alkalmazás felszólítja Önt, hogy most már biztonságban van.

ExpressVPN Android App menü

Mielőtt megnézzük az alkalmazást működésben, nézzük meg a szolgáltatás összekapcsolásához és használatához rendelkezésre álló funkciók és lehetőségek menüjét. Ez a menü úgy érhető el, hogy megérinti a hamburger ikont (három vízszintes vonal) a műszerfal bal felső sarkában..

Az ExpressVPN Android App beállítások menüje

Ezek közül az első a „Beállítások” menü. Három VPN beállítást és néhány információt tartalmaz. A beállítások a következők:

 • VPN protokoll – alapértelmezés szerint automatikus, és itt kell hagynia, hacsak nem tapasztal csatlakozási problémákat.
  • UDP – az az OpenVPN, amelyre az alkalmazás alapértelmezettként hivatkozik, mert a leggyorsabb
  • TCP – az OpenVPN protokollt ellenőrző hiba, amely nagyobb távolságokon vagy gyenge hálózatokon működik jobban.
 • Automatikus indítás – elindítja az alkalmazást, amikor bekapcsolja Android telefonját.
 • Küldje el az ExpressVPN adatokat – a szolgáltatás javításának elősegítése. Ez nem személyes összesített adatok.

Az ExpressVPN Android App beállítások menüjeEgyéb ExpressVPN Android App menüpontok

Emellett képernyők is vannak a fiókja adataival és segítségért. A fiók képernyőjén link található a barátok utalásához. Ha feliratkoznak, akkor te és ők is 30 ingyenes napot kapnak VPN-hozzáférést.

A súgó képernyőn van egy link a weboldaluk támogatási oldalához. Megnyithat egy űrlapot is, hogy ezen a képernyőn hozzon létre támogatási jegyet. A jegy segítségével megadhatja a kérdésével vagy kérdésével kapcsolatos információkat, és diagnosztikát is tartalmazhat, ha kapcsolatról van szó. Ezután elküldheti az ExpressVPN támogatási csoportnak. Körülbelül egy óra alatt megkaptuk a választ kérdésre.

Az ExpressVPN Android App menüAz ExpressVPN Android App használata

Az „intelligens helyhez” való csatlakozás jó választás az általános szörfözéshez, mivel jó sebességet és stabilitást biztosít. Vannak azonban olyan esetek, amikor érdemes csatlakozni egy adott országhoz, hogy kihasználhassa egy adott erőforrás vagy szolgáltatás előnyeit.

Új kapcsolat helyének kiválasztása

Kiválaszthat konkrét országokat vagy városokat, amelyekhez csatlakozni szeretne, ha megérinti a „Hely választása” gombot. Megnyílik a helyek listája képernyő. Ez a képernyő három lapot tartalmaz:

Új kapcsolat helyének kiválasztása

 • Ajánlott – Ez tartalmazza az intelligens helyszínt és körülbelül kilenc további országot, amelyet az alkalmazás az Ön által ajánlott hely alapján határoz meg. Ha megérinti az ország jobb oldalán található nyilat, kibővíti azt városi szintre. A hely jobb oldalán lévő csillagra koppintva hozzáadja azt a kedvencek listájához. A vörös csillag azt jelzi, hogy kedvenc. Kedvenc helyeket kell használnia, amelyeket rendszeresen használ.
 • Minden – az ExpressVPN hálózat összes helyének teljes listája. A rendezvényt a következő régiók szervezik: Amerika, Európa, Ázsia és Csendes-óceán, valamint Afrika, Közel-Kelet és India.
 • Friss – a legutóbbi kapcsolatok listája, amelyet a kedvenc helyek listája követ. Ahhoz, hogy csatlakozzon egy helyhez, egyszerűen érintse meg azt, ahogyan a UK-East London esetében.

Helykeresés és ping

Két másik szolgáltatás, amelyek megkönnyítik a jó teljesítményű hely kiválasztását: a keresés és a ping. Ezek használatához leválasztani kell az ExpressVPN hálózatról. Érintse meg a kapcsolót, ha szükséges, leválasztani. Tudni fogja, hogy lekapcsolódott, mert mind az „Intelligens hely”, mind a „Hely választása” gombok láthatók.

A hely megválasztásának könnyebb módja, ha ismeri az országot, amelyhez csatlakozni szeretne, ha az adaptív keresést használja. Válassza ki a keresési ikont, és kezdje el beírni a helyet. Gépelés közben a lista szűrni fog, hogy a helyszín tetejére kerüljön. Ez működik mind az országokkal, mind a városokkal.

A Helykeresés és a Ping használata

Az utolsó szolgáltatás, amelyet meg akarunk vizsgálni, a ping-teszt. Ez a teszt azt az időt jelzi milliszekundumban, ameddig egy jel eljut a számítógépről a kiszolgálóra, amelyhez csatlakozik. A teszt végrehajtásához érintse meg a sebességmérő ikont a helymeghatározási képernyő bal felső részén. Az alacsonyabb számok általában a gyorsabb helyeket jelzik. Ezek általában olyan helyek, amelyek közelebb vannak Önhöz. Ebben az esetben az Egyesült Államok és Kanada jó választás lenne a kapcsolatok számára.

Láthatja, hogy az ExpressVPN alkalmazást könnyű telepíteni és használni. Az „intelligens hely” funkciónak köszönhetően egyetlen érintéssel minden szükséges az általános szörfözéshez. A biztonságos kapcsolatokhoz az OpenVPN protokollt használja. Az ExpressVPN hálózathoz való csatlakozáshoz nem szükséges műszaki ismeretek. Csak néhány érintés vesz igénybe az új helyek kiválasztását. A ping és a keresési szolgáltatások használata megkönnyíti ezt a folyamatot. Egyetlen érintéssel leválasztja Önt. Semmi sem lehetne egyszerűbb.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map