ExpressVPN Windows telepítési útmutató

Mielőtt hozzáférést kaphat az ExpressVPN szoftver letöltéséhez, először előfizetnie kell a szolgáltatásra. Ez egy többlépcsős folyamat:


 • Válaszd a ExpressVPN terv ami megfelel az Ön igényeinek.
 • Írja be a fiókjához használni kívánt e-mail címet.
 • Válassza ki a fizetési módot, és fejezze be a vásárlást.
 • Adjon meg egy jelszót a fiókjához.

Ezután üdvözlő e-mailt fog kapni az ExpressVPN csapatról, egy hivatkozással, amelyen keresztül beállíthatja a szolgáltatást az eszközén.

Bejelentkezhet fiókjába a saját webhelyükön. A bejelentkezéshez kattintson a weboldal főmenüjében a „Fiókom” elemre. Ezután írja be fiókja e-mail címét és jelszavát. Ezzel megnyílik a fiók irányítópultja. Fiókja összes adata itt elérhető és kezelhető.

ExpressVPN számla

A zöld „Set up ExperessVPN” gombra kattintva megnyílik a letöltési oldal, ahol kiválaszthatja azt az eszközt, amelyre telepíteni szeretné az ExpressVPN szoftvert. Miután kiválasztotta az eszközt, a képernyő jobb oldalán megjelenik a „Letöltés” ​​gomb, hogy telepítse azt asztali alkalmazásokhoz. Az ExpressVPN telepítéséhez Windows, Mac OS X és Linux operációs rendszerre is be kell másolnia az aktivációs kódot. IOS, Android és Kindle Fire eszközök esetén ez megjeleníti a gombot az alkalmazás linkjéhez a megfelelő áruházban (iTunes, Google Play és Amazon).

Ezen az oldalon található hivatkozások az Apple Safari (Mac), a Google Chrome (Windows, Mac, Linux) és a Mozilla Firefox (Windows, Mac, Linux) kiterjesztésének telepítéséhez. Ezek használatához rendelkeznie kell a megfelelő böngészővel és az ExpressVPN asztali verziójával a készüléken. Nem önálló VPN alkalmazások. Ezek egyszerű módjai a fő asztali alkalmazások vezérlésének.

Ugyancsak vannak utasítások és DNS-kiszolgáló IP-címek a MediaStreamer szolgáltatás használatához az Apple TV, PlayStation, Xbox, más eszközökkel, amelyeken használni szeretnék. Az útmutatások az ExpressVPN telepítéséhez számos útválasztón itt találhatók. Végül utasításokat és hitelesítő adatokat tartalmaz az OpenVPN, L2TP / IPsec vagy PPTP kézi telepítéséhez az eszközökre.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

Az ExpressVPN Windows kliens telepítése és használata

ExpressVPN Windows kliens telepítése

Először töltse le a Windows telepítőfájlt a számítógépére, laptopjára vagy táblagépére a fenti ábra szerint. Ezután futtassa rendszergazdaként a telepítési folyamat megkezdéséhez. Lehet, hogy engedélyeznie kell, hogy módosítsa a készüléket. Ezután látni fogja az üdvözlő képernyőt. Kattintson az „Opciók” gombra, ha módosítani szeretné a könyvtárat, ahol a szoftvert tárolja.

ExpressVPN Windows kliens telepítése

Egyébként válassza a „Telepítés” elemet a Windows kliens számítógépéhez történő hozzáadásának megkezdéséhez. Rövid idő elteltével egy üzenetet fog kapni arról, hogy a telepítés sikeresen befejeződött. Zárja be ezt, és megnyílik az ExpressVPN kliens aktiválási ablaka.

Az ExpressVPN Windows kliens aktiválása

Az ügyfél aktiválásához illessze be a letöltési képernyőn másolt aktivációs kódot a beviteli mezőbe. Ez aktiválja az „OK” gombot. Dönthet úgy is, hogy az ExpressVPN elindítását a Windows indításakor indítja el, és ha meg akarja osztani az összesített adatokat a támogatási csoportjukkal. A kód megadása és a többi választás után kattintson az „OK” gombra az ügyfél beállításának befejezéséhez.

ExpressVPN Windows aktiválási folyamat

Az ExpressVPN kliens első megnyitása

Miután az ügyfél telepítésre került, az első alkalommal nyílik meg. A műszerfal főablakában megjelenik egy felszólítás a szolgáltatáshoz való csatlakozásra. A kapcsolóra kattintva elindul a kapcsolódási folyamat az intelligens helyhez, az USA-Washington DC-hez. Később az ExpressVPN áttekintésben megvitatjuk, hogy az alkalmazás hogyan határozza meg az intelligens helyet. Megjelenik egy prompt, amely jelzi, hogy csatlakozik-e és biztonságos az internet. Ez csak egy bevezető oktatóanyag az első kapcsolathoz az ExpressVPN hálózattal.

ExpressVPN Windows kliens indításaMielőtt alaposabban megvizsgálnánk az alkalmazás segítségével a különböző helyekhez történő kapcsolódást, először nézzük meg az ügyfél menüjét. Ezt a menüt a műszerfal jobb felső sarkában lévő menü ikonra (három vízszintes vonal) kattintással lehet megnyitni.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

ExpressVPN kliens menü

Mielőtt megnyitná a menüt a változtatások elvégzéséhez, válassza le a kapcsolatot az aktuális szerverrel. Itt található az ExpressVPN fő kliensmenüjének robbantott nézete. A menüpontokról részletesebben elmagyarázzuk: „VPN helyek”, „Sebesség teszt”, „Súgó” és „Opciók” később, az ExpressVPN áttekintésben.

 • Diagnostics – lehetővé teszi a kapcsolat folyamatának megvizsgálását a Jegyzettömbben, vagy fájlba mentését.
 • Kap 30 szabad napot – megnyitja az ExpressVPN webhelyet, ahol meghívhatja barátait szolgáltatásaik kipróbálására. Ha megvásárolják, akkor mindkettő 30 ingyenes szolgáltatási napot kap.
 • Kilépés az ExpressVPN szolgáltatásból – bezárja az ügyfelet, de megőrzi az aktiválási kódot, így nem kell újra beírnia.

ExpressVPN főmenü

ExpressVPN Sebességteszt

A „Sebességteszt” kiválasztásával megnyílik az ablak, amely lehetővé teszi a sebességteszt futtatását a hálózat összes szerverén, hogy megtudja, melyik a legmegfelelőbb az Ön céljainak. Az utolsó teszt adatai megjelennek, amikor megnyitja. Új sebesség-teszt elvégzéséhez leválasztania kell a VPN-t. Amikor új sebességtesztet futtat, az irányítópulton megjelenik a „Speed ​​test running…” üzenet, a statisztika pedig függőben marad, amíg újra nem számolják.

A sebességmérési táblázat oszlopai a következők:

 • Elhelyezkedés – megjeleníti a hálózathoz tartozó csatlakozási helyek listáját. Kattintson a „Hely” címsorra, hogy betűrendben rendezze őket.
 • Sebesség index – A „Latencia” és a „Letöltési sebesség” kombinációja. Egyetlen számot ad a hely sebességének felméréséhez. A nagyobb szám gyorsabb sebességet jelent.
 • Késleltetés – Ez az idő milliszekundumban mérhető, amely alatt az adatoknak fizikailag el kell jutniuk a számítógépről a VPN helyre. Az alacsony szám azt jelenti, hogy gyorsabban reagál az internetes forgalomra.
 • Letöltési sebesség – Megméri az egy másodpercenkénti adatmennyiséget, amely az internetes kapcsolaton keresztül eljuthat az adott VPN helyre. A nagyobb szám általában gyorsabb letöltést jelent.

ExpressVPN belső sebesség-teszt

Sebességteszt útmutató a hely kiválasztásához

Szóval, hogyan használja a sebességtesztet a kapcsolat legjobb helyének meghatározására? Íme néhány általános útmutató:

 • Összességében a leggyorsabb hely – Ez általában a legmagasabb sebességindexszám.
 • Általános szörfözéshez – A gyakorlatban vegyen néhány (2 vagy 3) helyet, ahol a legnagyobb sebesség-mutatószám van, és tesztelje őket, hogy megtudja, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára.
 • A leggyorsabb egy adott országban – Először kattintson a hely oszlopra az országok listájának ábécézéséhez. Ezután görgessen a választott országhoz, és keresse meg a legmagasabb sebességindexszámú országban található helyet. Ha kettő közel van, akkor mindkettőt tesztelnie kell, hogy megtudja, melyik a legmegfelelőbb a kapcsolathoz.

A helyek jobb oldalán található csillagra kattintva kedvencei lehetnek. Ez megkönnyíti a sebességteszt bezárása után a kívánt tesztelés megtalálását. A csillag sárgára vált, ami azt jelzi, hogy ez most a kedvence. Ezen a sebességteszt alapján választottuk az USA-Atlanta, az USA-New Jersey-3 és a Kanada-Toronto kedvenceit, hogy megtudjuk, melyik nyújtja a legjobb teljesítményt.

Súgó menü

Az alábbiakban a kibővített „Súgó” menü található. A menüelemek a következőket tartalmazzák:

 • Támogatási webhely – Ennek kiválasztásával megnyílik a támogatási oldal az ExpressVPN webhelyen, így hibaelhárítást végezhet, megvizsgálhatja a GYIK-ot, vagy megnézheti az eszköz telepítési útmutatóját..

ExpressVPN kibővített súgómenü

 • Lépjen kapcsolatba velünk – Megnyit egy jegyablakot, ahol leírhatja a problémát, és csatolási hibák esetén diagnosztikát is tartalmazhat. Ezután elküldheti a jegyet az ExpressVPN támogatásra. Vissza fognak válaszolni neked a fiókodhoz tartozó e-mail címen keresztül.
 • IP-cím ellenőrző – Ez egy IP-cím-ellenőrző a saját webhelyükön. Ez helyesen megmutatta Washington DC helyünket. Ezeket a szervereket és másokat is teszteltünk néhány más IP-ellenőrzővel az eredmények ellenőrzése céljából.

ExpressVPN Súgó menü elemek

 • DNS szivárgás teszt – Az összes DNS-lekérdezés az ExpressVPN titkosított, privát, nulla tudású DNS-kiszolgálókon megy keresztül, amint ezt a teszt jelzi. Harmadik féltől származó szivárgási teszt is ezt jelezte, és kimutatta, hogy szivárgást nem észleltek.
 • Az ExpressVPN-ről – Megjeleníti az aktuális telepítéshez szükséges ExpressVPN Windows kliens verziószámát. Mivel az asztali alkalmazások nem frissítik automatikusan, ez segíthet naprakészen tartani a legújabb verziót. A régi verziót el kell távolítani az új telepítése előtt.Látogasson el az ExpressVPN oldalra

ExpressVPN kliens csatlakozási lehetőségek

Az Opciók menü a következő lapokból áll: Általános, Protokoll, Fiók, Böngészők és Speciális. Ezek lehetővé teszik az ügyfelek kapcsolattartásának megváltoztatását.

ExpressVPN általános opciók

Az általános lehetőségeket három kategóriába sorolják:

 • üzembe helyezés – Ezek beállítása és a hálózati zár biztosítja a védettséget.
  • Az ExpressVPN szolgáltatás automatikus indítása, amikor a Windows megnyílik.
  • Csatlakozzon az utolsó ismert kapcsolathoz, amikor az ügyfél elindul.
 • Hálózati zár – Ezt a funkciót VPN kill kapcsolónak is nevezik.
  • Hagyja ezt a beállítást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Internet kapcsolat megsemmisül, ha a VPN-kapcsolat véletlenül megszakad
   • Tudnia kell, hogy ez a zár nem aktív, ha a VPN nincs csatlakoztatva. Az sem aktív, ha a szolgáltatás csatlakoztatás vagy leválasztás folyamatában van.
   • Ez azt jelenti, hogy a kiszivárgások elkerülése érdekében abba kell hagynia más alkalmazások futtatását, amikor a kiszolgálókat megváltoztatja.
  • Alternatív megoldásként engedélyezheti a LAN (helyi hálózat) erőforrásokhoz, például a nyomtatókhoz való hozzáférést.

ExpressVPN általános opciók

 • Kapcsolat alkalmazásonként – engedélyezheti a megosztott alagút kialakítását annak eldöntéséhez, hogy mely alkalmazásokat alagúzzuk az ExpressVPN szolgáltatás használatával.
  • Ennek bekapcsolásával engedélyezheti a „Beállítások” gombot, így kezeli az alkalmazásokat. Három lehetősége van.
   • Az összes alkalmazás alagútja – ez az alapértelmezett és egyetlen, amely megóvja az Ön személyes adatait és névtelenségét. Az összes alkalmazás titkosítva és hangolva van az ExpressVPN segítségével.
   • Az alagút nélküli alkalmazásokat választja – itt hozzáadhat és eltávolíthat olyan alkalmazásokat, amelyekkel szokásos internetszolgáltatóját használni szeretné. Az összes többi alkalmazás titkosítva lesz.
   • Válassza ki az alagút alkalmazásokat – ez lehetővé teszi, hogy csak azokat a alkalmazásokat távolítsa el, amelyeket titkosítani akar és alagútba szeretne venni. Az összes többi alkalmazás a szokásos internetszolgáltatóját fogja használni, és nem lesz titkosítva.

ExpressVPN osztott alagút

ExpressVPN protokoll kiválasztása

Itt kiválaszthatja azt a protokollt, amelyet az ExpressVPN hálózathoz történő csatlakozáshoz használ. Tudnia kell, hogy nem minden hely lesz elérhető az OpenVPN protokolltól eltérő protokollokhoz. A következő protokollok közül választhat:

 • Automatikus – a legtöbb esetben ezt a protokollt kell használnia. Ez lehetővé teszi a szolgáltatás számára, hogy kiválassza a hálózatának a legjobb protokollt. Ez általában azt jelenti, hogy az OpenVPN-t (UDP) fogja használni. Ugyanakkor lehetővé teszi a szolgáltatás számára, hogy lopakodási lehetőségeket válasszon a hálózati felhasználók számára azokon a területeken, ahol cenzúra jelen van, például Kínában. Ezenkívül automatikusan megváltoztathatja a protokollokat, hogy kiküszöbölje más hálózati problémákat, például gyenge jeleket vagy instabil kapcsolatokat.
 • OpenVPN (UDP) – ez a legtöbb esetben az alapértelmezett protokoll, mert a sebesség és a biztonság legjobb kombinációját biztosítja.
 • OpenVPN (TCP) – akkor használja ezt a protokollt, ha hálózati stabilitással kapcsolatos problémákat tapasztal, mivel (UDP) -vel ellentétben hibaellenőrzést végez az adatcsomagokon. Ez javítja a kapcsolat stabilitását, mivel újra elküldi az eldobott adatcsomagokat, de lassabb.

ExpressVPN protokollok

 • L2TP / IPsec – kombinált protokoll, amely biztonságosabb, mint a PPTP, de lassabb. Biztonságosnak tekintik, de az UDP Port 500 használata miatt a tűzfalak néha blokkolják.
 • PPTP – a rendelkezésre álló protokollok közül a legrégebbi és a legkevésbé biztonságos. Csak akkor használja ezt, ha a többi protokoll sem működik.
 • SSTP – gyors és biztonságos szabadalmaztatott Microsoft protokoll, amely kizárólag Windows rendszerre vonatkozik. Ez egy jó protokoll a tűzfalak megkerülésére.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

ExpressVPN számla

Ez a lap tartalmaz egy linket a 30 napos ingyenes szolgáltatási oldalra, amelyet korábban tárgyaltunk az ExpressVPN áttekintés ügyfélmenü szakaszában. Azt is megjeleníti, hogy hány nap maradt a jelenlegi előfizetésében. Végül lehetővé teszi a kijelentkezést a Windows kliensből. Ne feledje: ha kijelentkezik az alkalmazásból, akkor legközelebb indítsa el az aktiválási kódot. Ez megóvja a szolgáltatásfiókot, ha megosztott számítógépet használ annak futtatásához.

ExpressVPN számlainformáció

ExpressVPN böngésző-bővítmények

Ezzel a lapon letöltheti böngészőjéhez az ExpressVPN kiterjesztést. Bővítményeik vannak a Google Chrome és a Mozilla Foxfire számára. Az ügyfél észleli, hogy telepítette-e a böngészőt, mielőtt felajánlotta volna a bővítmény hozzáadását.

Böngészők és azok ExpressVPN kiterjesztései

A bővítmény telepítése lehetővé teszi a VPN-szolgáltatás kezelését a böngészőből. Vegye figyelembe, hogy nem önálló alkalmazás, és az asztali kliens nélkül használhatatlan. Ennek ellenére erősen ajánljuk a kiterjesztés használatát az ügyféllel együtt.

Az ExpressVPN Chrome-bővítmény hozzáadása és használata

Először kattintson a „Get Chrome” gombra a Google Chrome telepítéséhez a számítógépére. Ezután válassza a „Bővítmény megszerzése” lehetőséget az ExpressVPN kiterjesztés hozzáadásához. Válassza a „Gyors telepítés” lehetőséget, és ellenőrizze a kiterjesztés engedélyeit. Ha ezek elfogadhatók, kattintson a „Bővítmény hozzáadása” gombra a folyamat befejezéséhez. Miután hozzáadta, a böngésző URL mezőjének jobb oldalán megjelenik az ExpressVPN ikon. Kattintson erre a VPN-szolgáltatás kezeléséhez.

A Google Chrome böngésző és az ExpressVPN kiterjesztés telepítése

Itt található néhány kép az ExpressVPN böngésző kiterjesztésének indítási és adatvédelmi beállításairól. Ezenkívül megjeleníti a „Toronto -2” helyhez történő csatlakozáshoz használt eljárást is. Ez a folyamat a következő:

 1. Kattintson a „Hely választása” gombra.
 2. Bontsa ki a kanadai helyet a „>”.
 3. Válassza ki a „Toronto-2” helyet.

Ez összeköti Önt és megnyitja a fő műszerfalot. Ha megnyitja a Windows klienst, látni fogja azt is, hogy csatlakozik a „Toronto-2” -hez

Az ExpressVPN böngésző bővítmény használata

ExpressVPN speciális beállítások

Az utolsó lapon három váltási beállítás van.

 • Információ megosztás – opcionálisan megoszthatja az összesített, nem személyes összeomlási információkat az EXpressVPN-rel.
 • IPv6 szivárgás elleni védelem – engedélyezni kell az IPv6 letiltását.
 • Használjon ExpressVPN DNS-t – Engedélyezze ezt annak biztosítása érdekében, hogy a DNS-lekérdezéseket nulla ismeretlen DNS-kiszolgálók védik.

ExpressVPN speciális beállítások

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

Az ExpressVPN Windows kliens használata

Láthatja, hogy a fő ügyfél továbbra is kapcsolódik a kanadai, Toronto-2 helyhez, amelyet az ExpressVPN Google Chrome böngészőbővítmény segítségével választottunk ki. Mielőtt megváltoztathatja a helyszíneket, a csatlakozási kapcsoló átkapcsolásával leválasztania kell a hálózatot. A műszerfalon ezután megjelenik a „Smart location” és a „Select location” gomb.

Új hálózati hely kiválasztása

A „VPN helyek” menüpont segítségével kiválaszthat egy konkrét helyet, amelyhez csatlakozni szeretne. Ugyanakkor könnyebb csak rákattintani a „Hely kiválasztása” gombra. Megnyitja az ajánlott helyek listáját. Láthatja, hogy az Egyesült Államok kedvelt ország. Ez a lista körülbelül tíz ajánlott országot jelenít meg, amelyekhez az Ön jelenlegi helyétől kell csatlakozni. Azok az országok, amelyek előtt jobbra mutató nyíl mutat, a nyílra kattintva kibővíthetők konkrét városokká. A holland példa ezt illusztrálja. Egyszerre csak egy ország bővíthető.

Új kapcsolat helyének kiválasztása

Az „Összes” fül felsorolja az összes helyet. Bővítettük az európai kontinenst és a holland országot, és előnyben részesítettük az amszterdami helyszínt, hogy megmutassuk, hogy minden listára érvényes. Ezzel a listával bármely országba vagy városba görgethet. Ha azonban egy adott országot vagy várost keres, az adaptív keresés használata megkönnyíti a feladatot.

Az utolsó lista a legutóbbi kapcsolatokat, majd a kedvenc helyek listáját mutatja. Vegye figyelembe, hogy ez a lista most az USA-Atlanta, az USA-New Jersey-3 és a Kanada-Toronto helyszíneket mutatja, amelyeket a sebességteszt során választottunk. Ugyancsak van Hollandia-Amszterdam helye, amelyet éppen megjelöltünk, amikor megvizsgáltuk az összes ország és város listáját. Ha kiválasztja az amerikai kedvencet, akkor az Egyesült Államok leggyorsabb városához vezet a helyünkről.

Csatlakozás egy adott kiszolgáló helyéhez

Most, hogy megvizsgáltuk, hogyan válasszunk ki egy új helyet, csatlakozzunk ehhez. Az USA-Atlanta elemre kattintva kiválasztja azt. Figyelem: a műszerfal most azt mutatja, mint a kiválasztott helyet. A csatlakozási folyamat megkezdéséhez kapcsolja be a műszerfal tápkapcsolóját. Könnyebb azonban csak duplán kattintani arra a helyre, amelyhez csatlakozni szeretne. A leválasztás a műszerfal kapcsolójának egyetlen gombjával történik.

Csatlakozás új ExpressVPN hálózati helyhez

Mint láthatja, az ExpressVPN Windows klienst könnyű telepíteni. Az alapértelmezett beállítások jóak a legtöbb felhasználó számára. Ez azt jelenti, hogy a korlátozott műszaki ismeretekkel rendelkezők használhatják azt az ExpressVPN szolgáltatáshoz történő csatlakozáshoz. Bizonyos fejlett funkciókkal rendelkezik, mint például a kikapcsoló, a DNS szivárgás elleni védelem és a megosztott alagútépítés, amelyeket a műszaki ismeretekkel rendelkezők értékelni fognak. Csatlakozás az intelligens helyhez, amely a megbízható VPN-hely, tőle egyetlen kattintással. A böngésző kiterjesztésével vezérelheti. Kiválaszthat egy adott országot vagy várost, amelyhez néhány kattintással csatlakozhat. Az ExpressVPN-hálózatról való leválasztás csak egy kattintással lehetséges. Semmi sem lehetne könnyebb.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map