Hogyan feloldhatja Salem városát egy VPN segítségével

Város SalemSalem városa népszerű stratégiai, online szerepjáték. Város Salem az emberek szavazását a város véleménye alapján, éjszakai gyilkosságokat, halálos jegyzeteket, hazugságot, végrendeleteket, igazságbeszélgetést, akasztófajtákat és egyéb érdekes dolgokat teszi stratégiaivá. Ön és mások a világ minden tájáról olyan szerverekön fognak játszani, amelyek a világ bármely pontján megtalálhatók. VPN segítségével feloldhatja Salem városának földrajzi korlátozásait. Az emberekkel és a megszakítókkal kapcsolatban némi késés, lassú kapcsolat és DDoS támadások kockázata áll fenn. Ennek kijavításához javasolnék egy VPN-t. A VPN megváltoztatja az Ön IP-címét egy másik IP-re a választott helyen. A megváltozott IP segít biztonságban tartani a DDoS támadásokat. Mivel sokat változtat a szervereken, nagyon jó csatlakozási pontot kell választania, így nem számít, hogy ki üzemelteti a szervert, akkor jó kapcsolata lesz. Ez azt is segítheti, hogy kevesebb késés legyen, ami nagyon jó ebben a játékban, ahol az egyik válasz győzelmet vagy veszteséget jelenthet.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t Salem városának lejátszásához

Én használom ExpressVPN például a VPN-szolgáltatás felhasználásával Salem városának online lejátszásához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Város Salem játék kiemeli

Salem városa visszaviszi az időt 1692-re Salem-be, Oregon. A napok hosszúak és az éjszakák rövidek, de halálosak. Napközben felfüggeszti az embereket, akiknek feltételezhetően rossz, és vitatja a véleményét. Azt is meg fogják szavazni, hogy bárkit letereljék, amelyet a város rossznak tart, és meg fogják magyarázni, mi van az eset, és bűnösnek vagy ártatlannak szavazzák. Ha bűnösnek minősítik Önt, akkor elküldik a láncfűrésznek, vagy bármilyen más halálos animációnak. Ha úgy gondolja, hogy ártatlan, akkor visszatérsz, és a szavazás folytatódik. Abban a pillanatban, amikor nincs szavazási idő, vagy valakit megszavaztak, éjszakára fordul. Az az éjszaka, amikor egyes szerepek megölnek, mások beszélnek halottakkal, mások pedig égetik el a dolgokat.

Minden szerepnek megvannak a sajátos képességei, amelyek éjjel vagy nappal érintik őket. Őket véletlenszerűen választják ki. Mint a résidők, néhány szerepet valószínűleg neked adnak, és tekercéket vásárolhat, hogy növelje a szerep megszerzésének esélyét. A szerepeket csoportok is kategorizálják. A játékban szereplő szerepek és csapatok a következőket foglalják magukban:

Csapatváros, amelynek célja az összes bűnöző meghallgatása

 • Éber (Vig): A Vig olyan szerepet játszik, amelyben három golyó van. Háromszor kell lőnie éjszaka, de nem ugyanabban az éjszakában. Ha lő egy másik várost, bűntudatból hal meg.
 • Seriff: A seriff lehetővé teszi, hogy bárki gyanúsnak lássa, kivéve a keresztapát, aki nem gyanús. Ez azt jelenti, hogy megtudhatja, ki a rossz, és meggyőzheti a várost, hogy elkísérelje őket.
 • Veterán (veterán): A veterán olyan szerepet tölt be, amely háromszor megvédi magát. ezek egyikét felhasználhatja minden este három éjszaka, és megölhet mindenkit, aki meglátogatja. Az egyik fő probléma az, hogy ha egy Towny meglátogat, akkor meg is öli őket.
 • Testőr (BG): Ön képes lesz mindenkit megvédeni éjjel, de akit meghal, ha valaki megtámadja őket. A másik személy is meghal, de a védett személy nem. Még ha a személy immunitása is meg fogja ölni őket. Ön is egyszer megvédheti magát, ami immunitássá fog tenni.
 • Orvos: Éjszaka meggyógyíthat bárkit, akit akar. Ez megakadályozza, hogy az ember meghaljon. Ön is gyógyíthatja magát, miután immunitást élvez.
 • szállítmányozó: Két ember pozícióit cserélheti, amelyek az összes célt rájuk váltják.
 • Kém: Meghallgathatja azt, amit mindenki suttog, és amit a maffia mond / tesz éjjel.
 • Kíséret: Ez a szerepe lehetőséget ad arra, hogy mindennap elvonja a figyelmét. ez megakadályozza őket abban, hogy éjjel teljesítsék szerepüket.
 • Nyomozó: Láthatjuk az emberek szerepét éjszaka, ám ezek két különböző szerepet kapnak. ez azt jelenti, hogy hibázhat az a személy, melyik szerepe van.
 • Börtönőr: Lehet, hogy valaki börtönbe veszi minden este, amikor úgy dönt, hogy megöli vagy nem. Ön úgy dönt, hogy ki kell börtönbe reggel, és éjjel kihallgatja őket. csak három embert ölhet meg, de az összes mentesség nem vonatkozik rá.
 • Retributionist (Ret): A megtorlás lehetővé teszi, hogy egy embert életre keltesse éjjel. Csak egyszer teheti meg, és az a személy nem fogja tudni, hogy megcsinálta.
 • Vigyázz: láthatja, ki látogat éjjel egy embert, beleértve magát is.
 • Közepes: Beszélj a halottakkal és egyszer az élőkkel, ha meghalsz, de vigyázz, ha a közeg átka van. Ez az átok egy viccként oszlik el, és kimondja, hogy ha az emberek kitalálják, hogy közepes vagy, akkor másnap este megölnek.
 • Polgármester: amikor nyilvánosságra hozza magát, szavazata három ember szavazatának számít.

A csapat semleges a célokkal.

 • Sorozatgyilkos (SK): Immunista éjjel. Éjjel megölhet bárkit, akit szeretne, de ha szerepe blokkolva van, akkor megöli a szerep-blokkolót. Cél: Öld meg azokat, amelyek ellened vannak.
 • amnéziás: Bárki szerepet vállalhat, aki meghalt. Lehet, hogy nem vállal egyedi szerepeket. Cél: fejezd be a célt
 • Boszorkány: Valamelyiket ellenőrizheti éjjel, és ráveheti őket arra, hogy mindenki által elvégzett szerepeket megtegye. Cél: élőben látni, hogy a város elveszik.
 • Udvari bolond: ha felakasztják, megölheti az egyiket. Bárkivel nyer, de ha meggyőzi a várost, hogy tegye le, akkor bónuszt kap. Cél: lógni
 • Gyújtogató (Arso): tetszés szerint elpusztíthatja a kívánt éjszakát, majd a nevére kattintva tüzet gyújthat be. Cél: éljen azért, hogy mindenkit elégetjen, aki ellen áll
 • Végrehajtó (Ex): Nincs semmi különös, de arra van rendelve, hogy valakit lógjon, amíg életben vagy, és bárkivel nyer. Cél: Vedd fel a célt.
 • Túlélő: Háromszor meg tudod védeni magát. Cél: Maradj életben

A maffia csapata azzal a céllal, hogy megölje mindazokat, akik a maffiát mutatják

 • Maffiózó: Öld meg bárki is, akit a Keresztapa mond, vagy öld meg, akit akarsz, Keresztapa nélkül. Beszélhet más maffiaival éjjel.
 • Keresztapa (GF): Immunista éjjel. Megölhet bárkit, akit meg akar halni. Beszélhet más maffiaival éjjel.
 • Consigliere: Minden este megtanulhatja a kívánt szerepet. Beszélhet más maffiaival éjjel. Mafiosová válik, ha nem maradnak meggyilkos maffiaszereplők.
 • házastárs: Bárkit elvonhatja, akit akarja, attól, hogy éjjel ott dolgozik, más néven: szerep blokkolás. Beszélhet más maffiaival éjjel. Mafiosová válik, ha nem maradnak meggyilkos maffiaszereplők.
 • Gondnok: Tisztítson meg minden bizonyítékot, amelyet a halott háromszor elhagyott. Beszélhet más maffiaival éjjel. Mafiosová válik, ha nem maradnak meggyilkos maffiaszereplők.
 • Framer: Keretezz valakit minden este. Ha valaki megpróbálja látni a többi személy szerepét, amikor bekeretezik, akkor ez maffiaként fog megjelenni. Beszélhet más maffiaival éjjel. Mafiosová válik, ha nem maradnak meggyilkos maffiaszereplők.
 • Disguiser: Ön képes lesz arra, hogy a halott emberké váljon, aki azon az éjszakán meghalt, hogy úgy tűnik, hogy te vagy ő. Ez lehetővé teszi, hogy megváltoztassa helyzetét az emberek elméiben. Meg lehet csinálni háromszor. Beszélhet más maffiaival éjjel. Mafiosová válik, ha nem maradnak meggyilkos maffiaszereplők.
 • Zsaroló: Zsarolja meg valakit éjjel, ami képtelenné teszi őket beszélgetni. Beszélhet más maffiaival éjjel. Mafiosová válik, ha nem maradnak meggyilkos maffiaszereplők.
 • Hamisító: Ez a szerep új a játékban. Meg tudod változtatni bárki akaratát. Ezt megteheti éjjel, és csak háromszor áll rendelkezésre. Beszélhet más maffiaival éjjel. Mafiosová válik, ha nem maradnak meggyilkos maffiaszereplők.

Ezek a szerepek különböző játékmódokban érhetők el. Minden játékmód különféle különlegességekkel rendelkezik. Minden játékban legfeljebb 15 játékos vesz részt. A játékmódok közé tartozik:

 • Klasszikus: vannak beállított szerepek kevésbé véletlenszerűen.
 • Helyen: A szerepeket is meghatározták, de ezt csak akkor játszhatja le, ha bármilyen más játék 50 játékát játszotta. Ez tapasztalt játékosok és a jó játék.
 • Egyedi: A szerepeket a házigazda választja ki, és nem valószínű, hogy 15 játékos indul.
 • Gyors: Minden ugyanaz, mint a klasszikus, de gyorsabb
 • Minden: Minden véletlenszerű.
 • Szivárvány: Ez a legújabb játékmód. A szerepeket az 1. kivételével állítják be. A különbség az, hogy többnyire gonosz és semleges szerepek vannak. Mivel csak garantáltan 2 vagy 3 maffiatag és 2 vagy 3 város tagja van, ez a játékmód izgalmas.
 • Vigillantics: Csak boszorkányok és parókák vannak.

Függetlenül attól, hogy elveszíti vagy megnyeri ezeket a módszereket, továbbra is érméket fog kapni. Érmékkel szerkesztheti a karakterek megjelenését, új házat kaphat, halálos animációt, háziállatot, térképet vagy témacsomagot kaphat. Meglátogathatja a karaktert is, és alkalmazhatja ezek közül mindegyiket, amelyet érmékkel vagy alapértelmezés szerint kapott.

Salem városa lehetővé teszi partik megszervezését is a barátokkal. Ennek során nem szabad dobni a játékot, beszélgetnie a játékon kívüli barátokkal a játékról, spamről, és nem szabad rágódni. Ha megteszi ezeket a dolgokat, akkor jelentést tehet és tilthatja Önt, de a legtöbb játékos elég enyhe.

A Salem városa nagyon szórakoztató online szerepjáték, amelyet barátaival játszhat. Több játékmóddal és hatalmas szerepkör-listával rendelkezik. A játék elérhető: Gőz vagy a Blankmedia játékokkal. Azonban a Salem városát játszik, ez egy szórakoztató játék, amelyet biztosan élvez.

Ismét azt javaslom, hogy használjon VPN szolgáltatást Salem városának online lejátszásához. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Javítja a teljesítményt és csökkenti a késést. Az elit játékosok értékelni fogják a DDoS támadások elleni kiegészítő védelmet is.

Élvezze az összes tevékenységet, amikor online játszik Salem városát. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-vel élvezhessék Salem városát a világ bármely pontján. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map