BrawlhallaA Brawlhalla egy multiplayer harci játék. A Blue Mammoth Games gyártotta. A Brawlhalla egy nagyon szórakoztató játék, amely elég versenyképes lehet. Offline módon is játszható, de a fő játék online módból származik. Játszhat barátaival vagy egyedül online és offline is. Játssz ingyen Windows, Mac és PS4 rendszereken. A Brawlhalla online funkciójának főbb jellemzőivel valószínűleg némi késést és lassú kapcsolatot fog tapasztalni. Ezeknek a problémáknak a megoldása érdekében VPN-t javasolnék. A VPN lehetővé teszi, hogy IP-címét másik IP-re cserélje a kiválasztott VPN-kiszolgáló helyén. Ha olyan helyet választ, amely közel áll annak a lejátszási szakasznak, ahol kevesebb a késés és a jobb teljesítmény. A profi játékosok értékelni fogják a VPN által biztosított DDoS támadások elleni védelmet is.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a Brawlhalla (PC) lejátszásához

Én használom ExpressVPN például egy példát arra, hogyan lehet VPN szolgáltatást használni a Brawlhalla online lejátszásához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Hogyan használhatunk VPN-t a Brawlhalla (PS4) lejátszásához

Ismét az ExpressVPN-t fogom használni a VPN-szolgáltatás használatának példájához, a Brawlhalla játékhoz a játékkonzolon. Ők a kedvenc VPN-jem a játékhoz, mert az ExpressVPN egy nagyon nagy hálózatot kezel, ami a szolgáltatást nagyszerű választássá teszi a játékosok számára.

Az ExpressVPN használatával való beállítás első lépése általában a kliens szoftver letöltése a rendszerhez. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett. Nyilvánvaló, hogy ez nem fog működni a PS4, az Xbox One vagy a Nintendo számára, mivel a játékkonzolokon nincs a VPN natív támogatása. Szerencsére még mindig van mód a játékforgalom titkosítására és VPN-en keresztüli küldésére. A válasz a VPN futtatása az útválasztón keresztül. Megjegyzés: Ha nincs szüksége titkosításra, akkor használja az ExpressVPN MediaStramer (Intelligens DNS) szolgáltatást anélkül, hogy az útválasztót konfigurálnia kellene. A játékkonzolok széles skáláját támogatja.

ExpressVPN router alkalmazás

Attól függően, hogy az útválasztót melyik márkától és modelltől használja, támogathatja a harmadik fél VPN szolgáltatásait. Ha igen, akkor megkaphatja a szükséges információkat a VPN-szolgáltatótól a kapcsolat létrehozásához az útválasztón keresztül. Egyébként nagyon ajánlom FlashRouters. A FlashRouters csapata felveszi a népszerű, márkanévű útválasztókat, és a DD-WRT vagy a Tomato firmware segítségével villogja őket. Ez lehetővé teszi az eszközök számára, hogy sokkal több funkcióval rendelkezzenek, mint a gyári firmware telepítésekor. Az összes FlashRouter előre konfigurálva van a VPN támogatásával.

Brawlhalla játék kiemelései

A Brawlhalla egy harci játék, sokféle módon harcolhat és mozoghat a térképen. A cél az, hogy leüti az ellenfelet a képernyőről, és KO őket. Három ugrása van a levegőben, amelyeket minden alkalommal visszaállítanak, amikor egy játékos megérinti a talajt vagy a falat. Vannak oldalsó és felsõ légi támadásaik is, amelyek segítenek felépülni a kiütés elõtt. A karakterek különböző statisztikáival segítik őket a képernyőn tartásban. A statisztika négy kategóriába tartozik. Ezek tartalmazzák:

 • Sebesség: Ez növeli a karakter mozgásának gyorsaságát.
 • Védelem: Ez lehetővé teszi a karakterének, hogy még több találatot készítsen, mielőtt lekoptatják a képernyőről.
 • Ügyesség: Ez növeli a karakterek támadási sebességét.
 • Erő: Ez növeli a kárkimenetet és megkönnyíti a képernyő ellenfélének kopogtatását.

A Brawlhalla-nak sok fegyvere van, amelyeket a karakterek használnak. A karaktered csak az öklével indul. Egy idő után képesek lesznek bombákat, aknákat és tüskés golyókat felvenni. A fő fegyverek megszerzéséhez a kardot, mint a fény tárgyát kell felvenni. Felvehet egy kürtöt és felszólíthat egy fegyver szállítására. Mindegyik karakternek van egy egyedi mozgatókészlete mindkét fegyverük számára. Ezek a fegyverek magukban foglalják:

 • Fejsze: Ez egy erőteljes közepes hatótávolságú fegyver.
 • blasters: Kettős pisztolyok, amelyek támadása rövidebb.
 • Íj: Ez egy távoli fegyver, amelynek nagy hatótávolsága van.
 • Ágyú: Ez egy lassú, de nagy teljesítményű fegyver.
 • Gauntlets: Ez egy rövid hatótávolságú közelharci fegyver, amely kiválóan alkalmas az ellenfél megcsapására.
 • Kalapács: Ez egy hosszú fegyver, amely általában közelebb húzhatja az ellenfeleket.
 • Rakéta Lance: Ez egy hosszú fegyver, amely különböző irányokba indíthat egy karaktert.
 • Katar: Kettős pengék, amelyek nagy kimenetelűek, de rövidebbek.
 • Kasza: Nagy hatótávolságú fegyver, amely helyes használat esetén nagyon halálos lehet.
 • Lándzsa: Hosszú fegyver, amely jó a távolság megtartásához.
 • Kard: Ez egy közelharci fegyver közepes hatótávolsággal.

Brawlhalla hatalmas szereplőkből áll, akik egyre növekszenek. Minden karakter egyedi, és rendelkezik saját statisztikákkal és fegyverekkel. Nekik is vannak saját speciális támadásaik, amelyek lórájukkal és fegyverükkel kapcsolatosak. Ezek a karakterek feloldhatatlanok érmék lejátszásával és keresésével, vagy azokért történő fizetéssel. Van egy karakterforgatás is, amely lehetővé teszi, hogy karakterként ingyen játsszon. A karakterek a következők:

 • Ada: Egy harci hackerek elit csoportjába tartozik, és tagja egy post-punk revival zenekarnak. Szerinte Valhalla videojáték-sim. Robbantásokat és lándzsát használ.
 • Artemisz: Olvasóként találta, hogy hatalma nyílik a féreglyukak megnyitására. Artemis megpróbálta kinyitni egyet Valhalla felé, de véletlenül az űrbe került. Keményen kell dolgoznia, hogy túlélje és elérje Valhalla-t. Rocket Lance-t és Scythe-t használ.
 • Asuri: Falu nemes volt, akinek nagybátyja átkozta, hogy tigrisré váljon. Államában védte a falut, de miután egy nagy tájfun elpusztította a falut, összezavarodott. Most Valhalában harcol a területért. Kardot és Katárt használ.
 • Azoth: Rendkívül nagy király, aki megígérte birodalmának, hogy soha nem esik le. Hét lélekkövet készített sötét mágia segítségével. Ezek összerakásakor ezek a kövek feltámadták és lehetővé tette, hogy uralja a birodalmat. Ha nem hívják meg, Azoth tölti túlvilágát Valhalla-ban. Íjat és axet használ.
 • Barraza: Ötven évvel született a robot apokalipszisben. A mellkasba lőtték és meghalták, de egy mesterséges szív segítségével képes volt túlélni. Bosszút állt, és legyőzte az apokalipszis robotjait. Most a következő veszélynek tekinti Valhalla-t. Fejszéket és robbantókat használ.
 • Brynn: Hypernia gyermeke, Asgard halhatatlan istennője. Brynn küldetése a versenyen az, hogy többet megismerjen a halandókról, és hogy megtudja, tartozik-e velük. Fejszét és lándzsát használ.
 • Bödvar: Viking anyja és medve apja volt. Emiatt féltek a vikingek. Megölte testvére medvékét, hogy megválaszthassa az emberiséget, és segített a vikingeknek, hogy minden hódító hősré váljon. Félte, hogy nem akar bejutni Valhallaba, így betört. Valhalla az álma. Kalapácsot és kardot használ.
 • Caspian: Ő egy őrült király fia, aki tolvajnak tanította őt. Caspianus a legjobb tolvaj / színész lett, akinek az emberek tapsoltak érte, ahelyett, hogy felhívnák a rendõrséget. Nagyszerű színpadnak tekinti Valhalla-t. Vértes kesztyűt és katarot használ.
 • Cassidy: Tehénlány, aki fenntartja az igazságosságot. Cassidy tizenöt éves letartóztatása óta fenntartotta az igazságosságot. Úgy véli, hogy Valhalla az új határ, amelyet meg kell győznie. Kalapácsot és fúvókat használ.
 • Kereszt: Megállapodást kötött egy démonnal, hogy segítsen neki harcolni Olaszországban a szövetséges hadsereggel. A démon megígérte, hogy segít neki, de áron. Szerencsére a harc soha nem ért véget. New York-ban gengszter volt, aki Valhalla-t kiskapuként használja a démonnal való üzletben. Robbantásokat és kesztyűket használ.
 • Dianna: Ő egy szörnyeteg vadászcsoport parancsnoka. Kihúzta Európa összes vámpírját, és háromszor megölte az őrült királyt. Egyszer emberként, másodszor vámpírként, harmadikként vámpír szellemként. Íjat és robbantókat használ.
 • Parázs: Ő az egyetlen halandó, aki valaha is látta a Fangwild-erdő központját. A központba jutáshoz nagy kalandra kellett mennie, amely jogot kapott neki Valhalla-ba. Íjat és katarot használ.
 • Csikorgat: Maga a dzsungel nevelte őt. A hosszú fogait a vadászott kardfogakkal szerezte, és Valhalla legrégebbi tagja. Kalapácsot és lándzsát használ.
 • Hattori: Ő egy képzett kardember, aki bármelyik kihívót felvette. Feltételezték, hogy egy démon harcol vele, de azon a napon elvesztette harcát. Feldühödve a démon elvette a nővéreit, és Hattorinak meg kellett mentenie őket. Kardot és lándzsát használ.
 • Jhala: Egy kemény földön élt, amelyet folyamatosan fenyegetettek. Meg kellett védenie faluját a teljes leégéstől azáltal, hogy legyőzte a Mérlegnagyokat és a sárkányát. Fejszéket és kardot használ.
 • Kaya: Bátor harcos, aki olyan óriási jégtitánokkal küzdött, amelyeket mítosznak gondoltak. Taktikai készségeit és nagy célját felhasználta falujának megmentésére. Íjat és lándzsát használ.
 • Koji: Családja második fia volt, aki tudta, hogy nem örökli kardját vagy iskoláját. Ennek eredményeként megpróbálta elsajátítani saját technikáját. Koji apját és tanítványait elrendelték meghalni, és ennek eredményeként Koji megkapta a kardot. Évekig edzett, és végül bosszút állt. Kardot és íjat használ.
 • kor: Vértes kesztyűt és kalapácsot használ.
 • Lucien: Katarot és robbantókat használ.
 • Délibáb: Kaszát és lándzsát használ.
 • Mordex: Kaszát és kesztyűket használ.
 • Nai királynő: Lándzsát és katarot használ.
 • Semmi: Kaszát és robbantókat használ.
 • Orion: Rakéta lándzsát és lándzsát használ.
 • Ragnir: Katarot és fejszét használ.
 • Sir Roland: Rakéta lándzsát és kardot használ.
 • Skarlátvörös: Kalapácsot és rakéta lándzsát használ.
 • Őrszem: Kalapácsot és katarot használ.
 • Sidra: Ágyút és kardot használ.
 • Teros: Fejszéket és kalapácsot használ.
 • Nádtető: Kardot és robbantókat használ.
 • Ulgrim: Fejszét és rakéta lándzsát használ.
 • Val: Ujjatlan kesztyűt és kardot használ.
 • Lord Vraxx: Rakéta lándzsát és robbantókat használ.
 • Wu Shang: Vértes kesztyűt és lándzsát használ.
 • Xull: Ágyút és fejszét használ.
 • Yumiko: Íjat és kalapácsot használ.

Karakterekként játszhat többféle módban. Az összes üzemmód különbözik egymástól. Az online módok a következők:

 • Mindenki számára ingyenes: Ez egy online 4 v.s. 4 alkalommal csata. A végén a legnagyobb nettó értékű játékos nyer.
 • Sztrájkolás 1v1: Ez egy szármeccs, amelyben három különböző karakterként játszol, és minden karakter egy száron vesz fel.
 • Barátságos 2v2: Ez egy csapatszakasz-mérkőzés, ahol minden játékos kap három szálat, és a csapattámadás ki van fejezve.
 • Kísérleti 1v1: Ez a játék új funkcióinak tesztelése.
 • 1v1. Helyezés: Ez egy szármeccs, amelyben rangsorolunk és egy karakterként játszunk.
 • 2v2. Helyezés: Ez egy csapatszakasz-mérkőzés, ahol minden játékos kap három szálat, és csapata támad.
 • Saját játékterem: Online kapcsolatba léphet barátaival a saját szobáiban.
 • A hét verekedése: Ezek különleges heti rendezvények.

Offline módok:

 • Couch Party: Ez egy testreszabható szoba, amelyen offline is játszhat.
 • Kiképzés: Ezt felhasználhatja a készségek tökéletesítésére.
 • lovagi torna: A CPU-val fejedben megy.
 • oktatóanyagok: Megtanítja a játék alapjait.

A Brawlhalla egy harci játék, sokféle karakterrel. A karakterek mögött levő mélységben van, és minden karakternek megvan a maga variációja a fő fegyverekről. Nagyon sok játékmód van, és ingyenesen játszható. Összességében a Brawlhalla egy nagyszerű játék, amelyben biztos vagyok benne, hogy Ön és barátai élvezni fogják.

Élvezze az összes izgalmat, amikor Brawlhalla-t játszik online. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontján élvezhessék a játékot VPN-sel. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me