Hogyan kell játszani a Clash of Clans és az Clash Royale játékot VPN-sel

A Clash of Clans és a Clash Royale a mai napig a legnagyobb mobiljáték. Mindkét játékot világszerte több mint 100 millió ember játszik az Android és iOS eszközökön. A játékok hatalmas bázisával a világ minden tájáról ismertek. Ez sok iskolát és munkahelyet hozott létre olyan tűzfalakkal, amelyek megakadályozták az embereket a játékhoz való hozzáférésben. A probléma megoldása érdekében javasolnék egy VPN-t. A VPN lehetővé teszi az IP-cím megváltoztatását a megadott kiszolgálóhelyek egyikére. Az új IP-hely és a titkosított kapcsolat segít megkerülni a tűzfal korlátozásait. Ha olyan országba utazik, ahol a Clash of Clans vagy a Clash Royale blokkolva van, akkor a VPN segítségével is megkerülheti a regionális korlátozásokat..


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-et klánok összecsapásának lejátszásához & Clash Royale

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatával a Clash of Clans vagy a Clash Royale lejátszásához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre áttekintjük az iOS-alkalmazásukat. A folyamat ugyanaz az Android felhasználók számára.

ExpressVPN iOS kapcsolat

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják az IPSec-t is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Válassza ki a szerver helyét, és koppintson a csatlakozás elemre. Néhány másodperc múlva látni fogja új helyét a térképen. Az iOS-eszköz bal felső sarkában egy üzenet is jelenik meg, amely tudatja velünk, hogy a VPN aktív.
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN javítja online játékélményét és megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Klánok összecsapása

Klánok összecsapásaA klánok összecsapása két fázisból áll. Az első szakasz a védelem. Anyagok korszerűsítésével és összegyűjtésével ki kell építenie a bázist. A védelemhez aranyra lesz szükséged. Az aranyat szinte mindent megújítják, ami a bázis védelmével kapcsolatos. Szüksége lesz a városháza stratégiai frissítésére, hogy több fegyvert szerezzen. Miután megszerezte a megfelelő falat, és a jól elhelyezett fegyverekkel könnyedén meg tudja akadályozni más emberek támadásait.

A másik fázis támad. Ehhez elixírre lesz szüksége. Be kell szereznie egységeket és bájitalokat, hogy hosszú távon hatékonyan nyerhessen. Ugyancsak frissítenie kell az egységeket, hogy azok még erősebbek legyenek. A nyeréshez stratégiailag ki kell választania egységeit, és meg kell tudnia, hogyan lehet levonni az ellenfelet. Támadáskor ellophatja ellenfelének elixírjét és aranykészleteit. Ezért meg akarja győződni arról, hogy az árucikkeit erősen őrzik, mint például a városháza, amely a legértékesebb hely.

A játék egy másik része, amelyre összpontosítania kell, a klán aspektus. Te és egy baráti társaság versenyezhet más klánokkal versenyeken és versenyeken. Jutalmat nyer, ha egy klánban van, és biztonságosabb.

A Clash of Clans kiváló mobil játék. Ez egy nagyon szórakoztató és stratégiai játék, amely befektetésbe hozza Önt. A létrehozott klánrendszeren keresztül egyedül vagy barátokkal játszhat. Biztos vagyok benne, hogy ez egy játék, és a barátaid élvezni fogják a játékot.

Clash Royale

Clash RoyaleA Clash Royale egy taktikai aréna csata játék. A sok arénában játszol, amelyet kinyitsz és nyersz trófeákat. A trófeákat 2v2 és rendszeres 1v1 mérkőzések megnyerésével lehet megszerezni. A játékkal aranyat és ládát szerezhetsz. A nyeréssel kaphat koronát, amelyet felsõ koronás mellkas megnyitásához használnak. Extra jutalmakat is szerezhet küldetések kitöltésével és olyan rendezvényeken való részvétellel, mint például kihívások és versenyek.

Minden arénában különféle kártya van, amelyet fel lehet nyitni. Az arénában megszerzett ládák mind kártyákat, mind aranyat tartalmaznak. A kártyák a csata során használt egységek. Nyolc közülük lehet harc közben. Minden kártya különbözik, és rendelkezik saját erősségeivel és gyengeségeivel. A kártyákon szereplő elixír mennyisége jelzi az egység költségét. A játék során szerzett elixirt használsz egységek játékához. A kártyák az arany használatával frissíthetők.

Három típus létezik: csapatok, mágia és épületek. A csapatok olyan egységek, amelyek mozognak és saját elképzelésükkel rendelkeznek. A mágikus kártyák különböző hatásokkal rendelkeznek, beleértve a csiszolást, a debuffingot és a károsodást. Az épületek vagy csapatokat hoznak létre, vagy ellenséges egységeket vagy várakat támadnak a hatáskörükön. A mérkőzés megnyeréséhez le kell győznie az ellenség fővárát, mielőtt lejár az idő, vagy legyőznie több várat, mint az ellenfeled. Ha túlórázik, és senki sem rendelkezik a vár előnyeivel, akkor sorsolás történik.

A Clash of Clanshoz hasonlóan a Clash Royale klánrendszerrel is rendelkezik. Csapattal állhat össze barátaival, hogy versenybe léphessen más klánokkal. Különleges jutalmakat kereshet attól függően, hogy az Ön klánja milyen teljesítőképességet mutat, és attól függően, hogy mely rendezvényeken vesz részt. Lépj versenyképessé, és segíts a barátod klánjának a Clash Royale csúcsán mászni..

Élvezze az összes tevékenységet, miközben online Clash of Clans és Clash Royale játékot játszik. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-vel élvezhessék a játékokat a világ bármely pontjáról. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map