Hogyan kell játszani a Dark Souls III-t VPN-sel

Sötét lelkek IIIA Dark Souls franchise egy újabb játéksor, amelynek népszerűsége növekedett. A fejlesztők most a Dark Souls III-val jelennek meg. Mint a legtöbb játékban, ez intenzív harci játék lesz. Ez elérhető Windows, PS4 és Xbox One rendszerekhez. A Dark Souls ezen verziójának különös része, hogy online multiplayer módban van. A Dark Souls 3 online lejátszása közben késést és lassú kapcsolatokat észlelhet. Ezeknek a problémáknak a kijavításához VPN-t ajánlom. A VPN megváltoztatja az Ön IP-címét az Ön által választott bármely más helyre. Ha olyan VPN-kiszolgálót választ, amely annak a kiszolgálónak a közelében helyezkedik el, amelyen játszik, akkor kevesebb késéssel és gyorsabb kapcsolattal rendelkezik. A tapasztaltabb játékosok extra védelmet élveznek a DDoS támadások ellen is.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A Sötét Lelkek III, mint minden más Sötét Lelkek játék, szerkesztheti a karakter megjelenését. Ön is megválaszthatja az osztályát. Az egyes osztályok különböző képességekkel és harci stílusokkal rendelkeznek.

A Dark Souls 3 fő osztályai a következőket tartalmazzák:

 • Lovag: Pajzs, lábbeli, kesztyű, mellkasi lemez, sisak és egy vas karddal kezdődik.
 • Zsoldos: Két karddal, egy fából készült pajzskal és Sellsword sisakkal, páncéllel és nadrággal kezdődik.
 • Harcos: Egy fejszével, pajzsgal és egy északi sisakkal, páncéllel, kesztyűvel és nadrággal kezdődik.
 • Hírnök: Lándzsával, gyógyító segédeszközzel, pajzsgal, farokemberrel és a Herald sisakjával, páncéljával, kesztyűjével és nadrágjával kezdődik.
 • Tolvaj: Kés, pajzs, íj, tolvajmaszk, sivatagi páncél és nadrág indul.
 • Orgyilkos: Indul estóc, pajzs, Varázslók személyzete, Spook és Assassin motorháztető, páncél, kesztyű és nadrág.
 • Varázsló: Posta megszakítóval kezdődik, varázsló személyzete, pajzs, fiatal sárkány gyűrű, lélek nyíl, nehéz lélek nyíl és varázsló kapucnisa, köpeny, kesztyű és nadrág.
 • Pyromancer: Egy fejszével, pajzsgal, Pyromancy lánggal, nagy mocsári gyűrűvel, tűzgolyóval és Pyromancer koronával, ruhával, takaróval és nadrággal kezdődik.
 • Pap: Kezdj muszlimmal, a papok szent hangjelzésével, pajzsával, gyógyítással, erővel és a papok kék köpenyével, kesztyűivel és nadrágjával..
 • megfosztott: Klub, Plank pajzs és Loincloth indul.

A Dark Souls III egy kemény stratégiai harci játék. Ez azt jelenti, hogy amikor szintre lépsz, gondold át, hogy milyen felszerelésre van szükséged előrehaladás közben. Azt is el kell indítania, hogy mikor tudja használni képességeit és varázsait a helyzetnek megfelelően.

A játéknak nehéz főnökei és néhány nehezebb csőcselékük van. A főnökektől és más csőcselékektől leeső elemek felhasználhatók az online módba való belépésre. Az online módokhoz csak bizonyos módon lehet hozzáférni.

Online módok a következők:

 • Co-op: A White Sign Soapstone elemet kell használnia, és akkor egyszerre akár két másikval is játszhat..
 • PvP: A Red Eye Orb vagy a Repedt Red Eye Orb készüléket fogja használni. Akkor egy másik játékos világába küldik, és harcolni tudsz velük abban a világban. Ön betolakodó lenne, amíg házigazda lenne. Egyszerre legfeljebb két ember támadhat meg egy játékost, de különféle jelekkel megváltoztathatja ezt a számot.

Ismét azt javaslom, hogy VPN-t használjunk a Dark Souls 3 lejátszásához. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Ez javítja a teljesítményt is azáltal, hogy csökkenti a ping-ot, és megóv a DDoS támadásoktól. Segít abban, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat és a tűzfalakat az iskolában vagy a munkahelyen.

Hogyan használhatunk VPN-t a Dark Souls 3 (PC) lejátszásához

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatáról a Dark Souls 3 online lejátszására. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Hogyan használhatunk VPN-t a Dark Souls 3 lejátszásához (Xbox One és PS4)

Ismét az ExpressVPN-t fogom használni a VPN-szolgáltatás használatának példájára a Dark Souls 3 játékkonzolon való lejátszásához. Ők a kedvenc VPN-jem a játékhoz, mert az ExpressVPN egy nagyon nagy hálózatot kezel, ami a szolgáltatást nagyszerű választássá teszi a játékosok számára.

Az ExpressVPN használatával való beállítás első lépése általában a kliens szoftver letöltése a rendszerhez. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett. Nyilvánvaló, hogy ez nem fog működni a PS4, az Xbox One vagy a Nintendo számára, mivel a játékkonzolokon nincs a VPN natív támogatása. Szerencsére még mindig van mód a játékforgalom titkosítására és VPN-en keresztüli küldésére. A válasz a VPN futtatása az útválasztón keresztül. Megjegyzés: Ha nincs szüksége titkosításra, akkor használja az ExpressVPN MediaStramer (Intelligens DNS) szolgáltatást anélkül, hogy az útválasztót konfigurálnia kellene. A játékkonzolok széles skáláját támogatja.

ExpressVPN router alkalmazás

Attól függően, hogy az útválasztót melyik márkától és modelltől használja, támogathatja a harmadik fél VPN szolgáltatásait. Ha igen, akkor megkaphatja a szükséges információkat a VPN-szolgáltatótól a kapcsolat létrehozásához az útválasztón keresztül. Egyébként nagyon ajánlom FlashRouters. A FlashRouters csapata felveszi a népszerű, márkanévű útválasztókat, és a DD-WRT vagy a Tomato firmware segítségével villogja őket. Ez lehetővé teszi az eszközök számára, hogy sokkal több funkcióval rendelkezzenek, mint a gyári firmware telepítésekor. Az összes FlashRouter előre konfigurálva van a VPN támogatásával.

Élvezze az összes izgalmat, amikor online játszik a Dark Souls III-ban. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontján élvezhessék a játékot VPN-sel. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map