DOTA 2A Dota 2, a Defense, az Ancients 2 egy népszerű MOBA, multiplayer online csata-aréna játék. Ez egy igazán jól elkészített játék, és nagyon gyorsan népszerűvé vált. A Dota 2 játszható barátaival az interneten keresztül és versenyképesen is. A Windows vagy Mac játékot a Steam verzióban és a játék bővítményeit a Dota 2 webhelyen szerezheti be. Mivel a Dota 2 online játék, DDoS támadások, késés, rossz kapcsolat vagy az iskola vagy a munka közben elzáródás lehet. Ezeknek a problémáknak a megoldása érdekében VPN-t javasolnék. A VPN megváltoztatja az Ön IP-címét egy másik IP-re. Mivel nem az Ön IP-je, ez megakadályozza a DDoS támadásokat, és lehetővé teszi, hogy elkerülje a Dota 2 blokkolását a munkahelyen vagy az iskolában. Ha egy IP-t választ a kiszolgáló közelében, amelyen játszik, akkor kevesebb késést kell tapasztalnia.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a Dota 2 Online (PC) játékhoz

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatáról a Dota 2 online lejátszására. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

A Dota 2 játék kiemelései

A Dota 2-ben neked és a 4-es csapatodnak el kell pusztítanod a többi csapat bázisát vagy az ősi csapatot. Különböző középpontok vagy tornyok lesznek az út mentén. Arra számítanak, hogy harcolni fog a másik csapattal az ősi elpusztításáért, hogy ne veszítsd el. Az 1 az 1-hez mérkőzésekre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, kivéve, ha azt mondja, hogy „gg” (jó játék) elveszíti.

Azok a játékosok, akiket azért irányítanak, hogy csapata a győzelemhez vezessen, a Dota 2 hősei. 150 évesnél többek. Néhányuk ingyenes, mások fizetnek. A játék ezen hősök körül épül. Minden hősnek különféle típusa van. Ezek a típusok a mozgékonyság, erő és intelligencia (varázslat). A hősöket szinttel feljebb állíthatod, hogy ott statisztikádat növeljék. Minden hős sebességgel, hatótávolsággal vagy erővel támad. A képességek egy másik dolog, amelyet fel lehet használni a tapasztalati pontokkal.

Az arany a Dota 2 pénznemének egy formája, amelyet játék közben nyernek. Ha megöl egy semleges mob-ot, akkor az a személy, aki az utolsó találatot kap, aranyat kap, de ha valaki megöl egy ellenséges hősöt, akkor az egész csapat aranyat kap. Az arany kinyithat olyan tárgyakat, mint a fegyverek, páncélok, különleges képességek és fogyóeszközök. Fegyvereket fognak használni a támadás fokozására. A páncélokat a védelem fokozására fogják használni, és a különleges képességek segítenek a hősnek harc közben. A fogyóeszközök viszont segíthetnek mindezen dolgokban és még sok másban, ám ezek csak egy küzdelmet tartanak.

A Dota 2-nek is nagyon sok játékmódja van. Egyes módok véletlenszerű karaktereket kapnak, mások pedig választhatnak. Az összes üzemmód feloldásra kerül, miután elérte a 10. szintet. A játékmódok mind szórakoztatóak, és néhányuk kivételével ugyanazt a stratégiát követik a nyerésre..

A Dota 2 játékmódjai a következők:

 • All Pick: Ez a játékmód lehetővé teszi Önnek és barátaidnak, hogy válasszanak minden kívánt hősöt, cseréljék meg hősödet, és egyszerűen csak egy rendes mérkőzést végezzenek.
 • Minden véletlenszerű: Minden játékos véletlenszerű karaktert és 825 aranyat kap. Egy véletlenszerű karakter megszerzése 300 aranyba kerül. A véletlenszerű hős mellett a játékot úgy kell játszani, mint egy rendes mérkőzést.
 • All Random Deathmatch: Minden csapattag véletlenszerű hősöt kap, és minden egyes megölésükkor kap egy új hősöt. A csapatok 40 visszatérítést kapnak, hogy elinduljanak, és amint az összes újraszünet elveszik, elvesznek. Amikor újraújítasz, akkor a szintek, tárgyak és arany átkerülnek az új hőshez.
 • Képesség-tervezet: A játékosok a megadott hősök közül választhatnak. A képességek egy olyan medencében lesznek, ahol a játékosok 3 normál és 1 végső képességet választanak. Ezt a módot úgy játsszák, mint egy normál játékot.
 • Kapitányok mód: Indítson el egy sebességteszttel annak előtt, aki előbb kattinthat a „Legyen kapitány” gombra. Ha kapitány lesz, 5 hősöt válogat, és egyet kiválaszt magának. A kijelölt idő letelte után a csapat kiválasztja a fennmaradó négyet. Ezt a módot úgy játsszák, mint egy normál játékot.
 • Kapitányok: Az induláshoz a csapatkapitányok három hősöt tiltanak, majd felváltva vetik fel a csapatnak a véletlenszerű hősökből álló 27 medencéből. Ötöt választanak, és maguk közül egyet választanak, a többi hősöket otthagyják a csapattársak. Ezt a módot úgy játsszák, mint egy normál játékot.
 • Egyedi mód: A hamarosan megjelenő mód, ahol a közösség kiválasztja, hogyan kell játszani.
 • Legkevésbé játszott: Nem választhat ki a 40 legjobban játszott hősök közül. Nincs csere. Ezt a módot úgy játsszák, mint egy normál játékot.
 • Korlátozott mód: Csak a kezdõ hősök listájából választhat, és ez bemutatóként szolgál. Ha elhagyja, nem fog büntetni. Ehelyett egy bot helyébe lép, ha távozik. Ezt a módot úgy játsszák, mint egy normál játékot.
 • Egyetlen tervezet: Három hősöt fog látni, az egyik a sebesség, az egyik az erő és az intelligencia. Csak egyet választhat, és nincs csere. Ezen kívül a játékot úgy kell játszani, mint egy rendes mérkőzést.
 • Véletlen vázlat: A két csapat felváltva válogat hőseket mindaddig, amíg minden csapat 24. nem lesz. A kiválasztási folyamaton kívül a játék pontosan ugyanúgy működik, mint egy rendes mérkőzés..
 • 1 v 1 Solo Mid: Harcolni fogsz egymással, és pontosan ugyanúgy nyersz, mint általában. Ennek a módnak a különlegessége, hogy cseveghet a másik személlyel, mondhatja a „gg” -t, hogy elveszítse, az oldalsó tornyok immunikusak, és az első rúnák nem válaszolnak.

A Dota 2 elérhető a Windows és a Mac rendszerhez a Steam rendszeren. A játék egy nagyon népszerű MOBA, szórakoztató és érdekes játékmenettel. A hősök stratégiák széles választékát kínálják. Tételek segítenek a hősöknek a harcban. Olyan sok játékmód van, ami még jobbá teszi a barátokkal való játékot. Összességében a Dota 2 egy szórakoztató online játék, amelyben biztos vagyok benne, hogy Ön és barátai élvezni fogják.

Ismét azt javaslom, hogy használjunk VPN szolgáltatást a Dota 2 online lejátszásához. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Javítja a teljesítményt és csökkenti a késést. Az elit játékosok értékelni fogják a DDoS támadások elleni kiegészítő védelmet is

Élvezze az összes akciót, amikor online játszik a Dota 2-vel. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontján élvezhessék a játékot VPN-sel. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me